Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κακώς έβλεπες τηλεόραση... και έχει και όλο επαναλήψεις!!!!

έπρεπε να στηθείς κατευθείαν στο πι-σι να κάνουμε παρέα:P... έτσι πιά δεν θα είμαστε απλώς ένα καφέ, διότι θα είμαστε ανοιχτά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο... οπότε πλέον θα πάρουμε και άδεια για μπαρ και θα το ονομάσουμε μέλλουσες και ήδη ξενύχτισσες:P:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κακώς έβλεπες τηλεόραση... και έχει και όλο επαναλήψεις!!!!

έπρεπε να στηθείς κατευθείαν στο πι-σι να κάνουμε παρέα:P... έτσι πιά δεν θα είμαστε απλώς ένα καφέ, διότι θα είμαστε ανοιχτά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο... οπότε πλέον θα πάρουμε και άδεια για μπαρ και θα το ονομάσουμε μέλλουσες και ήδη ξενύχτισσες:P:p:p

Έχεις ένα δίκιο εδώ που τε λέμε. Δεν είχα κουράγιο να κάτσω στο πισι μετά από την ταλαιπωρία αυτή. Γι αυτό ξάπλωσα μπροστά στην τηλ.

Καλά μην νομίζεις. Καφέ 24ωρο όχι για πολυ ακόμη. Τώρα καφέ μετά φουλ γάλα. Χα χα χα χα χα χα χα χα . Αυτό έλεγα και στην Γιώτα νωρίτερα. Δεν ξέρω αν το διάβασες. Χθες μ' επιασε αμοκ. Ήθελα ντε και καλά να γεννήσω να ξεφουσκώσω. Δεν ξέρω αν το έχει νιώσει καμιά σας αλλά εμένα μου ρχεται ώρες ώρες έντονα. Καλά ξέρω ότι όσο περνάει ο καιρός είναι καλύτερα για τα μωράκια μας, εννοείται αυτό αλλά ώρες ώρες ξεπερνώ τα όρια μου. Είμαι γκρινιάρα και υπερβολική? :rolleyes::rolleyes:

Και να είμαι δεν με νοιάζει .

Ελαφρια δεν το λες οτι εφαγα.Εφαγα πιτσα.οχι πολυ, σπιτικη και light (για πιτσα).Kαι τι θα γινει δηλαδη,θα τρωω μονιμως νεροβραστο μοσχαρι χωρις να υπαρχει λογος?Λες κι ολη την εβδομαδα που το τρωω κοιμαμαι.αντε γιατι τα παιρνω...

με πριζωσε και η μανα μου με τις προκαταληψεις."τα πρωτα παπουτσακια τα παιρνει ο νονος.''

Ε ας τα παρει ο νονος αλλα τωρα και all star.ωχου.

μαλλον ξυπνησα με νευρα...

age.png

Κοριτσακια εγω παω με τον αντρουλη μου σε ενα ταβερνακι ωραιο εδω στη γειτονια να φαμε θαλασσινα......δε θα εχουμε θεα θαλασσα αλλα απ το να μεινουμε μεσα κ να βγαλουμε ριζες στους καναπεδες...καλυτερα εξω!!!!!

Καλο μεσημερι!Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ελαφρια δεν το λες οτι εφαγα.Εφαγα πιτσα.οχι πολυ, σπιτικη και light (για πιτσα).Kαι τι θα γινει δηλαδη,θα τρωω μονιμως νεροβραστο μοσχαρι χωρις να υπαρχει λογος?Λες κι ολη την εβδομαδα που το τρωω κοιμαμαι.αντε γιατι τα παιρνω...

με πριζωσε και η μανα μου με τις προκαταληψεις."τα πρωτα παπουτσακια τα παιρνει ο νονος.''

Ε ας τα παρει ο νονος αλλα τωρα και all star.ωχου.

μαλλον ξυπνησα με νευρα...

Ωχ Witch.......Χαλάρωσε. Κι εγώ που έφαγα βραστές πατάτες με ψητό κοτοπουλάκι την ίδια τύχη είχα. Άστα να πάνε. Και μετά βέβαια κομμάτια έτσι? Λιγο οι εξαγωγές λίγο η ζέστη λίγο τα νεύρα........μου φαίνεται όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ......άστα να πάνε. Που θα πάει όμως? Θα περάσει. Και μετάααα.................θα έχουμε άλλα να λέμε.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια εγω παω με τον αντρουλη μου σε ενα ταβερνακι ωραιο εδω στη γειτονια να φαμε θαλασσινα......δε θα εχουμε θεα θαλασσα αλλα απ το να μεινουμε μεσα κ να βγαλουμε ριζες στους καναπεδες...καλυτερα εξω!!!!!

Καλο μεσημερι!Θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

Άντε καλά να περάσεις και καλή ορεξη. Να το ευχαριστηθείς ε? Φάε και κάτι για εμάς. Καμια γαριδούλα ας πούμε..........Χα χα χα χαχα χα !!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Εγώ φτιάχνω τώρα μπιφτεκάκια... ελαφριά...

Αχ βρε glorr, άστα εκεί που είναι τα καημενάκια.... και εγώ θέλω να φύγει η φούσκα που έχω, θέλω να γεμίσω και τα κρεββατάκια...

Αλλα απ' την άλλη η ιδέα τηε θερμοκοιτίδας με έχει ψίλοτρομάξει, οπότε τους λέω να καθίσουν εκεί που είναι και να περιμένουν. Απο τώρα θα τα κάνουμε βιαστικά; Φαντάσου να λένε και τα δύο μαζί μετά "μαμα, τώρα πεινάω"... "μαμά τώρα θέλω βόλτα..."

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ φτιάχνω τώρα μπιφτεκάκια... ελαφριά...

Αχ βρε glorr, άστα εκεί που είναι τα καημενάκια.... και εγώ θέλω να φύγει η φούσκα που έχω, θέλω να γεμίσω και τα κρεββατάκια...

Αλλα απ' την άλλη η ιδέα τηε θερμοκοιτίδας με έχει ψίλοτρομάξει, οπότε τους λέω να καθίσουν εκεί που είναι και να περιμένουν. Απο τώρα θα τα κάνουμε βιαστικά; Φαντάσου να λένε και τα δύο μαζί μετά "μαμα, τώρα πεινάω"... "μαμά τώρα θέλω βόλτα..."

Καλά δεν διαφωνώ. Κι εμένα η θερμοκοιτίδα ..........δεν είναι και το καλύτερό μου. Απλά πάνω στην απελπισία μου και στον πόνο μου μ' επιασε αυτό. Εντάξει αν κλείσουμε και τον όγδοο μετά νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε υπομονή ένα μήνα ακριβώς...............

Δεν έμεινε και πολύ... αν κάνουμε μία ιστορικη αναδρομή στο λαμπρό παρελθόν μας θα δούμε ότι αυτή την περίοδο τουλάχιστον έχουν φύγει τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και απλώς περιμένουμε με λαχτάρα!!!! ΑΧΧΧΧΧ!!!!!

Ο καλός σου τι λέει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δεν έμεινε και πολύ... αν κάνουμε μία ιστορικη αναδρομή στο λαμπρό παρελθόν μας θα δούμε ότι αυτή την περίοδο τουλάχιστον έχουν φύγει τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και απλώς περιμένουμε με λαχτάρα!!!! ΑΧΧΧΧΧ!!!!!

Ο καλός σου τι λέει;

Τι να πει κι αυτός? Όταν με βλεπει έτσι στην ταλαιπώρια θέλει πιο πολύ από εμένα να γεννήσω . Γενικά είναι τρελαμένος. Ανυπομονεί τρελά. Λέμε διάφορα κουλά. Τι θα κάνουμε πως θα το κάνουμε κλπ. Εσένα? Φαντάζομαι θα περιμένει με ανυπομονησία. Όπως κι εμείς οι μαμάδες άλλωστε. Όσο σκέφτομαι το μετά...................Ώρες ώρες ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είμαστε μαμάδες. Ότι θα έχουμε την ευθύνη για δύο μικρά μωράκια. Μέχρι τώρα καλά ήταν. Ορίζαμε τον εαυτό μας και κάναμε ότι, όπως και όποτε θέλαμε κάτι. Χωρίς να σκεφτόμαστε τίποτα. Τώρα από εδώ και πέρα θα είναι τελείως διαφορετικά και λίγο με τρομάζει αυτή η ιδέα. Όχι ότι δεν το επέλεξα. Έτσι? Ίσα ίσα. Το ήθελα πάρα πολύ. Απλά όσο πλησιάζει ο καιρός να γίνει κάπως μου ρχεται το όλο θέμα. Καλά μέχρι να συνηθίσουμε θα είναι φαντάζομαι. Μέχρι να του πάρουμε τον αέρα. Εντωμεταξύ μπορεί να γίνουμε λίγο υστερικές αλλά δεν πειράζει. Δικαιολογούμαστε. Σωστά?

Διαφημίσεις

Εγώ όπως ξέρεις glorr μου νομίζω ότι βρίσκομαι σε μία νιρβάνα και όλα τα βλέπω τέλεια... Ο μπαμπάς κάνει συνεχώς όνειρα (βέβαια σε αυτά τα όνειρα περισσότερο βλέπω να αναφέρει το γιό του και αυτό με εκνευρίζει απίστευτα), αλλά επειδή εγώ κάνω περισσότερα με ακούει λίγο σαστισμένος! Τώρα τον έχει πιάσει μανία να είναι 24 ώρες το 24ωρο στο μαιευτήριο!!!:P

Τώρα... μετά σίγουρα, θα αλλάξει η ζωή μας αλλά όχι απαραίτητα προς το χειρότερο... αγωνίες διαφόρων ειδών έχουμε ξαναπεράσει άλλωστε...

Τώρα, για να πω την αμαρτία μου, προτιμώ χίλιες φορες την αγωνία που έχουμε τώρα και θα έχουμε μετά από την αγωνία που έχουν τα κορίτσια της ηλικίας μας αν θα βρουν τον κατάλληλο σύντροφο ή αν αυτός με τον οποίο είναι μαζί 10 χρόνια θα τις παντρευτεί τελικά....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εγώ όπως ξέρεις glorr μου νομίζω ότι βρίσκομαι σε μία νιρβάνα και όλα τα βλέπω τέλεια... Ο μπαμπάς κάνει συνεχώς όνειρα (βέβαια σε αυτά τα όνειρα περισσότερο βλέπω να αναφέρει το γιό του και αυτό με εκνευρίζει απίστευτα), αλλά επειδή εγώ κάνω περισσότερα με ακούει λίγο σαστισμένος! Τώρα τον έχει πιάσει μανία να είναι 24 ώρες το 24ωρο στο μαιευτήριο!!!:P

Τώρα... μετά σίγουρα, θα αλλάξει η ζωή μας αλλά όχι απαραίτητα προς το χειρότερο... αγωνίες διαφόρων ειδών έχουμε ξαναπεράσει άλλωστε...

Τώρα, για να πω την αμαρτία μου, προτιμώ χίλιες φορες την αγωνία που έχουμε τώρα και θα έχουμε μετά από την αγωνία που έχουν τα κορίτσια της ηλικίας μας αν θα βρουν τον κατάλληλο σύντροφο ή αν αυτός με τον οποίο είναι μαζί 10 χρόνια θα τις παντρευτεί τελικά....

Άσε κι εμένα μια από τα ίδια. Κι εμένα συνέχεια εκεί θέλει να είναι. Άσε που χθες μου είπε ότι πρώτα θέλει να δει αυτός μόνος του τα μωρά χωρίς όλο το σόι απέξω και εμένα βέβαια και μετά να τα ξαναφέρουν να τα δουν και οι υπόλοιποι. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό αλλά θα το επιδιώξει σίγουρα. Όσο για τις ανησυχίες είναι αναπόφευκτες. Στάνταρ. Όσο για τους συντρόφους ναι δίκιο έχεις . Καλά μην νομίζεις κι εμένα 10 χρόνια με παίδευε μέχρι να με αποκαταστασήσει. Χα χα χα χα . Καλά πλάκα κάνω. Θα είχε γίνει νωρίτερα αλλά όλο στραβά τυχαίνανε και όλο καθυστερούσε. Σημασία έχει ότι τώρα είμαστε μια χαρά. Γιατί και στα 2 με 3 χρόνια να παντρευτείς τι να λέει αμα περνάς χάλια? Σωστά?

Σημασία έχει ότι σε αποκατέστησε και δεν έχουν να πουν τίποτα οι Μαρκέλες και οι Βιντσέντζες!!!!!:P:p:p:p Σωστά, δεν έχει σημασία το πότε, σημασία έχει το πως τα πάς με τον άνθρωπό σου!

Αυτό που θέλει ο καλός σου δεν μου φαίνεται και απίθανο... στα μαιευτήρια νομίζω ότι έχουν ακούσει κάθε είδους διαφορετικής επιθυμίας, οπότε δεν θα τους φανεί και περίεργο. Τώρα για το αν θα μπορεί να μένει 24ωρο, νομίζω ότι δεν θα επιτρέπεται γιατί λογικά θα υπάρχουν και άλλες γυναίκες στο θάλαμο. Αλλά τι να τον κάνω που δεν θέλει να αποχωριστεί τα παιδία του!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Σημασία έχει ότι σε αποκατέστησε και δεν έχουν να πουν τίποτα οι Μαρκέλες και οι Βιντσέντζες!!!!!:P:p:p:p Σωστά, δεν έχει σημασία το πότε, σημασία έχει το πως τα πάς με τον άνθρωπό σου!

Αυτό που θέλει ο καλός σου δεν μου φαίνεται και απίθανο... στα μαιευτήρια νομίζω ότι έχουν ακούσει κάθε είδους διαφορετικής επιθυμίας, οπότε δεν θα τους φανεί και περίεργο. Τώρα για το αν θα μπορεί να μένει 24ωρο, νομίζω ότι δεν θα επιτρέπεται γιατί λογικά θα υπάρχουν και άλλες γυναίκες στο θάλαμο. Αλλά τι να τον κάνω που δεν θέλει να αποχωριστεί τα παιδία του!!!!!!

Χα χαχα ....Μαρκέλες και Βιντσέντζες ε? Όσο για το 24ωρο δεν παίζει με τίποτα. και δεν υπάρχει και λόγος να μένουν συνέχεια εκεί. Πρέπει να κρατάνε τα κουράγια τους για μετά στο σπίτι. Εκεί να δεις 24ωρα και 48ωρα που θα χτυπάνε. ΄Και φυσικά δεν επιτρέπεται με τίποτα. Τουλάχιστον στο ΓΑΙΑ που θα γεννήσω εγώ ούτε μετά το επισκεπτήριο δεν τους αφήνουν από ότι έχω ακούσει. Δεν ξέρω θα δω όταν πάω και θα σου πω. Εσύ στο Αλεξάνδρα είπαμε ε? Πως είναι εκεί? Έχεις καμιά ιδέα? Σε τι δωμάτιο θα είσαι ξερεις? Ο δικός σου θα πάρει άδεια μετά που θα επιστρέψετε σπίτι? Εμένα καμιά βδομαδούλα θα πάρει συν δύο μέρες έτσι που τους δίνουν από την εταιρεία. Κατά τ' άλλα θα πέσει μανούλα φουλ. Πάλι καλά που υπάρχει και αυτή. Εσύ?

Νομίζω ότι γενικά επιτρέπεται να έχεις ένα συνοδό, αφού θα είμαστε και από χειρουργείο, αλλά πρέπει να είναι γυναίκα για ευνόητους λόγους... Οπότε κατάλαβες... μαμά και πάλι μαμά!!!!

Στο Αλεξάνδρα έχω ακούσει από τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα, αλλά αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι έχει rooming in και θα έχω τα μπεμπούλια όλη την ώρα μαζί μου!!! Τουλάχιστον να πάω στο σπίτι και να ξέρω κανενα-δύο πράγματα, π.χ. πως θα τα αλλάξω. Αυτό βέβαια σε περίπτωση που δεν χρειαστούν παρακολούθηση (τότε θα μου τα πάρουν... κλαψ). Τα δωμάτια... έχει ότι φανταστείς, από μονόκλινα μέχρι 12 κλινα... Η ασφάλεια δικαιολογεί τρίκλινο, αλλά ίσως καταφέρω να βρω και κάτι καλύτερο με μια μικρή επιβάρυνση.

Ο μπαμπάς ως συνάδελφος δεν θα δουλεύει μέχρι το Σεπτέμβρη οπότε θα τον έχω όλο δικό μου!!!! Στο δικό σου γιατί τόση λίγη άδεια... μόνο 1 εδβομάδα; Στις περισσότερες εταιρείες δίνουν 2 εβδομάδες για καλοκαίρι.... Θα μου πεις, ίσως έτσι είναι καλύτερα, για να ξεσκάει κιόλας.

Και πάλι καλά που υπάρχουν οι μαμάδες! Η δική σου πότε προγραμματίζει να έρθει;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...