Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Moritsa στο Γαια εκανες υπερηχο; ποιος τον εκανε;

Ειδικα ενας απο αυτους που κανουν ντοπλερ τα βγαζει τα μωρα παντα μεγαλυτερα κ παντα κατι βρισκει.....αυτος που σου λεω μου ειπε οτι ο μικρος ειχε κανει κακα στο σακο,ενω μετα απο 3 μερες που ξανακαναμε ντοπλερ ο αλλος γιατρος δεν βρηκε τπτ.....

Διαφημίσεις

Μoritsa ολα καλα μην ανησυχεις κι εγω εχω ακουσει οτι περναει. Να σου πω το αλλο ομως; και εγω τα ιδια ελεγα να βγουν και θα ηρεμησω αλλα δεν το ειδα. Απο τη στιγμη που μενεις εγκυος τελειωσε...ολο και κατι βρισκουμε που μας.ανησυχει. Οπως λεει και η πεθερα μου : δυο αγχη εχω, ενα για καθε γιο. Καθε φορα το αγχος της αλλαζει αναλογα με την κατασταση.

4o4op3.png

μπραβο βαρος τα μωρα moritsa!!

στην 32 που γεννησα εγω ηταν 1,5το καθενα να φανταστεις..

ολα καλα θα πανε, θα προχωρησεις κι αλλο κ θα γεννησεις διδυμακια μεγαλα κ γερα!

παω γιατι ξυπνησε η μπουκιτσα

Μακάρι να ισχύει αυτο το βάρος που μου είπαν!! 32 ε?

καλησπερα κοριτσια!

χαθηκα το ξερω αλλα εχω κοσμο συνεχεια στο σπιτι.. ερχονται συνεχεια φιλοι για παρεα κ ετσι περναει ευχαριστα η μερα... σημερα παλι περιμενω ενα φιλικο ζευγαρι με μια μπεμπα 7 μηνων που ειναι για δαγκωμα!!!

μια αλλη φιλη μου εφερε προχθες 2 τσαντες ρουχα για τον μπεμπη.. τα μισα ηταν με τις ταμπελες.. ολη μερα παω και τα χαζευω.. αχ να δω ποτε θα μπορεσω να βγω στα μαγαζια να ψωνισω για τα μπεμπακια.. το περιμενω πως κ πως..

μοριτσα θρεμμενα τα μωρουλια σου!! μπραβο!! οσο για την υδρονεφρωση κ εγω εχω ακουσει οτι φευγει.. για να στο ειπαν ετσι θα ειναι.. αν ηταν κατι ανησυχητικο δεν θα το περναγε στο ντουκου.. κ εμενα μου ειχαν πει οτι η μπεμπα εχει κυστες στον εγκεφαλο και οτι συνηθως απορροφουνται και οντως τωρα στην β-επιπεδου ειχαν εξαφανιστει.. ολα καλα θα πανε!!!

mpougos να πανε ολα καλα στο αγορακι σου!! στο ευχομαι!!! καλα να περασετε στη εκδρομουλα σας!!!

τζινι σιγουρα θα βρεις κατι.. δεν υπαρχει περιπτωση!!!!

Είδες που ανησυχουσες πως θα περάσει το χρόνο σου στο σπιτι? μια χαρα με φίλους τι άλλο θες? θα βγεις και στα μαγαζιά σιγα σιγα..;)

Καλησπέρα.

Μορίτσα, και ο Αιμίλιός μου είχε υδρονέφρωση η οποία, όπως είπε ο γιατρός σου, έφυγε τελικά από μόνη της. Και τώρα το παιδάκι μου είναι μια χαρά!!! Μην ανησυχείς

Ευχαριστω, μου έδωσες θάρρος!

Moritsa στο Γαια εκανες υπερηχο; ποιος τον εκανε;

Ειδικα ενας απο αυτους που κανουν ντοπλερ τα βγαζει τα μωρα παντα μεγαλυτερα κ παντα κατι βρισκει.....αυτος που σου λεω μου ειπε οτι ο μικρος ειχε κανει κακα στο σακο,ενω μετα απο 3 μερες που ξανακαναμε ντοπλερ ο αλλος γιατρος δεν βρηκε τπτ.....

Ναι στο Γαια. Θυμάσαι το όνομα του? παπαπαναγ....? με ρώτησε που έκανα την β επιπέδου και αν το είχαμε δει τοτε.

p1Utp3.png

Μoritsa ολα καλα μην ανησυχεις κι εγω εχω ακουσει οτι περναει. Να σου πω το αλλο ομως; και εγω τα ιδια ελεγα να βγουν και θα ηρεμησω αλλα δεν το ειδα. Απο τη στιγμη που μενεις εγκυος τελειωσε...ολο και κατι βρισκουμε που μας.ανησυχει. Οπως λεει και η πεθερα μου : δυο αγχη εχω, ενα για καθε γιο. Καθε φορα το αγχος της αλλαζει αναλογα με την κατασταση.

Σωστό! Επίσης λένε ο γονιός ησυχάζει μόνο όταν κλείσει τα ματια του.... Όσο χρόνων και αν είναι το παιδι ο γονιός πάντα θα ανησυχεί.

p1Utp3.png

ακριβως αυτο μου ειπε η μαμα μου χθες.. απο την στιγμη που μενεις εγκυος δεν ηρεμεις ποτε.. και οτι ακομα και τωρα που ειμαι 26 χρονων και εγκυος αυτη νομιζει οτι ειμαι μωρο και δεν μπορει να καταλαβει πως εχω μεγαλωσει...

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

ακριβως αυτο μου ειπε η μαμα μου χθες.. απο την στιγμη που μενεις εγκυος δεν ηρεμεις ποτε.. και οτι ακομα και τωρα που ειμαι 26 χρονων και εγκυος αυτη νομιζει οτι ειμαι μωρο και δεν μπορει να καταλαβει πως εχω μεγαλωσει...

Πολυ σωστα ειπε η μανουλα. Μας βλεπουν μωρα ακομα με δικα μας μωρα και δεν το πιστευουν. Βεβαια αυτο καποιες φορες λειτουργει εναντιον μας. Εμενα για παραδειγμα μανα και πεθερα ειναι ολο συμβουλες συνεχεια ομως και γινεται λιγο κουραστικο. Πολυ φοβαμαι βεβαια οτι καπως ετσι θα μαι κι εγω...

4o4op3.png

Στο τμημα υπερηχων ο πιο καλος κ σχολαστικος για μενα ηταν ο Αναγνωστοπουλος κ ο τελευταιος που μου εκανε το ντοπλερ ο Αναστασοπουλος!

Αυτος που σου λεω εγω λεγοταν Παπαιωαννου....

Πολυ σωστα ειπε η μανουλα. Μας βλεπουν μωρα ακομα με δικα μας μωρα και δεν το πιστευουν. Βεβαια αυτο καποιες φορες λειτουργει εναντιον μας. Εμενα για παραδειγμα μανα και πεθερα ειναι ολο συμβουλες συνεχεια ομως και γινεται λιγο κουραστικο. Πολυ φοβαμαι βεβαια οτι καπως ετσι θα μαι κι εγω...

εμενα ευτυχως δεν ειναι πολυ της συμβουλης αλλα εχει τοσο αγχος που πολλες το μεταδιδει και σε μενα.. αλλα ειμαι σιγουρη οτι καπως ετσι θα γινω κ εγω..

tJYkp3.png

Froso καλες διακοπεεεεεεεες!!!!!!!! ΚΑλα μια χαρα πετυχατε και τις πολλές ζεστες! κι εσυ με τρεις γιους ηρωιδα...δε σκεφτεσαι κι ενα 4ο να πας για την κορη?;)

mpougos ευχομαι στο τελος του μηνα να πετάς ακομα περισσοτερο με την επανεξέταση;)

Καλα να περάσετε κι εσείς:P Ολες φευγετε σιγα σιγα βλέπω...

nunuka δεν προλαβαινω να σχολιασω 1-1...τα νουνουκακια ομως ειναι σούπερ!!!!!!!!!!! Πολύ τσαχπινικα παιδακια, να σου ζησουν! Μου φαινονται και μεγαλα κιολας!!

moritsa για υδρονεφρωση δεν ξερω, αλλά απ οτι ειπαν τα κοριτσια δεν ειναι τπτ. Αν ηταν κιολας ο γιατρος θα στο ελεγε, δεν θα το περνούσε ετσι!

Ετοιμασου κι εσυ να κανεις θηριακια! Κι εμενα τοσο εβγαιναν στο ντοπλερ, κι ο μεγαλος τελικα γεννηθηκε 3100! Τελεια θα πανε θα το δεις! Μην ανησυχεις, και μετα θα δεις αγχος...πολύ μεγαλυτερο!

evelina καλα κάνεις...με την παρεα περνάει ο καιρός!

Κι εμενα μου εχουν δωσει ρουχα, και τωρα που ζω τα μωρα, βλεπω ποσα πολλά δεν προλαβαινουν να φορεσουν γτ μεγαλωνουν.. Καλο ειναι αυτα να ανακυκλώνονται για να γινεται αποσβεση ρε παιδι μου!

Υποθετω τωρα θα τα κοιτας και θα φανταζεσαι πως θα ειναι τα μωρα σου! Θυμαμαι κι εγω ηθελα να δω τις φατσες τους:tongue: Ωραιες στιγμες....

Οσο για τις μαμαδες, σιγουρα δε μπορουν να δεχτουν οτι εχουμε μεγαλώσει...Αλλά σκεφτομαι πως θα ειμαστε κι εμεις με τα δικά μας. Και η αληθεια ειναι οτι ο χρονος κυλάει απιστευτα γρηγορα!

Κλεισμενη σπιτι και σημερα. Φιλοξενουμε κι εναν συγγενη.

Σας φιλω!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα.

ακομη δεν υπαρχουν νεοτερα για την κατασταση των διδυμων που τραυματισε το πρωι ο απαραδεκτος τυπος...

εχω χαλαστει...

να ναι καλα τα παιδακια μας......ολα τα παιδακια

33E7p2.png

καλησπερα.

ακομη δεν υπαρχουν νεοτερα για την κατασταση των διδυμων που τραυματισε το πρωι ο απαραδεκτος τυπος...

εχω χαλαστει...

Απαραδεκτος πραγματικα τι να πω. Δεν μπορεις να προστατευτεις απο πουθενα. Μακαρι να ξεπερασουν τον κινδυνο τα διδυμακια. Ασε κι εγω εχω στενοχωρηθη και αγχωθει πολυ απο το πρωι.

Ασε που φοβασαι να κυκλοφορεις μονος σου με τα παιδια. Δεν υπαρχουν υποδομες για καροτσια και ειδικα για τα διπλα καροτσια.

4o4op3.png

Καλα ποσο μου τη δινει οταν αλλες μαναδες με ενα παιδι θεωρουν οτι τα διδυμα ειναι λιγο πιο δυσκολα αλλα και καλα ξεμπερδευεις. Οταν το ακουω τρελαινομαι. Δεν καταλαβαινουν ποσο δυσκολο και αγχωτικο ειναι ειδικα στην αρχη που ειναι πολυ μικρουλια. Βεβαια για να ειμαι δικαιη το να ξαναπερνας εγκυμοσυνη, γεννα και λοχεια πρεπει να ειναι αρκετα δυσκολο.

Εγώ όταν σκέφτομαι ή βλέπω εγκύους, παθαίνω κοκομπλόκο. Αν βγαίναν έτοιμα, παίζει να έπαιρνα κι ένα τρίτο αλλά να ξαναπεράσω τα ίδια, δύσκολα. Οπότε: του καίσαρος τω καίσαρι...

Ε,αυτο παει πολυ με τόσα που τραβαω να λένε μπαμπα!!:tongue:

Και μένα όταν ακούνε δίδυμα μου λένε ξεμπερδεψες.

Μια φιλενάδα μου, μου έλεγε για μια πελατισσα που έχει δίδυμα και τώρα είναι έγκυος πάλι σε δίδυμα :shock::shock:

Πωπω, πάλι δίδυμα? Χάρντκορ. Καλά να ειναι τα παιδάκια και οι γονείς τους να τα μεγαλώσουν γερά!!!

δεν έχουμε βρεί τπτ όμως ακόμα??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

:shock::evil::(:mad:

πουθενά τίποτα.

όλα κλεισμένα.

τον ακάδημο τουρς τον ξέρετε? στα απαυτά τους μας έχουν γράψει.

το planet tours μάλλον είναι υπό διάλυση.

στο booking πληρώνεις με κάρτα ή ανάλογα το χοτέλ?

Αυτό που περιγράφεις εγώ το πήρα πρέφα από τις αρχές Απρίλη που άρχισα να κοιτάω και έπαθα σοκ. Όλα κλειστά!!! Αλλά αν πας άλλη εποχή, π.χ. προς τέλη Αυγούστου, έχω να σου προτείνω Κρήτη-Ιεράπετρα στην παραλία Κουτσουνάρι σε έναν τύπο που μείναμε πρόπερσι κι είναι παράδεισος για παιδιά. Θες? Και οικονομικό!

παστή σαρδέλα κ τουρσία δεν δίνω:tongue:

Τα καλύτερα χάνουν!!!! :eek::-o:-o:-o:-o:-o

Απο αυριο εχουμε μετακομιση των τεκνων....θυμαστε που τα βαλαμε στο δωματιο τους στην σοφιτα,ε ειναι ωρα να βγουνε παλι!

Δεν μπαινει a/c σε αυτο το δωματιο λογω της σκεπης,οποτε θα τα κατεβασουμε κατω που εχουμε δωματιο με a/c αλλα εμεις θα κοιμομαστε επανω....δεν εχω κατω αλλη κρεβατοκαμαρα.....

Το φοβαμαι βεβαια γιατι με καθε ξυπνημα τους θα τρεχουμε στις σκαλες σαν τρελοι.........:|

Μεγαλο σπιτι,χαλια διαρρυθμιση......τρεχατε ποδαρακια μου!!!!

Ξυπνανε τα καημενα επανω μουσκεμα κ ας τους εχω ανεμιστηρα....πιανει 32-33 βαθμους επανω....

Κουράγιο, μάναααααααααα!!!!! Έχει να πέσει κουβάλημα το ΣΚ!!!!

Λαέρτα να γίνουμε φίλες στο φατσοβιβλίο κι όποια άλλη με παίζει χχαχααα.

Το μέιλ μου είναι [email protected].

Ο Δ. γαμώ τα άτομα. Εύγε κορίτσι μου!

Αυτό με τα δίδυμα ότι ξεμπερδεύεις δεν είναι και τόσο λάθος.

Εγώ σκέφτομαι τώρα να είχα 1+1 και τώρα ήμουν έγκυος ή είχα νεογέννητο με τίποτα σας λέω! Κουραστήκαμε διπλά, εξαντληθήκαμε αλλά τώρα μεγαλώσαμε. Άντε πάλι ξενύχτια από την αρχή. Μπουυυυυυ.

Επίσης φανταστείτε κι άλλη εγκυμοσύνη κι άλλο άχγος και προπαντώς κι άλλη καισαρική :shock:.

Ευχαριστώ πολύ, τον έστειλα για μια δουλειά κι αυτός άραξε!!! Χαχαχα!! Του είπα τι μου είπες και χάρηκε το αγόρι μου!!!

Τώρα για το ξεμπέρδεμα αναφέρθηκα και παραπάνω αλλά αυτό με την καισαρική όντως το χειρότερο!

κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο το νοσοκομειο, το μικρουλι μου παει πολυ καλα και σημερα μας είπαν οτι μπορει να γλυτωσουμε το 3ο χειρουργειο,βεβαια επανελεγχος τελος του μηνα.ΠΕΤΑΩΩΩΩ.

Φιλακια σημερα φευγουμε για 2-3 μερες. Φιλακια σε όλες σας!!

Τέτοια θέλω ν'ακούω!!!! Μπράβο!!!!

καλησπερα κοριτσια!

χαθηκα το ξερω αλλα εχω κοσμο συνεχεια στο σπιτι.. ερχονται συνεχεια φιλοι για παρεα κ ετσι περναει ευχαριστα η μερα... σημερα παλι περιμενω ενα φιλικο ζευγαρι με μια μπεμπα 7 μηνων που ειναι για δαγκωμα!!!

μια αλλη φιλη μου εφερε προχθες 2 τσαντες ρουχα για τον μπεμπη.. τα μισα ηταν με τις ταμπελες.. ολη μερα παω και τα χαζευω.. αχ να δω ποτε θα μπορεσω να βγω στα μαγαζια να ψωνισω για τα μπεμπακια.. το περιμενω πως κ πως..

Αυτά είναι, φιλενάδα! Δες τους όλους τώρα που μπορείς για μετά..... Κι αυτό με τα ψώνια εγώ το γουστάρω τρελλά και παρόλο που δεν είχα και κανέναν να μου δώσει τίποτα απολύτως εκτός από τον αποστειρωτή, τελικά μια χαρά! Μόνη μου τα διάλεξα και πήρα ότι ήθελα και χαίρομαι να τους βλέπω να τα φοράνε!

καλησπερα.

εχω χαλαστει...

Το διάβασα εδώ και αναστατώθηκα. Πήγα και το έψαξα. Ρε παιδιά, δεν μπορεί, θέλω να πιστεύω ότι θα σωθούν τα παιδάκια. Δεν μπορεί, ρε γαμωτό...

120247mcv711uxx1.gif

καλησπερα.

εχω χαλαστει...

Φαντάζομαι είναι το περιστατικό με τον μοτοσυκλετιστη? http://24wro.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6432.html

απαράδεκτος :evil: και λίγα λέω. Μακάρι να σωθούν....

Τζεμινι δε σου φτάνουν τα δίδυμα ε??? :tongue: απο τους επισκέπτες περασες σε φιλοξενούμενους.

Λαερτα πρόσεχε μην πας για τρίτο και καταλήξεις με 4!:tongue:

Με βλέπω να γενναω σύντομα μιας και η εξέταση έδειξε λευκωμα. Εκτος και αν υποχωρησει. Αύριο πάλι στο μαιευτήριο για εξέταση. Ο γιατρός πάντως ήταν καθησυχαστικος για τον μικρο και μου είπε δεν είναι τπτ, πάλι καλα!

Αυτα απο ιατρικό ανακοινωθέν ;)

p1Utp3.png

καλησπερα.

εχω χαλαστει...

το μεσημερι ακουσα οτι ειναι και τα 2 σοβαρα,μακαρι να τα καταφερουν τα παιδακια.

με πιανουν τα διαολια μου ειλικρινα!

ρε γμτ ολοι κραταμε τιμονι και μπορει να προκαλεσουμε ατυχημα αλλα λιγη υπευθυνοτητα πια!!!!!

δεν μπορει να σκοτωνεις-τραυματιζεις κοσμο,να καταστρεφεις ζωες και μετα να κανεις και τον ανηξερο.Ειναι δυνατον????

πως κοιμουνται αυτοι οι ανθρωποι,πειτε μου!!!!

τουλαχιστον αυτον τον πιασανε,η δικια μας η μουλαρα γυριζει απο κομμωτηριο σε κομμωτηριο:mad::mad:

χαλαστηκα .....σορυ:cry:

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...