Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Hello girls! Τι κάνετε??

Εμείς εδώ, οι μπεμούλες κοιμούνται και βρήκα ευκαιρία να γράψω λίγο.

Celestine τι είπες τώρα;; Αίγινα!! Έχω καταγωγή από κει και συγγενείς. Οι μισοί κάτοικοι εκεί έχουν το επιθετό μου! Χιχι! Μου κάνει πολύ ΣΚ φάση. Πάντως αν εκεί που θα μένετε μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου με τα μωρά, ενημέρωσέ με. Καλά να περάσετε!!

Duck καλή συνέχεια!! Αυτό της πρώτης μέρας νομίζω είναι αναμενόμενο με τα μωρά, είναι κάτι σαν προσαρμογή. Εύχομαι να συνεχίσουν καλά και να περάσετε τέλεια!!

Evizogr ευχαριστώ για την πρόταση. Αν θυμάσαι το όνομα του ξενοδοχείου γράψε μου. Θα το κοιτάξουμε για Εύβοια πάντως. Με το καλό η βάφτισή σας!! Εύχομαι να είναι φανταστρουμφική :tongue:!!

Σέβη άσε!! Το βράδυ όταν γκρινιάζουν τα μωρά και σηκώνομαι απότομα, κουτσαίνοντας πάω, σα γιαγιά. Ευτυχώς μετά από λίγο συνέρχομαι.

Εμείς αρχίσαμε τη μπανάνα και δεν μας άρεσε καθόλου. Στραβωμουτσούνιασαν με την πρώτη κουταλιά και με κοίταζαν παραπονεμένα.. σα να μου λένε "Τι αηδίες είναι αυτές;; Φέρε το φαΐ!!" :-DΠολύ γέλιο τα πήρα βίντεο. Ελπίζω αύριο να πάμε καλύτερα!

Ουφ! Έχω και ένα ευχαριστό!! Επιτέλους ο άντρας μου είπε στην πεθερά μου να έρχεται 2 από 3 φορές την εβδομάδα που ερχότανε. Νιώθω κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος. Κάθε φορά που ήταν να ρθει είχα ένα βάρος ρε κορίτσια! Το πιστεύετε ότι τώρα νιώθω πως έχω τον έλεγχο του σπιτιού μου, πρώτη φορά από όταν γέννησα;; Εντωμεταξύ όταν της το πρωτοείπε κάτι πήγε εκείνη να πει (ότι είχε δουλειές να τελειώσει και έπρεπε να ξανάρθει την επομένη οπωσδήποτε) αλλά της το ξέκοψε. Ένιωσα τύψεις ότι της στερώ κάτι που της αρέσει πολύ αλλά ειλικρινά είμαι πολύ καλύτερα τώρα.. Τέλος πάντων, θα δούμε πώς θα πάει.

Φιλάκια σε όλες και τα ξαναλέμε!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Σεμινάκι μου γλυκό, καλά έκανες και το ξέκοψες στην πεθερά σου, αφού σου ήταν τόσο μεγάλο βάρος...και να δεις που όταν ξεπεταχτουν κι άλλο οι μικρές, δε θα χρειάζεσαι καθόλου βοήθεια! γιούπιιιι!!!

ευτυχώς, εγώ βρήκα άλλη λύση με την πεθερά...της τα πηγαίνω σπίτι της, μιας και μένει από πάνω μας...οπότε και εγώ μπορώ να ξεκουραστώ σαν άνθρωπος και να κοιμηθώ 2 ωρίτσες και εκείνη δεν είναι μέσα στα πόδια μου! τη βολεύει όμως και εκείνη, μιας και νιώθει καλύτερα σπίτι της...

Δεν το ήξερα ότι είσαι από Αίγινα!!! πάντως, με τα μωρά, γνώμη μου είναι ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι κοντινή θάλασσα (δίπλα αν είναι εύκολο), ώστε να πετάγεσαι χωρίς αυτοκίνητο και χωρίς να κάνεις ολόκληρη μετακόμιση και καλά εξοπλισμένο δωμάτιο! πιστεύω αυτό που βρήκα πληροί τις προϋποθέσεις, συν του ότι πας στα εστιατόρια, καφετέριες κλπ με τα πόδια...θα σου πω λεπτομέρειες από Δευτερα και το έχω και γω υπόψη μου να πάω και με τα μικρά!!!

Παπίτσα, νομιζω πως η γκρίνια ήταν αποτέλεσμα κούρασης και μη προσαρμογής...κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα τώρα που προσαρμόζονται στο νέο περιβάλλον, όπότε κοίτα να το ευχαριστηθείς!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Αχ βρε joy περαστικά και κουράγιο!!

Σελεστίν ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια στις φωτο μας!! Η μεγάλη, που λες ότι μου μοιάζει, λένε πως μοιάζει στον άντρα μου! Χαχα! Η μικρή είναι original design, δεν μοιάζει σε κανένα!! Άντε βάλε κι εσύ καμία να δούμε τους γαμπρούς μας!

Με την πεθερά την καλύτερη λύση έχεις βρει. Καλύτερα μόνες τους (για λίγο βέβαια :mrgreen:) παρά μαζί μας και να εκνευριζόμαστε όλοι. Εμείς της είπαμε να έρχεται 2 φορές συν μία αν βγαίνουμε τα ΣΚ. Έτσι κάπως παρηγορήθηκε.

Πολλά φιλάκια!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

celestine Αιγινα?? Μυρισε αερας διακοπών!! Δεν εχω πάει βεβαια, αλλά φανταζομαι ειναι ενα μικρο γραφικο νησάκι και αυτο μου φτάνει! Περιμενουμε λεπτομερειες!

και μιας και λετε για πεθερες, κι εγω κατεβαζω τον εναν στην πεθερα μου και πραγματι βολευει κι εμενα και εκείνη.

Εχω ομως ερωτηση...οταν λετε τα κραταει η γιαγια φτανει?? Εννοω μπορει να τα κρατησει η γιαγια μονη της. Εγω ακομα οοοοοταν λεπιπω δηλ ελαχιστες φορες επιστρατευω και τις δυο. Γιατι κι εγω μονη μου καποιες φορες που τυχαινει γκρινια δεν μπορω να ανταπεξελθω...λετε επειδη ειναι μικρα ακομα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Αιγινα εχω χρονια να παω αλλα αγκιστρι απεναντι πηγαιναμε συνεχεια διακοπες,τι ομορφα είναι και τα 2 μέρη και ποσο κοντα στην αθηνα..Εμεις φευγουμε μαλλον το σαββατο αφου φυσικα αυριο μας δει ο παιδοχειρουργος και μας το εγκρινει.

Έπεσε γκρίνια στα δίδυμα ακούω. Τι να κάνουν και αυτα,μια η ζέστη, μια τα δόντια....υπομονη μανουλες! Βλεπω Άλλοι έρχονται αι άλλοι φεύγουν για διακοπές :D

Evizogr με το καλο να στρουμφβουτιξετε :D

Παπιτσα μια χαρα θα περάσετε, κάθε αρχη και δύσκολη.

Celestine σ΄ευχαριστω για τις πληροφοριες και θα προσπαθησω να εφαρμοσω το σερι που λες ;) πόσες μέρες στα κράτησαν? σήμερα τους ρώτησα γα το γάλα και μου είπαν, στην κατάψυξη 5-6 μηνες και αν το αποψυξεις σε θερμοκρασία δωματίου,διατηρείται 24ωρες. Αν το ζεστάνεις σε μπεν μαρί ειναι για μια χρήση. Προς το παρόν μου είπαν να μην τους παω άλλο γιατι είναι αρκετο. Τώρα μαζεύω και τα κρατώ σπιτι.

Τα μικρουλια μου πανε καλύτερα ο μπεμπης ξεκίνησε γάλατακι και η μπεμπα βελτιώνεται!!! Είναι τυχαίο που έχουν στραμμένα τα κεφαλακια τους και είναι σαν να κοιτιουνται οι ψυχουλες μου??

Σήμερα είμαι τεζα. Αντί nνα ξεκουράζομαι κάνω το αντίθετο λες και δεν εχω την τομη. Θέλω μιάμιση ωρα για να πάω και άλλη τόση για να γυρίσω απο το μαιευτήριο και βέβαια οδηγώ. Εχω το θηλαστρο συν επισκέψεις, συν το τρεξιμο με το ταμειο για να ασφαλισω τα μικρα και να καταθεσω την αδεια κυοφοριας και λοχειας. Ευτυχώς που είναι και η μάνα μου και μαγειρεύει.

Αρκετά σας ζαλισα... Σας καληνυχτω!

p1Utp3.png

moritsa πολυ χαιρομαι που πατε καλυτερα!!!!υπομονη και συντομα να παρετε τα μωρακια σασ, σασ ευχομαι!!!

Σ΄ευχαριστω ΤΑΖ! Τώρα πρόσεξα το τικερακι σου, έχεις 4 παιδάκια????καλα βλέπω? Χαρας το κουράγιο σου και να τα χαίρεστε!!!!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

ναι 4!2 αγορια δυο κοριτσια !τα διδυμακια μια κορη 15 και ενα γιο 7χρονων!σε ευχαριστω πολυ κι εσεισ να χαιρεστε τα μωρακια σασ!!!!

Να σου ζήσουν, γερα, ευτυχισμένα και να τα καμαρωσετε όπως επιθυμείτε! Πάντως υπάρχει ισορροπία στο σπιτι σας ως προς το φύλο ;)

p1Utp3.png

Καλημερα!

moritsa μπραβο στα ζουζουνια σου! Να δεις που θα πατε σπιτακι σας πολύ πολύ συντομα! Φανταζομαι θα σαι σε υπερενταση και δεν μπορεις να ξεκουραστεις, ομως καλό ειναι να προσεξεις τον εαυτο σου λιγο τωρα. Π.χ να κοιμασαι καλά. Και συνεχισε να βγαζεις το γαλατακι σου!

Εχεις κι εσυ κοσμο,ε? Καλυτερα τωρα παρα μετά με τα μωρα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

μουρίτσα!!!!!

να σου ζήσουν οι μουρίτσες σου!

πάντα γερά κ ευτιχισμένα. εύχομαι σύντομα στο σπίτι σας σύσσωμη η οικογένεια!

άλλαξε το τίκερ ωρέ, διότι αν δεν διάβαζα τα τελευταία θα έλεγα οτι με περιμέναν να έρθω οι μουρίτσες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

κ καλημέρα σας βιαστικά!

γυρίσαμε γυρίσαμε.

ήταν όλα πολύ ωραία. θαλασσα, νιρ νιρ η ελπίδα στο νερό, βοτσαλάκια, κουβαδάκια, βόλτες τα βράδια, παϊδια στο χέρι σαν φλογέρες τα παιδιά, ατυχήματα,από όλα είχε ο μπαξές, αλλά ήταν ωραία.

μπουγά θέλω ωραία νέα!

νάκι. αχ ρε νακι μου. πραγματικά εύχομαι να είναι η τελευταία γκαντεμιά!

τζεμ πολύ χαίρομαι που ξεκίνησες βόλτες! έκανες την αρχή.

σεμιν (ή άλλη ρώτησε) το αλλ ινκλουσιβε για αυτή την ηλικία δεν θα βολεψει τα μωρά πιστεύω. θα εμπιστευτείς το φαγητό που φτιάχνουν εκεί?

μαγείρεψε από εδώ, βάλτα ψυγιάκι για τη μεταφορά κ πάρε μούλτι (αν δεν σου παρέχουν εκεί) να κάνεις τη δουλειά σου.

εύβοια είναι πολύ καλά.

εκεί πήγαμε, αλλά μόνο πρωινό είχε. για το μεσημέρι είχα πάρει κάποια μπλούμ από εδώ, αλλά είχε κ εκεί κοντά ταβέρνα κ με μαγειρευτό φαγητό (μπρίαμ, μπάμιες, παστίτσιο, φασολάκια, μπιφτεκάκια). πέρναμε τφ, τα ετοίμαζε κ πήγαινε ο χασμπάνος κ τα έφερνε σπίτι.

ντακόφατσα? θα εξοικιωθεί με τον χώρο η νεαρά τσίρι. κι εμάς κλασικά η ελπίδα μέχρι να μάθει το νέο περιβάλλον... νιιιιρρ.

λαέρτα έφυγες ξανά????

σέβη θα πάς διακοπές τελικά?

είδα την αγορίνια??? μανάρι μου καλά να περνάτε!!!!!

δεν έχω διαβάσει τα άπαντα κοπέλες. θα το κάνω σίγουρα.

ερώτηση: το αγαπημένο πρόσωπο γκαστρούλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ντοκ της, πρέπει να κάνει άμνιο (27 αυγουστου νομίζω)

απορία: είναι 38 ετών μεν, αλλά γιατί? εφόσον έκανε προγεννητικό κ η αυχενική ήταν πάρα πολύ καλή?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!

ΤΖΙΝΙ καλώς ορισατε! Τέρμα οι διακοπές ή έχετε και δεύτερο γύρο? έχεις δίκιο πρέπει να αλλάξω το τικερακι μου αλλα ακόμα δε το εχω πιστέψει :tongue:

Σ΄ευχαριστω πολυ για τις μουριτσες μου :D:D

Τζεμινι εχω επισκέψεις και να φανταστείς πως οι περισσότεροι λείπουν διακοπές. Ασε που όταν βγουν με το καλο τα μωρα θα έρθουν για να τα δουν....

Μου είπε ο γιατρός να βάλω ένα λαστεξ θα με βοηθήσει στις μετακινήσεις. Βοηθαει και να μαζευτεί και η κοιλια ή μόνο για στηρίξει? αν είναι με τέτοια ζέστη δε βάζω τίποτα. Ξεχασα να σας πω τα κιλα της εγκυμοσύνης έφυγαν και έχασα και 1!! Η κοιλια όμως είναι σαν 3-4 μηνών λετε να είναι μπόι?? :tongue::tongue:

Σας αφήνω πάω στα μωρακια μου!:D

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...