Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσίνια μου!!!!!

Παλιές και καινούριες φιληνάδες, τι κάνετε;

Εμείς τελειώσαμε (τρόπος του λέγειν) με τις κούτες και την κάναμε για Σούνιο. Πρώτα πήγαμε το προ-προηγούμενο σκ, να ανοίξουμε το σπίτι, που ήταν κλειστό 1 χρόνο και την προηγούμενη Παρασκευή ξαναπήγαμε, λόγω καύσωνος, και επιστρέψαμε χθες, για να ρυθμίσει ο καλός μου τους αποκωδικοποιητές του σογιού και των φίλων!

Ξαναφεύγουμε Κυριακή, θα μείνουμε καμιά εβδομάδα πάλι, διότι τα αγόρια πολύ το ευχαριστιούνται. Παίζουν όλο το απόγευμα ξυπόλυτοι στην αυλή, βρέχονται με το λάστιχο, κάνουν σκατιές, δέρνονται και άλλα τέτοια. Αν και πλήτω, επειδή λείπουν ακόμη όλοι οι συγγενείς από το συγκρότημα, δεν μπορώ να στερήσω από τα μωρά μου τόση λευτεριά! Και ξενοιασιά και παιχνίδι. Άσε που φτιάχνω λουκουμάδες κάθε 2 μέρες, διότι μας αρέσουν οικογενειακώς πολύ!

Να ζήσουν τα καινούρια μωρά, όπως πρόλαβα να δω, με το καλό τα επόμενα, και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ με πολλήήή αγάπη και τρυφερότητα!

rPPrp3.png

κι όμως είμαι ακόμα εδώ!!!! ταραταραταταμ!!

Με καλή διάθεση όμως!!! χεχ

τι κανεις καλε εδω??? βουρ για διακοπες!!!! θα μου λειψεις θα σε παρω κανενα τηλεφωνακι.Εμεις το αλλο σαββατο τελικα θα φυγουμε! φιλακια

κορίτσια αν θελει καμια καροτσι υπαρχει maclaren γκρι τωρα τιμη θα είναι περιπου στα 120ε δεν είναι το δικο μας (κανω εξυπηρετηση σε καποια που δεν είναι μελος),αν ενδιαφερει καμια ας μου στειλει πμ

Διαφημίσεις

Ναι ναι το ξέρω είστε όλες έξω και τα πίνετε σε μπαράκια και μεζεδοπωλεία, σας ξέρω εσάς γυρίστρες!! χαχα

Μόνο εγώ είμαι εδώ και συμπληρώνω καθυστερημένα τις αιτήσεις για το ΕΣΠΑ για να δούμε. Και αύριο έρχεται ο σύζυξ!!!:D:D:D:D!!! επιτέλους!! και πρέπει να τον πάρω 6μιση από λιμάνι :(:(!!:tongue::tongue:

Μπούγος ναι ναι!!θα τα πούμε τηλεφωνικός!!

ΑΓΟΡΑΚΙΑ βολευτήκατε όλα καλά? Καλύτερα εξοχή, η πόλη δεν παλεύεται λέω εγώ!! Εκεί έχεις ίντερνετ? να μάθουμε τις σκανταλιές σας!! Ο μικρός θυμάμαι ήταν πιο διάλος?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nunuka με το καλο να τον υποδεχτεις!!!

Κανε μια θυσια κ εσυ καλε....:tongue: τελικα ποσο καιρο καθεσαι τωρα με την αδεια;

τρει βδομαδούλεες!!!!!χοχο!!

τι θυσία? χαλί να με πατήσεις είμαι και δεν ξέρω αν θα ακούσω ξυπνητήρι!!

Γραμμή δεν έχω γράψει στις αιτήσεις παρά μόνο σαβουριάζω.. γάλα με μπισκότα μωρών!!!!:tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας!

πριν από λίγο έγινα ελεινή.

σαβούριασα 2 σούβλακος από όλα..(καημένα παπιά..)

και έχυνα το ζουμί από το ένα στο άλλο..:tongue::tongue::tongue:

μιλάμε για πολύ γυφτάκι..

έκανα ένα πάουζ από τα μαζέματα..

ας είναι καλά κι η μανούλα μου..

βοήθησε πάρα πολύ..κι ακόμα..

ο μικρός μας έβγαλε τελικά και το 2ο, το διπλανό..!

καλέ όπου βρει ψαχνό πάει να δαγκώσει..

και πονάει..ακόμα κι αν είναι κάτω κάτω..

η μπεμπούα διαπίστωσα ότι θα γίνει πολύ χορευταρού...

και με έφεση στην ιππασία..:cool:

κάνουμε αλογάκι 50φορές τη μέρα.

κορίτσια πιστεύω ότι θα είναι φέτος η πρώτη φορά που κάποιος άλλος εκτός από εμένα θα έχει βαλίτσα με περισσότερα ρούχα από μένα. τα μπεμπέγια ! :tongue::)

μέχρι και αυριο τρέξιμο έχω..

λαστ μίνιτ..δουλειές...

κλασσικά.

πιστεύω ότι θα μπαίνω κάπου κάπου κι από τις διακοπές

να σας διαβάζω και να λέμε τίποτα. ;)

Νουνούκα καλώς τον νουνούκο!

Ελπίζω να σκέφτηκε να σας έφερε το κατιτίς από κάτω..!;);)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Για να δούμε? καμιά ρακί ίσως!:tongue::tongue:!

Χε χε!! τα παπάκια να ετοιμαστουν για μεγάλες βουτιές!! Θα αναμένουμε τα νέα σας!! εγώ δε ξέρω που θα είμαι πότε θα μαι για να ξέρω αν θα χω ίντερνετ αλλά γύρω γύρω θα τα πούμε!!;);)

Γερό και δυνατό το δοντάκι σας!! Οι κόρες μας θα δουλέψουν σε τσίρκο!!

Όμως...πρέπει...να

πάω για ύπνο γιατί (σντούπ) κουτουλάω!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Νουνουκα δεν εχεις αναγκη εσυ καλε!!!!!!

Θα ξυπνησεις.....:P

Παπιτσα το μεσημερι ειχαμε σουβλακια(ναι ημουν καλη νοικοκυρα σημερις)...!:tongue:

Εβγαλε τελικα το 2ο.....αντε θα ηρεμησει τωρα! μεχρι το επομενο.....

Εμας ο μεγαλος τπτ κ ειναι φουσκωμενα κανενα 4μηνο ετσι....ο μικρος εχει τρελα κεφια γκρινιας-κλαμματος ολη μερα.....(γι'αυτο δεν μαγειρεψα)! μαλλον θα ετοιμαζει τα πανω αλλα δεν δειχνει τπτ!

Εγω ευτυχως θα δωσω στην μαμα μου αρκετα των μικρων που θα πανε 1 εβδ νωριτερα! αλλα κ παλι γεματοι θα ειμαστε!

Νιωθω πολυ κουρασμενη-πεσμενη-πονοκεφαλιασμενη αυτες τις μερες.....τρελα κεφια!

χα χα!!

Φυσικά και θα μας λείψεις!! Τι θα κάνουμε χωρις το Σεβούσκι? χεχ

¨οσο για την κούραση είναι η θύελλα πριν την ηρεμία!! Θα διακοπάρετε για 3 εβδομάδες και θα περάσετε τέλεια!!!

Καληνυχτώ γιατί δε νομίζω να ξυπνάω ότι και να λές!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...