Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α, μάλιστα, οπότε ακόμα παίζεται για το τι θα χρειαστείς.... Στο Ιασώ ξέρω ότι σου παρέχουν τα πάντα οπότε θα χρειαστείς προσωπικά σου είδη και ρούχα εξόδου των μωρών...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γκαστρουλες οσο μεγαλη να ειναι η κοιλιτσα σας να την χαιδευετε κ να την ευχαριστιεστε,να την καμαρωνετε......εμενα μου λειπει!!!!!!!!

Σκεφτομαι περυσι που ξυπναγα κ ελεγα αντε του χρονου θα παμε διακοπες οι 4 κ φετος την θελω παλι!!!!!!!:tongue:

Τι ωραια αισθηση να τα νιωθεις συνεχεια μαζι σου,αλλα το καλυτερο ειναι μολις τα αντικρυσουμε......ερωτας!!!!!!!

Θα τα χασεις κ πολυ γρηγορα,μην σκας για τα κιλα!!!!!!!!

Ποτε εχεις πητ; αρχες Οκτωβρη;

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....εχουν μαθει κ ποζαρουν,μαλιστα καθονται κ ακινητοι για να τα βγαλω φωτο!!!!!!!

Στο βιντεο μου το χαλανε γιατι κοκκαλωνουν κ δεν κανουν τπτ!:tongue:

Κανονικά πητ 3 Οκτώβρη αλλα δεν παίζει με τίποτα το σενάριο. Λόγω περιδεσης ο γιατρός είπε να κλείσουμε την 34 και είμαστε καλα. Ειναι και μεγαλουτσικα τα ζουζουνια μου. Τη Δευτέρα λογικά θα ειναι κοντά στα 1800 γρ το καθένα. Εγώ είμαι 1.60 άνθρωπος που να φτάσει πια η κοιλιά;;

Για βαφτιση ποτε λετε;; Ετοιμασίες ξεκίνησες;

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Λίγο έλειψα και γραψατε πολλα!

Τζασμιν καλα τα λες εσυ ελπίζω να τήρησω τα μισά :D

Μάρα τα κιλα ούτε που κατάλαβα πως έφυγαν (14kg), το θέμα είναι να μην τα πάρω όπως λένε εδωτα κορίτσια. Θηλαστρο αγορασα αλλα μπορείς να νοικιασεις κιόλας. Απόλαυσε την κοιλιτσα σου γιατι μετα θα σου λείψει. Ελπίζω να ξεπερασεις τις 36 εβδ και να δεις τα ζουζουνια σου!!

Σέβη δοκίμασα μια ζώνη που είχα και την άντεξα 5 λεπτα! Χαχαχα το βάρος το έχουμε τα μλ μας λείπουν :D

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Λίγο έλειψα και γραψατε πολλα!

Τζασμιν καλα τα λες εσυ ελπίζω να τήρησω τα μισά :D

Μάρα τα κιλα ούτε που κατάλαβα πως έφυγαν (14kg), το θέμα είναι να μην τα πάρω όπως λένε εδωτα κορίτσια. Θηλαστρο αγορασα αλλα μπορείς να νοικιασεις κιόλας. Απόλαυσε την κοιλιτσα σου γιατι μετα θα σου λείψει. Ελπίζω να ξεπερασεις τις 36 εβδ και να δεις τα ζουζουνια σου!!

Σέβη δοκίμασα μια ζώνη που είχα και την άντεξα 5 λεπτα! Χαχαχα το βάρος το έχουμε τα μλ μας λείπουν :D

Μακάρι να φτάσω σε εβδομαδα που να μην χρειάζονται να μπουν στη ΜΕΝΝ! Όλες το λέτε αυτό για την κοιλιά, αλήθεια σας λείπει;;; Τι να πω, μάλλον η συνήθεια... Μοριτσα όταν βρεις λίγο χρόνο αν δεν σου κάνει κόπο κανε μου μια λίστα με τα πρωτα απαραίτητα για σένα και τα μωρα τώρα που τα χεις πρόσφατα. Πχ ποσα μπιμπερο, φόρμακια, φακελάκια... Η ακόμα και για το σπίτι τι σου είπαν ότι θα χρειαστείς και στείλε μου ενα πμ.

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Μακάρι να φτάσω σε εβδομαδα που να μην χρειάζονται να μπουν στη ΜΕΝΝ! Όλες το λέτε αυτό για την κοιλιά, αλήθεια σας λείπει;;; Τι να πω, μάλλον η συνήθεια... Μοριτσα όταν βρεις λίγο χρόνο αν δεν σου κάνει κόπο κανε μου μια λίστα με τα πρωτα απαραίτητα για σένα και τα μωρα τώρα που τα χεις πρόσφατα. Πχ ποσα μπιμπερο, φόρμακια, φακελάκια... Η ακόμα και για το σπίτι τι σου είπαν ότι θα χρειαστείς και στείλε μου ενα πμ.

Πλέον εχω χάσει αριθμο απο φορμακια, σεντονακια,πετσετες γιατι φέρανε πολλα δώρα. Αλλα θα σου στείλω πμ με τα προίκια μας :D

p1Utp3.png

Moritsa μεγειές το τικεράκι!!!

Κορίτσια, για το θήλαστρο που λέτε, τουλάχιστον για τις πρώτες 40ημέρες, μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, προτείνω θήλαστρο νοσοκομειακό ενοικίασης. Όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά μπορεί να μειώσουν την παραγωγή ή και να κόψουν το γάλα κάποια στιγμή. Αν διαβάσετε και τις οδηγίες θα δείτε ότι δεν προτείνονται μέχρι να εδραιωθεί...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Τ

Chemin πως αντεχες μονη σου και ποτε κοιμοσουν?

Σήμερα χάρηκα πολυ με τα μικρα μου! Έχουν βελτιωθεί, ο μικρός λες και με περίμενε. Ενω ήταν τεμπελακος και υπναρας σήμερα ήταν δραστήριος! Με κοιτούσε, μου εσφιγγε το δάχτυλο! Του αύξησαν και το γάλα, πλέον αναπνέει μόνος του. Η μικρα και αυτη βελτιωμένη, αναπνέει με βοήθεια οξυγόνου,βγάλαμε τα σωλήνακια και της δώσανε πιπιλα! Δε ρωτάω ποτε θα βγουν γιατι δε λένε. Εμένα με νοιάζει που κάθε μέρα είναι και καλύτερα και θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα βγούνε :wink:

Τέλεια νέα! Μπραβο!! Έρχεται και για σένα η μεγάλη ώρα του ερχομού στο σπίτι!! Δεν κατάλαβα τι εννοείς με την ερώτηση. Μόνη μου εντελώς δεν ήμουν στην αρχή. Αφήναμε να έρθουν σπίτι μόνο γονείς και αδέρφια. Όλοι οι άλλοι μετά τους τρεις μήνες. Η μαμά μου μένει από πάνω και τη φώναζα όποτε ζόριζαν τα πράγματα (=κλαίγανε και οι δύο μαζί ή έκλαιγε η μία ενώ τάιζα την άλλη). Ερχόταν και η πεθερά μου :rolleyes:. Τα βράδια βοηθούσε ο άντρας μου. Κοιμόμουν όποτε μπορούσε κάποιος να τα κρατήσει λίγο και τις λίγες φορές που έδωσε ο Θεός και συγχρονίζονταν στον ύπνο. Αν εννοείς για τώρα είμαι πολύ καλύτερα όταν είμαι μόνη μου. Τρώνε σε 15-20 λεπτά, και πάνω κάτω τις ίδιες ώρες κάθε μέρα, ρεύονται σχεδόν αμέσως, δεν έχουν αναγωγές... Και το βράδυ κοιμούνται σερί. Δεν θηλάζω όμως..:( Για το θήλαστρο έχει δίκιο η Jasmini, πρόσεξέ το (εγώ για άλλους λόγους δεν θήλασα).

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Μαρα μου ηταν να κανουμε βαφτιση τον Οκτωβρη κ τελικα παμε για ανοιξη!!!

Θηλαστρο μονο νοσοκομειου.....εγω την πατησα με ενα μικρο που μου ειχαν δωσει διπλης αντλησης....ποναγα τοσο επειδη παταγα δυνατα το στηθος να βγαλω γαλα..........

Μοριτσα θυμησου με Κυριακη με Δευτερα ποσο γαλα θα πινει ο γιος σου!

Τον μεγαλο του δωσανε γαλα την 5η μερα κ την 9η τον πηρα σπιτι....του μικρου του δωσανε την 5η μερα σλλα τον πηρα την 13η γιατι θελαμε να παρει βαρος(1830γρ γεννηθηκε).....

Πρεπει να γραψεις εσυ babies........:tongue:

Φιλακια στις μουριτσες σου!!!:P

Καλησπέρα, κορίτσια!!! Ζέστη κάνει, πολλή ζέστη και τρέχω όμως σαν παλαβή να τα προλάβω όλα: έχουμε το πάρτι την Κυριακή και Δευτέρα πρωί πρωί φεύγουμε!!!

Μουρίτσα, δίκιο έχει η Τζάζι: μακριά απ'όλους κράτα τα μώρα σου, είναι πρόωρα και δεν έχουν καθόλου καλό ανοσοποιητικό. Εγώ άφησα μετά τον τέταρτο μήνα να μπει κόσμος στο σπίτι και ήρθαν και τα ανηψάκια μου για επίσκεψη και αρρώστησαν τα μωρά για όλο το χειμώνα!!! Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα! Για τα κιλά τώρα: τυχερές είστε που τα χάσατε, εγώ δεν έχασα τίποτα κι ακόμα ταλαιπωρούμαι. Συμπέρασμα: εξαρτάται από τα κιλά και από τον οργανισμό.

Τα μωρά τα κράταγα μόνη μου από τη 40η μέρα και μέχρι που μπήκαν στον δέκατο μήνα που άρχισαν να μπουσουλάνε με απίστευτη ταχύτητα παντού στο σπίτι. Τότε έφερα μια φίλη μου βρεφονηπιαγωγό και κάθονται και παίζουν μαζί της μερικές ώρες την ημέρα γιατί είχα τρελαθεί στο κυνήγι. Ακόμα δεν περπατάμε.

Τζίνι, αποχαιρέτα τις επαφές σου αν πράγματι τις έχασες... :?:-?:?:-?

Να σου στείλω το κιν μου να κάνω καλό ποδαρικό?? Χεχεχε!

Για την άμνιο, είπαν και στην κουμπάρα μου να κάνει αλλά αρνήθηκε. Ατομική απόφαση είναι αν την προτείνουν μόνο λόγω ηλικίας.

Α, και η κοιλιά δεν μου λείπει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! Μήπως επειδή την έχω ακόμα??? :idea::idea::idea::idea::idea::idea:

Τζοι, περαστικά στα μωρά, ρε κορίτσι!!! Κουράγιο!!! Εύχομαι να είναι απλά τα post-holiday blues!!!

Μπούγε, να φύγετε, να φύγετε!!! Και να περάσετε τέλεια!!!

Φιλάκιαααααα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...