Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μπράβο μακάρι όλα να πανε κατευχην!!!

Γύρισα σπιτι με κάτι πόδια απεριγραπτα! Οι εξετάσεις θα βγουν το απόγευμα. Πήγα και στο μαιευτήριο έκανα το nst & doppler. Για άλλη μια φορα να μην ησυχαζεις.... Ο ντοκτορ που έκανε το υπερηχο βρήκε στο μικρό υδρονεφρωση αμφοτεροπλευρη στα νεφρα, το οποίο λέει δεν είναι κάτι ανησυχητικο και μπορει να φύγει απο μόνο του. Ουφ ήσυχαζω απο το ένα βρίσκεται κάτι άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι καλα και σε βάρος τα βρηκε 1900 &2000. Είναι δυνατόν μέσα σε 3 μερες να πήγαν τόσο???μακαρι, αλλα μέχρι να γεννησω και να πουν όλα είναι καλα δεν πρόκειται να ηρεμήσω.

Και όλα να ήταν φανταστικά και πάλι μόνον όταν γεννήσεις και τα δείς ηρεμείς. Μετά φυσικά αρχίζουν τα όργανα!!

εγώ σου λέω να κάτσεις στα αυγά σου και συ μου λές για λεύκωμα; ε; αν θες να φτιάξουμε ένα διδυμολεύκωμα χεχε, σαν αυτά που φτιάχναμε στο δημοτικό!!!

ακριβως αυτο μου ειπε η μαμα μου χθες.. απο την στιγμη που μενεις εγκυος δεν ηρεμεις ποτε.. και οτι ακομα και τωρα που ειμαι 26 χρονων και εγκυος αυτη νομιζει οτι ειμαι μωρο και δεν μπορει να καταλαβει πως εχω μεγαλωσει...

26;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:?:-?:? φτου σου κοριτσάκι μου!! εγώ στα 26 δεν είχα μυαλό ούτε για βρούβες!!

καλησπερα.

ακομη δεν υπαρχουν νεοτερα για την κατασταση των διδυμων που τραυματισε το πρωι ο απαραδεκτος τυπος...

εχω χαλαστει...

να ναι καλα τα παιδακια μας......ολα τα παιδακια

Μια προσευχή για τα παιδάκια...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

καλησπερα.

ακομη δεν υπαρχουν νεοτερα για την κατασταση των διδυμων που τραυματισε το πρωι ο απαραδεκτος τυπος...

εχω χαλαστει...

να ναι καλα τα παιδακια μας......ολα τα παιδακια

Κι εγω εδω το πρωτοδιαβασα κ το εψαξα...απαραδεκτο. Αλλά τι να πεις... Μακαρι να πανε καλα τα παιδακια. Τιποτε άλλο...

Τζεμινι δε σου φτάνουν τα δίδυμα ε??? :tongue: απο τους επισκέπτες περασες σε φιλοξενούμενους.

Με βλέπω να γενναω σύντομα μιας και η εξέταση έδειξε λευκωμα. Εκτος και αν υποχωρησει. Αύριο πάλι στο μαιευτήριο για εξέταση. Ο γιατρός πάντως ήταν καθησυχαστικος για τον μικρο και μου είπε δεν είναι τπτ, πάλι καλα!

Αυτα απο ιατρικό ανακοινωθέν ;)

Ναι μωρε φιλοξενησα μια μερα γτ ειμαστε κοντα στο νοσοκομειο και υπηρχε αναγκη...δε βαριεσαι!

Λευκωμα...χμμ..ναι απ οτι ξερω αυτο πρεπει να υποχωρησει. Ομως και τωρα να γεννησεις τα μωρακια σου εχουν πολύ καλό βαρος! Θα πανε καλα ολα θα το δεις;) Ενημερωσε μας παντως να ξερουμε!

26;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:?:-?:? φτου σου κοριτσάκι μου!! εγώ στα 26 δεν είχα μυαλό ούτε για βρούβες!!

Γιατι καλε το λες αυτο?? Και τωρα μικρη εισαι.... Ολες δηλαδη μικρες και τσαχπινουλες:tongue:

Αντε, Παρασκευη σημερα!! Ερχεται και ο συζυγος υποθετω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

οχι μάλλον δευτέρα θα επιστρέψει, τεσπα πέρασε η εβδομάδα και δεν το πήρα και χαμπάρι!! το σ.κ λέω να πάμε εκδρομούλα με τα τέκνα γιατί θα αυτοπυρποληθώ....ένα μπανάκι ένα κάτι....ελπίζω να ταιριάξουν τα αστέρια, οι πλανήτες και τα λεφτά...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσάκια μου, καλημέρα!!! τρέχω και δε φτάνω...τα μικρά μας δεν κοιμούνται με τίποτα το βράδυ ρε γμτ! ξυπνάνε κάθε λίγο με γκρίνια και κλάμματα, υποθέτω λόγω δοντιών...θυμούνται κιόλας ότι πεινάνε, οπότε ξενύχτι και πάλι ξενύχτι...να δούμε πότε θα ηρεμήσουμε...αν και όπως γράφατε και σεις πιο πάνω δεν ηρεμείς ποτέ γιατί συνέχεια κάτι προκύπτει να σε ανησυχεί!!! εν τω μεταξύ, εμείς τα έχουμε στο ίδιο δωμάτιο και έχω την εντύπωση ότι ο ένας ξυπνάει τον άλλον, οπότε και να ήθελε ο ένας να φτιάξει το πρόγραμμά του και να μπει σε σειρά, δεν μπορεί!!! εσείς τι κάνετε? τους έχετε χωριστά δωμάτια? σκεφτόμαστε να μεταφέρουμε την μια κούνια στο δωμάτιο που έχουμε για γραφείο, μήπως ησυχάσει ο ένας τουλάχιστον...

Μορίτσα, μην αγχώνεσαι...ο γιατρός θα σε ενημέρωνε αν ήταν κάτι πιο σοβαρό...πάντως, εγώ γέννησα στις 33 εβδομάδες και τα κιλά μας ήταν περίπου όσο τα δικά σας κι όλα μια χαρά...τώρα είμαστε κάτι μπουλουκάκια άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις!!!

Mpougos, όλα να πάνε κατ' ευχήν για το παιδάκι σου και να το αποφύγετε το χειρουργείο!!!

όσο για τον τύπο με την μηχανή, δεν έχω λόγια...χτες το άκουγα στις ειδησεις και φρίκαρα...δεν ήξερα κιόλας ότι ήταν διδυμάκια, από εσάς το έμαθα...μακάρι να το ξεπεράσουν τα παιδάκια...

Ξεκινάμε κρέμα βανίλια σε μια βδομάδα...εσείς ποια τους δώσατε? ποια να προτιμήσουμε? ή είναι όλες ίδιες?

επίσης, έχω ερωτησούλα για τη θάλασσα...λέμε να τους βουτήξουμε τον Αύγουστο που θα πάμε διακοπές στο Ξυλόκαστρο...ξέρετε αν κυκλοφορούν σωσιβιάκια για τόσο μικρά μωρά? δηλαδή για 6 μηνών? δεν στηρίζονται ακόμη στον πωπό τους και δεν ξέρω αν θα βρω κάτι...ή πρέπει υποχρεωτικά να τους έχουμε αγκαλιά?

τελευταία ερωτησούλα...τι να πάρουμε μαζί μας από φάρμακα στις διακοπές? η γιατρός μας σύστησε μόνο ένα κολύριο για τα μάτια και κάτι σταγόνες με κορτιζόνη για τσιμπήματα και αλλεργίες...εσείς τι αλλο μας προτείνετε?

δίνω τα φιλιά μου βιαστικά σε όλες...μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας κάθε βράδυ από το κινητό, αλλά δεν προφταίνω να γράψω...μέχρι να τελειώσω το διάβασμα με παίρνει ο ύπνος!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

καλημερα κοριτσακια!!!

μοριτσα αυτο για το λευκωμα δεν το ξερω καθολου.. αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια απο δω και περα οτι ωρα κια να γεννησεις ολα θα πανε μια χαρα!!!

gemini χαρα στο κουραγιο σου να εχεις και φιλοξενουμενους.. τι κανουν τα μωρακια σου? ο μικρος συνεχιζει το κλαμα 8-10?

nunu τι κανεις? πως παει η δουλιτσα?

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

ουφ αγώνα δρόμου για να προλάβω να γράψω κάτι...

γράφω από πισι και προσπαθώ να διαβάσω παράλληλα τα παλιά σας ποστ (αφού έχω τόσο καιρό να μπω) από το κινητό στο άλλο χέρι...

κορίτσια τρέχω πολύ αυτές τις μέρες...

φεύγουμε την άλλη κυριακή και πρέπει να ετοιμαστούμε

ρου΄χα, πλυσίματα,σίδερο ,

συν του ότι δε χωράμε και τρέχαμε για μπαγκαζιέρα...

επιπλέον όσες πιο παλιές θυμάστε, ετοιμάζω ακόμα το δωμάτιο τους...κράξτε με... ευτυχώς που αυτά τα λίκνα ήταν σαν μίνι κρεββάτια και χωράνε..γιατί αλλιώς...

ήρθαν τα κρεββάτια αλλά μυρίζουν οι ζωγραφιές και τα έχω να ξεμυρίσουν

σιφινιέρα ακόμη νιετ, γιατί θα δώσω ειδικό σχέδιο παραγγελία για να μη μου πιάνει χώρο πολύ (θα το σχεδιασω εγώ για την ακρίβεια και θα τους το δώσω)

επίσης τρέχω να αγοράσω τώρα χαλιά που δεν έχω, και που είναι φθηνά τώρα, γιατί από φθινόπωρο με τα μπεμπέγια θα χρειαστούν!

Επίσης τρέχω για τα βαφτιστικά με τις νονές. Σήμερα θα πάμε για του μπέμπη.

Ακόμα χθες έκανα πρόβα τα γλυκά της βάφτισης μια δόση περίπου 70-80 κομμάτια και μου βγήκε ο τάκος! φαντάσου επί 2 περίπου..

Πετύχανε πολύ εμφανισιακά και γευστικά, όμως είναι λίγο σκληρά γιατί ξεχάστηκα με τον φούρνο στον αέρα και έτρχα και με τα παπιά!

Πάντως τη ζαχαρόπαστα για πρώτη μου φορά την πέτυχα στο δούλεμα, χρωμα, επεξεργασία κτλ κτλ

Επίσης τρέχω ΑΚΟΜΑ με τη δήλωση τη φορολογική...

και γενικά πολλά...έχουμε και γιατρό από δευτέρα-τρίτη για εμβόλιο και έλεγχο ανάπτυξης,

θα ξεκινήσουμε και τις σούπες λαχανικών. Τί ατμομάγειρα ή γενικά κάτι τέτοιο μου προτείνεται ρε κόρες?

έχω να πάω να φτιάξω και μαλλί -νύχια πριν φύγουμε..και να κάνω και λίγα ψώνια με εκπτώσεις.. λίγα όμως, έτσι ίσα ίσα που δε με χωράει τίποτα..παλίο..:cry:

επίσης προσπαθούμε να δούμε και όσους δεν έχουμε δει τόσο καιρό με τρεχάματα δικά μας και δικά τους πριν εξαφανιστούμε για κανα μήνα κρήτη, και κάθε μέρα έχουμε επισκέψεις σπίτι και φροντίζω να είναι και καθάρο πιο πολύ...

το βράδυ ο μπέμπης έχει ανησυχίες και ψιλο-ξενυχτάω..

φόρεμα για τη βάφτιση δικό μου να δωπότε και αν θα βρω.. προλαβαίνουμε να πάμε χαιδαρι τώρα, ή μετά τις 22/08 ?

το καλό είναι ότι έχω αδυνατίσει κάπως..δεν ξέρω πόσο, αλλά όσο και να είναι καλό είναι..αν και χθες δοκίμαζα τα γλυκά με τη ζαχαρόπαστα:rolleyes:

εν τω μεταξύ την ημέρα όλη, όσο είναι ξύπνια τα παπιά ασχολούμαι μαζί τους!

ΠΑιχνίδι, τραγούδι, χωρός, ασκήσεις, γέλια, πού χρόνος...

τα βραδάκια νωρίς, πριν 2μέρες είχα λίγο χρόνο να μπω και να γράψω, αλλά μας έκανε νούμερα η εταιρεία ιντερνετ και δεν μπορούσα! έλεος!

αυτά τα ολίγα..

ξυπνήσαν. ρε γαμώτο...

εγώ συνεχίζω να διαβάζω από το κινητό και [πιστέυω να ξαναμπώ να σχολιάσω...

να δώ πότε θα κάνω μπάνιο σήμερα...!!!????:confused::confused:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλημέρα! Πολύ κρίμα να τα έχεις κάνει όλα σωστά (να περάσεις προσεκτικά από τη διάβαση, με πράσινο σηματοδότη, κρατώντας και τα δυο παιδιά σφιχτά από το χέρι) και να είσαι ο λάθος άνθρωπος, τη λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο.

Έμενα παλιότερα πάνω σε διασταύρωση και με είχαν μάθει στην τροχαία και στο ΕΚΑΒ με το όνομα μου. Παίρναμε σχεδόν κάθε μέρα τηλέφωνο για κάποιο τροχαίο. Δεν δικαιολογούνται τέτοια ατυχήματα μέσα στην πόλη.

moritsa στην εβδομάδα σου οι δικές μου τιμές στα ούρα είχαν φτάσει στο θεό. Γέννησα μετά από δύο εβδομάδες 34+6, με αυστηρή παρακολούθηση, όχι τόσο για αυτό όσο επειδή υπολειτουργούσαν τα πάντα και φοβήθηκαν ένα έκτακτο περιστατικό. Βλέπεις ήταν Σάββατο τριημέρου και είχαν κλείσει οι δρόμοι με χιόνι ...σουρεάλ. Απλή παρακολούθηση στη μεν σε κουνάκι, 1900 ο μικρός 2200 ο μεγάλος. Το ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλά προσπάθησε να μην αγχώνεσαι ...βοηθάει πόλυ!

sevi ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Και εγώ τους έβγαλα απο το δωμάτιο τους για τον ίδιο λόγο. Τους κοιμίζω στα παρκοκρέβατα μέχρι να δω τι θα κάνω.

mpougos σιδερένιοι!!!!

tzini έτσι όπως πάνε τα πράγματα ούτε εκεί δε θα μπορούμε να στήσουμε τη σκηνή...απο την άλλη κρίση κρίση αλλά γεμάτα είναι τα μπαράκια ακόμα και τις καθημερίνες στο κέντρο. Γι΄αυτο που σου έλεγα ρώτησα, έμαθα, επιφυλάσσομαι...

nunu καταφέρνεις και βγαίνεις μόνη σου βόλτα με τα παιδιά; Πες το μου αυτό να χαρώ γιατι προς το παρόν πάμε δυο δυο σαν τους Χιώτες...

nufi εύχομαι προκαταβολικά( επειδή θα λείπω): ΤΥΧΗ , ΥΓΕΙΑ , ΕΥΤΥΧΙΑ! Να τα χαίρεσαι και πάντα να τα καμαρώνεις!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Που'σαι, Ντάκι??? Ψήνεις, ε? Τι θα κάνεις? Μπισκοτάκια τελικά? Εγώ θα τα φτιάξω στα γενέθλια μαζί με κάτι άλλα που έχω σκεφτεί. Για τη βάφτιση νομίζω θα παραγγείλω τελικά γιατί θέλω να έχει ποικιλία. Εσύ τι θα φτιάξεις από τούρτες και τέτοια θα έχεις? Ζαχαρόπαστα πήρες απ΄τη Σαμάνθα τελικά? Θέλω να πάω και στο μαγαζί της Βέφας να πάρω κάποια πραγματακια που χρειάζομαι. Να δω πότε θα τα κάνω όλα...

120247mcv711uxx1.gif

καλησπεραααα!

duck ενα μεγαλο μπραβο ! παρολο το τρεξιμο κ την κουραση κτλ , κανεις κ γλυκα μονη? ευγε ! προκοπη μεγαλη, αρε ξωτικο τι κοριτσι εχεις!!!

architwins σ ευχαριστουμε πολυ!

το archi προεκυψε διοτι εχεις καποια σχεση με αρχιτεκτονικη???

εγω το μεσημερι αφου κοιμουνται στις κουνιες τους, τα μεταφερω στο κρεβατι μας ,οπου υπαρχει κλιματιστικο...

στο δωματιο τους το αποφυγαμε, αλλα δε ξερω για ποσο..πολλη ζεστη βρε παιδι μου πια...

laerta κ συ της ζαχαροπλαστικης!

εμεις παραγγειλαμε χθες την τουρτα απο ζαχαροπλαστειο που χρησιμοποιει βιολογικες πρωτες υλες, κ φυτικες χρωστικες για να φανε κ τα μωρα αφοβα.

ακομη δε τους δινω γλυκα..

ειναι παιδικη μεν, αλλα οχι too much , δεν ειμαι λατρης των πολυ παιδικων διακοσμησεων..(ειναι ενα λιβαδι μ ενα ρυακι κ πανω σ ενα φυλλο κανουν βαρκαδα 2 ζουζουνια.)

moritsa πραγματικα, μην αγχωνεσαι..εχουν παρα πολυ καλο βαρος τα μωρα σου κ ακομη κ αν γεννησεις, δε θα υπαρχει κανενα ζητημα! να σαι ηρεμη κ χαλαρη

33E7p2.png

λοιπον εχει πολυ ενδιαφερον να εχει κανεις διδυμα παντως!

δυο εντελως διαφορετικα παιδακια που μεγαλωνουν παραλληλα.

ο σπορος μου,οπως συνηθιζεται στα αγορια, ειναι κ ο πιο ζωηρος.

εκανε λοιπον σημερα μια ζαβολια κ η μπουκιτσα μιμουμενη εμενα σε αντιστοιχες περιπτωσεις, εσκυψε στο υψος του(ειναι η ψηλεγκω αυτη) κ του ειπε με υφος μαμαδοδασκαλιστικο " ακου κωταντινε μου, ακου! οχι εκει"

το υφος ηταν ολα τα λεφτα...

παντως , με στενοχωρει πολλες φορες που αναγκαζομαι να λεω τοσα οχι κ μη...

δε θελω να τα καταπιεζω ακομη κ στο παιχνιδι τους, αλλα πολλες φορες αναποφευκτα πρεπει να επεμβαινω κ να χαλαω τη δημιουργικοτητα της στιγμης..

αυτα, παω να προλαβω καποια πραγματα πριν ξυπνησουν

φιλια σε ολες!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν στα γρήγορα τί θυμάμαι για απορίες..

1) Αλάτι έχω ακούσει ότι δεν κάνει για όλο τον 1ο χρόνο και ίσως και τον δεύτερο , τουλάχιστον όμως ως 1μιση ετών..

κι εγώ θα προσπαθήσω να το τηρήσω ως τότε εάν είναι.

2) χαχα ! πολύ καλό αυτό με την bepanthol νουνούκα!!!! έκλα(π)σα στα γέλια :cry::tongue::P. Βάλτε με κι εμένα στη λίστα..

3) ενδοεπικοινωνία εμείς έχουμε πάρει της tommy το srv400 από ebay το ξωτικό. Πολύ καλό. έχει και κάμερα και κάνει και εγγραφή βίντεο εάν θες. θα του ζητήσω το λινκ, δε θυμάμαι πια ρωτούσε γμτ μου!!!!!!!!!

4) δεν ξέρω τί πρέπει να μπαίνει στα κουνούπια αφού τα τσιμπήσουνε, εγώ ακόμα είμαι στην πρόληψη.. (es mejor prevenar que curar..) αλλά μάλλον κι εγώ νερό με ξύδι θα τους βάλω , εκτός κι αν δώ τίποτα πιο έντονο ή μωβ όπος λέει και η α.ε. μου!!!

5) εγώ Σελεστίν πήρα τα σωσίβια αυτά που λες (κουλούρα-βρακάκι) και θα τα βάλω σε 10 μέρες περίπου που θα είμαστε κάτω. Θα δω και θα σου πω. ακόμα δεν ξέρω τί γίνεται. Σιγά καλέ. Δεν είναι δα και τόσο μικράααα.6μηνών τα παιδάκια σου όταν θα κάνουν μπανάκι, δε νομίζω να μην μπορούν στην κουλούρα. Για το αν θα τους αρέσει όμως, αυτό είναι ένα άλλο θέμα..

6) μορίτσα αυτός ο υπερηχίατρός που γράφεις, είναι από τους τοπ! Εγώ αυτόν είχα πάντως και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένη από τις διαγνώσεις του και την εμπειρία του!! Μου είχε μετρήσει θυμάμαι τα μωρά Τρίτη, γέννησα Πέμπτη και τα γραμμάριά τους ήταν όσο μου είχε πει ακριβώς, νομίζω στην μπεμπα μόνο απόκλιση 10γρ!!!! Γενικά όμως, θα πρέπει να σε μετράει πάντα ένα (ή ο ίδιος) γιατί από άτομο σε άτομο παίζει, κι επίσης καλό είναι να έχουν απόσταση 10-15μέρες οι μετρήσεις για να είναι αξιόπιστες (κάποια εγκυούλατο είχε αναφέρει πρόσφατα..) Το λεύκωμα μου το παρακολουθούσε κι εμένα εάν είχα ο γιατρός. Δεν είχα όμως και έτσι δεν ξέρω να σου πω. όσο για το άλλο, δεν έίναι τίποτα για να είναι τόσο κοολ και να σου λένε αυτά, οπότε μην άγχεσαι!

7)Τζεμινάκο αλήτρω?? 'Εχουμε ξεψαρώσει??? Πάμε για μπανάκι????????????????? Θα κάνεις μπάνιο πριν από μένα νεούδι??? ΧΑΧ! μπράβο!!!!! Δώστου κοπέλα μου! Αφού την έχετε δίπλα εκμεταλέυσουτο με ή χωρίς τα μπεμπέγια!!

:cool:Φρόσω...ωρέ φόρα παρτίδα τα εμαιλια...!!! Πώς την παλέυεις με τα ταλιμπανάκια βρε θηρίο!!! γράφε γράφε ιστορίες, είναι το καλύτερό μου!!!Αφού νομίζω ότι τα έχω συναντήσει, ειδικά τον μεγάλο!!!

9) Τζίνι πλάκα κάνεις? Δε βρίσκετε τπτ?????????? Καλέ άσε τους ακάδημους..κτλ..μόνοι σας ψαχτήτε στο ιντερνετ. Εξάλλου όλοι έχουν σαιτς πια. Στο βοοκινγ έχουμε κλείσει εμείς πολλές φορές, αλλά για εξωτερικό όχι για ελλάντα.

10) Σέβη εγώ τα είδα τα αντράκια στο φέις! Κουκλιά!!

11) Λαέρτα οι μελιτζάνες μήπως πέσουν βαριές? Δεν έχω ιδέα... θα διαβάσω τί θα σου πούνε οι έμπειρες..

12) πάω ξανά, πέρασε η ώρα..πάω για πλίτσι..με την ψυχή στο στόμα..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Hello girls! Μπαίνω από το κινητό να σας πω τα νέα μας. Με ξεσκονισαν στο μαιευτήριο και όπως μου είπαν οι τιμες είναι καλές προς το παρόν μόνο παρακολούθηση. Ούτε φάρμακα, ούτε γέννα αρον αρον απλά κομμένο το αλάτι και όσο παει. Ο Γιατρος μου είπε πως τα μωρά μου δεν έχουν ανάγκη και σημερα να βγαιναν και ο οργανισμός μου απλά φτάνει στα όρια του. Όσο αντεξω εγω και αυτά και εδώ που έφτασα με την περίδεση μια χαρα. Χάρηκα και ψιλοανακουφιστηκα ωστόσο εγω έχω βάλει στόχο να μπω στον Αύγουστο!

Χίλια συγνώμη που σας ζαλιζω αλλα μόνο εσείς καταλαβαίνετε :)

Θα μπω αργότερα να διαβάσω τα νέα σας!

Υ.γ σημερα οδήγησα μετά απο καιρο :-))))))))

p1Utp3.png

Sevi πολύ μου άρεσε η λύση που έδωσες για τα υγρά στον ύπνο! ;) Ακόμα δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά δε βλάπτει η ιδέα έτσι για να το έχω στα υπ'όψιν

Duck είσαι ζαχαροπλάστρεια/ πλάστισα, πως λέγεται??? Μπραβο και εύγε!

Mpougos, - βρε Mpougos, η zitamar είσαι; Γιατί το άλλαξες; Αν λέω κοτσάνα, sorry :) σιδερένιο το παιδάκι σου κοπέλα μου! Άντε να τελειώνει αυτό το πράγμα!

Moritsaki, σ'εχουν αγχώσει κορίτσι μου, ε; Λογικό είναι! Με τόσα που ακούς από τον ενα και τον άλλο γιατρό και ειδικότητα! Κρατάμε: α)ότι τα μωράκια είναι μια χαρά και τώρα να βγουν (που δε θα βγουν ακόμα) και β) Οτι κανένα από τα ευρήματα δεν είναι ανησυχητικό ή μη αναστρέψιμο...

Δλδ πλησιαζει η στιγμή που θα τα πάρεις αγκαλίτσα;;; Παναγιά μου!!!!!

Μου την έχει σπάσει η ζέστη, θέλω να βγω και να κάνω όλες τις δουλειές που έχω αφήσει τωρα στο τέλος όσο ακόμα μπορώ, και δε βγαίνω λόγω ζέστης. Όμως τώρα θα την κάνω, τέλος! Και αύριο με καύσωνα ξεκαύσωνα και την άλλη εβδομάδα... Το σαλόνι είναι γεματο από αντικείμενα που κάθε ξαδερφος, συνάδελφος, φίλη έχουν προσφέρει από τα δικά τους παιδιά και να'ναι καλά , αλλά όλα θέλουν ξεδιάλεγμα και τακτοποίηση , χώρους δεν έχω να τα βάλω και θέλω να φύγω από το σπίτι για να μην τα βλέπω (στρουθοκαμιλισμός λέγεται αυτό !)

Χαιρετώ προς το παρόν!

jYwYp3.png

1639701]Hello girls! Μπαίνω από το κινητό να σας πω τα νέα μας. Με ξεσκονισαν στο μαιευτήριο και όπως μου είπαν οι τιμες είναι καλές προς το παρόν μόνο παρακολούθηση. Ούτε φάρμακα, ούτε γέννα αρον αρον απλά κομμένο το αλάτι και όσο παει. Ο Γιατρος μου είπε πως τα μωρά μου δεν έχουν ανάγκη και σημερα να βγαιναν και ο οργανισμός μου απλά φτάνει στα όρια του. Όσο αντεξω εγω και αυτά και εδώ που έφτασα με την περίδεση μια χαρα. Χάρηκα και ψιλοανακουφιστηκα ωστόσο εγω έχω βάλει στόχο να μπω στον Αύγουστο!

Χίλια συγνώμη που σας ζαλιζω αλλα μόνο εσείς καταλαβαίνετε :)

Θα μπω αργότερα να διαβάσω τα νέα σας!

Υ.γ σημερα οδήγησα μετά απο καιρο :-))))))))[/QUOT

παρα πολυ ωραια!!

πλησιαζει ο αυγουστος κ εσυ στο στοχο σου!:P

33E7p2.png

Νουνου που το θυμήθηκε το λευκωμα στο δημοτικό? χαχα :tongue:

Εύχομαι να συνομωτισουν όλα τα άστρα και να πάτε βολτιτσα και για βουτιά σ-κ! Δε μπορείς να πεις ημασταν καλη παρέα και πέρασε η εβδομάδα ;)

Duckface πλησιάζει ο καιρός που θα μας κουνησεις το μαντιλι για άλλη γη και αλλα μέρη?? :D:D μια χαρα όλα θα τα προλαβεις είμαι σίγουρη. Ποτε θα κάνετε τα βαφτίσια? αν θες στείλε και απο δω μεριά ένα γλυκο να δούμε αν τα πετύχες χαχαχα!!

Και συ στο Γαια γεννησες? εγω ρωτούσα για την ενδοεπικοινωνια

Architwins να φανταστω τι πρηξιμο είχαν και τα δικα σου πόδια??? εγω με σαγιοναρα κυκλοφορω και αυτο με δυσκολία. Είχαν πειραχτει και του συκωτιου οι δείκτες? τώρα Δευτέρα πάλι μαιευτήριο και πιστευω απο κει θα φανεί πως πάω.

Ιθάκη Παναγία μου δε λες τίποτα....αντε για να ετοιμαζεσαι και συ σιγα σιγα. Έχεις να μαζέψεις το χαμό απο το σαλόνι και μετα βγαίνεις για ψώνια με τις ελλείψεις. Εγω αυτη τη βδομάδα επλυνα τα πάντα και τώρα θέλουν σίδερο και τακτοποίηση. Επίσης λέω να φτιάξω βαλίτσα για παν ενδεχόμενο.

Nufi εδω κάνουμε χάζι ένα μωρακι πόσο μάλλον στα δίδυμα! Έχουν αφασία και είναι πανεξυπνα πια τα παιδια! Και τα μη πρέπει να λέγονται για να μπαίνουν αι όρια.

Καληνύχτα σε όλες!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...