Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τα μπεμπούλια τρελαίνονται για πεπόνι!!και χτες που έφαγα τα ένιωθα πιο έντονα!!!! Έχουν γενικότερα αρχίσει να κάνουν μικροδηλώσεις!

Για περπάτημα γενικότερα ξέρω ότι είναι η μόνη άσκηση που μπορούμε να κάνουμε και ειδικά στις 2 τελευταίες εβδομάδες πολύ περισσότερο για να πάρουν θέση, αλλά αυτό αφορά τη γέννα με φυσιολογικό τοκετό.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Τα μπεμπούλια τρελαίνονται για πεπόνι!!και χτες που έφαγα τα ένιωθα πιο έντονα!!!! Έχουν γενικότερα αρχίσει να κάνουν μικροδηλώσεις!

Για περπάτημα γενικότερα ξέρω ότι είναι η μόνη άσκηση που μπορούμε να κάνουμε και ειδικά στις 2 τελευταίες εβδομάδες πολύ περισσότερο για να πάρουν θέση, αλλά αυτό αφορά τη γέννα με φυσιολογικό τοκετό.

Ναι κι εγώ αυτό ξέρω για φ.τ. Για μας με τα δίδυμα δεν νομίζω ότι είναι έτσι αφού πάμε για καισαρική. Εμένα εντωμεταξύ ήδη έχουν πάρει θέση. Την τελευταία φορά που πήγαμε γιατρό ήταν και τα δύο με το κεφάλι κάτω. Και μου είπε ότι τώρα ΄δυσκολα θα ξαναλλάξουν θέση. Θα δούμε. όπως και να είναι πάντως δεν μας πειράζει γιατί θα βγουν οχι φυσιολογικά. Άσε που έχω και την περιέργεια ποιο θα βγει πρώτο. Ο μπέμπης ή η μπέμπα? Κι εσένα ένα κι ένα δεν είναι? Ή δεν θυμάμαι καλά?

Ναι ναι, ένα και ένα, αν και εγώ προτιμώ φυσιολογικό αλλά θα δείξει μέχρι τότε.

Πολύ θαρραλέα σε βρίσκω. Πολύταλαιπωρία βρε συ.. Ο γιατρός σου τι σου είπε? Πάντως σε δίδυμα πιο σπάνια ακούς για φ.τ. Το έχεις σκεφτεί καλά ? :confused:

Η Jasmini τι έγινε, είχαμε κανένα νεο? Δεν πιστεύω να είχαμε τιποτα απρόοπτα. ΑλλΆ και να είχαμε ευχάριστα θα είναι.

Το κανονικό νομίζω είναι ο φυσιολογικός τοκετός αλλά ούτως ή άλλως δε θέλω χειρουργείο, δεν είμαι άρρωστη, να γεννήσω θέλω.

Ο γιατρός που θα έχω τελικά στη γέννα δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα!!τέλη ιουνίου θα τον γνωρίσω οπότε δε ξέρω τι άποψη θα έχει. Μόνο ο γιατρός της jas θεωρεί τον φυσιολογικό ως πρώτη κίνηση. Η jas περεπιπτόντως χτες βράδυ εδώ γύρναγε.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Το κανονικό νομίζω είναι ο φυσιολογικός τοκετός αλλά ούτως ή άλλως δε θέλω χειρουργείο, δεν είμαι άρρωστη, να γεννήσω θέλω.

Ο γιατρός που θα έχω τελικά στη γέννα δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα!!τέλη ιουνίου θα τον γνωρίσω οπότε δε ξέρω τι άποψη θα έχει. Μόνο ο γιατρός της jas θεωρεί τον φυσιολογικό ως πρώτη κίνηση. Η jas περεπιπτόντως χτες βράδυ εδώ γύρναγε.

Ε εντάξει καμιά μας δεν είναι άρρωστη. Ισα ίσα. Αλλά αν είναι για το καλό μας και των μωρών φυσικά ,τι να κάνουμε? Θα το κάνουμε. Α σε παρακολουθεί άλλος γιατρός και στην γέννα θα είναι άλλος? Που θα γεννήσεις είπαμε?

Τώρα για το πιο είναι το καλό των μωρών οι γνώμες διίστανται, εδώ με ένα μωρό και το σύνηθες είναι να γεννάς με καισαρική ή με φάρμακα και ραντεβου. Τα γνωστά, πως αλλιώς θα λειτουργήσουν και τα ιατρεία τους το απόγευμα; πως θα πάνε τριήμερο; και τέτοια!!

πήρα φόρα????

Ο ιδιωτικός μου είναι στο μητέρα και αυτός που θα πάω τελικά είναι στο αλεξάνδρας.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Α μάλιστα. Όχι δεν πήρες φόρα. Καλά τα λες. Ο ιδιωτικός σου γιατρό είναι υπέρ του φ.τ. στηνπεριπτωσή σου ? τι σου είπε? ποιος θα αποφασίσει αυτός ή ο άλλος που θα είναι στην γέννα?

Ο ιδιωτικός είναι θετικός, θεωρεί ότι άν έχει πάρει θέση το πρώτο είναι εφικτός ο φ.τ αλλά δε νομίζω να αποφασίσει αυτός για το τι θα κάνει ο άλλος γιατρός στο δημόσιο. Τέλος πάντων ας δούμε τι θα πούνε και τα μωρά μέχρι τότε και θα σκεφτώ και εγώ τι θα κάνω.;)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Σωστα τα μωρουλίνια θα αποφασίσουν ..........χαχαχχα. Ας έλθουν καλά και υγιή και όλα τα άλλα γίνονται. Και βλέπεις κι εσύ όπως λες τι θα κάνεις. Άλλωστε έχεις ακόμη καιρό μπροστά σου. Μας ακολουθείς πιστά από πίσω........ Οι άλλες που χάθηκαν?

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τωρα καταφερα να γραψω......

Δυστυχως δε φαγαμε γαριδουλες γιατι την ωρα που πηγαμε δεν ειχε ανοιξει ακομη και καταληξαμε στα goody's της γειτονιας!Δε σας γραφω τι φαγαμε για να μη ζηλεψετε....

Ολο το μεσημερι και το απογευμα την βγαλαμε σπιτι με τον μικρουλη να αλωνιζει.....'Βρε κοριτσια απο το πρωι εχω εναν πονο....οχι ακριβως πονο αλλα νιωθω μια πιεση κατω απ το στηθος απ τη δεξια πλευρα.Νιωθω οτι εχει κατσει εκει ο μπομπιριδης και δεν μπορει να μετακινηθει να ανακουφιστω λιγακι.......

Δεν μπορω να μετακινηθω καθολου....με το ζορι σηκωνομαι και παω τουαλετα.....αλλα τι να κανω?Ακομα υπομονη....δε θελώ να βγουν ακομη γιατι ειναι μικρουλια,αλλα δεν ξερω ποσο καιρο θα αντεξω ετσι.....

Να ρωτησω και κατι αλλο....Μηπως σας εχουν πει οι ιατροι σας ποσο βαρος παιρνουν τα μωρακια σας απο δω και στο εξης?

Glorr και Twins2010 εσας ρωταω που ειμαστε πιο κοντα.

Βαριεμαι τοσο πολυ που ουτε τα πιατα δεν εχω κουραγιο να πλυνω.....και αυριο θα κανω μακαρονια με σαλτσα....κι αυτα με το ζορι....δε θελω να κανω τπτ απο δω και περα......

GRJdp2.png

xefUp3.png

Να μαι και πάλι....

Πάλι τα ίδια αρχίσατε με τα φαγητά; Πάλι καλά που έλειπα....:P

Κοιμήθηκα πολύ το μεσημέρι και μετά το έριξα στις δουλειές. Τωρά πλένω κάτι σεντονάκια και σελτεδάκια που ξεπακέταρα!!!! Σούπερ!!! Νομίζω ότι αυτές είναι οι καλύτερες μπουγάδες που έχω βάλει (αν με άκουγε τώρα ο παλιός μου εαυτός θα μου έβγαζε τη γλώσσα έξω :tongue:)

Γιώτα, ο γιατρός δεν μου έχει πει κάτι το συγκεκριμένο για το πόσο βάρος θα παίρνουν ανα μήνα. Αυτό που τον νοιάζει περισσότερο είναι να είναι κοντά στο βάρος και το ντόπλερ να δείχνει ότι τρέφονται καλά.

Οι κόκκινες βουλίτσες επιτέλους εξαφανίζονται σταδιακά και ηρέμησα...

H jas νομίζω ότι θα εμφανιστεί σε λίγο... που είσαι καλή μου; Άσε την αστακομακαρονάδα.....:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια και από εμένα. Χαθήκατε από το μεσημεράκι. Τι κάνετε? Γιώτα κι εγώ μια από τα ίδια. Νιώθω τρομερή πίεση και ειδικά το απόγευμα η κοιλιά τέντωσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα εκραγεί. Μετά χαλάρωσε πάλι. Κ ένιωσα, σε άλλη φάση βέβαια και κανά δυο τσιμπηματάκια χαμηλά. Αγχώθηκα εντωμεταξύ γιατί είναι αρκετά νωρίς ακόμη όπως λες κι εσύ. Όσο για το κουράγιο άστα να πάνε. Ένα ντους κι αυτό με το ζόρι.

Για το βάρος που πρέπει να παίρνουν όχι ουτε εμένα μου είπε κάτι ο γιατρός. Δεν ξέρω. Αλλά κι εγώ δεν ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.

Twins τι έγινε? Που το βρίσκεις το κουράγιο βρε παιδί μου και κάνεις δουλειές? Μπράβο σου. Εσύ έχεις τίποτα ενοχλήσεις?

Εγώ ως γνωστον είμαι ασυμπτωματική. Μόνο λόξυγγες μας πιάνουν όλη την ώρα... λες να μου βγούνε τα παιδιά Ορέστης Μακρής;:P

Τα τσιμπιματάκια δεν νομίζω να σημαίνουν κάτι, ιδίως επειδή σου σταμάτησαν. Αν νιώθω πίεση, ο ντόκτορ λέει να ξαπλώνω στο πλάι για να αιματώνονται καλά τα μωρά. Εσένα τι σου λέει;

Και εμένα η δική μου κοιλιά είναι όπως περιγράφεις τη δική σου... στενή-στενή και φαίνονται τα πλευρα. Που τα έχω βάλει αυτά τα 14 δεν καταλαβαίνω... αφού δεν φαίνεται να έχω παρει λίπος πουθενα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δεν μου έχει πει κάτι αλλά κ εγώ αυτό κάνω. Ξαπλώνω στο αριστερό συγκεκριμένα πλάι και νιώθω καλύτερα. Ρε ούτε να περπατήσω δεν έχω κουράγιο ώρες ώρες. Σήμερα όλο κρεβάτι έιμαι. Κι έτσι σκοπεύω να την βγάλω όλο το μήνα που απομένει. Μέρα με την ημέρα πάντως βλέπω διαφορά στα κουράγια μου και στην κίνηση. Ένα μπανάκι έκανα πριν και το παίδευα πόση ώρα για να σηκωθώ. Πω πω κι αυτή την εβδομάδα έχω να πάω ΟΑΕΔ και ΙΚΑ (για το επίδομα κύησης)....και μόνο που το σκέφτομαι.........τουλάχιστον θα πάρουμε κανένα φράγκο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...