Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Σάββατο ετοιμαστείτε για βολτουλες και Μπανακια!

Λοιπον θα κάνουμε καλλιστεια το πιο παχουλο και αδύνατο μωρο να έχουμε επίσημα αποτελέσματα :P:p εγω δεν συμμετέχω είναι ειδική κατηγορία φτερου:tongue::tongue:

ΤΑΖ καλη αρχη με το ρυζαλευρο

Λαερτα καλο κουράγιο σήμερα και καλα να περάσετε!!! Όλα τέλεια θα είναι! Στείλε κανενα γλυκακι ;)

Νακι χρονια σας πολλα, να τα εκατοστησετε γερα και ευτυχισμένα!!!

architwins σ΄ευχαριστω πολυ και συ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!Μακάρι να κρατήσει και ένα εξάμηνο ευχαριστημένη θα είμαι! Προς το παρόν δεν τα παίρνω αγκαλια αλλα και όταν βγουν θα πίνουν το κατεψυγμένο γάλα μου, το πολυ πολυ στο ενδιάμεσο να τα βάζω στο στήθος.

Σέβη Τολινκ το αφήνω, σε κανέναν να μην τυχαινουν αυτα.

καλα πήρες 8???? παστιτσιο θα φτιάξεις?:tongue::D καλα έκανες αφου κάνουν ελλείψεις.

Σκέφτηκα να πάρω ένα παρκοκρεβατο με έξτρα στρώματακι για να το εχω στην κρεβατοκάμαρα το πρώτο καιρο. Τι λετε θα βολέψει για τον υπνο τους? άρχισα ήδη να αθετω αυτα που έλεγα, όπως θα τα βάλω στις κουνιες τους εξαρχής....:rolleyes:

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Τζινιω δεν εχω κανει προεμφυτευτικο αλλα οταν μπορεσεις διαβασε εδω.

http://www.iakentro.com/assisted/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-pgs-pgd

Kαλα κουραγια σημερα κ καλα να περασετε!!!

ευχαριστώ κορίτσι!

το διάβασα χτες βράδυ, αλλά τα ίδια διάβασα πάνω κάτω κ ένα άλλο του ivf (νομίζω), αλλά έλεγε κ για down.

μπε μπε μπε. αυτό από χτές!

ααα δεν σασ ειπα μιλησαμε με τον γιατρο μασ και απο την δευτερα ξεκιναμε να τρωμε ρυζαλευρο και μετα οταν κλεισουν τον εκτο και φρουτακια!!!

άντε κ με παϊδάκια στα χέρια τα μπεμπέ!:tongue:

υγ:κούκλοι είσετ κ το ζεύγος!

Γεια σας, μάνες!!! First things first: Νακι-κουκλάρα, να χαίρεσαι τους παίδαρους, να τους δεις όπως επιθυμείς κι εσύ κι ο πατέρας τους και να έχουν τύχη βουνό!!!! Όλα τα καλά του κόσμου στα πόδια τους να βρουν!!!

Εγώ σήμερα έπηξα στη ζαχαροπλαστική και μετά από άπειρες αλχημείες, κατάφερα να φτιάξω κάτι που μοιάζει με κέικ ποπς!!! Ωστόσο, μου βγήκε ο πάτος!!! Δεν έχω μαζέψει τιποτα κι αύριο θα φτιάξω τα κυρίως γλυκά, θα ζυμώσω τα κεμπάπ, θα ετοιμάσω τα πράγματα, θα ψωνίσω τα ρέστα κοκ... Με κόβω να τη βγάζω με δύο φραπέδες! Και το βράδυ έχω τριτ για τον εαυτό μου και τη θεία μου που με βοηθάει: έχω κλείσει σε γιαπωνέζικο τραπέζι!!! Πως και πως περιμένω να γευτεί σάκε το λαρύγγι μου!!!

Μουσική ακόμα γιοκ. Να δείτε που δεν θα έχει χαβαλέ το πάρτι γιατί θα λείπει το 1/3 της μυστικής μου συνταγής για αξέχαστα ιβέντς!

Για το φάσκιωμα συμφωνώ με τη Σεβούσκα και τη Τζιτζίκα και η εξήγηση είναι αυτό που είπε η Τζιτζί για την έλλειψη χώρου στη μήτρα. Επίσης, τα μωρά τρομάζουν με τις κινήσεις που κάνουν τα άκρα τους και το φάσκιωμα το κάνει ελεγχόμενο. Γενικά οφείλω να πω ότι ακούω με ενδιαφέρον τις παρατηρήσεις των μεγαλύτερων γυναικών και βρίσκω ότι πολλές απ'αυτές είναι ιδιαίτερα διορατικές και εύστοχες. Τις υιοθετώ κατά την κρίση μου.

Εβελίνα, εγώ θα έλεγα να μην πιέζεις τον άντρα σου να δεχτεί κάτι που δεν θέλει σ'αυτή τη φάση. Αποκλείεται να παραλογιστεί αν τυχόν χρειαστεί να μείνουν μέσα για μερικές μέρες και θα δεις ότι θα είναι αυτός το στήριγμά σου. Αστον να το απολαύσει. Άλλωστε μπορεί να μη χρειαστεί καν να μείνουν και οι άντρες αγχώνονται πολύ περισσότερο απο εμάς. Μην του χαλάς το όνειρο!!! Εντωμεταξύ τον έχω ήδη συμπαθήσει, καλόκαρδος μου ακούγεται!!!!

Για το βάρος των μωρών, Γκλορ και Σεβ, μάλλον εμείς είμαστε οι χοντρομπαλάδες του καφέ!!! Είστε μοντελάκια εσείς!!!

Τζιτζίκα, αν το ψήσουμε, θα πρέπει να πάρουμε κι εμείς κάνα χαρτί σκίπερ!!! Μας βλέπω για μαθήματα μαζί: στο φροντιστήριο!!! χαχαχα!!!

συγνώμη δεν θα κάνεις στολισμένα αβγά???:shock::tongue::tongue:

βάλε τα παπάκια να χορέψετε καλέ!

θέλουμε κ εμείς δήπλωμα για σκιππερ?? μπά!

είπαμε θα είμαι η μπαλότσα!

ρε παιδιά έτυχε κ είδα στην εύβοια 2 μωρά (όχι δίδυμα) στην ηλικία των δικών μου. καμία σχέση από ανάπτυξη κ σε πολλά εμφανή σημεία σε αντίληψη.

ειδικά το ένα που ήταν κοριτσάκι, ήταν κλάσεις μπροστά.

να ανησυχώ???

το έχω συζητήσει με τον ντοκ, αλλά μου είπε πεί πχ στο θέμα της ομιλίας: όταν υπάρχει κ άλλο παιδί πριν από το 2ο κ το προλαβαίνει στα πάντα, αργεί κατά κανόνα. πόσο μάλλον τα δεύτερα να είναι δίδυμα.

μιλάνε, αλλά τα περισσότερα τα λένε μισά.

Τρελοκοριτσο με ξελιγωσες με τα γλυκα σου!

Καλα το προγραμμα σου γεματο,θα προλαβεις να κοιμηθεις;

Θα περασετε τελεια κοπελα μου!

Ποσα κιλα ειναι τα μαναρακια σου;

Με την φορ.δηλωση ενταξει;

Κ εγω ακουω μεγαλες γυναικες αλλα παντα κραταω αυτα που πιστευω οτι ειναι χρησιμα!

Δεν συζητω για τις συμβουλες της πεθερας μου.....τρελα!

Ασχετο πηγα κ κουρεψα τα μαλλια μου,τουλαχιστον 15 ποντους τα εκοψα!

βικτώρια στύλε το μαλλί? σου πήγαινε το μακρύ ρε.

τί έπαθες κ στη βάρεσε?

(μάμησε τα. διάβασα το άλλο κ έπαθα. στο καλά καθούμενα ρε φίλε! πραγματικά κρίμα)

Ήρθα και εγώ…

moritsa Να σας ζήσουν ! Να είναι γερά σαν σίδερο, καλότυχα και τρισευτυχισμένα! Με το καλό να έρθουν σπίτι τους. Για το θήλαστρο και τις επισκέψεις με κάλυψε η jas. Μιλάμε για ενοικίαση νοσοκομειακού, όχι αγορά, διπλής άντλησης για να κερδίζεις χρόνο μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός. Με αυτά της αγοράς κρατάει το πολύ μέχρι 5-6 μηνών. Έτσι την πάτησα εγώ αν και είχα πάρα πολύ γάλα από την αρχή και μου κόπηκε τον πέμπτο. Στην μονάδα σου δίνουν τα παιδιά αγκαλιά; Αν ναι κατευθείαν στο στήθος πιάνουν δεν πιάνουν. Ρώτα τον γιατρό σου για το πως να ανακουφίζεις το στήθος.

naki Μια θάλασσα ευχές για τους αστερίες σου!!! (στην εκπνοή του χρόνου)

glorr Χρόνια Πολλά (λίγο αργά)! Γεροί και τυχεροί στο τετράγωνο!

tzini δεν σε πρόλαβα πριν φύγεις για να σου πω για Εύβοια. Χαίρομαι που περάσατε ωραία. Τελικά που πήγατε; Για την εξέταση και εμένα μου είχε πει ο γιατρός μου ότι αν ήμουν πάνω από 35, όσο καλά και αν ήταν τα αποτελέσματα από τις προηγούμενες, θα μου έλεγε να την κάνω .Βέβαια την τελική απόφαση θα την έπαιρνα εγώ. Όλες αυτές οι εξετάσεις σου βγάζουν πιθανότητες και όχι σίγουρο αποτέλεσμα.Επίσης στον προεμφυτευτικό ελέγχουν το dna για συγκεκριμένες ασθένειες κυρίως κληρονομικές.

joy περαστικά! Είστε καλύτερα; Κάπου είχα διαβάσει οτι σε αυτή την ηλικία το ενδιαφέρον των παιδιών για ένα παιχνίδι διαρκεί το πολύ 10 λεπτά.:shock: Εμείς παίζουμε περισσότερη ώρα με τα εξής: α)Ντουλάπι που δεν αφήνω για αρκετή ώρα να ανοίξουν και τελικά “καταφέρνουν” να ανοίξουν. β) Σκηνη γεμάτη με πλαστικά μπαλάκια. γ)Ρολλό χαρτί ζωγραφικης στρωμένο στο δάπεδο και παιδικές μπογιές. Καμιά άλλη ιδέα;

Celestine, naki και εμείς το καθαρίζουμε και το ξεπλένουμε με φυσιολογικό ορό, πάντα μετά το μπάνιο που είναι μαλακό (υπάρχει και η άποψη να μην το πειράζεις καθόλου). Ο γιατρός σου πρέπει να ελέγχει την περιοχή σε κάθε επίσκεψη. Αν δεις ότι κλείνει αρκετά τον ενημερώνεις. Γενικά θέλει απαλές κινήσεις και επεμβαίνει μόνο το χέρι του γιατρού για να το φτιάξει ή να το κατεβάσει. Πουλιά στον αέρα πιάνω πλέον....:tongue:

nunu (ή όποια άλλη κοπέλα τα έβγαζε μόνη τα παιδιά στην ηλικία μας) εννοείς βόλτα με το καρότσι ή τα κατέβαζες κιόλας; Και αν ναι τι κάνεις όταν το ένα πάει δεξιά και το άλλο αριστερά;

nufi ναι, είμαι αρχιτέκτονας. είσαι συνάδελφος; πως περάσατε στα γενέθλια σας;

gemini καλές βόλτες. Είδες τελικά που το μακαρόνι ήταν κοφτό και πήγες για μπάνιο;;)

στον αστρολάβο στα χρόνια πήγαμε. πολύ καλά!

έχεις κ εσύ έμενταλ ε?:tongue:

βρε κοριτσια εχετε ακουσει να κυκλοφορει καμια ιωση???εχω τον μεγαλο τον γιο μου με πυρετο απο το απογευμα....ειχε 38 του εδωσα αντιπυρετικο του επεσε και τωρα που ξυπνησε ειχε 38,9!

α καλά! από ιώσεις εμείς, άλλο τπτ. μέχρι κ που φύγαμε όλο σρουφ σρουφ η μίξα κ ο βήχας. κ λίγο πυρετό είχαν κάνει.

να δούμε πως αθ είμαστε τώρα που σταμάτησε παιδικό η μεγάλη!

Κ κατι που ξεχασα,κυκλοφορησε ξανα η mundisal,πηρα 8 σωληναρια σημερα!

Taz περαστικα στο παιδι σου! δεν ξερω εαν κυκλοφορει τωρα ιωση!

Σχοινια που πατε για μπανιο,εμας μας το εχει απαγορευσει η παιδιατρος για τι υπαρχει ελεονοσια!

Περυσι πηγα 2 φορες κ γυρισα χαλια απο τα τσιμπηματα,εκαναν 2 εβδ να φυγουν τα σημαδια!

τόσο τρομερή είναι η μουντισαλ κ έκανες στοκ?

άσχετο, ο σκλαβενίτης χτες είχε τις μπεμπυλινο 10, 30 το μεγάλο πακέτο!

πλακα κανεισ!τι να πω θα αναθεωρησω για τον σχοινια περυσι ξεκινησαμε να πηγαινουμε συνηθωσ πηγαιναμε στον μαραθωνα!

σχοινιά είναι ολίγον βρόμικα πιστεύω.

τώρα θα μου πεις αυλάκι που τα παω εγώ είναι καλύτερα?:confused:

καλημέρες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα κ καλο σαβ/κο!!!

Ταζ οσο μπορειτε αν αποφευγετε τα μπανακια απο εκει!

Μοριτσα μου δεν ηθελα να σε στεναχωρησω αλλα δεν μπορω να το δεχτω ολο αυτο......:(

Μολις παρεις τα παιδια στο σπιτι,ξερεις ποσες αλλαγες θα κανεις;ουουυοου

Ετσι κ εγω αλλα το καλυτερο για μενα ειναι να μην τα χωρισεις!

Εγω το εκανα στο 2μηνο κ τελικα ηταν χαζομαρα γιατι οταν τους ξαναεβαλα στο 5μηνο κοιμοντουσαν πιο ηρεμα γιατι ειχαν παρεα!(ακουσα την μαμα μου σε αυτο).....:tongue:

Καλημερα Τζινιω μου,τωρα που σκανε δοντια ναι!!!!!!

Καμια σχεση με τις αλλες! εχει σταματησει κανενα 4μηνο κ δεν ρισκαρα να τα αφησω ετσι παλι! εξαλλου ειναι φθηνη,εχει 2.07....

Το μαλλι φιλεναδα δεν το αντεχα αλλο,ολο πιασμενα κ με ποναγε το κεφαλι απο το βαρος τους! θα μακρυνουν,δεν σκαω!!!!!!

Εξαλλου παλι κατω απο τους ωμους ειναι!:tongue:

Τα προλαβες ολα εχθες; ηταν ωραια;

Καλημέρα κορίτσια! Σάββατο ετοιμαστείτε για βολτουλες και Μπανακια!

Λοιπον θα κάνουμε καλλιστεια το πιο παχουλο και αδύνατο μωρο να έχουμε επίσημα αποτελέσματα :P:p εγω δεν συμμετέχω είναι ειδική κατηγορία φτερου:tongue::tongue:

ΤΑΖ καλη αρχη με το ρυζαλευρο

Λαερτα καλο κουράγιο σήμερα και καλα να περάσετε!!! Όλα τέλεια θα είναι! Στείλε κανενα γλυκακι ;)

Νακι χρονια σας πολλα, να τα εκατοστησετε γερα και ευτυχισμένα!!!

architwins σ΄ευχαριστω πολυ και συ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!Μακάρι να κρατήσει και ένα εξάμηνο ευχαριστημένη θα είμαι! Προς το παρόν δεν τα παίρνω αγκαλια αλλα και όταν βγουν θα πίνουν το κατεψυγμένο γάλα μου, το πολυ πολυ στο ενδιάμεσο να τα βάζω στο στήθος.

Σέβη Τολινκ το αφήνω, σε κανέναν να μην τυχαινουν αυτα.

καλα πήρες 8???? παστιτσιο θα φτιάξεις?:tongue::D καλα έκανες αφου κάνουν ελλείψεις.

Σκέφτηκα να πάρω ένα παρκοκρεβατο με έξτρα στρώματακι για να το εχω στην κρεβατοκάμαρα το πρώτο καιρο. Τι λετε θα βολέψει για τον υπνο τους? άρχισα ήδη να αθετω αυτα που έλεγα, όπως θα τα βάλω στις κουνιες τους εξαρχής....:rolleyes:

όπως νιώθεις πιο σίγουρη θα πράξεις με το που θα βάλεις τα μωρά.

εμένα με βολέψαν πολύ τα λίκνα μέχρι 5 μηνών.

έχω ένα πολύ καλό της κίκο (για διακοπές) που δεν θέλει έξτρα στρώμα.

έχει κ ροδάκια όταν το κλείνεις κ μαζεύει σαν βαλιτάκι του γκολφ. 80-90 το είχα πάρει? το 2009. έχει κ ακριβώς ίδιο χωρίς ροδάκια, πιό οικονομικό.

πρόσεξε το στρώμα σε οτι κ αν πάρεις, οι τάβλες με τα μαξιλαράκια που δένουν το στρώμα δηλ, να είναι σφιχτές.

άσε με κ αν πάω χωριό θα πρέπει να π΄παρω κι άλλο ένα. πέρυσι είχα το ένα μωρό στο παρκοκρέβατο κ το άλλο σε ένα κουνάκι που έχουμε εκεί. φέτος δεν μπαίνει κανένα στο κουνάκι. θα το καβαλίσει σίγουρα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Τζινιω μου,τωρα που σκανε δοντια ναι!!!!!!

Καμια σχεση με τις αλλες! εχει σταματησει κανενα 4μηνο κ δεν ρισκαρα να τα αφησω ετσι παλι! εξαλλου ειναι φθηνη,εχει 2.07....

Το μαλλι φιλεναδα δεν το αντεχα αλλο,ολο πιασμενα κ με ποναγε το κεφαλι απο το βαρος τους! θα μακρυνουν,δεν σκαω!!!!!!

Εξαλλου παλι κατω απο τους ωμους ειναι!:tongue:

Τα προλαβες ολα εχθες; ηταν ωραια;

δεν την είχα πάρει αυτή. μια μπεξιτέν έχω νομίζω στο ψυγείο?

να σου πώ λίγο κούρεμα το ήθελες, αλλά αφού είναι κάτω πό τους ώμους μια χαρά!

μυρίζει το σπίτι πρόβατο λέμε!

άσε που μου έκανε κ κατί νούμερα η κατάψυξη κ φρίκαρα! τώρα μια χαρά είναι.

την τελετή έναρξης πεταχτά την είδα. κιτσ μου φάνηκε αυτό που είδα ρε παιδιά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερουδια!!'

Εκανα ενα σωρο quotes να σχολιασω τα τεκταινόμενά σας, αλλά ο gotzilla:tongue: μου εκανε νερα και με πεταξε εξω... Τωρα οτι θυμαμαι μιας κι εχω κι εγω εμενταλ!!χαχαχα

chemin μαλλον εγω ειμαι πιο γκρινιαρα απ τα μωρα:oops: Δηλ οκ τρωνε στο 20λεπτο ομως αν τα ταιζω ταυτοχρονα, δεν μπορω να τα τοποθετησω μονη μου στις μαξιλαρες, ο μικρος κανει κατι κουλά στο φαγητο και πρεπει ολο να τον σηκωνω να ρευεται κτλ, και αν τα ταιζω εναλλαξ που μ αρεσει ο αλλος δεν καθεται πάντα εκτος αν κοιμάται. Ε αυτο με αγχωνει λιγο πολύ...και το ταυτοχρονο κλάμα. Αν και ομολογω οτι πλέον εχω εκπαιδευτει και δε με στεναχωρει το κλάμα τους τοσο πολύ.

sevi μεγεια το κουρεμα. Κι εγω οταν μακραινουν πολύ τα κοβω μεχρι τους ωμους και πάλι απ την αρχη. Ποτε πιο κοντα ομως..

Οσο για την κοτσιδα, νομιζω ειναι το look των μαμαδων!:tongue: Εμενα μ εκνευριζει μονο που φαινονται οι ασπρες (ναι εχω κι απ αυτες κοριτσι πράμα!!) δεν ξερω μη μου τη βαρεσει και τις βαψω καμια ωρα...

Αυτο απ το parents το ειχα δει αλλά οχι διαβασει για να μη φρικάρω...

Την κρεμα λες να την παρω κι εγω να βρισκεται??

tzini την τελετη εναρξης δεν την ειδα..

και το my market εχει τις pampers 8 και κατι, αλλά εδω δεν εχουμε κανενα απ αυτα τα σουπερμαρκετ.

Διακοπες με ιστιοπλοικο πρεπει να φροντισεις καλη παρεα γτ αλλιως δεν παλευεται. Θες να φυγεις αλλά δεν ξερεις κατα που να κανεις!!! Ομως η αισθηση ξυπνάω και πεφτω στη θαλλασα με βουτια για νιψιμο ειναι απιστευτη. Εμεις μ ενα φουσκωτο μεγαλο φευγαμε κατι 3ημερα (οχι δικο μας δυστυχως:cry:) στα Δωδεκανησα που δουλευα. Μεγαλη ιστορια τεσπα...

Τωρα αλλάζω πάνες και χαιρομαι!!

moritsa κι εγω ελεγα στην αρχη οτι θα τους εχω σο δωματιο τους που ειναι απεναντι απ το δικο μας αλλά δεν!!! Σιγα μην τους αφησω να πηγαινει η καρδια μου στην κουλουρη καθε φορα. Τους εχω σε μια κουνια και τους δυο. Το προβλημα ειναι οτι σε λιγο καιρο δεν θα χωράνε κι εκει δεν ξερω τι θα κανω. Στον κατω οροφο εχω ενα παρκοκρεβατο και τα κοιμιζω εκει. Το προβλημα ειναι οτι το στρωμα ειναι χαμηλα και το σκυψιμο πολλές φορες δεν παλευεται. Δηλ το βραδυ που θα τα ταιζεις συχνα βάλε βγαλε και τα δυο θα κοψομεσιαστεις:rolleyes:

Τα μωρα να τα βαζεις στο στηθος πρωτα για να μαθουν να κανουν θηλαστικες κινησεις και μετα αν ειναι δινε το δικο σου για συμπληρωμα. αλλιως αστο στην καταψυξη κραταει 6μηνο νομιζω μπορει να σου χρειαστει οποτεδήποτε... Μη βασιστεις ομως στο θηλαστρο, πρεπει να μαθουν να πιάνουν.

taz καλη αρχη με το ρυζάλευρο!

Οντως ειστε ωραιο ζευγαρι. Εμ απο που να πάρουν τα μωρα!?

archi χαχαχα οντως κοντο το μακαρονι!

Ακουστε χτες πηγαμε δυο βολτες!!!!!! Πηγαμε και για μπάνιο και εκατσαν μια χαρα, και μετα γυρισαμε τα ταισα, καναμε μπανιο εμεις και ξαναφυγαμε και πηγαμε να βρουμε τους κουμπαρους μας για σουβλάκι-μπυρα! Ομολογω οτι η 2η βολτα δεν ηταν τοσο ωραια (ισως γτ δε μου αρεσε και πολυ το μερος) και αυτα ψιλογκρινιαζαν γτ ηθελαν να κοιμηθουνε. ομως σε γενικες γραμμες ολα οκ!

Παω για ταισμα!!!!!!!!

εδιτ: σεντοοοονι!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

gemini ευχαριστουμε πολυ!μια χαρα ειναι τα ζουζουνια σου αφου κανετε τοσα πραγματα ...μπραβο σασ!!!!να τα χαιρεστε!!!

σεβη!μεγιεσ το κουρεμα!!!

τζινι ευχαριστω πολυ!!πιστευω τωρα που δεν θα εχει παιδικο η μικρη σου θα ειναι καλυτερα!!!περασατε καλα χθεσ????

παω να τελειωσω το φαι να ετοιμασω και τα διδυμα τα οποια γκρινιαζουν σημερα να δω και το παιδι αν εχει πυρετο και τα λεμε σε λιγο!!!!καλο μεσημερι!!!

χαλια μερα σημερα!!!!πολυ κουραση!τα διδυμα εχουν γκρινια...να'ναι η ζεστη???βγαζουν δοντακια???δεν ξερω......ο μεγαλοσ ακομα πυρετο εχειι μεχρι 39,4 εφτασε!!τωρα του εδωσα αντιπυρετικο και βλεπουμε....!!!

για την βαπτιιση ειπαμε να παρουμε προσκλησεισ και μπομπονιερεσ απο το χαμογελο του παιδιου!!!κατι με καλοκαιρινο θεμα!νομιζω καποιεσ απο εδω ειχαν παρειμπορει καμια να μου πει τισ εντυπωσεισ????δυο βδομαδεσ πριν ειναι καλα να στειλουμε τισ προσκλησεισ???εσεισ ποσο καιρο πριν τισ στειλατε???ααα.και εχετε κανενα καλο μεροσ να μου προτεινετε για την δεξιωση..???θελω καπου που να μπορουν τα παιδακια να διασκεδασουν γιατι εκεινη την μερα ειναι και τα γενεθλια του γιου μου!

Διαφημίσεις

tzini την τελετη εναρξης δεν την ειδα..

και το my market εχει τις pampers 8 και κατι, αλλά εδω δεν εχουμε κανενα απ αυτα τα σουπερμαρκετ.

Διακοπες με ιστιοπλοικο πρεπει να φροντισεις καλη παρεα γτ αλλιως δεν παλευεται. Θες να φυγεις αλλά δεν ξερεις κατα που να κανεις!!! Ομως η αισθηση ξυπνάω και πεφτω στη θαλλασα με βουτια για νιψιμο ειναι απιστευτη. Εμεις μ ενα φουσκωτο μεγαλο φευγαμε κατι 3ημερα (οχι δικο μας δυστυχως:cry:) στα Δωδεκανησα που δουλευα. Μεγαλη ιστορια τεσπα...

Τωρα αλλάζω πάνες και χαιρομαι!!

Καλή παρέα θα έχει η Τζιτζί: ΕΜΕΝΑ!!!! χαχαχα!!! Θα περάσουμε ονειρικές στιγμές σε λέω!!!! Τι βουτιές, τι χαρές και το μαγείρεμα: εγώ!!! Μόνο ένα μπαρτενντερ να μην ξεχάσουμε να προσλάβουμε!!!!

χ

για την βαπτιιση ειπαμε να παρουμε προσκλησεισ και μπομπονιερεσ απο το χαμογελο του παιδιου!!!κατι με καλοκαιρινο θεμα!νομιζω καποιεσ απο εδω ειχαν παρειμπορει καμια να μου πει τισ εντυπωσεισ????δυο βδομαδεσ πριν ειναι καλα να στειλουμε τισ προσκλησεισ???εσεισ ποσο καιρο πριν τισ στειλατε???ααα.και εχετε κανενα καλο μεροσ να μου προτεινετε για την δεξιωση..???θελω καπου που να μπορουν τα παιδακια να διασκεδασουν γιατι εκεινη την μερα ειναι και τα γενεθλια του γιου μου!

Δεν ξέρω για τις μπόμπο αλλά τα προσκλητήρια κι εγώ τα πήρα από το χαμόγελο. 5-6 ιμέιλια ανταλλάξαμε αλλά τελικά συνεννοηθήκαμε!!! Πάντως η Τζόι έμεινε ευχαριστημένη οπότε γερά με τσαμπουκά!!! περαστικά στο αγορίνι σου και να μην ξεχνάς να του δίνεις πολύ νερό να πίνει συνέχεια όμως!!! Συνέχεια!!!!

Μίλησα και με τη Ντάκι μας, μια χαρά το κορίτσι μας! Όλα καλά!

Έφτιαξα και τις 2 τούρτες σήμερα και τις έστειλα με τους γονείς στο εξοχικό. Ελπίζω να τις τακτοποίησαν όπως τους συμβούλεψα! Αύριο θα τις βγάλω και φώτος, γιατί σήμερα έβαγαζα καπνούς όλη μέρα!!! Κι όποια θέλει γλυκά, στέλνω, νό πρόμπλεμ!

Αυγά στολισμένα στο φούρνο δεν έχει για 40 άτομα! Αυτά τα κρατάω για πριβέ σέσσιονς!!! Έλα εσύ και θα δεις!!! Και μετά θα μου το ζητάς, Τζιτζίκα, όπως όλοι για αύριο αλλά δεν...!!!

Σας φιλώ, μανάρες μου!!!!

120247mcv711uxx1.gif

http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs

Λαερτάκια μου γλυκά, εκτός από το τραγουδάκι μας,

μέσα από την καρδία μου σας έυχομαι χρόνια πολλά

κ στη ζωή σας να γνωρίσετε μόνο χαρά κ ευτυχία, με υγεία.

την αγάπη μου κ στην τρελή τη μάνα σας που ξεπατώνεται!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

πάνω στην ώρα ήθρες!

ξοχικά κλπο πωπωππωππωππω!

εγώ έβαλα στη μαρινάρα το αγριογούρουνο γουρούνες ανεπρόκοπες, που καμία δεν είχε συνταγή!

έπλυνα κ κάτι θράψαλα (άσχετο με το γρουν ε?)

να τα βάλω γκριλ λέτε, ή θα βγουν πετσιά?

εντιτι: για αύριο κ τα 2 φυσικά!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

χαλια μερα σημερα!!!!πολυ κουραση!τα διδυμα εχουν γκρινια...να'ναι η ζεστη???βγαζουν δοντακια???δεν ξερω......ο μεγαλοσ ακομα πυρετο εχειι μεχρι 39,4 εφτασε!!τωρα του εδωσα αντιπυρετικο και βλεπουμε....!!!

όλα τελευταία στιγμή τα έκανα.

φαντάσου οτι σάββατο πήρα τις προσκλήσεις κ λέω οκ, αφού έχω ενημερώσει τηλκά θα τις δώσω μπρός στην εκκλησιά.

κ τις ξέχασα το ζώον!!!!!

για δες την άγονη γραμμή στα φιλ/φεια,

εκεί καναμε τραπεζώματα για βαφτισοκαταστάσεις.

γύρω στα 22-25 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

ανάλογα το μενού που θα διαλέξεις.

έχει κ μια μίνι παιδική χαρά δίπλα (εντός του μαγαζιού) κ ζωντανή μουσικούλα τα πσκ.;)

πυρετό γύρω στο 39 μου έκαναν κ εμένα όλα τα παιδιά πριν καμιά 15 μέρες?

για 2 -3 μέρες, με εξαίρεση την μικρή τσουτσουράδα ελπίδα που έκανε μόλις μια μέρα.

περατσικά κ εύχομαι να μην κολλήσουν τα μικράκια σου!

τζεμ χαίρομαι που πάς βολτίτσες!

οκ θα έχετε κ άτυχες στιγμές. στο πρόγραμμα είναι όλα. κοοοοοολ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλα κι εμεισ ειμαστε ενα μηνα πριν την βαπτιση και εχουμε βρει μονο εκκλησια και νονουσ...ψαξαμε καποια πραγματα πχ τα ρουχα αλλα δεν βρισκουμε στα νουμερακια τουσ....θα δουμε μαλλον θα την κανουμε σε οικογενοιακο κυκλο και κανουμε κατι πιο μεγαλο στα γενεθλια!εχω και τον μικρο που ειναι αρωστουλικο μωρε και δεν μπορω να τον βλεπω μεσ την ζεστη να ψηνετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...