Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Χρόνια σας πολλά νουφίδια!!

Να είστε πάντα καλά και χαρούμενα!

Δυναμικά, δημιουργικά και καλότυχα παιδάκια !

Να τα εκατοστήσετε!

DSC01170edit2.jpg

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

λίγο πριν πάω για σίδερο..

να θέσω 2-3 ερωτήματα/γκάλοπ/απορίες στις μανούλες?

-Τα λαχανικά πώς τα μαγειρεύετε? Στο νερό μπλουμ? σε καλαθάκι δυχτάκι κατσαρόλας? Σε ατμομάγειρα? Κι αν ναι σε ποιόν? Τί έχετε πάρει?

- Επίσης έχετε πάρει δοχεία φύλαξης μεταφοράς τροφίμων? Κι αν ναι ποια? Σε ποιο μαγαζί? Πρέπει να προσέξω κάτι?

Βασικά η απορία μου γενήθηκε τώρα, εφόσον θα ταξιδέψουμε στο καράβι τόσες ώρες και θα έχω τόσα γεύματα καθότι φεύγουμε με ημερήσιο. Θα έχω σίγουρα γεύμα φρουτόκρεμας, μεσημεριανό, και απογευματινή κρεμούλα. Κορίτσια τί να κάνω? Να κάνω τη φρουτόκρεμα στην καμπίνα? πάει πολύ..σιγά μην ανεβάζω μπλέντερ κιόλας..αλλά από την άλλη δε θέλω να χαθούν και οι βιταμίνες. Σκέφτομαι να την ετοιμάσω λίγο πριν φύγουμε από σπίτι και με το που πάμε στο καράβι να τα ταίσω..

Το μεσημεριανό, αναπόφευκα από την προηγούμενη?

Αλλιώς με βλέπω να ξυπνάω από τις 5.30-6.00 για να τα κάνω και να προλάβω.. Τί λέτε? Τί μου προτείνετε? Βοηθέιστε η έμπειρες.. Πού να τα βάλω, να τα μεταφέρω..να τα κάνω εκεί? ή την ίδια μέρα πιο νωρίς???

Λαέρτα εσύ τί έκανες στο καράβι με τα γεύματα που ταξίδεψες και πρόσφατα?

Νουνούκα, εμείς φεύγουμε με Ανεκ πρωινό την επόμενη Κυριακή. Κάνε τα μαγικά σου κι έλα να ταξιδέψουμε παρέα!!!!!! Μόνο ενεργοποιήσου σύντομα, γιατί από γνωστή μας που δουλεύει στην Ανεκ, μιλάμε ότι σήμερα μας είπε για 80% πληρότητα τις μέρες αυτές. Επειδή θές και καμπίνα το λέω..

Αλλιώς στην τελική έρχεσαι στη δική μας! ;):P

Χαιρετώ γιατί έχω τόοοοσα πολλάα...

ήθελα να θίξω κι ένα άλλο ερώτημα..άσχετο με μπεμπέγια και δίδυμα..

φιλοσοφιλολογικό που λένε..αλλά άστο λέω..άλλη στιγμή..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

-Τα λαχανικά πώς τα μαγειρεύετε? Στο νερό μπλουμ? σε καλαθάκι δυχτάκι κατσαρόλας? Σε ατμομάγειρα? Κι αν ναι σε ποιόν? Τί έχετε πάρει?

- Επίσης έχετε πάρει δοχεία φύλαξης μεταφοράς τροφίμων? Κι αν ναι ποια? Σε ποιο μαγαζί? Πρέπει να προσέξω κάτι?

Βασικά η απορία μου γενήθηκε τώρα, εφόσον θα ταξιδέψουμε στο καράβι τόσες ώρες και θα έχω τόσα γεύματα καθότι φεύγουμε με ημερήσιο. Θα έχω σίγουρα γεύμα φρουτόκρεμας, μεσημεριανό, και απογευματινή κρεμούλα. Κορίτσια τί να κάνω? Να κάνω τη φρουτόκρεμα στην καμπίνα? πάει πολύ..σιγά μην ανεβάζω μπλέντερ κιόλας..αλλά από την άλλη δε θέλω να χαθούν και οι βιταμίνες. Σκέφτομαι να την ετοιμάσω λίγο πριν φύγουμε από σπίτι και με το που πάμε στο καράβι να τα ταίσω..

Αλλιώς με βλέπω να ξυπνάω από τις 5.30-6.00 για να τα κάνω και να προλάβω.. Τί λέτε? Τί μου προτείνετε? Βοηθέιστε η έμπειρες.. Πού να τα βάλω, να τα μεταφέρω..να τα κάνω εκεί? ή την ίδια μέρα πιο νωρίς???

Νουνούκα, εμείς φεύγουμε με Ανεκ πρωινό την επόμενη Κυριακή. Κάνε τα μαγικά σου κι έλα να ταξιδέψουμε παρέα!!!!!! Μόνο ενεργοποιήσου σύντομα, γιατί από γνωστή μας που δουλεύει στην Ανεκ, μιλάμε ότι σήμερα μας είπε για 80% πληρότητα τις μέρες αυτές. Επειδή θές και καμπίνα το λέω..

Τα λαχανικα τα μαγειρευω στην κατσαρολα εχω ατμομαγειρα αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει. Δεν θα ειναι στεγνο πολυ το φαγητο; πως θα το χτυπησεις; ειναι καλο να εχει κ το ζουμακι του... Εγω τωρα.που ξεκινησα τη δουλεια μαγειρευω για τουλαχιστον δυο μερες. Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι ετσι κ με.ταξιδι μπροστα...

Εχω παρει γιαλινα ταπερακια μικρα απο το cookshop και βαζω εκει το φαγητο τους. Αποφευγω τα πλαστικα.

Μπορεις αμα θελεις να τους δωσεις τη φρουτοκρεμα που ειναι σε σκονη για μια μερα και να μην κουβαλας φρουτα. Μπορεις επισης να παρεις ενα φορητο ψυγειακι με παγοκυστες και να Βαλεις εκει το φαγητο θα σου κρατησει μια χαρα.

4o4op3.png

Καλησπερα διδυμομανουλες!

Αυριο παω για τον 1ο υπερηχο(ειμαι μετα απο εξωσωματικη).

Θελω να σας ρωτησω.....κ αν εχετε ορεξη μου λετε..

Θυμοσαστε μηπως ποσο ηταν η πρωτη χοριακη σας κ ποσων εβδομαδων εισασταν..;;;

Καταλαβαινετε τωρα...με εχει φαει η αγωνια...μεχρι αυριο...θα φαω ολα μου τα νυχια..χαχαχα!!

oMVnp3.png

Πάλι εδώ!!μου έχει κάνει μεγάλη χάρη το ίντερνετ αυτό το το σ.κ και παραδόξως έχω, ευτυχώς!!

Ducki να σου πω το θυμόμουν ότι είχες ρωτήσει πάλι για ατμομάγειρα αλλά δεν μυαλό καθόλου...

Λοιπόν που λές εγώ εφόσον δε μαγειρεύω κάτι άλλο πέραν λαχανικών στον στμό δεν πήρα ποτέ ειδική συσκευή. Έχω διχτάκι που προσαρμόζεται σε κατσαρόλα και κάνω εκεί τα λαχανικά (10 λεπτά με το που αρχίσει να βράζει το νερό). Οποτε γνώμη μου αν είναι να επενδύσεις σε κάτι, αυτό θα ήταν μια μικρή χύτρα για το κρέας τους. Θα σου λύσει τα χέρια. Τους μαγείρευα το κρέας ανα δυο μέρες και κάθε μέρα φρέσκα λαχανικούλια. Τώρα πια όλα μπλούμ αφού τρώνε απ όλα εκτός αν είναι για ψητό (κρεας, ψάρι κλπ ) οπότε τα κάνω ατμο. Η πιο υγιεινή μέθοδος.

Για το ταξίδι μην άγχεσαι, η αλήθεια είναι ότι εγώ σε αντίσοιχο ταξίδι Κουφονήσια είχα πάρει και το μούλτι μαζί μου. Δυο ψυγειάκια τσαντάκια, ένα για ζεστά και ένα για κρύα φαγητά. Παρ΄'ολαυτά και την προηγούμενη να τα ετοιμάσεις για μια φορά δεν τρέχει κάτι, φρουτόκρεμες έχουν και έτοιμες σε βαζάκι στα σούπερ που και πάλι για μια φορά κάτιο τρέχει στα γύφτικα!!

Για το ταξίδι θα είχε πλάκα να συνταξιδεύαμε αλλά μόνη μου ημερήσιο δεν προβλέπεται...θα κυνηγάει όλο το καράβι νουνουκάκια!!

petty καλή αρχή να απολάυσεις τον αυριανό υπέρηχο και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη,

χοριακή είχα 23757 3η εβδομάδα!

και μην τρώς τα νύχια σου τρέφονται και άλλοι τώρα!!:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! Κατ'αρχάς, χρόνια πολλά στα νουφάκια τα όμορφα, τα έξυπνα και τα νόστιμα!! Να είναι καλότυχα γιατί αυτό έχει σημασία και να έχουν υγεία πάντα!!! Επίσης, έυχομαι να τους άρεσαν οι τουρτίτσες τους με τα ρυάκια και να διασκέδασαν με την ψυχή τους!!!!

Εγώ μαγειρεύω στον ατμομάγειρα, είχα από παλιά έναν της τεφάλ και μ'εχει σώσει. στο ταξίδι έδωσα γιαούρτι το απόγευμα με παγοκύστες και σε τσάντες-ψυγείο και στην επιστροφή έδωσα κρέμα αντί για φρούτο και φαρίν λακτέ αντί για μεσημεριανό. τη φαρίν λακτέ τη δοκίμασα στη Σχοινούσα, τους αρέσει πολύ αλλά από τότε δεν τους έχω ξαναδώσει. ωστόσο θα ξαναπάρω μαζί μου στισ διακοπές. στη θέση σου θα έδινα είτε κρέμα είτε γάλα. 'αλλωστε θα την πέσουν για ύπνο και δεν θα έχεις κανένα άγχος, μιλάμε για τρελλό νανούρισμα το καράβι, δεν το πίστευα!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Μπηκα για καληνυχτα...εχω εθιστει οπως βλέπετε...

Αν και Κυριακή έχει κίνηση το φόρουμ! Ήρθε η φίλη μου και το μεσημερι στα ξαφνικά μαζευτηκαμε 8 άτομα για φαγητο. Ωραία ήταν τώρα όλοι έχουν φιδιασει και αργότερα θα πάμε παραλια :D

Τζεμινι φτου φτου σκορδα, Άντε και στις 6 τώρα!!

Αύριο πάω μαιευτήριο και απόγευμα γιατρο. Εκτός και αν με κρατήσουν μέσα :P

Πάλι ξεπορτισες???ΑΑ θα σε μαλώσω:tongue:

Περιμενουμε νεα σου απ τον γιατρο...κι αν σε κρατησουν να μας ειδοποιησεις κάπως!

6?? Ας κρατησει το 5:30 και βλέπουμε!

petty πρωτη μερα καθυστερηση χοριακη 350. Μην αγχωνεσαι από τωρα...μονο ηρεμη να εισαι.

Να εχεις μια καλή εγκυμοπσυνη ευχομαι!

duck δεν ξερω να σου απαντησω περι μαγειρεματος...ομως σιγουρα για το καραβι δεν παθαινουν τιποτα να φανε τις ετοιμες προκειμενου να μην εχεις και αυτο στο μυαλο σου στην προετοιμασια του ταξιδιου. Θα φρικαρεις και θα ξεχασεις τιποτα!

nunu τι ωραια, δε μας ελειψες το Σ/Κ! ΝΑ δω στις διακοπες σου τι θα κανουμε...και θα λειπεις μαζι με την παπιτσα μου φαινεται...

Η τζινι που ειναι?? να εχει φυγει??

ΤΑ μωρα κοιμουνται αλλα οχι και τοσο βαρια. Πάω να την πεσω...οτι προλαβω δηλαδη! Με πεθαινει η μεση και η πλατη μου.

Καληνυχτα!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ευπειθώς αναφέρω!

ζιτάκι έδωσες τα καλυτερότερα νέα! καλά να περάσετε ρε κορίτσι μου!!!!

μωρά μου μικ΄ρα κ μεγάλα καλησπέρα, σας διάβασα.... ψες βράδυ κ τώρα.

όοοοοολες τις σελίδες παλιοκλώσσες που γλώσσα δεν βάζετε μέσα!

ακολουθεί μίνι πάπλωμα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

:shock: μα τον τουτατή με πέταξε κ έξω η λαλακία κ ευτυχώς δεν χάθηκαν πολλά από όσα είχα ήδη γράψει!!!!

καλά μαρη σέβη 6 σαλιάρες για μπάνιο? στο ταβέρνα πόσες θα πάρεις? 20?????

Του 79??? Πιπίνι κ εσύ ε΄?

δΕν σου έλεγα πως δεν θα την παλέψουν για πολύ με ανεμιστήρα στη σοφίτα? Κοίταξες για αυτούς τους ανεμιστήρες που βγάζουν κ νερό/ ατμό + θερμοκρασία? για πάρε άδεια από ντοκ.

Νούνουκα άντε! Την έκανες τη σάουνα καλοκαιριάτικα τυχερούλα!

Κοίταγα κ προς εκείνη την πλευρά στούπα κλπο...ΠΑΝΈΜΟΡΦΑ! αλλά δεν την ξέρω καθόλου σαν περιοχή/ κατάσταση οδικού δικτύου κλπο/ δρόμους/ πρόσβαση/ (για νοσοκομεία κλπο αχρείαστα να ναι)

Κρήτη για πόσες μέρες να πήγαινες δηλ?

Δύσκολα θα πέρναγα με 2 μωρά/προς νήπια ηλικιακά μόνη μου σε καράβι...

έχεις πανέμορφα παιδιά, αλλά η κόρη σου όλα τα λεφτά! είναι ίδια εσύ ρε! καρμπόν!

Αρτσι έυβοια κλείσαμε!!!! Ποιό έλεγες?

Σεμινι δεν είναι σύνηθες να δίνεις όσο θέλουν τα μπεμπέγια όταν ξεκινάς στερεές. τουλάχιστον με βάση τις οδηγίες του δικού μας ντοκ.

Μουρίτσα σε αγχώνει ο ντόκ? Πίεση? Λίγες σταγόνες λεμόνι να έπινες? σε αφήνει ο ντοκ?

Άντε κ με γειές κ η κούνια νούμερο 2!

Υδρονέφρωση να σου πώ κ εγώ πώς είχε μιας κουμπάρας μου (με άλλα πιό σοβαρά μπερδέματα στη μέση), αλλά στο τέλος όλα πήγαν πολύ καλά!!!!! Όλα καλά κ σε εσάς θα πάνε! (καλά αυτό με τον υπερηχογραφίστα της σεβ ήταν το πλέον κουφό στο καφέ μας)

Από λέυκωμα κλπο δεν έχω ιδέα. Για του δημοτικού αν θέτε καμιά πληροφορία.. ευχαρίστως!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ με τα τσίτσα.

Υγ: Μαρή μην οδηγείς κ εσύ άλλο!

Τζεμ είπα κ εγώ στην αρχή: ρώτησε τον ντοκ για πλατσούρισμα τα μπεμπέγια στη θάλασσα κ είπε ναι???

ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ κιόλας? Ελπίζω να μην είναι σα τον πεθερό της αδερφής μου (της γκαστρούλας). είχε έρθει ο άνθρωπος κ έκανε αισθητή την παρουσία του παντού. Όλες οι πόρτες ανοιχτές... παντού.... τον μυρίζαν παντού!!!!

Θήλασε όσο μπορείς κ όσο αντέχεις.

Ηοpε μανάρι μου θα έκανα άμνιο αν μου το έλεγε ο γιατρός μου.

Ο δικός μου ντόκ δεν θεώρησε απαραίτητο να κάνω άμνιο κ από άποψη ηλικίας ήταν κάθετος μετά τα 35 η αρχή της εγκυμοσύνης = άμνιο. Όσον αφορά τα ποσοστά κλπο κ εμένα στην 1η εγκυμοσύνη με την παπ α βγήκαν οι τελικές τιμές. Στα δίδυμα δεν θυμάμαι καλά αν έκανα κ παπ α.

Τρελοκόριτσο, θα σημειώσω το μιχ ματζουνιών κ θα το κάνω.

Μελιτζάνα έχω δώσει από μπριάμ λίγη ποσότητα, διότι φοβάμαι από εμένα που αν φάω αρκετή μου κάνει καούρες.

Ρούχα ωραία βρίσκω αλουεττε κ ορτσέστρα. Η ορτσέστρα έχει κ κάρτα για μέλη που συμφέρει κ εκτός εποχής εκπτώσεων.

Η αλουέττε επίσης έχει πού ωραία στοκ (εκτός από το κεντρικό στοκ στο περιστέρι έχει στοκ κ εντός αρκετών κανονικών καταστημάτων της πχ βριλήσσια, νέα ιωνία)

Λοιπόν είπα στο ν πως μια φίλη διδυμομάνα πήγε σχοινούσα διακοπές. Έπαθε σοκ.

Όταν ήταν ακτοπλοϊα ήταν το μοναδικό νησί στο δρομολόγιο που από εκεί έπερναν μαχ ένα αγροτικό όχημα με επιβάτη κ ένα άλλο επιβάτη με γαιδουράκι (για κοντινή απόσταση).

Φρόσω έφυγες διακοπάς??? Ελπίζω να ξεκουραστείς μάνα!

Μέσω βοοκινγ κλείσαμε τελικά, αλλά πιό πριν πήραμε τφ για λεπτομέρειες (πρωτάρηδες κ αυτοί με το βοοκινγ σαν επιχείρηση)

Κ για ποιό λόγο κάνετε βάρδιες? Φυλάτε τα έρμα?

Η συλού Πάει παιδικό μέχρί τέλος ιούλη Κ πιτσίνα.

Τελικά Έχω την εντύπωση πως τα πειράζει το αρκουδίσιο. Κ έχω θέμα με τον ν. Διότι αν μπορούσε να το πάρει κ αγκαλιά θα το έκανε ευχαρίστως.

Ελίζα ψιλομετακομίσατε τελικά? Είσπνοή καλέ!!!!

Σελεστίνε σαν να βλέπω εμάς τότε. Το τρίτο υ/δ (που παλιά ήταν γραφείο) .... πάει.

Πάρε κανενα αντιπυρετικό καλού κακού.

Σωσίβια? Εγώ αγκαλίτσα θα τα είχα... εφόσον δεν έχουν στηριχτεί καλά στον πωπό.

είδα τις φώτο. ζουζουνόφατσες κ οι δικές σου κόρες!!!! θα έχουμε κατά νου κ εσάς για τον άλεξ.

να ξέρετε όμως νύφες κ πεθερές πως επιστροφές δεν δεχόμαστε!!!

Ντακόφατσα ζαχαροπλάστισσα μου!!!! Με γειές τα βαπτιστικά!

Σα δώ θα ρθείτε? Τετάρτη πρωί φέυγουμε εμείς.

Κ τα δικά μας έπιπλα μύριζαν αρκετά στην αρχή. Τα έκανα με σκέτο ξίδι 2-3-8 φορές.

Ατμομάγειρα δεν πήρα. Εβαζα κ βάζω χύτρα κ καλαθάκι από πάνω. Μετά ανάλογα το φαϊ. Κάτω βράσιμο κρέας, πανω λαχανικούμπα

με τη δήλωση τρέχετε? Εμείς ακόμα δεν ασχοληθήκαμε. (άσχετο είναι αρκετοί που λένε οτι δεν θα κανουν δήλωση φέτος!!!)

για το φαγητό στο πλοίο θα προτιμούσα γάλα κ κρέμα τύπου φαρίν. Δεν θα έπερνα έτοιμα εννοώ ήδη αλεσμένα για τόσες ώρες (πόσες είναι?) σε αυτή την ηλικία.

Θα είναι μάταιο να δώσεις φρούτο που θα έχεις αλέσει έστω κ μια ώρα πριν.

Έχω ένα σετ βαζάκια έτοιμη φρουτόκρεμα στο ντουλάπι, αλλά δεν έχω δώσει ποτέ να σου πώ την αλήθεια.

αυτό που μπορείς να κάνεις εύκολά είναι να πάρεις ζεστό ζωμό από σκέτο κρέας που θα βράσεις πουρνό πουρνό την ίδια μέρα (στην ειδικά θήκη φαγητού δεν θα φτουρίσει. εγώ θα το έβαζα σε θερμός) κ να βάλεις σκέτο ρυζάλευρο (πρόσεξε μην έχει γεύση βαλίνια, θα στο φτύσουν στα μούτρα κ δεν θα έχουν έδικο τα ξωτικόπαπιόπαιδα) κ να κάνεις γεύμα κρέμα στο πλόιο.

αν ξέρεις πως στο πλοίο μπορούν να σου ζεστάζουν ζωμό για το μωρό, βάλτο αρχικά σε ψυγειοκατάσταση κ μετά πράξε ανάλογα με τα παραπάνω.

Εβιgr 9500 έκαστο μωρό? Μʼηπως να αρχίσω να ανησυχώ ρε παιδιά με τα δικά μου?

Βέβαια με έβαλε κ τους έκανα κάτι εξετάσεις αίματος κ ήταν οκ όλα.... αλλά μήπως να αγχωθώ τελικά?

εβελίνα 26?!!!!!!!! Πω ρε φίλε κάτι ηλικίες!

τζασού μεγαλώσαν τα παιδιά σου καλέ! ωραία η τούρτα!

αδυνάτησες κ άλλαξες κ χρώμα το μαλλί!

ανανέωση γλέπω! πρόσεχε τσαμπίκα μία!

νουφόπαιδα πάντα γερά κ καλότυχα! χρόνια πολλά με υγεία!

με την μάμα πάντα με έμπνευση για παιχνίδι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

μή με πιέζεται θα εκραγώ σας λέω!

θέλω να πετάξω ένα λαλακισμένο από τον 2ο όροφο!

πιστεύω να έχει αποτελεσματικότητα η μέθοδος που σκέφτομαι, αλλά είναι κ ζουμπάς ο λαλάκας κ δε θα πετύχει τελικά!

αν έβαζα σκαμνάκι? θα με βλέπανε που θα τον έσπρωχνα λέτε?

ε όχι να πάω φυλακή για ένα μαλάκα με μπόι ένα μίλκο κ ένα εκατοστό (το πολύ) πάνω στο σκαμνί κ να μην βλέπω τα παιδιά μου!

το στόρυ.

έγκυος μετά από κόπο κ τόσα φαρμάκια στο σώμα κ ευτυχώς όλα καλά. οκ?

κ μου λές ρε μακάκα να πάω στη δουλεία, στο καρακέντρο της αθήνας, με το λεοφωρείο κ το μετρό? για να μην κάψω μπεζίνα????

α στο διάολο ρε πανηλίθιε λαλάκα!

φυσικά καλά έκανε κ πήρε άδεια όλη την προηγούμενη βδομάδα!

τί σας λέω τώρα η μουρλή?

θέλω να τον φυτέψω. μα το θεό!

τον τεμπέλαρο! που βγάζει κ γλώσσα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

κόρες θέλω να σας ρωτήσω κάτι άλλο πιό σοβαρό.

όταν μια έγκυος ( με τεχνική κλπο) είναι αρκετά εώς πολύ αφρατοστρουμπουλοχοντρούλα κ οι οδηγίες του γιατρού είναι σαφής: όχι κιλά.

εσείς μαγειρέυετε κάτι κ έρχεται επίσκεψη ( η γκαστρούλα). το μυρίζει η κοπέλα κ λιγουρεύεται πολύ!

τι κάνετε?

έδωσα. ζαμπονοτυροπιτάκι ήταν, όχι ολόκληρη γουρουνοπούλα.

το τσιγάρο? που θέλει? έχει πιεστεί πολύ το άτομο γενικά.

έδωσα τζούρα από το δικό μου.

τι θα κάνατε ρε κορίτσια???

θέλει μια ας πούμε ιδιαίτερη προσοχή η διατροφή της το ξέρω, αλλά....?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!! Για πολλές ζέστες λέμε σήμερα έτσι; ελπίζω να μην κλατάρει ο κλιματισμός εδώ....

Τζίνι για το θέμα του κοντού φύτεψε τον θα είναι πιο εύκολο. Για το θέμα της εγκυούλας να νιώθει αυτή καλά και χωρίς άγχος 1 τσιγάρο και 1 ζαμπονοτυροπιτάκι δε θα κάνουν κακό αλλά όσο μπορείς πιπίλισε την και συ για το θέμα του φαγητού γιατί αν αφεθεί δε θα έχει γυρισμό στα κιλά. Κρήτη για εβδομάδα σκεφτόμασταν να κάτσουμε αλλά όσο περνάνε οι ώρες τόσο αμφιβάλλω και σκέφτομαι ότι πρέπει να κάτσω στα αυγά μου...τεσπα μέχρι Τετάρτη θα πρέπει να έχω αποφασίσει...

Τα λέμε αργότερα κορίτσια αυτήν την εβδομάδα θα είμαι μόνη μου στο εργαστήριο οι υπόλοιποι με άδεια (οχι η προϊσταμένη) και θα γελάσουν τα κατσικάκακια!!!:D:D

Gemini θα είμαι πνευματικά μαζί σας, άσε που κάπου εδώ γύρω θα είμαι...χάνομαι εγώ; Μου θύμισες όταν ήμουν έγκυος στον 7ο είχαμε κατέβει Κρήτη στα κουμπάρια που βάφτιζαν τα παιδάκια τους και κάναμε ήδη παρέα με τις κοπέλες εδώ και ως άνθρωπος πωρωμένος έψαχνα ίντερνετ καφέ για να στείλω ένα μήνυμα, γεια σας όλα καλά, ποια γέννησε και τέτοια!! Ωραίες στιγμές!!

Laerta ρου ρου!! :tongue::tongue: διακοπές άλλες δε θα κάνετε;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

kalημερούδια.

νουνούκα σόλο στη δουλειά? προβλέπεται πανικός ή θα είσαι χαλαρά?

αν δεν πας πουθενά αλλού τελικά, μήπως να το ξανασκεφτόσουν για κρήτη?

εγώ δεν έχω αποφασίσει αν τελικά θα πάω χωριό τον αύγουστο.

ποιές θα μείνουμε εντός των τοιχών να πηγαίνουμε παρέα για μπάνιο?

πεττυ δεν θυμάμαι να σου πώ χοριακή, αλλά αν θυμάμαι καλά, αρχικά την ψιλιάστηκε για δίδυμα από τις τιμές ο ντοκ. καλά αποτελέσματα.

σέβη που είσαι καμάρι μου?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...