Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

διάβασα ρε!

είμαι μελετηρό κορίτσι εγώ! αμ πώς?!

σεντόνι 1.

Νουνούκα γκαντεμοκαταστάσεις τρελές πέρασες γλέπω!

εγώ κ αν έχω πάθει με μπαταρίες από τοτόγια. Άλλο να στο λέω κ άλλο να με βλέπεις.

Θα σου πώ το καραχειρότερο: όταν βγήκαμε τελευταία φορά από νοσοκομείο με τον άλεξ, γυρνάμε σπίτι. Κ είχε πάθει τοταλ μπλακ αουτ ο γάτος. Ο δρόμος μας μόνο κάθοδος κ έπρεπε να βάλω τη μαούνα μάζντα ανάποδα στο δρόμο για να φέρω μούρη με μούρη τα αμάξια. Ο γάτος πιό κάτω παρκαρισμένος από το σπίτι. Μπαίνω σε ένα πάρκιν λίγο πιό κάτω με τη μαούνα κ ανεβαίνω ανάποδα για πολύ λίγο, 10 μέτρα κ πολλά σου λέω. Κ σκάει περιπολικό ρε παιδιά!!!!!!!! Μου ρθε ντουρβουτζάς! Άνετη κ περιχαρής, βγήκα άρον άρον κ ευτυχώς κατάλαβαν οτι είχα μείνει από μπαταρία, διότι είχα ανοίξει το καπό του γάτου! κ ευτυχώς δεν είχαν βγεί περατζάδα, αλλά συστημένοι για ένα στενό στο βάθος!!!!

Βρήκες τα βιβλιάρια τελικά?

Κάμπιν πάς ρε θηρίο?

Κ εσύ θέματα με το κινητό?

Κ Καλή επίτυχια με το εσπα απαυτό!

Καλά να περάσετε όπου κ αν πάτε!

Ιθάκη δεν κουνάνε? Σοκολάτα κ θα δείς σλάλομ απίστευτα με το τηλεκοντρόλ στην κοιλίτσα σου!

Κ θα λες κουνάνε!

Σέβη λέγε ωρέ. Τί τιμές παίζουν αυλάκι? Ξέρεις? Μίλα! Έχεις κονέ? Μολόγα σε λέω κλώσσα!

Παποπούτσια παντόφλες είχα πάρει πολύ νωρίς. Μόλις έκαναν κίνηση για περπάτημα.

Δόντι φάνηκε στον ορίζοντα???

Βίντεο με το σκηνικό στο πάρκο κ τον μικρό να χτυπιέται στο πάρκο κ εσύ να σιδερώνεις? είναι κ αυτά καλά ρε!

Γιατί ήσουν πεσμένη μάτια μου τελευταία? Τί έπαθες?

Γαιδουρόδρομο έχει κ δεν πάει αμάξι στο νησί?

Σεμιν σε μπερδέυω ε? Ε μα! Σελεστίν, τζεμίν..... αμήν!!!

Κορίτσια σας το έχω ξαναπεί? Προσέξτε πως χειρίζεστε τις καταστάσεις με τις πεθερομαμάδες.

Είναι μεγάλη ανατροπή στην ζωή του ζευγαριού τα δίδυμα κ ίσως σας γυρίσει μπούμερανγκ ο αποκλεισμός βοήθειας από μαμαδοπεθεροκουνιαδοαδερφές.

Αρκεί να το θέλουν φυσικά κ να μην το κάνουν με το στανιό

κ βασικότατο να μην το πάθετε κ σαν την παροιμία: δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι!

Μη το λετε αυτό οτι αν ξεπεταχτούν δεν θα χρειάζεστε βοήθεια.

Πάντα ένα ζευγάρι επιδιώκει ιδιωτικές στιγμές, χωρίς παιδιά γκρίνιες κ νιαουρίσματα, όσο γλυκά κ να ακούγονται.

Υγ: Τί είναι αυτό το τυρί που έχεις κ δεν έχω καταλάβει γμτ? Μπουχουχουχου!

Λαέρτα παλαβό μου κορίτσι! Καλά μαρή Κυριακή πάρτυ κ Δευτέρα τσεκ ιν?

Πότε θα μαζέψεις τα του παρτακίου? Πότε ρούχα κλποποπο πωπω!

Που θα πάτε καλέ? Ερεικούσα? (άσχετο, αλλά θέλω να πάω κάααααποια στιγμή)

Υγ: να σε παρηγορήσω λέγοντάς σου πως η μαμά μου βγάζει αρκετά συχνά έρπη κ πού να δείς τί τραβάω όταν είναι εδώ. Μάμησε τα.

Μαρή πανούργα παπιομάνα, με μπύρα???

Πες μου οτι περνάτε καλά κ πως συνήθισε τι τσίρι γκιρλ το περιβάλλον εκεί!

Το αυγό κ εγώ στην φρουτόκρεμα το έδωσα. Γκουρμέ. Δεν μπορείς να πείς!

Εμάς ειδικά ο άλεξ άργησε να ψηλώσει τα δόντια. Καλά άργησε κ να βγάλει γενικά, οπότε χωριό που φαινόταν..

Κ ναι τα αγόρια είναι πιο δύσκολα. Σε εμάς έτσι βγήκε.

Τζασού μου καλή επιτυχία με την αίτηση εύχομαι.

Διόρθωσε το 31237. Θα σε διαβάζουν κ θα λένε ότι πας να τους ρίξεις στάχτη στα μάτια σουπιά! νιχνιχνιχνιχ! σεπτέμβρή θες να πείς μάλλον!

Κολλητή εκεί? Καλά να περάσετε τσούπρες!

πότε θα ανέβεις σα δώ?

Τζεμ κ η αδερφή μου η γκαστρούλα εκεί κοντά ήταν με τις φωτιές. Είχαν τέφρα!

Καμπερς τα τζεμτζέγια ε??? Κατάχαμα είχα βάλει κ εγώ τη σύλια μια κ μοναδική φορά σε γιορτή της αδερφής γκαστρούλας. Τέρμα θεού, αρχές αλάχ την βρήκανα κουτουλάει στο τζάμι από το παράθυρο!

Τώρα για τον ύπνο τους κ το πρόγραμμα όπως σε βολεύει/τα βολέυει. εγώ δεν τα κούναγα/ κράταγα αγκαλιά μετά το βραδινό τάισμα.

Είχαν σε διάφορες ώρες της μέρας αγκαλιά, θήλαζα... χέθε μέσα!

αλλά κ με τη σύλια όταν ήταν μόνη της, το ίδιο έκανα.

Ειδικά στα δίδυμα δεν έιχα κ πολλές επιλογές γενικότερα. Οπότε δεν με έπερνε να τα μάθω σε κατι διαφορετικό εκτός από το πρόγραμμα του ύπνου.

Για το ολιγόωρο βαβυσιττινγ από ένα άτομο?

πιστεύω πως ναι, είναι ολίγον δύσκολο να τα κουμαντάρει κάποιος άλλος τόσο μικρά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

σινδόνη 2.

Τρελοκόριτσο, χου δε φκ ιζ ναρλις? κουφετάς? Κατάλαβα καλά?

100 είχε δώσει η νονά της σύλιας κ από 50 έκαστος νονός στα δίδυμα (στην ίδια εκκλησιά)

1 βίντεο, 2 φωτογραφιστές. Μια χαρά βγήκαν όλα! Ούτε καν είχα συνεννοηθεί για κάτι τέτοιο με παπά, ή φωτογραφίστα. Γνωριζόντουσαν όμως αμφότερες οι πλευρές, λόγω σχεδόν όμορης γειτνίασης.

Φρόσω πέρασες καλά μανάρι μου? Μπράβο!!!!

Αγαπούλης ο μεγάλος ε?

Τί λες τώρα? Μια κοπέλα/μαμά με 5 κορίτσια??? Πωπω κιλώτα!

Γουιτσίδιο σε χάσαμε κ εσένα κ την όλγα!

Μου λείπει όμως ρε παιδιά, πάρα πάρα πολύ κ η αγορίνια γμτ.

Μάρα κ εβελίνα τη θετική μου ενέργεια! Βαστάτε γερά!

Γλορ προς το παρόν το χέθιμο πάει σύννεφο στην πάνα.

Να σου πώ την αλήθεια μου κ τα 2 κρύβονται όταν τα κάνουν, είδικά ο άλεξ.

Άσε με ρε που θα σκάσουμε για τα σχόλια των άλλων για την πάνα!

Εβιζοστρουμφίτσα, με το καλό κ η δική σας βάφτιση!

Συνφωνώ με τζεμτζεμ. Πάρε φόρεμα με τις εκπτώσεις κ άσε τα κιλά!

Έχω ακούσει κ έχω ακούσει, αλλά γκαστρούλα να της αρέσει η γεύση της γλυκόζης στην καμπύλη??

Ποτέ! Το θυμάμαι ακόμα κ μου ρχεται αναγούλα! Μπλιάξ εντελώς όμως!

Στα χρόνια μέναμε εμείς.

Σελεστιν πόσο θα ήθελα να ήμουν στη θέση σας. Να πήγαινα τριήμερο καπου με τον χασμπάνο!

Σαν όνειρο μου φαίνεται!

Για τις διακοπές σας με τα παιδιά προσγειωθείτε, ειδικά οι χασμπάνοι.

Ένα μωρό όταν αλλάζει περιβάλλον γίνεται ανήσυχο. Θέλει υπομονή κ πολλά μπριζεράκια ανανά (όχι το μωρό εμείς)!

Εύκολα έπνιγα τον χασμπάνο κ πέρυσι στο νάυπλιο κ φέτος στην εύβοια!

Δυσανασχετεί κιόλας, μή χέθω!

Αίγινα κόρες δεν έχω πάει επίσης ποτέ. Είναι τόσο καλά?

Αυτό με το πιπί του μικρού βάλτο εντατικά στο πρόγραμμα οπωσδήποτε, μην έχεις τπτ άλλα μετά!

Αν δυσκολέυεσαι πάρε τον γιατρό κ πέστου το. Αυτός ξέρει πως θα το κάνει.

Δεν το κατέβασε ο ντοκ την 1η φορά?

Ταζ σίγουρα δεν θα τα έβαζα στο σχοινιά. Βασικά δεν θυμάμαι καλά. 6+ ή 8+ σε πεντακάθαρη θάλασσα μου είχε πεί ο δικός μας ντοκ?

Δεν τα είχα βάλε καθόλου πέρυσι. Μόνο πιτσίνα πλάστικος!

Τώρα για τους γιαγιαδοπαπούδες, αν κάνουν κέφι τα μωρά, ποιό είναι το πρόβλημα? Εκτός αν κάνουν μούτρα.

Εκεί θα μίλαγα στα μεγάλα παιδιά κ θα έλεγα πως δεν μπορώ να είμαι για μπανάκια κ να τα φορτώνω αλλού κ εγώ με τύψεις!

Τζόυ αρρωστήσατε? Περαστικά σας ρε κορίτσι!

Μουρίτσα ωραία νέα διαβάζω για τα μπεμπέγια σου!

ζώνη μου είχε δώσει κ εμένα ο ντοκ.

Φαγούυυυυυυυυυυυυρα! Κ ήταν κ χειμώνας.

Συμφωνώ με την τζας ορθά κοφτά για τα μωρά σου κ τις επισκέψεις.

Είναι πρόωρα κ θέλουν προσοχή στην αρχή. Οφείλουν να το σεβαστούν όσοι σας αγαπάνε.

Μου τα έλεγε κ εμένα ο γιατρός κ την έκπληξη την έκανε ο χασμπάνος, που ʽʼαρρώστησεʼʼ την σύλια με τις βόλτες κ τα ʽʼπαρκαρίσματαʼʼ.

Κ η σύλια κόλλησε τα μωρά.

Δεν ήταν ωραίο. Πίστεψέ με. Μεγάλη ταλαιπωρία για όλους, αλλά κυρίως για τα μωρά! Κ δεν ήταν πρόωρα.

Υγ: τί είχε πάθει ο συναγερμός? Μπαταρία?

Να ρωτήσω κ εγώ που δεν είχε χρειαστεί να κάνω: ενέσεις κορτιζόνης δεν έκανες?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μπούγος όλα καλά?

με φωτίσατε με το μομπίλι ρε!

κ είχα ελπίδες!:(

κάτι προσπάθαγε ο αστραχάν μέσω ενός λογαριασμού που μου είχε φτιάξει στο κινητό να τα βρεί.... τζίφος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

κοιλιές κιλά σκατά.

κόρες πέρυσι τέτοια εποχή δεν είχα μια φούντωση μια φλόγα?

έτσι κ την πάτησα θα πεθάνω απλά κ ήσυχα να ρεμβάζω λοζ ραδίκος ανάποδα!

ελπίζω να μην έχει γίνει τπτ, γμτ το στανιό μου κ την φούντωση κ την φλόγα!

με δαδί από δώ κ πέρα!

καλά είχα πιάσει τοίχο εγώ! τί ήθελα κ ξανοίχτηκα?!

κρίση θα μου ρθει, μέχρι να μού ρθει!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Δεν σας είπα και τα νεα! Ήρθε ένας τραγουδιστής στην δουλεια και του έδωσα το cd, περιμένω τώρα εντυπώσεις... :) εγω ντραπηκα αλλ επέμενε ο αδερφός μου και ο άντρας μου :) παρεπιπτοντως κι αυτός για έγκυο με πέρασε :oops:

?

το έχασα αυτό.

ποιό τσιντί? ποιό τραγούδι?

υγ: αν γίνει κάποιος από εσάς τραγουδιστής θέλω τραπεζάκι στη σέντρα! πρώτο τραπέζι πίστα:tongue:

σοβαρά τώρα. γράφεις μουσική? συνθέτεις?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ανοίγω το καφέ σήμερα και κερνάω: ένα φρέντο για όλες!!! Λοιπόν, για Ερεικούσα το έχω ψάξει, δυο παραλίες έχει, στη μια α'αυτές είναι το ξενοδοχείο. Όταν αποκτήσω ιστιοπλοικό, θα πάω, αλλιώς δεν αξίζει...

Δεν ξέρω πότε θα τα προλάβω όλα, χτες και προχτές έφτιαξα μπισκοτάκια, βγήκαν πολύ ωραία, έφτιαξα νύχια, έκανα αποτρίχωση, πήγα Τζάμπο να πάρω δώρα για τα ανηψάκια που θα είναι στο πάρτυ, πετάχτηκα να γνωρίσω τον παπά που θα βαφτίσει τα μωρα και ασχολήθηκα με τη μουσική που θα παίξω στο πάρτυ. Μιλάμε για μεγάλο βάσανο αυτό με τη μουσική. ¨Αντε να βρω κάτι να το ακούμε όλοι αφού είμαι ανίδεη από ελληνική μουσική. Κι άμα τους βάλω αυτά που ακούω θα φύγουν τρέχοντας. Πράγματα θα ετοιμάσω σήμερα και αύριο. Τραπέζι για περίπου 40 άτομα θα κάνω. Μου κάηκε και το μίξερ προχτές κι αγόρασα καινούριο χτες. Τα μαζέματα μετά το πάρτυ τα αφήνω στη μάνα μου γιατί δεν θα προλάβω με τίποτα. Σήμερα και αύριο θα ετοιμάσω τις βαλίτσες και τα πράγματα.

Τζίνι, αυτό με τον τοίχο το εφαρμόζω κι εγώ κι όποτε το έχω παραβεί με πιάνει αγωνία και λαχτάρα. Ρε τι πάθαμε...Χεχεχε

120247mcv711uxx1.gif

Kαλημερα!!!!!!!!

Ω ρε Τζινιω μας ελειψες λεμε......

Μου αρεσε που ηθελες κ ξανοιγματα!!!!!!!:tongue:

Ακριβως γαιδουροδρομος ειναι γιατι ειναι ιδιωτικος,ειμαστε 5 σπιτια σκορπια,οι 3 εχουν τζιπ,ο ενας Βοστωνη οποτε νοικιαζει οταν ερθει κ εμεις!

Σιγα μην δωσω 500 ευρουλακια να στρωθει ο χωματοδρομος......

Gem να σου πω κ το καλο της πεθερας μου;

Μενει απο κατω μας κ 6 μηνες που την εχω κοψει εχει ανεβει να τα δει 4 φορες.....αφοδευτηκα κιολας!

Evi γραφτους κ εσυ καμαρι μου!!!!!!!ημαρτον δλδ.....εσυ κοιτα να περασεις καλα!

Ταζ πες μου οτι στην φωτο εισαι εσυ κ ο αντρας σου;

Jas τι ωραια περιγραφεις τον θηλασμο σας!!!!!!!υπεροχο πρεπει να ηταν!

Τρελοκοριτσο κουραστηκα κ μονο που σε διαβασα!!!!!!!

Φωτο ακομα περιμενουμε απο τις πρωτες διακοπες σας!!!!

Τελικα ενταξει το ποδαρακι της μικρης; περασε;

Κοριτσια οσες εχετε αγορια πειραζετε εσεις την κουκουνα τους;

Εμενα 2 γιατροι μου ειπαν οχι μεχρι 18 μηνων κ εχουμε θεμα μαλλον....δεν κατεβαινει με τπτ!

Μονο μας ειχαν πει οταν κανουν πιπι εκτος πανας να κοιταμε εαν παει μακρια!

καλημέρα!!!!

gemini kai evizorg μην σκατε για τα κιλα και τισ κουτσομπολεσ και αυτο να μην πουν θα βρουν κατι αλλο !εσεισ κοιταχτε να χαρειτε τα μωρουλινια σασ να ειστε ευτιχισμενεσ με τα μωρα και τουσ αντρες(υγεια να εχουμε) σασ και αφηστε να λενε!!!τα κιλα πανε και ερχονται ο χρονοσ ομωσ πισω δεν γυρνα!!!evizorg θα εισαι μια χαρα κουκλαρα κι ασ μην εισε οπωσ παλιοτερα!!!οπωσ λεει και ο ανηψιοσ η μανα για να ειναι μανα πρεπει να εχει καμπυλεσ!!!

Σ αυτο εχεις απολυτο δικιο...και ειναι αυτο που μ εκνευριζει περισσοτερο. Το οτι χανεις στιγμες για τα κιλα. Ρε ουστ!!! Οπως εχει πει κι ενας φιλος, τα κιλα ειναι σαν τα λεφτα, ερχονται και φευγουν!!:tongue::tongue: Βγειτε στις παραλιές και σ οποιον αρεσουμε!!

Gemini στην αρχη τους θηλαζα έναν έναν και πραγματικα δεν είχα χρόνο ούτε να κοιμηθώ! Μιλώντας μετα με μια σύμβουλο θηλασμου, μου πρότεινε να πάρω μαξιλάρι θηλασμου και να τους θηλαζω ταυτόχρονα για να έχω χρόνο να κοιμάμαι αλλα και να ξεκουραζομαι λίγο! Αυτο επραξα... Είχαν στις αρχές διαφορετικές ώρες ταισματος αλλα σιγά σιγα τους έμαθα να τρώνε ίδια ώρα μαζι, όχι πάντα αλλα τις περισσότερες φορές. Εννοώ ότι πχ πεινούσε ο ένας αλλα έβαζα και τους δυο στο στήθος και όσο τρωγανε! Μέχρι μου μάθανε μαζι και έτσι τελείωνα γρηγορότερα το ταισμα και είχα λίγο χρόνο να αξιοποιησω αλλιώς.... Ύπνος, φαΐ κτλ

Το γάλα για να κατέβει χρειάζεται υπνο!!! Η σύμβουλος θηλασμου μου το έλεγε ότι πρέπει να κοιμόμαστε καλα και το γάλα αυξάνεται!! Αποδείχθηκε ότι ίσχυε αυτο!!!

Σε λίγο καιρο τα μικρα σου θα τρώνε πάνω στο 10λεπτο και δεν θα τρως και ώρα σε αποστειρωσεις και πλύσιμο μπουκαλιων... Δεν το μετάνιωσα στιγμη που θηλαζα!! Οι πρώτοι περίπου δυο μήνες ήταν σχετικά λίγο ζόρι αλλα μετα απλα παιχνιδάκι!!

Χμμ καταλαβα τι λες. Απλά εμενα το ταυτοχρονο μερικες φορες με κουραζει κάπως και προτιμω διαδοχικα. Να τελειωνω τον εναν και να αρχιζω τον αλλον. Το προβλημα μου ειναι αν ο ενας πεινασει και ο αλλος κοιμαται, τι να κανω?? να τον ξυπνησω?? δε μου αρεσει αλλά και οταν το εχω κανει καμια φορα δεν ξυπναει καλά και δεν κανει θηλαστικες κινησεις. Σα να μου λεει "ασε μας ρε μανα, επειδη σε βολευει εσενα θα φαω:confused::confused:" Και μπορει να ξυπνησει μετα απο καμια ωρα, δηλ φεξε μου και γλιστρησα..

Για την ωρα τρωνε γυρω στο 20λεπτο. Αν φανε πιο λιγο νομιζω πεινανε νωριτερα στο 2 ωρο περιπου...

Ευχομαι να εχεις χασει τα κιλα που θες αφου κανεις διαιτα. ΑΛλιως ειπαμε τον σεπτεμβρη!

Δεν σας είπα και τα νεα! Ήρθε ένας τραγουδιστής στην δουλεια και του έδωσα το cd, περιμένω τώρα εντυπώσεις... :) εγω ντραπηκα αλλ επέμενε ο αδερφός μου και ο άντρας μου :) παρεπιπτοντως κι αυτός για έγκυο με πέρασε :oops:

??? γραφεις μουσική?? Να μας κρατας ενημερες παρακαλώ!!!

Τζεμ κ η αδερφή μου η γκαστρούλα εκεί κοντά ήταν με τις φωτιές. Είχαν τέφρα!

Καμπερς τα τζεμτζέγια ε??? Κατάχαμα είχα βάλει κ εγώ τη σύλια μια κ μοναδική φορά σε γιορτή της αδερφής γκαστρούλας. Τέρμα θεού, αρχές αλάχ την βρήκανα κουτουλάει στο τζάμι από το παράθυρο!

Τώρα για τον ύπνο τους κ το πρόγραμμα όπως σε βολεύει/τα βολέυει. εγώ δεν τα κούναγα/ κράταγα αγκαλιά μετά το βραδινό τάισμα.

Είχαν σε διάφορες ώρες της μέρας αγκαλιά, θήλαζα... χέθε μέσα!

αλλά κ με τη σύλια όταν ήταν μόνη της, το ίδιο έκανα.

Ειδικά στα δίδυμα δεν έιχα κ πολλές επιλογές γενικότερα. Οπότε δεν με έπερνε να τα μάθω σε κατι διαφορετικό εκτός από το πρόγραμμα του ύπνου.

Για το ολιγόωρο βαβυσιττινγ από ένα άτομο?

πιστεύω πως ναι, είναι ολίγον δύσκολο να τα κουμαντάρει κάποιος άλλος τόσο μικρά.

Κι εγω οσο περναει ο καιρος αυτο καταλαβαινω...δεν παιζει σωστο και λάθος, ο,τι βολευει την καθεμια.

Ευτυχως (φτου σκόρδα) ειναι βολικα τα μωρα τελικα. Οσο μεγαλωνουν δηλ βλεπω μεγαλη διαφορά

Μας ελειψες κοριτσι..ευτυχως μας ανταμοιβεις καθε φορα με μεγαλο ποστ!

κοιλιές κιλά σκατά.

κόρες πέρυσι τέτοια εποχή δεν είχα μια φούντωση μια φλόγα?

έτσι κ την πάτησα θα πεθάνω απλά κ ήσυχα να ρεμβάζω λοζ ραδίκος ανάποδα!

ελπίζω να μην έχει γίνει τπτ, γμτ το στανιό μου κ την φούντωση κ την φλόγα!

με δαδί από δώ κ πέρα!

καλά είχα πιάσει τοίχο εγώ! τί ήθελα κ ξανοίχτηκα?!

κρίση θα μου ρθει, μέχρι να μού ρθει!

Ωστε ξανοιχτηκες πουλάκι μου?? Και καλά εσυ διακοπες για τα παιδιά...ειχες τον δολο σου εσυ!:tongue:χαχαχα

αυτό κ έφυγα.

ο νικος φέυγει την τρίτη.

η σύλια αύριο σταματάει σχολείο.

της είπαμε φυσικά την αλήθεια.

δύσκολο? θα δείξει.

Ωχ μωρε...και ποτε ξαναγυριζει??

Ανοίγω το καφέ σήμερα και κερνάω: ένα φρέντο για όλες!!! Λοιπόν, για Ερεικούσα το έχω ψάξει, δυο παραλίες έχει, στη μια α'αυτές είναι το ξενοδοχείο. Όταν αποκτήσω ιστιοπλοικό, θα πάω, αλλιώς δεν αξίζει...

Δεν ξέρω πότε θα τα προλάβω όλα, χτες και προχτές έφτιαξα μπισκοτάκια, βγήκαν πολύ ωραία, έφτιαξα νύχια, έκανα αποτρίχωση, πήγα Τζάμπο να πάρω δώρα για τα ανηψάκια που θα είναι στο πάρτυ, πετάχτηκα να γνωρίσω τον παπά που θα βαφτίσει τα μωρα και ασχολήθηκα με τη μουσική που θα παίξω στο πάρτυ. Μιλάμε για μεγάλο βάσανο αυτό με τη μουσική. ¨Αντε να βρω κάτι να το ακούμε όλοι αφού είμαι ανίδεη από ελληνική μουσική. Κι άμα τους βάλω αυτά που ακούω θα φύγουν τρέχοντας. Πράγματα θα ετοιμάσω σήμερα και αύριο. Τραπέζι για περίπου 40 άτομα θα κάνω. Μου κάηκε και το μίξερ προχτές κι αγόρασα καινούριο χτες. Τα μαζέματα μετά το πάρτυ τα αφήνω στη μάνα μου γιατί δεν θα προλάβω με τίποτα. Σήμερα και αύριο θα ετοιμάσω τις βαλίτσες και τα πράγματα.

Αυτο θα πει γεματη μερα!!!!!!!!! Ηρωιδα!!

Kαλημερα!!!!!!!!

Gem να σου πω κ το καλο της πεθερας μου;

Μενει απο κατω μας κ 6 μηνες που την εχω κοψει εχει ανεβει να τα δει 4 φορες.....αφοδευτηκα κιολας!

Κοριτσια οσες εχετε αγορια πειραζετε εσεις την κουκουνα τους;

Εμενα 2 γιατροι μου ειπαν οχι μεχρι 18 μηνων κ εχουμε θεμα μαλλον....δεν κατεβαινει με τπτ!

Μονο μας ειχαν πει οταν κανουν πιπι εκτος πανας να κοιταμε εαν παει μακρια!

Πφφ θα εχει πολλές δουλειες κι αυτη και δε θα μπορει ε??

Εμενα δε μ εχει πει τπτ ο γιατρος...Μονο να μην το πειράζω.

Εμεις πάλι καλά κοιμηθηκαμε. Χτες ειχα επισκεψεις παλι αλλά σημερα θα πάμε βολτα στανταρακι. Δεν ξερω αν ειναι για μπανιο γτ εχει δροσισει κάπως, αλλά σιγουρα καπου θα πάμε γτ καλοεμαθα τωρα και μου κακοφαίνεται!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεριζω τις μανουλες και τις μελλουσες! Σήμερα κοιμήθηκα σερί και ξυπνησα με στήθος τούμπανο και πονο αλλα το ευχαριστηθηκα :tongue:

Τι να πρώτο σχολιάσω? πήρατε φορα ψες.

Λαερτα απίστευτη! Γελασα με τη κοιλια :D:D στο φουλ οι ετοιμασίες αλλα Δευτέρα αρχίζουν οι διακοπες σας!!!!!

Evizogr σε όποιον αρεσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!!!!!ο κόσμος μόνο να σχολιάζει ξέρει και τα κιλα να μην είχες κάτι άλλο θα κουτσομπολευαν.

ΤΑΖ φαντάστηκο το νέο σου τικερακι! Εκτός της δαναης τα αλλα ονόματα ξεκινούν απο Α! ;)

Τζασμιν τραγουδάς ή γραφεις στίχους?

Τελικα ζώνη-λαστεξ δε βάζω γιατι τα αποτελέσματα είναι αμφισβητησιμα και δεν τις μπορω καθόλου με τέτοια ζέστη. Στην καλύτερη περίπτωση να βάζω καμια κρέμα. Το θηλαστρο του μαιευτηριου κόστιζε 1500? ολόκληρη κουμουτσα και πηρα της ίδιας εταιρίας ameda με 200?. Προς το παρόν η αγελαδιτσα βγάζει μισο λίτρο τη μέρα, λετε πως μπορει να μου το κόψει?

Επίσης εσείς που γεννησατε καλοκαίρι ποτε τα βγάλετε έξω για βολτιτσα?

Έτσι που γεννησα άρον άρον ούτε το μαλλι δεν έβαψα και τώρα είμαι σαν...μη πω τι.χαχαχα!

p1Utp3.png

καλημέρεν!

Σεβούλα μέχρι 18 μηνών σου είπανε? Σίγουρα?

Εμάς νομίζω ήταν 4 μηνών, μαχ 5 όταν το έφτιαξε ο ντοκ. Έριξε κλάμα ο άλεξ.

Κ άλλες δυό-τρείς φορές έκτοτε. Κλάμα ο άλεξ ξανά.

Ε όσο να ναι φοβάμαι. μου είχε πεί κ φλιξοτιδε κρέμα κέθε φορά που το έκανα (για εκείνες τις 2-3 μέρες που είχαμε θέμα πόνου/ ελάχιστης πληγής)

Τί να πώ κ εγώ που αν πάω χωριό με τα παιδιά τελικά αφήνω το αμάξι 200 μέτρα από το σπίτι? Εκεί να δείς γαϊδουρόδρομοι!

Σου έχω λύση καρατσεκαρισμένη κ αποτελεσματική από τον μπαμπά μου: καροτσάκι οικοδομής για τα ψιλολοίδια!

Τί στο κέρατο θε πάρεις κ θα στείλεις κ με τη μάμα σου?

Τρελοκόριτσο ερεικούσα όταν ξεπεταχτουν πάω έυκολα. Ακτοπλοϊκά τί λέει? Κάθε πότε πάει από κέρκυρα?

Ο νικ έχει φαγωθεί για νοικάρικο ιστιοπλοϊκό με παρέα! (εγώ θα πιάσω τη θέση της μπαλότσας!)

Για 40 άτομα τραπέζι? Τί λές τώρα? Πώς τα καταφέρνετε ρε παιδιά τόσα άτομα?

Κάνω κ εγώ τραπέζια, αλλά τόσα άτομα? κ να μαγειρέψω? Δύσκολα!

Τζεμτζεμ άστα βράστα. Χριστούγεννα λέει να έρθει, αλλά το βλέπω παρα πολύ χλωμό.

Δύσκολα θα βρούν αντικαταστάτη για τη συγκεκριμένη γραμμή.

Μορίτσα τί να σου πώ? Έχω μια τρελή φίλη ναυτικιά. 2 βδομάδες περίπου, θα κάτσει με το νέο μπεμπέ κ φεύγουν διακοπές μακριά κιόλας.

Μια κουμπάρα μου που γέννησε τον μάη τέλη κ πήγαν νοσοκομείο για ίκτρερο με 20.... έφυγε διακοπές.

Βολτούλες με το Καρότσι μόλις σαραντίσουν, μια χαρά μου ακούγεται! Εγώ αυτό θα έκανα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημέρεν!

Σεβούλα μέχρι 18 μηνών σου είπανε? Σίγουρα?

Εμάς νομίζω ήταν 4 μηνών, μαχ 5 όταν το έφτιαξε ο ντοκ. Έριξε κλάμα ο άλεξ.

Κ άλλες δυό-τρείς φορές έκτοτε. Κλάμα ο άλεξ ξανά.

Ε όσο να ναι φοβάμαι. μου είχε πεί κ φλιξοτιδε κρέμα κέθε φορά που το έκανα (για εκείνες τις 2-3 μέρες που είχαμε θέμα πόνου/ ελάχιστης πληγής)

Τί να πώ κ εγώ που αν πάω χωριό με τα παιδιά τελικά αφήνω το αμάξι 200 μέτρα από το σπίτι? Εκεί να δείς γαϊδουρόδρομοι!

Σου έχω λύση καρατσεκαρισμένη κ αποτελεσματική από τον μπαμπά μου: καροτσάκι οικοδομής για τα ψιλολοίδια!

Τί στο κέρατο θε πάρεις κ θα στείλεις κ με τη μάμα σου?

Τρελοκόριτσο ερεικούσα όταν ξεπεταχτουν πάω έυκολα. Ακτοπλοϊκά τί λέει? Κάθε πότε πάει από κέρκυρα?

Ο νικ έχει φαγωθεί για νοικάρικο ιστιοπλοϊκό με παρέα! (εγώ θα πιάσω τη θέση της μπαλότσας!)

Για 40 άτομα τραπέζι? Τί λές τώρα? Πώς τα καταφέρνετε ρε παιδιά τόσα άτομα?

Κάνω κ εγώ τραπέζια, αλλά τόσα άτομα? κ να μαγειρέψω? Δύσκολα!

Τζεμτζεμ άστα βράστα. Χριστούγεννα λέει να έρθει, αλλά το βλέπω παρα πολύ χλωμό.

Δύσκολα θα βρούν αντικαταστάτη για τη συγκεκριμένη γραμμή.

Μορίτσα τί να σου πώ? Έχω μια τρελή φίλη ναυτικιά. 2 βδομάδες περίπου, θα κάτσει με το νέο μπεμπέ κ φεύγουν διακοπές μακριά κιόλας.

Μια κουμπάρα μου που γέννησε τον μάη τέλη κ πήγαν νοσοκομείο για ίκτρερο με 20.... έφυγε διακοπές.

Βολτούλες με το Καρότσι μόλις σαραντίσουν, μια χαρά μου ακούγεται! Εγώ αυτό θα έκανα.

Πάντως το καροτσι δε το γλιτωνεις! Καροτσι νάναι και ότι νάναι! Χαχα!

Καλε σιγα μη πάω διακοπές απλα πρώτα ο Θεός να βγουν και να πηγαίνουμε καμια βόλτα με το καροτσι. Για διακοπές έχουμε μέλλον του χρόνου.

Θα ξαναφυγετε? ιστιοπλοϊκό με παιδια?λιγο δύσκολο μου φαίνεται.

p1Utp3.png

καλημερα κοριτσια!!

μοριτσα με το καλο να παρεις τα μπεμπακια σου σπιτι!!! καλα κανεις και ξεκουραζεσαι γιατι πλησιαζει η ωρα που θα τα παρεις και θα τρεχεις... να σε ρωτησω κατι? αν γεννουσες μετα απο ποια εβδομαδα δεν θα χρειαζοταν να μπουν στην ΜΕΝ? ειχες κανει κορτιζονη αν θυμαμαι καλα ε? σε ποια εβδομαδα την εκανες?

τζινι καλωσηρθες! εψαξα κ εγω εδω τριγυρω για σπιτι αλλα ειναι ολα νοικιασμενα..

gemini πηρες φορα με τις βολτουλες ε? ωραιο ειναι αυτο.. συνηθιζουν και τα μωρα σιγα σιγα τις βολτες...

λαερτα αναχωρεις? θα σου στειλω πμ αργοτερα με καποιες πληροφοριες...

αυτο με τις πεθερες κ εμενα με τρομαζει λιγο.. την εχω κ εγω απο κατω αλλα νομιζω οτι δεν θα μπορω να την εμπιστευτω... εχει και κατι αποψεις που ερχεται και μου τις λεει κατα διαστηματα και νευριαζω και μονο που τις ακουω.. θελει πολυ δουλεια για να φτασει να κρατησει παιδι.. ευτυχως που ο αντρας μου το καταλαβαινει..

λοιπον την περασμενη εβδομαδα πηγαμε γιατρο και τα μωρα συνεχιζουν και μεγαλωνουν γρηγορα.. ηταν 860 γρ η μπεμπα και 780γρ ο μπεμπης... εκανα και την φανταστικη καμπυλη και βγηκε πολυ καλη.. παραγγειλαμε και τις κουνιες των μωρων.. πηγα και για ψωνια για μενα να βρω κανενα ρουχαλακι να χωραει την κοιλαρα.. σημερα ομως ξαπλα γιατι νομιζω το παρακανα αυτες τις μερες..

tJYkp3.png

Barbeque θα είναι το παρτι, οπότε το δύσκολο είναι να μαριναριστούν τα κρέατα αλλά μετά αναλαμβάνουν οι άντρες. 2-3 σαλατούλες κι έτοιμοι!!! αλλά μου'χει καρφωθεί να φτιάξω πολλά πολλά πολλά γλυκά!!!!!

Για το πετσάκι το έχω τσεκάρει αρκετές φορές με κόσμο διάφορο και όλοι λένε κοντά 2 ετών το κάνουν. Αυτό που μου είπε και η γιατρός μου δλδ.

Φωτός θα βάλω αφού γυρισω. Που από τώρα το σκέφτομαι γιατί η παιχνιδιάρα μας θα λείπει όλο τον Αύγουστο διακοπές!!!!! Εκεί να δεις γλέντια!!!

Για το ιστιοπλοικο να οργανωθούμε, ρε Τζιτζίκα, πλάκα θα'χει!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...