Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα μανουλεσ!!!!

λαερταμπραβο που τα συνδυασεσ ολα!!!!!καλα να περασετε~!!!

νακινα σου ζησουν τα ζουζουνια!!!!υγεια και ευτυχια να εχουν σε ολη τουσ τη ζωη!!!!να τα δειτε οπωσ επιθυμειτε!!!!

μοριτσα μπραβο στον σουπερμαν σου!!!ολα περνουν το δρομο τουσ σιγα -σιγα και σε λιγο θα τα απολαμβανετε τα ζουζουνια στο σπιτι σασ!!!και αυτοο με τα ονοματα των παιδιων μου το παρατηρησα κι εγω!!!και τησ κορησ μου το δευτερο ονομα ξεκιναει απο Α την ειχαμε βαπτισει δαναη-μαρια-ανθη(μαριανθη)λογω οικογενοιακων διαφωνιων!!!

seviναι εγω με τον αντρουλη μου ειμαστε!!!μικροδειχνει εχω την εντυπωση!!!!

Διαφημίσεις

νάκιους να χαιρόμαστε τους αστρερίες σας!!!!

χρόνια σας πολλά πολλά κ ευτυχισμένα!

πάντα με υγεία να τα έχουν όλα στη ζωή τους!

σε γλέπω τρίτεκνη κοπελιά. να μή σου πώ τετράτεκνη!:shock:

καλημερα κοριτσια!!

λοιπον την περασμενη εβδομαδα πηγαμε γιατρο και τα μωρα συνεχιζουν και μεγαλωνουν γρηγορα.. ηταν 860 γρ η μπεμπα και 780γρ ο μπεμπης... εκανα και την φανταστικη καμπυλη και βγηκε πολυ καλη.. παραγγειλαμε και τις κουνιες των μωρων.. πηγα και για ψωνια για μενα να βρω κανενα ρουχαλακι να χωραει την κοιλαρα.. σημερα ομως ξαπλα γιατι νομιζω το παρακανα αυτες τις μερες..

μαι χαρά είναι τα μπεμπέγια σε βάρος. μπράβο!

ελπίζω να μην σου έρθουν μια μια οι κούνιες σαν την μουρίτσα!:tongue:

υγ: ξάπλαρε. οκ?

Barbeque θα είναι το παρτι, οπότε το δύσκολο είναι να μαριναριστούν τα κρέατα αλλά μετά αναλαμβάνουν οι άντρες. 2-3 σαλατούλες κι έτοιμοι!!! αλλά μου'χει καρφωθεί να φτιάξω πολλά πολλά πολλά γλυκά!!!!!

Για το πετσάκι το έχω τσεκάρει αρκετές φορές με κόσμο διάφορο και όλοι λένε κοντά 2 ετών το κάνουν. Αυτό που μου είπε και η γιατρός μου δλδ.

Φωτός θα βάλω αφού γυρισω. Που από τώρα το σκέφτομαι γιατί η παιχνιδιάρα μας θα λείπει όλο τον Αύγουστο διακοπές!!!!! Εκεί να δεις γλέντια!!!

Για το ιστιοπλοικο να οργανωθούμε, ρε Τζιτζίκα, πλάκα θα'χει!!!!

σήμερα έχω τραπέζι απο το πουθενά έτσι???

μπαρμπέρη στυλε κ εγώ. αλλά παπατίγιος σαλτίγιος σαγανακίγιος κλποπο πωπω! εγώ!

θα έχουμε κ καπτεν έμπειρο βρέ! ένα χαρτί είναι να πάρει μόνο ειδικό για ισιοπλοϊα.

για το πετσί δες παρακάτω.

Καλά μπήκα να γράψω μία απάντηση στη Τζεμ και μέχρι να τελειώσω έχετε γεμίσει σελίδες!!! Έλεος!

Αυτό το έχουμε πάθει... χωρίς να δώσουμε θάρρος. Και επαναλαμβανόμενα. Εκεί που νομίζεις ότι το έκοψες να σου πάλι πετιέται κι αντρειεύει και θεριεύει (το θάρρος)!!! Το καλό/κακό είναι πως έχει τέτοια πόρωση με τα μωρά η πεθερά μου που ό,τι και να κάνω δεν ξεκολλάει (Αν κάποια από εσάς γέννησε 2004 Νοέμβριο στο Ιασ@ πιθανότατα να της έχει ταΐσει το μωρό. Γέννησε η κόρη της και έπιασε φιλία με τις μαίες και την άφηναν να ταΐζει τα μωρά στο θάλαμο :shock::shock:). Έχω γίνει αγενής (από τα νεύρα μου χωρίς να το θέλω) κι αυτή εκεί, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Αν τελικά παρεξηγηθεί οριστικά, κάποια λύση θα βρω, δεν έχουν όλοι πεθερές και μαμάδες. Και το γεγονός πως αυτή τη στιγμή νιώθω ψυχολογικά πολύ καλύτερα το θεωρώ πολύ σημαντικό.

Για το τυρί: http://www.zoo.gr/fun/jokes/joke/47/71440

Είπα αφού είσαι μελετηρό κορίτσι να μην σε αφήνω με απορίες :tongue:!

Άσχετο! Μορίτσα εγώ το μαλλί το έκανα ανταύγειες στη φάση που είσαι εσύ τώρα μεταξύ θηλάστρου και μαιευτηρίου. Είχα κάνει ολόκληρη συμφωνία με το κομμωτήριο: "Θα έρθω 9 και θα φύγω 11.00 Αυστηρά!" Αααχ! Τι εποχή κι αυτή!!

Καλημέρα και γεια σας!!

τί λες τώρα. τούρμπο κοινωνικότητας η πεθερά!

έλιωσα με το τυρί!

τώρα αν σας πώ πως ακόμα κ τώρα κομμωνυχοκατάσταση πάω νταν καραντάν με την ώρα θα σας στενοχωρήσω?

Τα μωρά έκαναν πως ξυπνάνε και ξανακοιμήθηκαν..

Φλασιές:

Τζίνι, εμένα ο γιατρός δεν μου ζήτησε άμνιο αν και ήμουν 34 και 10 εκείνη την εποχή ΚΑΙ είχε βρεθεί ένας από τους 4 δείκτες τσιμπημένος στην αυχενική.

Νομίζω πως στον προεμφυτευτικό βλέπουν λιγότερα απ΄ότι στην αυχενική.

αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω.

ας το θέσω αλλιώς ρε κορίτσια.

τί βλέπουν στον προεμφυτευτικό?

chemin αυτο με την πεθερα κ εγω το φοβαμαι.. οτι δεν θα ξεκολλαει δηλαδη.. ασε που πιστευω οτι θα εχουμε μαχη μεχρι να βαλουμε ορια.. ευτυχως που τον αντρα μου τον φαβαται και δεν του φερνει αντιρησεις σε οτι λεει.. αλλα ειναι πονηρη και οταν θελει να επιβαλει κατι ερχεται σε μενα επειδη ξερει οτι δεν μιλαω... ασε που προχθες μου ελεγε κατι για φασκιωμα κτλ και οταν της ειπα οτι εγω πρωτη φορα τα ακουω αυτα και δεν συμφωνω και οτι εμεις θα κανουμε οτι μας πει ο παιδιατρος αυτη γυρισε και μου ειπε οτι εγω δεν ξερω και θα μου τα μαθει ολα αυτη και εφυγε.. μου ηρθε να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο...

μεινανε και τα δικα σου μωρακια μεσα κ ας γεννησες στις 35 εβδομαδες? με εχει αγχωσει λιγο αυτο με την ΜΕΝΝ και περισσοτερο απο μενα τον αντρα μου που προσπαθω να τον προετοιμασω οτι μπορει να χρειαστει να μεινουν για καποιες μερες και δεν μπορει να το δεχτει με τιποτα.. δεν φευγει λεει απο το μαιευτηριο χωρις τα μωρα του.. τι θα τον κανω δεν ξερω..

νταξ δε θα στα μάει όλα, μη τρελαθώ. άστη να λέει. ναι κ με χαμόγελο σε οτι κοτσάνα κ αν σου λέει κ εσύ απλά θα κάνεις όπως σου έχει πεί ο παιδίατρος ( αφού φιλτράρεις ατομικά ότι ακούς, θα πράττεις ανάλογα)

συμφωνώ με σεβούλα για φάσκιωμα!

κι όμως δουλέυει. δούλεψε κ σε εμάς. σε όλα τα παιδιά μου, όχι μόνο στα δίδυμα. ειδικά στο θηλασμό των διδύμων (ένα ένα τα έπερνα εγώ). δεν ήταν αρνητικός ο ντοκ, αρκεί να μην ήταν όοολη την ώρα φασκιωμένα. έχουν μάθει σε αρκετά σφιχτό περιβάλλον τα μωρά στη μήτρα. γι αυτό κ οι περισσότερες μαμάδες τα έχουν σε λίκνα, ή σε καλαθούνες στην αρχή. είδικά αν έχουν γεννήσει χειμώνα.

δε μπορώ να πώ κάποιες από τος συμβουλές της μάμας μου, όπως το φάσκιωμα ήταν αποτελεσματικές.

πρέπει να του μεταδώσεις αυτήν την σαφή αντίληψη που δείχνεις να έχεις έστω τώρα, στο θέμα της πιθανής παραμονής των μωρών στο νοσοκομείο.

[

Τζινιω μου οντως μεχρι 18 μηνων δεν πειραζουμε την κουκουνα,μας ειπαν οτι εαν εχει φιμωση τοτε το βλεπει παιδοχειρουργος!

Σεβη εσύ νομίζω ρώτησες για το πουλάκι τους ε? κι εμάς μέχρι δύο ετών μας είχε πει δεν το πειράζουμε καθόλου. Τελικά στον δικό μας είναι τελείως κλειστό. Έχει φίμωση. Τον είδαν δύο παιδοχειρουργοι και μας είπαν τα ίδια πράγματα ακριβώς. Τον Σεπτέμβριο θα του κάνουμε την επεμβασούλα για να το ανοίξουν.:(

για να αποφύγουμε αυτό (χειρουργείο) μας το κατέβασε.

είχε την τάση για μπούκωμα, το είδε, οπότε από τότε το κάνω εγώ.

πρόσφατα που το ξαναέκανε ο ντοκ, γιατί ένα σημείο δεν το έκανα καλά...κ του έκανε μια μικρη πληγούλα στο ιατρείο, ανέλαβε ο νικ τα του σπιτιού εργόχειρα ευτυχώς.

Μόλις επέστρεψε η χαζομανα! Εχω πάθει πλάκα με υιο :D γιατι δυο μέρες τώρα ανταποκρίνεται όπως όλα τα μωρακια λες και με αναγνωρίζει. Ζωηρεψε παρα πολυ ο σουπερμαν ( κανει κινησεις σαν τον ηρωα:tongue:) και μάλλον αύριο θα τον βγάλουν για να παει στις κουνιες. Τρώμε 12 μλ σε κάθε γεύμα και σήμερα ξεκινάει και η σουρτουκο γάλα :D. Η κυρία σημασία δεν μου έδωσε κοιμόταν συνεχώς!

Σημερα άκουσα πως όταν φεύγουν απο τη μονάδα τα μωρα έχουν μπει ήδη σε προγραμμα και απλα το ακολουθείς.

πολύ καλά τα νέα από τις μουρίτσες!

ζούπερμαν από τώρα ο μικρός? θα σας καλοπεράσει κ μετά το παιδί βρέ!

αυτό με την μονάδα το έχω ακούσει κ εγώ από φίλη. έρχεται ας πούμε λίγο πιο βατά το όλο θέμα στο σπίτι.

Πω πω πολύς καιρος....εσεις οι γυναικες ναυτικών κι αν ειστε ηρωιδες!

Για το φασκιωμα εμενα δεν τολμησε να το πει...ειπε απλά οτι εμεις παλια τα φασκιώναμε, δεν απάντησα και τελος!!

??? Πρωτη φορα το ακουω αυτο!! Ισως βοηθαει η πιεση στην κοιλια για τους κολικους... Αλλά κατα τα αλλα πιεζονται λεει τα ποδαρακια τους και νιωθουν καταπιεσμένα...ετσι μου ειπαν τουλάχιστον οι παιδιατροι...

Εμεις λεμε να παμε για μπανιο! Εχω ξεσαλώσει τελειως! Κοιμηθηκα και καμια ωριτσα πριν το φαγητο και νοιωθω σουπερ. Εχω πολύ ατονια γενικα παρολο που τρωω σα βοδι... Και σκεφτομαι μηπως ξαναρχισω το σιδηρο. αν παιρνω εστω 1/μερα. Μου το ειχε κοψει γτ εχω υψηλο αιματοκριτη (40) αλλά τοτε που εκανα την εξεταση επαιρνα 2/μερα. Θα δω...

το ναυτάκι ξέρει κ να κολυμπάααα. τρα λαλλαλλαλ

τρικυμίεθ κ φουρτούνεθ απθιφώ. μες στο κύμα πάντα ζώ!

2η φορά για το φάσκιωμα το ακούς κ από εμένα

τρίτη αν είχε δίδυμα η μια κομπάρα μου κοκ :tongue:

πας για μπάνιο? έλεος σήμερα βαλτές είστε που έχω ψωφίσει κ προγλέπεται να ψωφώ ακόμα πιο πολύ?

κ η αδερφή μου (όχι η γκαστρούλα) για μπάνιο έφυγε πριν λίγο!

κοπέλες εγώ με μια τζούρα από άρωμα ερχόμου στα συγκαλά μου.

θυμάμαι σίγουρα πάντως πως το σίδηρο δεν τον είχα κόψει μαχαίρι.

Gemini επειδή κι εγώ ένιωθα κομμάτια όταν γύρισα σπίτι από το μαιευτήριο και επειδή είχα κάνει και μετάγγιση άιματος λόγω του ότι είχε φτάσει στον πάτο , είχα πάρει θυμάμαι βασιλικό πολτο. Βοηθάει αρκετά. Τσιμπάει βέβαια στην τιμή αρκετά αλλά προσφέρει ταυτόχρονα..............;)

μεράγγιση? τι λές ρε κορίτσι? τόσο καλά?

πολτό έπερνα παλιά κ τώρα που ήμουν εύβοια το ζώον έβλεπα τις ταμπέλες όταν φεύγαμε κ δεν κατέβηκα να πάρω, μη ξυπνήσω τα αστέρια μου.:mad:

Εμεις χθες κάναμε και το εμβολιάκι μας που ήταν να κάνουν στα 2΄, πάει κι αυτό. Ζυγιστήκαμε κιόλας............10.800 η μικρή και 11.400 ο μεγάλος. Αχ πότε μεγαλώνουν ετσι?

χεπιτέλους! να κ μια κοπέλα που αναλογικά με την ηλικία τουλάχιστον δείχνει να έχει μπεμπέ στα ίδια σαμιαμίδια κυβικά με εμάς.

ουφ! νιώθω καλύτερα τώρα.

έφυγα! ήπια μπύρα κ πάω να ξεραθώ.

έχω μάζωξη λέμε! είναι κ η τελετή έναρξης χαπόψε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τζινιω δεν εχω κανει προεμφυτευτικο αλλα οταν μπορεσεις διαβασε εδω.

http://www.iakentro.com/assisted/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-pgs-pgd

Kαλα κουραγια σημερα κ καλα να περασετε!!!

tzini ζηλευω!εμασ εχει υπηρεσια ο μπαμπασ μασ οποτε σπιτι και παλι σπιτι!και την λαερτα ζηλευω!αλλα του χρονου το πηρα αποφαση θα παω 1 μηνα διακοπεσ να αναπληρωσω το χαμενο φετινο χρονο!

Διαφημίσεις

Γεια σας, μάνες!!! First things first: Νακι-κουκλάρα, να χαίρεσαι τους παίδαρους, να τους δεις όπως επιθυμείς κι εσύ κι ο πατέρας τους και να έχουν τύχη βουνό!!!! Όλα τα καλά του κόσμου στα πόδια τους να βρουν!!!

Εγώ σήμερα έπηξα στη ζαχαροπλαστική και μετά από άπειρες αλχημείες, κατάφερα να φτιάξω κάτι που μοιάζει με κέικ ποπς!!! Ωστόσο, μου βγήκε ο πάτος!!! Δεν έχω μαζέψει τιποτα κι αύριο θα φτιάξω τα κυρίως γλυκά, θα ζυμώσω τα κεμπάπ, θα ετοιμάσω τα πράγματα, θα ψωνίσω τα ρέστα κοκ... Με κόβω να τη βγάζω με δύο φραπέδες! Και το βράδυ έχω τριτ για τον εαυτό μου και τη θεία μου που με βοηθάει: έχω κλείσει σε γιαπωνέζικο τραπέζι!!! Πως και πως περιμένω να γευτεί σάκε το λαρύγγι μου!!!

Μουσική ακόμα γιοκ. Να δείτε που δεν θα έχει χαβαλέ το πάρτι γιατί θα λείπει το 1/3 της μυστικής μου συνταγής για αξέχαστα ιβέντς!

Για το φάσκιωμα συμφωνώ με τη Σεβούσκα και τη Τζιτζίκα και η εξήγηση είναι αυτό που είπε η Τζιτζί για την έλλειψη χώρου στη μήτρα. Επίσης, τα μωρά τρομάζουν με τις κινήσεις που κάνουν τα άκρα τους και το φάσκιωμα το κάνει ελεγχόμενο. Γενικά οφείλω να πω ότι ακούω με ενδιαφέρον τις παρατηρήσεις των μεγαλύτερων γυναικών και βρίσκω ότι πολλές απ'αυτές είναι ιδιαίτερα διορατικές και εύστοχες. Τις υιοθετώ κατά την κρίση μου.

Εβελίνα, εγώ θα έλεγα να μην πιέζεις τον άντρα σου να δεχτεί κάτι που δεν θέλει σ'αυτή τη φάση. Αποκλείεται να παραλογιστεί αν τυχόν χρειαστεί να μείνουν μέσα για μερικές μέρες και θα δεις ότι θα είναι αυτός το στήριγμά σου. Αστον να το απολαύσει. Άλλωστε μπορεί να μη χρειαστεί καν να μείνουν και οι άντρες αγχώνονται πολύ περισσότερο απο εμάς. Μην του χαλάς το όνειρο!!! Εντωμεταξύ τον έχω ήδη συμπαθήσει, καλόκαρδος μου ακούγεται!!!!

Για το βάρος των μωρών, Γκλορ και Σεβ, μάλλον εμείς είμαστε οι χοντρομπαλάδες του καφέ!!! Είστε μοντελάκια εσείς!!!

Τζιτζίκα, αν το ψήσουμε, θα πρέπει να πάρουμε κι εμείς κάνα χαρτί σκίπερ!!! Μας βλέπω για μαθήματα μαζί: στο φροντιστήριο!!! χαχαχα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Τρελοκοριτσο με ξελιγωσες με τα γλυκα σου!

Καλα το προγραμμα σου γεματο,θα προλαβεις να κοιμηθεις;

Θα περασετε τελεια κοπελα μου!

Ποσα κιλα ειναι τα μαναρακια σου;

Με την φορ.δηλωση ενταξει;

Κ εγω ακουω μεγαλες γυναικες αλλα παντα κραταω αυτα που πιστευω οτι ειναι χρησιμα!

Δεν συζητω για τις συμβουλες της πεθερας μου.....τρελα!

Ασχετο πηγα κ κουρεψα τα μαλλια μου,τουλαχιστον 15 ποντους τα εκοψα!

Ήρθα και εγώ…

moritsa Να σας ζήσουν ! Να είναι γερά σαν σίδερο, καλότυχα και τρισευτυχισμένα! Με το καλό να έρθουν σπίτι τους. Για το θήλαστρο και τις επισκέψεις με κάλυψε η jas. Μιλάμε για ενοικίαση νοσοκομειακού, όχι αγορά, διπλής άντλησης για να κερδίζεις χρόνο μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός. Με αυτά της αγοράς κρατάει το πολύ μέχρι 5-6 μηνών. Έτσι την πάτησα εγώ αν και είχα πάρα πολύ γάλα από την αρχή και μου κόπηκε τον πέμπτο. Στην μονάδα σου δίνουν τα παιδιά αγκαλιά; Αν ναι κατευθείαν στο στήθος πιάνουν δεν πιάνουν. Ρώτα τον γιατρό σου για το πως να ανακουφίζεις το στήθος.

naki Μια θάλασσα ευχές για τους αστερίες σου!!! (στην εκπνοή του χρόνου)

glorr Χρόνια Πολλά (λίγο αργά)! Γεροί και τυχεροί στο τετράγωνο!

tzini δεν σε πρόλαβα πριν φύγεις για να σου πω για Εύβοια. Χαίρομαι που περάσατε ωραία. Τελικά που πήγατε; Για την εξέταση και εμένα μου είχε πει ο γιατρός μου ότι αν ήμουν πάνω από 35, όσο καλά και αν ήταν τα αποτελέσματα από τις προηγούμενες, θα μου έλεγε να την κάνω .Βέβαια την τελική απόφαση θα την έπαιρνα εγώ. Όλες αυτές οι εξετάσεις σου βγάζουν πιθανότητες και όχι σίγουρο αποτέλεσμα.Επίσης στον προεμφυτευτικό ελέγχουν το dna για συγκεκριμένες ασθένειες κυρίως κληρονομικές.

joy περαστικά! Είστε καλύτερα; Κάπου είχα διαβάσει οτι σε αυτή την ηλικία το ενδιαφέρον των παιδιών για ένα παιχνίδι διαρκεί το πολύ 10 λεπτά.:shock: Εμείς παίζουμε περισσότερη ώρα με τα εξής: α)Ντουλάπι που δεν αφήνω για αρκετή ώρα να ανοίξουν και τελικά “καταφέρνουν” να ανοίξουν. β) Σκηνη γεμάτη με πλαστικά μπαλάκια. γ)Ρολλό χαρτί ζωγραφικης στρωμένο στο δάπεδο και παιδικές μπογιές. Καμιά άλλη ιδέα;

Celestine, naki και εμείς το καθαρίζουμε και το ξεπλένουμε με φυσιολογικό ορό, πάντα μετά το μπάνιο που είναι μαλακό (υπάρχει και η άποψη να μην το πειράζεις καθόλου). Ο γιατρός σου πρέπει να ελέγχει την περιοχή σε κάθε επίσκεψη. Αν δεις ότι κλείνει αρκετά τον ενημερώνεις. Γενικά θέλει απαλές κινήσεις και επεμβαίνει μόνο το χέρι του γιατρού για να το φτιάξει ή να το κατεβάσει. Πουλιά στον αέρα πιάνω πλέον....:tongue:

nunu (ή όποια άλλη κοπέλα τα έβγαζε μόνη τα παιδιά στην ηλικία μας) εννοείς βόλτα με το καρότσι ή τα κατέβαζες κιόλας; Και αν ναι τι κάνεις όταν το ένα πάει δεξιά και το άλλο αριστερά;

nufi ναι, είμαι αρχιτέκτονας. είσαι συνάδελφος; πως περάσατε στα γενέθλια σας;

gemini καλές βόλτες. Είδες τελικά που το μακαρόνι ήταν κοφτό και πήγες για μπάνιο;;)

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστουμε πολυ!!

να ρωτησω κατι,πηρε το ματι μου οτι λεγατε για τα πουλακια τους.Εμεις μετα απο υποδειξη της παιδιατρου το "κατεβαζουμε" απο 40 ημερων.Χωρις να ασκουμε πιεση,μονο οσο παει και το καθαριζουμε.

εσεις δεν το κανετε αυτο??

πιστευω οτι αν δεν το καναμε θα ειχαμε θεμα,θα κολλουσε.Το λεω γιατι οταν ειχαμε τα τρεχαματα και τους ειχα αφησει για καμια δεκαρια μερες οι γιαγιαδες ψιλοφοβοντουσαν και δεν το εκαναν καλα και μετα ειχε λιγο κολλησει.

Χρονια πολλα να τα χαιρεσαι τα μπουμπουκια σου. Γερα και καλοτυχα μα ναι. Λιγο καθυστερημενες οι ευχες. Και εμενα ο γιατρος αυτο μου εχει πει. Να το λατεβαζω οσο παει και να το καθαριζω χωρις πολυ πιεση. Η κουμπαρα μου που δεν του εκλεισε και μετα σε 3 επισκεψεις στον γιατρο του το ανοιξε και υπεφερε το παιδακι. Πολυ πονο.

4o4op3.png

βρε κοριτσια εχετε ακουσει να κυκλοφορει καμια ιωση???εχω τον μεγαλο τον γιο μου με πυρετο απο το απογευμα....ειχε 38 του εδωσα αντιπυρετικο του επεσε και τωρα που ξυπνησε ειχε 38,9!

Κ κατι που ξεχασα,κυκλοφορησε ξανα η mundisal,πηρα 8 σωληναρια σημερα!

Taz περαστικα στο παιδι σου! δεν ξερω εαν κυκλοφορει τωρα ιωση!

Σχοινια που πατε για μπανιο,εμας μας το εχει απαγορευσει η παιδιατρος για τι υπαρχει ελεονοσια!

Περυσι πηγα 2 φορες κ γυρισα χαλια απο τα τσιμπηματα,εκαναν 2 εβδ να φυγουν τα σημαδια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...