Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Με φώναξε κανείς??? :tongue:

Λαέρτα...... γιου χουουουουουου!!!!!!! - γι' αυτό με γαργάλαγαν τ' αυτιά μου!!!! χι χι χι!!!

Δεν έφυγα... είμαι όμως φευγάτη! Ρε παιδιά, με το τρέξιμο που έχω, το μυαλό μου είναι αλλού γι'αλλού.... ξεχνάω ακόμα και τα βασικά! Σε λίγο, θα πρέπει κάποιος να μου ψυθιρίζει: εισπνοή, εκπνοή, εισπνοή, εκπνοή....

Ουφ!!!!

Δεν έφυγα λοιπόν. Ψιλομετακομίζουμε τα ΣΚ, γίνονται κάτι μερεμέτια στο σπίτι και η μεγάλη μετακόμιση με το που θα πάρω άδεια 11 Αυγούστου!!!

Ελπίζω να είστε όόόόλες καλά.

Είδα κάποια στιγμή αργά το Σάββατο (ή την Κυριακή ήταν? :rolleyes:) φωτό από μωρουλίνια, βαφτίσεις, γενέθλια.... δεν πρόλαβα όμως να σχολιάσω.

Στα γρήγορα μόνο να ευχηθώ...

Νάκι.... να σας ζήσουν! να είναι πάντα γερά και χαρούμενα μωρά! (υπέροχο το χρώμα του φουστανιού!!)

jasmin.... να τα εκατοστήσετε! Να φτιάξεις πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές πολλές τούρτες ακόμα!!!!!

Glorr, nunu, sevi.... επειδή τα δικά μου τα αγόρια τα βλέπω συνέχεια, δεν εκπλήσομαι τόσο που μεγαλώνουν. Είδα τα δικά σας όμως και πραγματικά....μεγαλώσατε!!!! Και φυσικά είστε πανέμορφοι!!!! Να είστε όλοι γεροί και χαμογελαστοί!!!!! Chemin... δεν κατάφερα να δω τις δικές σας (φήμες όμως κυκλοφορούν στην πόλη πως τα μωρά σου θα ραγίσουν καρδιές ;))

Παπίτσα.... τί κάνεις???? Δε θα σε προλάβω στο γραφείο.... φεύγω 4 Σεπτεμβρίου....

Τζίνι, Φρόσω, Nufi, Λαμπρινή, Gemini, Evi, Zita.... διδυμομανούλες... να περνάτε καλά!!!

Τζίνι... περαστικά στα παιδιά... όμως... ΑΝΤΕ ... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!! (με ακούει κανείς εκεί πάνω.....?????)

Μορίτσα, Ιθάκη, Hope... αν για μας είναι δύσκολα με τη ζέστη, φαντάζομαι για σας! Το όνειρο που έχετε όμως στις κοιλίτσες σας δροσίζει ε??? (λέμε τώρα...)

Σορρυ αν ξεχνάω μανουλίτσες!

Να είστε όόόόόλοι καλά!!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

ΚΑλημερα!!!! Ο μικρος λεει αγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p Γενικα παιζει πολύ με τη φωνη του! Κραξτε με την χαζομαμά!:tongue:

nunuka σου λειπει ε?? καλό αυτό;) ετσι να ανανεωνόμαστε λίγο!

Ευτυχως το φτιαξατε το αρκουδισιον γτ συνεχιζεται η ζεστη λεει...να δω που θα φτασει! Εταξα στον αντρα μου μπανιο στη θαλασσα αυριο με τα μωρα...για να δουμε!

Τα μπεμπε σου ποιος στα κραταει που εισαι στη δουλεια? Η γιαγια?

όχι να κάνουν μπανάκι τα μωρά ε; ξέρεις μετά τους 6 μήνες, για βόλτα όμως σούπερ, να κάνεις και συ μπάνιο...μόνο ο σύζυξ;

Τραγουδιστής ο νέος;

Καλημερα......

Nunu μου σου εστειλε η babylino τα κουπονια;

Επιτελους θα δροσιστειτε λιγουλακι......

Καλε το 79 ειμαι γεννημενη....δλδ 33 κ κατι μηνες.....:tongue:

Gemini αρχισε να παιζει με την φωνη του; τι καλα;

Που να τα ακουσεις να λενε δικες τους κουβεντουλες....εμας το μικρο ολο ωχ λεει κ αναστεναζει κ κανει αχ......

Ναιαιαιαιαι τα πήρα και σώζουν καταστάσεις σε αυτή τη φάση!!! thanks!!

Μα με κούφανες λέω 35+;;;;;; Μπράβο!!

και γω τόσο είμαι...μικρές και τριανταφυλλένιες!!

Καλημέρα και απο μένα την γριουλα :tongue: μέτρησα σακχάρο,πίεση,χαπακωθηκα και για αλλαγή άρχισα τη συλλογη ουρων χαχαχα!!!!

Τζεμινι εμείς θα σε κραξουμε, υπαρχει καμια που δεν ειναι χαζόμαμα???μόλις πει και μαμα παμπερς και για σένα :P

Νουνου σήμερα εργασία με δροσιά θα έχεις! Καμια φορα θελουμε να εξαφανιστούν οι άντρες μας αλλα χωρίς αυτούς δε κάνουμε....!

Βάλτε και μένα στην εξάρτηση του καφε εδω ;)

όπως τα λες είναι!!

και γω δηλώνω addicted :tongue::tongue:

Καλημεραααα. Και εμενα ο μικρος μου απο σκατουλιτσα μικρη ελεγε ναι ναι ναι ντει ντει και ειπαν πολυ γρηγορα.σχετικα το μπαμπα. Τους λεω πες μαμα... Μπαμπα αυτα. Λενε και μαμα αλλα πιο πολυ οταν ειναι να φανε.

Και εμενα που ο αντρας μου ταξιδευει συχνα μας λειπει αλλα τι να κανεις;

Καφε κι εγω ειχα να πιω 1μιση χρονο και τσιγαρο φυσικα αλλα τωρα σιγα σιγα τα ξαναρχιζω γαμωτο. Εξαρτημενη λεμεεεε.

Ειμαι στο δρομο για τη δουλεια και.βαριεμαι αφανταστα και.ζεσταινομαι φυσικα...

σε όλα όμως, σε όλα συμφωνώ.....

Ελιζάκι καλή μετακόμιση εγώ λέω ότι είναι για καλύτερα!!

σε περιμένουμε όταν ηρεμήσετε!! φιλιά!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Νταν νταν!!!!!!!! Αποτριχωθηκα!!!:tongue::P:p

ELizaki καλη μετακομιση...ειναι να μην ξεχνας τετοιες ωρες!! Δικαιολογείσαι και με το παραπάνω!

όχι να κάνουν μπανάκι τα μωρά ε; ξέρεις μετά τους 6 μήνες, για βόλτα όμως σούπερ, να κάνεις και συ μπάνιο...μόνο ο σύζυξ;

Τραγουδιστής ο νέος;

Ναι ναι ισα για βολτα θα παμε αν ειναι...

Τραγουδιστης δε λες τιποτα!! Γενικα ειναι "πισω" απ τον αλλον, αλλά απο φωνη, σκίζει:tongue:

sevi κι εγω ετσι σκεφτηκα...οταν μιλησουν θα πεταξω απ τη χαρα μου μαλλον....για να μην πω για τα παμπερς που θα φορεσουμε κι εμεις:rolleyes:

Τα χω αφησει στο παρκοκρεββατο να κοιμηθουν μονα τους...για να δουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πραγματικά είναι εθιστική η παρέα σας...

Είχα δουλειά στο κέντρο και απ΄οτι πήρε το μάτι μου έχει καλές τιμές στα μαγαζιά...όμως γύρισα με τρομερό πονοκέφαλο.

laerta τα σημάδια πιστεύω θα φύγουν αλλά θα πάρει λίγο χρόνο. Μήπως σου δώσει κάποια κρέμα ο δερματολόγος να βοηθήσει την κατάσταση; Αλάτι, μου έχει πει παιδίατρος γαστρεντερολόγος, μικρή ποσότητα εως καθόλου απο ενός εως δύο χρονών. Να προσπαθώ να κάνω νόστιμο το φαγητό με λεμόνι και τρώμε όλοι λες και παραγγέλνουμε από τον Ευαγγελισμό. Βέβαια κάποιες τροφές όπως το ψωμί που τους δίνω περιέχουν αλάτι, ελπίζω λίγο...

Στην παραλία προχθές με πλησιάζει μια μαμά διδύμων γυμνασίου και μου λέει:

“Κοπέλα μου μόνο εγώ καταλαβαίνω τι περνάς και βράδυ και πρωί”

Λύθηκαν και χέρια και πόδια.Ελπίζω να βοήθησα...(τουλάχιστον σχολίασα για να μη βγει το όνειρο). Έχεις βοήθεια;

sevi μήπως θα μπορούσες να μου πεις τα καθισματάκια που πήρατε και από που;

nunu κρύο ζέστη σας έχουν...σκωτσεζικά ντους σας κάνουν;

elisa έχω και εγώ μπροστά μου μετακόμιση και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...:oops: Καλή δύναμη!

moritsa δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων...τα ούρα σου θα γίνουν συλλεκτικά! :tongue:

gemini άρχισε να μοιράζεις αυτόγραφα... ;)

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Πραγματικά είναι εθιστική η παρέα σας...

Είχα δουλειά στο κέντρο και απ΄οτι πήρε το μάτι μου έχει καλές τιμές στα μαγαζιά...όμως γύρισα με τρομερό πονοκέφαλο.

laerta τα σημάδια πιστεύω θα φύγουν αλλά θα πάρει λίγο χρόνο. Μήπως σου δώσει κάποια κρέμα ο δερματολόγος να βοηθήσει την κατάσταση; Αλάτι, μου έχει πει παιδίατρος γαστρεντερολόγος, μικρή ποσότητα εως καθόλου απο ενός εως δύο χρονών. Να προσπαθώ να κάνω νόστιμο το φαγητό με λεμόνι και τρώμε όλοι λες και παραγγέλνουμε από τον Ευαγγελισμό. Βέβαια κάποιες τροφές όπως το ψωμί που τους δίνω περιέχουν αλάτι, ελπίζω λίγο...

Στην παραλία προχθές με πλησιάζει μια μαμά διδύμων γυμνασίου και μου λέει:

“Κοπέλα μου μόνο εγώ καταλαβαίνω τι περνάς και βράδυ και πρωί”

Λύθηκαν και χέρια και πόδια.Ελπίζω να βοήθησα...(τουλάχιστον σχολίασα για να μη βγει το όνειρο). Έχεις βοήθεια;

sevi μήπως θα μπορούσες να μου πεις τα καθισματάκια που πήρατε και από που;

nunu κρύο ζέστη σας έχουν...σκωτσεζικά ντους σας κάνουν;

elisa έχω και εγώ μπροστά μου μετακόμιση και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...:oops: Καλή δύναμη!

moritsa δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων...τα ούρα σου θα γίνουν συλλεκτικά! :tongue:

gemini άρχισε να μοιράζεις αυτόγραφα... ;)

αχαχαχαχαα!!!!!!!!!! μ εφτιαξες απογευματιατικο!

Οντως μονο οι μαμαδες διδυμων καταλαβαινουν. Κι εγω ωρες ωρες νομιζω οτι αν ειχα ενα μονο μπεμπε θα ηταν πανευκολακι!

Ασχετο, το καφε εγινε αγγλοφωνο?? Και τι εξελιξη ειναι αυτη να δειχνουν στα μνμ και τα δευτερολεπτα. Τοση ακριβεια πια!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

evizogr μηπως να τους ελεγες να πουν μπαμπα μπας και φωναζουν μαμα :D:tongue:

Αν μετα απο τοσο καιρο που εκοψες το τσιγαρο αρχισεις παλι μετα δε κοβεται.

architwins αυτο με τον ευαγγελισμο φοβερο :D:D Πως να φας αναλατα ειναι τοσο ανοστα :mad:

καλα παω ερχομαι με το κουβαδακι μου για γελια ειμαι!

p1Utp3.png

Μεχρι τα 2 τους δεν κανει αλατι;:shock::rolleyes:

Gem ξερεις ποσες φορες εχουμε πει με τον δικο μου οτι εαν ειχαμε ενα παιδακι θα ημασταν "αρχοντες"!!!! δεν το μετανιωνουμε φυσικα με τπτ για τα διδυμα,εξαλλου κ εκεινος διδυμος ειναι κ ξερει.....

Κ οντως μονο διδυμομανα νιωθει αλλη διδυμομανα......

Archi πηραμε της ferrari για τα διδυμα κ για το βαφτιστηρι μας....το ευχαριστιουντε κ τα 3.....οι δικοι μου ριχνουν κ κατι υπνους!!!!!

http://www.anatello.gr/cart/FERRARI-I-MAX-9-36KG.html

evizogr μηπως να τους ελεγες να πουν μπαμπα μπας και φωναζουν μαμα :D:tongue:

Αν μετα απο τοσο καιρο που εκοψες το τσιγαρο αρχισεις παλι μετα δε κοβεται.

architwins αυτο με τον ευαγγελισμο φοβερο :D:D Πως να φας αναλατα ειναι τοσο ανοστα :mad:

Οτι κ να τους πω μπαμπα λενε. Μαμα μονο στο φαγητο γιατι ξερουν... Ασε με το τσιγαρο βλακεια κανω αλλα τεσπα.

Εσυ κρατα γερα... Και μετα θα λενε κ τα δικα σου μπαμπα μπαμπα και θα τους λες τι περνουσες στη εγκυμοσυνη.

4o4op3.png

Εμεις πηγαμε γιατρο σημερα. Ο μικρος με το που τον ειδε ξεκινησε κλαμμα τρελο. Εκλαιγε ωσπου να φυγουμε. Ειναι 9μιση κιλα το καθενα και ευτυχως πανε ολα πολυ καλα. Βεβαια μου ειπε να μην τους δωσω ψαρι ακομα. Απο σεπτεμβρη μαλλον ουτε το ασπραδι απ το αβγο αλλα ολα τα αλλα τα επιτρεπει και αλατι.

Καλα ποσο μου τη δινει οταν αλλες μαναδες με ενα παιδι θεωρουν οτι τα διδυμα ειναι λιγο πιο δυσκολα αλλα και καλα ξεμπερδευεις. Οταν το ακουω τρελαινομαι. Δεν καταλαβαινουν ποσο δυσκολο και αγχωτικο ειναι ειδικα στην αρχη που ειναι πολυ μικρουλια. Βεβαια για να ειμαι δικαιη το να ξαναπερνας εγκυμοσυνη, γεννα και λοχεια πρεπει να ειναι αρκετα δυσκολο.

4o4op3.png

Εμεις πηγαμε γιατρο σημερα. Ο μικρος με το που τον ειδε ξεκινησε κλαμμα τρελο. Εκλαιγε ωσπου να φυγουμε. Ειναι 9μιση κιλα το καθενα και ευτυχως πανε ολα πολυ καλα. Βεβαια μου ειπε να μην τους δωσω ψαρι ακομα. Απο σεπτεμβρη μαλλον ουτε το ασπραδι απ το αβγο αλλα ολα τα αλλα τα επιτρεπει και αλατι.

Καλα ποσο μου τη δινει οταν αλλες μαναδες με ενα παιδι θεωρουν οτι τα διδυμα ειναι λιγο πιο δυσκολα αλλα και καλα ξεμπερδευεις. Οταν το ακουω τρελαινομαι. Δεν καταλαβαινουν ποσο δυσκολο και αγχωτικο ειναι ειδικα στην αρχη που ειναι πολυ μικρουλια. Βεβαια για να ειμαι δικαιη το να ξαναπερνας εγκυμοσυνη, γεννα και λοχεια πρεπει να ειναι αρκετα δυσκολο.

Μια χαρα τα τεκνα σου!!!!!!!!!

Ψαρι εμας μας ειχε πει απο τον 11ο κ ασπραδι μετα τον χρονο....

Κ μενα με ενοχλει αυτο το "ξεμπερδεμα".....κ δυστυχως μου το λενε ολοι!

Αλλα τους απανταω φυσικα "ελατε να περασετε μια μερα μονοι σας κ μετα μου λετε"........

Διαφημίσεις

καλησπερα βρε κορτσουδια!!

μωρε..μου λειπετε...

σας διαβαζω σχετικα συχνα, αλλα καθως δεν απανταω αμεσα , ξεχναω τι εχει γινει...

ειστε κ πολλα νεα κοριτσια που δεν εχουμε ανταλλαξει κουβεντα, αλλα σας καλωσοριζω κ εγω!!

evizogr συμφωνω πολυυυυ μαζι σου για τις μαμαδες που αν κ τα φτυνουν με ενα,αδυνατουν να καταλαβουν το ποσο δυσκολοτερο ειναι με τα 2!

κ κατα τη γνωμη μου παντα θα ναι πιο δυσκολο..γιατι ολα τα σταδια θα μας ειναι πρωτογνωρα κ με 2παιδια..

στο 2ο ολες οι μαμαδες ειναι απιστευτα πιο χαλαρες κ εμεις αυτο δε θα το ζησουμε..εκτος αν καποιες κανετε 3ο!!

sevaki τι κανεις??????φιλουρες τρελλη σωφεραντζα!!!

πινω ενα τζιν τονικ με την αγαπη στο μπαλκονι κ συζηταμε για τα γενεθλια μας που ερχονται την κυριακη...2χρονια ποτε περασαν???

τα λογακια ειναι η καλυτερη φαση!! "σ αγαπω μαμακα μου" κ λιωωωωωωνεις.....

αυτα, σας φιλω ολες κ ελπιζω να ειστε καλα!

κ περαστικα σε mpougaki l tzinaki που αν θυμαμαι καλα , ειστε αρρωστουλια

33E7p2.png

Οτι κ να τους πω μπαμπα λενε. Μαμα μονο στο φαγητο γιατι ξερουν... Ασε με το τσιγαρο βλακεια κανω αλλα τεσπα.

Εσυ κρατα γερα... Και μετα θα λενε κ τα δικα σου μπαμπα μπαμπα και θα τους λες τι περνουσες στη εγκυμοσυνη.

Ε,αυτο παει πολυ με τόσα που τραβαω να λένε μπαμπα!!:tongue:

Και μένα όταν ακούνε δίδυμα μου λένε ξεμπερδεψες.

Μια φιλενάδα μου, μου έλεγε για μια πελατισσα που έχει δίδυμα και τώρα είναι έγκυος πάλι σε δίδυμα :shock::shock:

Αύριο που θα χτυπήσει 42 το θερμόμετρο εχω τουρ, μικροβιολογικο και μαιευτήριο :oops:

Μου φέρανε σήμερα και τη δεύτερη κουνια παει και αυτο.

Νουνου τώρα μπορω να γεννησω :tongue:

Καληνυχτω!

p1Utp3.png

Μπηκα κ εγω για καληνυχτα...δεν εχω κοιμηθει καθολου κ ειμαι πτωμα...

Α! Σημερα πηγα και βολτα μεχρι το σουπερμαρκετ...μεγαλες στιγμες!

Να μας πης πως πηγε η μαζωξη!

Μεχρι τα 2 τους δεν κανει αλατι;:shock::rolleyes:

Gem ξερεις ποσες φορες εχουμε πει με τον δικο μου οτι εαν ειχαμε ενα παιδακι θα ημασταν "αρχοντες"!!!! δεν το μετανιωνουμε φυσικα με τπτ για τα διδυμα,εξαλλου κ εκεινος διδυμος ειναι κ ξερει.....

Κ οντως μονο διδυμομανα νιωθει αλλη διδυμομανα......

Τα καημενα...ολο ανοστα τρωνε..:?

Οχι βεβαια δεν το μετανοιώνεις... ΕΙναι διπλή χαρα! Αλλά δύσκολη...

ουτε το ασπραδι απ το αβγο αλλα ολα τα αλλα τα επιτρεπει και αλατι.

Οντως το "ξεμπερδεψες" ειναι μεγαλη χαζομαρα... Τι να πεις! ασε που εγω θα ηθελα και τριτο (ναι ειμαι ανωμαλη!!) και μου κακοφαίνεται..

πινω ενα τζιν τονικ με την αγαπη στο μπαλκονι κ συζηταμε για τα γενεθλια μας που ερχονται την κυριακη...2χρονια ποτε περασαν???

τα λογακια ειναι η καλυτερη φαση!! "σ αγαπω μαμακα μου" κ λιωωωωωωνεις.....

2 χρονων μεγαλα διδυμακια!! Να τα χαιρεσαι!!

Celestine ειχες πει για κρεμα για ραγαδες που σου ειχε πει δερματολόγος? Η αισθητικος μου σημερα ειπε για μια ragatel. Θυμασαι ονομα??

Επισης, προς τα κοριτσια που θηλασαν: ΓΕνικα θηλαζατε ταυτοχρονα? Εγω δεν ξερω αν μου φταινε ολα και η ζεστη μαζι αλλά θεωρω ιδανικό να θηλαζω εναν εναν 10 λεπτα διαδοχικα...Απ οτι φαινεται βεβαια μ αυτο το πλευρο θα κοιμάμαι. Τεσπα, πως βολευει καλύτερα?? Ειδικα τωρα που συχνα πυκνα δεν πεινανε μαζι...

Καληνυχταααααα

Φιλακια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαλληλουια!

είμαστε καλάάααααααα?

κ εμείς καλά!

δεν έχουμε βρεί τπτ όμως ακόμα??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

:shock::evil::(:mad:

πεστε τπτ γμτ το κέρας το τράγιο μέσα της ψείρας!!!!!!!!!!!

πουθενά τίποτα.

όλα κλεισμένα.

τον ακάδημο τουρς τον ξέρετε? στα απαυτά τους μας έχουν γράψει.

το planet tours μάλλον είναι υπό διάλυση.

στο booking πληρώνεις με κάρτα ή ανάλογα το χοτέλ?

ρε παιδιά κ 3000 για 7 μέρες τα θεωρώ υπερ βολικά. χαλαρώστε ρε όργια!

3000 σε ευρώ είναι ωρέ, όχι δραχμας! για 7 μέρες???????????????????????

αντίσκηνο στη θάλασσα μπορώ να βάλω κάπου, διότι με γλέπω να το βάζω όλο στον απαυτό μου!

πσσσσσσσσσσσσσ!

έγραψα πάλι.

είμαι απίστευτα ξενερουά.

ουα ουα ουα ουα.

φρόσω πού πήγες πέρυσι στο τζάντε/ βασιλικό?

εγώ ψάχνω αλυκές κ δεν βρίσκω τπτ. μας δουλέυουν?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...