Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ειλικρινά, εύχομαι να μην το ζήσει καμία κοπέλα αυτό!! Η αλήθεια είναι ότι όλη την ώρα τον σκέφτομαι τον μικρούλη μου…& κλαίω…του ανάβω το καντηλάκι, να το προσέχει ο Θεός εκεί πάνω… ευτυχώς Παναγία μου, που έχω τον σύζυγο μου κ το περνάμε μαζί όλο αυτό.. κ τους γονείς μας!! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!! Μονη μου σημερα βλπεπω...ειναι Σ/Κ κι εχετε ξεχυθει στις παραλιες ατιμουτσικα!:tongue:

gemini χαρα στο κουραγιο σου να εχεις και φιλοξενουμενους.. τι κανουν τα μωρακια σου? ο μικρος συνεχιζει το κλαμα 8-10?

Ευτυχως εχει 2-3 μερες που ειναι οκ. ΜΑκαρι να κρατησει...

Hello girls! Μπαίνω από το κινητό να σας πω τα νέα μας. Με ξεσκονισαν στο μαιευτήριο και όπως μου είπαν οι τιμες είναι καλές προς το παρόν μόνο παρακολούθηση. Ούτε φάρμακα, ούτε γέννα αρον αρον απλά κομμένο το αλάτι και όσο παει. Ο Γιατρος μου είπε πως τα μωρά μου δεν έχουν ανάγκη και σημερα να βγαιναν και ο οργανισμός μου απλά φτάνει στα όρια του. Όσο αντεξω εγω και αυτά και εδώ που έφτασα με την περίδεση μια χαρα. Χάρηκα και ψιλοανακουφιστηκα ωστόσο εγω έχω βάλει στόχο να μπω στον Αύγουστο!

Χίλια συγνώμη που σας ζαλιζω αλλα μόνο εσείς καταλαβαίνετε :)

Θα μπω αργότερα να διαβάσω τα νέα σας!

Υ.γ σημερα οδήγησα μετά απο καιρο :-))))))))

Ελα ολα καλα θα ειναι...κανε τη βαλιτσα σου εσυ κι ενταξει θα ειναι τα μπεμπε! Εγω θυμαμαι οτι κουτσαινα κιολας γτ ειχε πιαστει ενα νευρο απ το πρηξιμο:shock: Και εννοειται μονο σαγιοναρες... Μεγαλες στιγμες...αλλά ολα τελειωνουν τωρα!! Be happy!

παπιτσα κουραστηκα και μονο που διαβασα το τι κανεις. ΚΑι σπιτι, και διακοπες, και βαφτισια, και κοσμο...εχεις γινει λάστιχο!

Φροντισε να ξεκουραστεις στις διακοπες οσο γινεται... Βαφτισια το Σεπτεμβρη δεν ειναι...εχεις καιρο μωρε..

Α! Ναι κι εγω θελω γλυκακι να δοκιμασω:oops: Τι μας τα λες και μενουμε με τη φαντασια μετα???

Μπανιο δεν πηγαμε τελικα...Ισως επιχειρησουμε σημερα...αν και το Σ/Κ δεν πολυθελουμε γτ μαζευεται πολύς κοσμος...

Επισης, σημερα τα τζεμτζεμια κοιμηθηκαν 11-5.:P:p:p:p Απιστευτο μου φανηκε! Πετάω λεμε!!!!!!! Αν και με ειδαν ξεκουραστη και φροντισαν να πλενω πρωι πρωι τις διαρροες απο την πανα...δε βαριεστε!

ΚΑλες βουτιες!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!!

Εδώ θα τη βγάλουμε κόρες, αδιαθέτησα η βλαμμένη....και είχα τόσα πλάνα...

Σας είπα ο σύζυξ θα αργήσει κ άλλο να γυρίσει, αχ βαχ καταραμένη κοινωνία. Η μόνη μου ελπίδα είναι να μην δουλεύει την άλλη εβδομάδα που ξεκινάει η άδεια μπας και πάμε στον Κάλαμο να αράξουμε μόνοι μας χωρις συγγενολόϊ.

Μοριτσα μου όλα καλά!! ε καλά λέω λεύκωμα διδυμομάνων θα συμπληρώσουμε χεχε

Laerta μελιτζάνες έδωσα πριν το χρόνο και μια χαρά να το κάναν το μπριάμ!! και με μοσχαράκι επίσης τέλεια, όπως και πράσο. Αγαπημένοι τους συνδυασμοί.

Ithaki κάνε τις δουλίτσες σου απογευματάκι ή πολύ πρωϊ. Προσοχή στη ζέστη!!!

duckface να δοκιμάσουμε και εμείς!!!! Μπράβο χρυσοχέρα μαμά πάπια!!!

architwins βγάζω τα μωρά μόνη μου από πολύ μικρά. Στις αρχές πάντα με προορισμό κάπου που θα συναντούσα μια φίλη ή στο καρότσι για ψώνια αλλά δεν κόλλαγα τα βούταγα και δρόμο. Τώρα καιρό βγαίνουμε μόνοι μας, κούνιες ψώνια τα πάντα!! Όπως τα μάθουμε είναι πιστεύω και να μη φοβάσαι!!

Ποιά κοπέλα ρώταγε για τον ύπνο? εγώ στο χρόνο τους χώρισα ένας μαζί μας στο παρκοκρέβατο και ο άλλος στο παιδικό. Το παιδί που δεν κοιμόταν σερί (νικόλ) στο παιδικό. Μέχρι που στρώσαμε και τους ξαναβάλαμε μαζί. Κάντε δοκιμές είμαι αυτής της άποψης.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα! Τζεμινι οχι και μονη σου....που να παω με τετοια ζεστη???δε μου κανει κεφι να κατεβω στη παραλια. Σπιτι με το αγαπημενο κλιματιστικο :-*

Τα μωρακια σου εμενα μου φαινονται βολικα και συντομα θα κοιμουνται σερι!

Νουνου τι γκαντεμια και αυτη????? Μακαρι να εχει αδεια ο αντρας σου και ετσι να πατε μαζι για μπανακι!!!

Αυριο θα εχω και γω φιλοξενουμενη :D ερχεται μια φιλη μου να με δει και θα κατσει λιγες μερες.

p1Utp3.png

Αστα να πανε...

Εσυ εχεις τουλάχιστον να περιμενεις την επομενη εβδομαδα της αδειας σου. Κατι ειναι κι αυτο!

Ναι ναι!! θετική σκέψη...:):)

καλημερα! Τζεμινι οχι και μονη σου....που να παω με τετοια ζεστη???δε μου κανει κεφι να κατεβω στη παραλια. Σπιτι με το αγαπημενο κλιματιστικο :-*

Τα μωρακια σου εμενα μου φαινονται βολικα και συντομα θα κοιμουνται σερι!

Νουνου τι γκαντεμια και αυτη????? Μακαρι να εχει αδεια ο αντρας σου και ετσι να πατε μαζι για μπανακι!!!

Αυριο θα εχω και γω φιλοξενουμενη :D ερχεται μια φιλη μου να με δει και θα κατσει λιγες μερες.

ΑΑΑΑ ωραία θα έχεις παρεούλα, καλή φάση!!!

Τι καλό φάγατε σήμερα? εμείς ψαράκι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μια απο τα ιδια στο μπαρμπεκιου! Ομως δεν εχουμε φαει ακομα γιατι εχει παει για μπανακι ο αντρας μου.Γενικα μου εχει κλεισει η ορεξη.

p1Utp3.png

τι κανετε κουκλες???

μοριτσα μου ετοιμασε την βαλιτσουλα σου για να σου φυγει το αγχος αλλα νομιζω οτι θα αντεξεις λιγο ακομα... αντε θα εχεις και παρεουλα απο αυριο.. μια χαρα θα περασεις!!!

nunu ψαρακι ε? μμμ θα παραγγειλω κ εγω ψαρακι τις επομενες μερες.. μ'αρεσει πολυ! εμεις σημερα εχουμε κοκκινιστο με πατατες τηγανιτες... ειπαμε να φαμε κατι ελαφρυ..

gemini κ εγω εδω.. που αλλου να παω??? παλι καλα που ερχονται συνεχεια φιλοι σπιτι και εχουμε παρεα.. χθες περασαμε πολυ ωραια με φιλους που ακομα και τα μωρα το καταλαβαν και κλωτσουσαν ολο το βραδυ σαν τρελα!!!!

tJYkp3.png

τους ξάπλωσα επιτέλους, σφουγγάρισα και τώρα θα αράξω και γω!!ουφ!!

Εβελίνα το ψαράκι είναι τόπ στη λίστα μου, αν και έκανα μάπα συνταγή αλλά τι να κάνουμε ουδείς τέλειος...:rolleyes::rolleyes:, από που θα το παραγγείλεις? τα καλά της εγκυμοσύνης!!!

μοριτσά καλό που σου έχει κλείσει η όρεξη!! εγώ έτρωγα μέχρι τελικής πτώσης!!:tongue::tongue:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

τους ξάπλωσα επιτέλους, σφουγγάρισα και τώρα θα αράξω και γω!!ουφ!!

Εβελίνα το ψαράκι είναι τόπ στη λίστα μου, αν και έκανα μάπα συνταγή αλλά τι να κάνουμε ουδείς τέλειος...:rolleyes::rolleyes:, από που θα το παραγγείλεις? τα καλά της εγκυμοσύνης!!!

μοριτσά καλό που σου έχει κλείσει η όρεξη!! εγώ έτρωγα μέχρι τελικής πτώσης!!:tongue::tongue:

Λόγω ξαπλας δεν μαγειρεύω εγώ.. Το έχει αναλάβει ο άντρας μου και κυρίως η πεθερά μου... Συνήθως δεν κάνω παραγγελίες γιατί είμαι εύκολη με το φαγητο αλλά το ψαρακι μου θα το παραγγειλω!!!

Αυτή η ώρα που κοιμούνται κ έχει απόλυτη ησυχία πρέπει να είναι απόλαυση για τις μαμάδες... Έτσι μου λένε η φίλες μου τουλάχιστον...

tJYkp3.png

Εβελινα να και ενα θετικο της ξαπλας :D τωρα μας εχουν στα οπα οπα και στα καλυτερα! μετα θα μας λειψουν...:(

Εμεις το εχουμε καθιερωση Σαββατο=ψαρι

Νουνου αντε να αραξεις οσο εχεις ησυχια...

Παντα φανταζομουν πως η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι η καλυτερη απο αυτα που ακουγα..Τωρα που το βιωνω ειναι απο τις χειροτερες. Ολα απαγορευονται μονο η ξαπλα επιτρεπεται.

p1Utp3.png

Καλήσπέρα και από εμένα. Τι κάνετε? Εγκυούλες όντως έτσι που ΄τα λέτε είναι. Απολαύστε τώρα ξεκούραση και περιποίηση. Όλα καλά.

Εμείς την Τρίτη έχουμε γενέθλια Αύριο έχουν τα Νουφάκια και την Τρίτη εμείς. Κοντά κοντά. Χθες παραγγείλαμε και την τούρτα μας. Δεν το πιστεύω ότι έγιναν δύο χρονών. Πότε ήταν που συζητάγαμε όλα αυτά που εσείς λέτε τώρα...................Περνάει ο καιρός...........

Πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα.

Νούφι, ωραία ακούγεται η τουρτίτσα σας......:P

Εβελινα να και ενα θετικο της ξαπλας :D τωρα μας εχουν στα οπα οπα και στα καλυτερα! μετα θα μας λειψουν...:(

Εμεις το εχουμε καθιερωση Σαββατο=ψαρι

Νουνου αντε να αραξεις οσο εχεις ησυχια...

Παντα φανταζομουν πως η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι η καλυτερη απο αυτα που ακουγα..Τωρα που το βιωνω ειναι απο τις χειροτερες. Ολα απαγορευονται μονο η ξαπλα επιτρεπεται.

Το οτι η εγκυμοσυνη ειναι η καλτερη περιοδος ειμαι σιγουρη οτι το λενε οι αντρες... Ολο μη το ενα, οχι το αλλο ειναι ολοι. Κανενας δεν με αφηνε να κανω τιποτα ειχα σκυλοβαρεθει και περιμενα πως και πως να γεννησω. Σκεφτειτε οτι δουλευα κιολας εως μεσα του 7ου. Εαν καθομουν σε ολη την εγκυμοσυνη θα ειχα κοψει φλεβες και θα ειχα παρει 50 κιλα οχι 25 που πηρα.

4o4op3.png

γραφω με το ενα χερι...

Τα μωρακια σου εμενα μου φαινονται βολικα και συντομα θα κοιμουνται σερι

Ναι ευτυχως εχω κ τις εγκυουλες κ μου κανουν παρεα!!!

μακαρι να ναι βολικα μωρε...

εχεις κ εσυ φιλοξενουμενη...τελεια θα περασουν οι μερες...μην κουραστεις ομως.

μακαρονια με σαλτσα... κ εμενα μου αρεσει το ψαρι.

η μαμα μου εφτιαξε κ σκαλτσουνια!! μιαμ μιαμ! να δω ποτε θα κανω διατροφη...οσο παω κ χοντραινω:?

τι κανετε κουκλες???

gemini κ εγω εδω.. που αλλου να παω??? παλι καλα που ερχονται συνεχεια φιλοι σπιτι και εχουμε παρεα.. χθες περασαμε πολυ ωραια με φιλους που ακομα και τα μωρα το καταλαβαν και κλωτσουσαν ολο το βραδυ σαν τρελα!!!!

ειδες τα μπεμπε θελουν κοσμο!!

Λόγω ξαπλας δεν μαγειρεύω εγώ.. Το έχει αναλάβει ο άντρας μου και κυρίως η πεθερά μου... Συνήθως δεν κάνω παραγγελίες γιατί είμαι εύκολη με το φαγητο αλλά το ψαρακι μου θα το παραγγειλω!!!

Αυτή η ώρα που κοιμούνται κ έχει απόλυτη ησυχία πρέπει να είναι απόλαυση για τις μαμάδες... Έτσι μου λένε η φίλες μου τουλάχιστον...

Απολαυση δε λες τιποτα! απ τη χαρα μου δεν ξερω τι να πρωτοκανω?:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...