Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γιατι βρε Νουνούκα; Δεν είμαι ΙΚΑ , αλλά ΟΠΑΔ (πρώην) αλλά νομίζω ότι είναι το ίδιο. Όποτε έχανα τις ημερομηνιες των εξετάσεων, μου τις ακύρωνε, ή απλά δεν τις έκανα και αυτοακυρώνονταν και μου έγραφε άλλες... Τεσπα, για να σου το είπε η γιατρός... συ ξερς' :)

Λες, λέω λες, η κακή μου διάθεση να οφείλεται στο γιατρούλη που έχω το απόγευμα και να ακούσω τίποτις κακό κι έχω προαίσθημα;

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

1. Θερμόμετρο

2. αντιπυρετικό σιρόπι και σύριγγες

3. arnica ή άλλη αντίστοιχη είναι ιδανική κρέμα για τους μώλωπες και τα στραμπουλίγματα

4. κρέμα για καψίματα

5. απωθητικό σπρέϋ, κρέμα κλπ για έντομα και κουνούπια

6. κρέμα για τσιμπήματα (αντισταμινική αλοιφή ή τζελ )

7. Αντισηπτικά μαντηλάκια (για τον καθαρισμό μικροτραυματισμών αλλά και των χεριών μας μετά την παραλία

8. Οξυζενέ και ιώδιο

9. Τσιρότα σε διάφορα μεγέθη

10. Ελαστικός επίδεσμος (για στραμπουλήγματα), Γάζες, Παγοκύστες (τα βρίσκω υπερβολικά, θα έχουμε πάει ήδη στο κέντρο)

11. Αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας κατάλληλο για παιδιά

12. Επίσης μια φίλη μου είχε πάντα μαζί της ixozal πόσιμο (αντισταμινικό), σε περίπτωση που τα παιδιά της εμφάνιζαν κάποια αλλεργία (ρωτήστε τον γιατρό σας).

13.

Μια ατζέντα με τα τηλέφωνα του παιδιάτρου μας και του κέντρου υγείας της περιοχής που επισκεπτόμαστε

Το βιβλιάριο υγείας του παιδιού

Επίσης μην ξεχνάμε ότι πάσης φύσεως σιρόπια εφόσον ανοιχτούν θέλουν ψύξη, οπότε αν βγούμε και τα θέλουμε μαζί ψυγειάκι και για αυτά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γιατι βρε Νουνούκα; Δεν είμαι ΙΚΑ , αλλά ΟΠΑΔ (πρώην) αλλά νομίζω ότι είναι το ίδιο. Όποτε έχανα τις ημερομηνιες των εξετάσεων, μου τις ακύρωνε, ή απλά δεν τις έκανα και αυτοακυρώνονταν και μου έγραφε άλλες... Τεσπα, για να σου το είπε η γιατρός... συ ξερς' :)

Λες, λέω λες, η κακή μου διάθεση να οφείλεται στο γιατρούλη που έχω το απόγευμα και να ακούσω τίποτις κακό κι έχω προαίσθημα;

Μπα...γιατί νιώθεις κάποια ενόχληση; Εγώ πιστεύω λίγο η ζέστη λίγο τα άστρα και μας έχει πάρει από κάτω.

θα ξαναρωτήσω πάντως..

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ούτε ενόχληση ούτε τίποτα. Λες γι'αυτό; Όταν εχω καποια ενόχληση αισθάνομαι μια κάποια αυτοπεποίθηση, ενώ τώρα... :lol:

Δεν πολυκουνιούνται, μωρέ, τα άτιμα αυτές τις δυο μέρες.

Τεσπα. Έφυγα , πάω να τσεκάρω τη λίστα μου με αυτά που έχω γιατί αύριο μάλλον εχω εξόρμηση για τα υπόλοιπα.

Εσύ, στο μεταξύ, άρχισε να πακετάρεις!

jYwYp3.png

Ούτε ενόχληση ούτε τίποτα. Λες γι'αυτό; Όταν εχω καποια ενόχληση αισθάνομαι μια κάποια αυτοπεποίθηση, ενώ τώρα... :lol:

Δεν πολυκουνιούνται, μωρέ, τα άτιμα αυτές τις δυο μέρες.

Τεσπα. Έφυγα , πάω να τσεκάρω τη λίστα μου με αυτά που έχω γιατί αύριο μάλλον εχω εξόρμηση για τα υπόλοιπα.

Εσύ, στο μεταξύ, άρχισε να πακετάρεις!

Τώρα όσο κουνήθηκαν κουνήθηκαν φιλενάδα, όσο περνάνε οι μέρες στενεύει ο χώρος και δεν τα καταλαβαίνεις που κουνιούντε...σφηνώσανε!! Φάε ενα παγωτάκι να δείς...χεχεχε

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γιουχου!!!

τελειωσα με κατι γραφειοκρατικα που ειχα κ ναι ναι σημερα βραδυ μαζευουμε κ αυριο πουρνο φευγουμε!!

το βιος μας ολο πρεπει να μαζεψω δλδ, αλλα εχω καλη διαθεση , οποτε δε πειραζει!

υποθετω θα χω ιντερνετ , οποτε θα τα λεμε κ απο διακοπες!

χαλκιδικη σου ρχομαστε!!

φιλια σε ολες!

καλα να περασετε !!

33E7p2.png

nunu δεν εχω διαβασει τα προγουμενα, δε προλαβαινω καθοοοοολου αυτες τις μερες, αλλα κατι πετυχα τωρα για διακοπες!

να πατε κ να περασετε σουπερρρρ!

ithaki οντως δε θα κουνιουνται πια πολυ, μην ανησυχεις ομως, θα δεις κ σημερα οτι ολα καλα πανε!

σας φιλω για να μαζεψω τιποτις κ τωρα που κοιμουνται...

33E7p2.png

γιουχου!!!

τελειωσα με κατι γραφειοκρατικα που ειχα κ ναι ναι σημερα βραδυ μαζευουμε κ αυριο πουρνο φευγουμε!!

το βιος μας ολο πρεπει να μαζεψω δλδ, αλλα εχω καλη διαθεση , οποτε δε πειραζει!

υποθετω θα χω ιντερνετ , οποτε θα τα λεμε κ απο διακοπες!

χαλκιδικη σου ρχομαστε!!

φιλια σε ολες!

καλα να περασετε !!

ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑ!!!!

Καλά να περάσετε και να μας ρθείτε φρέσκοι φρέσκοι!!!

Φέτος θα είναι αλλιώς Nufi με τα μωρά, θα έχετε καλύτερη επικοινωνία και θα περάσετε σούπερ!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu δεν εχω διαβασει τα προγουμενα, δε προλαβαινω καθοοοοολου αυτες τις μερες, αλλα κατι πετυχα τωρα για διακοπες!

να πατε κ να περασετε σουπερρρρ!

ithaki οντως δε θα κουνιουνται πια πολυ, μην ανησυχεις ομως, θα δεις κ σημερα οτι ολα καλα πανε!

σας φιλω για να μαζεψω τιποτις κ τωρα που κοιμουνται...

Ευχαριστούμε ευχαριστούμε. Στην καλύτερη μέχρι Κάλαμο μας βλέπω, δε με χαλάει φυσικά, θα έρθουν και καλύτερες μέρες!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γεια σααας! Μπαίνω στα γρήγορα γιατί πρέπει να ξυπνήσω-ταϊσω τη μικρή που κοιμάται κανά 2 ωρο.

Nufi καλά να περάσετε στις διακοπές σας!! Να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!!

Nunu ελπίζω να καταφέρετε να πάτε κάπου και να χαλαρώσεις κι εσύ λίγο. Αν αυτό είναι δυνατόν βέβαια με 2 μπεμπέκια! Ευχαριστούμε για τη λίστα! Πολύ χρήσιμη!

Duck, η πεθερά μου είναι γύρω στα 65 αλλά ντούρασελ συνεχίζει όταν οι άλλες σταματούν...:rolleyes:

Τζίνι καλές διακοπές και σε σένα!! Αν το δεις σε ενημερώνω ότι έκανες το κλασικό λάθος να με μπερδέψεις με τη Σελεστίν. Μην αγχώνεσαι συμβαίνει πολύ συχνά σε αυτό το φόρουμ!! Εγώ έχω 2 κοριτσάκια, εκείνη 2 αγοράκια με κανά μήνα διαφορά. Εκείνη έχει κανονίσει διακοπές εγώ όχι ακόμα, κλαψ! σνιφ! λυγμ!!

Αυτό που όλες νομίζετε πως έχω κανονίσει ή έχω πάει διακοπές πολύ με πληγώνει :tongue:!!! Είναι που αποπνέω μια δροσιά διακοπών ως άνθρωπος ε???:lol::lol:

Συμπεθερα και alter ego μου, Σελεστίν, δεν ξέρουμε που θα πάμε. Ντουέτο εμείς δεν προβλέπεται γιατί στην πεθερούλ τα μωρά μου δεν τα αφήνω δεν τα αφήνω μα τον Άγιο Κωνσταντίνο!! Η μαμά μου δεν μπορεί..οπότε..οπου πάμε όλοι μαζί! Απλώς ο άντρας μου τρέχει με τη δουλειά και δεν προλαβαίνουμε ούτε να μιλήσουμε. Πάλι καλά που του δώσανε και άδεια.

Για την κρέμα εμένα η μικρή πήρε αμέσως το κολάι, απλώς μερικές φορές εκνευριζόταν επειδή πεινούσε και δεν μπορούσε να περιμένει. Η μεγάλη τα κατάφερε μετά από 4-5 μέρες περίπου, με υπομονή και μικρές κουταλιές όταν πετυχαίναμε το στόμα ανοιχτό. Εννοείται πως κάναμε τρελές μάσκες προσώπου και σώματος. Δεν ξέρω αν βοήθησε, αλλά μερικές μέρες πριν ξεκινήσουμε τους έβαζα λίγο γάλα στο κουταλάκι και τους το έδινα για να το συνηθίσουν με μια πιο οικεία γεύση. Ο γιατρός μας είπε να πάρουμε Γιώτης, την πρώτη βδομάδα δεν τη βρήκα και ξεκίνησα με Nestle. Τώρα που τη βρήκα έχω να πω πως μυρίζει υπέροχα και θέλω να τους τη φάω :oops::oops:!

Αυτααα! Σεντόνι έγραψα και είχα πει πως θα μπω στα γρήγορα, ε??? Ήθελα να ξερα αυτό το μωρό δεν πεινάει να ξυπνήσει ?? Με ένα γεύμα είναι από τις 9.30 :shock::shock::shock: Πάω η κακούργα μάνα να την ξυπνήσω!!

Φιλάκια σε όλεεες!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Γεια σααας! Μπαίνω στα γρήγορα γιατί πρέπει να ξυπνήσω-ταϊσω τη μικρή που κοιμάται κανά 2 ωρο.

Nufi καλά να περάσετε στις διακοπές σας!! Να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!!

Nunu ελπίζω να καταφέρετε να πάτε κάπου και να χαλαρώσεις κι εσύ λίγο. Αν αυτό είναι δυνατόν βέβαια με 2 μπεμπέκια! Ευχαριστούμε για τη λίστα! Πολύ χρήσιμη!

Duck, η πεθερά μου είναι γύρω στα 65 αλλά ντούρασελ συνεχίζει όταν οι άλλες σταματούν...:rolleyes:

Τζίνι καλές διακοπές και σε σένα!! Αν το δεις σε ενημερώνω ότι έκανες το κλασικό λάθος να με μπερδέψεις με τη Σελεστίν. Μην αγχώνεσαι συμβαίνει πολύ συχνά σε αυτό το φόρουμ!! Εγώ έχω 2 κοριτσάκια, εκείνη 2 αγοράκια με κανά μήνα διαφορά. Εκείνη έχει κανονίσει διακοπές εγώ όχι ακόμα, κλαψ! σνιφ! λυγμ!!

Αυτό που όλες νομίζετε πως έχω κανονίσει ή έχω πάει διακοπές πολύ με πληγώνει :tongue:!!! Είναι που αποπνέω μια δροσιά διακοπών ως άνθρωπος ε???:lol::lol:

Συμπεθερα και alter ego μου, Σελεστίν, δεν ξέρουμε που θα πάμε. Ντουέτο εμείς δεν προβλέπεται γιατί στην πεθερούλ τα μωρά μου δεν τα αφήνω δεν τα αφήνω μα τον Άγιο Κωνσταντίνο!! Η μαμά μου δεν μπορεί..οπότε..οπου πάμε όλοι μαζί! Απλώς ο άντρας μου τρέχει με τη δουλειά και δεν προλαβαίνουμε ούτε να μιλήσουμε. Πάλι καλά που του δώσανε και άδεια.

Για την κρέμα εμένα η μικρή πήρε αμέσως το κολάι, απλώς μερικές φορές εκνευριζόταν επειδή πεινούσε και δεν μπορούσε να περιμένει. Η μεγάλη τα κατάφερε μετά από 4-5 μέρες περίπου, με υπομονή και μικρές κουταλιές όταν πετυχαίναμε το στόμα ανοιχτό. Εννοείται πως κάναμε τρελές μάσκες προσώπου και σώματος. Δεν ξέρω αν βοήθησε, αλλά μερικές μέρες πριν ξεκινήσουμε τους έβαζα λίγο γάλα στο κουταλάκι και τους το έδινα για να το συνηθίσουν με μια πιο οικεία γεύση. Ο γιατρός μας είπε να πάρουμε Γιώτης, την πρώτη βδομάδα δεν τη βρήκα και ξεκίνησα με Nestle. Τώρα που τη βρήκα έχω να πω πως μυρίζει υπέροχα και θέλω να τους τη φάω :oops::oops:!

Αυτααα! Σεντόνι έγραψα και είχα πει πως θα μπω στα γρήγορα, ε??? Ήθελα να ξερα αυτό το μωρό δεν πεινάει να ξυπνήσει ?? Με ένα γεύμα είναι από τις 9.30 :shock::shock::shock: Πάω η κακούργα μάνα να την ξυπνήσω!!

Φιλάκια σε όλεεες!!

μοιάζουν οι πεθερές μας το έχουμε ξαναπεί!!! και μοιάζουμε και εμείς!! δεν τα αφήνω μόνα τους μα τον Τουτάτη...μμμμ...αχβαχ, ίσως για ένα διημεράκι!!

πάω κόρες σπίτι, αν ζω θα τα πούμε το βράδυ

σας φιλώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...