Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ιατρικό ανακοινωθέν :-))))

Την γλιτώσα! Τα μικρά είναι καλα εγω ανέβασα λίγο ακόμα τους δείκτες και την Τετάρτη πάλι εξετάσεις. Αν ανέβουν κι άλλο θα κανονίσει καισαρικη, αν πέσουν συνεχίζουμε την παρακολούθηση. Αύριο πάλι συλλογή....χαχα!

Θερμοκοιτιδα θα πανε γιατί δεν θα έχουν μπει 36 εβδ. Θα κάτσουν μέχρι να αρχίσουν να τρώνε. Είμαι αισιόδοξη!

Δεν έχω διαβάσει τπτ, είμαι ακόμα στο δρόμο.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

μοριτσα μην ανησυχεις, τα μπεμπε δεν θελουν να ερθουν με καυσωνα!!!:P:p

τζινι μηπως να ητν παρακολουθουσε διατροφολογος για να μην παρει αλλα κιλα?

Εμεις καλα,γυρισαμε απο 3ημερο και τα μικρα μας είναι για νανι!! φιλακια σε ολες σας

σε φάση πανικού είμαστε!!

κοιτάω για εισιτήρια και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μωρέ θα φορτωθώ στην Πάπιοοικοιγένεια και θα γελάμε...

Πως είσαι εσύ; εξερράγην τελικά ή κρατήθηκες;

μπουμ δεν έκανα, γιατί αν κάνω θα τα ισσοπεδώσω ό λ α.

έκανε η άλλη σίστερ όμως ένα μπουμ/ κήρυγμα στο ''πρόσωπο'' τηλεφωνικά.

Καλημερα!

4:15 τα μωρα σημερα...δε βαριεστε...καλο ειν' κι αυτο!

tzini welcome επιτελους!!! Που γυριζες τρελοκοριτσο??

Ο φιλοξενουμενος μου ηταν οκ ευτυχως. Οχι σαν τον πεθερο σας :tongue:χαχα Ε ο ανθρωπος ενιωθε πραγματικά σα στο σπιτι του! Θα ξανερθει λεει απο βδομαδα για θαλασσα :shock::shock: Μαλλον του αρεσε..:rolleyes:

για τον μποζο-αφεντικο που σπαει τα νευρα τι να πω...αμα ειναι γαιδαρος δεν μπορεις να κανεις και πολλά. Μονο ξυλο θελουν αυτοι...δεν παιρνουν απο λογια. οχι δεν ειμαι ο Κασι^&%$αρης! αλλά ξανασκεψου τη δολοφονια!

να ταν αφεντικός καλά θα ήταν.

χασμπάνος της είναι ο παλιομαμακοπίτουρας!

πάλι φιλοξενία? θα ξανάρθει για νοσοκομειοεξετάσεις κ το τερπνον μετά του ωφελίμου, ή απλά δια το τερπνόν?

δε νιώθω καλά τελευταία κ έχω ακούσει τα καλύτερα γαι τους δόκτορες της περιοχής σας.....:tongue:

Nuffi

Εγω πλέον έχω βαρύνει , όχι τοσο από μεγεθος κοιλιάς, απλά νιώθω βαριά στην κίνηση, νιώθω πόνο κάτω χαμηλά στους μύες της λεκάνης, στο κρεβατι όταν κοιμάμαι από οποιαδήποτε πλευρα με καθε κίνηση νιώθω πονάκια, οι αρθρωσεις πλέον στους αστραγάλους και στα δάχτυλα του χεριού δε λυγίζουν (μάλλον από το πρήξιμο) και πονάει και ο αριστερός μου καρπός , ούτε το σουτιέν δεν μπορώ να κουμπώσω χωρίς πόνο...

Μορίτσα εσύ;Πώς πάει;

Gemini κουράγιο! Σε λίγο θα πάρουν το κολλάϊ κι ο θηλασμός θα γίνει παιχνιδάκι που είπε κι η Νουνού νομίζω και θα τρέχεις σε ενα μηνα παραλία για μπανάκι :)

λογικά κ φυσιολογικό είναι να νιώθεις πιο βαριά γενικά.

τί να σου λεώ κ εγώ που σχεδόν από την αρχή της διδυμοεγκυμοσύνης, δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό, όυτε να σηκωθώ από το κρεβάτι, αν δεν πιανόμουν καλά από την άκρη. τη μέση μου μέσα!

αυτό είναι το θέμα. έχει περάσει αρκετά από του χριστού τα πάθη το άτομο για να είναι σε αυτή την κατάσταση που είναι τώρα. οπότε πραγματικά πιστεύω πως μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα, μπορεί να κάνει μικρές ατασθαλίες/ γουρουνιές. δεν σημαίνει απαραίτητα, οτι δεν μπορεί να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης της.

Και τωρα που μου ξανάρχεται η έκπληξη για το ζαμπονοτυροπιτάκι...

Καλέ μόνο εγώ έτρωγα πατατάκια, γαριδάκια, γαλοπούλες, σαντουιτς με τονους και μαγιονέζες, κινέζικα, σουβλάκια, πίτσες και μια πάστα την ημέρα στην εγκυμοσύνη; :o

:shock: κινέζικο????

σε συνδιασμό τρόφών έχω δεί το πιό κουφό από όλα:

πατατάκια με μερέντα!

α και δε σας είπα...

φυσικά ο κλιματισμός δε δουλεύει και πονεί και η κεφάλα μου...

μήπως παραπονιέμαι πολύ; συγνώμη για το πρήξιμο αλλά θα συνεχίσω :P:p

είσαι η πρωταθλήτρια της σάουνας έτσι?

θα έρθω κ εγώ μπας κ κάνω το φιδίσιο κορμί που είχα κάποτε!

Γεια χαρα. Υπομονη λιγο ακομα και θα στρωσει το ωραριο μια χαρα.

Καλα για το.τσιγαρο συμφωνω κι εγω. Δεν φταινε σε τιποτα τα.μωρακια να τα καπνιζουμε.... Εγω οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν ξανακαπνισα εως και που τελειωσα με το θηλασμο. Ποσες φορες ημουν στα προθυρα να κανω αλλα κρατηθηκα.

Πολλες ομως δεν μπορουν να το κοψουν. Κουμπαρα μου κ η νυφη μου καπνιζαν 6 με 7.την ημερα και τις εκραζα. Βεβαια γι αυτο πηρα κ τοσα κιλα. Εκοψα το τσιγαρο κ το.εριξα στο φαγητο...

να σου πώ στην 1η εγκυμοσύνη το είχα κόψει μαχαίρι.

στη διδυμοεγκυμοσύνη τις έκανα την τζούρες μου.

ήταν τέτοιο το σοκ.......!

καλησπερα!

βρε κορες εχω 4 τοιχους τριγυρω αλλα δεν ξερω σε ποιον απο ολους να κοπανησω το κεφαλι μου!!!!

ξεκινησαμε χθες για να παμε στη θαλασσα αλλα καταληξαμε νοσοκομειο:mad::mad::cry::cry:

φτανουμε στην παραλια και παει ο καλος μου να βγαλει την μπλουζα του και μενω κοκκαλο!!!!!εφυγε ο ωμος απο την θεση του και κρεμοταν το χερι...

ευτυχως ηταν κατι γνωστοι και βοηθησαν με τα μωρα,καροτσια,πραγματα συμπραγκαλα.

Μιλαμε για τρελη μουτζα εχουμε φαει.Φυσικα τωρα δεν μπορει να κανει τιποτα και χρειαζεται και μαγνητικη που δεν εχουμε εδω οποτε αντε ξανα μανα Αθηνα.Δεν αντεχω αλλα νοσοκομεια ουτε ζωγραφιστα αλλα ολο μπροστα μας τα εχουμε.

και ειμαι και πτωμα και ο μεγαλος δεν λεει να κοιμηθει να παω και εγω να ξεραθω,μην του πω τιποτα για την μανα του!!!!!!!!!!

νάκι έχω κοπανίσει ντουλάπια κ εγώ με το κεφάλι μου!

μή το κάνεις. πονάει πολύ.

έλεος ρε κορίτσι μου. δεν τον πάει ο 7ος μήνας τον άντρα σου?

σοβαρά τώρα, μήπως αν φτιάχνατε εκείνο το καντηλάκι στην αυλή σας για ''αυτούς''?

τί να σου πώ νάκι. θα το έκανα στάνταρ.

Ενταξει μωρε, θα φυγουν..και ειδικα αν εχεις ξεκινησει χωρις παραπανω κιλα μην αγχωνεσαι...το χαρηκες κιολας;)

Αχ το ξερω οτι αλλα ζευγαρια πανε βολτες...και νοιωθω πολύ μυγιάγγιχτη (ετσι γραφεται?) αλλά ειλικρινα δεν ειμαι!!! Δεν ξερω ισως καποια μωρα ειναι πιο καλοβολα, ισως οταν εχεις και μεγαλυτερο παιδακι να χρειαζεται οντως τη βολτα και να μην εχεις αλλη επιλογη. Ψαχνω να βρω εξηγησεις δηλαδη...πάντως εγω μεχρι ωρας δεν μπορω:cry:

Εμενα κατι παθανε τα τζεμτζεμια σημερα. Τον μεγαλο κατι με φαγητο πρεπει να τον πειραξε...δηλ ρευοταν κι εβγαζε γουλιες 3 ωρες μετα το γευμα και τον εβαζα στο στηθος και δεν ηθελε να φαει με τπτ. Τωρα καλα. Ο μικρος σα να εχει ψιλοδιαρροια μου φαινεται, και φτερνιζεται...παιζει να εκανα βλακεια με το κλιματιστικο. Θα δουμε. Εχουμε και τα εμβολια αυριο γμτ...

όταν νιώσεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις ''δυσκολίες'' που ίσως τύχουν... θα αρχίσεις κ εσύ να βγαίνεις πιο πολύ. δεν είναι κ έυκολο κάποιος να ανταπεξέλθει επαρκώς, έστω ψυχολογικά, με 2 μωρά να κλαίνε.

να προσέξεις το χρώμα της διάρροιας κ να το πείς στον ντοκ.

Γεια σας κοριτσάκια!

Πώς είστε; Λιώνουμε πάλι σήμερα, ε;; Η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού! Υπέροχα!

Εμείς είχαμε τους γάμους και τα γλέντια που σας έλεγα. Πολύ καλά περάσαμε αλλά τρελό ξενύχτι και κοιμήθηκε πρώτη φορά και η πεθερά εδώ και έζησα τον εφιάλτη να σηκώνομαι για το μωρό που γκρινιάζει και να την εχω πάνω απ ΄το κεφάλι μου :mad:!!

Δεν σας διάβασα 2-3 μέρες, οπότε σήμερα είχα μελέτη.

Λοιπόν, χρόνια πολλά στα νινάκια που γιόρταζαν!! Jasmini και Nufi, καλα θυμάμαι; Να τα χαίρεστε! Να τα εκατοστήσουν, να ευτυχήσουν και όοο,τι επιθυμούν!!

Νάκι τι ήταν αυτό που σας έτυχε;; Έμεινα! Έτσι εύκολα βγαίνει ο ώμος;; Τέλος πάντων περαστικά σας και τίποτα άλλο να μη σας βρει!

Τζίνι με μπέρδεψες λίγο με αυτό για τις στερεές αλλά δεν θυμάμαι και τι σου είχα γράψει. :oops::oops: Αλτσχάιμερ you know! Ο γιατρός μου είπε να αυξάνω προοδευτικά την ποσότητα μέχρι να φάνε ολόκληρη μερίδα. Για κρέμα μιλάμε. Τα ψιλοκαταφέραμε χτες!! Απλώς δεν πολυεπιμένω λόγω ζέστης! Για την εγκυούλα δεν μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο.. Τι να έλεγες, δεν σου δίνω;; Ενήλικη είναι αν της τη βαρέσει θα βρει τρόπο να φάει. Μια διακριτική συζήτηση μόνο αν έχεις άνεση.

Περαστικά στη μικρούλα σου!!

Nunu κουράγιο κι εγώ χωρίς κλιματισμό είμαι στο σπίτι με τα μωρα και τα έχω δει όλα! Γκρίνιαξε όσο γουστάρεις!

Gemini αυτό που λες εμένα η μικρή το πάθαινε συνέχεια τους πρώτους μήνες. Εμβολιάζεστε αύριο;; Καλή επιτυχία!

Ζουλεύω (αλλά δεν φθονώ ;)) όσες φεύγουν/ξέρουν πότε και για πού θα φύγουν για διακοπές!!! Εμείς ξέρουμε πως έχουμε άδεια 15-31/8, και τίποτα άλλο. Καλά να περάσετε όλες!! (Τζίνι εσείς κανονίσατε τελικά κάτι; )

Φιλάκια σε όολες ανεξαιρέτως!!

κοιμήθηκε εκεί η πεθερά ε? φαντάζομαι θα πέρασε καλά κ αυτή.

η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!:mrgreen:

φεύγουμε για την εξωτική εύβοια την τετάρτη καλέ!

λοιπόν πήγαμε σήμερα στο εκπτωτικό. το κομμάτι που είδα μου άρεσε.

μέρα που βρήκα κ εγώ όμως?!

αλλά μόνο πούμα, νικε, παπασωτηρίου κ επιστροφή στη βάση μας.

πήγες πιο μέσα στον παιδότοπο? στα αηδονάκια? αξίζει?

είδα τον ήλιο μπροστά μου κ δεν κούνησα ρούπι το καρότσι.

γλέντια να δείτε ο άλεξ! μαμα μαμα μαμα μαμα

έχει αρχίσει κ μου την βαρεί στα νέυρα αυτό το μαμα όοοολη την ώρα.

μη κ χαθώ από το οπτικό του πεδίο... τη βάψαμε! κ να ΄χω κ τον ν. να μουρμουρεί: κ κλαψιάρης, ο έτσι, ο γιουβέστι ο αλλιώς .... δεν βρήκε κ νούμερα από αυτά τα μπλουζιά που ήθελε ..... πίφ!

τα ακούς τζεμ αυτά που τραβώ, εκτός από τις τρίχες στην καρκάλα μου? ακούω να λές!

Την γλιτώσα! Τα μικρά είναι καλα εγω ανέβασα λίγο ακόμα τους δείκτες και την Τετάρτη πάλι εξετάσεις. Αν ανέβουν κι άλλο θα κανονίσει καισαρικη, αν πέσουν συνεχίζουμε την παρακολούθηση. Αύριο πάλι συλλογή....χαχα!

Θερμοκοιτιδα θα πανε γιατί δεν θα έχουν μπει 36 εβδ. Θα κάτσουν μέχρι να αρχίσουν να τρώνε. Είμαι αισιόδοξη!

είπα κ εγώ: πού είναι αυτή σήμερα?!

άντε παλιοκατρουλού, στο κουβαδάκι σου ξανά :tongue:

Εμεις καλα,γυρισαμε απο 3ημερο και τα μικρα μας είναι για νανι!! φιλακια σε ολες σας

είχε πάει πιο νωρίς σε διατροφολόγο, αλλά δεν κατάφερε αρκετά.

είναι κ λιχούδω. δεν τρώει ποσότητες, αλλά πολύ λιπαρές λιχουδιές.

δεν μας είπες ζίτα, πού στο κέρας έκλεισες ξοχικό κ πόσο το μαλλί?

ψάχνομαι ακόμα κόρες. ίσως κάνω καμιά κίνηση για όλο το χρόνο.

βρήκα ένα στο αυλάκι. 360 ζητάει (από 395 ξεκίνησε τον απρίιλη). μεζονέτα 2πατη 88τ, με κοινόχρηστη πιτσίνα σε συγκρότημα, δίπλα στη θάλασσα, του 95 (ή του 92?), με σεκουριτά όλο το 24ωρο.

χωρίς καλοριφέρ. έχει αρκουδίσια λέει.

άντε κ το επιπλώνουμε λέμε. η υγρασία το χειμώνα/άνοιξη?

άσε που περάσαμε από έξω (κάναμε βόλτες στην περιοχή κ το βρήκαμε) κ είδαμε τα κοινόχρηστα μαρτίου (για αυτό που μας ενδιέφερε) 152 ευρώ παρακαλώ! χωρίς καλοριφέρ οκ κ χωρίς φυλλ έξοδα πιτσίνας?

το καλοκαίρι δηλ. πόσο θα πάει το μαλλί?

δεν πήγα να το δώ μέσα. έλειπε στη δουλειά η κοπέλα.

η τιμή τί σας λέει?

υγ: η ελπίς δεν έκανε ούτε καν δέκατα σήμερα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου τι κάνετε;

Εγω αυτές τις μέρες ψαχνομουν με το θέμα επιδότησης στους σταθμούς και έτρεχαν με τα χαρτιά και μετα συνειδητοποίησα ότι το όριο του εισοδήματος με πεταγε έξω..

Είχαμε και μια διαμάχη δίπλα στο αντίστοιχο θέμα γιατι με κοροϊδεύαν με αγένεια μεγάλη επειδη ρώτησα αν μπορω να στείλω του 2012 την δηλωση! Τελικα μόλις δικαιώθηκα γιατι έγινε τροποποίηση και δέχονται την φορολογική του 2012! Αύριο έχω τρέξιμο πάλι να προλαβω!!

Αυτές τις μέρες τρέχω και με την δουλειά με εκκρεμότητες και δεν πρόλαβα να διαβάσω νεα!

Nunukaki ετοιμάζετε για διακοπές ε απ΄ ότι είδα στα πεταχτα... Μπράβο τέλεια!!

RKdwp3.png

Μιας και μπήκα τέτοια ώρα μέσα....

Να ευχηθώ στα γλυκα glorrakia χαρούμενα γενέθλια!! Να είστε πάντα τρεις ευτυχισμένα και να έχετε υγεία και πρόοδο στην ζωή σας!!!glorraki να τα χαίρεστε τα ζουζουνακια σας και να τα καμαρώνετε πάντα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΕΣ!!

Ευχαριστώ που με αφήνετε να γκρινιάζω και θα γκρινιάξω κι άλλο...

Τα νεύρα μου είναι πολύ τσιτωμένα, εκτός του ότι είμαι ξύπνια από τις 4 με την Νικόλ μου γυρίζουν στο κεφάλι και τόσα πράγματα είμαι και τόσο κηγιθξηγηφξη τι να με πω...μάλλον ούτε Κρήτη θα παίξει και απίθανο για Κάλαμο, και ήθελα τόσο να ξεφύγουμε. αχ βαχ

Χα χα ωραία το έθεσε η τζίνι, το κουβαδάκι σου και σ άλλη παραλία!!! χε

Μπράβο κοπέλα!! κρατήσου!!

Φιλάκια μπουγακοοικογένεια!! πολύ καλά κάνατε!!! :D:D

καλησπερα!

βρε κορες εχω 4 τοιχους τριγυρω αλλα δεν ξερω σε ποιον απο ολους να κοπανησω το κεφαλι μου!!!!

ξεκινησαμε χθες για να παμε στη θαλασσα αλλα καταληξαμε νοσοκομειο:mad::mad::cry::cry:

φτανουμε στην παραλια και παει ο καλος μου να βγαλει την μπλουζα του και μενω κοκκαλο!!!!!εφυγε ο ωμος απο την θεση του και κρεμοταν το χερι...

ευτυχως ηταν κατι γνωστοι και βοηθησαν με τα μωρα,καροτσια,πραγματα συμπραγκαλα.

Μιλαμε για τρελη μουτζα εχουμε φαει.Φυσικα τωρα δεν μπορει να κανει τιποτα και χρειαζεται και μαγνητικη που δεν εχουμε εδω οποτε αντε ξανα μανα Αθηνα.Δεν αντεχω αλλα νοσοκομεια ουτε ζωγραφιστα αλλα ολο μπροστα μας τα εχουμε.

και ειμαι και πτωμα και ο μεγαλος δεν λεει να κοιμηθει να παω και εγω να ξεραθω,μην του πω τιποτα για την μανα του!!!!!!!!!!

Νάκι σκατοκατάσταση, δε ξέρω τι να σου πώ θα έρθουν όμως καλύτερες μέρες και άμα μπορούμε να κάνουμε κάτι πες μας. Φιλάκια και περαστικά γρήγορα!

Καλησπέρα κοριτσακια μου τι κάνετε;

Εγω αυτές τις μέρες ψαχνομουν με το θέμα επιδότησης στους σταθμούς και έτρεχαν με τα χαρτιά και μετα συνειδητοποίησα ότι το όριο του εισοδήματος με πεταγε έξω..

Είχαμε και μια διαμάχη δίπλα στο αντίστοιχο θέμα γιατι με κοροϊδεύαν με αγένεια μεγάλη επειδη ρώτησα αν μπορω να στείλω του 2012 την δηλωση! Τελικα μόλις δικαιώθηκα γιατι έγινε τροποποίηση και δέχονται την φορολογική του 2012! Αύριο έχω τρέξιμο πάλι να προλαβω!!

Αυτές τις μέρες τρέχω και με την δουλειά με εκκρεμότητες και δεν πρόλαβα να διαβάσω νεα!

Nunukaki ετοιμάζετε για διακοπές ε απ΄ ότι είδα στα πεταχτα... Μπράβο τέλεια!!

Και εγώ με το ΕΣΠΑ τραβιέμαι αλλά όλα του γάμου δύσκολα.Λείπει ο χρη εγώ είμαι μόνη στη δουλειά και σπίτι και όλο προβλήματα έχω. Θα τη στείλεις ταχυδρομικά ή με κούριερ την αίτηση;

αυτά προς το παρόν σας φιλώ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!

Nunu μου τι έγινε; Γιατι τόση απαισιοδοξία;

Με courier θα την στείλω και θα ζητήσω επιστροφή με αριθμό πρωτοκόλλου για να είμαι σίγουρη!

Ας μη γίνομαι κοινότυπη και μίζερη, τα θέματα λίγο πολύ είναι γνωστά, σύν ότι χάνω πράγματα, μυαλό καθόλου δηλαδή και μια ψιλογκαντεμίτιδα και πολύ ζέστη....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερουδια!!! Ενα νουμερο θα σας πω μονο...7!!!!!!!!!!! Και χαριν αυτου τα ξεχναω ολα!! Ναι ναι τα τζεμτζεμια κοιμηθηκαν εως τις 7:p:p Σαν ψεμα μου φαινεται!! ΟΜΩΣ χτες απογευμα-βραδυ ειχαν λυσσαξει λεμε... Απο τις 8 ειχαμε με τον αντρα μου απο εναν αγκαλια και πηγαιναμε βολτες στο αδιεξοδο μπροστα στο σπιτι μας...Δεν ηθελαν τιποτε αλλο!!!!! μετα ταισα μπας και κοιμηθουνε, γαριδα το ματι και γκρινια. Και οι δυο!!! Τελικα κοιμηθηκαν κατα τις 12, κι ενοιωθα οτι η μεση μου θ ανοιξει στα δυο. Το πρωι ανταμοιφθηκα ευτυχως...

Αχ πολύ γλυκαθηκα στο 7... για να δουμε και σημερα πως θα παει...

Εμείς είχαμε τους γάμους και τα γλέντια που σας έλεγα. Πολύ καλά περάσαμε αλλά τρελό ξενύχτι και κοιμήθηκε πρώτη φορά και η πεθερά εδώ και έζησα τον εφιάλτη να σηκώνομαι για το μωρό που γκρινιάζει και να την εχω πάνω απ ΄το κεφάλι μου :mad:!!

Gemini αυτό που λες εμένα η μικρή το πάθαινε συνέχεια τους πρώτους μήνες. Εμβολιάζεστε αύριο;; Καλή επιτυχία!

Ζουλεύω (αλλά δεν φθονώ ;)) όσες φεύγουν/ξέρουν πότε και για πού θα φύγουν για διακοπές!!! Εμείς ξέρουμε πως έχουμε άδεια 15-31/8, και τίποτα άλλο. Καλά να περάσετε όλες!! (Τζίνι εσείς κανονίσατε τελικά κάτι; )

Φιλάκια σε όολες ανεξαιρέτως!!

τελικα ολα στη ζωη εχουν το τιμημά τους:tongue:

Ευχαριστουμε,θα πω νεα!

μη ζουλευεις...εσυ πηγες και μια Σαντορινη!!!!!! ΚΑι σολο!!! Τι αλλο θες;)

Μπραβο κοριτσι!!Αντε τωρα παλι ξανά μανά τα τσισα και μακαρι να πεσουν οι δεικτες...ειδαλλως δεν πειραζει...ολα ετοιμα απο βαλιτσα κτλ?

Ωραια!!!! Επιτελους κι εσεις να χαλαρωσετε λιγουλάκι!

Ας μη γίνομαι κοινότυπη και μίζερη, τα θέματα λίγο πολύ είναι γνωστά, σύν ότι χάνω πράγματα, μυαλό καθόλου δηλαδή και μια ψιλογκαντεμίτιδα και πολύ ζέστη....

Μη σκεφτεσαι τιποτα...κοιτα μονο το τικερακι σου....salvation day! τσαμπα το βαλες? ΤΕλικα δεν πατε Κρητη??

tzini ο φιλοξενουμενος θα ερθει μονο για το τερπνπον αυτη τη φορα...ειδες ετσι?? αξεχαστη μενω η ατιμη:tongue: Ελα κι εσει για ντοκ!! Παρτυ θα κανουμε!!

χασμπανος:confused::confused: Ουπς!!!!:oops::oops: Χμμ...ακομα χειροτερα δηλαδη...Ας μην εκφερω γνωμη..μονο κριμα.

Εχεις δικιο...δεν ειμαι ακομα ετοιμη ψυχολογικα να αντιμετωπισω ενα σκηνικο σαν το χθεσινο για παραδειγμα. Γι αυτο και δε θελω να παω βολτα (συν τη ζεστη:rolleyes:), δεν αφηνω τη σιγουρια του σπιτιου μου. Ειναι φυσιολογικο ομως?? Το ειχατε κι εσεις?? Να εχω την ελπιδα οτι το ξεπερνας σιγα σιγα με εμπειρία?

Για το εξοχικο να σου πω δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω τιμες...Ομως βλεπω οτι γενικα τα εχεις ζυγισει καλά..δηλ εχεις δει και τα θετικα και τα αρνητικα του. Απο εκει και περα δες τι αλλες επιλογες εχεις και αν σε καλυπτουν. Τα κοινοχρηστα βεβαια μου φαινονται και πολλά και δεν μπορεις να κανεις και κατι, θα σου ερθει μια οποιαδηποτε τιμη και θα πρεπει να την πληρωσεις...

Σεντονι εγραψα πάλι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο μας.....

Σας εχω διαβασει αλλα τμηματικα κ δεν θυμαμαι κ πολλα....

Πολυ κουραση ολο το 3μερο αλλα τα μικρα κοιμουντε πια στο κατω δωματιο.....ειναι καλα που το εχω την μερα στους 27 βαθμους το a/c κ το βραδυ στους 28;

Φυσικα εχουμε κατι ξενυχτια του μεγαλου 3-5 το βραδυ....δοντι τπτ ακομα!

Φευγουμε για Τζια τελικα 3 εβδ τον Αυγουστο......:P

Φιλακια σε ολες σας κ κουραγιο.....

Καλημερούδια σε όλες!

τελικα ολα στη ζωη εχουν το τιμημά τους:tongue:

Ευχαριστουμε,θα πω νεα!

μη ζουλευεις...εσυ πηγες και μια Σαντορινη!!!!!! ΚΑΙ σολο!!! Τι αλλο θες;)

Μουα :confused:??? Πότε καλέ πήγα σόλο Σαντορίνη και δεν το θυμάμαι?? Στον ύπνο μου? Χαχα! με μπερδεύεις με τη Φρόσω μάλλον! Όχι εγκω καρντιά μου ντεν πήγκα πουτενα!

Για τις εξόδους, στην ηλικία σας δεν τα έβγαζα ακόμα. Έκανε και κρύο και ήμασταν και ...αλαφρές συν το ακατάστατο πρόγραμμα όπως λες. Πρώτη μας έξοδος ήταν γύρω στον Απρίλιο (3 μηνών) βόλτα στο πάρκο πολύ κοντά. Μην πιέζεσαι όταν νιώσεις έτοιμη θα βγεις. Βρες μια μέρα που να νιώθεις καλά και πήγαινε κάπου κοντά ώστε αν φρικάρεις να μπορείς να γυρίσεις αμέσως. Η βόλτα είναι για να χαλαρώσεις όχι για να αγχωθείς περισσότερο.

Τζίνι όχι παιδότοπο και αηδονάκια δεν πήγαμε, είμαστε μικρές ακόμα. Όντως μες την καραζέστη πήγες, απορώ πώς αντεξες! Καλά να περάσετε στην εξωτική Εύβοια!!

Μη με δουλεύετε για την πεθερά! Μου σπασε τα νεύρα!! Με μία ώρα ύπνο να προσπαθώ να ηρεμήσω το μωρό που γκρινιάζει και να την έχω πάνω από το κεφάλι μου "Να του φτιάξω γάλα?" "Όχι είναι νωρίς" Μετά από λίγο πάλι γκρίνια το μωρό, πάλι αυτή από πάνω: "Να του φτιάξω γάλα? 6 και 47 είναι"" "Όχι στις 9 τρώει!!:evil:" (Από μέσα μου: Άντε καλή μου γυναικούλα να κοιμηθείς!! Αφού βλέπεις ότι είμαι εγώ εδώ!!! ). Πολύ μου τη δίνει που ενώ με βλέπει έρχεται κι αυτή και κάθεται και αρχίζει τις ερωτήσεις και με αγχώνει. Γιατί όσο κι αν ξέρω το μωρό μου όταν ρωτάει αγχώνομαι μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Τελικά η μπουμπού έφαγε στις 9.30 εκείνη τη μέρα :rolleyes:. Αχ τα ΄πα και ξεθύμανα!

Η μεγάλη μου μπέμπα έμαθε να κινείται με το γυριστό σύστημα κώλο-κοιλιά-κώλο κοιλιά ..κοκ. Σύντομα αρχίζει το μεγάλο κυνηγητό!!:P

Φιλάκια και τα ξαναλέμε (ελπίζω)!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Χρόνια πολλά στα glorάκια!!!

Να ζήσουν, να ευτυχίσουν και να έχουν υγεία πάνω απ'όλα!!!

Glorr αποδέχτηκα το αίτημά σου.. Πρέπει να κάνω και κατι άλλο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ή είμαι οκ?

Τζίνι καλό το ενοίκιο -4 ρι να υποθέσω με δύο μπάνια;- βασικά πάρα πολύ καλό ΑΛΛΑ χωρίς κεντρική θέρμανση; Τα κλιματιστικά δε ζεσταίνουν το χώρο όπως το καλοριφέρ. Τα κλείνεις και φεύγει η ζέστη αμέσως , άρα πρέπει να καίνε συνεχώς. Είναι σημαντικό έξοδο. Και τα κοινόχρηστα πολλά βρε παιδί μου...

Νουνού, πήγαινε διακοπές! Πήγαινε πάραυτα!! Οπουδήποτε. Ακόμα και στα Καμμένα Βούρλα. Έστω και για λίγες μέρες.

Νάκι όταν το διάβασα έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Όντως, τόσο εύκολα βγαίνει ο ώμος; Τώρα έχει μπει στη θέση του φαντάζομαι (με τη βοήθεια των γνωστων και φίλων που ήταν εκεί) αλλά να πάτε και σε έναν ορθοπαιδικό, δεν πρέπει;

Moritsa να μπαίνεις σε τακτα χρονικα διαστηματα και να αναφερεις ευπειθώς. Νόμιζα ότι σε κράτησαν χθες :) Δλδ πάλι η ίδια δουλειά αύριο; Μα αφού είσαι αστέρι κι αντέχεις, γιατί βιάζονται οι ντόκτορες? Πάντως η βαλιτσούλα έτοιμη, ε;

Gem συγχαρητήρια για το 7! Μήπως λέω μήπως τα μπεμπέ θέλουν να σου πουν ότι τους αρέσουν οι βόλτες και θέλουν να πάνε μια;

Διάβασα και διάφορα άλλα για Τζια και για Σαντορίνη αλλα δε θα τα σχολιάσω γιατι είμαι υπεράνω και φυσικά καθόλου μικρόψυχη να πεις ότι ζηλεύω τρελά και βγάζω καπνούς απ' το κακό μου. Όχι, όχι εγώ !!

jYwYp3.png

Καλημέρα με ζεστό αέρα σήμερα αλλα καλύτερα απο χτες.

Nounou μην το σκέφτεσαι πήγαινε μια βδομάδα διακοπουλες καλο θα σας κάνει!!!

πω πω, πως αντεξες χτες χωρίς κλιματιστικο? δεν παλευοταν!βρηκε μέρα να χαλάσει και αυτο.....

ΤΖΙΝΙ είσαι χείμαρρος γελαω με τις περιγραφές σου...μην ξεχνάς ο κοντός είναι γάτα :-P

Μόνο εσείς θα έχετε κουβαδακια??? εσάς παραλίας και με μένα κατρουλ ντενεκ χαχα

Το εξοχικό μου φαίνεται ακριβό γιατι έχει τα έξτρα. Ρίξε μια ματια ακόμα και αποφασίζεται.

Ιθάκη σε είχα στο μυαλό μου, άρχισαν τα δύσκολα....κουράγιο. Ποτε έχεις γιατρο?κιλακια θα πάρεις αλλα θα είναι κατακράτηση δε νομίζω να είναι απο το φαγητο. Μου φαίνεται είσαι απο τις λίγες που σε άφηνε να τρω όλα αυτα....:-)

Νακι τι πάθατε καλε? αν είναι δυνατόν! Αυτο έχει πόνους δυνατούς. Περαστικα του!

Τζεμινι 7 ε??? ετοιμάσου έρχονται τα ωραία!!!! autoeditadminΧτες πήγα και ψώνισα κάτι τελευταία και σιγα σιγα ετοίμαζω τη βαλιτσα.

Σέβη καλές διακοπές και καλα να περασετε!!!!!

p1Utp3.png

καλημερα!!! τι κανετε κοριτσια? σας διαβασα αλλα δεν μπορω να πω οτι θυμαμαι και πολλα... θα σχολιασω λοιπον οτι θυμαμαι...

gemini 7??? ουαου!! μακαρι να κρατησει!!! αν δεν αισθανεσαι ετοιμη να βγεις εξω με τα μωρα μην το κανεις.. ή μπορει να δοκιμασεις να παρεις μονο το ενα μαζι σου την καθε φορα..

moritsa βαστα γερα!!! γεμισε το κουβαδακι σου κ σημερα.. ελπιζω να πεσουν οι δεικτες και να μπορεσεις να μεινεις λιγο ακομα.. αλλα και να μην μπορεσεις ολα καλα.. εχεις φτασει σε πολυ καλο σημειο..

τζινι το ενοικιο δεν μου ακουγεται μεγαλο.. καπου τοσο παιζουν οι τιμες εδω.. κ εγω που ρωτησα την πεθερα για σενα καποιες γνωστες που νοικιαζουν εδω κοντα γυρω στα 300 ευρω αλλα οχι τοσο μεγαλα και χωρις πισινα κτλ.. αλλα να υπολογιζεις οτι θα θες καμποσα χρηματα για θερμανση.. το χειμωνα το πιανει πολυ ο βοριας εδω και εχει και αρκετη υγρασια.. βεβαια αν εχει κλιματιστικα νομιζω το καλυπτει.. βεβαια τα κοινοχρηστα μου φαινονται πολλα... ηταν μονο για τον Μαρτιο? μηπως αφορουσαν παραπανω απο 1 μηνα?

nunu τι κανεις? η σαουνα συνεχιζει και σημερα?

noufakia χρονια πολλα!!!! να ειστε παντα γερα και ευτυχισμενα!!!!

sevi μετακομισες τα μωρα σου? τωρα θα κοιμουνται δροσερα...

εγω και παλι ειχα κοσμο ολο το σ/κ και χθες οποτε περνανε οι μερες ευχαριστα... ερχονται και μερικοι φιλοι με μωρακια στο σπιτι και ο αντρας μου κανει προπονηση.. του αρεσει λεει να ασχολειται μαζι τους.. ελπιζω μονο να το συνεχιζει και με τα δικα μας...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...