Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

λοιπόν έχω ένα lg-p500 κινητό.

έιχαμε csmt k πριν ένα μήνα γυρίσαμε στη vdf τη σύνδεση.

έιχα τον κατάλογο μου όλο συτό το διάστημα.

χτες ο νικ κάτι έκανε με την επαναφορά ρυθμίσεων κ έχασε όλες μου τις επαφές!:evil: θα τον σκίσω!:mad:

μπορεί να βοηθήσει κάποια????

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

tzini welcome back!!!!! χαιρομαι που τα περασατε ωραια, και στα δικά μας οι λευτερες!:tongue:χαχα

Αμνιο νομιζω πανω απο 35 χρ σου λενε να κανεις ετσι κι αλλιως ασχετα απο τα αποτελεσματα της αυχενικης κτλ...

Για το κιν δεν ξερω, ασχετη γαρ!

moritsa τωρα μπορει να σου αρεσει που εισαι με κοσμο, μετα δεν ξερω:rolleyes: Θυμασαι κι εγω παρελαση ειχα κάθε φορα... τεσπα ολα καλά ομως!

Για τα κιλα μπραβο! ετσι κι εγω, ελεγα θα πηγαινω για μπανιο και θα ειμαι κορμι..καλυτερα και απο πριν τολμω να πω. Τη πατησα ομως μετα και δεν μπορω να συμμαζευτω...πρεπει να πηρα 5 κιλα:oops:...λετε να ξαναμεινω εγκυος??? χαχα

αχου ο μικρος μου ολο αγκου και ααααα ειναι:P:p:p Τι ευτυχια!!!!! Τα κανει κιολας...παω να τον αλλάξω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρες!!

Τζίνι welcome back!! Ωραία περάσατε, ε; Μπράβο!! Πες μέρος καλέ στην Εύβοια! Για τα all inclusive δίκιο έχεις.

Μορίτσα μια χαρά ακούγονται τα νινάκια σου!! Και η παραγωγή σου πολύ καλή!! 'Αντε σύντομα και σπίτι σας!! Εμένα ο γιατρός μου είχε απαγορεύσει τις επισκέψεις μέχρι να γίνουν 3 μηνών. Ήταν και εποχή ιώσεων. Και να σου πω καθόλου δεν με πείραξε, είχα τόσο τρέξιμο και αϋπνία που μόνο οι επισκέψεις δεν μου έλειπαν.

Gemini για αυτό που ρώτησες: Στην ηλικία σας μου ήταν εντελώς αδύνατον να τις κρατήσω μόνη μου. Και η πεθερά μου ερχόταν ή με τον άντρα της ή με την κόρη της. Δεν τις άφηνα συχνά βέβαια. Αργούσαν πολύ να φάνε, είχαν τελείως ακανόνιστο πρόγραμμα και, κυρίως, μεγάλο πρόβλημα αναγωγών (που σήμαινε ότι έπρεπε να τις κρατάμε πολλή ώρα αγκαλιά μετά το φαΐ για να είναι όρθιες). Από τότε που λύθηκαν αυτά μπορώ μόνη μου και το ίδιο και η πεθερά μου. Μόνο το βράδυ έχουν λίγο παραπάνω γκρίνια αλλά αντιμετωπίζεται.

Αυτά. Είχα κι άλλα να πω αλλά ως συνήθως χάθηκαν στην πορεία. Έχω κι αυτό το ..έμενταλ :lol::lol:!!

Φιλάκια!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλησπερα!!!!!!!!

Moritsa κ μενα μου ειχε πει να παρω ο γιατρος μας ειδικη ζωνη για την κοιλια αλλα λογω της φαγουρας που ειχα την φορεσα πολυ λιγο,μετα την ξεχναγα κ τελικα η κοιλια μου εμεινε!:tongue:

Τα μικρα πως ειναι; σας ειπαν τπτ οι γιατροι; εγω τους ρωταγα συνεχεια ποτε θα τα παρω στο σπιτι!

Τζινιω καλως μας ηρθες!!!!!!!!!

Περασατε καλα; ο χασμπανος εφυγε;

Θα φυγουμε για 3 εβδ...ελπιζω να μου πει μονο η αδεφη μου οτι ανεβαινει το αμαξι!:rolleyes::tongue:

Συνηθως οι γυναικολογοι κανουν αμνιο προληπτικα εαν η γυναικα ειναι πανω απο 35 ετων!

Κοριτσια παντως εγω ηρεμησα μαζι κ τα μικρα οταν την εκοψα την πεθερα να ανεβαινει στον 5ο μηνα! δεν γινοταν αλλιως!

Εξαλλου μονο για ταισμα ερχοταν,ουτε αλλαξε ποτε παιδι,ουτε τα κρατησε για λιγο να κανω καμια δουλεια...ετσι εβαλα τα παιδια σε μια σειρα κ τωρα εχουν μαθει!

ΤΖΙΝΙ δεν εχω ιδέα για το Κιν. Μόνο αν είχες κάνει αντίγραφο σώζεται η κατάσταση. Και για την αμνιο εχω ακούσει πάνω απο 35 την κανείς.

Τζεμινι να σου πω την αλήθεια τώρα καλη είναι η παρέα, μετα δε θέλω επισκέψεις αλλα δύσκολα θα τις γλυτωσω. Όλοι περιμένουν πως και πως να τα δουν!

Τελικα είναι δύσκολο να μην είσαι χαζομαμα:rolleyes: εγω νομίζω πως Και μεις πρέπει να αλλάζουμε πάνες απο την χαρα μας!

Chemin πως αντεχες μονη σου και ποτε κοιμοσουν?

Σέβη μη μου λες τέτοια, θα πάω να πάρω το λαστεξ χαχαχα! Χάσαμε τα κιλα με τη μια, να μας μείνει η κοιλιτσα??

Τρομερή βοήθεια η πεθερα :tongue:

Σήμερα χάρηκα πολυ με τα μικρα μου! Έχουν βελτιωθεί, ο μικρός λες και με περίμενε. Ενω ήταν τεμπελακος και υπναρας σήμερα ήταν δραστήριος! Με κοιτούσε, μου εσφιγγε το δάχτυλο! Του αύξησαν και το γάλα, πλέον αναπνέει μόνος του. Η μικρα και αυτη βελτιωμένη, αναπνέει με βοήθεια οξυγόνου,βγάλαμε τα σωλήνακια και της δώσανε πιπιλα! Δε ρωτάω ποτε θα βγουν γιατι δε λένε. Εμένα με νοιάζει που κάθε μέρα είναι και καλύτερα και θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα βγούνε ;)

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

ΤΖΙΝΙ δεν εχω ιδέα για το Κιν. Μόνο αν είχες κάνει αντίγραφο σώζεται η κατάσταση. Και για την αμνιο εχω ακούσει πάνω απο 35 την κανείς.

Τζεμινι να σου πω την αλήθεια τώρα καλη είναι η παρέα, μετα δε θέλω επισκέψεις αλλα δύσκολα θα τις γλυτωσω. Όλοι περιμένουν πως και πως να τα δουν!

Τελικα είναι δύσκολο να μην είσαι χαζομαμα:rolleyes: εγω νομίζω πως Και μεις πρέπει να αλλάζουμε πάνες απο την χαρα μας!

Chemin πως αντεχες μονη σου και ποτε κοιμοσουν?

Σέβη μη μου λες τέτοια, θα πάω να πάρω το λαστεξ χαχαχα! Χάσαμε τα κιλα με τη μια, να μας μείνει η κοιλιτσα??

Τρομερή βοήθεια η πεθερα :tongue:

Σήμερα χάρηκα πολυ με τα μικρα μου! Έχουν βελτιωθεί, ο μικρός λες και με περίμενε. Ενω ήταν τεμπελακος και υπναρας σήμερα ήταν δραστήριος! Με κοιτούσε, μου εσφιγγε το δάχτυλο! Του αύξησαν και το γάλα, πλέον αναπνέει μόνος του. Η μικρα και αυτη βελτιωμένη, αναπνέει με βοήθεια οξυγόνου,βγάλαμε τα σωλήνακια και της δώσανε πιπιλα! Δε ρωτάω ποτε θα βγουν γιατι δε λένε. Εμένα με νοιάζει που κάθε μέρα είναι και καλύτερα και θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα βγούνε ;)

Καλησπέρα και απο μένα!!!

Μοριτσα μου τι τέλεια τα νεα σου!!! Άντε σε λίγο θα είστε σπιτι. Καλα βρε θηρίο ποσα κιλα είχες πάρει και έφυγαν ολα;;; Θελω και γω το μυστικο. Θυλαστρο αγορασες η σου δώσανε στο μαιευτήριο;

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια,

βλέπω πολλές απουσίες αλλά αρκεί να περνάμε καλά!!

Μου λείπετε αλλά είναι τόσο περιορισμένος ο χρόνος που άλλες φορές καταφέρνω να διαβάσω νέα αλλά δεν προλαβαίνω να απαντήσω και άλλες που γράφω αλλά χωρίς να έχω προλάβει να διαβάσω νέα... συνήθως μόνο κατιτίς από την τρέχουσα σελίδα.

Για όσες κάνανε αίτηση για το επιδοτούμενο για τους σταθμούς, ανακοινώσανε ότι βγαίνουν τα πρώτα αποτελέσματα στις 30 Ιουλίου. Ενστάσεις από 31 Αυγούστου έως 2Αυγούστου και τελικά αποτελέσματα 4 Αυγούστου... ο Θεός βοηθός!!! :)

Τζινάκι καλώς ήρθες πίσω! Για το κινητό δυστυχώς νομίζω ότι τις έχασες τις επαφές ... :oops: Όταν κάνεις επαναφορά, φέρνεις το κινητό στην αρχική του κατάσταση, 'οπως όταν το αγόρασες, για να μπορείς πχ να το πουλήσεις και τέτοια... Αχ αυτοί οι άντρες....

Κάτι διάβασα για άμνιο... κι εγώ ξέρω άνω των 35 υποχρεωτικά!

Moritsa τα ζουζουνάκια σου θα ξεπεταχτούν γρήγορα και θα τα πάρετε σύντομα στο σπίτι! Να τους δώσεις τα φιλάκια μου!!

RKdwp3.png

Moritsa αφου αρχισε να πινει το γαλατακι σου ο μικρος σου,μολις φτασει να πινει 50ml,περιπου 4-5 μερες απο την αρχη κ εχει βαρος πανω απο 2200 τον πηρες στο σπιτι κ θα ειναι αρκετα συντομα!

50 ευρω ειχα δωσει για την ζωνη κ πηγε αχρηστη!

Mara μου τι κανετε;

Δεν υπαρχει μυστικο....στην αρχη φευγουν χωρις να το καταλαβεις,μετα απο τα ξενυχτια κ την κουραση τρως...εκει την πατανε οι περισσοτερες οπως εγω.....ολο σοκολατα ετρωγα!

Πηρα +8 κιλα στην εγκυμοσυνη,βγαινοντας ημουν -9,σε 10 μερες ημουν -15....μετα ομως πηρα 7 κιλα απο τις σοκολατες που τρωγαμε!!!!:tongue:

Mara πλησιάζει κι εσένα ο καιρός σου... ωραία!!! Έκανες ενέσεις κορτιζόνης? Για πότε σε υπολογίζει ο doc?

Καλησπέρα Jasmini, όντως πλησιάζει και μένα ο καιρός. Περισσότερα για το πότε θα ξέρω τη Δευτέρα που θα με δει ο γιατρός μου. Θελω να πιστεύω ότι θα κλείσουμε και την 34η σε κανά μηνα δηλαδή! Ήδη όμως δυσκολεύομαι πολυ με την κοιλαρα μου! Τις ενεσεις τις έκανα πριν μια βδομάδα περίπου και τώρα ετοιμαζω τα πράγματα των μωρων και τα δικά μου. Πάσα σύμβουλη δεκτή.

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Διαφημίσεις

Moritsa για τις επισκέψεις, να τους πεις να φυλάξουν την χαρά τους όλοι για αργότερα. Τα μωράκια είναι πρόωρα και θέλουν προσοχή. Ας έρχονται αν θέλουν και αν δεν σε πειράζει κι εσένα αλλά οπωσδήποτε χωρίς παιδιά και φυσικά να τα έχεις μέσα στο δωμάτιο και οι επισκέψεις μακριά, έξω.... χωρίς παρεξήγηση...

Να τους ρίξουν μια ματιά από την πόρτα αλλά καλύτερα να μην τα πιάνουν ή πηγαίνουν πολύ κοντά.... Γνώμη μου, έτσι, :) :) είμαι λίγο αυστηρή αλλά και ο γιατρός μου έλεγε... προτιμάς να σε παρεξηγήσουν ή να αρρωστήσουν τα μωρά σου και να τρέχεις μετά και να ταλαιπωρηθούν από τόσο μικρούλια? Και φαντάσου ότι γέννησα 38η εβδομάδα! Κι όμως μου είπε να απαγορεύσω επισκέψεις τουλάχιστον μέχρι να σαραντίσουν και μακριά τα παιδιά μέχρι να γίνουν 6 μηνών!!!! Δεν άφηνα και κανέναν να τα σηκώνει, ακόμα και την μάνα μου, επειδή έβλεπε και τα ανίψια μου την έβαζα πριν έρθει να κάνει μπάνιο, να αλλάξει ρούχα και να πλυθεί με οινόπνευμα!!! :) Υπερβολική ναι, αλλά πάνω απ' όλα τα παιδιά μου!!! :)

RKdwp3.png

Moritsa αφου αρχισε να πινει το γαλατακι σου ο μικρος σου,μολις φτασει να πινει 50ml,περιπου 4-5 μερες απο την αρχη κ εχει βαρος πανω απο 2200 τον πηρες στο σπιτι κ θα ειναι αρκετα συντομα!

50 ευρω ειχα δωσει για την ζωνη κ πηγε αχρηστη!

Mara μου τι κανετε;

Δεν υπαρχει μυστικο....στην αρχη φευγουν χωρις να το καταλαβεις,μετα απο τα ξενυχτια κ την κουραση τρως...εκει την πατανε οι περισσοτερες οπως εγω.....ολο σοκολατα ετρωγα!

Πηρα +8 κιλα στην εγκυμοσυνη,βγαινοντας ημουν -9,σε 10 μερες ημουν -15....μετα ομως πηρα 7 κιλα απο τις σοκολατες που τρωγαμε!!!!:tongue:

Σεβακο μουυυυυυ!!! Τι κανεις;;; Εμείς καλα είμαστε. Φουσκωνουμε συνέχεια... Έχω πάρει 10 μέχρι στιγμής και νομίζω αλλα 4 -5 θα τα καβατζωσω. Ελπίζω και σε μένα να φύγουν γρήγορα! Καλα έχω πάθει πλάκα με τα μικρά σου, πιο φωτογενή αντράκια δεν έχω δει!

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Καλησπέρα Jasmini, όντως πλησιάζει και μένα ο καιρός. Περισσότερα για το πότε θα ξέρω τη Δευτέρα που θα με δει ο γιατρός μου. Θελω να πιστεύω ότι θα κλείσουμε και την 34η σε κανά μηνα δηλαδή! Ήδη όμως δυσκολεύομαι πολυ με την κοιλαρα μου! Τις ενεσεις τις έκανα πριν μια βδομάδα περίπου και τώρα ετοιμαζω τα πράγματα των μωρων και τα δικά μου. Πάσα σύμβουλη δεκτή.

Σου εύχομαι να κλείσεις και την 36η εβδομάδα και μετά να γεννήσεις! Και εγώ τελευταία ειδικά ένιωθα ότι δεν με χωρούσε ο τόπος.... άσε που κρατούσα την κοιλιά και πήγαινα λές και θα μου φύγει :)

Υπομονή όμως για να μην ταλαιπωρηθείτε! Καλά κάνεις και ετοιμάζεις και την βαλιτσούλα, μην τρέχεις τελευταία στιγμή...

Εγώ λίγες μέρες πριν γεννήσω την ετοίμασα... Είχα μπει στην κλινική νωρίτερα με πρόωρες συσπάσεις και δεν πήρα μαζί μου ούτε πυτζάμες και μείνανε άφωνες οι νοσοκόμες :) Απαράδεκτη ήμουν χιχιχιχι...

Θα γεννήσεις σε ιδιωτικό ή δημόσιο?

RKdwp3.png

Σου εύχομαι να κλείσεις και την 36η εβδομάδα και μετά να γεννήσεις! Και εγώ τελευταία ειδικά ένιωθα ότι δεν με χωρούσε ο τόπος.... άσε που κρατούσα την κοιλιά και πήγαινα λές και θα μου φύγει :)

Υπομονή όμως για να μην ταλαιπωρηθείτε! Καλά κάνεις και ετοιμάζεις και την βαλιτσούλα, μην τρέχεις τελευταία στιγμή...

Εγώ λίγες μέρες πριν γεννήσω την ετοίμασα... Είχα μπει στην κλινική νωρίτερα με πρόωρες συσπάσεις και δεν πήρα μαζί μου ούτε πυτζάμες και μείνανε άφωνες οι νοσοκόμες :) Απαράδεκτη ήμουν χιχιχιχι...

Θα γεννήσεις σε ιδιωτικό ή δημόσιο?

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Εξαρτάται απο τη εβδομαδα και απο το αν θα χρειαστούν τα παιδιά θερμοκοιτιδα. Είμαι απο Βόλο και είμαι ανάμεσα στο πανεπιστημιακο της Λάρισας και στο Ιασω. Το πανεπιστημιακο έχει πολυ καλή νεογνολογικη πτέρυγα, ενώ το Ιασω επειδή ειναι καινούριο ειναι λίγο στα σκαριά. Θα το συζητησω λίγο περισσότερο με το γιατρο και βλέπουμε..

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Σεβακο μουυυυυυ!!! Τι κανεις;;; Εμείς καλα είμαστε. Φουσκωνουμε συνέχεια... Έχω πάρει 10 μέχρι στιγμής και νομίζω αλλα 4 -5 θα τα καβατζωσω. Ελπίζω και σε μένα να φύγουν γρήγορα! Καλα έχω πάθει πλάκα με τα μικρά σου, πιο φωτογενή αντράκια δεν έχω δει!

Θα τα χασεις κ πολυ γρηγορα,μην σκας για τα κιλα!!!!!!!!

Ποτε εχεις πητ; αρχες Οκτωβρη;

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....εχουν μαθει κ ποζαρουν,μαλιστα καθονται κ ακινητοι για να τα βγαλω φωτο!!!!!!!

Στο βιντεο μου το χαλανε γιατι κοκκαλωνουν κ δεν κανουν τπτ!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...