Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσια μπηκα κι εγω γρηγορα,εχει πιασει μεγαλη φωτια σχετικα κοντα μας, στο διπλανο χωριο, αλλά ευτυχως φυσαει αναποδα... Φυγαμε με τα τζαμτζεμια για λιγο και τη μαμα μου, αλλά ολα καλα, ειμαστε πισω! Κριμα ρε γμτ εχει πολύ καπνα και καιγονται τα ομορφα δασακια γυρω μας...:cry:

Τελικά γενναμε!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Τέλεια!! Ολα θα πανε καλά, dont worry! Σε σκεφτομαστε οοοοολες και περιμενουμε τα νεα σου! μη μας ξεχασεις,ε!!:P:p:p Φιλουρες!

chemin ολες θελουμε να σε στειλουμε διακοπες,ε? δεν εχεις παραπονο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

βρε κορες εχω 4 τοιχους τριγυρω αλλα δεν ξερω σε ποιον απο ολους να κοπανησω το κεφαλι μου!!!!

ξεκινησαμε χθες για να παμε στη θαλασσα αλλα καταληξαμε νοσοκομειο:mad::mad::cry::cry:

φτανουμε στην παραλια και παει ο καλος μου να βγαλει την μπλουζα του και μενω κοκκαλο!!!!!εφυγε ο ωμος απο την θεση του και κρεμοταν το χερι...

ευτυχως ηταν κατι γνωστοι και βοηθησαν με τα μωρα,καροτσια,πραγματα συμπραγκαλα.

Μιλαμε για τρελη μουτζα εχουμε φαει.Φυσικα τωρα δεν μπορει να κανει τιποτα και χρειαζεται και μαγνητικη που δεν εχουμε εδω οποτε αντε ξανα μανα Αθηνα.Δεν αντεχω αλλα νοσοκομεια ουτε ζωγραφιστα αλλα ολο μπροστα μας τα εχουμε.

και ειμαι και πτωμα και ο μεγαλος δεν λεει να κοιμηθει να παω και εγω να ξεραθω,μην του πω τιποτα για την μανα του!!!!!!!!!!

Νακι, αλεπάλληλα σοκ δέχεσαι, ρε παιδί! Τώρα καλύτερα είναι ο άντρας σου? Περαστικά του και κουράγιο σε σένα, θα στρώσει το πράγμα, δεν μπορεί!

Καλημερα κ απο μας.....

Σας εχω διαβασει αλλα τμηματικα κ δεν θυμαμαι κ πολλα....

Πολυ κουραση ολο το 3μερο αλλα τα μικρα κοιμουντε πια στο κατω δωματιο.....ειναι καλα που το εχω την μερα στους 27 βαθμους το a/c κ το βραδυ στους 28;

Φυσικα εχουμε κατι ξενυχτια του μεγαλου 3-5 το βραδυ....δοντι τπτ ακομα!

Φευγουμε για Τζια τελικα 3 εβδ τον Αυγουστο......:P

Φιλακια σε ολες σας κ κουραγιο.....

Καλή φάση, χαίρομαι που το πήρες απόφαση!! θα τους κάνει πολύ καλό, θα δεις! Εμένα ξεθάρρεψαν στη Σχοινούσα, μπουσουλάνε με ταχύτητα φωτός, είδαν θάλασσα, εξοικειώθηκαν και με το νερό, έτρωγαν και κοιμόντουσαν καλύτερα το μεσημέρι (εδώ ξανάρχισαν τα ίδια). Μια χαρά θα περάσετε!!! Με το καλό!!!

Να σας πώ κιόλας ότι βγάλαμε δόντι...

ο μπεμπούλης μας! Για αυτό καλέ ήταν έτσι το παιδί..

Τώρα ετοιμάζεται και το δίπλα. Προβλέπω να βγει σε Κρήσσα γη το 2ο δόντι...:rolleyes:

Η μπεμπούλα έχει φαγούρες στα ούλα πιο έντονα, του παίρνει τη σόφι από τα χέρια του και τη λυσσάει..αλλά από ό,τι την είδα αργεί αυτή ακόμα..

Με γειά το δοντάκι!!! Ζήτω!!! Άντε να κάνουν κρίτσι-κρίτσι και παρέα! Πολύ γέλιο!!!

Λαέρτα το απόγευμα εσύ τί δίνεις? (αντί της τυποποιημένης κρέμας εννοώ) για πες ιδέες να παίρνω κι εγώ. Δίνεις βρώμη με γάλα? Τραχανά? Γιαούρτι? Αυτό το μούσλι το έχετε δοκιμάσει? είναι καλό?

Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω με αφορμή τη μικρή που είχε (και δεν ξέρω ακόμα εάν έχει) αλλεργία στο αγελαδινό γιαουρτάκι πρόβειο ή κατσικίσιο. Έχει δώσει καμμία? Έχετε να προτείνεται καμία μάρκα? Λέω να δώσω και στον μπέμπη όταν ξεκινήσω από αυτό.

Κορίτσια η χορτόσουπα απλά Τζίφος! Όυτε για πλάκα. Κάτι τους χαλάει με το που πλησιάζει το κουτάλι στη μύτη τους..εσείς τί βάζατε στην αρχή? πώς τα ξεκινήσατε?? λέτε να τα χαλάει το σέλινο? το έβγαλα σήμερα.. μήπως το λεμόνι? wtf??????

εγώ όμως απελπίζομαι με τη χορτόσουπα γιατί ούτε καν δεν ανόιγουν το στόμα..κι όταν βάλω μία με ύπουλο τρόπο..αηδιάζουν και μετά κλαίνε..!:shock::shock::confused::confused:

Εγώ δίνω κεχρί και βρώμη (βιολογική από φαρμακείο στη Γερμανία) με τριμμένο μπισκοτάκι, κρέμα φρεζιλακ με γεύση μήλου (από φαρμακείο εδώ) και γιαουρτάκι (βιολογικό) με γεύση μπανάνα. Τραχανά δεν ήθελαν με τίποτα. Στις διακοπές δοκίμασα και φαρίν λακτέ (μεγάλη επιτυχία) κι έδωσα πάλι σήμερα γιατί δεν έτριψα μπισκότο.

Για το μεσημεριανό έχω δώσει τρελλές μάχες, είναι η χειρότερή μου στιγμή της ημέρας. Λεμόνι δεν θέλουν με τίποτα, ούτε σέληνο (δηλαδή σε σημείο να μη βάζω ποτέ). Τι βάζω: γλυκοπατάτα οπωσδήποτε με καρότο (σε κάθε γεύμα σχεδόν), και μετά κολοκυθάκι, παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι (τους αρέσουν), λάχανο (γαμώ-σούπερ) και βέβαια το τρελλό σουξέ: αρακά!!!!! Μιλάμε τρελλαίνονται για αρακά!!! Έβαλα και μελιτζάνα, τους άρεσε! Και από κρέας: κοτόπουλο, κόκκορα και μοσχάρι. Που και που προσθέτω ένα κομμάτι ανθότυρο. Το ψάρι δεν το θέλουν.

Πήγα και το μεσημεριανό στις 4 το απόγευμα κι έτσι το τρώνε καλύτερα. Αλλά αν τα δικά σου μοιάζουν με τα δικά μου, έχεις καιρό ακόμα να τρελλαθείς οριστικά. Που δεν στο εύχομαι σε καμία περίπτωση!!!

Καλημέρα μανουλες και μελλουσες! Σήμερα δε κοιμήθηκα καλα, ημουν ανήσυχη και έβλεπα όνειρα πως γενναω.

Σημαδιακό αποδεικνύεται το όνειρο!!!

Καλημερα....

Μανες θελω την βοηθεια-γνωμη σας!!!

Ποτε αγοραζουμε στα μικρα παπουτσακια;

Το μικρο αρχισε δειλα δειλα να θελει βολτες στο σπιτι,φυσικα τον κραταμε εμεις!

Ξερω οτι το καλυτερο ειναι ξυπολυτο η με καλτσες!

Αλλα με εφαγε η μανα μου εχθες,"παμε να παρουμε παπουτσια,πως θα τα κανω βολτες εγω στην αυλη;".....

τι να κανω;

Κ κατι ακομα....τι φαρμακα να παρω μαζι μου;

Να πάρεις, να πάρεις!!! Εγώ πήρα κάτι συμπαθητικά πολύ της Φίσερ πράις από το Φάκτορι σε καλή τιμή πριν τις εκπτώσεις, όπου για αγόρια είχε αρκετά ωραία σχέδια. Είναι σανδαλάκι ανατομικό και καλά.

1. Θερμόμετρο

2. αντιπυρετικό σιρόπι και σύριγγες

3. arnica ή άλλη αντίστοιχη είναι ιδανική κρέμα για τους μώλωπες και τα στραμπουλίγματα

4. κρέμα για καψίματα

5. απωθητικό σπρέϋ, κρέμα κλπ για έντομα και κουνούπια

6. κρέμα για τσιμπήματα (αντισταμινική αλοιφή ή τζελ )

7. Αντισηπτικά μαντηλάκια (για τον καθαρισμό μικροτραυματισμών αλλά και των χεριών μας μετά την παραλία

8. Οξυζενέ και ιώδιο

9. Τσιρότα σε διάφορα μεγέθη

10. Ελαστικός επίδεσμος (για στραμπουλήγματα), Γάζες, Παγοκύστες (τα βρίσκω υπερβολικά, θα έχουμε πάει ήδη στο κέντρο)

11. Αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας κατάλληλο για παιδιά

12. Επίσης μια φίλη μου είχε πάντα μαζί της ixozal πόσιμο (αντισταμινικό), σε περίπτωση που τα παιδιά της εμφάνιζαν κάποια αλλεργία (ρωτήστε τον γιατρό σας).

13. Τη μάσκα μαζί με αερολιν, φλιξοτάιντ και ατροβεντ

14. αέριους

15. μολόχα με αλθαία για το ψιλοβηχαλάκι

Μια ατζέντα με τα τηλέφωνα του παιδιάτρου μας και του κέντρου υγείας της περιοχής που επισκεπτόμαστε

Το βιβλιάριο υγείας του παιδιού

Επίσης μην ξεχνάμε ότι πάσης φύσεως σιρόπια εφόσον ανοιχτούν θέλουν ψύξη, οπότε αν βγούμε και τα θέλουμε μαζί ψυγειάκι και για αυτά!!

Εγώ σήμερα πέρασα δύσκολη μέρα γιατί είχα την καθαρίστρια με το παιδί της όπου και οι δύο είχαν έρπη-τούμπανο και η μικρή της ήθελε να πάιζει και να αγκαλιάζει όλη την ώρα τα μωρά με αποτέλεσμα να μούρχονται κόλποι απανωτοί!!! Κι όλη μέρα νιαρ νιαρ τα μωρά γιατί δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν από το τραβολόγημα από δωμάτιο σε δωμάτιο!!!! Απορώ πως άντεξα μέχρι το βράδυ και γράφω κιόλας!!!

Τζεμ, άσε τις φρίκες με τις βόλτες, φόρτωσε το καρότσι και βγες. Εγώ από 2 εβδομάδων μόνη μου τα βγάζω κάθε μέρα οπωσδήποτε και όλο το φθηνόπωρο και άνοιξη 2 φορές την ημέρα αρκετά συχνά. Μην αργήσεις να μπουν στο καρότσι γιατί μετά δεν θα κάθονται με τίποτα!!! Κι αν κλάψουν, οκ, μην αγχώνεσαι, θα γυρίσεις πίσω και θα ηρεμήσουν. Μόνο τα δικά σου κλαίνε? Έχω τραβήξει διάφορα στο δρόμο αλλά οκ, την επόμενη μέρα σαν να μη συνέβη τίποτα τα ξαναβάζω και ξαναβγαίνω! Κάνω τα ψώνια μου, πάω στο πάρκο και γυρνάμε πίσω. Να είσαι προετοιμασμένη αλλιώς θα σκάσεις μέσα και το χειμώνα που έρχεται έτσι κι αλλιώς!!! Άδραξε τη στιγμή και θα πάνε όλα ρολόι!!!

120247mcv711uxx1.gif

Ωωωωωωω μορίτσα άντε με το καλό!

Και με ένα ή κανέναν πόνο!

Αν γεννούσες αύριο θα είμασταν μαζί σε εβδομάδες κύησης. Και η τουινς νομίζω!

Φιλιά πολλά σε όλους σας! όλαν θα πάνε κατ'ευχήν!!!

Κορίτσια και πάλι ευχαριστώ που μου είπατε για το φαγητό!!!!

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα τα κατάφερα να τα ταίσω, γιατί πείσμωσα πολύ και προσπάθησα τρελά........

την μικρή την κατάφερα να το φάι όλο, αλλά μετά έλιωσα από κούραση. Στο τέλος σκαρφίστηκα κάτι ελεεινό..γιατί είχα απηυδήσει.. βουτούσα το δάχτυλό μου στη σούπα και της το έδινα να το γλύφει και να το δαγκώνει.. το έκανα 2-3φορές. ΜΕτά έβαζα το δικό της χέρι μέσα στο πιατάκι να πασαλειφτεί και το έβαζε μετά στο στόμα της και το έγλειφε..

ήθελα να συνηθίζει τη γεύση. αφού την άφησα αρκετές φορές να το κάνει..

μετά πήρα ένα κουτάκι μπύρα και το άνοιξα να πιω..γιατί είχα σκάσει!

Εκείνη με κοιτούσε που έπινα, κοιτούσε και το χρώμα του κουτιού και άνοιγε το στόμα σα να ήθελε να πιει. Της το πλησίασα κοντά κοντά στο στόμα- χωρίς φυσικά να το αγγίξει.. - κι άνοιγε διάπλατα το στόμα καθώς το κοιτούσε με ενδιαφέρον, κι εγώ εκεί της έχωνα τις κουταλιές, τις οποίες τις κατάπινε αδιαμαρτύρητα, γιατί ήταν αφοσιωμένη αλλά και γιατί πιο πριν είχε εξοικιωθεί με τη γεύση και τα πασαλήματα.. Το έφαγε όλο το πιατάκι!

Δεν ξέρω όμως εάν αύριο θα είναι πάλι τοπυ Αι-Γιαννιού!:rolleyes::rolleyes:

Ο μπέμπης έφαγε κι αυτός, λιγότερο όμως, γκρίνιαζε κιόλας. Αυτόν όμως τον είχε υπό την υποπτεία του ο μπαμπάς του, κι έτσι δεν έκανα εγώ τα κουλά μου. Αύριο ίσως του κάνω κι αυτού τα ίδια..

Εβελίνα δεν θέλω νταουνιάσματα!!!!

όσο μεγαλώνουν τόσο δυσκολεύονται να κινούνται!

Πάνω από όλα να σκέφτεσαι θετικά! Εμένα αυτό με έσωσε και η πίστη.

Ξέρω..αγωνιάς..ορμόνες...όλα κι όλα, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου λέμε ότι ναι μεν είναι φυσιολογικό να άγχεσαι κάπου κάπου και με μέτρο;) αλλά το συγκεκριμένο, είναι συνηθισμένο φαινόμαινο σε όλες μας, και δε χρήζει ανησυχίας!!!!!!

Κορίτσια το σπίτι είναι σαν βομβαρδισμένο!!!!!!!

Εγώ πτώμα, κι έχω και σίδερο πάλι.......

και τρεχάματα όλη μέρα και αύριο πάλι.....

Λαέρτα εγώ με το σκηνικό με την έρπη θα έβγαζα φλύκταινες στη θέση σου!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. τελικά το μπέιμπι μούσλι καμία από εδώ εε?

ΥΓ2 θα λάβω σοβαρά υπόψιν σου τα ενναλακτικά σου ταίσματα Λαέρτιους!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

1. Θερμόμετρο

2. αντιπυρετικό σιρόπι και σύριγγες

3. arnica ή άλλη αντίστοιχη είναι ιδανική κρέμα για τους μώλωπες και τα στραμπουλίγματα

4. κρέμα για καψίματα

5. απωθητικό σπρέϋ, κρέμα κλπ για έντομα και κουνούπια

6. κρέμα για τσιμπήματα (αντισταμινική αλοιφή ή τζελ )

7. Αντισηπτικά μαντηλάκια (για τον καθαρισμό μικροτραυματισμών αλλά και των χεριών μας μετά την παραλία

8. Οξυζενέ και ιώδιο

9. Τσιρότα σε διάφορα μεγέθη

10. Ελαστικός επίδεσμος (για στραμπουλήγματα), Γάζες, Παγοκύστες (τα βρίσκω υπερβολικά, θα έχουμε πάει ήδη στο κέντρο)

11. Αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας κατάλληλο για παιδιά

12. Επίσης μια φίλη μου είχε πάντα μαζί της ixozal πόσιμο (αντισταμινικό), σε περίπτωση που τα παιδιά της εμφάνιζαν κάποια αλλεργία (ρωτήστε τον γιατρό σας).

13. Τη μάσκα μαζί με αερολιν, φλιξοτάιντ και ατροβεντ

14. αέριους

15. μολόχα με αλθαία για το ψιλοβηχαλάκι

16. κάτι για να αναπληρώνουν τους ηλεκτρολύτες/υγρά κτλ και να βοηθάει σε περίπτωση διάρροιας. Εγώ θα πάρω πχ φακελάκια Biogaia probiotics

17. Υπόθετα γλυκερίνης για ενδεχόμενη δυσκοιλιότητα όπως εγώ στη αλλαγή περιβάλλοντος:tongue::oops:

Μια ατζέντα με τα τηλέφωνα του παιδιάτρου μας και του κέντρου υγείας της περιοχής που επισκεπτόμαστε

Το βιβλιάριο υγείας του παιδιού

Επίσης μην ξεχνάμε ότι πάσης φύσεως σιρόπια εφόσον ανοιχτούν θέλουν ψύξη, οπότε αν βγούμε και τα θέλουμε μαζί ψυγειάκι και για αυτά!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Τρελοκοριτσο θελω πολυ να τα παω διακοπες κ να κανουμε καθε μερα μπανακι αλλα το ρισκαρω για το αμαξι....απορω θα το φερουμε σωο;:tongue:

Καλε τους δινεις λαχανο; εμενα μου ειχε πει οχι για καλοκαιρι....

Ψαρι πρεπει να δωσω τον Αυγουστο αλλα θα το αφησω για οταν γυρισουμε...τραχανα πως τον φτιαχνεις γιατι μου φερανε απο χωριο!

Για τον ερπη τι να πω; δεν καταλαβαινουν; ημαρτον!

Παπιτσα τι κολπακια ειναι αυτα που εκανες; χαρα στην υπομονη σου!

Μαλλον εχω βολικα παιδακια...σχετικα τα δεχονται ολα ευκολα!

Τρεχατε ποδαρακια μου; καλα κουραγια!

Εγω τα σιδερωσα ολα σημερα,ο μεγαλος καθοταν ησυχος κ επαιζε στο παρκο,ο μικρος ορθιος στο παρκο κ με κοιταγε,φωναζε αλλα τον εγραφα κ ετσι τα τελειωσα......ειμαι κακια;:tongue:

Τρελοκοριτσο θελω πολυ να τα παω διακοπες κ να κανουμε καθε μερα μπανακι αλλα το ρισκαρω για το αμαξι....απορω θα το φερουμε σωο;:tongue:

Ψαρι πρεπει να δωσω τον Αυγουστο αλλα θα το αφησω για οταν γυρισουμε...τραχανα πως τον φτιαχνεις γιατι μου φερανε απο χωριο!

Εγω τα σιδερωσα ολα σημερα,ο μεγαλος καθοταν ησυχος κ επαιζε στο παρκο,ο μικρος ορθιος στο παρκο κ με κοιταγε,φωναζε αλλα τον εγραφα κ ετσι τα τελειωσα......ειμαι κακια;:tongue:

XAXAXXXXXXXX!

Φαντάζομαι σκηνικό!!!!!!!!

Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα εδώ κι εσύ κυρά μου καλά τα έχεις τελειώσει όλα !

Εγώ χαζολογώ....

Ααα, ξέχασα να σας πώ, για να σχολιάσουμε.

Ρε σεις είπαμε αυγό στον 8ο (μόνο κρόκο). Και το κουλό ? μου είπε ότι εάν δεν το τρώνε να το βάλω στη φρουτόκρεμα... μπλιάχχχχχχχχχχ!!!!!!!!:? άμα δε με μισήσουν..μετά....σφύρα μου!

Paulo Coelho

φεύγω σεβού!

διώξε με!

θα σέρνομαι πάλι..και τίποτα δε θα κάνω στο τέλος!!!!!!!!

διώξε με από το καφέ τέτοια ώρα σήμερα!!!!!!!!!!!!!

Paulo Coelho

Ναι, λάχανο δίνω, πολύ καιρό τώρα!!! Μια χαρά βγαίνει η σουπίτσα με παντζάρι, πατατούλα και λάχανο: ξέρεις, ρώσικο μπορς!!!!!!

Αυτό με το σιδέρωμα το έχω κάνει κι εγώ, αλλά και με το μαγείρεμα, σφουγγάρισμα κτλ κτλ!!! Χωρίς τη μουσική υπόκρουση σωστού νιαρ νιαρ δουλειές δεν βγαίνουν!!!!

XAXAXXXXXXXX!

Φαντάζομαι σκηνικό!!!!!!!!

Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα εδώ κι εσύ κυρά μου καλά τα έχεις τελειώσει όλα !

Εγώ χαζολογώ....

Ααα, ξέχασα να σας πώ, για να σχολιάσουμε.

Ρε σεις είπαμε αυγό στον 8ο (μόνο κρόκο). Και το κουλό ? μου είπε ότι εάν δεν το τρώνε να το βάλω στη φρουτόκρεμα... μπλιάχχχχχχχχχχ!!!!!!!!:? άμα δε με μισήσουν..μετά....σφύρα μου!

Ναι, έτσι μου είχε πει η Σεβούσκα, αλλά έδωσα μετά τον 10ο μήνα και μια χαρά τρώνε τη φρουτόκρεμα!!! Να μη σου πω ότι τους αρέσει κιόλας!!! Αυτό με τη μπύρα να το γράψεις κάπου να της το λες μετά όταν μεγαλώσει να γελάτε!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...