Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

duck μαλλον θα μου βγουν κοινωνικα γιατι οποτε εχουμε κοσμο στο σπιτι και φασαρια ή οταν βγαινουμε βολτα γινεται χαμος.. δεν σταματανε τις κλωτσιες!!!

απο ποιο μηνα και μετα πηρες τα περισσοτερα κιλα? γιατι εγω δεν μπορω να φαω.. μολις παω να φαω λιγο παραπανω δεν μπορω να παρω ανασα.. τρωω λιγοτερο απο πριν μεινω εγκυος.. ελεος.. μια φορα στην ζωη μας εχουμε κ εμεις την δικαιολογια του φαγητου και να μην μπορεις να το ευχαριστηθεις..

πω πω αναχωρηση την αλλη κυριακη? σουπερ!!! ζηλευωωωωωωωω

Αν θυμάμαι καλά, ξαφνικά μέχρι τον έκτο τα μισά, κι από εκεί και ύστερα τα άλλα μισά..ξαφνικά, απότομα. Αλλά έτρωγα..αβέρτα..τα πάντα όλα..και δεν είχα ποτέ ούτε μία ανακατωσούρα κτλ ούτε στην αρχή αρχή..

οκ, άντε, ίσως μόνο μια μέρα για μία ώρα, και τίποτα άλλο. Ήταν και που είχα σταματήσει και το τσιγάρο..όλα κι όλα μάλλον παίζουν ρόλο..

Κι εγώ ζηλεύω, την κοιλίτσα σου και τις κλωτσιές που νιώθεις, παρόλο που δεν έχει περάσει και τόσος πολύς καιρός πια..

(τελικά δεν ξέρουμε τί θέλουμε..χαχαχα )

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

αχ κ εμενα αυτος ειναι ο εφιαλτης μου.. η κλεισουρα.. κ τωρα αυτο ειναι που με ενοχλει.. αλλιως δεν θα ειχα προβλημα.. ειμαστε κ εγω και ο αντρας μου πολυ κοινωνικοι και γενικοτερα δεν καθομασταν καθολου σπιτι..

Αισιοδοξω παντως οτι δεν κραταει πολύ. Αυριο γινομαστε 2 μηνων...τους δινω περιθωριο 15 μερες ακομα...μετα ελπιζω να σουρτουκεψουμε λιγο!

Εσυ ποτε γεννας με το καλο?

εντιτ: ΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Χρονια πολλά στα νουφάκια!!!!!!!!!!!!!!! Πολύχρονα κι ευτυχισμενα να ειναι για οοοοοολη τους τη ζωη!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ε εντάξει, αρκετα θα κανεις... τι αλλο εμεινε δηλαδη! Τα μπισκοτα ποτε θα τα φτιαξεις για να διατηρηθουν...ή δεν ειναι ευαισθητα δεν ξερω:rolleyes:

Μπραβο σας παντως διδυμομανουλες! μΟυ δινετε κουραγιο..οτι δηλαδη μετα απο λιγους μηνες ειναι καλυτερα τα πραγματα...λεμε τωρα!!

Μερικες φορες μου ρχεται να αποθηλασω...αλλά την επομενη μερα ξυπναω και λεω οχι...σημερα θα ειναι καλυτερα...και ως δια μαγειας ειναι! ΚΑι πάλι απ την αρχη... τεσπα καληνυχτιζω!

Νομίζω ότι 5-6μερες πριν είναι οκ. Κρατάνε αυτά άνετα! Θα τα συσκευάσω βέβαια, δε θα τα έχω χύμα έτσι έξω.

Κοίτα, εννοείται ότι θα έχω και τη μαμά μου εκείνη τη μέρα/μέρες, δε βγαίνει με τίποτα αλλιώς, εκτός κι αν τα κάνω βράδυ μέχρι ξημέρωμα. πράγμα αδύνατο.

Αύριο θα είναι καλύτερα! Βάστα!

Κάνεις πολύ ωραίο δωράκι στα νινιά με το γαλατάκι σου! Μην τα παρατάς!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Νομίζω ότι 5-6μερες πριν είναι οκ. Κρατάνε αυτά άνετα! Θα τα συσκευάσω βέβαια, δε θα τα έχω χύμα έτσι έξω.

Κοίτα, εννοείται ότι θα έχω και τη μαμά μου εκείνη τη μέρα/μέρες, δε βγαίνει με τίποτα αλλιώς, εκτός κι αν τα κάνω βράδυ μέχρι ξημέρωμα. πράγμα αδύνατο.

Αύριο θα είναι καλύτερα! Βάστα!

Κάνεις πολύ ωραίο δωράκι στα νινιά με το γαλατάκι σου! Μην τα παρατάς!

Καλα ναι χρειαζεσαι σιγουρα βοηθεια...και παλι ομως εσυ θα το φας το ζορι! Ευχαριστο ομως;)

Κι εγω δε θελω να τα παρατησω...ειναι δυσκολο ομως καποιες φορες...ευτυχως υπαρχουβ και οι ευκολες μερες και παιρνω δυνάμεις!

Τελικα δεν κοιμηθηκα...ειστε ωραια παρέα, κοιμηθηκα κ χτες μεχρι 5 το πρωι και νιωθω ξεκουραστη!! Αλλάζουν τα στανταρ του υπνου! χαχαχα

Τωρα ομως πάω, γτ δεν ξερω τι διαθεσεις θα εχουν αποψε... Λετε να ξυπνησουν σε μια ωρα??:shock::shock: Οιμε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλέ μαζέυτε με!

κοιτούσα φωτό και είδα και την ώρα κι έπαθα ένα κόκο-μπλόκο! μα γιατί δεν πάω για νανι??

κορίτσια είχα ξαναρωτήσει αλλά έκανα καιρό να μπω και δεν είδα τί γραψατε, εάν γράψατε..

Η Κατερίνα (σαλόνικα) τί κάνει? πού χάθηκε? ξέρει καμιά? Κατερίνα μας διαβάζεις οέο???

Καληνύχτες.

Φιλώ απαλά.. κοιλούμπες και μπεμπέγια..μην τα ξυπνήσουμε..

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Δεν είναι να λείψει κανείς μετα έχει πολλή μελέτη :D είχαμε επισκέψεις ένα φιλικό ζευγάρι που ήρθαν και ολη την ωρα τσακωνονταν :evil: αμφιβάλλω αύριο αν θα είναι μαζι.... Περάσαμε ωραία δλδ :?

Φροσω καλές διακοπές και να περάσετε τέλεια!!!!! :D ποτε με το καλο θα γυρίσετε για να ενημερώσω τα μπεμπε :tongue::tongue:

Παπιτσα και μόνο που διάβασα τι έχεις να κανείς αγχωθηκα! Χαρας το κουράγιο σου με δυο μωρα!!! Πάντως εξακολουθώ να περιμένω το γλυκακι :tongue::P

Στο τέλος σας βλέπω να φτιάχνεται εταιρία διοργάνωσεων για βαφτίσια διδυμων, αφου πιάνουν τα χέρια σας!:D:D

Τζεμινι συγχαρητήρια που καταφέρνεις και τα θηλαζεις! Μπορει νάναι δύσκολο αλλα είναι το καλύτερο. Άντε μεγαλωσατε, γίνατε και 2 μηνών!!!!

Ούτε εγω μπορω να φάω γιατι δεν μπορω να ανασανω μετα :shock: εδω καλα καλα νερο με χίλια ζόρια! Τώρα είμαι πάλι στα αναλατα και χωρίς ζάχαρη, οπότε τι να απόλαυσω? δραμα :rolleyes:

p1Utp3.png

Καλημερα!!!!

Παλι 5:15 ξυπνησαμε!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!

moritsa κριμα τα ζευγαρια αυτα να τσακωνονται ειδικα μπροστα σε κοσμο...

Τη δευτερα πας γιατρο? να μας πεις νεα

I hate αναλατα! ΚΑλο κουραγιο φιλεναδα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!!!

Παλι 5:15 ξυπνησαμε!!!! Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!

moritsa κριμα τα ζευγαρια αυτα να τσακωνονται ειδικα μπροστα σε κοσμο...

Τη δευτερα πας γιατρο? να μας πεις νεα

I hate αναλατα! ΚΑλο κουραγιο φιλεναδα!!

Μια χαρα σε βρισκω. Αντε σε λιγακι θα κοιμουνται σερι εως τις 6. Εκει να δεις χαρες. Εμενα οταν ξεκινησαν να κοιμουνται απο τις 10 με 10.30 εως το πρωι σερι εκανα παρτι. Αφου ξυπνουσα να δω οτι ειναι ενταξει δεν το πιστευα!!!

4o4op3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΝΟΥΦΑΚΙΑ. ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΑΣ....................

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Να ζήσετε νουφακια και χρόνια πολλα... Μεγάλα να γίνεται με άσπρα μαλλια... Παντού να σκορπίζετε της γνώσης το φως και όλοι να λένε να δυο σοφοί!!!!

Χιλιοχρονα να είστε και πάντα ευτυχισμένα!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Jas και nufi να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!!!γερα και καλοτυχα να ειναι στη ζωη τους!!!

πω πω περιεργο μου φαινεται!!τωρα ειδα και το νεο τικερ της Τζας που τελειωνει σε ..3!!!!!!μεγαλωνουν τα διδυμακια της παρεας μας!!!!!

εμεις χθες κουρεψαμε και το μικρο μας,περισσοτερο για να μην του τραβαει τα μαλλια ο μεγαλος.Δεν του πολυαρεσε αλλα οκ!!μεγαλωσε και η φατσουλα του αλλα παλι ο μεγαλος καταφερνει και του τα τραβαει!!

το βραδυ ηρθε η πεθερα μου να τα κρατησει και εμεις πηγαμε σε θερινο σινεμαδακι.Μετα για ενα ποτο στα γρηγορα και σπιτι...

Σερνομαι λιγο σημερα αλλα δεν βαριεσαι.

Αυτα...

παω να σιδερωσω οτι προλαβω απο το βουνο με τα ρουχα που εχω γιατι μολις ξυπνησουν φυγαμε για θαλασσα!!!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γειά σας κοπέλες!!

Νάκι, Τζας!! ου ου!!!

Τζάς σούπερ το τίκερ των μικρών!! Όντως το 3 φαίνεται αλλιώς!! Θα γίνουν μεγάααααλα παιδιά!!!

Τις αιτήσεις με ΕΣΠΑ της έκανες?

Νάκι σε ζηλεύω που είναι κοντά η θάλασσα!! Βουτήχτε και για εμάς!

Εβελινα να και ενα θετικο της ξαπλας :D τωρα μας εχουν στα οπα οπα και στα καλυτερα! μετα θα μας λειψουν...:(

Εμεις το εχουμε καθιερωση Σαββατο=ψαρι

Νουνου αντε να αραξεις οσο εχεις ησυχια...

Παντα φανταζομουν πως η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι η καλυτερη απο αυτα που ακουγα..Τωρα που το βιωνω ειναι απο τις χειροτερες. Ολα απαγορευονται μονο η ξαπλα επιτρεπεται.

Ψαράκι εγώ δυο φορές την εβδομάδα!! Έτσι παράγγελνα και γω στην εγκυμοσύνη!! χεχε

Εμένα μόνο ωραίες στιγμές μου έχουν μείνει από την εγκυμοσύνη ήμουν πολύ τυχερή! Αλλά σκεφτόμουν και πολύ θετικά γενικότερα!

Ε εντάξει, αρκετα θα κανεις... τι αλλο εμεινε δηλαδη! Τα μπισκοτα ποτε θα τα φτιαξεις για να διατηρηθουν...ή δεν ειναι ευαισθητα δεν ξερω:rolleyes:

Μπραβο σας παντως διδυμομανουλες! μΟυ δινετε κουραγιο..οτι δηλαδη μετα απο λιγους μηνες ειναι καλυτερα τα πραγματα...λεμε τωρα!!

Μερικες φορες μου ρχεται να αποθηλασω...αλλά την επομενη μερα ξυπναω και λεω οχι...σημερα θα ειναι καλυτερα...και ως δια μαγειας ειναι! ΚΑι πάλι απ την αρχη... τεσπα καληνυχτιζω!

Οχι τώρα ερχονται τα καλύτερα μην αποθηλάσεις. Εγώ σου είπα στο δίμηνο είπα...ναι θηλάζω!!! Τώρα θα γίνει παιχνίδι και θα είναι σούπερ. Βολικό, πάς παντού!Τροφή για τα μωρά θα έχεις πάντα!και θα αρχίσουν να θηλάζουν 5 λεπτά 10 και θα απορείς, μα φάγανε? ξεμπέρδεψα? ετοιμαστείτε για εξορμήσεις!!

Φροσω καλα να περάσετε!!!

και φυσικά!!

NUFAKIA NA ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗ, ΕΞΥΠΝΑ, ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Επίσης να σας πώ τα εξης νέα μου...

Ο σύζυξ 'εχει πάει για δουλειά στην Κρήτη ως γνωστόν ;) στα κουμπάρια μας οι οποίοι έχουν φαγωθεί να μην ανέβει ο χρη αλλά να πάρω τα μωρά την Παρασκεύη και να πάμε εμείς...Πράγμα φυσικά που δε με χαλάει, εννοώ η μεταφορά...καράβι, καμπίνα βραδυνό και νάνι, πιστεύω το χω!

Εσείς οι Κρητικιές με τι κλείσατε? Για δώστε ένα χέρι, κοιτάζοντας λίγο στο νετ μάλλον ανεκ με βολεύει....:confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μια χαρα σε βρισκω. Αντε σε λιγακι θα κοιμουνται σερι εως τις 6. Εκει να δεις χαρες. Εμενα οταν ξεκινησαν να κοιμουνται απο τις 10 με 10.30 εως το πρωι σερι εκανα παρτι. Αφου ξυπνουσα να δω οτι ειναι ενταξει δεν το πιστευα!!!

Ναι ναι καπως ετσι κι εγω...απιστευτο μου φαινεται!:cool: Δε λεω ομως μεγαλες κουβεντες γτ μολις το πω χαλάει... Θα δουμε!

Επίσης να σας πώ τα εξης νέα μου...

Ο σύζυξ 'εχει πάει για δουλειά στην Κρήτη ως γνωστόν ;) στα κουμπάρια μας οι οποίοι έχουν φαγωθεί να μην ανέβει ο χρη αλλά να πάρω τα μωρά την Παρασκεύη και να πάμε εμείς...Πράγμα φυσικά που δε με χαλάει, εννοώ η μεταφορά...καράβι, καμπίνα βραδυνό και νάνι, πιστεύω το χω!

Εσείς οι Κρητικιές με τι κλείσατε? Για δώστε ένα χέρι, κοιτάζοντας λίγο στο νετ μάλλον ανεκ με βολεύει....:confused:

Εισαι τσακάλι εσυ, τα καταφερνεις...εγω λεω να πας...ευκαιρία μου φαινεται! ΘΑ κανετε και τα μπάνια σας και ολα καλά!

Κι εγω ετσι ελπιζω στο θηλασμο...στην επομενη καλη μερα...Δε θελω να σταματησω γτ εφτασα εδω με πολύ κοπο και υπομονη, και τωρα θελω να απολαυσω τα θετικά του. Που ειναι τα ομως, οέο??? Πολύ δεν αργουν?

Jas κι εγω τωρα ειδα το τικερ σου! Εχεις τα πιο μεγαλα μωρα της παρεας δηλαδή ή κανω λάθος?:rolleyes: ΝΑ τα χαιρεσαι βρε!

Επισης ειδα 7 κιλακια χαμενα,ε?? Μπραβο!!!!!!!!!! Και εις κατωτερα, για πες ευκολα ή δυσκολα?? Να παιρνω λιγο θαρρος κι εγω η καψερη!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αν και Κυριακή έχει κίνηση το φόρουμ! Ήρθε η φίλη μου και το μεσημερι στα ξαφνικά μαζευτηκαμε 8 άτομα για φαγητο. Ωραία ήταν τώρα όλοι έχουν φιδιασει και αργότερα θα πάμε παραλια :D

Χρόνια πολλα και να τα εκατοστησουν τα νουφακια! :D:D

Τζεμινι φτου φτου σκορδα, Άντε και στις 6 τώρα!!

Αύριο πάω μαιευτήριο και απόγευμα γιατρο. Εκτός και αν με κρατήσουν μέσα :P

Νουνου μια χαρα θα περάσετε και στο καράβι με καμπίνα δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Σε βλέπω να ταξιδευεις με την duck ;)

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...