Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσακια, μπαμπάδες και παιδάκια!!

Σήμερα έστειλα με την ευχή του Θεού την αίτηση για τον παιδικο σταθμο! Ελπίζω να μας πάρουν!

Τι διάβασα;;; Έχουμε γεννητουρια;;; Moritsa έφτασε η ώρα;; Ποτε με το καλο μπαίνεις; Άντε να δεις κι εσυ τα μωρακια σου και όλα να πανε καλα!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Nunu δεν διάβασα και όλα τα μηνύματα λογω έλλειψης χρόνου, όμως απ΄ ότι κατάλαβα άκυρη η Κρήτη; Και Καλαμο καλα είναι! Αρκεί να ξεφυγεις λίγο απ΄ την καθημερινότητα! Να περάσετε καλα!

Nufi κι εσείς καλα να περάσετε! Διακοπές....τέλεια!!

Φέτος θα έρθει και η κολλητη μου απο Αθήνα εδω διακοπές και είμαι πολυ χαρούμενη! Αν και δεν θα πάω πουθενά αυτο το διάστημα θα είναι σαν διακοπές και για μένα! Ανυπομονω!!! :)

RKdwp3.png

Duck εσείς ποτε φευγετε; Είπες; Δεν θυμάμαι... Το έχω χάσει τελευταία!! Πάντως απο καινοτομίες μια χαρα τα πας! Αυτο με την μπύρα κορυφή!! :) :) Αχ τι τραβάμε για να τα κάνουμε να φάνε... Να δεις πιο μετα που διαλέγουν κιόλας και σου λένε και ...μόνο μου, μόνο μου.... Και τρώνε και τα πατωματα! Και μετα, όχι, δεν σελω άλλο! Άμα όμως τους δώσεις σοκολατιτσα μια χαρα την τσακιζουν! Πανε και στο ψυγείο και φωνάζουν...ντιντερ ντιντερ (κιντερ) :)

RKdwp3.png

Τελικά γενναμε!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δε σου είπαμε να μη γεννήσεις ακόμα; χαχα!! Και το μήνυμα σου δεν το είδα χτες που έγραψα το δικό μου.

Λοιπόν κοριτσάρα καλώς να δεχτείς τα μωρούλια σου, η σκέψη μας μαζί σου!! Περιμένουμε νέα το συντομότερο!!

Jasmini καλά αποτελέσματα για τους σταθμούς. Ωραία που θα έρθει η φιλενάδα σου θα περάσετε τέλεια!! ΒΑσικά θέλω να σε πάρω και κανένα τηλέφωνο αλλά από Σάββατο που θα γυρίσει ο σύζυξ....

sevi-gio μόνο έτσι βγαίνουν οι δουλειές, θα συνηθίσουν κιόλας αν επιμένεις και δεν υπερβάλεις να τα έχεις ώωωωρες στο πάρκο είναι η πιο βολική λύση. Γενικότερα τα Σεβουσκάκια είναι πολύ καλά παιδάκια!!!

duckface σούπερ τα κόλπα σου!! αυτό με τη μπύρα καλό!!χαχα! Σε λίγο θα εξοικειωθείτε και θα τους ταϊζει ο ένας στο μπάμ. Ο μικρός το νου σου όταν πάρει μπρος, θα φάει και εσάς!!χεχε

Ο Κωνσταντίνος μου ανοίγει ψυγεία, βουτάει φαγητό και φεύγει. Δεν θα μείνει ποτέ πεινασμένο αυτό το παιδί!!Για τη φρουτόκρεμα και το αυγό και μένα δε μου κάνει σαν συνδυασμός και ποτέ δεν τα έδωσα μαζί. Γιαούρτι πρόβειο και κατσικίσιο είχα δοκιμάσει να δώσω αλλά χωρίς επιτυχία. Της agorakia τα μωρά το τρώγανε. Να ξέρεις πάντως ότι είναι καλύτερα από το αγελαδινό.

Laerta χαμπάρι η κοπέλα που καθαρίζει ε; και τι να πείς στο παιδί, σάμπως φταίει; πολύ πανζουρλισμός όμως. Πάει πέρασε...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!!

Παπιτσα μην το φοβηθεις κ βαλε στη φρουτοκρεμα,εμενα μονο στην 1η κουταλια καταλαβαν την διαφορα αλλα την τσακιζουν!

Jas με το καλο να ερθει η φιλη σου να ξεσκασεις λιγακι!!!

Nunu τι εννοεις 1 κ σημερα; που θα πατε;

Σας εβαλα φωτο να δειτε τι ερωτα εχει ο μεγαλος με την μπυρα..λεμε βουταει το μπουκαλι μολις την δει!

Καλημερα!

Εγώ σήμερα πέρασα δύσκολη μέρα γιατί είχα την καθαρίστρια με το παιδί της όπου και οι δύο είχαν έρπη-τούμπανο και η μικρή της ήθελε να πάιζει και να αγκαλιάζει όλη την ώρα τα μωρά με αποτέλεσμα να μούρχονται κόλποι απανωτοί!!! Κι όλη μέρα νιαρ νιαρ τα μωρά γιατί δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν από το τραβολόγημα από δωμάτιο σε δωμάτιο!!!! Απορώ πως άντεξα μέχρι το βράδυ και γράφω κιόλας!!!

Τζεμ, άσε τις φρίκες με τις βόλτες, φόρτωσε το καρότσι και βγες. Εγώ από 2 εβδομάδων μόνη μου τα βγάζω κάθε μέρα οπωσδήποτε και όλο το φθηνόπωρο και άνοιξη 2 φορές την ημέρα αρκετά συχνά. Μην αργήσεις να μπουν στο καρότσι γιατί μετά δεν θα κάθονται με τίποτα!!! Κι αν κλάψουν, οκ, μην αγχώνεσαι, θα γυρίσεις πίσω και θα ηρεμήσουν. Μόνο τα δικά σου κλαίνε? Έχω τραβήξει διάφορα στο δρόμο αλλά οκ, την επόμενη μέρα σαν να μη συνέβη τίποτα τα ξαναβάζω και ξαναβγαίνω! Κάνω τα ψώνια μου, πάω στο πάρκο και γυρνάμε πίσω. Να είσαι προετοιμασμένη αλλιώς θα σκάσεις μέσα και το χειμώνα που έρχεται έτσι κι αλλιώς!!! Άδραξε τη στιγμή και θα πάνε όλα ρολόι!!!

Α καλά! Απαραδεκτη η καθαριστρια...καλά δεν ειπες κι εσυ τιποτα?

Ναι, κι εγω νομιζω πλεον ετσι θα κανω σιγα σιγα,...

Κορίτσια και πάλι ευχαριστώ που μου είπατε για το φαγητό!!!!

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα τα κατάφερα να τα ταίσω, γιατί πείσμωσα πολύ και προσπάθησα τρελά........

την μικρή την κατάφερα να το φάι όλο, αλλά μετά έλιωσα από κούραση. Στο τέλος σκαρφίστηκα κάτι ελεεινό..γιατί είχα απηυδήσει.. βουτούσα το δάχτυλό μου στη σούπα και της το έδινα να το γλύφει και να το δαγκώνει.. το έκανα 2-3φορές. ΜΕτά έβαζα το δικό της χέρι μέσα στο πιατάκι να πασαλειφτεί και το έβαζε μετά στο στόμα της και το έγλειφε..

ήθελα να συνηθίζει τη γεύση. αφού την άφησα αρκετές φορές να το κάνει..

μετά πήρα ένα κουτάκι μπύρα και το άνοιξα να πιω..γιατί είχα σκάσει!

Εκείνη με κοιτούσε που έπινα, κοιτούσε και το χρώμα του κουτιού και άνοιγε το στόμα σα να ήθελε να πιει. Της το πλησίασα κοντά κοντά στο στόμα- χωρίς φυσικά να το αγγίξει.. - κι άνοιγε διάπλατα το στόμα καθώς το κοιτούσε με ενδιαφέρον, κι εγώ εκεί της έχωνα τις κουταλιές, τις οποίες τις κατάπινε αδιαμαρτύρητα, γιατί ήταν αφοσιωμένη αλλά και γιατί πιο πριν είχε εξοικιωθεί με τη γεύση και τα πασαλήματα.. Το έφαγε όλο το πιατάκι!

Δεν ξέρω όμως εάν αύριο θα είναι πάλι τοπυ Αι-Γιαννιού!:rolleyes::rolleyes:

Ευρηματικές οι διδυμομανουλες :tongue:

Ααα, ξέχασα να σας πώ, για να σχολιάσουμε.

Ρε σεις είπαμε αυγό στον 8ο (μόνο κρόκο). Και το κουλό ? μου είπε ότι εάν δεν το τρώνε να το βάλω στη φρουτόκρεμα... μπλιάχχχχχχχχχχ!!!!!!!!:? άμα δε με μισήσουν..μετά....σφύρα μου!

ΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Σα βασανιστηριο ακουγεται...

Εμεις πολύ περιεργα χτες...η φωτια αναζωοπυρωθηκε κοντα μας και τελικα φυγαμε με τα μωρα και πηγαμε σ ενα σπιτι στην πολη. Εκανε αφορητη ζεστη αλλά το μωρα ηταν εκολαπτομενοι campers...αφου ξυπνησαν τη νυχτα τους εβαλα καταχαμα και κοιμηθηκαν σ ενα στρωμα :shock: Και καναν μια χαρα υπνο...Πολύ ησυχα γενικως τα πουλακια μου..παρολο που τα πηγαινοεφερνα χτες παντου. Τι να πω...λετε να εχουν διαισθηση ή απλα τα εχω παρεξηγησει?? ΠΑντως τωρα μου φαινεται πηρα το κολαί!

Btw εγω εμεινα τελειως αυπνη και τωρα κουτουλαω και αυτα θελουν χορους και τραγουδια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!

Α καλά! Απαραδεκτη η καθαριστρια...καλά δεν ειπες κι εσυ τιποτα?

Ναι, κι εγω νομιζω πλεον ετσι θα κανω σιγα σιγα,...

Ευρηματικές οι διδυμομανουλες :tongue:

ΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Σα βασανιστηριο ακουγεται...

Εμεις πολύ περιεργα χτες...η φωτια αναζωοπυρωθηκε κοντα μας και τελικα φυγαμε με τα μωρα και πηγαμε σ ενα σπιτι στην πολη. Εκανε αφορητη ζεστη αλλά το μωρα ηταν εκολαπτομενοι campers...αφου ξυπνησαν τη νυχτα τους εβαλα καταχαμα και κοιμηθηκαν σ ενα στρωμα :shock: Και καναν μια χαρα υπνο...Πολύ ησυχα γενικως τα πουλακια μου..παρολο που τα πηγαινοεφερνα χτες παντου. Τι να πω...λετε να εχουν διαισθηση ή απλα τα εχω παρεξηγησει?? ΠΑντως τωρα μου φαινεται πηρα το κολαί!

Btw εγω εμεινα τελειως αυπνη και τωρα κουτουλαω και αυτα θελουν χορους και τραγουδια...

Κουράγιο μανούλα με τα σούπερ μωρά!!

Με τη φωτιά τι γίνεται;

Δεν έχω ανοίξει τηλεόραση μεεεεεερες...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Πωπω, Νουνούσκα, τέλεια!!! Αν και είμαι σίγουρη ότι κάπου θα πας τελικά μόνο και μόνο ότι δεν θα έχεις να πας στη δουλειά είναι υπέροχο!!! Τα φιλιά μου!!!

Τζεμ, κρίμα αυτό με τις φωτιές, έχουν κάψει όλη την Ελλάδα, αμάν πια!!! Ρε, σου λέω, τα τζεμτζέμια σου είναι για πολύ άραγμα τα τυπάκια, το κατάλαβα τότε που είπες ότι ρεμβάζουν στην κούνια των παππούδων τα απογεύματα!!! Τι άλλο θες!!! Φτου σας!!!

Τζάζι, καλά να περάσεις με τη φιλενάδα!!! Θα έχετε να πείτε πολλά εσείς οι δυο!!!

Σεβού, αρχίζω να αναρωτιέμαι!!! χαχαχα!!! (*δες το σχόλιο)

Στην καθαρίστρια δεν είπα τίποτα γιατί όταν είμαι έτοιμη να εκραγώ, προτιμώ να το βουλώνω γιατί ειδάλλως υστεριάζω και χάνω το δίκιο μου εξαιτίας αυτού. Είμαι και νευρόσπαστο το κέρατό μου!

Οι απορίες της ημέρας:

1/ από τον ναρλή έχει ψωνίσει καμιά σας για τη βάφτιση??

2/ οι παπάδες πόσα παίρνουν για το μυστήριο?

3/ πόσες βιντεοκάμερες είχατε στο μυστήριο για ταυτόχρονη βάπτιση?

Αυτά προς το παρόν. Χαιρετώ τα πλήθη!!!

ΑΑΑΑΑ: ξύπνησα το πρωί μ'αυτή τη σκέψη και πάλι παραλίγο να το ξεχάσω::: φιλιά στο γκλοράκια τα όμορφα, να μεγαλώσουν γερά και δυνατά, αγαπημένα και πανέξυπνα και πολύ πολύ πολύ τυχερά!!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Gemini μπραβο στα μικρα σου που ειναι βολικα!!!

Μακαρι να μην αλλαξει.....:P

Οσο για τις φωτιες....ο φοβος μου ειναι αυτος! τρεμω......

Τρελοκοριτσο λες;;):P αυτο λεει κ ο δικος μου "αυτο ειναι σιγουρα δικο μου παιδι"...τον εχω βιντεο να του τραβαει το χερι για να πιει μπυρα!

Οποτε τον βλεπει λυσσαει λεμε...!

Nunu καπου θα πατε....εστω κ Καλαμο! 1 μηνα θα κατσεις;

Τρελοκοριτσο

Οι απορίες της ημέρας:

1/ από τον ναρλή έχει ψωνίσει καμιά σας για τη βάφτιση??

Δεν τον ξερω.....

2/ οι παπάδες πόσα παίρνουν για το μυστήριο?

Αναλογως,αλλοι ζητανε κ αλλοι οτι θες!

Στο γαμο μας ζητησε 150 απο τους κουμπαρους,τωρα που βαφτισαμε μας ειπαν τι θελουμε να δωσουμε κ δωσαμε 70 ευρω.....

3/ πόσες βιντεοκάμερες είχατε στο μυστήριο για ταυτόχρονη βάπτιση?

Πριν 2 εβδ πηγα σε διδυμοβαφτιση,η κοπελα ειχε ενα βιντεο κ οταν βαφτιστηκε το ενα κοριτσακι,το κραταγε η γιαγια με τις πετσετες μεχρι να βαφτισουν το αλλο κοριτσακι κ τα εβαλαν μαζι στο τραπεζι,τα εβγαλαν φωτο κ βιντεο μαζι στο ντυσιμο!

Φαρμακειο διακοπων!

1. Θερμόμετρο

2. αντιπυρετικό σιρόπι και σύριγγες

3. arnica ή άλλη αντίστοιχη είναι ιδανική κρέμα για τους μώλωπες και τα στραμπουλίγματα

4. κρέμα για καψίματα

5. απωθητικό σπρέϋ, κρέμα κλπ για έντομα και κουνούπια

6. κρέμα για τσιμπήματα (αντισταμινική αλοιφή ή τζελ )

7. Αντισηπτικά μαντηλάκια (για τον καθαρισμό μικροτραυματισμών αλλά και των χεριών μας μετά την παραλία

8. Οξυζενέ και ιώδιο

9. Τσιρότα σε διάφορα μεγέθη

10. Ελαστικός επίδεσμος (για στραμπουλήγματα), Γάζες, Παγοκύστες (τα βρίσκω υπερβολικά, θα έχουμε πάει ήδη στο κέντρο)

11. Αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας κατάλληλο για παιδιά

12. Επίσης μια φίλη μου είχε πάντα μαζί της ixozal πόσιμο (αντισταμινικό), σε περίπτωση που τα παιδιά της εμφάνιζαν κάποια αλλεργία (ρωτήστε τον γιατρό σας).

13. Τη μάσκα μαζί με αερολιν, φλιξοτάιντ και ατροβεντ

14. αέριους

15. μολόχα με αλθαία για το ψιλοβηχαλάκι

16. κάτι για να αναπληρώνουν τους ηλεκτρολύτες/υγρά κτλ και να βοηθάει σε περίπτωση διάρροιας. Εγώ θα πάρω πχ φακελάκια Biogaia probiotics

17. Υπόθετα γλυκερίνης για ενδεχόμενη δυσκοιλιότητα όπως εγώ στη αλλαγή περιβάλλοντος:tongue::oops:

Μια ατζέντα με τα τηλέφωνα του παιδιάτρου μας και του κέντρου υγείας της περιοχής που επισκεπτόμαστε

Το βιβλιάριο υγείας του παιδιού

Επίσης μην ξεχνάμε ότι πάσης φύσεως σιρόπια εφόσον ανοιχτούν θέλουν ψύξη, οπότε αν βγούμε και τα θέλουμε μαζί ψυγειάκι και για αυτά!!

Δεν το συζητώ και μόνο που θα κάτσω τρεις εβδομάδες είναι μεγάλη υπόθεση!!! και όλο κάπου θα πάμε, δε μπορεί!! I M POSITIVE!!!:D:D:D

Laerta για τα ερωτήματα

1. Ναρλή- δεν έχω ψωνίσει ποτέ αλλά στο πάρεντς δίπλα, όταν ψαχνόμουνα είδα πολλές κοπέλες να σχολιάζουν θετικά

2. Όταν έγινα νονά δώσαμε γύρω 50 στον παπά αλλά ψαχνότανε και για άλλα, στην ουσία εξαρτάται από τον παπά και από εμάς. Όταν ρώτησα πρόσφατα έναν παπά σε μια εκκλησία που είχαμε κλείσει μου είχε πεί τα κληρικόσημα :confused::confused:

3. Όσες αντέχει το budget σας. Εγώ το σκεφτόμουν ότι θα το έκανα όπως είπε η Σέβη με τα δυο κοριτσάκια, έτσι ώστε και μεις που θα τα ντύνουμε να μη χάσουμε τη βουτιά του άλλου!! Ίσως πρέπει να το συζητήσεις και με τον παπά;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...