Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Νομίζω ότι γενικά επιτρέπεται να έχεις ένα συνοδό, αφού θα είμαστε και από χειρουργείο, αλλά πρέπει να είναι γυναίκα για ευνόητους λόγους... Οπότε κατάλαβες... μαμά και πάλι μαμά!!!!

Στο Αλεξάνδρα έχω ακούσει από τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα, αλλά αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι έχει rooming in και θα έχω τα μπεμπούλια όλη την ώρα μαζί μου!!! Τουλάχιστον να πάω στο σπίτι και να ξέρω κανενα-δύο πράγματα, π.χ. πως θα τα αλλάξω. Αυτό βέβαια σε περίπτωση που δεν χρειαστούν παρακολούθηση (τότε θα μου τα πάρουν... κλαψ). Τα δωμάτια... έχει ότι φανταστείς, από μονόκλινα μέχρι 12 κλινα... Η ασφάλεια δικαιολογεί τρίκλινο, αλλά ίσως καταφέρω να βρω και κάτι καλύτερο με μια μικρή επιβάρυνση.

Ο μπαμπάς ως συνάδελφος δεν θα δουλεύει μέχρι το Σεπτέμβρη οπότε θα τον έχω όλο δικό μου!!!! Στο δικό σου γιατί τόση λίγη άδεια... μόνο 1 εδβομάδα; Στις περισσότερες εταιρείες δίνουν 2 εβδομάδες για καλοκαίρι.... Θα μου πεις, ίσως έτσι είναι καλύτερα, για να ξεσκάει κιόλας.

Και πάλι καλά που υπάρχουν οι μαμάδες! Η δική σου πότε προγραμματίζει να έρθει;

Α μια χαρά θα΄ειστε εσείς, δεν θα δουλέυει ούτε ο σύζυγος, τέλεια. Εμένα η μαμά μου αν καί είναι κοντά , δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο, θα έλθει από την πρώτη μέρα που θα γυρίσουμε σπίτι. Δεν το συζητώ. Τόση άδεια ζητησε ο σύζυγος για να έχει και αργότερα γιατί στάνταρ όλο και κάτι θα προκύψει και θα χρειαστεί. Οπότε τέλος Αυγούστου άλλη μια βδομάδα που θα έχουμε σχεδόν σαραντίσει και μετά ξανά βλέπουμε πότε.

Όσο για τα δωμάτια όσα λιγότερα κρεβάτια μη σου πω και μονόκλινο και να πληρώσεις και κάτι που θα έιναι πολύ λιγότερο από το ιδιωτικό σίγουρα, θα είναι καλύτερα. Έχεις ποτέ πάει να δεις τι παίζει, πως είναι τα δωμάτια και η κατάσταση γενικά?

Και μια άσχετη ερώτηση. Των αγγλικών και ο σύζυγος? Που είσαστε διορισμένοι? Εγώ ούτε και ξέρω τι θα γίνει τελικά από Σεπτέμβριο. Τους είπα στο φροντιστήριο ότι θα δουλέψω κανονίκά και μου είπαν οκ αλλά για το πόσε ςώρες θα έχω παίζει. Μπορεί να είναι και ελάχιστες. Αλλά από το τίποτα και από το να κοψω και τις επαφές που έχω καλύτερα θα είναι έστω και με το ελάχιστο των ωρών. Το πολύ πολύ να χώσω τον άντρα να βρει κι άλλη δουλειά. Χα χα χα χα χα ........Τι να κάνουμε? Αρκεί να έχουμε πάνες και γάλατα για τα μωρά. Εμείς ας μην φάμε...............

Διαφημίσεις

Δεν έχω πάει πολύ πρόσφατα να δώ, αλλά ρώτησα άλλες κοπέλες που γέννησαν εκεί. Καθαρά έλεγαν ότι είναι...Φυσικά και είναι καλύτερο να είναι το δυνατόν λιγότερες οι κλίνες, αλλά το πρόβλημα με τα δημόσια είναι ότι δεν εχουν και πολλά μονόκλινα ή δίκλινα.

Ο σύζυξ είναι της θετικής κατεύθυνσης και δεν είναι διορισμένος, οπότε και αυτός δεν ξέρει που θα είναι από Σεπτέμβριο. Ελπίζω μόνο μην τον στείλουν σε καμιά επαρχία...

Τώρα αυτό με τις ώρες του χρόνου... νομίζω πως με τις ξένες γλώσσες δεν θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και η αγορά θα παίξει πάνω κάτω όπως φέτος. Μάλιστα, επειδή έγινε και μία εξαγγελία ότι σε 800 δημοτικά σχολεία θα κάνουν αγγλικά από την α' δημοτικού, ίσως αυτό αυξήσει την κινητικότητα στα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα...

Τωρα, αν τον άντρα τον βάλεις να κάνει και δεύτερη δουλειά... χμ... δεν είναι κακή ιδέα :tongue:.... Αν είναι τώρα σε πρωινή δουλειά, τι θα τον πειράξει να γεμίσει τα απογεύματα και τα σ/κ του (καλέ, πλάκα κάνω, ήδη φαντάζομαι ότι ο άνθρωπος θα κουράζεται πολύ στον ιδιωτικό τομέα...αστον λίγο να μάθει και από άλλαγμα πάνας :P:p)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

να ρωτησω,επειδη ειστε της εκπαιδευσης,τη ΔΡΩ τη ξερετε?(ασχολειται με εκπαιδευτικα προγραμματα σε σχολεια)Ισως απο οικονομικης αποψης να σε βολευε glorr μεχρι να εχεις φουλ ωρες σε φροντιστηριο.

Twins πρεπει να ειναι τελεια που εχετε ολο το καλοκαιρι δικο σας με τον αντρουλη σου!

age.png

Δεν έχω πάει πολύ πρόσφατα να δώ, αλλά ρώτησα άλλες κοπέλες που γέννησαν εκεί. Καθαρά έλεγαν ότι είναι...Φυσικά και είναι καλύτερο να είναι το δυνατόν λιγότερες οι κλίνες, αλλά το πρόβλημα με τα δημόσια είναι ότι δεν εχουν και πολλά μονόκλινα ή δίκλινα.

Ο σύζυξ είναι της θετικής κατεύθυνσης και δεν είναι διορισμένος, οπότε και αυτός δεν ξέρει που θα είναι από Σεπτέμβριο. Ελπίζω μόνο μην τον στείλουν σε καμιά επαρχία...

Τώρα αυτό με τις ώρες του χρόνου... νομίζω πως με τις ξένες γλώσσες δεν θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και η αγορά θα παίξει πάνω κάτω όπως φέτος. Μάλιστα, επειδή έγινε και μία εξαγγελία ότι σε 800 δημοτικά σχολεία θα κάνουν αγγλικά από την α' δημοτικού, ίσως αυτό αυξήσει την κινητικότητα στα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα...

Τωρα, αν τον άντρα τον βάλεις να κάνει και δεύτερη δουλειά... χμ... δεν είναι κακή ιδέα :tongue:.... Αν είναι τώρα σε πρωινή δουλειά, τι θα τον πειράξει να γεμίσει τα απογεύματα και τα σ/κ του (καλέ, πλάκα κάνω, ήδη φαντάζομαι ότι ο άνθρωπος θα κουράζεται πολύ στον ιδιωτικό τομέα...αστον λίγο να μάθει και από άλλαγμα πάνας :P:p)

Α μάλιστα. Ελπίζω να βρεις με όσαλιγότερα κρεβάτια γίνεται. Πω πω θα έχεις και τα μωράκια εκεί όλη την ώρα. Από την μία καλό από την άλλη θα κουραστείς. Αλλά είπαμε θα έχεις και την μανούλα.

Όσο για τις ξένες γλώσσες και τα ιδιαίτερα....Μακάρι να βγουν αληθινά αυτά που λες γιατί αλλιώς δεν μας κόβω καλά. Θα δείξει θα δείξει. Κάτι θα κάνουμε δεν θα χαθούμε. Έτσι δεν είναι? Από τηνμία απελπίζομαι από την άλλη με πιάνει μια τρελή χαρά και μια αισιοδοξία. Άστα να πάνε. Κυκλοθυμική παιδί μου. Εκεί που τα βλέπω όλα μαυρα μπορεί να τα δω ξαφνικά κάτασπρα. Παρθένος. Αλήθεια εσύ τι ζώδιο είσαι?

Ο σύζυγος εντάξει ευτυχώς στην δουλειά που είναι τώρα , (έχει 4 μήνες εκεί) είναι μια χαρά δόξα σοι ο Θεός. Έχει κούραση αλλά όχι την τρελή που είχε πριν που ήταν ελεύθερος επαγγελματίας. Εντάξει όλα καλά.

Τώρα ξέρεις τι θα κάνω? Πάω να φάω ψητό μπιφτεκάκι στα κάρβουνα που έφεραν οι δικοί μου. Άν αργήσω να σου απαντήσω να ξέρεις γιατί . Δεν φεύγω όμως. Εδώ θα είμαι. Πάλι καλά που είστε κι εσείς και λέμε και καμιά κουβένα και περνάει η ώρα γιατίαλλιώς θα μου την είχε βαρέσει. Είστε η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

Μια χαρά είσαι και μιά χαρά θα τα πας....

Και εγώ μπιφτεκάκια τρώω σήμερα!!! Αλλά στο φούρνο. Μιάμ!!!

Καλή όρεξη σε όλα κορίτσια!!!!!! Γιώτα θα μας φυλάξεις γαριδούλες;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Αχ ωραία ήταν τα δικά μου μπιφτεκάκια Twins , τα δικά σου? τα έφαγες? Τι κάνεις? Πήγες για τον μεσημεριανό υπνάκο σου γιατί το βράδυ έχει ξενύχτι πάλι? Κι εγώ γαριδούλες της είπα της Γιώτας να μας κρατήσει. Για να δουμε? Θα το τηρήσει? άντε που πήγατε όλες? Witch, Nunu, Nufi, Joy, Γιώτα, Agorakia? το ρίξατε όλες στο φαί και στον ύπνο? Μόνο το βράδυ σας εμπνέει μου φαίνεται.

Άσχετο . Η Πήτερ Παν τι να κάνει. Τα μωράκια της θα είναι 2,5 μηνών τώρα. ..................................:):):):)

Εγώ έφαγα κοκκινιστό με μακαρόνια! Και λιγο παγωτό μετά. Ειχε έρθει μια φίλη μου να με δει, έφερε και κάτι αμυγδαλωτά δικά της τα οποία τσάκησα!

Είχε έρθει με την κορούλα της που είναι 3,5 χρονών.! Δεν είχα ούτε ένα παιχνίδι να βγαλω του παιδιου. Πρέπει να οργανωθώ! Αλλά ήταν ήσυχο. Βέβαια δε με πολυ ήθελε πολύ..γιατί άραγε?? Ενώ όταν ήρθε η μαμα μου μέχρι και μαζί της πήγαινε, εμένα μου έλεγε να φύγω!!!

witch? Ti έπαθες? Μήπως φταίει η ζέστη??

Το ψυγείο επιτέλους έβγαλε παγάκια! Βέβαια είναι το μόνο που έχει μέσα αλλά δε πειράζει!

Εγώ έφαγα κοκκινιστό με μακαρόνια! Και λιγο παγωτό μετά. Ειχε έρθει μια φίλη μου να με δει, έφερε και κάτι αμυγδαλωτά δικά της τα οποία τσάκησα!

Είχε έρθει με την κορούλα της που είναι 3,5 χρονών.! Δεν είχα ούτε ένα παιχνίδι να βγαλω του παιδιου. Πρέπει να οργανωθώ! Αλλά ήταν ήσυχο. Βέβαια δε με πολυ ήθελε πολύ..γιατί άραγε?? Ενώ όταν ήρθε η μαμα μου μέχρι και μαζί της πήγαινε, εμένα μου έλεγε να φύγω!!!

witch? Ti έπαθες? Μήπως φταίει η ζέστη??

Το ψυγείο επιτέλους έβγαλε παγάκια! Βέβαια είναι το μόνο που έχει μέσα αλλά δε πειράζει!

ωραιο φαγητο εφαγες,και εγω τωρα για γλυκο ελεγα στον αντρα μου,ενα τσιζκεικ θα το τσακισω.............................:-Dκατα τα αλλα τι κανεις?

Εκτός απο δουλειές, τίποτα! Σώκλειστη στο σπίτι είμαι..Αχ το τσιζ κέικ και μένα μου αρέσει, και το φτιάχνω κίολλας. Αλλά άλλο γλυκό λιγουρεύομαι. Η βλακεία είναι οτι βγαίνει πολύ και δε θα κρατηθώ, θα το φάω! Μιλφέιγ! Με δική μου κρέμα και μπισκότα απο κάτω!! Κόλαση!!

Πάντως παρόλο τη ζέστη η όρεξη δε μου κόβεται!!

Διαφημίσεις

glorr η κοιλία σου έχει γίνει τεράστια?? Έχεις δει μεγάλη διαφορά από τον 7ο στον 8ο?? Εγώ σήμερα αλλάζω μήνα, και όλο την κοιτάω και μου μοιάζει ίδια!

Μιλφέιγ έ? καλό κι αυτό. Εγώ χθες αλλαξα μήνα και μπήκα στον όγδοο. Όχι δεν μπορώ να πω ότι έχω τεράστια κοιλιά για δίδυμα κιόλας. Απ ότι μου λένε και οι άλλοι που με βλέπουν δεν το πιστεύουν ότι είμαι στον όγδοο και με δύο κιόλας.Ε σιγά σιγά θα δεις αλλαγή στο μεγεθος της κοιλιάς. Εσύ μέχρι τώρα πως είσαι? είναι μεγάλη? Γιατί έχω δει κι άλλη στον μήνα μου με ένα μωρό και έχει πολύ μεγαλύτερη από την δικιά μου. Εμένα βασικά είναι ψηλά ΄κ έχει πεταχτεί όλη προς τα έξω. Τα πλευρά μου να φανταστείς φαίνονται. Κ σκέφτομαι και τα μωρά μήπως θα ειναι κι αυτά πολύ μικρά? Δεν ξέρω.............:eek::eek:

Εδώ εδώ είμαι και γω!!το πρωϊ κάναμε δουλίτσες με τον σύζυξ (χαχα) και μετά πήγαμε για φαγητάκι στη φαμίλια, κλασσική κυριακή!Παστίτσιο σούπερ σούπερ!!γλυκό το απέφυγα αλλά τσάκισα το πεπόνι!! Τώρα σαν τον ανακόντα με την κοιλούμπα στον καναπέ χαζεύω περιοδικά από τις εφημερίδες.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εδώ εδώ είμαι και γω!!το πρωϊ κάναμε δουλίτσες με τον σύζυξ (χαχα) και μετά πήγαμε για φαγητάκι στη φαμίλια, κλασσική κυριακή!Παστίτσιο σούπερ σούπερ!!γλυκό το απέφυγα αλλά τσάκισα το πεπόνι!! Τώρα σαν τον ανακόντα με την κοιλούμπα στον καναπέ χαζεύω περιοδικά από τις εφημερίδες.

Α πουλάκι μου το χτύπησες και εσύ το παστιτσάκι σου και το πεπονάκι σου. Ωραία. Πως χωνεύεις είναι το θέμα. τα μικρούλια καλά? τους άρεσε? Το δηλωσαν?:tongue:

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω. Περπατάτε καθόλου, σας έχει πει ο γιατρός τίποτα τέτοιο? Γιατί εμένα όχι . Όχι δηλαδή ότι θα είχα κουράγιο να το κανω αλλά λέμε. Εμείς το αντίθετο δεν θέλουμε? Όχι περπάτημα. Μην επισπεύσουμε τα πράγματα. Ή κάνω λάθος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...