Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Δεν το συζητώ και μόνο που θα κάτσω τρεις εβδομάδες είναι μεγάλη υπόθεση!!! και όλο κάπου θα πάμε, δε μπορεί!! I M POSITIVE!!!:D:D:D

Laerta για τα ερωτήματα

1. Ναρλή- δεν έχω ψωνίσει ποτέ αλλά στο πάρεντς δίπλα, όταν ψαχνόμουνα είδα πολλές κοπέλες να σχολιάζουν θετικά

2. Όταν έγινα νονά δώσαμε γύρω 50 στον παπά αλλά ψαχνότανε και για άλλα, στην ουσία εξαρτάται από τον παπά και από εμάς. Όταν ρώτησα πρόσφατα έναν παπά σε μια εκκλησία που είχαμε κλείσει μου είχε πεί τα κληρικόσημα :confused::confused:

3. Όσες αντέχει το budget σας. Εγώ το σκεφτόμουν ότι θα το έκανα όπως είπε η Σέβη με τα δυο κοριτσάκια, έτσι ώστε και μεις που θα τα ντύνουμε να μη χάσουμε τη βουτιά του άλλου!! Ίσως πρέπει να το συζητήσεις και με τον παπά;

1/τα βρήκα πολύ φτηνότερα όλα στο σάιτ, τον πήρα κιόλας, συμπαθητικός φάνηκε. μένει να αποφασίσουμε

2/κάνα κατοστάρικο δηλαδή?

3/θα μας βουτήξουν ταυτόχρονα στην κολυμπήθρα. το έχει κάνει καμιά? οι φωτογράφοι χρεώνουν απίστευτα λεφτά!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

ειμαστε μια χαρα και σε μια διαρκη κινηση!!!

διασκεδαστικο αλλα και καπως αγχωτικο γιατι δεν εχω βαση!μοιραζομαι αθηνα εξοχικο αλλα σημερα τελειωνω μαθηματα επιτελους!!!

age.png

ειμαστε μια χαρα και σε μια διαρκη κινηση!!!

διασκεδαστικο αλλα και καπως αγχωτικο γιατι δεν εχω βαση!μοιραζομαι αθηνα εξοχικο αλλα σημερα τελειωνω μαθηματα επιτελους!!!

α υπέροχα!! πραγματικές διακοπές τώρα! ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σύντομα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ναι νομιζω οτι τωρα ειναι πιο νορμαλ διακοπες!τα μικρα εχουν κανει βεβαια ηδη 25 μπανια!!!

τελος της αλλης εβδομαδας φευγω για αγγλια και οταν γυρισω θα παμε καμπινγκ!!!ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με το καμπινγκ!!!

ποτε θα πατε καλαμο?

age.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Διάβασα μόνο την τλευταία σελίδα.

μορίτσα με το καλό.

Νουνού να περάσεις υπέροχα στην άδεια σου.

Μαγισσούλα σε χάσαμε.

Εμείς περνάμε πολύ όμορφα, αν και δεν μαζεύονται τα παιδιά.

Τα μέρη από δω είναι υπέροχα. Πήγαμε χθες Αρεόπολη και ξετρελαθήκαμε.

Θα πάμε και σήμερα. Και το Γύθειο πολύ ωραίο.

Μου αρέσει που έχει πολύ καλά μαγαζιά για φαγητό. Πάιρνω και ζωντανά ψάρια στα παιδιά για φαγητό. Ζαρζαβατικά και φρούτα πουλάνε από τους κήπους τους. Μας αρέσει πολύ. Το δωμάτιο είναι σαν εξοχικό 55τ.μ!

Μπαλκόνι στη θάλασσα και στο βουνό σούπερ!

Αύριο πάμε Ελαφόνησσο. Για να δούμε κι εκεί.

Στην παραλία κάθε απόγευμα έρχεται μια κοπέλα με το αυτοκίνητο μόνη της που έχει 2 κόρες και πήγε για 3ο και έκανε τρίδυμα :shock: με φυσιολογική σύλληψη. Και τα φέρνει και τα 5 (και τα 5 κορίτσια :P). Μπράβο της! Εγώ δεν ξαναμιλάω για κούραση...

Εχθές μέσα στο δωμάτιο μπήκε μια σαύρα. Εγώ φρίκαρα και οι κύριοι τρελάθηκαν από τη χαρά τους. :shock::confused:. Την κυνηγούσαν την ταλαίπωρη, τη λυπήθηκα, φωνάζαν αφήστε πώς κάνανε. Τελικά την έβαλαν σε ένα σακουλάκι μαζί με μια τυρόπιτα. Θέλανε να την πάρουν λέει στην Αθήνα :confused:. Τελικά την αμολήσαμε στα δέντρα.

Α ο μεγάλος μου ερωτεύτηκε χαχαχαααα. Με ένα κοριτσάκι την Αριάδνη. Όλη μέρα αγκαζαρία λέμε.:D

Οι απορίες της ημέρας:

1/ από τον ναρλή έχει ψωνίσει καμιά σας για τη βάφτιση??

2/ οι παπάδες πόσα παίρνουν για το μυστήριο?

3/ πόσες βιντεοκάμερες είχατε στο μυστήριο για ταυτόχρονη βάπτιση?

Αυτά προς το παρόν. Χαιρετώ τα πλήθη!!!

ΑΑΑΑΑ: ξύπνησα το πρωί μ'αυτή τη σκέψη και πάλι παραλίγο να το ξεχάσω::: φιλιά στο γκλοράκια τα όμορφα, να μεγαλώσουν γερά και δυνατά, αγαπημένα και πανέξυπνα και πολύ πολύ πολύ τυχερά!!!!!

Χρόνια πολλά στα νουφάκια και τα γκλοράκια για τα περασμένα!

1. μπορείς να βρεις τιμές και προϊόντα ίδια με του Ναρλή στην Αθήνα. Καλοκαίρι φοβάμαι την μεταφορά από Καβάλα κουφέτα κτλ.

2. στα δίδυμα πήραν 30 ευρώ. Όταν εγώ βάπτισα μου πήραν 100 :?.

3. 1 σιγά μην ξόδευα μοια περιουσία. Μια χαρά βγήκε!

φροσω φαινεται να περνατε τελεια!μπραβο σας!!!

που ακριβως ειστε?

ελαφονησο ειχα παει πριν παντρευτω και ειχα μεινει δεκα μερες στο καμπινγκ!πηγα και κυθηρα και σπαρτη και γυθειο και παντου!ειναι πολυ ωραια ολα αυτα τα μερη.

age.png

Να'μαι και γω μανουλα πια :-) και ευτυχισμένη!!!

Χτες έκανα εξετάσεις αιματολογικες και αυξήθηκαν κάποιοι δείκτες σημάδι προεκλαμψιας. Οπότε κάναμε εισαγωγή γιατί δεν υπήρχε λόγος να περιμένουμε να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Όλα πήγαν καλα και χτες το απόγευμα έκαναν την εμφάνιση τους τα διδυμακια μου (2150 & 2000) μπήκαν στην εντατική μέχρι να ωριμάσουν τα πνευμονακια τους, κατα τ'αλλα είναι πολυ καλα!

Απίστευτες στιγμές, να ακούς το κλάμα τους μόλις βγουν και όταν τα πρωτοαντικρυζεις! Σημειώστε στο κλαμπ άλλη μια χαζομαμα!

Καλή λευτεριά στις μελλουσες μανουλες!

Φιλια σε όλες!

p1Utp3.png

Χτες έκανα εξετάσεις αιματολογικες και αυξήθηκαν κάποιοι δείκτες σημάδι προεκλαμψιας. Οπότε κάναμε εισαγωγή γιατί δεν υπήρχε λόγος να περιμένουμε να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Όλα πήγαν καλα και χτες το απόγευμα έκαναν την εμφάνιση τους τα διδυμακια μου (2150 & 2000) μπήκαν στην εντατική μέχρι να ωριμάσουν τα πνευμονακια τους, κατα τ'αλλα είναι πολυ καλα!

Απίστευτες στιγμές, να ακούς το κλάμα τους μόλις βγουν και όταν τα πρωτοαντικρυζεις! Σημειώστε στο κλαμπ άλλη μια χαζομαμα!

Φιλια σε όλες!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Φιλια σε όλες!

συγχαρητηρια μανουλα!!!

να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!ξεκουρασου να ανακτησεις δυναμεις!

age.png

Φιλια σε όλες!

Να σας ζησουν. Καλοτυχα κ γερα να ειναι.... Πολυ καλο βαρος εχουν. Με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας. Ειδες τι τελειος ηχος ειναι το κλαμα τους την πρωτη φορα; μαγικα.

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...