Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!!!!

Τι μου κανετε;;;;Ζυγισα τα μικρα σημερα κ σε 18 μερες πηρε ο μεγαλος 1/2 κιλο κ ο μικρος 650 γρ!!!!!! ειναι δυνατον;;;;;;;

Ο μεγαλος πηγε 10750 κ ο μικρος 9850......rolleyes.gifγι'αυτο υποφερω απο την μεση!

Απο λεξουλες ο μεγαλος μας εχει πρηξει μονο "μπαμπα" λεει!!!!!!

Οτι κ να του λεμε εμεις αυτος εκει.....

Ο μικρος ολο ωχ,μπαμπα,αγη αγη(Παρις) ναι φωναει τον αδερφο του,γιαγια,ααααα,εεεε κ σπανια μαμα οταν εχει παθει κατι!!!

Θρεφταρακια τα μικρα.σου. Μπραβο... Κι.εμενα χοντρουλικα ειναι 9600 και 9700. Μαγουλακια και μπουτακια χοντρα. Τελεια.

Καλα.το μπαμπα το χουν πολυ ευκολο. Ο μικρος δε οτι του λεω.προσπαθει να το επαναλαβει. Λενε μπαμπα, μαμα και για για. Και γενικα δεν βαζουν γλωσσα μεσα τους. Αφου κοιμοντουσαν το βραδυ και πηγα να τα τσεκαρω και ακουω το μικρο να μουρμουραει. Μπα μπα μπα. Ντα ντα ντα και λεω ρε γαμωτο ξυπνησε. Αλλα τελικα τα ελεγε στον υπνο του. Πολυ γελιο.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

gemini ειδες τα μωρακια σου που ηταν ησυχα στην βολτουλα? αντε να παιρνεις θαρρος σιγα σιγα...

sevi μπουλουκακια τα μωρα σου ε? ειναι ωραια οσο ειναι μικρουλια να εχουν μπουτακια.. μολις περπατησουν θα αδυνατισουν αμεσως...

naki καλα αποτελεσματα στον αντρα σου!!! να ειναιη τελευταια φορα που πατε στο νοσοκομειο!!!

moritsa με το καλο να παρεις τα μωρακια σου στο σπιτι... περιμενουμε να μας πεις νεα...

celestine σιγουρα θα σου λειψουν τα αγορακια σου αλλα θα γυρισεις ανανεωμενη απο την εκδομουλα με τον αντρα σου.. χρειαζεται κ αυτο που και που..

εμεις πηγαμε την παρασκευη στον γιατρο και η μπεμπα εχει παει 860γρ και ο μπεμπης 780γρ.. θηριακια ειναι λεει ο γιατρος.. αν συνεχισουν ετσι θα βγουν μεγαλα μωρακια... αυτη την εβδομαδα παω για καμπυλη ζαχαρου και δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι με ολα αυτα που εχω ακουσει..

Μια χαρα θα βγουν δεν το συζητω... Λοιπον εγω τρελαθηκα.με την καμπυλη ζαχαρου μου αρεσε παρα πολυ η γευση. Βεβαια στην εγκυμοσυνη μου ηθελα πολυ τα γλυκα και ακομα και αυτο μου αρεσε. Ανωμαλια.ε; βεβαια γι αυτο εγινα και γουρουνιτσα κ παλευω τωρα να.τα χασω...

4o4op3.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπεμπάκια!!!

Νάκι μου, και γω σου στέλνω τις ευχές μου και μπόλικη θετική ενέργεια σε σένα και τον αντρούλη σου, ώστε να ξαναμπείτε σε νοσοκομείο μόνο για ευχάριστα (γεννητούρια δηλαδή δικά σας ή φίλων!!!)...

geminako, είδες που τελικά ήταν ήσυχα τα μικρά στη βολτίτσα? και τα δικά μου συνήθως κοιμούνται όταν βγαίνουμε έξω, αλλά τώρα με τα δόντια έχουν πολλή γκρίνια πρώι βράδυ ρε γμτ!!! αφου και στον ύπνο τους πολλές φορές κλαίνε από πόνο και το καταλαβαίνω ότι είναι τα δοντάκια γιατί βάζουν τα χέρια τους μέσα στο στόμα...

Πάντως, κορίτσια και ο δικός μου ο μεγάλος που δεν μιλάει ακόμη, λέει συνέχεια μπ..μπ...μπ...και όλοι λέμε ότι η πρώτη του λέξη θα είναι μπαμπά!ο μικρός αρέσκεται περισσότερο στα φωνήεντα...λέει αααα, εεεεε, οοοοο και γελάει μόνος του όταν ακούει τη φωνή του!!!

Σεβάκι, ο γιατρός τι λέει για τα κιλάκια των μικρών? είναι πολλά? μήοως να αντικαθιστούσες καμιά κρεμούλα με φρουτόκρεμα που είναι λιγότερο παχυντική? πάντως καλύτερα που είναι καλόφαγα, παρά να μην τρώγανε και να είχες άλλα θέματα...

Εμείς ακόμη ξενυχτάμε...χτες βράδυ κοιμήθηκαν γύρω στις 10 και ξύπνησαν ο ένας 2.30 και ο άλλος 4.30 και μετά και οι δύο μαζί στις 7.30...τώρα ο μικρός κοιμάται πάλι, ενώ ο μεγάλος γκρινιάζει...μάλλον πείνασε πάλι...εν τω μεταξύ τους έχω σε χωριστά δωματια, αλλά και πάλι δεν βλέπω προκοπή...έχω αρχίσει να ανησυχώ για τις διακοπές...πως θα την παλέψω να ξενυχτάω και χωρίς βοήθεια μέσα στη μερα???

ευτυχώς την Παρασκευή φεύγουμε για τριημεράκι με τον σύζυγο και τα μικρά θα τα κρατήσει η μαμά μου...αχ πως το περιμένω...αν και νομίζω θα μου λείπουν πολύ τα μωρά μου!!!

Σιγα σιγα θα στρωσουν. Και θα κοιμασαι σερι κ δεν θα το πιστευεις. Εγω για να.πω την μαυρη μου αληθεια δεν ξερω αν θα πηγαινα στη θεση σου διακοπες χωρις βοηθεια κιολας. Μηπως καταληξεις να μην το ευχαριστηθεις καθολου; εδω τα.δικα μου που ειναι κ πιο μεγαλα οταν βγαινουν εκτος προγραμματος ειναι μες την γκρινια. Αμα παει 8.30 και δεν ειμαστε σπιτι για γαλα κ δεν τα βαλω στο παρκο τους να παιξουν.ειναι μες την γκρινια.. Πηγαμε μια μερα στο εκπτωτικο χωριο και το μετανοιωσα γιατι τα ταισα.εκει αλλα.ο μικρος νυσταζε και δεν βολευοταν να κοιμηθει κ μας εβγαλε το λαδι...

4o4op3.png

καλημερα!

σεβη και εμας ο μεγαλος κολλημενος!!!ολο μπαμπα φωναζει:D,μετα απο ωρα θα πει και μαμα αλλα παντα με το μπαμπα ξεκιναμε,πλακα εχει!!

αχ,σημερα κοριτσια εχω πολυυυυ αγχος!!!!Πηγε ο καλος μου Αθηνα για να τον δει ο γιατρος,αντε να δουμε....

ειπαμε να μεινω εγω εδω με τα παιδια γιατι και αυτα καθε τοσο τα αφηνουμε και τι φταινε τα πουλακια μας??

το μεσημερι θα εχω νεα,στειλτε μου θετικη ενεργεια παρακαλω!!!!!!!!!!

οχι αλλα νοσοκομεια!!

Και απο εμενα τη θετικη μου ενεργεια να ειναι ολα καλα...

4o4op3.png

Καλημερα!!

Σεβη μπραβο στα αγορια σου!! Παιρνουν παίρνουν κ η μαμα καμαρώνει!!

Αλλά αναποφευκτα η μεση θα υποφερει... Επρεπε να ειχαμε φροντισει για καμια μυικη ενδυναμωση στη μεση νωριτερα:tongue:

Εμεις χτες πηγαμε για μπανιο-καφε και τα τζεμτζεμια εκατσαν μια χαρα! Δηλ κοιμοντουσαν κυριως και οταν γκρινιαζαν τα παιρναμε λιγο αγκαλιτσα και τελος... Ηταν και πρωι που γενικα ειναι πιο ησυχα. Μπορει να το επιχειρησουμε και σημερα το απογευματακι και να βουτηξω κι εγω αυτη τη φορα!

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν?? Διακοπουλες??

Μια χαρα.σε.βρισκω. Και εις ανωτερα...

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!!

Δεν φευγουμε ακομα αλλα σε 2 εβδ.....:tongue:

Τρελοκοριτσο εδω θα ειμαι στα γενεθλια σας!μην μου σκας!

Τι εχεις σκεφτει για το παρτι;

Βαφτιση ποτε θα κανετε;

Εvi γι'αυτο σε χασαμε! ποτε με το καλο;

Κ το θεμα σας αψογο! πολυ μου αρεσει....

Jas τρελαινομαι για τις ιστοριες των μικρων σου.....φανταζομαι τι θα κανουν οι δικοι μου του χρονου!!!!!! να μας λετε.....

Moritsa μου κ εγω ετσι ξυπναγα αλλα για να βαζω θηλαστρο...οι υπολοιπες 5 κοπελες να θηλαζουν....μια μελαγχολια την ειχα!

Ποσο καιρο θα στα κρατησουν;

Nunu εχασες τα μυαλα σου μολις ειδες τον συζυγο κ εχασες κ το κιν;:tongue:

Οριστε τι δωρακι θα σου κανει......;):P

Ιθακη πως εισαι εσυ; ολα καλα; με την ζεστη;

Gem κ εμεις ετσι καναμε στην ηλικια σας...γυρναγαμε πισω αρον αρον!

Πολυ κλαμα λεμε....Ηταν κ Νοεμβρης τοτε,οποτε κλειδαμπαρωθηκαμε στο σπιτι!:tongue:

Λιγο υπομονη να ξεπεταχτουν κ μετα ποιος σας πιανει!:P

Ευχαριστω πολυ. Τον σεπτεμβριο θα την κανουμε κ αγχωνομαι λιγακι να.τα.προλαβω ολα. Ελπιζω να βγει καλο το αποτελεσμα

4o4op3.png

Καλημερα Gem.....τι να καμαρωνω; εχουν κανει κατι μπουτες!!!!!!:tongue:

Ειδικα το μεγαλο,του μικρου δεν φαινεται κ τοσο!

Τελεια περασατε εχθες! να δοκιμασεις κ απογευμα αλλα συνηθως εκει εχουν γκρινια....εμενα δεν την εχουν κοψει ακομα κ απορω ποτε;;;;

Αλλα μην σε αγχωνω,καθε παιδακι ειναι διαφορετικο απλα λεω τον καημο μου!!!!!!!:tongue:

Δε με αγχωνεις, τα βλεπω κι εγω τα σημαδια οτι τα απογευματα θα περνάνε δυσκολα:rolleyes:

Α ναι? ειναι πολλά τα κιλα?? δεν ξερω καθολου...

καλημερα!

σεβη και εμας ο μεγαλος κολλημενος!!!ολο μπαμπα φωναζει:D,μετα απο ωρα θα πει και μαμα αλλα παντα με το μπαμπα ξεκιναμε,πλακα εχει!!

αχ,σημερα κοριτσια εχω πολυυυυ αγχος!!!!Πηγε ο καλος μου Αθηνα για να τον δει ο γιατρος,αντε να δουμε....

ειπαμε να μεινω εγω εδω με τα παιδια γιατι και αυτα καθε τοσο τα αφηνουμε και τι φταινε τα πουλακια μας??

το μεσημερι θα εχω νεα,στειλτε μου θετικη ενεργεια παρακαλω!!!!!!!!!!

οχι αλλα νοσοκομεια!!

Εχεις τη σκεψη μας ολα πανε καλά και να μην ξαναμπειτε σε νοσοκομειο για πολύ καιρό!

\

Εμείς ακόμη ξενυχτάμε...χτες βράδυ κοιμήθηκαν γύρω στις 10 και ξύπνησαν ο ένας 2.30 και ο άλλος 4.30 και μετά και οι δύο μαζί στις 7.30...τώρα ο μικρός κοιμάται πάλι, ενώ ο μεγάλος γκρινιάζει...μάλλον πείνασε πάλι...εν τω μεταξύ τους έχω σε χωριστά δωματια, αλλά και πάλι δεν βλέπω προκοπή...έχω αρχίσει να ανησυχώ για τις διακοπές...πως θα την παλέψω να ξενυχτάω και χωρίς βοήθεια μέσα στη μερα???

ευτυχώς την Παρασκευή φεύγουμε για τριημεράκι με τον σύζυγο και τα μικρά θα τα κρατήσει η μαμά μου...αχ πως το περιμένω...αν και νομίζω θα μου λείπουν πολύ τα μωρά μου!!!

Ξενυχτηδες τα μωρα σου,ε? Δεν ειναι πολύ αλλά ειναι που ειναι δυο τα μωρα και μας καθεται βαρυ...

Αχ τι καλά που θα πατε τριημεράκι. να δεις που οσο κι αν σου λειψουν θα αναζωογονηθεις τόσο πολύ και μετα θα εχεις δυναμεις για τα μπεμπε σου!

Δοντακια τα πρωτα ειναι?

εμεις πηγαμε την παρασκευη στον γιατρο και η μπεμπα εχει παει 860γρ και ο μπεμπης 780γρ.. θηριακια ειναι λεει ο γιατρος.. αν συνεχισουν ετσι θα βγουν μεγαλα μωρακια... αυτη την εβδομαδα παω για καμπυλη ζαχαρου και δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι με ολα αυτα που εχω ακουσει..

Μπραβο στα μπεμπε που ειναι μεγάλα! Πολύ θετικο!

Μην αγχωνεσαι για την καμπυλη δεν ειναι τιποτα, απλά πολύ βαρετη η αναμονη στο μικροβιολογικο...παρε κανα περιοδικο μαζι σου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κορίτσια, σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!!! Χτες επέστρεψα σπιτι και ημουν πολυ χάλια γιατι άφησα τα μικρα μου εκει :( εύχομαι και ελπίζω να βγουν σύντομα και να έρθουν στο σπιτάκι τους. Σήμερα πηρα μισή ευχη για να πηγαίνω να τα βλέπω. Με έπιασε και απελπισία χτες που είχα να αντιμετωπίσω τα νεα δεδομένα αποστειρωτης,θηλαστρο,μπιμπερα και λοιπο εξοπλισμό, μη κάνω κάτι λαθος. Τελικα επικράτησε η ψυχραιμία του άντρα μου και κάναμε μια αρχη.

Εχω χάσει τα νεα σας αλλα τώρα επέστρεψα και θα τα λέμε ;)

p1Utp3.png

Γεια σας κορίτσια, σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!!! Χτες επέστρεψα σπιτι και ημουν πολυ χάλια γιατι άφησα τα μικρα μου εκει :( εύχομαι και ελπίζω να βγουν σύντομα και να έρθουν στο σπιτάκι τους. Σήμερα πηρα μισή ευχη για να πηγαίνω να τα βλέπω. Με έπιασε και απελπισία χτες που είχα να αντιμετωπίσω τα νεα δεδομένα αποστειρωτης,θηλαστρο,μπιμπερα και λοιπο εξοπλισμό, μη κάνω κάτι λαθος. Τελικα επικράτησε η ψυχραιμία του άντρα μου και κάναμε μια αρχη.

Εχω χάσει τα νεα σας αλλα τώρα επέστρεψα και θα τα λέμε ;)

Καλώς ήρθες σπιτάκι σου! Όλα θα πανε καλά, μην ανησυχείς, σε λίγο θα έχεις και τα μωράκια σου σπίτι και θα είσαι μια τρισευτυχισμένη διδυμομανουλα! Τι σου είπαν οι γιατροί, σε πόσο καιρό θα τα πάρεις; Απ την καισαρική πως νιώθεις;

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Καλώς ήρθες σπιτάκι σου! Όλα θα πανε καλά, μην ανησυχείς, σε λίγο θα έχεις και τα μωράκια σου σπίτι και θα είσαι μια τρισευτυχισμένη διδυμομανουλα! Τι σου είπαν οι γιατροί, σε πόσο καιρό θα τα πάρεις; Απ την καισαρική πως νιώθεις;

Σ΄ευχαριστω Μάρα, με το καλο και σένα όλα να πανε καλα!

Οι γιατροι δε λένε το ποτε γιατι είναι πρόωρα μιλούν μόνο για τη κάθε μέρα που περνα. Ασε που για αυτούς είναι φυσιολογικα ότι συμβαίνει ενω εμάς μας φαίνονται βουνό. Την επισκληριδιο που φοβόμουν δεν είναι τίποτα και με τη καισαρικη μια χαρα είμαι εχω λίγα πονακια στη τομή. Η τομή ίσα που φαίνεται σαν μολύβια και έχει κλείσει κιόλας.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Σ΄ευχαριστω Μάρα, με το καλο και σένα όλα να πανε καλα!

Οι γιατροι δε λένε το ποτε γιατι είναι πρόωρα μιλούν μόνο για τη κάθε μέρα που περνα. Ασε που για αυτούς είναι φυσιολογικα ότι συμβαίνει ενω εμάς μας φαίνονται βουνό. Την επισκληριδιο που φοβόμουν δεν είναι τίποτα και με τη καισαρικη μια χαρα είμαι εχω λίγα πονακια στη τομή. Η τομή ίσα που φαίνεται σαν μολύβια και έχει κλείσει κιόλας.

Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά! Εγώ πιστεύω πως θα μείνουν μέσα μέχρι να πάρουν το απαιτούμενο βαρος άρα σε καμία δεκαριά μερουλες το σπίτι σας θα έχει σούπερ ηχοσυστημα dolby surround! Εσύ κοίτα να είσαι γερή και δυνατή γιατί τα δυο μικρά πλασματάκια σε έχουν ανάγκη! Με τι θυλαστρο πως τα πας;

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Πολύ χαίρομαι που είσαι καλά! Εγώ πιστεύω πως θα μείνουν μέσα μέχρι να πάρουν το απαιτούμενο βαρος άρα σε καμία δεκαριά μερουλες το σπίτι σας θα έχει σούπερ ηχοσυστημα dolby surround! Εσύ κοίτα να είσαι γερή και δυνατή γιατί τα δυο μικρά πλασματάκια σε έχουν ανάγκη! Με τι θυλαστρο πως τα πας;

Μακάρι νάναι τόσο σύντομα! Το πρόβλημα δεν είναι το βάρος τους όσο οι εβδομαδες και τα πνευμονακια. Ο μικρός αναπνέει μόνος του και μάλλον είναι θέμα χρόνου να αρχίσει το γαλα. Η μικρα είναι σε υποστήριξη αλλα απο αύριο θα αρχίσουν να την βγάζουν. Ο μικρουλης τώρα το απόγευμα μας κοιτούσε και έδειξε τις φωνητικές του ικανότητες :D

Εχω γίνει νομίζω καλη αγελαδιτσα :P κάθε 3 ώρες συλλεγω. Μέχρι τώρα τους εχω αφήσει 1 λίτρο. Τώρα εχω ασχολούμαι μόνο με αυτο μετα που θα έρθουν σπιτι θα γίνει ο πανικός!!!!

p1Utp3.png

Μακάρι νάναι τόσο σύντομα! Το πρόβλημα δεν είναι το βάρος τους όσο οι εβδομαδες και τα πνευμονακια. Ο μικρός αναπνέει μόνος του και μάλλον είναι θέμα χρόνου να αρχίσει το γαλα. Η μικρα είναι σε υποστήριξη αλλα απο αύριο θα αρχίσουν να την βγάζουν. Ο μικρουλης τώρα το απόγευμα μας κοιτούσε και έδειξε τις φωνητικές του ικανότητες :D

Εχω γίνει νομίζω καλη αγελαδιτσα :P κάθε 3 ώρες συλλεγω. Μέχρι τώρα τους εχω αφήσει 1 λίτρο. Τώρα εχω ασχολούμαι μόνο με αυτο μετα που θα έρθουν σπιτι θα γίνει ο πανικός!!!!

Αντε κοριτσακι μια χαρα ολα. Πιστευω οτι ειναι θεμα ημερων για να τα παρεις σπιτι. Το να εισαι χαλαρη κ να μαζευεις γαλατακι γιατι ειναι οτι καλυτερο. Ξεκουρασου και λιγακι δες πως λειτουργουν ολα γιατι εμεις τρεχαμε πανικοβλητοι.

4o4op3.png

Καλησπερα!!!!!!!

Celestine μου κουραγιο!!!!!!

Καλες διακοπουλες να εχετε κ να γυρισετε ανανεωμενοι!!!;):P

Ετσι κ οι δικοι μου ο μικρος ειχε τα φωνηεντα κ ο μεγαλος τα μπα,αγκου κ τελικα το μικρο ειπε λεξεις πρωτο!!!!

Κ γενικα ο μικρος τα κανει ολα πρωτος!!!

Evelina τσουπωτη η μπεμπα!!!!!!!!

Οσο για την καμπυλη σακχαρου ειμαι απο τις περιπτωσεις που ηθελα να κανω εμετο σε καθε γουλια....:oops:

Δεν συζητω για την ζαλαδα που ειχα μεχρι να ανεβει κ να ξαναπεσει το σακχαρο....

Θα περιμενουμε νεα σου!!!

Evi θρεφταρακια δεν λες τπτ.....

Καλα μιλανε κ στον υπνο το δικο σου; πολυ γελιο!!!!!!!!

Ολα θα τα προλαβεις με την βαφτιση.....αλλα το αγχος δεν μας αφηνει!!!!!!

Moritsa επεστρεψες;

1 λιτρο ηδη; μπραβο σου!!!!!!

Θα τα καταφερεις,καθε αρχη κ δυσκολη!

Καμια μας δεν ηξερε τι πρεπει να κανει.....

Οσο για την στεναχωρια σε νιωθω! το περασα δυστυχως με μεγαλη στεναχωρια,στα ορια της καταθλιψης(εαν δεν την ειχα παθει κιολας)!

Ακομα κ τωρα εαν σκεφτω τη μενν η δω φωτο απο εκει κλαιω...

Εαν αρχισουν κ πινουν γαλα κ φυσικα αναπνεουν μονα τους θα τα παρεις πολυ γρηγορα!

Δεν ειχες κανει ενεσεις κορτιζονης;

κοριτσια μου σασ εχασα!!!χιλια χιλια χιλια χιλια μετρητα συγνωμη/αλλα τρεχω και δεν φτανω.τρεχω να κανονισω τισ διακοπεσ,την βαπτιση ,τα μεγαλα μου παιδακια,τα διδυμακια μου ,τον αντρα μου που δουλευει ειναι και η ζεστη ουτε να φαω δεν προλαβαινω!!!θα προσπαθησω να δω τι εχω χασει και να σασ ειμαι πιο πιστη αυτη τη φορα...ευχομε να εισται ολεσ καλα με τα ζουζουνια σασ!φιλακια πολλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...