Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κοριτσάρες καλημέρα!!!! Επιστρεψαμε απο Διακοπές!!! Πήγαμε στην Τήνο!!! Μετά κάτσαμε 3 μέρες στα πεθερικά στο χωρίο (Μελλίσια) και τώρα επιστρέψαμε στο μαγευτικό Χαιδάρι!!!

Λοιπόν στις διακοπές αν και κουραστηκά.. περάσαμε πολύ ωραία. Τα παιδιά δηλαδή. Πρωί απόγευμα μπαμπαμπου σε ελευθερη μετάφραση θάλασσα!! Και πολλά ντουζια όπως λέει η κόρη μου!!!

Θέλω κιάλλο!! Αθήνα πως την παλευατε??? Πως τα απασχολείται μες στο σπίτι?? Γιατι με την ντάλα που να τα πάω???

Μοριτσα με το καλό τα μωράκια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

moritsa με το καλο να επιστρεψουν τα μωρακια σου! Φαντζομαι ειναι δυσκολο ομως σκεψου θετικα και οτι σε λιγες μερες θα τρεχεις και δε θα φτανεις!! Τωρα ειναι ευκαιρια να ξεκουραστεις οσο μπορεις και να αναρρωσεις απ το χειρουργειο. Κανε και τις αντλησεις σου για να τους δωσεις κι εσυ το "δωρακι" του μητρικου γαλακτος;)

Ευτυχως οι ψυχραιμοι αντρες βολευουν σε τετοιες περιπτωσεις!!

Περιμενουμε νεα απ τα μωρακια!

taz τι να παρεξηγησουμε καλέ?? Εσυ με 4 παιδια και τοσες υποχρεωσεις εμας θα σκεφτεσαι να γραφεις:confused: κανε δουλειά σου κι εμεις εδω θα ειμαστε!!

joy καλως ηρθες και πάλι! Περασατε ωραια ε? Και τα "ντουζια" τι γελιο!!

Τωρα θα δυσκολευεσαι λογικα να τα κλεισεις μεσα, θα εχουν ξεσαλώσει!! Δε μενω Αθηνα ομως να σου δωσω ιδεες...

Εχω να σας ανακοινωσω με περηφανια οτι...........χτες εκανα το πρωτο μου μπάνιο!!!!!!:P:p:p Το τι χαρα εκανα μιλάμε, σα μωρο παιδι!!!! Δεν περιμενα οτι θα ενοιωθα τοσο ωραια!! κι εκεινη την ωρα σκασιλα μου για την κοιλια που δεν εχει πεσει, τις ραγαδες κτλ κτλ (εχω και πολλά να αναφερω:tongue:) Τα τζεμτζεμια καθοντουσαν ησυχα σχετικά, μη σας πω κιολας οτι χαζευαν εκει στο γκαζον και τα δεντρα! ΚΑι σε φαση γκρινιας μια αγκαλιτσα και πάλι ησυχια! μια χαρα ολα, λεμε να το καθιερωσουμε τουλαχιστον μερα παρα μερα!! Βεβαια 1,5 ωριτσα ηταν ολο κι ολο, ομως ηδη αισθανομαι αλλος ανθρωπος! Ειχα κλειστει πολύ μεσα τελικα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα!

τα μωρα μου κοιμουνται:D και πριν πιασω το ξεσκονισμα περασα απο το καφε μας.

μοριτσα να σου ζησουν ,να τα χαιρεστε και να τα παρετε γρηγορα σπιτι σας.Καλα για το ενα λιτρο τι να πω??εισαι απλα θεα!!!!

να σας πω και τα δικα μας,οπως τα περιμεναμε λιγο πολυ τα πραγματα.

το χερι θελει χειρουργειο,το οποιο δεν επειγει αλλα και επειγει!!Απλα πρεπει να γινει σχετικα συντομα για να ξεμπερδευουμε ,για να το δεσουμε και για να πουμε οτι ειμαστε ησυχοι τουλαχιστον σ'αυτο το κομματι.δεν ειναι δυνατον να το προσεχει καθε λεπτο οποτε μπορει μια στραβη να ξαναγινει.Το χειρουργειο βεβαια ειναι απλο (αν και πανακριβο, 3000 ευρωπουλα!!!!ελεος δηλ:evil:) αλλα μετα θελει αρκετο χρονο αποκατασταση,μιλαμε για κανενα 6μηνο.Αυτο ειναι που μας χαλαει περισσοτερο.

Εχουμε ανακηρυχθει οι γκαντεμηδες της χρονιας,μακραν ομως!!!!!!

ειμαστε ομως τερατα ψυχραιμιας και οι 2,παλι καλα!!

εμενα αυτο που με καιει ειναι οτι πρεπει να ξεκινησουμε φτου κι απο την αρχη ενω ειχαμε φτασει σε ενα πολυ καλο σημειο και ειχα αρχισει και ελεγα οτι η ζωη μας μπαινει παλι σε ταξη και προγραμμα.Και το χειροτερο ειναι οτι σχεδον ειχαμε αποφασισει να παμε στο εξωτερικο για ολα τα υπολοιπα,εμενε μονο να πουμε το ποτε και τωρα φυσικα δεν γινεται.:cry::evil:

και μαλλον πρεπει να ενημερωσω Τον Υψιστο οτι οι κοτες μας ειναι παλιας γενιας και κανουν μονο τα απλα αβγα και οχι τα χρυσα!!!!!

ευχομαι μονο να βρω δουλεια το σεπτεμβρη γιατι δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεια σας κοριτσάκια!! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εμείς καλά είμαστε απλώς έτρεχα λίγο αυτές τις μέρες με δουλειές και δεν πρόλαβα να μπω.

Νάκι, δεν ξέρω τι άλλο σας έχει τύχει αλλά εύχομαι αυτή να ήταν η τελευταία ατυχία και όλα να πάνε πολύ καλύτερα από δω και πέρα! Με το καλό να κάνει ο άντρας την επέμβαση και να μπείτε ξανά σε σειρά.

Celestine καλά να περάσετε το τριήμερο! Πιστεύω ότι θα σε ανανεώσει απίστευτα. Εδώ για 2 ώρες βγαίνουμε και νιώθουμε άλλοι άνθρωποι! Με τις κρέμες πώς πάτε;; Εμείς χτες κάναμε το εμβολιάκι μας και μας έδωσε ο γιατρός οδηγίες για φρούτα αρχικά και μετά λαχανικά, κρέας κ.λπ. Έτσι από αύριο έχει δεκατιανό μπανάνα βιολογική και ο Θεός βοηθός!! Μεγαλώνουμε μωρέ...Συγκινήθηκα!! Άντε και στα δικά σας!!

Μορίτσα κουράγιο!! Τα μωράκια θα τα πάρεις σπίτι σου και θα τρέχεις, θα κουράζεσαι αλλά θα είσαι τρισευτυχισμένη!!! Ντάξει και κάποια νευράκια παίζουνε αλλά όσο περνάει ο καιρός θα νιώθεις καλύτερα. Μην ανησυχείς όλα θα τα μάθεις σιγά σιγά, όλες άσχετες ήμασταν στην αρχή (και συνεχίζουμε στα νέα κεφάλαια που ανοίγονται μπροστά μας :mrgreen:).

Gemini μπράβοοοο!! Συγχαρητήρια για την έξοδο, το μπανάκι, τα τζετζέμια που ήταν ήρεμα! Φτου φτου!! Φαντάζομαι πόσο ωραία θα ένιωσες!!

Απ΄ότι είδα άλλες είναι διακοπές, άλλες ετοιμάζονται και άλλες έχουν ήδη επιστρέψει! Εμείς συνεχίζουμε να μην ξέρουμε πού θα πάμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάμε κάπου μετά το 15 Αύγουστο. Για Ναύπακτο σκεφτόμαστε αλλά δεν ξέρω αν θα βρούμε κάτι να μας βολέψει. Θέλουμε να μην είναι νησί, να είναι κοντά σχετικά στην Αθήνα (μη συμβεί τίποτα και δεν μπορούμε να γυρίσουμε) και εγώ το ονειρεύομαι να είναι εδώ το σπίτι/δωμάτιο που θα έχει και κουζίνα για το φαΐ των νινιών και έξω στην ευθεία το πολύ στα 20 μέτρα να έχει θάλασσα. Να βουτάω και μετά να μπορώ να πάω στα νινάκια μου που θα είναι προστατευμένα από ήλιο,ζέστη κ.λπ..!! Ζητάω πολλά;; Αν έχετε καμιά ιδέα πείτε! Υπάρχει και η λύση του all inclusive αλλά είναι πολύ ακριβό και με τόσο μικρά μωρά η μόνη βοήθεια που θα μου παρέχεται απ΄ότι κατάλαβα είναι το φαγητό τους..

Ουφ! Θέλω σαν τρελή να κάνω μπανάκια γιατί εκτός που μου έχει λείψει από πρόπερσι, νομίζω πως από την ακινησία της εγκυμοσύνης έχω πάθει κάτι σαν αρθριτικά και όποτε είμαι ώρα ακίνητη μετά δυσκολεύομαι να κινηθώ, πονάνε πολύ οι φτέρνες μου :shock: και (λιγότερο) τα γόνατά μου. Το ΄χε καμιά αυτό;;; Η πεθερά μου λέει ότι πρέπει να κάνω μπάνια. Ααααχ! Γέρασα!!

Τέλος πάντων τα είπα και ξεθύμανα sorry για το σεντόνι και αν ξέρει καμία κάτι να προτείνει pleaease do!

Φιλάκια σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Καλησπερα!!!!!!

Joy καλως ηρθατε στην μαγευτικη κ πανεμορφη Αθηνα μας!!!!!!:tongue:

Τωρα πως να τα απασχολεις ουτε κ ξερω,του χρονου θα χρειαστω τις συμβουλες σου!!!!!!!

Gemini ωραιο το μπανακι; με το καλο να το καθιερωσετε! μπραβο κ στα ησυχα παιδακια σου!!!

Νακι μου τετοιο μην δεν περιμενα! δλδ τι αλλο;μακαρι να ειναι το τελευταιο κακο κ ολα μονο ροδινα να πηγαινουν απο εδω κ περα!

Καλη επιτυχια στην επεμβαση!!!

Chemin εγω υποφερω απο τις φτερνες....λες κ εχω μονιμα καρφι ειδικα στην δεξια....απο το απογευμα κ μετα κουτσαινω κιολας!!!!!!!

Ποια γηρατεια; μπαστουνακι θελω!!!:tongue:

Δεν ξερω να σου πω απο εκει....

Ετσι θα το κανει μια ξαδερφη μου,δλδ δωματιο κ θαλασσα μαζι αλλα στην Κυθνο! μου ειπε κ καπου αλλου οτι ειναι ετσι αλλα δεν θυμαμαι,σιγουρα σε νησι ομως!

Διαφημίσεις

chemin η Ναυπακτος ειναι πολύ ομορφη, ησυχη και γραφικη!! Νομιζω πολύ καλή επιλογη γι αυτο που ζητας. Ετσι κι αλλιως οι μικρες δεν τρεχουν κτλ να χρειζεσαι να μεινεις μεσα σε all inclusive. Εκει μπορεις να κανεις καθε βραδακι βολτες με το καροτσι, εχει ενα σωρο παιδακια, ποδηλατα κτλ. Για δωματια ομως δεν εξρω καθολου. Επισης σχετικα κοντα εχει και αλλες παραλιες σε χωριουδακια. Αν εχετε ορεξη βεβαια να κουβαλιεστε... Για ποσες μερες λέτε??

Για τις τροφες, οντως νομιζω εκει καταλαβαινεις ποως μεγαλωνουν κάπως!!

naki κι εγω θα σου ευχηθω να ειναι η τελευταια ταλαιπωρια σας... και να συνεχισετε το προγραμμα που εχετε κάνει.

sevi ναι μια χαρα το μπανακι, ελπιζω να μην ηταν η εξαιρεση!:tongue:

Ουφ κοριτσια ο μικρος μου εχει βγει ποολύ γκρινιαρης νομιζω!! Δε βολευεται πουθενα!! Αντε να κοιμηθει μπας και ξαπλωσω κανα 10λεπτο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini έκανες και μπάνιο και γκρινιαζεις??? Λίγο είναι 1,5 ωριτσα? μια χαρα παιδάκια έχεις ήσυχα :D

Νακι μεγάλη γκαντεμια όντως. Τόσο σοβαρο είναι που θέλει χειρουργείο? το δυσκολότερο είναι ο χρονος αποθεραπείας...Ας γίνει το καλύτερο για όλους σας.

Που να ξεκουραστω? για να πηγαίνω καθημερινά να τα βλέπω κάνω ένα μινι ταξιδακι, συν την συλλογή γαλακτος πιο πολυ κουραζομαι τώρα, όχι ότι αν βγουν θα είμαι καλύτερα...

Το γάλα που πάω πάνω καθημερινα όταν βγουν στο επιστρέφουν πίσω αν έχει περισσέψει? Να το κράτησω σπιτι καλύτερα? ας με πει κάποια που το έχει περάσει.

Δόξα το Θεό απο χτες ακούω ευχαριστα για τα μικρα μου. Σήμερα θα δώσουν στο μικρό το πρώτο του γεύμα με το γάλατακι μου και αν το χωνεψει θα αυξηθούν τα γευματακια του!!! Η μικρα και αυτη καλύτερα και σήμερα αύριο θα της βγάλουν τα σωλήνακια να αρχίσει να αναπνέει μονη της!

p1Utp3.png

Που να ξεκουραστω? για να πηγαίνω καθημερινά να τα βλέπω κάνω ένα μινι ταξιδακι, συν την συλλογή γαλακτος πιο πολυ κουραζομαι τώρα, όχι ότι αν βγουν θα είμαι καλύτερα...

Το γάλα που πάω πάνω καθημερινα όταν βγουν στο επιστρέφουν πίσω αν έχει περισσέψει? Να το κράτησω σπιτι καλύτερα? ας με πει κάποια που το έχει περάσει.

Δόξα το Θεό απο χτες ακούω ευχαριστα για τα μικρα μου. Σήμερα θα δώσουν στο μικρό το πρώτο του γεύμα με το γάλατακι μου και αν το χωνεψει θα αυξηθούν τα γευματακια του!!! Η μικρα και αυτη καλύτερα και σήμερα αύριο θα της βγάλουν τα σωλήνακια να αρχίσει να αναπνέει μονη της!

Μπρβο για τα μικρακια σου! Ευχομαι και η μικρη να παρει γρηγορα το 1ο γευμα απ τη μαμα της!

Για την κουραση μην παραπονιεσαι...θα δεις μετα!! Απλα΄θα τα εχεις κοντα σου και θα ειναι αλλιώς...

Εχεις τοσο πολύ γαλα ε? και υποτιθεται με θηλαστρο δε βγαζεις τοσο οσο πινει ενα μωρο...Ασχετο αλλά εγω ποσο θα βγαζω τωρα δηλ?? 1,5-2 λιτρα?? Ωι μανα μ!!!!!

Συνεχισε το οσο μπορεις αυτο πάντως;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Ζεστη κ υγρασία σήμερα. Έχει κ η μικρή μου μια γκρίνια απίστευτη. Τι να πω; δόντι είναι; ζεσταίνεται; ας ελπίσω αύριο να ηρεμήσει.

Μορίτσα μια χαρά σε βρίσκω... παραγωγή φουλ! το γάλα αν θυμάμαι καλά στο ψυγείο κρατάει καμμια μέρα. Στην κατάψυξη δεν το είχα βάλει να σου πω την αλήθεια και δεν ξέρω. Νομίζω ότι έλεγαν στο μαιευτήριο για μήνα. Ρώτησε εκεί να είσαι σιγουρη. Μια χαρά τα νέα σας. Σύντομα θα τα έχεις σπιτάκι σας. Εφόσον αρχίσουν να τρώνε καλά θα είναι θέμα ημερών να τα πάρετε. Εσύ να είσαι όσο πιο χαλαρή γίνεται και να μην απογοητεύεσαι.

Gemini μια χαρά σε βρίσκω με το μπανάκι. Τα μικρά τα έχεις μαζλι στην παραλία; και κάθονται; πολύ βολικά μωράκια. μπράβο σας.

Chemin. Και η Εύβοια είναι πολύ ωραία και οικογενειακά. Είχαμε πάει στη Λίμνη σε ένα χωριουδάκι δίπλα δηλ., και η θάλασσα ήταν μποροστά στο ξενοδοχείο ειχε κουζίνα και ψυγείο το δωμάτιο. Γύρω στα 70 ευρώ νομίζω κόστιζε το καλοκαίρι. Εγώ είχα πάει χειμώνα και ήταν λίγο πιο φθηνά. Είναι κοντά στην Αθήνα σε περίπτωση που τύχει οτιδήποτε.

Naki περαστικά σας μωρέ. Είναι σπαστικό, ειδικά η ανάρρωση θέλει χρόνο και προσοχή!

Εγω τελειώνω με τα της βάπτισης. Έκανα πρόσκληση με στρουμφάκια, στολισμό με στρουμφάκια, μπομπονιέρες στρουμφάκια-κουμπαράδες. Γενικά θα τη στρουμφίσουμε!!!:tongue::tongue::tongue: Είπα στον άντρα μου να τα ντύσουμε και στρουμφάκια να ολοκληρωθεί το πανηγύρι! χοχο. Ελπίζω να μην το παρακάνω!

4o4op3.png

γεια σας κοριτσαρες!

μπήκα για λίγο από "Δανεικό" πισι..

κινητό δυστηχώς δεν παίζει..

ψιλοδιάβασα στα γρήγορα μόνο αυτή τη σελίδα..

Νάκι να πάνε όλα καλά ρε συ.. και τέρμα πια!

Μορίτσα αγελαδίτσα...!! Με το καλό να περάσει γρήγορα ο καιρός να είστε όλοι μαζί σπίτι!

Τζεμ καλή αρχή στα μπάνια!! Μπράβοοοο!!!

Σελεστίν καλό 3ημερο!

Σεμίν άντε, να πάτε κάπου να διακοπεύσετε κι εσείς!

Εvizogr υπομονή και θα βγουν τα δοντάκια. Κορίτσια πιστεύω ότι δεν κάνει να τους βάζουμε συχνά κρέμα για τα ούλα, γιατί τα σκληραίνει και πονάνε μετά πιο πολύ..

Σεβού πονάει η μέση? κατι τετοιο κατάλαβα από τα συμφραζόμενα..

περαστικά εάν είναι έτσι. Καλά πότε πας Τζια ?

Η τζίνι άραγε να γύρισε?

Η λαέρτα έφυγε?

Η φρόσω?

μα τι ρωτάω..αφού δεν ξέρω πότε θα μπω να δω τις απαντήσεις..

Εμείς τα νέα μας στο πολύ γρήγορο.

Στο καράβι ήμασταν πολύ οκ!

Τόσο που απόρρησα..!

Μετά όμως..

όταν φτάσαμε σπίτι στο χωρίο...

ωχ..εκεί να σε δω μάνα μου..

αφού μας πέρασε από το μυαλό η σκέψη..θεέ μου τί το θέλαμε και ήρθαμε..

τόσο πολύ σας λέω και τα 2!!!

Κοιμήθηκαν με τα 1000 ζόρια κι από εξάντληση/κλαμα στις 11-11.30..

την επόμενη μέρα ανόρεκτα..στις κρέμες κτλ

εμένα μου βγήκε ο τάκος..

νομίζω πιο πολύ κουράστηκα από μια καθημερινή στην αθήνα..

Σήμερα 2η μέρα, ευτυχώς όλα καλά, σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Και χθες και σήμερα τα πήγαμε για μπάνιο.

Ο μικρός τρελάθηκε!!

Η μπεμπούλα κάπως κρύωνε και ψιλό, μα πολύ ψιλό γκρίνιαζε..

γκρίνια όμως όχι κλάμα. Παραλία όμως καρά-γουστάρουν και τα δύο ακόμα πιο πολύ!

Ο μικρός νομίζω ότι σε λίγο θα ζητήσει και φρέντο..:tongue:

Επίσης γενικώς έχουμε γίνει μασκότ, παντού όπου έχουμε πάει.

περίεργο, λες και ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί δίδυμα..!?!?

Στο καράβι να δείτε..

Επίσης τα πήγαμε βόλτα σήμερα το πρωί στον ποταμό

πολύ χαρντκορε..αλλά να έχω να δηλώσω ότι το καρότσι για άλλη μια φορά τα σπάει..!!

Αυτά,

πάω γιατί με λέν ξενέρωτη που μπαίνω και διακοπές ίντερνετ..

και με καλούν.. γμτ!

θα ξαναμπώ όμως..σύντομα.!!

Φιλάκια σε όλες!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

duckface θα ηταν μωρε η αλλαγη του περιβαλλοντοσ που τα πειραξε,αντε τωρα που επανηλθαν καλα να περασετε και καλα μπανια !

Μορίτσα ολα καλα θα πανε και θα παρετε σπιτι τα μωρακια σασ συντομα!

evizogr και εμεισ μια απο τα ιδια γκρινια εχουμε αλλα θα περασει συνομα πιστευω!Α,και με το καλο η βαπτιση ...και εμεισ στρουμφακια θελαμε αλλα δεν το βλεπω δυστυχωσ!!!

Νακι περαστικα σασ και ευχομαι τιποτα κακο να μην σασ ξανασυμβει...!!!

joy79καλωσ ηρθατε!!!με τα μικρα σου μπορειτε να τουσ δωσεισ χαρτι και χρωματα ,μπορειτε αν εχετε τουβλακια να τα απασχολησουν ή αν εχετε χρονο και χρονο μια φουσκωτη πισινα για να παιξουν?ελπιζω να σε βοηθησα λιγο!!!

αααα,να σασ ρωτησω κατι βρε κοριτσια????με τα διδυμακια μου τι να κανω τωρα με τισ ζεστεσ???τα μεγαλα φαγωνονται να παμε για μπανιο εχουν παει με ολο το σοι και μεμενα εχουν παει μονο δυο φορεσ φετοσ ενα σ/κ τον ιουνιο...να τα βαλω θαλασσα????γιατι αν δεν τα βαλω να τα παρω στην παραλια να κανουν τι????ο γιατροσ μασ εχει πει απο 5μηνων σε αρκετα καθαρη θαλασσα εμεισ παμε στον σχοινια καλη ειναι αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι κανει....σκεφτομαι να τα βαλω στην κρητη :confused: ισωσ να ειναι πιο καθαρα εκει????ειναι και το αλλο ποσεσ φορεσ να τα αφησω στουσ γονεισ και στα πεθερικα ειναι μακρια η θαλασσα και χρειαζομαστε αρκετεσ ωρεσ....τι να κανω??????

Καλημερα!

evizogr ναι τα ειχαμε στο καροτσι στη θαλασσα, σε μαγαζι δηλαδη διπλα στη θαλασσα. Φανηκε οτι τους αρεσε, θα σας πω οταν ξαναπάμε για να το σιγουρεψουμε!!

Ολα ετοιμη κ με τη βαφτιση! Ωραια!Αφου το θεμα σας ειναι στρουμφακια λογικο ειναι να τα εχετε ολα ετσι! Φανταζομαι και απο μουσικη θα εχετε εφοδιαστει με στρουμφ!;)

παπιτσα!!! Καλα κανεις και μπηκες, δεν το καταλαβα! Ακου ξενερωτη...πφφφ! Κι εμεις τι θα κανουμε, θα το κλεισουμε το μαγαζι?!!:tongue:

Ηταν η μερα προσαρμογης για τα παπακια μαλλον...ευχομαι ολες οι επομενες να ειναι σαν χτες στη θαλασσα, και ο μικρος να αρχισει τους καφεδες!χαχαχα!

Καλα και τα διδυμα δεν το συζητω...ατραξιον ειναι!! Κι εμας ολοι μας κοιταζουν σαν ουφο!!

ταζ παρε καλυτερα τον παιδιατρο να ρωτησεις για τα μπανια...νομιζω μετα τους 8 μηνες περιπου τα βουτανε...αλλά δεν ειμαι και σιγουρη...

Σημερα εχει δροσισει λιγακι! Παλι καλά! Ηθελα ομως θαλασσα πάλι, καλομαθα βλεπετε:tongue: Δε γινεται ομως γτ εχουμε πάλι επισκεψεις...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα!!! εδώ είμαστε και μεις ακόμη...

Μορίτσα, να σου ζήσουν, να τα πάρετε γρήγορα στο σπίτι και να ηρεμήσεις ψυχολογικά, γιατί σωματικά τότε ξεκινάνε τα ωραία...μου θύμισες τα δικά μας...και μεις έτσι ακριβώς ήμασταν πριν λίγους μήνες...είχαμε και τους δύο στην εντατική, τον έναν με σωληνάκια και υποστήριξη στο αναπνευστικό του και τον άλλον σε πιο απλή θερμοκοιτίδα...ευτυχώς όλα καλά όμως...και το ίδιο θα είναι και με εσάς...είμαι σίγουρη! γαλατάκι είχα και γω μπόλικο και το πήγαινα πρωί βράδυ για να το δίνουν στα μικρά...κάποια στιγμή χρειάστηκε όμως να τους δώσουν και ξένο για να πάρουν βάρος και να τα πάρουμε πιο γρήγορα...το ξένο βλέπεις είναι πιο παχυντικό! το γάλα που περίσσεψε, μου το έδωσαν αφού έφυγα...με πήραν τηλέφωνο να με ενημερώσουν ότι έχουν περισσέψει στην κάτάψυξη 3 σακουλάκια (περίπου 450 ml) και πήγα και το πήρα...φυσικά το έβαλα και γω στην κατάψυξη και τους επόμενους μήνες του έδωσα κανονικά! οπότε μην αγχώνεσαι με το γάλα! φαντάζομαι θα σου έχουν πει να βγάζεις γάλα ανά τρίωρο και θα είσαι πολύ κουρασμένη...συμβουλή μου είναι να βγάζεις μέσα στη μέρα όσο μπορείς, αλλά το βράδυ να κοιμάσαι τουλάχιστον 6-7 ώρες σερί, για να αναρρώσεις γρήγορα από το χειρουργείο και να είσαι πιο ξεκούραστη όταν έρθουν τα μωρά σου! επίσής, αυτός ο καιρός ενδείκνυται να δεχτείς επισκέψεις που δεν ήρθαν στο μαιευτήριο, γιατί όταν με το καλό πάρεις τα μωράκια στο σπίτι, καλό θα είναι να μην έχουν πολλές επισκέψεις τις πρώτες μέρες μέχρι να φτάσουν σε ένα ικανοποητικό βάρος και μπείτε και σεις σε μια σειρά! ότι άλλο θες να ρωτήσεις, ρώτα με...τα έχω πολύ πρόσφατα και τα θυμάμαι!!!

Σεμινάκι μου, έχω μια πρόταση πολύ πολύ βολική...Αίγινα...εμείς την επιλέξαμε γιατί έχει καράβι ανά μία ώρα...το ταξίδι είναι πολύ σύντομο...περίπου μία ώρα από Πειραιά...και βρήκαμε και ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα (50 μέτρα) πολύ όμορφο, με κουζινάκι μέσα στο δωμάτιο! αν θες περισσότερες πληροφορίες, να σου στείλω πμ...εμείς θα πάμε τα δύο μας το ΣΚ, οπότε μετά θα μπορώ να σου πω ακόμη περισσότερα...πιστεύω όμως ότι βολεύει και για τα μωρά...

Νάκι, εύχομαι να ήταν η τελευταία ατυχία σας και να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο...τι έχετε περάσει βρε πουλάκι μου τον τελευταίο χρόνο...έλεος!

Εμείς ξεκινήσαμε κρέμα βανίλια το Σάββατο και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένη, γιατί ο ένας τουλάχιστον την τρώει μετά μανίας...ο μεγάλος μας που είναι και πιο καλόφαγος δηλαδή...ο μικρός νευριάζει με το κουτάλι και δυσκολεύεται κάπως να προσαρμοστεί...αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρει κι αυτός! ρε κορίτσια, ο μεγάλος είναι 7100...δεν είναι πολλά?τώρα με τις κρέμες φοβάμαι ότι θα μου παχύνει κι άλλο! ο μικρός στο ίδιο ύψος (64 εκ.) είναι 6500. Φρουτόκρεμα εμείς ξεκινάμε τον Αύγουστο...για να δούμε πως θα τους φανεί κι αυτό...πλάκα έχουν μωρε!

Για τις ζέστες κορίτσια έχω να προτείνω μόνο πολλά ντούζια που λεει και η joy...δηλάδή πολλά μπανάκια στα μωρά να μη ζεσταίνονται...και για τα μεγαλύτερα παιδάκια θα προτεινα μια πισινούλα στο μπαλκόνι με μπόλικα παιχνιδάκια μέσα στο νερό...φαντάζομαι θα τους αρέσει...επίσης βολτίτσα μετά τις 7-8 το απόγευμα που πέφτει ο ήλιος...γιατί και τα μικρά όλη μέρα μέσα βαριούνται!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Αν θυμάμαι καλά το μητρικό γάλα στην κατάψυξη διατηρείται μέχρι 3 μήνες...

Ταζ, εγώ τους δικούς μου θα τους βάλω θάλασσα στο Ξυλόκαστρο τον Αύγουστο που θα είναι σχεδόν 6 μηνών...αλλά στη διορθωμένη ηλικία θα είναι 4.5 μηνών...τώρα για την καθαριότητα των θαλασσών, δεν ξέρω να σου πω...πιστεύω πάντως ότι τα νησιά είναι πιο καθαρά από Αθήνα...

Ναι geminako, τα πρώτα δοντάκια μας θα είναι όταν βγουν με το καλό...προς το παρόν απλά γκρινιάζουμε...δεν έχω δει τίποτα να πετάγεται ακόμη...

επίσης, ερωτησούλα για μαμάδες αγοριών...το πουλάκι τους το καθαρίζεται στο μπάνιο? η γιατρός μου είπε να κατεβάζω λίγο το πετσάκι και να το ξεπλένω...στον μεγάλο είναι οκ, μπορώ και το κάνω, αλλά στον μικρό δεν τα καταφέρνω...λέτε να υπάρχει πρόβλημα?

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...