Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

birthday_054.jpg

Τρελοκοριτσο κ Δ. να σας ζησουν τα καμαρια σας!!!

Να τα δειτε οπως επιθυμειτε,να τα καμαρωνετε παντα κ να εχουν παντα τυχη,υγεια,αγαπη στην ζωη τους!!!

Χρονια τους πολλα κ ευτυχισμενα...!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλες?

Φύγαμε στο μπάμ και γυρίσαμε Παρασκευή!1 πως είστε? μου λέιψατε!!!

Εμείς περάσαμε ωραία και ήρεμα 5 μερούλες με φαμίλια, έκλεισα διακόπτες και μπορώ να πώ με λένε NUNU και είμαι καλά!! χεχε

Η Νικόλ και εμ'ας Παρασκευή που γυρίσαμε έκανε πυρετό, το βράδυ χτύπησε 40αρι, έπαθα εγκεφαλικό...τώρα καλύτερα κάνει πολύ αραιότερα πυρετό. Λέτε για ίωση να είναι?

Πείτε κανένα νέο δεν έχω διαβάσει τίποτα...αδιάβαστη........:tongue::tongue:

Σέβη ποιος έχει γενέθλια?

θα επανέρθω........

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μανάρες μου, σας ευχαριστώ μέσα απ΄την καρδιά μου, σας αγαπώ πολύ όλες και καθεμία ξεχωριστά και εύχομαι τα παιδάκια όλων μας να είναι ευτυχισμένα και γερά! Φιλιά πολλάάάάάάάάάά!!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημερες!

Χρονια πολλα Λαερτακια να τα εκατοστησετε και να κανετε περιφανους τους γονεις σας!!! Υγεια, ευτυχια και αγαπη να εχουν παντα!:D

Νουνου καλως ηρθατε! Καλε πως περνουν ετσι γρηγορα οι μερες??? Ελπιζω σημερα να μην εχετε τπτ απο ιωση, καλοκαιριασε πια!!!

Ταζ εχετε τα βασικα νονους και εκκλησια τα αλλα στο μπαμ θα τα βρεις. Και σεις αρρωστοι? περαστικουλια

Τζινι μαριναδα με πορτοκαλι και μελι? Πες μας το αποτελεσμα....

Τα Τζετζεμια μια χαρα με τις εξοδους :D Θα καλομαθουν και το χειμωνα θα θελουν βολτες! Μιας και ειναι συνεργασιμα αδραξε την ευκαιρια καλοκαιριατικα.

Μου ειπαν στο μαιευτηριο πως πρεπει να δωσω πρωτα το κατεψυγμενο και μετα να τα βαλω στο στηθος. Δλδ κατα ημερομηνια. Ας βγουν και θα το κανω εναλλαξ. Τελικα πηρα παρκοκρεβατο με εξτρα στρωμα και 2 θεσεων.

Αυτο τραγουδακι αρεσει στα μοριτσακια και σε μενα :wink: δεν ξερω αν το εχετε ακουσει

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΛΑΕΡΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!!! Να ειναι παντα υγιή κ ευτυχισμενα και ν απολαμβάνουν τις νοστιμιες που φτιάχνει η μαμα τους;)

moritsa το τραγουδι δεν το ηξερα...ωραιο ειναι ηρεμο!

Για τα γαλα, δεν ξερω, αν σου ειπαν ετσι οκ. Πάντως σιγουρα πρεπει το στηθος να ενεργοποιηθει απο τα μωρα αμεσα.

laerta δεν καταλαβα καλε οτι η παρεα ησουν εσύ!!!!!!! Ε τοτε θα ειναι σιγουρα ωραια!!;)

Καλα να περασετε στο παρτυ σημερα!! Και καλες διοκοπες απο αυριο! Αν προλαβεις μπες να πεις λεπτομέρειες!

taz περαστικά σας! Ευχομαι ο πυρετος να μην κρατησει πολύ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

λαερτα χρονια πολλα και ευτιχυσμενα!!!!να τα εκατοστησουν!οπωσ επιθυμειτε να τα δειτε!υγεια και ευτυχια να εχουν σε ολη τουσ τη ζωη!καλα να περασετε στο παρτυ και καλεσ διακοπεσ απο αυριο!!!

απο αυτα που λετε κοριτσια ιωσουλα πρεπει να ειναι!εμασ ο πυρετοσ καλα κρατει χτυπησαμε και ενα 39,9 και αυριο θ παμε στον γιατρο~!!!!πολλα φιλια σε ολεσ!!!

γειασας!!!

εχω να μπω απ τη μερα που φυγαμε διακοπες κ εχω χασει πολλα..

δε προλαβαινω να διαβασω τα των περασμενων ημερων δυστυχως,

την τελευται σελιδα διαβασα μονο.. ελπιζω να στε ολες καλα!!

nunu περαστικα στη νικολ ρε...

laerta μου να χαιρεσαι τα λιονταρακια σου!!!!!

παντα να ειναι γερα κ ευτυχισμενα!!!!

τα πρωτα γενεθλια ειναι πραγματικα πολυ συγκινητικα...να εισαι καλα κ να απολαμβανεις τα παιδακια σου μικρη, απο δω κ περα ερχονται τα καλυτερα!!!

σας φιλω ολες

33E7p2.png

Καλησπέρα!!!

Laerta και naki Χιλιοχρονα τα παιδάκια σας! Να τα χαίρεστε και να τα καναρωνετε πάντα! Μόνο υγεία και ευτυχία να βρίσκουν στο δρόμο τους!!!

Nunu περαστικά στην μικρούλα Νικόλ!!! Κυκλοφορεί ίωση με πυρετο 2 ημέρες! Την περάσαμε κι εμείς!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

καλα κι εμεισ ειμαστε ενα μηνα πριν την βαπτιση και εχουμε βρει μονο εκκλησια και νονουσ...ψαξαμε καποια πραγματα πχ τα ρουχα αλλα δεν βρισκουμε στα νουμερακια τουσ....θα δουμε μαλλον θα την κανουμε σε οικογενοιακο κυκλο και κανουμε κατι πιο μεγαλο στα γενεθλια!εχω και τον μικρο που ειναι αρωστουλικο μωρε και δεν μπορω να τον βλεπω μεσ την ζεστη να ψηνετε!

γιατί δεν πέρνεις μεγαλύτερο νούμερο?

εγώ μεγαλύτερα τα είχα πάρει (πέρυσι καλοκαίρι η βάφτιση) κ φέτος μια χαρά τους ειναι!

Καλημέρα κοπέλες?

Φύγαμε στο μπάμ και γυρίσαμε Παρασκευή!1 πως είστε? μου λέιψατε!!!

Εμείς περάσαμε ωραία και ήρεμα 5 μερούλες με φαμίλια, έκλεισα διακόπτες και μπορώ να πώ με λένε NUNU και είμαι καλά!! χεχε

Η Νικόλ και εμ'ας Παρασκευή που γυρίσαμε έκανε πυρετό, το βράδυ χτύπησε 40αρι, έπαθα εγκεφαλικό...τώρα καλύτερα κάνει πολύ αραιότερα πυρετό. Λέτε για ίωση να είναι?

Πείτε κανένα νέο δεν έχω διαβάσει τίποτα...αδιάβαστη........:tongue::tongue:

Σέβη ποιος έχει γενέθλια?

θα επανέρθω........

αρρώστησε το κουκλί με όμορφα μάτια?

πεαραστικά σας!

Καλημερες!

Χρονια πολλα Λαερτακια να τα εκατοστησετε και να κανετε περιφανους τους γονεις σας!!! Υγεια, ευτυχια και αγαπη να εχουν παντα!:D

Νουνου καλως ηρθατε! Καλε πως περνουν ετσι γρηγορα οι μερες??? Ελπιζω σημερα να μην εχετε τπτ απο ιωση, καλοκαιριασε πια!!!

Ταζ εχετε τα βασικα νονους και εκκλησια τα αλλα στο μπαμ θα τα βρεις. Και σεις αρρωστοι? περαστικουλια

Τζινι μαριναδα με πορτοκαλι και μελι? Πες μας το αποτελεσμα....

Τα Τζετζεμια μια χαρα με τις εξοδους :D Θα καλομαθουν και το χειμωνα θα θελουν βολτες! Μιας και ειναι συνεργασιμα αδραξε την ευκαιρια καλοκαιριατικα.

Μου ειπαν στο μαιευτηριο πως πρεπει να δωσω πρωτα το κατεψυγμενο και μετα να τα βαλω στο στηθος. Δλδ κατα ημερομηνια. Ας βγουν και θα το κανω εναλλαξ. Τελικα πηρα παρκοκρεβατο με εξτρα στρωμα και 2 θεσεων.

Αυτο τραγουδακι αρεσει στα μοριτσακια και σε μενα :wink: δεν ξερω αν το εχετε ακουσει

ωραίο το τραγυδάκι!

σιγά μην έβαζα πορτοκάλιμελι κλπο πωπω! δεν είμαι φαν αυτών των γεύσεων.

κρασάτος ο γουρουνάκος.

δενρτολίβανο, δάφνη, μπαχάρι, λίγη ρίγανη, πιπέρι, σέλινο, κρεμμύδι, καρότο, ένα γαρύφαλλο,

κ το κάλυψα με κρασί όλο τα βράδυ.

στο μαγείρεμα μπήκε κ το αλάτι.

λαερτα χρονια πολλα και ευτιχυσμενα!!!!να τα εκατοστησουν!οπωσ επιθυμειτε να τα δειτε!υγεια και ευτυχια να εχουν σε ολη τουσ τη ζωη!καλα να περασετε στο παρτυ και καλεσ διακοπεσ απο αυριο!!!

απο αυτα που λετε κοριτσια ιωσουλα πρεπει να ειναι!εμασ ο πυρετοσ καλα κρατει χτυπησαμε και ενα 39,9 και αυριο θ παμε στον γιατρο~!!!!πολλα φιλια σε ολεσ!!!

περαστικά κ πάλι!

το μωρά οκ?

για πηγαίνε γιατρό να μας πείτε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

κι εμεισ αυτο θα κανουμε!ολοι αλλοι μια χαρα ειναι :D το αγορακι μου μονο ψηνεται ......ανα 5-6ωρεσ κανει πυρετουλη 40ρανταρη καθαρο δεν εχει κανει ωσ 39,9 σημερα!διαθεση ειναι ετσι κι ετσι ορεξη για φαγητο εχει που και που τελευταια φορα στισ 11που εκανε πυρετουλη ηταν 38,9οποτε νομιζω δειχνουμε σημαδια προοδου!!θα παμε αυριο και θα σασ πουμε!ευχαριστουμε για τα περαστικα σασ~!!

λαερτα μου να σου ζησουν τα μωρακια σου,1000χρονα να ειναι και παντα με υγεια ολοι σας!!

και εμεις σημερα τα γιορτασαμε,καλα ηταν.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...