Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κοπέλες!!

Το ίντερνετ στο σπίτι υπολειτουργεί όπως γνωρίζετε και τα διδαιμόνια δε μ αφήνουν να κουνήσω ρούπι από κοντά τους.... :tongue::tongue:

κι εμεισ αυτο θα κανουμε!ολοι αλλοι μια χαρα ειναι :D το αγορακι μου μονο ψηνεται ......ανα 5-6ωρεσ κανει πυρετουλη 40ρανταρη καθαρο δεν εχει κανει ωσ 39,9 σημερα!διαθεση ειναι ετσι κι ετσι ορεξη για φαγητο εχει που και που τελευταια φορα στισ 11που εκανε πυρετουλη ηταν 38,9οποτε νομιζω δειχνουμε σημαδια προοδου!!θα παμε αυριο και θα σασ πουμε!ευχαριστουμε για τα περαστικα σασ~!!

Περαστικά και σε εσάς ταζ!

Εμένα η Νικ συνεχίζει με πυρετούλη αλλά από όρεξη κλπ είναι μια χαρά. Με 38,7 χοροπήδαγε και ηθελε και μαμ χτες το απόγευμα:confused::confused:. Αλλά σίγουρα είναι καλύτερα, οι περίοδοι απυρεσίας έχουν μεγαλώσει οπότε καλυτερεύει. Σήμερα μπήκαμε στο 3ο 24ωρο και βλέπουμε!!Υποθέτω και γω ίωση ότι είναι, πες μου τι θα πεί ο ντοκ, εγώ ούτε τηλ δεν έχω πάρει :):)

Κατά τ άλλα θα ξαναφύγω για Κάλαμο μέσα στην εβδομάδα αλλά θα είμαι με την πέθ μου.

Τώρα που είπα πέθ διάβασα αυτά που έγραφε η chemin και έλιωσα, έχει την πρωτιά η γυναίκα δεν το συζητώ. Εμένα το άλλο που κάνει και μου σπάει τα νεύρα είναι ότι ο Κων όποτε λ'εει μαμά δεν τον διορθώνει, του απαντάει κιόλας "ναι γιέ μου" :evil::evil:

Όσο για για το γεγονός ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους ότι και να πούμε είναι σίγουρο...αλλά ρε chemin πες μου πως να μην έχουν πάθει λατρεία οι γυναίκες με τα εγγόνια που τους ξεφουρνίσαμε???? έχουν ένα ποϊντ ε???;);)

jas σήμερα βγαίνουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Λαερτα χρόνια πολλα για χθες, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Μοριτσα τι νεα απο τα μικρουλια;;;

Δεν έχει κίνηση σήμερα το καφέ μας, φύγαμε για διακοπές;

Εγώ μόλις πήρα τις αιματολογικες μου που ευτυχώς ήταν πολυ καλές και το απόγευμα έχω ραντεβού με το γιατρο να δώ τα ζουζουνακια μου!

Λογικά θα μου πει και ποτε περίπου το βλέπει να γενναω...

Περισσότερα νεα το βραδάκι, φιλιά σε όλες!!!

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα διδυμαμανουλιτσες!!!!!!

Εμεις ημασταν παιδιατρο γιατι ο μεγαλος ειχε μυκητα στη κουκουνα του απο την Παρασκευη που εξαπλωθηκε σε ολη την περιοχη!

Μιλησε η αδερφη μου με την δερματολογο της κ μας εδωσε dactador κ κομπρεσσες με φυσ.ορο!

Αλλα δεν εκανε ο ορος τελικα γιατι δηημιουργουσε υγρασια στην περιοχη!

Μας ειπε οτι ειναι συνηθισμενο φαινομενο τωρα το καλοκαιρι κ μας εδωσε μελανι συγκαματος να βαλουμε μαζι με την αλοιφη...

Ευτυχως το παιδι δεν εχει φαγουρα η ενοχληση κ μαλλον την πατησαμε λογω καλοκαιριου που σταματησαμε να στεγνωνουμε την περιοχη με πιστολακι!

Ξανα παλι πολυ καλο στεγνωμα...!

Ο μικρος εβγαλε εχθες το 3ο δοντακι επανω κ ετοιμαζει κ το διπλανο!Ο μεγαλος τπτ ακομα....

Δεν λεω τι ξενυχτια εχουμε κανει εδω κ 2 εβδ!tongue.gif

Την Παρασκευη φευγουμε για 3 εβδ κ ανυπομονω να ξεκουραστω που δεν το πιστευω αλλα τουλαχιστον θα εχω παρεα ολη μερα!!!

Ταζ κ Νουνου περαστικα στα παιδακια σας!

Μα καλοκαιριατικα;

Μαρα μην βιαζεσαι....τουλαχιστον Μεσα Σεπτεμβρη να φτασεις! με το καλο!

Καλημερα κ καλη εβδομαδα διδυμαμανουλιτσες!!!!!!

Εμεις ημασταν παιδιατρο γιατι ο μεγαλος ειχε μυκητα στη κουκουνα του απο την Παρασκευη που εξαπλωθηκε σε ολη την περιοχη!

Μιλησε η αδερφη μου με την δερματολογο της κ μας εδωσε dactador κ κομπρεσσες με φυσ.ορο!

Αλλα δεν εκανε ο ορος τελικα γιατι δηημιουργουσε υγρασια στην περιοχη!

Μας ειπε οτι ειναι συνηθισμενο φαινομενο τωρα το καλοκαιρι κ μας εδωσε μελανι συγκαματος να βαλουμε μαζι με την αλοιφη...

Ευτυχως το παιδι δεν εχει φαγουρα η ενοχληση κ μαλλον την πατησαμε λογω καλοκαιριου που σταματησαμε να στεγνωνουμε την περιοχη με πιστολακι!

Ξανα παλι πολυ καλο στεγνωμα...!

Ο μικρος εβγαλε εχθες το 3ο δοντακι επανω κ ετοιμαζει κ το διπλανο!Ο μεγαλος τπτ ακομα....

Δεν λεω τι ξενυχτια εχουμε κανει εδω κ 2 εβδ!tongue.gif

Την Παρασκευη φευγουμε για 3 εβδ κ ανυπομονω να ξεκουραστω που δεν το πιστευω αλλα τουλαχιστον θα εχω παρεα ολη μερα!!!

Ταζ κ Νουνου περαστικα στα παιδακια σας!

Μα καλοκαιριατικα;

Μαρα μην βιαζεσαι....τουλαχιστον Μεσα Σεπτεμβρη να φτασεις! με το καλο!

Περαστικά σας Σεβακι μου! Αυτό το καλοκαίρι με τη θάλασσα και την υγρασία ειναι ότι χειρότερο για τους μυκητες.

Μέχρι μέσα Σεπτέμβρη λες πολυ! 38η δηλαδή; Δύσκολο.. Ο μπεμπης ήδη πιέζει την περιδεση, έχει πάρει κανονικά θέση με το κεφάλι στον τραχηλο εδώ και ενα μηνα και η μπεμπα έχει στριμωχτει απο πάνω του με τα κεφαλακια τους δίπλα δίπλα. Εγώ ελπίζω να κλείσω την 36η εκεί γύρω στις 5 Σεπτέμβρη. Τι να πω μακάρι να πανε όλα καλα!

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Διαφημίσεις

Περαστικά σας Σεβακι μου! Αυτό το καλοκαίρι με τη θάλασσα και την υγρασία ειναι ότι χειρότερο για τους μυκητες.

Μέχρι μέσα Σεπτέμβρη λες πολυ! 38η δηλαδή; Δύσκολο.. Ο μπεμπης ήδη πιέζει την περιδεση, έχει πάρει κανονικά θέση με το κεφάλι στον τραχηλο εδώ και ενα μηνα και η μπεμπα έχει στριμωχτει απο πάνω του με τα κεφαλακια τους δίπλα δίπλα. Εγώ ελπίζω να κλείσω την 36η εκεί γύρω στις 5 Σεπτέμβρη. Τι να πω μακάρι να πανε όλα καλα!

Ευχαριστω πολυ.....

Θεση ειχε παρει κ μενα ο μεγαλος απο τον 6ο κ ζοριζοταν ο μικρος αλλα χαλαρα εφτασα 35+5 χωρις περιδεση κ πηγαινα κ για αλλο αλλα δεν με αφησαν επειδη υπηρχε υποψια οτι ειχε μυκωνιο ο σακος του μικρου!

Ελπιζω να φτασεις μεχρι εκει κ θα φτασεις!;):P

Καλησπέρα!! Χρόνια πολλά στα λαερτάκια που γιόρταζαν και περαστικά στα αρρωστούλικα νινάκια! Περάσαμε ένα ωραίο ΣΚ παρ΄όλο που ο άντρας μου είχε δουλειά κιόλο εγώ έτρεχα μέσα στο σπίτι με τις μπέμπες.

chemin μαλλον εγω ειμαι πιο γκρινιαρα απ τα μωρα:oops: Δηλ οκ τρωνε στο 20λεπτο ομως αν τα ταιζω ταυτοχρονα, δεν μπορω να τα τοποθετησω μονη μου στις μαξιλαρες, ο μικρος κανει κατι κουλά στο φαγητο και πρεπει ολο να τον σηκωνω να ρευεται κτλ, και αν τα ταιζω εναλλαξ που μ αρεσει ο αλλος δεν καθεται πάντα εκτος αν κοιμάται. Ε αυτο με αγχωνει λιγο πολύ...και το ταυτοχρονο κλάμα. Αν και ομολογω οτι πλέον εχω εκπαιδευτει και δε με στεναχωρει το κλάμα τους τοσο πολύ.

Καθόλου γκρινιάρα δεν είσαι βρε!! Σε ρώτησα για να καταλάβω καλύτερα τι σε προβληματίζει. Απόλυτα φυσιολογικό είναι να σε δυσκολεύουν αυτα που λες. Όσο πιο μικρά είναι τόσο πιο αγχωτικά είναι γενικώς. Καθώς μεγαλώνουν και δυναμώνει το σώμα τους δεν φοβάσαι τόσο να τα "χειριστείς" και επικοινωνούν καλύτερα. Έχουν μεγαλύτερο "ρεπερτόριο" εκφράσεων κι εσύ τα μαθαίνεις όλο και περισσότερο. Επίσης, οι δικές μου τουλάχιστον, είναι πιο υπομονετικές να περιμένουν η μία την άλλη στο τάισμα και ξεγελιούνται ευκολότερα με τραγουδάκια, λογάκια κ.λπ.

Καλημέρα κοπέλες!!

Το ίντερνετ στο σπίτι υπολειτουργεί όπως γνωρίζετε και τα διδαιμόνια δε μ αφήνουν να κουνήσω ρούπι από κοντά τους.... :tongue::tongue:

Περαστικά και σε εσάς ταζ!

Εμένα η Νικ συνεχίζει με πυρετούλη αλλά από όρεξη κλπ είναι μια χαρά. Με 38,7 χοροπήδαγε και ηθελε και μαμ χτες το απόγευμα:confused::confused:. Αλλά σίγουρα είναι καλύτερα, οι περίοδοι απυρεσίας έχουν μεγαλώσει οπότε καλυτερεύει. Σήμερα μπήκαμε στο 3ο 24ωρο και βλέπουμε!!Υποθέτω και γω ίωση ότι είναι, πες μου τι θα πεί ο ντοκ, εγώ ούτε τηλ δεν έχω πάρει :):)

Κατά τ άλλα θα ξαναφύγω για Κάλαμο μέσα στην εβδομάδα αλλά θα είμαι με την πέθ μου.

Τώρα που είπα πέθ διάβασα αυτά που έγραφε η chemin και έλιωσα, έχει την πρωτιά η γυναίκα δεν το συζητώ. Εμένα το άλλο που κάνει και μου σπάει τα νεύρα είναι ότι ο Κων όποτε λ'εει μαμά δεν τον διορθώνει, του απαντάει κιόλας "ναι γιέ μου" :evil::evil:

Όσο για για το γεγονός ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους ότι και να πούμε είναι σίγουρο...αλλά ρε chemin πες μου πως να μην έχουν πάθει λατρεία οι γυναίκες με τα εγγόνια που τους ξεφουρνίσαμε???? έχουν ένα ποϊντ ε???;);)

Περαστικά στη μικρούλα σου! Καλές διακοπές κι ας είναι και με πεθερά, τι να κάνουμε :tongue:; Καλά αυτό που γράφεις πολύ σπαστικό. Και τη δικιά μου την έχω δει να το κάνει με την άλλη της εγγονή. Για το πόιντ, τι να πω, έχεις δίκιο (η κουκουβαγιομαμά υπερτερεί μέσα μου της κακιασμένης νύφης :lol:).

Σέβη περαστικούλια του μωρέ!! Καλά να περάσετε!! Αυτό που λες σκέφτομαι κι εγώ, ότι θα κουράζεσαι το ίδιο αλλα θα έχεις παρέα. Πολύ μεγαλό πράγμα τελικά η συντροφιά, ε;

Ένα αεράκι διακοπών αρχίζει να φυσάει επιτέλους και προς τη μεριά μας. Από μεθαύριο ο άντρας μου χαλαρώνει κάπως από τις άπειρες δουλειές του. Συζητήσαμε για το πού θα πάμε. Λοιπόν: μια βδομάδα Ναύπακτο και μία εβδομάδα μαζί με φιλικό ζευγάρι σε μπαγκαλόους δίπλα στη θάλασσα κάπου βόρια. Αυτό το δεύτερο μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν θα έχει κουζίνα στο δωμάτιο μόνο ψυγείο. Θα πάρουμε μαζί μας ματάκι και μπλέντερ και θα μας φέρουν ατμομάγειρα κι ελπίζω να βολευτούμε. Θα φύγουμε γύρω στις 19/8. Έχω ακόμα μέλλον όπως βλέπετε!! Προσπαθώ να σκεφτώ τι να πρωτοπάρω μαζί μου και μάλλον πρέπει να αγοράσουμε ημιφορτηγό :rolleyes::D. Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Αχ πρέπει να ταίσω. Φιλάκια και θα επανέλθω!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Chemin πολυ μου αρεσει το προγραμμα σας!τελειο!

Σιγουρα θα κουραζομαι αλλα τουλαχιστον οταν κλαιει ο ενας να τον σηκωνουν!να λεμε κ καμια κουβεντα περα απο τραγουδακια παιδικα!:tongue:

Αυτο που λες στο φαγητο εχεις δικο,εμενα ο μεγαλος ειναι πολυ υπομονετικος κ παντα περιμενει να ταισω το μικρο χωρις να γκρινιαζει,νομιζω οτι καταλαβαινουν κ αυτα!:rolleyes:

Τελικα πρεπει να ειμαι πολυ τυχερη που δεν ανεβαινουν τα πεθερικα μου!

Τουλαχιστον δεν ακουω χαζα....τι ταιζεις,πως ταιζεις,ποτε θα αλλαχτει,γιατι κλαιει,τι επαθε;κ ολα αυτα τα ευχαριστα!

Καλησπέρα!

Αναμονή σήμερα για τα πρώτα αποτελέσματα για τους παιδικούς! nunu αν δεν μπορεις να μπεις οταν βγουν πάρε με τηλέφωνο να το δω.

Sevi τι έπαθε μωρέ το μικρούλι? περαστικά του!

Taz περαστικά σας κι εσάς!

Να ρωτήσω βρε κορίτσια, τι λέτε για την φίμωση? Εμένα μου είπε ο doc να το κατεβάσουμε με την μικροεπεμβασούλα τώρα που κλείσανε τα 2. Στο net όμως βλέπω ότι λένε πως πρέπει να το αφήνουμε μέχρι τα 3 γιατι μπορεί να ανοίξει μόνο του ...

RKdwp3.png

ιωση μασ ειπε ο γιατροσ και να δουμε πωσ θα πανε τα επομενα δυο εικοσιτετραωρα μηπωσ παρει αντιβιωση σημερα καναμε ενα 38,9 και ενα 39,7 :(

για να δουμε!

σεβη περαστικα!

νουνου καλα να περασετε και περαστικα σασ!εμασ μια εχει ορεξη μια οχι...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα!

Δελφινι εχω γινει πάλι πηγαμε για μπανιο :tongue: χαχααχα Τι να κανω με την ζεστη δε γινεται...Τα τζεμτζεμια δεν εκατσαν τοσο καλά βεβαια αλλά μην τα θελουμε και ολα δικά μας...

nunu περαστικα στη μικρη σου. Δυσκολες οι ιωσεις μες το καλοκαιρι! Θα ξαναφυγεις ε? Και με την πεθερα!!! Μωρε μπράβο!

chemin ελπιζω κι εγω σ αυτο οτι καποιος απ τους δυο θα κανει υπομονη, δυο χερια εχει η μανουλα η καημενη...

Αερας διακοπών δε λες τιποτα!!! Ναυπακτο θα πάτε μονοι σας? Κλεισατε δωματιο? Νομιζω ειναι πολύ ωραια επιλογη! Και μετα μια χαρα σας βρισκω..

sevi δεν ηξερα οτι και τα αγορια μπορει να εχουν μυκητες!! Αμαν! Απο τη θαλασσα λες? Και τι κανεις?? Μεχρι τωρα μετα το μπανιο τα στεγνωνες με πιστολάκι? Αγχωθηκα λιγακι γτ με καθε αλλαγη πάνας τους πλενω τοπικα στο νιπτηρα, βεβαια μετα φροντιζω να κανω καλο σκουπισμα...

Περαστικα σας πάντως.. Και ναι η υγρασια δε βοηθαει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

gemini μια χαρα ειστε !!!ποιοσ σασ πιανει!!!!

σκεφτομαστε κι εμεισ να φυγουμε το σκ που ξεκιναει η αδεια του αντρα μου ειχαμε πει να παμε μονο μια εβδομαδα απο τρεισ που εχει αδεια διακοπεσ αλλα δεν την παλευω αλλο θα παμε πρωτα μανη στου αντρα μου το χωριο και μετα χανια!

Hello girls! Τι καμνετε? εγω τεζα απο τις δουλειές! Βλέπετε είχα να πασών σκούπα και σφουγγαριστρα μηνες τώρα και μου ήρθε απότομα :tongue: είμαι λες και εχω φάει ξύλο χαχα!

Περαστικα στα μικρουλια που είναι άρρωστα. Ότι χειρότερο και για αυτα και για τους γονείς καλοκαιριατικο με τέτοια ζέστη.

Chemin μπορει να έχεις μέλλον για διακοπές αλλα είναι ηκαλυτερη περίοδος ;)

Μάρα περιμένουμε νεα σας...

Τζεμινι πάλι μπανακι??? καλα κανείς ;) μακάρι να μπορείς να το κανείς καθημερινα.

p1Utp3.png

Taz περαστικα στον μικρουλη σου,αντε να πεσει ο πυρετος να ηρεμησετε!

Gem δεν ειναι απο την θαλασσα,1 μπανιο εχουν κανει μονο εδω Αθηνα,απο την υγρασια που δημιουργειτε στην πανα,ιδρωνει κιολας πολυ το παιδι!

Παντα τα σκουπιζω πολυ καλα αλλα μετα το μπανιο εβαζα πιστολακι,το ειχα δει στην τηλ/ση απο γνωστο παιδιατρο που εδινε συμβουλες για νεογεννητα,οποτε μας βολεψε τον χειμωνα!

Καλα μπανακια τυχερουλα!:P

Moritsa τι κανουν οι μουριτσες σου; τι νεα απο τους γιατρους; ποσο γαλατακι πινουν τωρα;

Taz οκ κ εσείς διακοπουλες θα πάτε οπότε μια Χαρα! Και ειδικά Χανιά πολυ θα θέλα να πω την αλήθεια.

Moritsa δουλειές ε; Μπορείς απ το χειρουργείο; Μόνο εγω ήμουν σα να μ έχουν δείρει;;;

Τι κάνουν τα μωρά σου; Με το γάλα όλα οκ;

Σεβουλα θα το προσέχω τώρα παραπάνω μιας και το πες... Εσείς ποτέ είπες φευγετε;

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...