Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κ απο μας.....

Σας εχω διαβασει αλλα τμηματικα κ δεν θυμαμαι κ πολλα....

Πολυ κουραση ολο το 3μερο αλλα τα μικρα κοιμουντε πια στο κατω δωματιο.....ειναι καλα που το εχω την μερα στους 27 βαθμους το a/c κ το βραδυ στους 28;

Φυσικα εχουμε κατι ξενυχτια του μεγαλου 3-5 το βραδυ....δοντι τπτ ακομα!

Φευγουμε για Τζια τελικα 3 εβδ τον Αυγουστο......:P

Φιλακια σε ολες σας κ κουραγιο.....

Αντε επανηλθες κι εσύ. μας ελειψες!!

Η θερμοκρασια καλη μου φαινεται...κλιματισμο ομως και τη νυχτα?? Βεβαια απο καυσωνα καλυτερα κλιματισμο. Ο παιδιατρος τι λέει? Εγω ουτε που εχω ρωτησει...σημερα θα του τα πω.

3 εβδομαδες Τζια?? Ουαου!! Καλά κανατε και το αποφασισατε μιας κι εχετε τη διαμονη. Και πολύς καιρος για να αξιζει τον κοπο η διαδικασία

Καλημερούδια σε όλες!

Μουα :confused:??? Πότε καλέ πήγα σόλο Σαντορίνη και δεν το θυμάμαι?? Στον ύπνο μου? Χαχα! με μπερδεύεις με τη Φρόσω μάλλον! Όχι εγκω καρντιά μου ντεν πήγκα πουτενα!

Για τις εξόδους, στην ηλικία σας δεν τα έβγαζα ακόμα. Έκανε και κρύο και ήμασταν και ...αλαφρές συν το ακατάστατο πρόγραμμα όπως λες. Πρώτη μας έξοδος ήταν γύρω στον Απρίλιο (3 μηνών) βόλτα στο πάρκο πολύ κοντά. Μην πιέζεσαι όταν νιώσεις έτοιμη θα βγεις. Βρες μια μέρα που να νιώθεις καλά και πήγαινε κάπου κοντά ώστε αν φρικάρεις να μπορείς να γυρίσεις αμέσως. Η βόλτα είναι για να χαλαρώσεις όχι για να αγχωθείς περισσότερο.

Ιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Εχω χαζεψει τελειως δηλ:oops: Μη με παρεξηγεις, το μνημονικό εχει παει περιπατο ειπαμε! Ηθελα να σε παω κι εγω μια βολτα!! Σε μπερδεψα με το γαμο στη Σαντορινη της Φροσως...

Οκ τετοια λεγε μου να μη νιωθω αλλουτερη που δε βγαζω τα μωρα εξω!! Κι εγω ετσι λεω να ξεκινησουμε σιγα σιγα...

Μη με δουλεύετε για την πεθερά! Μου σπασε τα νεύρα!! Με μία ώρα ύπνο να προσπαθώ να ηρεμήσω το μωρό που γκρινιάζει και να την έχω πάνω από το κεφάλι μου "Να του φτιάξω γάλα?" "Όχι είναι νωρίς" Μετά από λίγο πάλι γκρίνια το μωρό, πάλι αυτή από πάνω: "Να του φτιάξω γάλα? 6 και 47 είναι"" "Όχι στις 9 τρώει!!:evil:" (Από μέσα μου: Άντε καλή μου γυναικούλα να κοιμηθείς!! Αφού βλέπεις ότι είμαι εγώ εδώ!!! ). Πολύ μου τη δίνει που ενώ με βλέπει έρχεται κι αυτή και κάθεται και αρχίζει τις ερωτήσεις και με αγχώνει. Γιατί όσο κι αν ξέρω το μωρό μου όταν ρωτάει αγχώνομαι μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Τελικά η μπουμπού έφαγε στις 9.30 εκείνη τη μέρα :rolleyes:. Αχ τα ΄πα και ξεθύμανα!

Η μεγάλη μου μπέμπα έμαθε να κινείται με το γυριστό σύστημα κώλο-κοιλιά-κώλο κοιλιά ..κοκ. Σύντομα αρχίζει το μεγάλο κυνηγητό!!:P

Φιλάκια και τα ξαναλέμε (ελπίζω)!

χαχαχα! Ωραια η πεθερα, ηθελε να βλέπει!

καλα κυνηγητα σιγα σιγα! Νωρις δεν ειναι?? Αμαν τι μας περιμενει??

Gem συγχαρητήρια για το 7! Μήπως λέω μήπως τα μπεμπέ θέλουν να σου πουν ότι τους αρέσουν οι βόλτες και θέλουν να πάνε μια;

Διάβασα και διάφορα άλλα για Τζια και για Σαντορίνη αλλα δε θα τα σχολιάσω γιατι είμαι υπεράνω και φυσικά καθόλου μικρόψυχη να πεις ότι ζηλεύω τρελά και βγάζω καπνούς απ' το κακό μου. Όχι, όχι εγώ !!

μπα...ειπαμε θα τα κλεισω μεσα!!! Ανετ στο τσακιρ κεφι σημερα θα παμε για εμβόλιο:tongue:

Κι εγω καπνους δε βγαζω...μπα!!!!!χαχαχα

.

Τζεμινι 7 ε??? ετοιμάσου έρχονται τα ωραία!!!! autoeditadminΧτες πήγα και ψώνισα κάτι τελευταία και σιγα σιγα ετοίμαζω τη βαλιτσα.

Οχι σιγα σιγα καλε!! Εχε τη βαλιτσα ετοιμη!

Κι εδω τρελή ζεστη και ο αερας σου παιρνει το κεφαλι... Ευτυχως δεν εχουμε ξεκινησει βολτες δηλαδη!:tongue:

Αντε να τα δω κι εγω τα ωραια! Αν και νομιζω ειχαν απλά εξαντληθει απ την πολλή γκρινια

εγω και παλι ειχα κοσμο ολο το σ/κ και χθες οποτε περνανε οι μερες ευχαριστα... ερχονται και μερικοι φιλοι με μωρακια στο σπιτι και ο αντρας μου κανει προπονηση.. του αρεσει λεει να ασχολειται μαζι τους.. ελπιζω μονο να το συνεχιζει και με τα δικα μας...

Ωραια αν εχεις κοσμο περνανε οι μερες...

Αφου ασχολειται με τα αλλα σκεψου ποσο θα κανει και με τα δικά σας! μπραβο καλό αυτο!!

Glor!!!!!!!! παραλίγο να ξεχασω πάλι.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Γερα και τυχερα να ειναι τα μπεμπε και πάντα ευτυχισμένα!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας..................Όλες σας ευχαριστούμε. Κι εσέις να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας.............:P:p:p

αχ εχετε κ εσεις γεννεθλια??? χρονια πολλα κ ευτυχισμενα!!!

tJYkp3.png

Ναι ναι έχουμε κι εμείς σήμερα. Σ ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. Πριν δυο χρόνια τέτοια εποχή είχε πέσει πολύ γέννα ......Χαχαχαχα............Κι εσύ με το καλό εύχομαι τα ζουζούνια σου!!!!!:P

Διαφημίσεις

Ιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Εχω χαζεψει τελειως δηλ:oops: Μη με παρεξηγεις, το μνημονικό εχει παει περιπατο ειπαμε! Ηθελα να σε παω κι εγω μια βολτα!! Σε μπερδεψα με το γαμο στη Σαντορινη της Φροσως...

Οκ τετοια λεγε μου να μη νιωθω αλλουτερη που δε βγαζω τα μωρα εξω!! Κι εγω ετσι λεω να ξεκινησουμε σιγα σιγα...

Σώπα καλέ που θα σε παρεξηγήσω!! Σε καταλαβαίνω! Μετά τη γέννα πήρα διαζύγιο από τη μνήμη!!:D Για το έξω ξέχασα να σου πω την πρώτη φορά να έχεις παρέα οπωσδήποτε.

Glorr να χαίρεσαι τα γλυκά σου τα glorrakia!!!

Φιλάκια!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλησπέρα, κοριτσάκια!!! τους φόρτωσα για λίγο στην πεθερά μου και είπα να μπω να σας διαβάσω...

glorr, να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις!!! χιλιόχρονα!!! θα κάνετε γιορτούλα με κεράκια και τα συναφή?

gemini, η αρχή είναι το πιο σημαντικό...την πρώτη μέρα μπορεί να έχεις λίγο άγχος, αλλά μετά θα ηρεμήσεις και θα θες κάθε μέρα να τους βγάζεις...εμείς αρχίσαμε περίπου στην ηλικία σας να τα βγάζουμε, αλλά επειδή είχε ακόμη κρύο δεν βγαίναμε κάθε μέρα...από Μάιο όμως που γίναμε 3 μηνών τους βγάζουμε καθημερινά έστω για μισή ώρα...η παιδίατρος επέμενε ότι και τα μωρά βαριούνται και θέλουν την βολτίτσα τους!!! ο δικός σας τι προτείνει? η γκρίνια πάντως είναι συχνά και από κλεισούρα και βαρεμάρα...κατά τη γνώμη μου, όταν νιώσεις εσύ καλά και έχεις και παρέα, τάισε τους στο σπίτι και βγάλε τους για κάπου κοντά με το καρότσι...αν αρχίσουν την γκρίνια, τι έγινε? επιστρέφεις...

τζίνι, η τιμή ακούγεται πολύ καλή...εγώ θα ρωτούσα και κανέναν άλλον από τους ενοίκους πως τη βγάζουν χωρίς θέρμανση και σχετικά με τα κοινόχρηστα...πάρε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι εκ των έσω...

σεμινάκι μου, τέλη Αυγούστου λέτε για διακοπές? που λέτε να πάτε? εμείς θα πάμε Ξυλοκαστρο για καμιά βδομάδα και μετά Ηπειρο στο χωριό του συζύγου...στο Ξυλόκαστρο θα είμαστε μόνοι μας, μετά θα έχω βοήθεια από πεθερικά...α! και λέμε να πάμε και κάπου τα δυο μας για 2-3 μέρες και να τα κρατήσει η μαμά μου!!! μακάρι να κανονιστεί κάτι...

Ithaki, κουράγιο και περνάνε οι μέρες...εγώ θα πρότεινα όσο μπορείς να αποφύγεις το τσιγάρο...εγώ το είχα κόψει εντελώς στην εγκυμοσύνη, μετά που θήλασα έκανα 1-2 τη μέρα αλλά αργά το βράδυ που είχα τελειώσει με θηλασμούς κλπ...όσο για το φαγητό, εκεί νομίζω όλες τις κάναμε τις ατασταλίες μας...εγώ σύνολο πήρα 17 κιλά και γέννησα στις 33 εβδομάδες...έχουν μεινει ακόμη τα 7, αλλά φταίω γιατί δε λέω να μαζευτώ...

Κορίτσια, ξεκινάμε στερεες τροφές την Παρασκευή...δεν έχω μεγάλες προσδοκίες...εσάς μετά από πόσες μέρες άρχισαν να τρώνε ικανοποιητικά την κρεμούλα τους? επίσης, ξέρετε πόσο καιρό μετά τον αποθηλασμό έρχεται η περίοδος? Λέω να σταματήσω το θήλαστρο πλέον και φοβαμαι ότι θα αδιαθετήσω στις διακοπές και δεν θα μπορώ να κάνω μπάνια...

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Κοριτσια ο Σκλαβενιτης εχει τα babylino -5 το πακετο συν το κουπονι βγαινει η μεγαλη συσκευασια απο 15.30- 6.30......

Εχω 3 κουπονια για πανες βρακακια babygo των 2.5 ευρω,εχει κ εκει προσφορα -3 ευρω,οποια κοπελα τα θελει ας μου στειλει ενα πμ,ληγουν τελος Αυγουστου.......

Χρόνια πολλά στα γκλορόπαιδα!!!!!!!!!!!!!!

Τα γλυκούλια και ομορφούλια!

Υγεία πάντα, χαμόγελα, νάζια και χαρές!!

Να τα χαίρεστε glorr!

1008-016-14-1069b.gif

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας σχετικά με τα γεύματα στο καράβι! Άργησα λίγο να ξαναμπώ, αλλά τα διάβασα. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τί θα κάνω..αλλά παρήγγειλα ήδη τσάντες-ψυγεία-ισοθερμικες κτλ και τους είπα να μας τα φέρουν πριν φύγουμε.

Να σας πώ κιόλας ότι βγάλαμε δόντι...

ο μπεμπούλης μας! Για αυτό καλέ ήταν έτσι το παιδί..

Τώρα ετοιμάζεται και το δίπλα. Προβλέπω να βγει σε Κρήσσα γη το 2ο δόντι...:rolleyes:

Η μπεμπούλα έχει φαγούρες στα ούλα πιο έντονα, του παίρνει τη σόφι από τα χέρια του και τη λυσσάει..αλλά από ό,τι την είδα αργεί αυτή ακόμα..

Καταρχήν να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη μορίτσα που τα καταφέρνει, μέρα με τη μέρα ! Καθε μέρα είναι κέρδος! Καί ήδη είσαι σε καλό και ασφαλές σημείο. Εύχομαι το καλύτερο να επιτύχεις, χωρίς βέβαια να μας κινδυνέυσεις λεπτό! Μέχρι τότε.. κουβαδάκια ;):D

Επίσης να καλωσορίσουμε τηηηηηηηη Σεβούυυυυυυυουου! Εμφάνιση-εντύπωση.

Καλέ, πώς είχα χάσει εγώ το σκηνικό της αλλαγής δωματίου?

Πώ-πω πρέπει να ψώφησες..από την κούραση.

Εμείς το a/c το έχουμε αναμμένο όλη μέρα 27. Τρέμω στην ιδέα του εκκαθαριστικού πάλι, αλλά δε γίνεται. Τα μωρά ζεστένονται τουλάχιστον 2φορές περισσότερο από εμάς.

Με εξαίρεση κάποιες φορές το 26 ή 28 ανάλογα..για λίγο όμως..

Ντύσιμο: ένα tshirt και πάνα.

Βέβαια το a/c δεν είναι στο δωματιό τους. Είναι στο σαλόνι και πάει και στα υπνοδωμάτια. (είναι 24ρι ινβέρτερ και πάει άνετα χωρίς να ξυλιάζεις). Την ημέρα στο σαλόνι παίζουν, αλλά δεν τα χτυπάει απευθείας πάνω τους.

Τζινάκι γέλασα πολύ μάτια μου πάλι και εκνευρίστικα κιόλας.. με όσα μας έγραψες.

Σχετικά με το φαγητό και σίστερ που ρώτησες, εγώ δε θα το έκανα θέμα για κάτι τόσο λίγο και μικρό για να μην της τη σπάσω. Αργότερα σε άλλη στιγμή θα της επισήμανα την ανησυχία μου κι ότι πρέπει να προσέχει κάπως τη διατροφή, όχι για την εγκυμοσύνη μόνο αλλά και για την ίδια!

Στο τσιγάρο θα ήμουν κάθετη! Αν και πολλές καπνίζουν λίγα στην εγκυμοσύνη. Θεωρώ άδικο να μην έχει επιλογή το έμβρυο/νινί κι εσύ με το έτσι θέλω να το ποτίζεις νικοτίνη..

Μόλις έμαθα ότι ήμουν έγκυος, (από το τεστ) έκανα δύο τσιγάρα, ήπια μια μπύρα και τέλος. Μαχαίρι. Το έχω κρατήσει μέχρι τώρα.. για να δούμε! ΜΑκάρι να μην σπάσω..

Πάντως να σας πω, όταν έκανα τις εξειδικευμένες εξετάσεις με την εμβρυοκαρδιολόγο, είχαμε καλογνωριστεί, από τη συχνότητα που την έβλεπα και πιάναμε την κουβέντα για διάφορα θέματα σχετικά με τα έμβρυα κυρίως. Μου είπε ότι το τσιγάρο ακόμα και στην αρχή εππηρεάζει τα έμβρυα, γιατί λέει η καρδίες είναι από τα πρώτα πράγματα που σχηματίζονται κι από πολύ νωρίς..δε θυμάμαι τώρα, και κάτι άλλα, αλλά το νόημα ήταν ότι εππηρεάζει πολύ το τσιγάρο, ακόμα κι όταν νομίζεις πως όχι..

Σε αυτό το σημείο να απαντήσω χαιρετήσω την καινούρια κοπέλα την petty.

Αλήθεια πώς πήγε ο 1ος σου υπέρηχος? Πώς σου φάνηκε?

Εγώ δεν είχα κάνει ποτέ χοριακή (και τελικά κακώς..αποδείχθηκε), για την ακρίβεια ήμουν τόσο άσχετη που δεν ήξερα τί ήταν και όταν την είχα διαβάσει εδώ από τα κορίτσια την γκούγκλαρα για να δώ τί ήταν.:shock:

Λαέρτα το απόγευμα εσύ τί δίνεις? (αντί της τυποποιημένης κρέμας εννοώ) για πες ιδέες να παίρνω κι εγώ. Δίνεις βρώμη με γάλα? Τραχανά? Γιαούρτι? Αυτό το μούσλι το έχετε δοκιμάσει? είναι καλό?

Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω με αφορμή τη μικρή που είχε (και δεν ξέρω ακόμα εάν έχει) αλλεργία στο αγελαδινό γιαουρτάκι πρόβειο ή κατσικίσιο. Έχει δώσει καμμία? Έχετε να προτείνεται καμία μάρκα? Λέω να δώσω και στον μπέμπη όταν ξεκινήσω από αυτό.

Κορίτσια η χορτόσουπα απλά Τζίφος! Όυτε για πλάκα. Κάτι τους χαλάει με το που πλησιάζει το κουτάλι στη μύτη τους..εσείς τί βάζατε στην αρχή? πώς τα ξεκινήσατε?? λέτε να τα χαλάει το σέλινο? το έβγαλα σήμερα.. μήπως το λεμόνι? wtf??????

Νουνούκα σε τί μπορούμε να σε βοηθήσουμε?Πάρε τηλ ή να σε πα΄ρω εγώ αύριο? Κι εν πάση περιπτώση τί στο καλό σου έγινε πάλι και "κόπηκες" -απαισιοδόξησες??

Νάκι..καλά..κουφάθηκα λέμε..

κι εγώ δεν το είχα για τόσο εύκολο..

ήξερα ότι μόνο εάν σου έχει βγει πρώτα μια φορά παλιά μετά βγαίνει εύκολα, αλλά όχι κι έτσι.. περαστικά του. Ελπίζω κι εύχομαι να μην πονάει και να διορθωθεί άμεσα!

Ουχ..τώρα θυμήθηκα σκηνικό, κάποιου τύπου που έκανε μια κίνηση και το έβαζε μόνος του.......

Τζεμμμμμμ εύχομαι το 7 να κρατήσει, αλλά να κοιμούνται νωρίτερα!

Τώρα για τις βόλτες..και γενικά για όλα, μην σκεφτείς τα πρέπει και τα μη, ή τί έκανε ο ένας κι ο άλλος, ειδικά για τη βόλτα επιμένω ότι θα το κάνεις όταν νιώσεις εσύ έτοιμη κι ότι μπορείς..αλλιώς δεν έχει νόημα και την όποια "νευρικότητα" σου θα τη μεταδώσεις.. οπότε κοολ..περίμενε το "μήνυμα"..

Σεμίν, καλή αρχή με την πεθερά.. :tongue::tongue::tongue:

Αλήθεια είναι μεγάλη σε ηλικία? Δε θυμάμαι να έχεις γράψει..

Κι εμένα θα μου την έσπαγε πάντως αυτό το σκηνικό..πάνω από το κεφάλι μου βραδιάτικο και με το μωρό να κλαίει. :evil:

Σελεστίν μου!

Μια χαρά σας βρίσκω στο πρόγραμμα των διακοπών! Άντε να περάσετε καλά και να ξεκουραστείς κι εσύ πάνω από όλα, το αξίζεις!

Βλέπω σας ξεκινάει "νωρίς" σχετικά εσάς στέρεες (εννοώ βάσει εβδ. γέννησης), εμείς ξεκινήσαμε στον 6ο. Από τί θα ξεκινήσετε? από κρέμα?

και γιατί δεν παίρνει αν είναι αυτή που δεν έχει μέσα σκόνη γάλα, για να βάζεις το δικό σου καλύτερα? λέω τώρα εγώ...

Για την περίοδο δεν ξέρω να σου πω.. φαντάσου ότι εμένα μου ήρθαν χωρίς να έχω σταματήσει να θηλάζω!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock: Καλά βέβαια όλο και λιγόστευε , εγώ δεν ήμουν καλή αγελάδα:cry::cry:..τα'χουμε πει, αλλά τελικά βλέπω ότι τίποτα δεν είναι στάνταρ..από γυναίκα σε γυναίκα παίζει..οπότε προσοχή αυτό με την περίοδο και κυρίως με την ωορρηξία!!!!!!!!

Παίζει να έχω γράψει τόοοοσααααααα, που μπορεί να μη μου εμφανίζει μετά το ποστ...

αλλά χ3στ1κ@...

είχα λίγο χρόνο και ξέδωσα στη γραπτή φλυαρία!

Κατά τα άλλα..τρέχω..όπως σας τα είχα γράψει...

κι ακόμη χειρότερα.. νομίζω πως δε θα προλάβω να ετοιμαστώ μέχρι να φύγουμε..

επίσης νιώθω πολύ κουρασμένη..

καληνυχτώ..κι ελπίζω να ξαναβρώ το χρόνο και την αντοχή να σας ξαναγράψω σύντομα..

όποια μπορεί να μου πει κανένα κόλπο πάντως για τη χορτόσουπα pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

ααααα, κάποια ρώτησε..η σελεστίν νομίζω.....

έχω ακούσει ότι τα παιδιά χρειάζονται 15μέρες για να συνηθίσουν τη νεα τροφή....

εγώ όμως απελπίζομαι με τη χορτόσουπα γιατί ούτε καν δεν ανόιγουν το στόμα..κι όταν βάλω μία με ύπουλο τρόπο..αηδιάζουν και μετά κλαίνε..!:shock::shock::confused::confused:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

χρόνια πολλά στα κουκλλλιστικα μωρά σου γλορού!!!!!!!

πάντα γερά κ ευτυχισμένα!

κ καλησπέρες καλησπέρες καλησπέρες.

τρέχω κ δεν φτάνω. μαζεύω τον αμάζευτο.

μόνο τα ιμάτια έμειναν για τοποθέτηση στις βαλίτσες κ τέλος. ξαπλάρω.

τζας?????

για οποιαδήποτε χρηματοδότηση, σαν δικαιολογητικό περνάει πάντα το τρέχον εκκαθαριστικό.

τώρα τί ακριβώς δεν αναγνωρίζει ο εσππα (ούτε καν πώς λέγεται δεν ξέρω καλά καλά) δεν μπορώ να καταλάβω.:confused:

τζεμ τζεμ, σεβούλα, στους 27 με ανοιχτό παράθυρο λέει ο ντοκ μας.

σεμίνι ζουλεύω τις διακοπές σας. εννοώ σαν ζεύγος ντουέτο κ όχι κουαρτέτο.

πατριωτάκι ο χασμπάνος σου? εγώ... πρόποδες σμόλικα!

παπί μαζεύεις? τελικά τί θα κάνεις με το φαή τους?

έχει ακριβά κοινόχρηστα το κτίριο παίδες για μάρτη μήνα κ δεν έχει καλοριφέρ.

δεν έχει κ την πιτσίνα των χολιμπιακών διαστάσεων. κ είναι του 95. (παίζει του 92) απλά είναι κοντά στο κλεινον άστυ κ βολεύει.

το πολύ πολύ καλό είναι ο σεκιουριτάς σε 24ωρη βάση.

αλλά αν τελικά το κλείσω, μέχρι μάη με ΄πουπουλένια πανοπλία θα γυρίζουμε στο σπίτι?

έχει υγρασία η περιοχή.

ερώτηση: τα τιμολόγια της δεή στο πότρο ράφτη κ πέριξ είναι όπως αθήνα, ή όπως επαρχία?

φιλιά σε όλες.

βιάζομαι η έρμη!

υγ: μορίτσα 'σ μπεμπέ περίμενετε να γυρίσω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

παπί το σέλινο μόνο στο βράσιμο, όχι στο μούλτι.

καρότο βάζεις?

σταγόνες λεμονάκι?

ουγκ ουγκ.

οκ όχι μουλτι.μπορεί να έγυγε κανα ψιλό, δεν παίρνω κι όρκο. θα το προσέξω και αύριο.

καρότο γες και λεμόνι γες. μα νομίζω ότι αυτό τα κάνει και ξυνίζουν..τί να πω??????????????

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...