Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ κι εγω εχω τρεξιματα με την αδεια.Πρεπει να παω ΙΚΑ να φτιαξω το χαρτι της ΠΗΤ και μετα στη δουλεια μου και μετα να ξαναπαω να παρω τα χαρτια απο τη δουλεια για να παω παλι στο ΙΚΑ να παρω το επιδομα......Μονο που το εγραψα κουραστηκα......Ουφ....

Ρωτησα για το βαρος γιατι νομιζω οτι τον τελευταιο μηνα παιρνουν περιπου 200γρ την εβδομαδα....αλλα επειδη ειναι δυο δεν ξερω τι γινεται.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλά, μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να τρέξουμε και στο μαραθώνιο τώρα:P. Και πολύ καλά θα κάνεις να βγάλεις το μήνα στο κρεβάτι και στον καναπέ... οι καλύτερες διακοπές!!!!!! Το ντουζάκι είναι ότι καλύτερο. Υπέροχο, δροσερό, τέλειο...

Το μόνο κακό είναι το αυριανό που πρέπει να τρέξεις λίγο...Πόσα σας δίνουν;Αξίζει δηλαδή τον κόπο; Ντόκτορ πότε πας πάλι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ουφ θα περάσουν κι όλα αυτά και θα χαλαρώσουμε λίγο. Θα έχουμε όλα τ' άλλα τρεξίματα αλλά τουλάχιστον δεν θα είμαστε σαν φούσκες. Θέλω να κοιμηθώ έστω κι ένα τεταρτάκι αλλά σαν κανονικός άνθρωπος. Να γυρίσω πλευρό άνετα, να κοιμηθώ μπρούμυτα, ανάσκελα ν' αλλάξω χίλιες θέσεις σε πέντε λεπτά. ΄Θέλωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω Γιώτα μου καθόλου για το βάρος . Αν είναι να παίρνουν 200 γρ. την εβδομάδα είναι πολύ καλά. Αλλά όντως εμάς που είναι δύο..........δεν ξέρω.Ποια ξέρει να μας πει?:P

Καλά, μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να τρέξουμε και στο μαραθώνιο τώρα:P. Και πολύ καλά θα κάνεις να βγάλεις το μήνα στο κρεβάτι και στον καναπέ... οι καλύτερες διακοπές!!!!!! Το ντουζάκι είναι ότι καλύτερο. Υπέροχο, δροσερό, τέλειο...

Το μόνο κακό είναι το αυριανό που πρέπει να τρέξεις λίγο...Πόσα σας δίνουν;Αξίζει δηλαδή τον κόπο; Ντόκτορ πότε πας πάλι;

Δεν ξερω τι θα παρω καθολου. Γιατρ παω την αλλη Τεταρτη στις 23 και μου φαινεται τοσο μακρια.............δε μπορω να περιμενω. Εσύ ποτε πας?

Το βρήκα: http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart Έχει πίνακα με το βάρος των μωρών ανά εβδομάδα.

Για δίδυμα: http://www.drspock.com/article/0,1510,6233,00.html. Εδώ λέει οτι στην 34η εβδομάδα το καθένα ζυγίζει 2-2,5 κιλά, δηλαδή συνολο περισσότερο από ένα τελειόμηνο μωρό

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Στις 23; Σε 10 μερούλες δηλαδή... τι να πω και εγώ που θα πάω 1/7... και μάλλον θα είναι και από τις τελευταίες μας συναντήσεις πριν τη μεγάλη μέρα... Και φυσικά δεν μπορώ να περιμένω... Μέχρι τότε όμως, έχουμε να απασχοληθούμε με εξετάσεις, ετοιμασίες, κλπ....

Κορίτσια, πότε θα κάνουμε beaute;;;;;:P:p:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πολυ ενημερωμενη σε βρισκω κ μ αρεσει. Παλι καλα που εχουμε κ εσενα κ μαθαινουμε κ τιποτα. Χιχιχι!!!!!!!!!!!!! Να ρωτησω βρε κοριτσια. Δυσπνοια εχετε?Εγω τρομερη σε σημειο που μου κοβεται η ανασα ωρες ωρες.Φυσιολογικο τοσο πολυ?

Γενικά είμαι ΟΚ με την αναπνοή μου, αλλά έχω τρομερή δύσπνοια όταν ξαπλώνω ανάσκελα, το οποίο μου το εξήγησε ο γιατρός ότι είναι φυσιολογικό. Νομίζω ότι σε κάθε εγκυούλα υπάρχουν συγκεκριμένες στάσεις που τη ζορίζουν περισσότερο... άλλωστε ας μην ξεχνάμε και πόσο έχουν συμπιεστεί τα καημένα τα πνευμονάκια μας.....

Τώρα διαβάζω και κάτι άλλο γιατί είχα κάτι εξελίξεις....:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κοπέλες!!κουράγια, αυτό έχω να πώ, θα περάσουν όλα σύντομα!!

Τέτοια θέματα ακόμα δεν έχω αλλά σας ακούω και πέρνω ιδέα για τη συνέχεια. Τέλοσπάντων μπήκα για λιγουλάκι να σας πώ ένα γειά που θα φύγω, αν και Πέμπτη θα είμαι πίσω. Βαστάτε γερά δε θέλω απρόοπτα μέχρξ=ι να γυρίσω!!χεχ!!

Έκανα και ατόπημα σήμερα..........να το πώ???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μάλλον είναι αυτό που λέγαμε με τα κορίτσια χτές το βράδυ....καλά, δεν το πιστεύω, χτες το σκεφτόμουν και σήμερα μου συνέβη....

Λοιπόν, για να είσαι προετοιμασμένη, αν δεις άσπρες εκκρίσεις από τις θηλές μην πανικοβληθείς γιατί είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Καλά, εμένα μη φανταστείς ότι ήταν και πολύ... μιά σταγονίτσα... μόνο που δεν κάνει να τα τρίβεις και να τα ενοχλείς!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...