Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Να'μαι και γω μανουλα πια :-) και ευτυχισμένη!!!

Χτες έκανα εξετάσεις αιματολογικες και αυξήθηκαν κάποιοι δείκτες σημάδι προεκλαμψιας. Οπότε κάναμε εισαγωγή γιατί δεν υπήρχε λόγος να περιμένουμε να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Όλα πήγαν καλα και χτες το απόγευμα έκαναν την εμφάνιση τους τα διδυμακια μου (2150 & 2000) μπήκαν στην εντατική μέχρι να ωριμάσουν τα πνευμονακια τους, κατα τ'αλλα είναι πολυ καλα!

Απίστευτες στιγμές, να ακούς το κλάμα τους μόλις βγουν και όταν τα πρωτοαντικρυζεις! Σημειώστε στο κλαμπ άλλη μια χαζομαμα!

Καλή λευτεριά στις μελλουσες μανουλες!

Φιλια σε όλες!

images?q=tbn:ANd9GcR7A6AApmPSqrE7WQ8oxQI1UxPY03qC19IOxtNJIJsZRz5Trx5XRYlvojDD

Να σου ζήσουν κοριτσάκι μου!! Τέλειο το βάρος τους!! Λίγο υπομονή για τα πνευμονάκια τους τώρα και μετά όλοι μαζί σπίτι!! Η υγεία τους πάνω απ' όλα!!

Αχ τι συγκίνηση!!! Μπράβο σου μανούλα!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!μπηκα να ευχηθω στη μοριτσα!κοπελα μου να σου ζησουν τα διδυμακια σου,να ειναι παντα γερα και καλοτυχα κι εσεις να τα καμαρωνετε!εγω κοριτσια μπηκα στον εβδομο και μπορω να πω πως εχω ενα αγχος για να βγαλω τον αυγουστο οπως μου ειπε ο γιατρος μου!ολα ειναι καλα παντωςκαι απλα περιμενουμε να περασει ο καιρος να υποδεχτουμε τους μπεμπηδες:P

[url=http://lilypie.com][img]http://lb2m.lilypie.com/nq3hp2.png[/img][/url]

Μπηκα στα γρηγορα....

Κουράγιο μανούλα με τα σούπερ μωρά!!

Με τη φωτιά τι γίνεται;

Δεν έχω ανοίξει τηλεόραση μεεεεεερες...

Ενταξει με τη φωτια, ολα υπο ελεγχο! Επεσε κι ο αερας ευτυχως...

ναι νομιζω οτι τωρα ειναι πιο νορμαλ διακοπες!τα μικρα εχουν κανει βεβαια ηδη 25 μπανια!!!

τελος της αλλης εβδομαδας φευγω για αγγλια και οταν γυρισω θα παμε καμπινγκ!!!ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με το καμπινγκ!!!

ποτε θα πατε καλαμο?

Αχ τι ωραια, καλά να περασετε!

Γεια σας κοριτσάκια. Διάβασα μόνο την τλευταία σελίδα.

μορίτσα με το καλό.

Νουνού να περάσεις υπέροχα στην άδεια σου.

Μαγισσούλα σε χάσαμε.

Εμείς περνάμε πολύ όμορφα, αν και δεν μαζεύονται τα παιδιά.

Τα μέρη από δω είναι υπέροχα. Πήγαμε χθες Αρεόπολη και ξετρελαθήκαμε.

Θα πάμε και σήμερα. Και το Γύθειο πολύ ωραίο.

Μου αρέσει που έχει πολύ καλά μαγαζιά για φαγητό. Πάιρνω και ζωντανά ψάρια στα παιδιά για φαγητό. Ζαρζαβατικά και φρούτα πουλάνε από τους κήπους τους. Μας αρέσει πολύ. Το δωμάτιο είναι σαν εξοχικό 55τ.μ!

Μπαλκόνι στη θάλασσα και στο βουνό σούπερ!

Αύριο πάμε Ελαφόνησσο. Για να δούμε κι εκεί.

Στην παραλία κάθε απόγευμα έρχεται μια κοπέλα με το αυτοκίνητο μόνη της που έχει 2 κόρες και πήγε για 3ο και έκανε τρίδυμα :shock: με φυσιολογική σύλληψη. Και τα φέρνει και τα 5 (και τα 5 κορίτσια :P). Μπράβο της! Εγώ δεν ξαναμιλάω για κούραση...

Εχθές μέσα στο δωμάτιο μπήκε μια σαύρα. Εγώ φρίκαρα και οι κύριοι τρελάθηκαν από τη χαρά τους. :shock::confused:. Την κυνηγούσαν την ταλαίπωρη, τη λυπήθηκα, φωνάζαν αφήστε πώς κάνανε. Τελικά την έβαλαν σε ένα σακουλάκι μαζί με μια τυρόπιτα. Θέλανε να την πάρουν λέει στην Αθήνα :confused:. Τελικά την αμολήσαμε στα δέντρα.

Α ο μεγάλος μου ερωτεύτηκε χαχαχαααα. Με ένα κοριτσάκι την Αριάδνη. Όλη μέρα αγκαζαρία λέμε.:D

Σουπερ τα περνανατε δηλαδη!! Οντως πολύ ωραια αυτα τα μερη! ΝΑ απολαυσετε τις ομορφες θαλασσες!

moritsa να σου ζησουν!!!!!!!!!!!! ολα καλά θα πανε και με τα πνευμονακια τους και μετα σε βλεπω στο σπιτι με τις κλασσικες αποριες της νεας μαμας! :P

Laerta εδω οι παπαδες ειναι οτι τους δωσεις...το πολυ πολύ να σε κοιταξουν λιγο περιεργα:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

ω ρε τι γίνεται στο καφέ μας!

γεμίζουμε μωρά!!

Να ζήσουν τα μοριτσάκια!!!

Κοπέλα μου να τα χαίρεσαι!! Συγχαρητήρια!

Με το καλό μαζί όλοι σπίτι!

Με το καλό μαζί όλοι στο χορό! :P;)

Φιλάκιαααα!!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλησπέρα. Βρε κορίτσια.... Να ρωτήσω. Από αυτές που έχουμε νινάκια κοντά στην ίδια ηλικία έχετε αρχίσει προσπάθειες καμία για κόψιμο της πάνας? ή την έχουν κόψει καποια παιδάκια? εμείς τώρα λέμε ν αρχίσουμε κ μ έχει αγχώσει λίγο το θέμα έως αρκετά θα έλεγα. Πήραμε τα γιογιό, μας τα φέρανε κιόλας δώρο η αλήθεια είναι-μας πρόλαβαν, και τώρα σιγά σι΄γα και δειλά ν αρχίζουμε σιγά σιγά. Εσεις ξεκινήσατε καμια και αν ναι πως πάει?:confused::confused:

Οι απορίες της ημέρας:

1/ από τον ναρλή έχει ψωνίσει καμιά σας για τη βάφτιση??

2/ οι παπάδες πόσα παίρνουν για το μυστήριο?

3/ πόσες βιντεοκάμερες είχατε στο μυστήριο για ταυτόχρονη βάπτιση?

1) Λοιπόν και μόλις το έγραψες λέω πού τον ξέρω πού τον ξέρω τον Ναρλή..

Νομίζω τον είχα πετύχει να έχει το καρότσι μας, φυσικά στην προηγούμενη Version και άλλο χρώμα..

πρέπει να τον είχα κοιτάξει κι εγώ ? δε θυμάμαι φιλενάδα αλλά κάπου τον έχω ακουστά..μάλλον θα είχα διαβάσει κι εγώ τίποτα δίπλα όπως λέει και η Φρόσω.

Για τα κουφέτα θα συμφωνήσω με τη Φρόσω.

Ρίχνω επ' ευκαιρίας μια ματιά στα ρούχα τα κοριτσίστικα έτσι να δώ τι παίζει, παρόλο που τα έχουμε κλείσει..

Καλέ βρήκα και το παπούτσι του μπέμπη σε άλλο χρώμα όμως..

2) Τί να σου πώ? δεν ξέρω τώρα πια.. εν μέσω βαθιάς κρίσης.. μπορεί και να είναι φρεε οφ τσοις.. εξαρτάται βέβαια και από την περιοχή, από όσο ξέρω, της εκκλησίας..πχ ερυθραία κτλ κτλ ακριβότερο μπάτζετ.. Εξαρτάται φυσικά κι από τον κάθε παππά..σαν χαρακτήρα, ίσως κι από το πόσους θα έχει να ψέλνουν, αν θα πουν αναλυτικά όλο το μυστήριο κτλ κτλ

Πάντως πρόσφατα σε εκκλησία στο Χαλάνδρι που πήγαμε πριν 1μήνα, με γάμο και βάφτιση μαζί και συνολικά 3κουμπάροι 2νονοί, μάλλον τα παιδιά θα δώσανε λίγα (λίγα κατά τα δεδομένα των παπάδων δηλ.)..γιατί και τα δύο μυστήρια κράτησαν για την ακρίβεια 50λεπτά!!! (άκουσον άκουσον) και για να σου πώ την αλήθεια για τη βάφτιση δεν ξέρω τα λόγια.. αλλά για το γάμο, επειδή είχα να πάω σε γάμο από τότε που παντρεύτηκα εγώ (βλ. τίκερ), εεε αναπόλησα, και είπα η χαζό-ρομάντζα να ακούσω προσεκτικά ξανά τα λόγια..δε θα το πιστέψεις..είπε τα μισά να πώ? το ένα τρίτο?? και είμαι σίγουρη, γιατί εμείς πριν παντρευτούμε, μας είχαν καλέσει στην εκκλησία μας λίγες μέρες πριν (προαιρετικά) τα ζεύγη που ήταν να παντρευτούν και μας είχαν δώσει βιβλιαράκι με όλα τα λόγια του μυστηρίου (στην καθαρεύουσα και δίπλα στη νεοελληνική) και μας τα ανέλυε τη σημασία τους, τί συμβολίζουν κάποια πράγματα..πχ η βέρα,οι λαμπάδες κτλ κτλ και έτσι θυμάμαι, γιατί γενικά το είχα ψάξει κι εγώ τότε πριν παντρευτώ..

εεε, φαίνεται αυτός σου λέει τόσοι κουμπάροι κ ιεγώ νιέτε, θα πάρω ότι μου δίνει ο ένας ή οι δύο?

και έκανε και κάτι βλακείες..πχ δεν άφησε να ρίξουν ρύζι πολύ..

δεν άφηνε τον φωτογράφο να τραβάει φωτογραφίες σε κάποιες στιγμές κτλ κτλ

αφού η νύφη δεν βγήκε φωτό να υπογράφει και άλλα τέτοια..:rolleyes::rolleyes:

για αυτό καλά είναι να ξέρεις περί τίνος πρόκειται στην εκκλησία και τον/τους παπάδες, ειδικά εάν δεν έχεις ξαναπάει εκεί σε κάποιο μυστήριο..

3) εγώ πήρα προσφορά και ζήτησα 1κάμεραμαν και 2φωτογράφους. Είχα σκοπό εξαρχής από μόνη μου αλλά με πρόλαβαν και οι φωτογράφοι πριν τους το πω, να κάνουμε αυτό. Δηλαδή να βουτήξει το 1ο μωρό, να βγει, να σκουπιστεί και να αναμένει για λίγο αγκαλίτσα μέχρι να βουτήξει και το 2ο.

Είχαμε πάει πριν 1 1/2 μήνα σε βάφτιση διδύμων -αν θυμάστε- και το είχαν κάνει έτσι. Το προτείνω, όχι μόνο για το κόστος, αλλά θεωρώ ότι είναι και πιο ωραίο και πιο αρμονικό. Τώρα για την ταυτόχρονη βούτα..θα είναι πιστεύω καλή φάση..αλλά κι εκεί θέλεις αρκετούς να απαθανατίσουν εκείνα τα λεπτά, γιατί είναι τα καλύτερα όταν βουτάνε κι όχι όταν είναι έξω..γνώμη μου...

εάν θες να σε φέρω σε επαφή με τη δική μου φωτογράφο. Είναι δοκιμασμένη στο γάμο μου. Επίσης έχει κάνει αρκετές διπλές βαφτίσεις, είτε δίδυμα είτε ξαδερφάκια σίμιλαρ ηλικιακά που τα βάφτιζαν οι γονείς τους μαζί..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Αχ, Ντάκι μου, ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου αλλά αφού βαφτίζουμε την ίδια μέρα είναι αδύνατον! Μια συγκεκριμένη που ήθελα εγώ να τραβήξει βίντεο θα είναι εκτός Ελλάδας μου είπε και τώρα πρέπει να κοιτάξω. Αλλά παίζει απλά να βάλω μια βιντεοκάμερα να τραβάει και τελείωσε. Θα δω τι θα κάνω. Πάντως τα κουφέτα σκοπεύω να τα πάρω από ένα μαγαζί στην Αθήνα που τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή. Για τα ρούχα όμως ακόμα δεν έχω αποφασίσει αλλά πάντως επειδή έχω ψάξει ο Ναρλής φαίνεται να τα έχει σε πολύ καλύτερες τιμές.

120247mcv711uxx1.gif

Γεια σας κοριτσάκια. Διάβασα μόνο την τλευταία σελίδα.

μορίτσα με το καλό.

Νουνού να περάσεις υπέροχα στην άδεια σου.

Μαγισσούλα σε χάσαμε.

Εμείς περνάμε πολύ όμορφα, αν και δεν μαζεύονται τα παιδιά.

Τα μέρη από δω είναι υπέροχα. Πήγαμε χθες Αρεόπολη και ξετρελαθήκαμε.

Θα πάμε και σήμερα. Και το Γύθειο πολύ ωραίο.

Μου αρέσει που έχει πολύ καλά μαγαζιά για φαγητό. Πάιρνω και ζωντανά ψάρια στα παιδιά για φαγητό. Ζαρζαβατικά και φρούτα πουλάνε από τους κήπους τους. Μας αρέσει πολύ. Το δωμάτιο είναι σαν εξοχικό 55τ.μ!

Μπαλκόνι στη θάλασσα και στο βουνό σούπερ!

Αύριο πάμε Ελαφόνησσο. Για να δούμε κι εκεί.

Στην παραλία κάθε απόγευμα έρχεται μια κοπέλα με το αυτοκίνητο μόνη της που έχει 2 κόρες και πήγε για 3ο και έκανε τρίδυμα :shock: με φυσιολογική σύλληψη. Και τα φέρνει και τα 5 (και τα 5 κορίτσια :P). Μπράβο της! Εγώ δεν ξαναμιλάω για κούραση...

Εχθές μέσα στο δωμάτιο μπήκε μια σαύρα. Εγώ φρίκαρα και οι κύριοι τρελάθηκαν από τη χαρά τους. :shock::confused:. Την κυνηγούσαν την ταλαίπωρη, τη λυπήθηκα, φωνάζαν αφήστε πώς κάνανε. Τελικά την έβαλαν σε ένα σακουλάκι μαζί με μια τυρόπιτα. Θέλανε να την πάρουν λέει στην Αθήνα :confused:. Τελικά την αμολήσαμε στα δέντρα.

Α ο μεγάλος μου ερωτεύτηκε χαχαχαααα. Με ένα κοριτσάκι την Αριάδνη. Όλη μέρα αγκαζαρία λέμε.:D

Φρόσω είχα την ευκαιρία να δώ όλα τα παραπάνω μέρη, και καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου!

Να σου πώ την αλήθεια, την 1η φορά που είχα πάει ελαφόνησο , - εν έτη 2001, έπαθα την πλάκα μου! Ήμουν και μικρούλα και ακόμα δεν είχαν δει και πολλά τα μάτια μου από τις ομορφιές της Ελλάδας μας, και έπαθα σοκ!

Μόλις πλησίασε το καράβι κι "έστριψε" στην παραλία του Σίμου, και φάνηκε όλο αυτό το μεγαλείο, να σου πώ ειλικρινά, ότι ανατρίχιασα πάρα πολύ σα κοτόπουλο, κατακαλόκαιρο με ντάλα ήλιο, κι άρχισαν σχεδόν ταυτόχρονα να κυλούν στα μάτια μου δάκρυα..γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τη συγκίνηση και την ομορφιά, και όλο αυτό το συναίσθημα που μου προκάλεσε ξαφνικά, όταν αποκαλύφθηκε αυτό το τοπίο μπροστά μου,χωρίς να το περιμένω και να είμαι υποψιασμένη..(τότε δεν ψιλιαζόσουν γιατί δεν υπήρχε και τόσο διαδομένο στα σπίτια το ίντερνετ και φυσικά το google earth.. και σε συνδιασμό με την ηλικία μου και την "απειρία" μου, καταλαβαίνεις ΄τη "ζημιά" έπαθα!).

Μου κόπηκε η ανάσα από την ομορφιά -δεν ξέρω αλλά εμένα προσωπικά μου ταίριαξε πολύ- κι επίσης ένιωσα πάρα μα πάρα πολύ περήφανη για την Ελλαδάρα μας και τις ομορφιές της!!

Βέβαια μετά αργότερα στα επόμενα καλοκαίρια που ακολούθησαν κάτι μήλος, παξοί, αμοργός, μπάλος κτλ κτλ τρελάθηκα, δεν ήξερα πώς να τα κατατάξω..

Λυπάμαι όμως, γιατί τώρα πια με τόσα που έχω δει, είτε από κοντά είτε στο google earth έχω χάσει πια αυτήν την "Αθωότητα" κι αυτήν την αίσθηση την έντονη όπως την έζησα τότε..και δεν ξέρω πόσο εύκολα και αν θα την ξαναζήσω/νιώσω..

Σας έπρηξα το ξέρω, μα μου βγήκε............σόρρυ ...

ειδικά οι εγκυούλες..:tongue::tongue:

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Αχ, Ντάκι μου, ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου αλλά αφού βαφτίζουμε την ίδια μέρα είναι αδύνατον! Μια συγκεκριμένη που ήθελα εγώ να τραβήξει βίντεο θα είναι εκτός Ελλάδας μου είπε και τώρα πρέπει να κοιτάξω. Αλλά παίζει απλά να βάλω μια βιντεοκάμερα να τραβάει και τελείωσε. Θα δω τι θα κάνω. Πάντως τα κουφέτα σκοπεύω να τα πάρω από ένα μαγαζί στην Αθήνα που τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή. Για τα ρούχα όμως ακόμα δεν έχω αποφασίσει αλλά πάντως επειδή έχω ψάξει ο Ναρλής φαίνεται να τα έχει σε πολύ καλύτερες τιμές.

γιατί έχω την εντύπωση ότι το άλλαξες εσύ και το έβαλες μία μέρα πιο νωρίς..??????

επίσης αν τελικά δεν το άλλαξες και είμαστε μαζί...τί ώρα είσαι??

θες να τα πούμε σε πμ τα της ώρας κτλ αν όχι πάμπλικ?

Paulo Coelho

εμάς πάντως ο μπέμπης κοντεύει να βγάλει και το δίπλα..

γιατί ακρίβεια έχει σχιστεί το ούλο..

έχει ανοίξει γραμμή...

αλήθεια πόσο καιρό κανουν να βγουν μέχρι επάνω ολόκληρα τα δόντια?

Συνεχίζουν κατά το "ψήλωμα" των δοντιών να πονάνε ή όχι?

Πάντως δε νομίζω εάν πονάνε να είναι το ίδιο..

Τζεμ ρώτησες για το μέγεθος..

ναι δύο είναι..

εγώ πήρα το μεσαίο.

Το άλλο μου φάνηκε πολύ μεγάλο, και πολύ ακριβό για μασητικό..:)

Ας είναι καλά η Σεβού..

Paulo Coelho

έχω γεμίσει τη σελίδα κίτρινα παπιά..

την κάνω..

συνεχίστε κι εσείς να ξεκιτρινίσει λίγο.........

Paulo Coelho

Φρόσω είχα την ευκαιρία να δώ όλα τα παραπάνω μέρη, και καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου!

Να σου πώ την αλήθεια, την 1η φορά που είχα πάει ελαφόνησο , - εν έτη 2001, έπαθα την πλάκα μου! Ήμουν και μικρούλα και ακόμα δεν είχαν δει και πολλά τα μάτια μου από τις ομορφιές της Ελλάδας μας, και έπαθα σοκ!

Μόλις πλησίασε το καράβι κι "έστριψε" στην παραλία του Σίμου, και φάνηκε όλο αυτό το μεγαλείο, να σου πώ ειλικρινά, ότι ανατρίχιασα πάρα πολύ σα κοτόπουλο, κατακαλόκαιρο με ντάλα ήλιο, κι άρχισαν σχεδόν ταυτόχρονα να κυλούν στα μάτια μου δάκρυα..γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τη συγκίνηση και την ομορφιά, και όλο αυτό το συναίσθημα που μου προκάλεσε ξαφνικά, όταν αποκαλύφθηκε αυτό το τοπίο μπροστά μου,χωρίς να το περιμένω και να είμαι υποψιασμένη..(τότε δεν ψιλιαζόσουν γιατί δεν υπήρχε και τόσο διαδομένο στα σπίτια το ίντερνετ και φυσικά το google earth.. και σε συνδιασμό με την ηλικία μου και την "απειρία" μου, καταλαβαίνεις ΄τη "ζημιά" έπαθα!).

Μου κόπηκε η ανάσα από την ομορφιά -δεν ξέρω αλλά εμένα προσωπικά μου ταίριαξε πολύ- κι επίσης ένιωσα πάρα μα πάρα πολύ περήφανη για την Ελλαδάρα μας και τις ομορφιές της!!

Βέβαια μετά αργότερα στα επόμενα καλοκαίρια που ακολούθησαν κάτι μήλος, παξοί, αμοργός, μπάλος κτλ κτλ τρελάθηκα, δεν ήξερα πώς να τα κατατάξω..

Λυπάμαι όμως, γιατί τώρα πια με τόσα που έχω δει, είτε από κοντά είτε στο google earth έχω χάσει πια αυτήν την "Αθωότητα" κι αυτήν την αίσθηση την έντονη όπως την έζησα τότε..και δεν ξέρω πόσο εύκολα και αν θα την ξαναζήσω/νιώσω..

Σας έπρηξα το ξέρω, μα μου βγήκε............σόρρυ ...

ειδικά οι εγκυούλες..:tongue::tongue:

Πάντως σου έχω κάτι Μαλδίβες, κάτι Φίτζι, κάτι Μπόρα μπόρα που θα ξανανιώσεις την αθωότητα που λες, στο υπόσχομαι!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...