Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Hope ουτε εγω ειχα κανει αμνιο. Η αυχενικη ειχε βγει πολύ καλη. Ωστοσο μου πηραν αιμα για papA.

Froso πολλοι εκπαιδευτικοι ειμαστε στο καφε νομιζω... ειχες παει για υπηρεσια!! Αντε να δειξουμε οτι κανουμε κι εμεις κατι το καλοκαιρι, και κυριως ανακτουμε δυναμεις για να αντεξουμε το χειμωνα!

Κιμα κοτοπουλο ειναι ωραια να τον κανεις μπιφτεκια, βαζεις και ντοματουλα και δυοσμο και ειναι μουρλια! Για μακαρονια δεν ξερω.. αφου βολευτηκαν με το καρπουζι, οκ! Αν και νομιζω τωρα ηδη θα πεινανε!!:tongue:

Moritsa και ithaki την πιεση κοιτανε και τα ουρα. Το πρηξιμο μη σας φοβιζει.

Οσο για τις εβδομαδες στο τελος οντως ειναι δυσκολα κι εγω δεν αντεχα, ομως η αληθεια ειναι οτι οσο πιο πολύ μεινουν τοσο καλυτερα. Οπότε υπομονη! Δεν ξερω μηπως ο γιατρος θελει να παει πουθενα μετα τον 15Αυγουστο...λεω εγω τωρα:rolleyes:

Σεβουλα πραγματι...πολύ μουσκεμα!! ΑΝ ησουν και καλοκαιρι...φανταζομαι!

Παω τωρα, μαντεψτε...εχω πάλι κοσμο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ουφ, επιτέλους βράδιασε! κι έκατσα!

λαερτα οτι πληροφορια θες για την κεφαλονια πες μου.. ξερω σχεδον τα παντα.. δεν ειναι ολες οι παραλιες πολυ παγωμενες.. εχει και καποιες σχετικα ζεστες..

Στα Βλαχάτα κοντά πάμε, σε ένα χωρίο Λούρδες? Κάπως έτσι. Τι λες, θα αντέξουμε?

Α καλα να σας πω και το κουλο που ακουσα σημερα. Ειχε παει η κουμπαρα μου στο αττικο με τον μικρο της, εχει κατι μαιμουδακια λεει που τα χαιδευεις και τα παιρνεις αγκαλια και πηγε ο μικρος της και τραβηξε απο την ουρα ενα και τα πηρε η μαιμου και το.δαγκωσε. Το τρεχανε το παιδι. Ασε που ετρεχε πολυ αιμα και τρομαξαν να το σταματησουν. Οποτε μανουλες οποια παει προσοχη στις μαιμουδες...

Σοκαρίστηκα τόσο πολύ που ακόμα το σκέφτομαι! Μα καλά, πάνε καλά τα άτομα που έδωσαν στο μωρό τη μαιμού? Όλες οι αρρώστιες απο τις μαιμούδες μεταδίδονται.. Φρίκαρα!! Λυπήθηκα και τη μάνα του παιδιού...

Αυτό με την πισίνα θα μείνει στην ιστορία σας την οικογενειακή! Θα μεγαλώσουν και θα τους τα λες και θα λύνεστε στα γέλια για χρόοοοοοοοοοονια!!!

Λαερτίνι καλώς ήρθες; επιφυλάσσομαι ότι θα τα πούμε από κοντά!!!

Άντε να δούμε πότε θα πιούμε ένα δροσερό καφεδάκι!

Καλησπέρα φιλεναδιτσες μου!

Τελικα προχθές κοιμήθηκα στις 5.30 το πρωι και με ξύπνησε ο bill με σφαλιάρες στις 8 :oops:

Πήγαμε κοινωνησαμε και μετα ξεκίνησα ετοιμασίες. Έφτιαξα κεφτεδακια, τυροπιτακια, σαντουιτσακια και έψησα και κοτομπουκιες (προψημενες). Είχα παραγγείλει και λουκανοπιτακια! Έφτιαξα και ένα γλυκάκι με μπισκότα digestive και βελουδινη βελγική μους σοκολάτα! Όλοι μου ζητούσαν συνταγη!! Τα παιδια ευχαριστηθηκαν παιχνιδι και φύγαμε 12.30 απο εκει! Τα μικρα κοιμηθηκαν στον γυρισμο!

Είχα πάρει και για όλα τα παιδάκια δωράκια παραμύθια βιβλία ζωγραφικής και μπογιές!

Οι τούρτες μας υπέροχες! Θα βάλω και φωτο κάποια στιγμή να δείτε!

Σήμερα επιτέλους χαλάρωση! Παει και αυτο!! Του χρόνου παλι! Και στα δικα σας οι υπόλοιπες!

Όντως οι τούρτες ωραιότατες! Μόνη σου τις έφτιαξες? Ρε κορίτσια, όλες δύο παίρνετε? Εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι από τώρα τα γενέθλια και λέω να τολμήσω να φτιάξω μόνη μου γλυκά ή θα με πιάσει ο νόμος του Μέρφι και θα μου βγουν μούφα και θα τρέχω τελευταία στιγμή και θα γίνω ρεζίλι των σκυλιών??? ΕΕΕΕΕΕ???? Ένα σωρό γλυκά έχω σκεφτεί κι άλλα τόσα φαγητά. Να δω πότε θα τα προλάβω....

laerta είναι δύσκολη η προσαρμογή μετά τις διακοπές αν δεν έχεις μπει στον θάλαμο αποσυμπίεσης πριν......

Και εμάς ο παιδίατρος elocon μας έχει δώσει για τα κουνούπια. Ελπίζω να είναι καλύτερα η μικρή σου.

duck προετοιμασίες για τη βάπτιση; Αν πάρεις φωτογράφο να διευκρινήσεις αν θα είναι δυο γιατί ένας δεν φτάνει. Ο δικός μου τα μισά τα έχασε και στις περισσότερες είναι όλοι μαζί, δίδυμα και νονοί. Από τα νεύρα μου ακόμα δεν τις έχω πάρει...

Καλύτερα είναι, ευχαριστώ αλλά τα σημάδια παραμένουν μωβ και δεν φεύγουν. Θα περιμένω μια βδομάδα και μετά βουρ στη δερματολόγο...

εμείς.....

ο άλεξ έχει μύξες το κέρατο της ψείρας μέσα. έδωσα αέριους.

η σύλια βήχει.

η ελπίδα οκ.

πήρα ντοκ κ λέει αέριους άλεξ κ σύλια. κ ρωτώ: που μπορεί να οφείλεται αυτός ο επίμονος βήχας της σύλιας? κ μου είπε κ καλά οτι τα κρεατάκια της πρέπει να τα έχουν παίξει. (να πάω πάλι στον κανέλη λες φρόσω?)

σας έχει τύχει από κρεατάκια να έχουν βήχα τόσο καιρό?

βασικά αν επιμείνει θα τα πάω πάλι κ παιδοντοκ. έλεος γτμ!

πες καμιά ιδεά.μέρος.κατάλυμα βρε άρτσι για διακοπές!

αστρονάυτες αχχαχχχαχχα! ρεσιτάλ δίνουμε κ απόψε!

Ρε συ, τι βήχας είναι αυτός και πως μπορούν να τον προκαλούν τα κρεατάκια? Μήπως κάπου πιάνει κάνα ρεύμα και ερεθίζεται ο λαιμός? Να σου πω ότι εγώ έτρεμα το βήχα στη Σχοινούσα και σχεδόν κάθε βράδυ τους έδινα τσαι με μολόχα και αλθαία και τη γλυτώσαμε? Μήπως θα σε ενδιέφερε να δοκιμάσεις? Έχω αγοράσει αρκετό και μπορώ να σου στείλω αν θες. Είναι σφραγισμένα, μην ανησυχείς...

Τα νεα απο το γιατρο είναι πως βλέπει να αντέχω 2-3 βδομάδες και αυτο με ξαφνιασε και με ψιλοαγχωσε. Τώρα θα κάνω παλι εξετάσεις αίματος και για λεύκωμα, την Πέμπτη την nst και μάλλον βλέποντας και κάνοντας. Ελπίζω να κράτησω παραπάνω. Απο βάρος έμεινε πίσω ο μικρός 1680 και η μικρη 1880 αλλα πέφτει κλωτσιδι καργα!

Απο'δω και πέρα όποτε και να γεννήσεις, μια χαρά θα πάνε όλα. Τα άγχη τα σοβαρά είναι πίσω σου και άρχισε να προετοιμάζεσαι για το νιαρ νιαρ κλαμπ κι εσύ. Αμ πως!

Καλημερα.......

Πηγαμε εχθες 1η φορα για μπανακι κ τι πηρα μαζι μου δεν λεγεται......κ μας λειπαν τα σωσιβια......

Ευτυχως ξετρελαθηκαν κ νομιζαν οτι τα καναμε μπανιο κ ετσι επαιζαν με το νερο με τα χερακια τους.......

Που πήγατε και φαίνεται τόσο ωραία η παραλία??? Μπράβο στα κουκλάκια πάντως, είναι άντρες με τα όλα τους!

κορίτσια δεν έχουμε κλιματισμό στη δουλειά και έχουμε φρικάρει απλά....

εδώ θα αφήσω τα κοκαλάκια μου...

θα επανέλθω όταν μπορώ να αναπνεύσω.......

Επέζησες, μανάρι?????

καλημερα!

πω πω γραψατε παλι........αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβασω!!

moritsa κρατα γερα και ολα καλα θα πανε:D

λαερτα στην θαλασσα τους αφηνω οσο θελουν εκεινοι,οταν αρχισουν να διαμαρτυρονται ή δω τα χειλακια τους να τρεμουν βγαινουμε.Ο ενας ομως συνηθως ξαναμπαινει μετα.

Τυρι τρωμε και στο τοστ(το γκουντα που ειναι γλυκο) αλλα πλεον τους βαζω και ενα καλο κομματι ανθοτυρο,που ειναι αναλατο, στο φαγητο.

σεβη ο μεγαλος σηκωθηκε ορθιος την ιδια μερα που τους εβαλα στο παρκο με το πιο χοντρο διχτυ,αυτο εγινε λιγο πριν το Πασχα και ο μικρος περιπου ενα μηνα μετα.

Το τοστάκι πως το τρώτε? Το μασάνε?? Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να τους δώσω. Ανθότυρο βάζω κι εγλω που και που από τον 10ο μήνα και τους αρέσει πολύ. Ξαναρωτάω τις έμπειρες: αλάτι πότε βάλατε για πρώτη φορά???

Κορίτσια γεια σας.Εχω γράψει κ παλαιοτερα ως υποψήφια διδυμομητέρα.Είμαι στην 18η εβδομάδα κ σε ένα μήνα θα κάνω την εξεταση β΄επιπέδου κ μου είπε ο γιατρος ότι θα σκεφτούμε τότε κ για αμνιοπαρακέντηση λογω ηλικίας(35χρ)αν κ η αυχενική ήταν οκ.Εχω αγχωθεί λίγο.Έχει κάνει καμιά σας αμνιοπαρακέντηση σε δίδυμα;

Εγώ δεν έχω κάνει κι ήμουν 34. Αλλά έκανα κι εγώ παπΑ, και ξέρω το ίδιο με τη Σέβη, ότι οι πιθανότητες βγαίνουν από κοινού. Αν σου λέει να κάνεις, κάνε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Η

Τα μωράκια μου με το που γενήθηκαν θήλασαν. Αναστάτωσαν όλο το μαιευτήριο με τις φωνές τους:P. Γεννούσα εγώ και μια άλλη κοπέλα και ακούστηκε το ένα κλάμα και μετά το άλλο. Οι συγγενείς της άλλης δεν ήξεραν ότι εγώ γεννούσα δίδυμα και νόμιζαν ότι γενήσαμε και οι 2 και άρχισαν να φιλιούνται και να κερνάνε :lol: και έλεγαν να μας ζήσει. Μου το είπαν οι δικοί μου. Και μόλις φώναξε η μαία τους δικούς μου, πήγαν κι αυτοί να δουν το μωρό και λέει η μαία η δικιά σας δεν γέννησε ακόμα έμειναν τόμπολα εκείνοι :lol::lol::lol::lol::lol:

Τι γέλιο!!!! Χαχαχαχα!!! Άλλη μια ιστορία που θα λέτε στο οικογενειακό τραπέζι!!!

Σέβη μου κούκλοι οι γιοι σου! Τους είδα στο φατσοβιβλίο.

Από τα πολύ γούτσου γούτσου μωράκια!

Την περισσότερη μέρα μόνοι μου τους έχω και έχω κάτι νεύρα ώρες ώρες αφού μετά στεναχωριέμαι. Είναι και οι νύχτες που δουλέυει ο άνδρας μου.

Να σου ξυπνάνε όλοι από 3 φορές ε δεν θες τίποτα άλλο.

Πες τα, χρυσόστομη. Αυτό με τα νεύρα και το ενοχικό σύνδρομο και το τακτικό ξύπνημα είναι η ιστορία μου αυτή τη στιγμή.

Το κουφό: μάλλον είδα στον ύπνο μου (και θα καταλάβετε γιατί λέω μάλλον) ότι πόσταρα κάτι εκ βαθέων σχετικά με το πόσο δύσκολα τα περνάω αυτή την περίοδο κι ότι δεν κοιμάμαι και ζορίζομαι, και πως έφαγα ένα τρελλό ξενέρωμα με κάτι που έμαθα και μπλα μπλα μπλα και καμιά δεν σχολίασε τίποτα και στενοχωρήθηκα γιατί λέω ακόμη κι εδώ μόνη μου είμαι. Ωστόσο δεν θυμόμουν πότε είχα βρει το χρόνο να το κάνω. Μπάινω σήμερα να δω από περιέργεια αν όντως πόσταρα κάτι τέτοιο και τελικά δεν βρήκα τίποτα. Συμπέρασμα: πλέον στον ύπνο μου βλέπτω το καφέ!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Τρελοκοριτσο χαμολια πηγαμε τα μικρα για μπανιο....ειναι αναμεσα Λουτσα με Πορτο-Ραφτη......

Δινεις ανθοτυρο στα μικρα; που; πως;

Την απορια για το αλατι την εχω κ εγω,μηπως κ πιουν νερο οι δικοι μου που δεν το θελουν καθολου......

Εχεις πμ....

Το κουφό: μάλλον είδα στον ύπνο μου (και θα καταλάβετε γιατί λέω μάλλον) ότι πόσταρα κάτι εκ βαθέων σχετικά με το πόσο δύσκολα τα περνάω αυτή την περίοδο κι ότι δεν κοιμάμαι και ζορίζομαι, και πως έφαγα ένα τρελλό ξενέρωμα με κάτι που έμαθα και μπλα μπλα μπλα και καμιά δεν σχολίασε τίποτα και στενοχωρήθηκα γιατί λέω ακόμη κι εδώ μόνη μου είμαι. Ωστόσο δεν θυμόμουν πότε είχα βρει το χρόνο να το κάνω. Μπάινω σήμερα να δω από περιέργεια αν όντως πόσταρα κάτι τέτοιο και τελικά δεν βρήκα τίποτα. Συμπέρασμα: πλέον στον ύπνο μου βλέπτω το καφέ!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

χαχαχα ωραια εισαι κι εσυ! Μα οχι να το παινευτουμε αλλά εχουμε ωραιο κλαμπ!

Κι εγω εχω κολλησει και μπαινω εστω για μια καληνυχτα γτ κουτουλάω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κούκλες!!!

και όμως επέζησα και μετά από πολυβδόμαδα έργα το air conditionιn επισκευάστηκε και ελπίζω να κρατήσει....

Laerta μου η ομοιοπαθητικός για τα τσιμπήματα λέει ξύδι και νερό...τώρα τα σημάδια μάλλον θα κάνουν μέρες να φύγουν, αχ τα μπουτάκια μας τι πάθανε!

Τούρτα εγώ στν ένα χρόνο είχα φτιάξει μια με κοινό θέμα και φέτος μάλλον το ίδιο. Μάλλον θα εξαρτηθεί από τον πόσο κόσμο έχεις. Για καφεδάκι πότε ψήνεσαι; είναι και η ζέστη κουλή που να σου πω καλές 7 με 7μιση βγαίνουμε πια...

Κορίτσια γεια σας.Εχω γράψει κ παλαιοτερα ως υποψήφια διδυμομητέρα.Είμαι στην 18η εβδομάδα κ σε ένα μήνα θα κάνω την εξεταση β΄επιπέδου κ μου είπε ο γιατρος ότι θα σκεφτούμε τότε κ για αμνιοπαρακέντηση λογω ηλικίας(35χρ)αν κ η αυχενική ήταν οκ.Εχω αγχωθεί λίγο.Έχει κάνει καμιά σας αμνιοπαρακέντηση σε δίδυμα;

Γειά σου κοπελούδα με την μίνι κοιλούμπα!! θα φουσκώσεις θα φουσκώσεις και όλα τα άλλα θα είναι παρελθόν!!! Άμνιο δεν έκανα και μου φαίνεται περίεργο που στην α΄επιπέδου δε σου κανε και τα papA για να βγάλει τα ποσοστά, τι με το μάτι το κοίταξε, ολίγον μπακάλης;;; Ο γαμπρός μου είναι ντοκ και η αδερφή μου 36, άμνιο δεν σκοπεύουν να κάνουν...

Τι να πω; Κι εγω εχω πρηξιμο στα πόδια , πίεση χθες 11,5, αλλά από τη στιγμη που οι εξετασεις βγαινουν καθαρες, υπάρχει λόγος να ανησυχούμε και πάλι; Τι τις κανουμε αν ειναι ετσι;

Μου είπε δε θα μου δωσει κάτι (εικασία του ηταν μόνο για να μου δωσει μια εξηγηση για τα υγρα υποθετω) γιατί είναι ελαφριας μορφής. Κατσε όμως να δούμε τι θα πουν και οι εξετασεις γιατι σημερα έκανα πάλι αίμα ούρα και καλλιεργεια κολπικού υγρού...

Αλλά δε θα αγχωθεί καμια μας μεχρι να δουμε κατι σιγουρο.

Αφού όλα πάνε μια χαρα απ'ό,τι φαίνεται...

Για το άλλο που λες ότι αρχιζεις να ετοιμάζεις και τα ψιλά (μπεμπερουχα, επιθεματα, πιπίλες , μπιμπερό, κουβερτούλες, μπεμπε καλλυντικα, βαλιτσούλες κλπ) καλά κάνεις . Να και μια ευχαριστη οπτική της .... Αγιας Ρουμέλης που πλησιάζει.

(Εγω ούτε κουνιες δεν έχω ακόμα και καλά κούνιες, ούτε καλαθούνες , χοχο! )

Μα που είναι οι καλαθούνες; οεο; και συ βρε παιδάκι μου, κατευθείαν κάμπινγκ θα τα πάς; χεχε!! Όπως προείπα και σε moritsa τα μωρά χωρίς κούνιες δε βγαίνουν!!

είδες με τα υγρά οκ, μη μασάς τόσα και τόσα παθαίνουμε στην εγκυμοσύνη, άλλο ένα!!!

Ηello ladies!

Tzini γνώμη μου είναι να μην την πας τώρα σε ωρηλά λόγω καλοκαιριού και θάλασσας μπορεί να στρώσει. Από φθινόπωρο αν δεν δεις βελτίωση πήγαινέ την μην σου κάνει και τίποτα αμυγδαλές και ταλαιπωρείστε.

Πάει ακόμα παιδικό ή σταμάτησε; Και baby swimming;

μοριτσα εγώ όταν πήγαινα στο ιατρείο του είχα 16 πίεση και 10 :shock:. Οι εξετάσεις μου όλες φυσιολογικές και παρόλο που συσανασχετούσα λόγω των μεγάλων μου μωρών τελικά γέννησα στις 38 περίπου εβδομάδες με ραντεβού.

Τα μωράκια μου με το που γενήθηκαν θήλασαν. Αναστάτωσαν όλο το μαιευτήριο με τις φωνές τους:P. Γεννούσα εγώ και μια άλλη κοπέλα και ακούστηκε το ένα κλάμα και μετά το άλλο. Οι συγγενείς της άλλης δεν ήξεραν ότι εγώ γεννούσα δίδυμα και νόμιζαν ότι γενήσαμε και οι 2 και άρχισαν να φιλιούνται και να κερνάνε :lol: και έλεγαν να μας ζήσει. Μου το είπαν οι δικοί μου. Και μόλις φώναξε η μαία τους δικούς μου, πήγαν κι αυτοί να δουν το μωρό και λέει η μαία η δικιά σας δεν γέννησε ακόμα έμειναν τόμπολα εκείνοι :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφού δεν έχεις κανένα δείγμα γιατί φοβάται προεκλαμψία :confused:.

Εγώ θα σου έλεγα να τον πιέσεις και να μην δεχτείς να γεννήσεις άρον άρον.

Βέβαια αν εκείνος θέλει όλο και κάτι θα βρει να σου πει. Να είσαι προετοιμασμένη για να μην τρομάξεις.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραίο το στόρι!! Επίσης να πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τα πρασινισμένα και κάτι άλλο που έλεγες προχτές περί ακράτειας βάλε και μένα μέσα...αλλά νομίζω αυτό είναι λόγο φυσιολογικού τοκετού και προσπαθώ να κάνω ασκησούλες...ήμαρτον....

Moritsa εμενα μου ελεγε πανω απο 15 πιεση ανησυχει....πρηξιμο ειχα κ εγω μεγαλο,αλλα οι εξετασεις ουρων ηταν o.k.!!!

Καλα πλυσιματα κ σιδερωματα.....τι ωραια διαδικασια;

Δεν αντεχα ορθια κ σιδερωνα καθιστη!

Ιθακη εχεις υγρα τωρα;

Εγω ειχα πολλα.....μαζι με τον ιδρωτα,το βρ@κι μου γινοταν μουσκεμα κ το βραδυ δεν φοραγα,δεν αντεχα!!!!!!:oops: μεχρι την γεννα κρατησε!

Φροσακι τι ωραιες ιστοριες με την γεννα!!!!!!:P

Μονη σου τους εχεις ολη μερα;

Hope ουτε εγω εκανα αμνιο λογω ηλικιας.....

Μα τι διαβάζουν τα ωραία μου ματάκια; να σαι καλά κοπελάρα!!!

είσαι 35 δηλαδής; ούτε κάν!! φτου φτου!!

για το αλάτι που λέτε είχα διαβάσει αλλά και η ντοκ στο χρόνο βάλαμε αλάτι μη επεξεργασμένο λίγο το οποίο το έχω καθιερώσει και σε εμάς. Όποιος θέλει συμπληρώνει μετά στο πιάτο του, εννοώντας ο σύζυξ μόνο χεχε!!

τι άλλο;

μου λείπει ο σύζυξ σας το είπα αυτό;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΚΑλημερα!!!! Ο μικρος λεει αγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p Γενικα παιζει πολύ με τη φωνη του! Κραξτε με την χαζομαμά!:tongue:

nunuka σου λειπει ε?? καλό αυτό;) ετσι να ανανεωνόμαστε λίγο!

Ευτυχως το φτιαξατε το αρκουδισιον γτ συνεχιζεται η ζεστη λεει...να δω που θα φτασει! Εταξα στον αντρα μου μπανιο στη θαλασσα αυριο με τα μωρα...για να δουμε!

Τα μπεμπε σου ποιος στα κραταει που εισαι στη δουλεια? Η γιαγια?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα......

Nunu μου σου εστειλε η babylino τα κουπονια;

Επιτελους θα δροσιστειτε λιγουλακι......

Καλε το 79 ειμαι γεννημενη....δλδ 33 κ κατι μηνες.....:tongue:

Gemini αρχισε να παιζει με την φωνη του; τι καλα;

Που να τα ακουσεις να λενε δικες τους κουβεντουλες....εμας το μικρο ολο ωχ λεει κ αναστεναζει κ κανει αχ......

Καλημέρα και απο μένα την γριουλα :tongue: μέτρησα σακχάρο,πίεση,χαπακωθηκα και για αλλαγή άρχισα τη συλλογη ουρων χαχαχα!!!!

Τζεμινι εμείς θα σε κραξουμε, υπαρχει καμια που δεν ειναι χαζόμαμα???μόλις πει και μαμα παμπερς και για σένα :P

Νουνου σήμερα εργασία με δροσιά θα έχεις! Καμια φορα θελουμε να εξαφανιστούν οι άντρες μας αλλα χωρίς αυτούς δε κάνουμε....!

Βάλτε και μένα στην εξάρτηση του καφε εδω ;)

p1Utp3.png

Καλημεραααα. Και εμενα ο μικρος μου απο σκατουλιτσα μικρη ελεγε ναι ναι ναι ντει ντει και ειπαν πολυ γρηγορα.σχετικα το μπαμπα. Τους λεω πες μαμα... Μπαμπα αυτα. Λενε και μαμα αλλα πιο πολυ οταν ειναι να φανε.

Και εμενα που ο αντρας μου ταξιδευει συχνα μας λειπει αλλα τι να κανεις;

Καφε κι εγω ειχα να πιω 1μιση χρονο και τσιγαρο φυσικα αλλα τωρα σιγα σιγα τα ξαναρχιζω γαμωτο. Εξαρτημενη λεμεεεε.

Ειμαι στο δρομο για τη δουλεια και.βαριεμαι αφανταστα και.ζεσταινομαι φυσικα...

4o4op3.png

Υο, Υο, Υοοοοοοοοο!!!! Τι κάνει το παρεάκι? Να ρωτήσω: μελιτζάνα πότε δώσατε? Λέω να βάλω σήμερα. Σέβη, ανθότυρο βάζω στο μεσημεριανό τους, ένα κομμάτι καλό και το νοστιμίζει απίστευτα. Και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω αλλά το ξέχασα. Φρόσω, θες να γίνουμε φεις φρεντς?? Ελίζα, έφυγες???

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...