Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εγώ το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό το να αγχώνεσαι,έχεις περάσει πολλά με τις ωοληψιες.Καλα το ότι εσύ πηγές σε ένα γιατρό και αντί να σε εξετάζει αυτός,σε εξετάζουν οι συνεργάτες του και δεν τον βρίσκεις και στο τηλέφωνο,προσωπικά το βρίσκω ανεπίτρεπτο.Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να κάνεις δυο άριστες βλαστοκυστες ❤️ Φέτος να είναι η χρονιά σου❤️

Και εγώ τον δικό μου τον είδα 2 φορές, στο πρώτο ραντεβού και στην ετ, τους άλλους υπερηχους τους έκανα με τον βοηθό του γιατρός και αυτός, πάντα έβλεπε τους υπέρηχους και τις αιματολογικες και έδινε τις οδηγίες. Βέβαια δεν αγχώθηκα ποτε για να χρειαστεί να ζητήσω να μιλήσω μαζί του, δεν ξέρω την εκβαση σε αυτή την περίπτωση.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΚΑλά να περάσετε τζινάκι.

υποκλίνομαι που έφτιαξες/φτιάχνιεις βαλίτσες για 5 άτομα..!!!!!!!!!!!!!!

όταν σε ξαναδώ, θέλω αυτόγραφο λέμε..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στα γκλορόπαιδα!!!!!!!!!!!!!!

Τα γλυκούλια και ομορφούλια!

Υγεία πάντα, χαμόγελα, νάζια και χαρές!!

Να τα χαίρεστε glorr!

1008-016-14-1069b.gif

Αχ σ ευχαριστούμε πολύ πολύ. Να είσαι καλά. Και να χαίρεσαι κι εσύ τα μικρά σου παπάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Όλες σας σας ευχαριστώ. Να είστε καλά. Τώρα τελείωσα το συμάζεμα. Ουφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

είχατε κόσμο σήμερα????? τελικά δύ οτούρτες κάνετε?

ουφ ουφ......

μιλάμε κουτουλάω.................

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

είχατε κόσμο σήμερα????? τελικά δύ οτούρτες κάνετε?

ουφ ουφ......

μιλάμε κουτουλάω.................

Όχι πολύ. 15 άτομα είμασταν. Τέσσερα παιδάκια μαζί με τα δικά μου και οι υπόλοιποι μεγάλοι. Εγώ έκανα μία τούρτα και για τα δύο και πέρυσι και φέτος.Του χρόνου δεν ξέρω. Θα δείξει..................:P

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας..................Όλες σας ευχαριστούμε. Κι εσέις να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας.............:P:p:p

Glorru

Να χαίρεσαι τα όμορφα και γλυκύτατα μωρά σου, Να ζήσουν χρόνια πολλά, καλά, τυχερά και να ομορφαίνουν τις ζωές όλων!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα κοριτσαρες!!!

πρωτα απ ολα χρονια πολλα στα διχρονα ανιψακια μου!!!τζασμινακια,γκλορακια και νουφακια!σε σειρα καθε καλοκαιρι!!!

ετοιμαζεστε για διακοπες βλεπω?

εγω πηγαινοερχομαι στο εξοχικο οπου δεν εχουμε ιντερνετ και σας εχω χασει.

age.png

Πω πω κορίτσια Καλημέρα!! άργησα στη δουλειά σήμερα, χε χε

Μπορώ να πω η κούραση μου έχει φτάσει στα όρια της, με ταλαιπώρησε η μικρή μου χτες (που έχω την εντύπωση μου κάνει νάζια) και μέσα στον πανικό πρέπει να πάτησα διακοπή στο ξυπνητήρι. Χάνω το υπηρεσιακό και λέω θα πάρω το αμάξι, πάω να βάλω μπρος...τζίφος, μπαταρία μάλλον σαν να είδα ένα φωτάκι χτες κάποια στιγμή να ανάβει από το μπαλκόνι αλλά μια που το είδα και μια που το ξέχασα να το τσεκάρω. Ρε κορίτσια πολύ γκαντεμίτιδα με έχει πιάσει...δε σας είπα τι άλλο έχω πάθει...δε ξέρω που έχω χώσει τα βιβλιάρια των μωρών και το χειρότερο είναι ότι μου έχουν συνταγογραφήσει κάποια εμβόλια και μάλλον θα λήξει η συνταγή και στο τέλος θα τα πληρώσω...είμαι να σκάσω, είμαι κουρασμένη και θέλω, θέλω, θέλω....

Τεσπα αφού παραπονέθηκα και σήμερα (συγνώμη) θα συνεχίσω επι των σχολίων...

duckface έχει διαγράψει το κεφάλι μου την Κρήτη οπότε μην αγχώνεσαι. Δε σου είπα τις προάλλες έχω πάρει πολύ ωραία ταπεράκια από ΙΚΕΑ, που κλείνουν καλά και έχει και 300ml που βολεύει για το φαϊ τους και σαν πιατάκι. Επίσης σκέψου για εναλλαγή των γευμάτων σε εκείνη τη φάση του ταξιδιού.

Την χορτόσουπα εμένα περιέργως πως τη φάγανε αλλά φίλης μου μέχρι να βάλει κρέας μέσα ούτε που να το μυρίσουν. Η δε twins για να φάνε τα μπεμπέ της έβαζε ρυζάλευρο μέσα.

Σεβού κουραστήκατε ε; τουλάχιστον τώρα τα μωρά θα είναι μια χαρά. Μεγεια τις αλλαγές και άντε άρχισε να ετοιμάζεσαι και συ για διακοπές!! 3 εβδομάδες Τζιά ΤΕΛΕΙΑ μην αγχώνεσαι με τα πράγματα και με τα μωρά όσο πιο χαλαρή είσαι τόσο πιο χαλαρά θα βγουν τα πράγματα!!

Celestine εγώ αδιαθέτησα παρόλο που θήλαζα φουλ στους 9 μήνες. Δε ξέρω τώρα εσύ πότε θα ξεκινήσει. Ρώτησες τον ντόκ;

moritsa, evelina ΗΡΩΕΣ!!

μοριτσα πως πάει η συλλογή;

Ithaki θα προσπαθήσω αλλά εμείς κάνουμε σχέδια και άλλος κανονίζει τελικά...

Εσείς διακοπούλες προβλέπονται;

Τζίνι φορτηγό θα φορτώσετε για τις διακοπές;:D:D

Τζεμι όταν νιώσεις καλά εσύ πάρε τους δρόμους!! μη μασάς!! το έξω είναι γιατρειά για πολλά πράγματα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα μανουλες και μελλουσες! Σήμερα δε κοιμήθηκα καλα, ημουν ανήσυχη και έβλεπα όνειρα πως γενναω. Η συλλογή δε νομίζω να έχει καμια βελτίωση :| απο την άλλη με έχει πιάσει φαγουρα παντού οπότε δεν ελπίζω σε θαύμα...για καλο και για κακο έδωσα τη βαλίτσα στον άντρα μου. Να δω ποτε θα πάω στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά για την αδεια κυοφοριας :confused:

Μέσα σε όλα απο χτες τα έχει παίξει και ο Συναγερμος του σπιτιού και βαράει οπότε θέλει γκρρρρρρ!

p1Utp3.png

Νουνου μην σε παίρνει απο κάτω. Τόσες βαλίτσες φτιάχνονται για διακοπές, σηκω να φτιάξεις και συ τις δικές σας και θα δεις πως θα φύγει η γκαντεμιτιδα! :D

Θα βρεις και τα βιβλιάρια και όλα καλα! Να πέταξαν αποκλείεται, το πολυ πολυ να ξαναγραψεις τις συνταγές.

Παπιτσα έφτασε ο καιρός που φεύγετε :D:D

Καλε τη χορτοσουπα? τώρα που βγάζουν δόντια κοψιδια θέλουν και αντικριστο :D:tongue::tongue:

ΤΖΙΝΙ τελικα που θα πάτε και ποτε γυρνάνε για να ενημερώσω τα παιδια χαχα!

Τζεμινι πως πήγε σήμερα ο ύπνος?

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα....

Παπιτσα στην χορτοσουπα κ εμενα μου κανανε ναζακια...σε 15 μερες ετρωγαν κ το κουταλι!!!:lol:

Απλα δεν ηθελε ο μεγαλος το σελινο....το εβραζα αλλα το αφαιρουσα!

Τωρα το τρωει κανονικα κ ολα!

Λιγο υπομονη μεχρι να συνηθισουν....

Μεγειες κ το δοντακι σας! μακαρι να βγαλει κ η τσιρι γρηγορα!

Το a/c ειναι 9αρι στο δωματιο τους,εγω εχω 12αρι στην κρεβατοκαμαρα!

Εαν αναψω κ το 24αρι στο σαλονι,παει ξεφραγκιαστηκα!!!:tongue:

Τζινι εμενα πολλα μου φαινονται για το Αυλακι.....συμφερει;:rolleyes:

Nunu μανα κουραγιο......ολα μαζεμενα;

Τι ζητρας συγγνωμη; εαν δεν τα πεις εδω,που θα τα πεις;

Moritsa αντεχεις!!!!!!!!

Απο ολα δεν αντεχα την φαγουρα παρολο που με επισε στην 35η εβδ αλλα κρατησε 2 μηνες μετα κ φυσικα εαν αγχωθω τσουπ εμφανιζεται παλι!!!!!!!!

Τα καλα της εγκυμοσυνης συν κατι που εχει γινει με τον αφαλο μου....θα τα πω αλλη στιγμη!

Μανες θελω την βοηθεια-γνωμη σας!!!

Ποτε αγοραζουμε στα μικρα παπουτσακια;

Το μικρο αρχισε δειλα δειλα να θελει βολτες στο σπιτι,φυσικα τον κραταμε εμεις!

Ξερω οτι το καλυτερο ειναι ξυπολυτο η με καλτσες!

Αλλα με εφαγε η μανα μου εχθες,"παμε να παρουμε παπουτσια,πως θα τα κανω βολτες εγω στην αυλη;".....

τι να κανω;

Κ κατι ακομα....τι φαρμακα να παρω μαζι μου;

Good morning!!!!!!

ξεκιναω με σχολιασμο...

Σώπα καλέ που θα σε παρεξηγήσω!! Σε καταλαβαίνω! Μετά τη γέννα πήρα διαζύγιο από τη μνήμη!!:D Για το έξω ξέχασα να σου πω την πρώτη φορά να έχεις παρέα οπωσδήποτε.

ΚΑλα εννοειται με παρεα...δεν τιθεται θεμα επ αυτου!

gemini, η αρχή είναι το πιο σημαντικό...την πρώτη μέρα μπορεί να έχεις λίγο άγχος, αλλά μετά θα ηρεμήσεις και θα θες κάθε μέρα να τους βγάζεις...εμείς αρχίσαμε περίπου στην ηλικία σας να τα βγάζουμε, αλλά επειδή είχε ακόμη κρύο δεν βγαίναμε κάθε μέρα...από Μάιο όμως που γίναμε 3 μηνών τους βγάζουμε καθημερινά έστω για μισή ώρα...η παιδίατρος επέμενε ότι και τα μωρά βαριούνται και θέλουν την βολτίτσα τους!!! ο δικός σας τι προτείνει? η γκρίνια πάντως είναι συχνά και από κλεισούρα και βαρεμάρα...κατά τη γνώμη μου, όταν νιώσεις εσύ καλά και έχεις και παρέα, τάισε τους στο σπίτι και βγάλε τους για κάπου κοντά με το καρότσι...αν αρχίσουν την γκρίνια, τι έγινε? επιστρέφεις...

δικιο εχεις...αλλά φοβαμαι πιο πολύ κι εμενα οτι δεν μπορω να αντεπεξελθω σε ταυτοχρονο πανζουρλισμο εκτος εδρας:rolleyes: Ειναι και οτι οι 2 τελευταιες αποπειρες που καναμε εληξαν αδοξα:tongue: και δε θα ηθελα να το ξαναπαθω... Ο γιατρος ειπε οτι 3 μηνων θα ειναι καλύτερα στις βολτες γτ βλεπουν πιο καθαρα και χαζευουν εξω.

Επισης ειναι που ακομα εχει ζεστη, η καταλληλη ωρα για βολτα ειναι κατα τις 8 κ ειναι τοτε που τα πιανει η γκρινια...

Γιατι δεν εχεις μεγαλες προσδοκιες για τη σουπα..νομιζω ειναι αναλογα στο παιδι.

Μια χαρα βρισκω τις διακοπες σας! Να ξεκουραστεις κι εσυ λιγο...Και ειδικα το σολο σουπερ!

α! Σε ειχα ξαναρωτησει νομιζω...ποια κρεμα σου ειχε πει δερματολογος να βαζεις για τις ραγαδες? Εκανε δουλεια?

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας σχετικά με τα γεύματα στο καράβι! Άργησα λίγο να ξαναμπώ, αλλά τα διάβασα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τί θα κάνω..αλλά παρήγγειλα ήδη τσάντες-ψυγεία-ισοθερμικες κτλ και τους είπα να μας τα φέρουν πριν φύγουμε.

Να σας πώ κιόλας ότι βγάλαμε δόντι...

ο μπεμπούλης μας! Για αυτό καλέ ήταν έτσι το παιδί..

Τώρα ετοιμάζεται και το δίπλα. Προβλέπω να βγει σε Κρήσσα γη το 2ο δόντι...:rolleyes:

Η μπεμπούλα έχει φαγούρες στα ούλα πιο έντονα, του παίρνει τη σόφι από τα χέρια του και τη λυσσάει..αλλά από ό,τι την είδα αργεί αυτή ακόμα..

Μεγεια το δοντι!! Να οριστε ο καημενουλης γι αυτο γκρινιαζε μωρε!!

Θα παει διακοπες με δοντι το πουλακι μου!!

Btw ποια σοφι εχετε παρει...νομιζω εχει 2 μεγεθη, ή κανω λάθος? Απ το ιντερνετ

εγω πηγαινοερχομαι στο εξοχικο οπου δεν εχουμε ιντερνετ και σας εχω χασει.

Αφου εισαι στας εξοχας και περνας ωραια σε συγχωρούμε για την απουσία!!

Πω πω κορίτσια Καλημέρα!! άργησα στη δουλειά σήμερα, χε χε

Μπορώ να πω η κούραση μου έχει φτάσει στα όρια της, με ταλαιπώρησε η μικρή μου χτες (που έχω την εντύπωση μου κάνει νάζια) και μέσα στον πανικό πρέπει να πάτησα διακοπή στο ξυπνητήρι. Χάνω το υπηρεσιακό και λέω θα πάρω το αμάξι, πάω να βάλω μπρος...τζίφος, μπαταρία μάλλον σαν να είδα ένα φωτάκι χτες κάποια στιγμή να ανάβει από το μπαλκόνι αλλά μια που το είδα και μια που το ξέχασα να το τσεκάρω. Ρε κορίτσια πολύ γκαντεμίτιδα με έχει πιάσει...δε σας είπα τι άλλο έχω πάθει...δε ξέρω που έχω χώσει τα βιβλιάρια των μωρών και το χειρότερο είναι ότι μου έχουν συνταγογραφήσει κάποια εμβόλια και μάλλον θα λήξει η συνταγή και στο τέλος θα τα πληρώσω...είμαι να σκάσω, είμαι κουρασμένη και θέλω, θέλω, θέλω....

Τεσπα αφού παραπονέθηκα και σήμερα (συγνώμη) θα συνεχίσω επι των σχολίων...

Τζεμι όταν νιώσεις καλά εσύ πάρε τους δρόμους!! μη μασάς!! το έξω είναι γιατρειά για πολλά πράγματα!!

Ειπαμε σκεψου θετικά...τι μερα ειναι σημερα??? Αλλη μια εμεινε..γιούπι!!!

Καλημέρα μανουλες και μελλουσες! Σήμερα δε κοιμήθηκα καλα, ημουν ανήσυχη και έβλεπα όνειρα πως γενναω. Η συλλογή δε νομίζω να έχει καμια βελτίωση :| απο την άλλη με έχει πιάσει φαγουρα παντού οπότε δεν ελπίζω σε θαύμα...για καλο και για κακο έδωσα τη βαλίτσα στον άντρα μου. Να δω ποτε θα πάω στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά για την αδεια κυοφοριας :confused:

Μέσα σε όλα απο χτες τα έχει παίξει και ο Συναγερμος του σπιτιού και βαράει οπότε θέλει γκρρρρρρ!

Ειναι οι τελευταιες μερες τωρα, ολα φυσιολογικα μου ακουγονται. Ειπαμε λιιιιγη υπομονη ακόμα και θα μυριζεις μωρουδιλα ολη μερα;)

τζινι τελικα φευγεις?? ΚΑλα να περασετε!!!!!!! Και ειπαμε, βουτιες και για μας πισω!;)

Τζεμινι πως πήγε σήμερα ο ύπνος?

Λοιπον, σχετικα καλα κοιμηθηκαμε αν σκεφτουμε οτι εκαναν κι εμβολια το απογευμα. Ξυπνησαν το βραδυ κατα τις 3:30 ο μικρος με 37,8 αλλά τον πηραμε λιγο αγκαλιτσα και σταδιακα επεσε, μετα ξυπνησε κι ο μεγαλος με 37,1 ταισα και ολα καλά. μετα πάλι στις 7.

Ομως, χτες πάλι κατα τις 8-9 η ιδια προχτεσινη γκρινια.. Που αν δεν ηταν ιδια δηλ θα ελεγα οτι φταιει το εμβολιο. Ο μεγαλος τετοιο κλαμα, ουτε να φαει δεν ηθελε..τι να πω. Υποτιθεται οτι σιγα σιγα θα μειωνονται οι απογευματινες γκρινιες...ετισ ειπε και ο ντοκ. Θα δειξει!

Οποτε οπως καταλαβαινετε οι βολτες πανε περιπατο για την ωρα....

Κατα τα αλλα ειμαστε σουπερ! Μια χαρα και το βαρος τους και ολα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Ούτε εγώ έχω πολύ διάθεση σήμερα. Σαν κάτι να κάνω λάθος και δεν ξέρω τι. Δε μ' αρέσω όταν είμαι έτσι.

Νουνού, θα τα βρεις τα βιβλιάρια, να πέταξαν δεν μπορεί που λέει κι η Μορίτσα :) Κι αν έχουν λήξει οι εξετάσεις, θα τις ξαναγράψεις. Λοιπόν, που μπορεί να είναι: Έψαξες τα ντουλάπια όλα; Τα συρτάρια του γραφείου; Τα ράφια της βιβλιοθήκης; Τα συρτάρια του κομοδίνου; Μήπως είναι μέσα σε κάποια σακουλίτσα ή φάκελο και δεν πάει το μυαλό σου;

Αστεία αστεία η ζωή μας αποτελείται από τέτοια γραφειοκρατία που πρέπει συνεχώς να γεμιζουμε συρταρια και ντοσιε και να φτιάχνουμε λίστες με το τι έχουμε σε κάθε ντοσιέ και που το έχουμε. Π.χ. Φορολογικές δηλώσεις, εκκαθαριστικά εφορίας, συμβόλαια σπιτιού, πτυχία, συμβόλαια ΔΕΗ, ιατρικές εξετάσεις (δικες μας συζύγου τέκνων), αποδείξεις... Βέβαια με το μυαλό που έχω εγώ με βλέπω να ξεχνάω και που έχω τη λίστα!!!!!

Μάλλον δεν είμαι στα αισιόδοξά μου σήμερα.... Σας αφήνω μέχρι να φτιάξει λίγο η διάθεση.

jYwYp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Ούτε εγώ έχω πολύ διάθεση σήμερα. Σαν κάτι να κάνω λάθος και δεν ξέρω τι. Δε μ' αρέσω όταν είμαι έτσι.

Νουνού, θα τα βρεις τα βιβλιάρια, να πέταξαν δεν μπορεί που λέει κι η Μορίτσα :) Κι αν έχουν λήξει οι εξετάσεις, θα τις ξαναγράψεις. Λοιπόν, που μπορεί να είναι: Έψαξες τα ντουλάπια όλα; Τα συρτάρια του γραφείου; Τα ράφια της βιβλιοθήκης; Τα συρτάρια του κομοδίνου; Μήπως είναι μέσα σε κάποια σακουλίτσα ή φάκελο και δεν πάει το μυαλό σου;

Αστεία αστεία η ζωή μας αποτελείται από τέτοια γραφειοκρατία που πρέπει συνεχώς να γεμιζουμε συρταρια και ντοσιε και να φτιάχνουμε λίστες με το τι έχουμε σε κάθε ντοσιέ και που το έχουμε. Π.χ. Φορολογικές δηλώσεις, εκκαθαριστικά εφορίας, συμβόλαια σπιτιού, πτυχία, συμβόλαια ΔΕΗ, ιατρικές εξετάσεις (δικες μας συζύγου τέκνων), αποδείξεις... Βέβαια με το μυαλό που έχω εγώ με βλέπω να ξεχνάω και που έχω τη λίστα!!!!!

Μάλλον δεν είμαι στα αισιόδοξά μου σήμερα.... Σας αφήνω μέχρι να φτιάξει λίγο η διάθεση.

Μα οχι κάτσε μην είμαι μόνη!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Που λέτε πολύ φοβάμαι ότι δε μπορώ να ξαναγράψω τις συνταγές, αν θυμάμαι καλά η γιατρός του ΙΚΑ μου το τόνισε αλλά μυαλό καμμένο ως γνωστόν. Μάλλον επειδή είναι ηλεκτρονική συνταγογράφηση:confused::confused:

Έψαξα παντού, και είμαι σίγουρη ότι θα είναι σε κάποιο σημείο μπροστά στα μάτια μου αλλά δεν....Δεν πιστεύω να τα έχασα, να μου άνοιξε η τσάντα και να μην το έπαιρνα χαμπάρι; Τεσπα το έχω αφήσει το θέμα από Σαββάτο με το καλό που θα επιστρέψει ο σύζυξ θα ψάξουμε παρέα.

gem 2 και σήμερα....Τατάρτη σήμερα δε με ξεγελάς...:D:D

Κολικοί μάλλον είναι; τα γνωστά γιατροσόφια τα έχεις δοκιμάσει; infacolic;

Σέβη απ όσο ξέρω οχι αθλητικά αλλά παπαυτσάκια με σκληρό πάτο. Θα σου πρότεινα να πήγαινες σε κανένα κροκο, geox με τις εκπτώσεις και να τους πάρεις ωραιότατα πεδιλάκια (1 νούμερο μεγαλύτερο) . Θα τα καταευχαριστηθούν μέχρι Σεπτέμβρη, μετά θα αλλάξετε νούμερο και εποχή!!!!!

φάρμακα δεν κάναμε λίστα; να κάνουμε μια....ευθύς αμέσως συμπληρώνετε ότι νομίζετε...και βλέπουμε

moritsa μου αρέσει το σκεπτικό σου. Θα αρχίσω να μαζεύω, Σαββάτο θα έρθει ο καλός μου και θα δει τις βαλίτσες έτοιμες.."μαααα..." θα μου πεί, "ΜΑΜΟΥΝΙΑ θα του πω εγώ..φεύγω, παίρνω τη σκηνή τα παιδιά και έλα αν θες...."

witch θα σε πάρω τηλ!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...