Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Gemini επειδή κι εγώ ένιωθα κομμάτια όταν γύρισα σπίτι από το μαιευτήριο και επειδή είχα κάνει και μετάγγιση άιματος λόγω του ότι είχε φτάσει στον πάτο , είχα πάρει θυμάμαι βασιλικό πολτο. Βοηθάει αρκετά. Τσιμπάει βέβαια στην τιμή αρκετά αλλά προσφέρει ταυτόχρονα..............;)

λες ε?? Χμμ...θα δω. Μπορει να το δοκιμασω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

λες ε?? Χμμ...θα δω. Μπορει να το δοκιμασω!

Ναι δοκίμασέ το. Κάθε πρωί νηστική λίγο κάτω από την γλώσσα θυμάμαι έβαζα. Μια σταλίτσα. Δεν θέλει πολύ. Γι αυτό ειναι και πανακριβίδου.

Σεβη είχες πει και για τα πόδια σου ε? άσε κι εγώ θυμάμαι όταν σηκωνόμουν το βράδυ για να πάω να τα δω κούτσαινα. Εμένα όμως πονάγανε τρελά και τα γόνατά μου. Δήλαδή αν καθόμουν μετά για να σηκωθώ είχα θέμα. Με τον καιρό όμως πέρασε........Ειχα πει να πάω γιατρό αλλά δεν πήγα τελικά. Αλλά ήταν μαρτύριο.

Ναι δοκίμασέ το. Κάθε πρωί νηστική λίγο κάτω από την γλώσσα θυμάμαι έβαζα. Μια σταλίτσα. Δεν θέλει πολύ. Γι αυτό ειναι και πανακριβίδου.

Σεβη είχες πει και για τα πόδια σου ε? άσε κι εγώ θυμάμαι όταν σηκωνόμουν το βράδυ για να πάω να τα δω κούτσαινα. Εμένα όμως πονάγανε τρελά και τα γόνατά μου. Δήλαδή αν καθόμουν μετά για να σηκωθώ είχα θέμα. Με τον καιρό όμως πέρασε........Ειχα πει να πάω γιατρό αλλά δεν πήγα τελικά. Αλλά ήταν μαρτύριο.

Ναι κουτσαινα κ κουτσαινω....αλλα ολη μερα πια!

Με τα γονατα εχω θεμα εδω κ 18 χρονια αλλα αυτο με την φτερνα δεν παλευετε....

Εμεις χθες κάναμε και το εμβολιάκι μας που ήταν να κάνουν στα 2΄, πάει κι αυτό. Ζυγιστήκαμε κιόλας............10.800 η μικρή και 11.400 ο μεγάλος. Αχ πότε μεγαλώνουν ετσι?

Οσο ειναι τα δικα σου κοντευουν τα δικα μου σε βαρος!!!:confused:

Διαφημίσεις

Εμεις χθες κάναμε και το εμβολιάκι μας που ήταν να κάνουν στα 2΄, πάει κι αυτό. Ζυγιστήκαμε κιόλας............10.800 η μικρή και 11.400 ο μεγάλος. Αχ πότε μεγαλώνουν ετσι?

μεγαλωσαν μωρε! Να τα χαιρεσαι!! Εγω τους κοιταζω και λεω οτι θελω να μεινουν ετσι μωρα οπως ειναι τωρα:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

μεγαλωσαν μωρε! Να τα χαιρεσαι!! Εγω τους κοιταζω και λεω οτι θελω να μεινουν ετσι μωρα οπως ειναι τωρα:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ. Αχ ναι κι εγώ αυτό λέω συνε΄χεια. Πίστεψέ με. Δεν μ αρέσει που μεγαλώνουν.............τα θελω μικρούλικα. Χαχαχα. Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και υγιή...............Κάθε ηλικία έχει την χάρη της πάντως.............Θα το δεις στην πορεία.:P

10750 ο μεγαλος κ 9850 ο μικρος......

Ωχ ναι μας φτάνετε. Παίζει ρόλο και το ύψος βέβαια. Είναι ψηλά τα δικά σου? πόσο γεννήθηκαν? Εμένα 45 κ 47 κ τώρα είναι γυρω στους 85. Δεν ει΄ναι και πολύ ψηλά. Καλά βέβαια ούτε κι εμείς είμαστε ψηλοί.

Διαφημίσεις

Ωχ ναι μας φτάνετε. Παίζει ρόλο και το ύψος βέβαια. Είναι ψηλά τα δικά σου? πόσο γεννήθηκαν? Εμένα 45 κ 47 κ τώρα είναι γυρω στους 85. Δεν ει΄ναι και πολύ ψηλά. Καλά βέβαια ούτε κι εμείς είμαστε ψηλοί.

Γεννηθηκαν 43 κ 46....10 μηνων ηταν 72 εκ κ οι δυο.....κοντουλια ειναι!

σας ευχαριστουμε πολυ!!

να ρωτησω κατι,πηρε το ματι μου οτι λεγατε για τα πουλακια τους.Εμεις μετα απο υποδειξη της παιδιατρου το "κατεβαζουμε" απο 40 ημερων.Χωρις να ασκουμε πιεση,μονο οσο παει και το καθαριζουμε.

εσεις δεν το κανετε αυτο??

πιστευω οτι αν δεν το καναμε θα ειχαμε θεμα,θα κολλουσε.Το λεω γιατι οταν ειχαμε τα τρεχαματα και τους ειχα αφησει για καμια δεκαρια μερες οι γιαγιαδες ψιλοφοβοντουσαν και δεν το εκαναν καλα και μετα ειχε λιγο κολλησει.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεννηθηκαν 43 κ 46....10 μηνων ηταν 72 εκ κ οι δυο.....κοντουλια ειναι!

Εντα΄ξει μωρέ καλά είναι μια χαρά. να σου πω την αλήθεια με το ύψος είχα αγχωθεί λίγο γιατί άκουγα κάτι άλλα τρελά αλλά εντάξει. Τι να κάνουμε τώρα? ας μην είναι και τα πρώτα ύψη. Για το βάρος τους η παιδίατρος τι λέει? καλό?

σας ευχαριστουμε πολυ!!

να ρωτησω κατι,πηρε το ματι μου οτι λεγατε για τα πουλακια τους.Εμεις μετα απο υποδειξη της παιδιατρου το "κατεβαζουμε" απο 40 ημερων.Χωρις να ασκουμε πιεση,μονο οσο παει και το καθαριζουμε.

εσεις δεν το κανετε αυτο??

πιστευω οτι αν δεν το καναμε θα ειχαμε θεμα,θα κολλουσε.Το λεω γιατι οταν ειχαμε τα τρεχαματα και τους ειχα αφησει για καμια δεκαρια μερες οι γιαγιαδες ψιλοφοβοντουσαν και δεν το εκαναν καλα και μετα ειχε λιγο κολλησει.

Εμείς όχι δεν το κάναμε γιατί αντιθέτως με την δική σας παιδίατρο η δική μας είχε πει να μην το πειράξουμε καθόλου όπως προανέφερα. Κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του τελικά. Τα έχουμε πει αυτά.

Chemin η πεθερα σου ειναι εξελιγμενο ειδος!!!!!!!:lol:

Μα να ταιζει τα ξενα μωρα;:shock:

Ω ναι Σέβη μου!! Και τάιζε και άλλαζε και απ΄όλα! Μωρό δωσ΄της και την ψυχή της πάρε! Γι αυτό αισθάνομαι τύψεις που της μείωσα τις επισκέψεις αλλά δεν άντεχα άλλο.

καλημερα σας!!

σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη,τα μωρακια μου εγιναν κιολας ενος ετους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ,πως περασε βρε κοριτσια ετσι ο καιρος???εγιναν τοσα πολλα σε εναν χρονο ...ομορφα και ασχημα.

απιστευτο μου φαινεται!!!

περσι τετοια ωρα ημουν στο δωματιο ,ειχα φαει το ψαρι μου και ετοιμαζομουν για την 1η αντληση για να παω στα μωρακια μου.

ποσο μου λειπουν αυτες οι στιγμες??μακαρι να μπορεσω να ξανασηζω κατι αναλογο.......

Να τα χαίρεσαιαιαιααι!! Να είναι πάντα χαρούμενα και ευτυχισμένα!!

Όντως είναι τόσο συγκινητικές αυτές οι στιγμές και δεν γυρίζουν πίσω!! Ακούτε οι εγκυούλες, να το χαρείτε όσο μπορείτε!!!

Μόλις επέστρεψε η χαζομανα! Εχω πάθει πλάκα με υιο :D γιατι δυο μέρες τώρα ανταποκρίνεται όπως όλα τα μωρακια λες και με αναγνωρίζει. Ζωηρεψε παρα πολυ ο σουπερμαν ( κανει κινησεις σαν τον ηρωα:tongue:) και μάλλον αύριο θα τον βγάλουν για να παει στις κουνιες. Τρώμε 12 μλ σε κάθε γεύμα και σήμερα ξεκινάει και η σουρτουκο γάλα :D. Η κυρία σημασία δεν μου έδωσε κοιμόταν συνεχώς!

Σημερα άκουσα πως όταν φεύγουν απο τη μονάδα τα μωρα έχουν μπει ήδη σε προγραμμα και απλα το ακολουθείς.

Εβελινα καλο είναι νάστε προετοιμασμενοι ότι μπορει να χρειαστει να μπείτε στη ΜΕΝΝ. Εγω εύχομαι αχρείαστα νάναι αλλα εμείς το είχαμε στο νου μας.

Ωραίος ο σούπερμαν!!! Άντε και φαντάρος σε λίγο!!:tongue: Με το καλό και η μικρά να φάει το γαλατάκι της!

η πεθερα απιστευτη! Σε ολα μεσα!!

Καταλαβα τι εννοεις για τα μικρα...οτι γινονται πιο παιδάκια! Για να δουμε...εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε! Με νοιαζει γτ μωρε τον Οκτωβρη η πεθερα μου φευγει από κάτω και θα κανω και καποιες ωρες μαθημα την εβδομαδα, θα δουλευει και ο αντρας μου και γενικά απο εκει που εχω πολύ βοηθεια ως τωρα θα μεινω σχεδον μονη μου. Μονο με τη μαμα μου οταν μπορει...

Πιστεύω ότι μέχρι τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Κρατάω βέβαια μια επιφύλαξη γιατί είναι αγοράκια και βλέπω και τη συμπεθέρα μου (Σελεστίν) τι γράφει αλλά εσύ να ελπίζεις στο καλύτερο!!! Τι σε προβληματίζει; Γκρινιάζουν πολύ;; Γιατί ο χρόνος φαγητού που έγραψες (20 λεπτό) είναι μια χαρά. Εμείς έπρεπε να κρατάμε κάθε μία από 1 ώρα στο τάισμα γιατί αν τις αφήναμε νωρίτερα βγάζανε τους καταρράκτες του Νιαγάρα!!

Εβελίνα συμφωνω ότι πρέπει να προετοιμάσεις τον άντρα σου. Και να σου πω και κάτι: όλα μες στο μυαλό μας είναι. Εμένα οι μέρες που τα μωρά ήταν στη ΜΕΝΝ λειτούργησαν πολύ ευεργετικά και για το σώμα και για την ψυχολογία μου. Ήμουν πολύ χάλια και από την καισαρική και από την πολύμηνη ακινησία. Τα μωρά βέβαια ήταν καλά. Βασικό.

Για το φάσκιωμα νομίζω πως υποτίθεται ότι τα ηρεμεί αλλά σαφώς απαγορεύεται να γίνεται συνέχεια όπως το έκαναν παλιά. Το θέμα πάντως είναι ότι εφόσον είπες πως δεν θέλεις να το ακολουθήσεις οφείλει να σε σέβεται ως μάνα του παιδιού. Εξασκήσου στο όχι. Και μένα παλιά μου έλεγε διάφορα και εκμεταλλευόταν ότι ήμουν ευγενική αλλά κάποια στιγμή άρχισα να λέω όχι ευγενικά και σταθερά. Από τότε άρχισε τους πλάγιους τρόπους. Αφού γινόμαστε γονείς οφείλουμε να ωριμάσουμε και να μην αγόμαστε και φερόμαστε από γονείς και δαίμονες! (απόσπασμα από λόγο που ετοιμάζομαι να βγάλω στον άντρα μου για ένα άλλο θέμα σχετικό με την πεθερούλα :mrgreen:). Εμένα η συμβουλή της είναι ότι τα παιδιά θέλουν και λίγο ξύλο πού και πού :evil:. Την πρώτη φορά που το είπε δεν είχα παιδί άστραψα ελαφρώς αλλά δεν το κατάλαβε. Τη δεύτερη είχα μωρό στην αγκαλιά και έκανα πως δεν άκουσα. Τώρα είναι μία που θα το πει και μία που θα την εκπαραθυρώσω :cool:.

Καλά τι πολυλογία είναι αυτή σήμερα;;; Sorry :oops::oops:

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...