Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αύριο φεύγουμεεεεεεεεεε επιτέλους. Δεν παλεύεται η γκρίνια της ζέστης. Ξέρετε κλεισμένοι στο σπίτι όλοι τσακωνόμαστε με όλους :P.

Μάζεψα βαλίτσες. Ο άνδρας κάθε χρόνο μαζεύει όλο και πιο λίγα. Φέτος τίποτα.... γκρρρρρρρ

Μορίτσα μέχρι να έρθω πίσω σου απαγορεύω να γεννήσεις χαχχαχαα:rolleyes::tongue:.

Θα τα λέμε. Μάλλον θα πάρω μαζί το λάπτοπ για κανένα παιδικό στο youtube.

Τους μικρούς κι εγώ τους είχα χωρίσει και μετά πάλι μαζί.

Ο Χριστ. χθες που ήμασταν θάλασσα και ήταν ασυνήθιστα πολύ ζεστή είπε

: μανιούλα να πάμε σε άλλη σάλιαχια. Ατή χάλιασε :D.

Φιλιά!

Διαφημίσεις

γεια σας, γεια σας..

ξανά...

μεγάλη ήτο η διακοπή..

Νούφι γιορτάζετε αύριο ?!!

Θα μπω για ευχές αύριο, να τις δώσω στην ημέρα, όχι από σήμερα..!;)

Θα είναι ένα καλό κίνητρο να ξεκλέψω λίγο χρόνο! ;)

Πλάκα η περιγραφή με τη μικρή μπουκίτσα, που μιμείται τη μαμάκα !

Αχ μωρέ, τη φαντάζομαι. Γενικά, κι εγώ που έχω 1+1 βλέπω τις γλύκες και τις χαριτωμενιές του κάθε φύλλου, και νομίζω μπορώ να φανταστώ το νάζι της :D

Συνεχίζοντας να διαβάζω ποστς που είχα "χάσει"..είδα ότι είχατε ανοίξει και το θέμα με τα δίδυμα και πώς το αντιμετωπίζουν οι "άλλοι" που δεν ξέρουν, του τύπου μια κι έξω και ξεμπερδεύεις κτλ, τα κλασσικά που μου λένε κι εμένα.. :evil:

Ναι κι εμένα μου τη δίνει να το υποτιμούν έτσι..

Άκου εκεί "ένα ζόρι, μια και καλή ξεμπερδεύεις.."

Και πότε ξεμπερδεύεις φίλος? Γενικά ποτέ δεν "ξεμπερδεύεις" -και δε μ'αρέσει αυτή η λέξη..- όταν είσαι γονιός είτε έχεις 1, είτε 2, είτε 13..!!

Γενικά, εγώ όταν ακούω κάτι τέτοια, προσπαθώ να μείνω ατάραχη, γιατί πού να εξηγώ..και ποιος να καταλάβει όταν δεν το έχει ζήσει ακόμα..όχι μόνο τα δίδυμα, αλλά πολλές φορές και το 2 διαδοχικά παιδιά.

Κάποιες φορές, προσπάθησα να εξηγήσω πώς το βλέπω..πώς το ζω..

ότι δηλαδή δεν πάει αναλογικά.. 1παιδί Χ1κούραση, 2Χ2, 3Χ3 κτλ ..

αλλά είναι εκθετική η συνάρτηση...

τεσπά, τί καθόμαστε και λέμε? έχει σημασία? μπα,..απλά να μωρέ σου τη δίνει να έχεις τις αγωνίες σου, τα ξενύχτια σου, να μην προλαβαίνεις στιγμές να ξυστείς και να σου το λένε τόσο.. εξ' απαλών των ονύχων..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Φροσωμπούλι καλό σας ταξίδι!

Καλές σας διακοπές!!!Καλά μπάνια και βουτιές!

Καλή ξεκούραση :tongue::tongue::tongue:

Τουλάχιστον αλλαγή παραστάσεων! Ψυχολογικά νομίζω κάπως ξεκουράζει!

Κι εμείς αυτές τις μέρες με τους καύσωνες μέσα..με a/c γιατί ως γνωστόν οι γέροι και τα μωρά..θέλουν προσοχή..

αφού ζεσταίνονται τουλάχιστον διπλάσια από εμάς..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Εβελινα να και ενα θετικο της ξαπλας :D τωρα μας εχουν στα οπα οπα και στα καλυτερα! μετα θα μας λειψουν...:(

Εμεις το εχουμε καθιερωση Σαββατο=ψαρι

Νουνου αντε να αραξεις οσο εχεις ησυχια...

Παντα φανταζομουν πως η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι η καλυτερη απο αυτα που ακουγα..Τωρα που το βιωνω ειναι απο τις χειροτερες. Ολα απαγορευονται μονο η ξαπλα επιτρεπεται.

κ εγω ετσι πιστευα οτι ειναι απο τις ωραιοτερες περιοδους.. μετα καταλαβαινεις τι εχεις να περασεις... το μονο ωραιο ειναι οταν ακους τα μωρα να κλωτσανε και οτι σε προσεχουν ολοι...

Καλήσπέρα και από εμένα. Τι κάνετε? Εγκυούλες όντως έτσι που ΄τα λέτε είναι. Απολαύστε τώρα ξεκούραση και περιποίηση. Όλα καλά.

Εμείς την Τρίτη έχουμε γενέθλια Αύριο έχουν τα Νουφάκια και την Τρίτη εμείς. Κοντά κοντά. Χθες παραγγείλαμε και την τούρτα μας. Δεν το πιστεύω ότι έγιναν δύο χρονών. Πότε ήταν που συζητάγαμε όλα αυτά που εσείς λέτε τώρα...................Περνάει ο καιρός...........

Πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα.

Νούφι, ωραία ακούγεται η τουρτίτσα σας......:P

να τα χαιρεσαι!!! για πες τι τουρτα διαλεξατε?

Το οτι η εγκυμοσυνη ειναι η καλτερη περιοδος ειμαι σιγουρη οτι το λενε οι αντρες... Ολο μη το ενα, οχι το αλλο ειναι ολοι. Κανενας δεν με αφηνε να κανω τιποτα ειχα σκυλοβαρεθει και περιμενα πως και πως να γεννησω. Σκεφτειτε οτι δουλευα κιολας εως μεσα του 7ου. Εαν καθομουν σε ολη την εγκυμοσυνη θα ειχα κοψει φλεβες και θα ειχα παρει 50 κιλα οχι 25 που πηρα.

αχ και αυτο που δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ειναι αλλο πακετο.. αυτο ειναι το χειροτερο μου.. πω πω μεσα στην γκρινια ειμαι..

Αύριο φεύγουμεεεεεεεεεε επιτέλους. Δεν παλεύεται η γκρίνια της ζέστης. Ξέρετε κλεισμένοι στο σπίτι όλοι τσακωνόμαστε με όλους :P.

Μάζεψα βαλίτσες. Ο άνδρας κάθε χρόνο μαζεύει όλο και πιο λίγα. Φέτος τίποτα.... γκρρρρρρρ

Μορίτσα μέχρι να έρθω πίσω σου απαγορεύω να γεννήσεις χαχχαχαα:rolleyes::tongue:.

Θα τα λέμε. Μάλλον θα πάρω μαζί το λάπτοπ για κανένα παιδικό στο youtube.

Τους μικρούς κι εγώ τους είχα χωρίσει και μετά πάλι μαζί.

Ο Χριστ. χθες που ήμασταν θάλασσα και ήταν ασυνήθιστα πολύ ζεστή είπε

: μανιούλα να πάμε σε άλλη σάλιαχια. Ατή χάλιασε :D.

Φιλιά!

καλες διακοπες!!!να περασετε τελεια με πολλες βουτιες!!! σου εχω πει οτι πεθαινω για τις ατακες των παιδιων σου??

tJYkp3.png

Λαέρτα αγάπιους, με ρώτησες για τα γλυκά..

τελικά ναι μπισκότα θα φτιάξω στη βάφτιση με χρωματισμένη ζαχαρόπαστα από πάνω. Σχήμα κλασσικά το παπάκι ! Τα cups cakes μου πέφταν λίγο ζόρικα για να τα κάνω..και τόσα πολλά..

Ζαχαρόπαστα τελικά πήρα τώρα για το first trial από τη Βέφα. Μα για τη βάφτιση στην πιο μεγάλη ποσότητα πιθανόν να πάρω από Σαμάνθα. Αν και της Βέφας ήταν μια χαρά.

Εσύ είσαι κοντά στο μαγαζί, σχετικώς..

Εγώ τελικά ούτε που πήγα..

τηλεφωνικώς..και κούριερ..

αμ πώς..θα χαλάσουμε συνήθειες? Μου επεφτε μακρυούτσικα εμένα..

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Φροσωμπούλι καλό σας ταξίδι!

Καλές σας διακοπές!!!Καλά μπάνια και βουτιές!

Καλή ξεκούραση :tongue::tongue::tongue:

Τουλάχιστον αλλαγή παραστάσεων! Ψυχολογικά νομίζω κάπως ξεκουράζει!

Κι εμείς αυτές τις μέρες με τους καύσωνες μέσα..με a/c γιατί ως γνωστόν οι γέροι και τα μωρά..θέλουν προσοχή..

αφού ζεσταίνονται τουλάχιστον διπλάσια από εμάς..

duck τι κανεις? πως πανε οι ετοιμασιες? ποτε φευγετε?

tJYkp3.png

κ εγω ετσι πιστευα οτι ειναι απο τις ωραιοτερες περιοδους.. μετα καταλαβαινεις τι εχεις να περασεις... το μονο ωραιο ειναι οταν ακους τα μωρα να κλωτσανε και οτι σε προσεχουν ολοι...

Με βάση και της δικής μου εμπειρίας,..

ω ναι θα συμφωνήσω απόλυτα στα μπολντ!

Ωστόσο, επειδή θα ήθελα να το ζούσα πιο ανάλαφρα, και να το ευχαριστηθώ, όσο μπορεί φυσικά να γίνει αυτό σε μια εγκυμοσύνη..

επιφυλλάσομαι για αργότερα, για μια επόμενη !!!!:oops::oops::oops:

Paulo Coelho

Το οτι η εγκυμοσυνη ειναι η καλτερη περιοδος ειμαι σιγουρη οτι το λενε οι αντρες... Ολο μη το ενα, οχι το αλλο ειναι ολοι. Κανενας δεν με αφηνε να κανω τιποτα ειχα σκυλοβαρεθει και περιμενα πως και πως να γεννησω. Σκεφτειτε οτι δουλευα κιολας εως μεσα του 7ου. Εαν καθομουν σε ολη την εγκυμοσυνη θα ειχα κοψει φλεβες και θα ειχα παρει 50 κιλα οχι 25 που πηρα.

χαχ, σε καταλαβαίνω..

εγώ κάθισα από τέλος του 1ου τριμήνου..

και ήταν ~25. Για την ακρίβεια 24,5..........

Paulo Coelho

Εβελινάκι καλά είμαι! Κοιμήθηκα σήμερα το μεσημέρι ένα 2ωρο και νομίζω ότι είμαι άλλος άνθρωπος!!!!!!!

ώστε σε κλωτσάγαν τα μωράκια σου με τις επισκέψεις!!

Κοινωνικά από την κοιλιά!

Πάω δειλά δειλά να δώ όλες αυτές τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει βρε κορίτσια, και δεν είχα χρόνο να τις δω! Αμάν πια! Τελευταία πάλι..

Εντιτ, φέυγουμε την άλλη Κυριακή..

αμάν..έχω ξεχάσει πλυντήριο να απλώσω..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Paulo Coelho

duck μαλλον θα μου βγουν κοινωνικα γιατι οποτε εχουμε κοσμο στο σπιτι και φασαρια ή οταν βγαινουμε βολτα γινεται χαμος.. δεν σταματανε τις κλωτσιες!!!

απο ποιο μηνα και μετα πηρες τα περισσοτερα κιλα? γιατι εγω δεν μπορω να φαω.. μολις παω να φαω λιγο παραπανω δεν μπορω να παρω ανασα.. τρωω λιγοτερο απο πριν μεινω εγκυος.. ελεος.. μια φορα στην ζωη μας εχουμε κ εμεις την δικαιολογια του φαγητου και να μην μπορεις να το ευχαριστηθεις..

πω πω αναχωρηση την αλλη κυριακη? σουπερ!!! ζηλευωωωωωωωω

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Λαέρτα αγάπιους, με ρώτησες για τα γλυκά..

τελικά ναι μπισκότα θα φτιάξω στη βάφτιση με χρωματισμένη ζαχαρόπαστα από πάνω. Σχήμα κλασσικά το παπάκι ! Τα cups cakes μου πέφταν λίγο ζόρικα για να τα κάνω..και τόσα πολλά..

Ζαχαρόπαστα τελικά πήρα τώρα για το first trial από τη Βέφα. Μα για τη βάφτιση στην πιο μεγάλη ποσότητα πιθανόν να πάρω από Σαμάνθα. Αν και της Βέφας ήταν μια χαρά.

Εσύ είσαι κοντά στο μαγαζί, σχετικώς..

Εγώ τελικά ούτε που πήγα..

τηλεφωνικώς..και κούριερ..

αμ πώς..θα χαλάσουμε συνήθειες? Μου επεφτε μακρυούτσικα εμένα..

Μάλιστα, κιουρία μου! Και τα μπισκοτάκια βανίλια ή αμυγδάλου? Πάντως σε συμφέρει η Σαμάνθα γιατί χρεώνει πολύ λιγότερα για τον κούριερ. Εγώ θα φτιάξω μπισκότα και μινι κάπκεικς αλλά για το πάρτι γενεθλίων. Παίζω και για κεικποπς, θα παραγγείλω τα απαραίτητα από τη Σαμάνθα. Για τα βαφτήσια όμως θα παραγγείλω μάλλον γιατί και μπομπο και γλυκά δεν το'χω να φτιάξω μόνη μου για τόσα άτομα... Αντε, διακοπούλες σύντομα, λίγο έμεινε!

Φροσίτα-μαμασίτα, καλά μπάνια!!! Και πες στον Χρ. ότι θα αλλάξεις το νερό και θα βάλεις φρέσκο και θα φτιάξει πάλι η θάλασσα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Φροσω καλες διακοπές!!!!!!!!!!! Τι καλά! να περασετε τελεια!!

Και να μας γραφεις:tongue: στην κυριολεξια ομως χαχαχα!;)

Παπιτσα θα κανεις κι αλλα πραγματα χειροποιητα στη βαφτιση? Και γοα μπισκοτα ποσα μιλάμε?? Μου ειχαν φερει στο μαιευτηριο κατι ωραια που ειχαν σχημα πελαργου πανω στη ζαχαροπαστα που κουβαλαει διδυμακια...αν μπορω θα βαλω λινκ

κι εγω θελω κι αλλη εγκυμοσυνη:rolleyes:

Ακους Εβελινα?? Παρολο που κουραστηκα κι εγω στο τελος (γτ γενικα δεν παραπονιεμαι οτι ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη) κι ελεγα αντε να τελειωνω, ειναι ωραια περιοδος τελικα...τωρα η κλεισουρα μ ενοχλει πιο πολύ...και στα κιλά το ιδιο και πιο χαλια τωρα, δευτερη εγκυμοσυνη περναω:?

Γι αυτο μιας και τα μπεμπε σου ειναι κοινωνικά, κανε περνα ωραια τωρα με φιλους. Μετα εχει να πέσει πολύ κλείσιμο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Επανήλθα!

Λαέρτα έκανα ζύμη κι από τα δύο..τώρα στην πρόβα..δεν ξέρω τί να αποφασίσω..

άντε βρε σεις, κοντεύετε κι εσείς τα 1α σας γενέθλια!

Κι εγώ θα θέλω να κάνω πράγματα στα γενέθλια τους, και έχω σκοπό να κάνω τούρτα και διάφορα άλλα.

Εν τω μεταξύ τώρα μόλις σκέφτηκα ότι τότε θα δουλεύω κιόλας, κι έπαθα μια ξενερουά..

Αλήθεια, εσύ πώς και τα κατάφερες και είσαι ακόμα με άδεια από δουλειά? Παίζει κανένα παραθυράκι. Για πες μου να ξέρω..

Τζεμ θα κάνω περίπου 200κομμάτια. Κι επέλεξα αυτό γιατί μου φάνηκε πιο γρήγορα από τα cupcakes. Θα κάνω και μπομπό, και στολισμό -λέμε τώρα εγώ.. Να δούμε σε ποιους θα "φορτώσω" να κάνουν το στολισμό..

Προσκλήσεις τίποτα το φοβερό..ένα απλό σχεδιάκι στο φώτοσοπ, το κείμενο-στιχάκι που ήθελα οπωσδήποτε και με ενδιέφερε περισσότερο..τα έδωσα για εκτύπωση και είναι έτοιμα. Θα περάσω-αν προλάβω τη Δευτέρα να τα πάρω.

Μαρτυρικά ήθελα να φτιάξω, αλλά δεν την παλεύω..με τίποτα όμως..

Βιβλίο ευχών....επιφυλάσσομαι... ή θα το φτιάξω στην Κρήτη ή καθόλου. Δε νομίζω να προλάβω μετά.

Paulo Coelho

Φροσω καλες διακοπές!!!!!!!!!!! Τι καλά! να περασετε τελεια!!

Και να μας γραφεις:tongue: στην κυριολεξια ομως χαχαχα!;)

Παπιτσα θα κανεις κι αλλα πραγματα χειροποιητα στη βαφτιση? Και γοα μπισκοτα ποσα μιλάμε?? Μου ειχαν φερει στο μαιευτηριο κατι ωραια που ειχαν σχημα πελαργου πανω στη ζαχαροπαστα που κουβαλαει διδυμακια...αν μπορω θα βαλω λινκ

κι εγω θελω κι αλλη εγκυμοσυνη:rolleyes:

Ακους Εβελινα?? Παρολο που κουραστηκα κι εγω στο τελος (γτ γενικα δεν παραπονιεμαι οτι ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη) κι ελεγα αντε να τελειωνω, ειναι ωραια περιοδος τελικα...τωρα η κλεισουρα μ ενοχλει πιο πολύ...και στα κιλά το ιδιο και πιο χαλια τωρα, δευτερη εγκυμοσυνη περναω:?

Γι αυτο μιας και τα μπεμπε σου ειναι κοινωνικά, κανε περνα ωραια τωρα με φιλους. Μετα εχει να πέσει πολύ κλείσιμο...

αχ κ εμενα αυτος ειναι ο εφιαλτης μου.. η κλεισουρα.. κ τωρα αυτο ειναι που με ενοχλει.. αλλιως δεν θα ειχα προβλημα.. ειμαστε κ εγω και ο αντρας μου πολυ κοινωνικοι και γενικοτερα δεν καθομασταν καθολου σπιτι..

tJYkp3.png

Τζεμ θα κάνω περίπου 200κομμάτια. Κι επέλεξα αυτό γιατί μου φάνηκε πιο γρήγορα από τα cupcakes. Θα κάνω και μπομπό, και στολισμό -λέμε τώρα εγώ.. Να δούμε σε ποιους θα "φορτώσω" να κάνουν το στολισμό..

Προσκλήσεις τίποτα το φοβερό..ένα απλό σχεδιάκι στο φώτοσοπ, το κείμενο-στιχάκι που ήθελα οπωσδήποτε και με ενδιέφερε περισσότερο..τα έδωσα για εκτύπωση και είναι έτοιμα. Θα περάσω-αν προλάβω τη Δευτέρα να τα πάρω.

Μαρτυρικά ήθελα να φτιάξω, αλλά δεν την παλεύω..με τίποτα όμως..

Βιβλίο ευχών....επιφυλάσσομαι... ή θα το φτιάξω στην Κρήτη ή καθόλου. Δε νομίζω να προλάβω μετά.

Ε εντάξει, αρκετα θα κανεις... τι αλλο εμεινε δηλαδη! Τα μπισκοτα ποτε θα τα φτιαξεις για να διατηρηθουν...ή δεν ειναι ευαισθητα δεν ξερω:rolleyes:

Μπραβο σας παντως διδυμομανουλες! μΟυ δινετε κουραγιο..οτι δηλαδη μετα απο λιγους μηνες ειναι καλυτερα τα πραγματα...λεμε τωρα!!

Μερικες φορες μου ρχεται να αποθηλασω...αλλά την επομενη μερα ξυπναω και λεω οχι...σημερα θα ειναι καλυτερα...και ως δια μαγειας ειναι! ΚΑι πάλι απ την αρχη... τεσπα καληνυχτιζω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...