Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εμάς πάντως ο μπέμπης κοντεύει να βγάλει και το δίπλα..

γιατί ακρίβεια έχει σχιστεί το ούλο..

έχει ανοίξει γραμμή...

αλήθεια πόσο καιρό κανουν να βγουν μέχρι επάνω ολόκληρα τα δόντια?

Συνεχίζουν κατά το "ψήλωμα" των δοντιών να πονάνε ή όχι?

Πάντως δε νομίζω εάν πονάνε να είναι το ίδιο..

Τζεμ ρώτησες για το μέγεθος..

ναι δύο είναι..

εγώ πήρα το μεσαίο.

Το άλλο μου φάνηκε πολύ μεγάλο, και πολύ ακριβό για μασητικό..:)

Ας είναι καλά η Σεβού..

Πάνω από μήνα κάνουν αν όχι 2! Πάντως πολύ καιρό! Η φίλη μου- βιολόγος στο επάγγελμα, επιμένει πως συνεχίζουν να πονάνε στο ψήλωμα των δοντιών αν και μου φαίνεται περίεργο αλλά μάλλον ισχύει γιατί η γκρίνια δεν σταματάει με το που φανεί το δόντι και συνεχίζεται για καιρό ακόμα...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

όχι..

θα πώ κι αυτο΄και μετά θα φύγω..

Φρόσω κοριτσάρα μου!!!!!!!

Λοιπόν από γκάλοπ που έχω κάνει σε μανούλες που έχουν κόρες είτε μόνο κόρες είτε μικτά,

έχω καταλάβει το εξής..

ότι 1000φορές να έχεις 10κορίτσια που λέει ο λόγος παρά αγόρια!

Εγώ ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα γιατί είναι μικρά, αλλά και πάλι νομίζω ότι διακρίνω τη διαφορά...

Δεν ξέρω ας μας πουν και οι υπόλοιπες μανούλς τί εμπειρία έχουν.

Καλά εκτός του φύλλου σίγουρα παίζει και ο χαρακτήρας του παιδιού και το dna...

όμως μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση προσωπικά, ότι τα πράγματα με τις κόρες είναι πιο εύκολα όσο ζωηρές κι αν είναι..σε σχέση με τα αγόρια..

Καταλήγω λοιπόν στο ότι ναι, έχεις δικαίωμα να πεις και να ξαναπείς για κούραση και παιδεμό!

Κι ότι σας σκέφτομαι όλες τις αγορομάνες, και ειδικά εσένα που είσαι Χ3 πιο πολύ, ήρωά μου εσύ!!!!!!!!;)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

@Duckface: πμ πμ πμ πμ!!! ακούει κανείς??? χαχαχαχα!!! φιλάκια!!!

έλα.....

πηγαινοέρχομαι τώρα..........

κι ε΄χω και το σύζηξ να μου τα πρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

φιλώ!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημερα!!

Εγω ανοιγω το καφε σημερα? Που ειναι η νουνουκα? Τελευταια μερα στη δουλειά λετε να ναι ζορικη?

Εμεις ολα οκ, τα τζεμτζεμια κοιμηθηκαν ως τις 5!

Εχω απορια...τα μικρα για τον βραδυνο υπνο εχουν μαθει: μπανιο, ταισμα και λιγο κουνημα στο ριλαξ (ειδικα ο μικρος) ή λιγο αγκαλια ο μεγαλος και νανι.

Χτες ο αντρας μοιυ φαγωθηκε (του ειπε ενας φιλος να μην τα παιρνουμε αγκαλια παρα μονο οταν ειναι χαρουμενα) να τα κοιμιζουμε με βολτα στο καροτσι... Ε αυτα δεν το χουν που δεν το χουν συνηθισει κιολας λυσσαξαν! Και τα αφησαμε κανα 10λεπτο να κλαινε. Και καλα ο μεγαλος που ειναι λιγο πιο δυστροπος αλλά και ο μικρος το ιδιο, πολύ κλαμα. Ε μετα μολις τα βγαλαμε ο μεγαλος εκατσε 2 λεπτα αγκαλια και ο μικρος 2 λεπτα στο ριλαξ και αποκοιμηθηκαν. Ειναι κακό αυτο? Καποια κοπελα απο δω μου ειχε πει να μην κοιταω το σωστο κτλ αλλά οπως νιοωθω...ε και χτες μου την εδωσε, αφου τα καημενα εχουν μαθει ετσι, εφοσον δε μας ταλαιπωρουνε, σημαινει τα εχουμε κακομαθει και πρεπει να μαθουν αλλιως??

παπιτσα η παραλια στην ΕΛαφονησο ειναι οντως πολύ ωραια και διαφορετικο τοπιο... Τωρα για την απομυθοποιηση κτλ που βιωνεις μαγαλωνοντας μεγαλο θεμα ανοιγεις... Ας το αφησουμε καλύτερα:tongue:

Θελω κι εγω να την παρω τη σοφι!! Αλλά μαλλον ειναι νωρις ακομα...

Αν σε παει η Laerta στα εξωτικα μερη πάρτε με κι εμενα πλιιιιιζζζζζ!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα και απο μένα μετα απο πολυ καιρό. Σας γράφω απο το κινητό γιατι το λαπιτοπι τα παίξε! Μοριτσα μου να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου, να ειναι πάνω απο όλα γερά και καλοτυχα και με το καλό να επιστρέψετε όλοι σπίτι σας!

Gemini να κανεις όπως νιώθεις εσύ καλα, δεν σημαίνει πάντα ότι το ενα ειναι σωστό και το άλλο λάθος.

Πολυ χαίρομαι που τα περισσότερα κοριτσάκια πανε διακοπές. Εγώ ούτε με κιαλια δεν έχω δει τη θάλασσα αλλα δεν πειράζει...

Κατα τα αλλα τα μικρούλια μου μεγαλώνουν είμαστε γύρω στο ενάμιση κιλό και γω σιγά σιγά φτιάχνω βαλιτσα. Καμία ιδέα για το τι να παρω μαζί;;;

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!

μοριτσα μου να σου ζησουν τα μπεμπακια σου!!! να ειναι καλοτυχα, γερα και ευτυχισμενα παντα!! με το καλο να τα παρετε και στο σπιτι σας!!!!

gemini κ εγω πιστευω οτι αφου δεν σας ταλαιπωρουν ιδιαιτερα και εχουν μαθει ετσι δεν υπαρχει λογος να τα ταλαιπωρεις...

οι υπολοιπες ετοιμαζεστε για διακοπουλες???? θελω κ εγω.............

tJYkp3.png

Καλημέρα και απο μένα μετα απο πολυ καιρό. Σας γράφω απο το κινητό γιατι το λαπιτοπι τα παίξε! Μοριτσα μου να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου, να ειναι πάνω απο όλα γερά και καλοτυχα και με το καλό να επιστρέψετε όλοι σπίτι σας!

Gemini να κανεις όπως νιώθεις εσύ καλα, δεν σημαίνει πάντα ότι το ενα ειναι σωστό και το άλλο λάθος.

Πολυ χαίρομαι που τα περισσότερα κοριτσάκια πανε διακοπές. Εγώ ούτε με κιαλια δεν έχω δει τη θάλασσα αλλα δεν πειράζει...

Κατα τα αλλα τα μικρούλια μου μεγαλώνουν είμαστε γύρω στο ενάμιση κιλό και γω σιγά σιγά φτιάχνω βαλιτσα. Καμία ιδέα για το τι να παρω μαζί;;;

μαρα τι κανεις? πως τα περνας? ετοιμαζεις την βαλιτσουλα σου? λιγο νωρις δεν ειναι?

tJYkp3.png

μαρα τι κανεις? πως τα περνας? ετοιμαζεις την βαλιτσουλα σου? λιγο νωρις δεν ειναι?

Γεια σου Εβελινακι! Είπα να μάζεψε τα πράγματα για να μην τρέχω μετα, ας ειναι έτοιμα μην έχουμε τίποτα πρόωρο. Εσυ πως πας με την περιδεση; Εμένα ευτυχώς μέχρι στιγμής μια χαρα τον κρατάει τον τραχηλο και σκέψου ότι και τις βόλτες μου τις κάνω και τα ψωνια μου για τα μωρα αλλα όλα με πολυ προσοχή!

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Γεια σου Εβελινακι! Είπα να μάζεψε τα πράγματα για να μην τρέχω μετα, ας ειναι έτοιμα μην έχουμε τίποτα πρόωρο. Εσυ πως πας με την περιδεση; Εμένα ευτυχώς μέχρι στιγμής μια χαρα τον κρατάει τον τραχηλο και σκέψου ότι και τις βόλτες μου τις κάνω και τα ψωνια μου για τα μωρα αλλα όλα με πολυ προσοχή!

πριν 15 μερες που ειδαμε τραχηλο ειχε παει παλι στα 3 εκατ. αλλα σημερα εχουμε παλι γιατρο και θα τον ξαναδω.. εμενα ο δικος μου θελει να ειμαι οσο περισσοτερο μπορω ξαπλα αλλα χθες μια μικρη παρασπονδια την εκανα.. βγηκα μια γρηγορη βολτιτσα με τον αντρα μου για να ψωνισω κανενα ρουχαλακι εγκυμοσυνης.. πηρα και 2-3 φορμακια για τα μωρα και πολυ το χαρηκα... βεβαια μετα ενιωθα λιγο βαρος χαμηλα και δεν ξερω αν αυτο ειναι φυσιολογικο ή οχι.. και φαντασου οτι δεν περπατησα και πολυ..

για την βαλιτσα καλα κανεις.. κ εγω εχω αρχισει και φτιαχνω λιστες για τα πραγματα που θα χρειαστω.. σκεφτομαι μολις μπω στον 7ο σιγα σιγα να αρχιζω να τα ψωνιζω.. που θα γεννησεις εσυ?

tJYkp3.png

πριν 15 μερες που ειδαμε τραχηλο ειχε παει παλι στα 3 εκατ. αλλα σημερα εχουμε παλι γιατρο και θα τον ξαναδω.. εμενα ο δικος μου θελει να ειμαι οσο περισσοτερο μπορω ξαπλα αλλα χθες μια μικρη παρασπονδια την εκανα.. βγηκα μια γρηγορη βολτιτσα με τον αντρα μου για να ψωνισω κανενα ρουχαλακι εγκυμοσυνης.. πηρα και 2-3 φορμακια για τα μωρα και πολυ το χαρηκα... βεβαια μετα ενιωθα λιγο βαρος χαμηλα και δεν ξερω αν αυτο ειναι φυσιολογικο ή οχι.. και φαντασου οτι δεν περπατησα και πολυ..

για την βαλιτσα καλα κανεις.. κ εγω εχω αρχισει και φτιαχνω λιστες για τα πραγματα που θα χρειαστω.. σκεφτομαι μολις μπω στον 7ο σιγα σιγα να αρχιζω να τα ψωνιζω.. που θα γεννησεις εσυ?

Αχ δεν ειναι τέλεια τα ψωνια;;; Εγώ περιμένω να έρθουν και οι κούνιες και το καροτσι σε καμία δεκαριά μέρες. Κατα πάσα πιθανότητα θα γέννησω στο πανεπιστημιακο της Λάρισας. Είμαι απο Βόλο και έχει μια απο τις καλύτερες νεογνολογικες κλινικές. Παίζει και το Ιασω αλλα θα δείξει..

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑ!!!!

Εδώ είμαι και γω με το αποκορύφωμα να ξεκινήσω σήμερα με το αμάξι να πάω δουλειά 7 παρά (ολίγον καθυστερημένη) και έφτασα 11 παρά!!!!!!!!!!!

και όλα αυτά γιατί άνοιξαν τη ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, επίσης από εκεί που μας στέλνανε οι τροχονόμοι χάθηκα και έφτασα Ζεφύρι(;)!!! Απ ότι καταλαβαίνετε η εβδομάδα της κολάσεως δεν έχει τελειώσει ακόμα, τουλάχιστον μετράω ώρες!!!! περίπου 2!!!

Να'μαι και γω μανουλα πια :-) και ευτυχισμένη!!!

Χτες έκανα εξετάσεις αιματολογικες και αυξήθηκαν κάποιοι δείκτες σημάδι προεκλαμψιας. Οπότε κάναμε εισαγωγή γιατί δεν υπήρχε λόγος να περιμένουμε να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Όλα πήγαν καλα και χτες το απόγευμα έκαναν την εμφάνιση τους τα διδυμακια μου (2150 & 2000) μπήκαν στην εντατική μέχρι να ωριμάσουν τα πνευμονακια τους, κατα τ'αλλα είναι πολυ καλα!

Απίστευτες στιγμές, να ακούς το κλάμα τους μόλις βγουν και όταν τα πρωτοαντικρυζεις! Σημειώστε στο κλαμπ άλλη μια χαζομαμα!

Καλή λευτεριά στις μελλουσες μανουλες!

Φιλια σε όλες!

Κοπελάρα welcome to the club!!! Να σου ζήσουν, πάντα ευτυχισμένοι και πάντα υγιής!!!

γεια σας κοριτσια!!!μπηκα να ευχηθω στη μοριτσα!κοπελα μου να σου ζησουν τα διδυμακια σου,να ειναι παντα γερα και καλοτυχα κι εσεις να τα καμαρωνετε!εγω κοριτσια μπηκα στον εβδομο και μπορω να πω πως εχω ενα αγχος για να βγαλω τον αυγουστο οπως μου ειπε ο γιατρος μου!ολα ειναι καλα παντωςκαι απλα περιμενουμε να περασει ο καιρος να υποδεχτουμε τους μπεμπηδες:P

Μην αγχώνεσαι θα τον βγάλεις τον Αύγουστο!!! φιλιά στην κοιλουμπίτσα!!

Καλησπέρα. Βρε κορίτσια.... Να ρωτήσω. Από αυτές που έχουμε νινάκια κοντά στην ίδια ηλικία έχετε αρχίσει προσπάθειες καμία για κόψιμο της πάνας? ή την έχουν κόψει καποια παιδάκια? εμείς τώρα λέμε ν αρχίσουμε κ μ έχει αγχώσει λίγο το θέμα έως αρκετά θα έλεγα. Πήραμε τα γιογιό, μας τα φέρανε κιόλας δώρο η αλήθεια είναι-μας πρόλαβαν, και τώρα σιγά σι΄γα και δειλά ν αρχίζουμε σιγά σιγά. Εσεις ξεκινήσατε καμια και αν ναι πως πάει?:confused::confused:

Εγώ από Βδομάδα θα ξεκινήσω και δεν αγχώνομαι καθόλου!! Άμα το πιάσουν το πιάσαν, θα προσπαθήσω μια εβδομάδα και αν δεν Σεπτέμβριο πάλι!! Θα τους βάλω βρακάκια, ανά μια ώρα θα τα πηγαίνω τουαλέτα και γιογιό και αν κάτσει έκατσε!! Απλά έχω διαβάσει ότι αν αντιδρούν να μην επιμένεις γιατί θα το πάρουν στραβά μετά. Επίσης ότι πρέπει να υπάρχουν κάποια σημάδια του τύπου αν όταν κάνουν κακά κρύβονται σημαίνει ότι αποκτούν συναίσθηση και ότι είναι έτοιμα. Επίσης εκτύπωσα ένα πινακάκι για τον καθένα που όταν τα κάνουν στο γιο-γιο εκτός τους πανηγυρισμούς θα κολλάμε και αυτοκόλλητο!!! Ο θεός βοηθός!!!!Α και μια σφουγγαρίστρα αγκαζέ για τη μαμά και τον μπαμπά παρακαλώ!!!

Καλημερα!!

Εγω ανοιγω το καφε σημερα? Που ειναι η νουνουκα? Τελευταια μερα στη δουλειά λετε να ναι ζορικη?

Εμεις ολα οκ, τα τζεμτζεμια κοιμηθηκαν ως τις 5!

Εχω απορια...τα μικρα για τον βραδυνο υπνο εχουν μαθει: μπανιο, ταισμα και λιγο κουνημα στο ριλαξ (ειδικα ο μικρος) ή λιγο αγκαλια ο μεγαλος και νανι.

Χτες ο αντρας μοιυ φαγωθηκε (του ειπε ενας φιλος να μην τα παιρνουμε αγκαλια παρα μονο οταν ειναι χαρουμενα) να τα κοιμιζουμε με βολτα στο καροτσι... Ε αυτα δεν το χουν που δεν το χουν συνηθισει κιολας λυσσαξαν! Και τα αφησαμε κανα 10λεπτο να κλαινε. Και καλα ο μεγαλος που ειναι λιγο πιο δυστροπος αλλά και ο μικρος το ιδιο, πολύ κλαμα. Ε μετα μολις τα βγαλαμε ο μεγαλος εκατσε 2 λεπτα αγκαλια και ο μικρος 2 λεπτα στο ριλαξ και αποκοιμηθηκαν. Ειναι κακό αυτο? Καποια κοπελα απο δω μου ειχε πει να μην κοιταω το σωστο κτλ αλλά οπως νιοωθω...ε και χτες μου την εδωσε, αφου τα καημενα εχουν μαθει ετσι, εφοσον δε μας ταλαιπωρουνε, σημαινει τα εχουμε κακομαθει και πρεπει να μαθουν αλλιως??

παπιτσα η παραλια στην ΕΛαφονησο ειναι οντως πολύ ωραια και διαφορετικο τοπιο... Τωρα για την απομυθοποιηση κτλ που βιωνεις μαγαλωνοντας μεγαλο θεμα ανοιγεις... Ας το αφησουμε καλύτερα:tongue:

Θελω κι εγω να την παρω τη σοφι!! Αλλά μαλλον ειναι νωρις ακομα...

Αν σε παει η Laerta στα εξωτικα μερη πάρτε με κι εμενα πλιιιιιζζζζζ!!!!!!!

Για το πρώτο σου ερώτημα απάντησα...είναι ανάδρομος ο Ερμής!!!!

Όσο για το καρότσι ριλάξ ένα και το αυτό!και μάλιστα θα προτιμούσα ριλάξ παρά καρότσι εντός σπιτιού! Εγώ πιστεύω ότι καλό είναι να δοκιμάζεις και ότι σας βολεύει. Η αγκαλιά είναι σίγουρα κουραστική και ειδικά όταν περνάει ο καιρός και βαραίνουν αλλά πιστεύω είναι ακόμα μωρά για να πάρεις δραστικά μέτρα του τύπου να τα αφήσεις να κλαίνε πολύ ώρα (λέω εγώ που κοίμιζα στα χέρια έως 16 μηνών). Φαντάζομαι το σωστό είναι κάπου στη μέση, κάθε βράδυ πριν τα παρετε αγκαλιά προσπάθησε να τα κοιμίζεις με κούνημα στο ρηλαξάκι και όλα θα ρθουν. Όπως είπες καλύτερα το ένστικτο της μάνας...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ δεν ειναι τέλεια τα ψωνια;;; Εγώ περιμένω να έρθουν και οι κούνιες και το καροτσι σε καμία δεκαριά μέρες. Κατα πάσα πιθανότητα θα γέννησω στο πανεπιστημιακο της Λάρισας. Είμαι απο Βόλο και έχει μια απο τις καλύτερες νεογνολογικες κλινικές. Παίζει και το Ιασω αλλα θα δείξει..

κ εγω θελω να παω να δω κατι κουνιες που εχω δει στο ιντερνετ.. βεβαια ο αντρας μου εχει κολλησει με ενα συγκεκριμενο σχεδιο με τον winnie... τι να τον κανω? θα παω να τις δω και αν ειναι οντως ωραιες θα τις κλεισω κιολας να του φυγει ο καημος.. οσο για τα ρουχαλακια που λες χθες ηθελα να σηκωσω τα μαγαζια.. κ εγω δεν ξερω πως κρατηθηκα.. η αληθεια ειναι οτι εχουν ηδη ξεκινησει και μου χαρηζουν οι φιλες μου ρουχαλακια που εχουν μεγαλυτερα μωρακια και περιμενω να τα συγκεντρωσω ολα για να δω τι θα μου λειπει..

καροτσι ποιο εχεις παρει?

tJYkp3.png

κ εγω θελω να παω να δω κατι κουνιες που εχω δει στο ιντερνετ.. βεβαια ο αντρας μου εχει κολλησει με ενα συγκεκριμενο σχεδιο με τον winnie... τι να τον κανω? θα παω να τις δω και αν ειναι οντως ωραιες θα τις κλεισω κιολας να του φυγει ο καημος.. οσο για τα ρουχαλακια που λες χθες ηθελα να σηκωσω τα μαγαζια.. κ εγω δεν ξερω πως κρατηθηκα.. η αληθεια ειναι οτι εχουν ηδη ξεκινησει και μου χαρηζουν οι φιλες μου ρουχαλακια που εχουν μεγαλυτερα μωρακια και περιμενω να τα συγκεντρωσω ολα για να δω τι θα μου λειπει..

καροτσι ποιο εχεις παρει?

Καροτσι πήρα της Mclaren. Μου άρεσε πάρα πολυ και ειναι και ελαφρύ. Εμένα δυστυχώς οι φίλες δεν είχαν να μου δώσουν κάτι γιατί τα θέλουν για τα δευτερα παιδάκια τους αλλα δεν πειράζει. Τις κούνιες εγώ τις πήρα απο τα Λητω και γίνονται προεφηβικο κρεβατακι. Τώρα θελω να παρω σεντονακια, σελτεδακια και όλα τα υπόλοιπα και δεν έχω ιδέα ποσα θα χρειαστώ. Βλέποντας και κάνοντας...

tzKGp3.png

W6Q2p2.png

Καροτσι πήρα της Mclaren. Μου άρεσε πάρα πολυ και ειναι και ελαφρύ. Εμένα δυστυχώς οι φίλες δεν είχαν να μου δώσουν κάτι γιατί τα θέλουν για τα δευτερα παιδάκια τους αλλα δεν πειράζει. Τις κούνιες εγώ τις πήρα απο τα Λητω και γίνονται προεφηβικο κρεβατακι. Τώρα θελω να παρω σεντονακια, σελτεδακια και όλα τα υπόλοιπα και δεν έχω ιδέα ποσα θα χρειαστώ. Βλέποντας και κάνοντας...

αχ το ιδιο θεμα εχω κ εγω.. γραφω λιστες με πραγματα που θελω να αγορασω αλλα δεν ξερω τι ποσοτητες θα χρειαστω.. ας πουμε θελω να παρω μπιμπερο.. ποσα μπιμπερο να παρω για αρχη????

κ εμενα αυτες οι κουνιες γινονται κρεβατακια... εμενα με εχει και ξαπλα και δεν μπορω να βγω να ψαξω και πολυ..

καροτσι εμενα μου χαρισαν αυτο της Μclaren αλλα λειπουν οι ποδοσακοι και το στρωματακι που εχουν κατω.. βασικα ειναι σκετο μπαστουνι και δεν ξερω τι να κανω.. να παρω τα εξαρτηματα που μου λειπουν ή να παρω ενα καινουριο να τελειωνω???

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...