Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αλατι:

έβαλα λίγο μετά αφού έκλεισαν χρόνο.

τυρί έδινα κ πιό πρίν. όχι κεφαλοτύρι, αλλά γκούντα κ φέτα πχ.

τώρα βάζω στο ξεχωριστό τσουκάλι για το φαγητό τους.

αν τύχει κ φάνε από το δικό μας.... κανένα προμπλημα κ πάλι.

παστή σαρδέλα κ τουρσία δεν δίνω:tongue:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδια!! Νυστάζω τραγικά και σέρνομαι...

αχαχαχαχαα!!!!!!!!!! μ εφτιαξες απογευματιατικο!

Οντως μονο οι μαμαδες διδυμων καταλαβαινουν. Κι εγω ωρες ωρες νομιζω οτι αν ειχα ενα μονο μπεμπε θα ηταν πανευκολακι!

Ασχετο, το καφε εγινε αγγλοφωνο?? Και τι εξελιξη ειναι αυτη να δειχνουν στα μνμ και τα δευτερολεπτα. Τοση ακριβεια πια!:tongue:

μα που τα βλέπεις αυτά;

Ε,αυτο παει πολυ με τόσα που τραβαω να λένε μπαμπα!!:tongue:

Και μένα όταν ακούνε δίδυμα μου λένε ξεμπερδεψες.

Μια φιλενάδα μου, μου έλεγε για μια πελατισσα που έχει δίδυμα και τώρα είναι έγκυος πάλι σε δίδυμα :shock::shock:

Αύριο που θα χτυπήσει 42 το θερμόμετρο εχω τουρ, μικροβιολογικο και μαιευτήριο :oops:

Μου φέρανε σήμερα και τη δεύτερη κουνια παει και αυτο.

Νουνου τώρα μπορω να γεννησω :tongue:

Καληνυχτω!

οχι δε μπορείς να γεννήσεις :shock::shock:

σε 2 εβδομάδες το λιγότερο κυρά μου το ιδανικότερο 4....:D

Πριν ξεκινήσουμε να βάζουμε αλατάκι στο φαΐ τους έβαζα λίγο τυράκι τριμμένο να νοστιμήσει, αλλά μη νομίζετε κιόλας τα μωράκια δε ξέρουν από αλάτι εσείς νομίζετε ότι είναι άνοστα τα φαγητά τους. Ειδικά το επεξεργασμένο αλάτι είναι ότι χειρότερο όχι μόνο για τα μπεμπέ αλλά και για εμάς.

Τζίνι κρίση κρίση αλλά τίποτα; Κάτω, Καρδαμύλη http://www.messinia-guide.gr/?id=124〈= έχεις γνώση; είναι πανέμορφα! Επίσης Στούπα http://travelphoto.gr/stoupa-photos-messinia/#photos

Φιλιά σε όλες!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα!!!!!!

nunu τα ετσι τα βλεπω τωρα..π.χ unread private messages αντι προσωπικα μηνυματα κτλ... και την ωρα επισης...και δεν εχω αλλάξει τπτ στον browser. Τι να πω...

Συμφωνω για νοτια πελοποννησο που λες αν και δεν εχουμε αξιωθει να παμε ακομα.

Στη δουλεια οκ?

tzini δεν ξερω απο τιμες...μονο καμπινκ...

πως ειστε τωρα?? καλυτερα τουλαχιστον?

Ζεστη και σημερα...ουφ! Παιζει ομως να παμε για μπανιο.. θα δουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!!!!!

nunu τα ετσι τα βλεπω τωρα..π.χ unread private messages αντι προσωπικα μηνυματα κτλ... και την ωρα επισης...και δεν εχω αλλάξει τπτ στον browser. Τι να πω...

Συμφωνω για νοτια πελοποννησο που λες αν και δεν εχουμε αξιωθει να παμε ακομα.

Στη δουλεια οκ?

tzini δεν ξερω απο τιμες...μονο καμπινκ...

πως ειστε τωρα?? καλυτερα τουλαχιστον?

Ζεστη και σημερα...ουφ! Παιζει ομως να παμε για μπανιο.. θα δουμε!

Πόσο οκ να είμαστε, σε αναμμένα κάρβουνα. Τι να λέμε...αστα

αλλά θέλω διακοπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα........

Αχ θα καει ο πισινουλης μας παλι σημερα....!!!:tongue:

Απο αυριο εχουμε μετακομιση των τεκνων....θυμαστε που τα βαλαμε στο δωματιο τους στην σοφιτα,ε ειναι ωρα να βγουνε παλι!

Δεν μπαινει a/c σε αυτο το δωματιο λογω της σκεπης,οποτε θα τα κατεβασουμε κατω που εχουμε δωματιο με a/c αλλα εμεις θα κοιμομαστε επανω....δεν εχω κατω αλλη κρεβατοκαμαρα.....

Το φοβαμαι βεβαια γιατι με καθε ξυπνημα τους θα τρεχουμε στις σκαλες σαν τρελοι.........:|

Μεγαλο σπιτι,χαλια διαρρυθμιση......τρεχατε ποδαρακια μου!!!!

Ξυπνανε τα καημενα επανω μουσκεμα κ ας τους εχω ανεμιστηρα....πιανει 32-33 βαθμους επανω....

Διαφημίσεις

http://www.youtube.com/watch?v=y7Fu2XYIQLE

για την Νουνού μας!!!!! Αφιερωμένο! χαχαχαχαα

Για το αλάτι: μετά το χρόνο μπορείτε να ρίχνετε λίγο. Εγώ προσωπικά ακόμα δεν βάζω, δεν τρώμε ούτε εμείς βέβαια.

ΟΜΩΣ το έχω σύμμαχο στην κουζίνα. Δηλ. αν έχω κάτι που δεν τους αρέσει πχ φασολάκια βάζω αλάτι και γίνεται αυτομάτως νόστιμο σε σχέση με τα ανάλατα που τρώνε οπότε το χλαπακιάζουν :D

Λαέρτα να γίνουμε φίλες στο φατσοβιβλίο κι όποια άλλη με παίζει χχαχααα.

Το μέιλ μου είναι [email protected].

Ο Δ. γαμώ τα άτομα. Εύγε κορίτσι μου!

Σήμερα επιτείναμε τις διακοπές μας από την Κυριακή αντί Δευτερας λόγω καύσωνα.

Τζίνι έλα ρε που δεν βρίσκεις....στο booking κλείνεις και μετά συνεννοείσαι με το ξενοδοχείο. Στη Ζάκυνθο εκεί που μείναμε θα σου πρότεινα μα μην πάτε :D. Θα σου πρότεινα όμως το Ιόνιον που είναι μπροστά στην άμμο και πολύ ωραίο.

Υπομονή στις εγκυούλες μας!

Αυτό με τα δίδυμα ότι ξεμπερδεύεις δεν είναι και τόσο λάθος.

Εγώ σκέφτομαι τώρα να είχα 1+1 και τώρα ήμουν έγκυος ή είχα νεογέννητο με τίποτα σας λέω! Κουραστήκαμε διπλά, εξαντληθήκαμε αλλά τώρα μεγαλώσαμε. Άντε πάλι ξενύχτια από την αρχή. Μπουυυυυυ.

Επίσης φανταστείτε κι άλλη εγκυμοσύνη κι άλλο άχγος και προπαντώς κι άλλη καισαρική :shock:.

κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο το νοσοκομειο, το μικρουλι μου παει πολυ καλα και σημερα μας είπαν οτι μπορει να γλυτωσουμε το 3ο χειρουργειο,βεβαια επανελεγχος τελος του μηνα.ΠΕΤΑΩΩΩΩ.

Φιλακια σημερα φευγουμε για 2-3 μερες. Φιλακια σε όλες σας!!

κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο το νοσοκομειο, το μικρουλι μου παει πολυ καλα και σημερα μας είπαν οτι μπορει να γλυτωσουμε το 3ο χειρουργειο,βεβαια επανελεγχος τελος του μηνα.ΠΕΤΑΩΩΩΩ.

μπραβο, πολυ ευχαριστα νεα!

να περασετε καλα, να ξεσκασετε!

33E7p2.png

ευχαριστώ μανδάμ για την αφιέρωση!!! θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελω!!

Δηλαδή Φροσού φεύγετε Δευτέρα; που με το καλό;

Ανέβασα και νέες φώτο!!

ομορφα κ τυπακια κ λαχταριστα νουνουκια!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Αμτε ρε μπραβο. Μακαρι να το γλυτωσετε. Καλα να περασετε..

4o4op3.png

Μπράβο μακάρι όλα να πανε κατευχην!!!

Γύρισα σπιτι με κάτι πόδια απεριγραπτα! Οι εξετάσεις θα βγουν το απόγευμα. Πήγα και στο μαιευτήριο έκανα το nst & doppler. Για άλλη μια φορα να μην ησυχαζεις.... Ο ντοκτορ που έκανε το υπερηχο βρήκε στο μικρό υδρονεφρωση αμφοτεροπλευρη στα νεφρα, το οποίο λέει δεν είναι κάτι ανησυχητικο και μπορει να φύγει απο μόνο του. Ουφ ήσυχαζω απο το ένα βρίσκεται κάτι άλλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι καλα και σε βάρος τα βρηκε 1900 &2000. Είναι δυνατόν μέσα σε 3 μερες να πήγαν τόσο???μακαρι, αλλα μέχρι να γεννησω και να πουν όλα είναι καλα δεν πρόκειται να ηρεμήσω.

p1Utp3.png

μπραβο βαρος τα μωρα moritsa!!

στην 32 που γεννησα εγω ηταν 1,5το καθενα να φανταστεις..

ολα καλα θα πανε, θα προχωρησεις κι αλλο κ θα γεννησεις διδυμακια μεγαλα κ γερα!

παω γιατι ξυπνησε η μπουκιτσα

33E7p2.png

καλησπερα κοριτσια!

χαθηκα το ξερω αλλα εχω κοσμο συνεχεια στο σπιτι.. ερχονται συνεχεια φιλοι για παρεα κ ετσι περναει ευχαριστα η μερα... σημερα παλι περιμενω ενα φιλικο ζευγαρι με μια μπεμπα 7 μηνων που ειναι για δαγκωμα!!!

μια αλλη φιλη μου εφερε προχθες 2 τσαντες ρουχα για τον μπεμπη.. τα μισα ηταν με τις ταμπελες.. ολη μερα παω και τα χαζευω.. αχ να δω ποτε θα μπορεσω να βγω στα μαγαζια να ψωνισω για τα μπεμπακια.. το περιμενω πως κ πως..

μοριτσα θρεμμενα τα μωρουλια σου!! μπραβο!! οσο για την υδρονεφρωση κ εγω εχω ακουσει οτι φευγει.. για να στο ειπαν ετσι θα ειναι.. αν ηταν κατι ανησυχητικο δεν θα το περναγε στο ντουκου.. κ εμενα μου ειχαν πει οτι η μπεμπα εχει κυστες στον εγκεφαλο και οτι συνηθως απορροφουνται και οντως τωρα στην β-επιπεδου ειχαν εξαφανιστει.. ολα καλα θα πανε!!!

mpougos να πανε ολα καλα στο αγορακι σου!! στο ευχομαι!!! καλα να περασετε στη εκδρομουλα σας!!!

τζινι σιγουρα θα βρεις κατι.. δεν υπαρχει περιπτωση!!!!

tJYkp3.png

Καλησπέρα.

Μορίτσα, και ο Αιμίλιός μου είχε υδρονέφρωση η οποία, όπως είπε ο γιατρός σου, έφυγε τελικά από μόνη της. Και τώρα το παιδάκι μου είναι μια χαρά!!! Μην ανησυχείς

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...