Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

kalημερούδια.

νουνούκα σόλο στη δουλειά? προβλέπεται πανικός ή θα είσαι χαλαρά?

αν δεν πας πουθενά αλλού τελικά, μήπως να το ξανασκεφτόσουν για κρήτη?

εγώ δεν έχω αποφασίσει αν τελικά θα πάω χωριό τον αύγουστο.

ποιές θα μείνουμε εντός των τοιχών να πηγαίνουμε παρέα για μπάνιο?

πεττυ δεν θυμάμαι να σου πώ χοριακή, αλλά αν θυμάμαι καλά, αρχικά την ψιλιάστηκε για δίδυμα από τις τιμές ο ντοκ. καλά αποτελέσματα.

σέβη που είσαι καμάρι μου?

σε φάση πανικού είμαστε!!

κοιτάω για εισιτήρια και δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Μωρέ θα φορτωθώ στην Πάπιοοικοιγένεια και θα γελάμε...

Πως είσαι εσύ; εξερράγην τελικά ή κρατήθηκες;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

4:15 τα μωρα σημερα...δε βαριεστε...καλο ειν' κι αυτο!

tzini welcome επιτελους!!! Που γυριζες τρελοκοριτσο??

Ο φιλοξενουμενος μου ηταν οκ ευτυχως. Οχι σαν τον πεθερο σας :tongue:χαχα Ε ο ανθρωπος ενιωθε πραγματικά σα στο σπιτι του! Θα ξανερθει λεει απο βδομαδα για θαλασσα :shock::shock: Μαλλον του αρεσε..:rolleyes:

για τον μποζο-αφεντικο που σπαει τα νευρα τι να πω...αμα ειναι γαιδαρος δεν μπορεις να κανεις και πολλά. Μονο ξυλο θελουν αυτοι...δεν παιρνουν απο λογια. οχι δεν ειμαι ο Κασι^&%$αρης! αλλά ξανασκεψου τη δολοφονια!

για την εγκυουλα εγω θα ελεγα να μην το δει σα στερηση γτ θα της γυρισει αναποδα και θα θελει να τα φαει ολα. Γι αυτο ας τρωει και κατι σε μεγεθος ζαμπονοτυροπιτακιου, δε θα γινει τιποτα απο τετοιες μεριδες. Ετσι θα νοιωθει καλύτερα. Ομως να μενει σε αυτο. Πιστευω οτι αν εχει ταλαιπωρηθει κιολας με φαρμακα κτλ η χαρα θα ειναι τοσο μεγαλη που δε θα την πεφτει στο φαγητο. Και να το δει οτι ειναι για το καλο του μπεμπε της. Βεβαια κι εγω δε θελω να τρωω αλλά σαβουριαζω:rolleyes:

για το τσιγαρο επισης μια τζουρα δεν κανει κακο αν η στερηση που νιωθει ειναι πολυ εντονη και θετει τον οργανισμο της σε κακες ορμονες απ το στρες. προσωπικα ομως δεν το βρισκω σωστο να καπνιζει γτ δειχνει καπως ανευθυνοτητα να το πω χωρις να θελω να παρεξηγηθω.... Κι εγω φανατική καπνιστρια (εξαδαχτυλος που λενε!) και ηθελα καποιες φορες να κανω αλλά κρατηθηκα... Φανταζομουν ενα μωρο με τσιγαρο στο χερι..και τελος.

νουνουκα να μας γραφεις κι εσυ βεβαιως βεβαιως! Τι θα κανουμε κι εμεις οι εναπομείνουσες??

Μονη στη δουλεια...αχ βαχ. Ελα τελευταιες μερες ειναι...υπομονη! Σκεφτεσαι να μην πας Κρητη δηλ? εχεις αλλη εναλλακτικη?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Nuffi να χαίρεσαι τα παιδάκια σου για χθες!!! Να έχουν υγεια και τύχη !

Η Glorr αν θυμάμαι καλά, είναι αύριο ...

Τζίνι ζαμπονοτυροπιτάκι ???? Και μόνο ένα; Σιγά καλέ... Πού είναι το πρόβλημα; Ψημενο ειναι το ζαμπόνι στο φούρνο, νομίζω, ε; Και με μια τζουρα δεν έγινε τιποτα. Καποιοι γιατροί (κι ενας από αυτους που ειχα επισκεφτει μάλιστα ) λένε μέχρι και 3 επιτρέπονται.... Την ημέρα!! Οκ, υπερβολή αυτό, αλλά με τις τρελες στερησεις γίνεται ακόμα πιο ζόρικη μια πολύ ζόρικη περιοδος!

Εγω πλέον έχω βαρύνει , όχι τοσο από μεγεθος κοιλιάς, απλά νιώθω βαριά στην κίνηση, νιώθω πόνο κάτω χαμηλά στους μύες της λεκάνης, στο κρεβατι όταν κοιμάμαι από οποιαδήποτε πλευρα με καθε κίνηση νιώθω πονάκια, οι αρθρωσεις πλέον στους αστραγάλους και στα δάχτυλα του χεριού δε λυγίζουν (μάλλον από το πρήξιμο) και πονάει και ο αριστερός μου καρπός , ούτε το σουτιέν δεν μπορώ να κουμπώσω χωρίς πόνο...

Μορίτσα εσύ;Πώς πάει;

Gemini κουράγιο! Σε λίγο θα πάρουν το κολλάϊ κι ο θηλασμός θα γίνει παιχνιδάκι που είπε κι η Νουνού νομίζω και θα τρέχεις σε ενα μηνα παραλία για μπανάκι :)

jYwYp3.png

Και τωρα που μου ξανάρχεται η έκπληξη για το ζαμπονοτυροπιτάκι...

Καλέ μόνο εγώ έτρωγα πατατάκια, γαριδάκια, γαλοπούλες, σαντουιτς με τονους και μαγιονέζες, κινέζικα, σουβλάκια, πίτσες και μια πάστα την ημέρα στην εγκυμοσύνη; :o

jYwYp3.png

Εγω πλέον έχω βαρύνει , όχι τοσο από μεγεθος κοιλιάς, απλά νιώθω βαριά στην κίνηση, νιώθω πόνο κάτω χαμηλά στους μύες της λεκάνης, στο κρεβατι όταν κοιμάμαι από οποιαδήποτε πλευρα με καθε κίνηση νιώθω πονάκια, οι αρθρωσεις πλέον στους αστραγάλους και στα δάχτυλα του χεριού δε λυγίζουν (μάλλον από το πρήξιμο) και πονάει και ο αριστερός μου καρπός , ούτε το σουτιέν δεν μπορώ να κουμπώσω χωρίς πόνο...

Μορίτσα εσύ;Πώς πάει;

Gemini κουράγιο! Σε λίγο θα πάρουν το κολλάϊ κι ο θηλασμός θα γίνει παιχνιδάκι που είπε κι η Νουνού νομίζω και θα τρέχεις σε ενα μηνα παραλία για μπανάκι :)

Ενταξει πλησιαζεις στο τελος κ εσυ..λογικο ειναι να εχεις βαρυνει. Τωρα νομιζω ειναι τα πιο δυσκολα...σκεψου ομως θετικα...δεν κρατανε πολύ και πλησιαζει η ωρα που θα εχεις αγκαλια τα μωρα σου!! Κι εκει ειναι που θα τα ξεχασεις ολα!!!

Μακαρι να παμε κι εμεις καμια βολτα γτ εχω κλειστει σαν την Ραπουνζελ!! Και δεν ειναι οτι θελω και δεν παω...Δεν εχω δυναμεις να ανταπεξελθω στην γκρινια και στο καθε λιγο και λιγακι φαγητο... Ευελπιστω ομως σε κανα δυο εβδομαδες να τα παμε καλυτερα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Και τωρα που μου ξανάρχεται η έκπληξη για το ζαμπονοτυροπιτάκι...

Καλέ μόνο εγώ έτρωγα πατατάκια, γαριδάκια, γαλοπούλες, σαντουιτς με τονους και μαγιονέζες, κινέζικα, σουβλάκια, πίτσες και μια πάστα την ημέρα στην εγκυμοσύνη; :o

Κι εγω στο τελος μου ανοιξε τρελλα η πρεξη κι ετρωγα οτι ηθελα!! αλλά στην αρχη ειχα περιοριστει πολύ ειδικα στα γλυκα...ολως περιέργως ομως δε μου εκαναν ορεξη και δεν τα ηθελα καθολου:|

Εσυ πηρες πολλά κιλα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Έχω πάρει μεχρι τωρα 20. Αλλά ό,τι ήταν το πήρα μέχρι και τον 6ο . Με το που μπήκα στο γ'τριμηνο κάτι η ζέστη, κάτι οι καούρες, κατι που δεν μπορούσα να χωνέψω , δεν μπορούσα να φάω πολύ και ούτε ήθελα κι όλας.

Πιστεύω ότι κανενα 4κιλο θα το πάρω ακόμα στον ένα μήνα που απέμεινε :) Αλλα εντάξει, πού θα πάει, θα φύγει!

Ναι Gem καταλαβαίνω. Αϋπνια, άγχος, κλαματακια εις διπλούν, ούτε κι εγώ θα είχα όρεξη μέχρι να μπουν τα πράγματα σε ένα ρυθμό. Και ξερεις τι μου κάνει εντυπωση; Δύο φιλικά ζευγάρια που τα παιδάκια τους είναι από 2 μηνών έως 4ρων, τωρα φρέσκιοι δλδ, και βγαίνουν έξω μαζί με το μωρό και πηγαίνουν σχεδόν κάθε μερα θάλασσα (το απόγευμα βεβαια)... Μου κάνει μεγάλη εντυπωση που αντεχουν. Και ναι μεν το ένα ζευγάρι έχει ένα μπεμπέ. Το άλλο όμως έχει το μπεμπέ κι ένα δίχρονο.. Πώς τα καταφέρνουν!!!

jYwYp3.png

Καλημερα!

4:15 τα μωρα σημερα...δε βαριεστε...καλο ειν' κι αυτο!

tzini welcome επιτελους!!! Που γυριζες τρελοκοριτσο??

Ο φιλοξενουμενος μου ηταν οκ ευτυχως. Οχι σαν τον πεθερο σας :tongue:χαχα Ε ο ανθρωπος ενιωθε πραγματικά σα στο σπιτι του! Θα ξανερθει λεει απο βδομαδα για θαλασσα :shock::shock: Μαλλον του αρεσε..:rolleyes:

για τον μποζο-αφεντικο που σπαει τα νευρα τι να πω...αμα ειναι γαιδαρος δεν μπορεις να κανεις και πολλά. Μονο ξυλο θελουν αυτοι...δεν παιρνουν απο λογια. οχι δεν ειμαι ο Κασι^&%$αρης! αλλά ξανασκεψου τη δολοφονια!

για την εγκυουλα εγω θα ελεγα να μην το δει σα στερηση γτ θα της γυρισει αναποδα και θα θελει να τα φαει ολα. Γι αυτο ας τρωει και κατι σε μεγεθος ζαμπονοτυροπιτακιου, δε θα γινει τιποτα απο τετοιες μεριδες. Ετσι θα νοιωθει καλύτερα. Ομως να μενει σε αυτο. Πιστευω οτι αν εχει ταλαιπωρηθει κιολας με φαρμακα κτλ η χαρα θα ειναι τοσο μεγαλη που δε θα την πεφτει στο φαγητο. Και να το δει οτι ειναι για το καλο του μπεμπε της. Βεβαια κι εγω δε θελω να τρωω αλλά σαβουριαζω:rolleyes:

για το τσιγαρο επισης μια τζουρα δεν κανει κακο αν η στερηση που νιωθει ειναι πολυ εντονη και θετει τον οργανισμο της σε κακες ορμονες απ το στρες. προσωπικα ομως δεν το βρισκω σωστο να καπνιζει γτ δειχνει καπως ανευθυνοτητα να το πω χωρις να θελω να παρεξηγηθω.... Κι εγω φανατική καπνιστρια (εξαδαχτυλος που λενε!) και ηθελα καποιες φορες να κανω αλλά κρατηθηκα... Φανταζομουν ενα μωρο με τσιγαρο στο χερι..και τελος.

νουνουκα να μας γραφεις κι εσυ βεβαιως βεβαιως! Τι θα κανουμε κι εμεις οι εναπομείνουσες??

Μονη στη δουλεια...αχ βαχ. Ελα τελευταιες μερες ειναι...υπομονη! Σκεφτεσαι να μην πας Κρητη δηλ? εχεις αλλη εναλλακτικη?

Γεια χαρα. Υπομονη λιγο ακομα και θα στρωσει το ωραριο μια χαρα.

Καλα για το.τσιγαρο συμφωνω κι εγω. Δεν φταινε σε τιποτα τα.μωρακια να τα καπνιζουμε.... Εγω οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν ξανακαπνισα εως και που τελειωσα με το θηλασμο. Ποσες φορες ημουν στα προθυρα να κανω αλλα κρατηθηκα.

Πολλες ομως δεν μπορουν να το κοψουν. Κουμπαρα μου κ η νυφη μου καπνιζαν 6 με 7.την ημερα και τις εκραζα. Βεβαια γι αυτο πηρα κ τοσα κιλα. Εκοψα το τσιγαρο κ το.εριξα στο φαγητο...

4o4op3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας. Καλησπέρα. Τι γίνεται ? γεννάει η moritsa ακούω?

ΙΘΑΚΗ ναι άυριο έχουμε γενέθλια εμείς. Σου κάνω και άιτημα φιλίας αν θες να το δεχτείς.

ΝΟΥΦΑΚΙΑ πως περάσατε στα γενέθλιά σας?:P

καλησπερα!

βρε κορες εχω 4 τοιχους τριγυρω αλλα δεν ξερω σε ποιον απο ολους να κοπανησω το κεφαλι μου!!!!

ξεκινησαμε χθες για να παμε στη θαλασσα αλλα καταληξαμε νοσοκομειο:mad::mad::cry::cry:

φτανουμε στην παραλια και παει ο καλος μου να βγαλει την μπλουζα του και μενω κοκκαλο!!!!!εφυγε ο ωμος απο την θεση του και κρεμοταν το χερι...

ευτυχως ηταν κατι γνωστοι και βοηθησαν με τα μωρα,καροτσια,πραγματα συμπραγκαλα.

Μιλαμε για τρελη μουτζα εχουμε φαει.Φυσικα τωρα δεν μπορει να κανει τιποτα και χρειαζεται και μαγνητικη που δεν εχουμε εδω οποτε αντε ξανα μανα Αθηνα.Δεν αντεχω αλλα νοσοκομεια ουτε ζωγραφιστα αλλα ολο μπροστα μας τα εχουμε.

και ειμαι και πτωμα και ο μεγαλος δεν λεει να κοιμηθει να παω και εγω να ξεραθω,μην του πω τιποτα για την μανα του!!!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Έχω πάρει μεχρι τωρα 20. Αλλά ό,τι ήταν το πήρα μέχρι και τον 6ο . Με το που μπήκα στο γ'τριμηνο κάτι η ζέστη, κάτι οι καούρες, κατι που δεν μπορούσα να χωνέψω , δεν μπορούσα να φάω πολύ και ούτε ήθελα κι όλας.

Πιστεύω ότι κανενα 4κιλο θα το πάρω ακόμα στον ένα μήνα που απέμεινε :) Αλλα εντάξει, πού θα πάει, θα φύγει!

Ναι Gem καταλαβαίνω. Αϋπνια, άγχος, κλαματακια εις διπλούν, ούτε κι εγώ θα είχα όρεξη μέχρι να μπουν τα πράγματα σε ένα ρυθμό. Και ξερεις τι μου κάνει εντυπωση; Δύο φιλικά ζευγάρια που τα παιδάκια τους είναι από 2 μηνών έως 4ρων, τωρα φρέσκιοι δλδ, και βγαίνουν έξω μαζί με το μωρό και πηγαίνουν σχεδόν κάθε μερα θάλασσα (το απόγευμα βεβαια)... Μου κάνει μεγάλη εντυπωση που αντεχουν. Και ναι μεν το ένα ζευγάρι έχει ένα μπεμπέ. Το άλλο όμως έχει το μπεμπέ κι ένα δίχρονο.. Πώς τα καταφέρνουν!!!

Ενταξει μωρε, θα φυγουν..και ειδικα αν εχεις ξεκινησει χωρις παραπανω κιλα μην αγχωνεσαι...το χαρηκες κιολας;)

Αχ το ξερω οτι αλλα ζευγαρια πανε βολτες...και νοιωθω πολύ μυγιάγγιχτη (ετσι γραφεται?) αλλά ειλικρινα δεν ειμαι!!! Δεν ξερω ισως καποια μωρα ειναι πιο καλοβολα, ισως οταν εχεις και μεγαλυτερο παιδακι να χρειαζεται οντως τη βολτα και να μην εχεις αλλη επιλογη. Ψαχνω να βρω εξηγησεις δηλαδη...πάντως εγω μεχρι ωρας δεν μπορω:cry:

α και δε σας είπα...

φυσικά ο κλιματισμός δε δουλεύει και πονεί και η κεφάλα μου...

μήπως παραπονιέμαι πολύ; συγνώμη για το πρήξιμο αλλά θα συνεχίσω :P:p

Παραπονεσου εσυ!! 4 μερουλες μεινανε!!

Where is Moritsa?

Δεν πιστεύω όντως να την κράτησαν μέσα!!!

Αμαν λετε?? Απογευμα ομως δε θα πηγαινε γιατρο??

καλησπερα!

βρε κορες εχω 4 τοιχους τριγυρω αλλα δεν ξερω σε ποιον απο ολους να κοπανησω το κεφαλι μου!!!!

ξεκινησαμε χθες για να παμε στη θαλασσα αλλα καταληξαμε νοσοκομειο:mad::mad::cry::cry:

φτανουμε στην παραλια και παει ο καλος μου να βγαλει την μπλουζα του και μενω κοκκαλο!!!!!εφυγε ο ωμος απο την θεση του και κρεμοταν το χερι...

ευτυχως ηταν κατι γνωστοι και βοηθησαν με τα μωρα,καροτσια,πραγματα συμπραγκαλα.

Μιλαμε για τρελη μουτζα εχουμε φαει.Φυσικα τωρα δεν μπορει να κανει τιποτα και χρειαζεται και μαγνητικη που δεν εχουμε εδω οποτε αντε ξανα μανα Αθηνα.Δεν αντεχω αλλα νοσοκομεια ουτε ζωγραφιστα αλλα ολο μπροστα μας τα εχουμε.

και ειμαι και πτωμα και ο μεγαλος δεν λεει να κοιμηθει να παω και εγω να ξεραθω,μην του πω τιποτα για την μανα του!!!!!!!!!!

ντοινκ!!!!!! Τι ακυρο ειναι αυτο τωρα?? Πως το επαθε αυτο?? ΔΕν ξερω τι να σου πω ρε κοριτσι...υπομονη! Πρεπει να ανεβειτε αθηνα τωρα?? Τωρα ποναει?

jas ειδα φωτο σας!!! Καλέ τι ωραιοι ειστε εσεις??????? Κουκλια τα παιδια και μεγαλα μου φαινονται!!! Και η μαμα φυσικα δεν πάει πισω!! Να σου ζησουν και πάλι!

Εμενα κατι παθανε τα τζεμτζεμια σημερα. Τον μεγαλο κατι με φαγητο πρεπει να τον πειραξε...δηλ ρευοταν κι εβγαζε γουλιες 3 ωρες μετα το γευμα και τον εβαζα στο στηθος και δεν ηθελε να φαει με τπτ. Τωρα καλα. Ο μικρος σα να εχει ψιλοδιαρροια μου φαινεται, και φτερνιζεται...παιζει να εκανα βλακεια με το κλιματιστικο. Θα δουμε. Εχουμε και τα εμβολια αυριο γμτ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Πώς είστε; Λιώνουμε πάλι σήμερα, ε;; Η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού! Υπέροχα!

Εμείς είχαμε τους γάμους και τα γλέντια που σας έλεγα. Πολύ καλά περάσαμε αλλά τρελό ξενύχτι και κοιμήθηκε πρώτη φορά και η πεθερά εδώ και έζησα τον εφιάλτη να σηκώνομαι για το μωρό που γκρινιάζει και να την εχω πάνω απ ΄το κεφάλι μου :mad:!!

Δεν σας διάβασα 2-3 μέρες, οπότε σήμερα είχα μελέτη.

Λοιπόν, χρόνια πολλά στα νινάκια που γιόρταζαν!! Jasmini και Nufi, καλα θυμάμαι; Να τα χαίρεστε! Να τα εκατοστήσουν, να ευτυχήσουν και όοο,τι επιθυμούν!!

Νάκι τι ήταν αυτό που σας έτυχε;; Έμεινα! Έτσι εύκολα βγαίνει ο ώμος;; Τέλος πάντων περαστικά σας και τίποτα άλλο να μη σας βρει!

Τζίνι με μπέρδεψες λίγο με αυτό για τις στερεές αλλά δεν θυμάμαι και τι σου είχα γράψει. :oops::oops: Αλτσχάιμερ you know! Ο γιατρός μου είπε να αυξάνω προοδευτικά την ποσότητα μέχρι να φάνε ολόκληρη μερίδα. Για κρέμα μιλάμε. Τα ψιλοκαταφέραμε χτες!! Απλώς δεν πολυεπιμένω λόγω ζέστης! Για την εγκυούλα δεν μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο.. Τι να έλεγες, δεν σου δίνω;; Ενήλικη είναι αν της τη βαρέσει θα βρει τρόπο να φάει. Μια διακριτική συζήτηση μόνο αν έχεις άνεση.

Περαστικά στη μικρούλα σου!!

Nunu κουράγιο κι εγώ χωρίς κλιματισμό είμαι στο σπίτι με τα μωρα και τα έχω δει όλα! Γκρίνιαξε όσο γουστάρεις!

Gemini αυτό που λες εμένα η μικρή το πάθαινε συνέχεια τους πρώτους μήνες. Εμβολιάζεστε αύριο;; Καλή επιτυχία!

Ζουλεύω (αλλά δεν φθονώ ;)) όσες φεύγουν/ξέρουν πότε και για πού θα φύγουν για διακοπές!!! Εμείς ξέρουμε πως έχουμε άδεια 15-31/8, και τίποτα άλλο. Καλά να περάσετε όλες!! (Τζίνι εσείς κανονίσατε τελικά κάτι; )

Φιλάκια σε όολες ανεξαιρέτως!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...