Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα, Καλησπέρα κορίτσια.

Φοβερη υπόθεση αυτή η μετακόμιση για να κανεις δυο βουτιες. Θυμαμαι το συρφετο στην παραλια με τις οικογένειες και φυσικά πλέον λέω ας πάνε όλα καλά και θα κάνω ακριβώς αυτα που μου φαίνονταν τοσο περίεργα παλιά.

Πάντως στα περισσότερα μωρα αρεσει το μπάνιο. Λογικα το έχουν συνηθισει και από το πλάτσα πλούτσα στον αμνιακό σακο!

Μορίτσα δεν καταλαβαίνω α) γιατι φοβαται ο γιατρος σου για προεκλαμψία. Οι εξετασεις ούρων (εκεί δε φαίνεται; ) δειχνουν κάτι; Η πίεση σου είναι ψηλή; Τελος πάντων, αυτός ξερει, τι να πω και β) γιατι να μην πας και μεχρι τις 37 ή 38 αν αντεχεις;

Πάντως κι ο δικός μου , ενώ μου έλεγε ότι είχε και διδυμομανουλες που τις εφτασε μεχρι 38+ και γενικα όσο πιο πολύ μενουν τόσο πιο πολύ το προτιμάει, χθες μου έλεγε κι εμενα κάτι περίεργα όπως "ε, αν φτασουμε μεχρι 15Αυγουστο καλά θα είναι " (36 εβδ.) και άντε και λίγο πιο μετά ίσως !!!

Τι να πεις!

Βάρος δε μετρησαμε γιατι πριν 10 ημερες είχα κάνει doppler, καρδιοτοκογραφημα και βιοφυσικό προφίλ (αυτο είναι το nst; ) και τα είχαμε δει 1480 και 1520. Οπότε στο χθεσινο ραντεβού που ηταν εκτακτο λόγω υγρων μου είπε ότι αν δεν περασουν 15 μερες τουλάχιστον μεταξυ μετρησεων τα αποτελέσματα δεν είναι και αντιπροσωπευτικά, οπότε next week η μετρηση. Τα υγρα λέει κάτι μυκητες τα προκαλούν και να μην ανησυχω.

Απτά!

Πάω να φτιάξω κάτι πρόχειρο για φαγητό και τα ματαξαναλέμε

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω για την ενθαρρυνση κοριτσια! Θα κανω αυτο που πρεπει και οσο παει! Εβαλα πλυντηριο σεντονια/κια,πετσετες/ακια ενα σωρο πανακια και τωρα μενουν τα φορμακια. Να φευγει μια μια δουλεια.

Νουνου παραλιγο να παρεις απουσια :tongue: Ποιος την χαρη σου εργασια με σαουνα αλλοι πληρωνουν για να κανουν :P:p

Ιθακη και μενα με παραξενεψε χτες γιατι μου ελεγε θα παμε οσο παει. Πιεση δεν κανω αλλα χτες ειχα 13 με 8,5 και σε συνδυασμο με το πρηξιμο στα ποδια και την κατακρατηση φοβαται. Η γενικη ουρων μια χαρα βγηκε αλλα θα κανω 24ωρου. το nst δειχνει για συσπασεις απ'οσο ξερω. Σου εδωσε τπτ για μυκητες?

p1Utp3.png

Κορίτσια γεια σας.Εχω γράψει κ παλαιοτερα ως υποψήφια διδυμομητέρα.Είμαι στην 18η εβδομάδα κ σε ένα μήνα θα κάνω την εξεταση β΄επιπέδου κ μου είπε ο γιατρος ότι θα σκεφτούμε τότε κ για αμνιοπαρακέντηση λογω ηλικίας(35χρ)αν κ η αυχενική ήταν οκ.Εχω αγχωθεί λίγο.Έχει κάνει καμιά σας αμνιοπαρακέντηση σε δίδυμα;

Τι να πω; Κι εγω εχω πρηξιμο στα πόδια , πίεση χθες 11,5, αλλά από τη στιγμη που οι εξετασεις βγαινουν καθαρες, υπάρχει λόγος να ανησυχούμε και πάλι; Τι τις κανουμε αν ειναι ετσι;

Μου είπε δε θα μου δωσει κάτι (εικασία του ηταν μόνο για να μου δωσει μια εξηγηση για τα υγρα υποθετω) γιατί είναι ελαφριας μορφής. Κατσε όμως να δούμε τι θα πουν και οι εξετασεις γιατι σημερα έκανα πάλι αίμα ούρα και καλλιεργεια κολπικού υγρού...

Αλλά δε θα αγχωθεί καμια μας μεχρι να δουμε κατι σιγουρο.

Αφού όλα πάνε μια χαρα απ'ό,τι φαίνεται...

Για το άλλο που λες ότι αρχιζεις να ετοιμάζεις και τα ψιλά (μπεμπερουχα, επιθεματα, πιπίλες , μπιμπερό, κουβερτούλες, μπεμπε καλλυντικα, βαλιτσούλες κλπ) καλά κάνεις . Να και μια ευχαριστη οπτική της .... Αγιας Ρουμέλης που πλησιάζει.

(Εγω ούτε κουνιες δεν έχω ακόμα και καλά κούνιες, ούτε καλαθούνες , χοχο! )

jYwYp3.png

Κορίτσια γεια σας.Εχω γράψει κ παλαιοτερα ως υποψήφια διδυμομητέρα.Είμαι στην 18η εβδομάδα κ σε ένα μήνα θα κάνω την εξεταση β΄επιπέδου κ μου είπε ο γιατρος ότι θα σκεφτούμε τότε κ για αμνιοπαρακέντηση λογω ηλικίας(35χρ)αν κ η αυχενική ήταν οκ.Εχω αγχωθεί λίγο.Έχει κάνει καμιά σας αμνιοπαρακέντηση σε δίδυμα;

Καλησπέρα Hope77!

Εγω εκανα αμνιο.. Τι να λέμε τωρα! Φοβερό άγχος όσο ψύχραιμος κι αν είσαι! Για μενα ήταν από τα πιο δυσσαρεστα , όχι από άποψη πόνου, δεν καταλαβα τίποτα λόγω τιμής. Στην αιμοληψία πονάω περισσότερο, όμως επειδή συναισθηματικά είναι μεγάλο το ... βάρος...

Εγώ έπρεπε να την κάνω και λόγω ηλικίας (38 ) αλλά και επειδή οι πιθανότητες μου μετα την αυχενική ήταν 1/550 για το καθενα. Κάτι που μου φαινόταν πολύ λίγο....

Αν όμως εσύ μπορείς να αντεξεις το άγχος της άγνοιας και να καταφερεις να την αποφυγεις, νομίζω ακόμα καλύτερα... Είναι μια δύσκολη απόφαση!!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Ηello ladies!

Tzini γνώμη μου είναι να μην την πας τώρα σε ωρηλά λόγω καλοκαιριού και θάλασσας μπορεί να στρώσει. Από φθινόπωρο αν δεν δεις βελτίωση πήγαινέ την μην σου κάνει και τίποτα αμυγδαλές και ταλαιπωρείστε.

Πάει ακόμα παιδικό ή σταμάτησε; Και baby swimming;

μοριτσα εγώ όταν πήγαινα στο ιατρείο του είχα 16 πίεση και 10 :shock:. Οι εξετάσεις μου όλες φυσιολογικές και παρόλο που συσανασχετούσα λόγω των μεγάλων μου μωρών τελικά γέννησα στις 38 περίπου εβδομάδες με ραντεβού.

Τα μωράκια μου με το που γενήθηκαν θήλασαν. Αναστάτωσαν όλο το μαιευτήριο με τις φωνές τους:P. Γεννούσα εγώ και μια άλλη κοπέλα και ακούστηκε το ένα κλάμα και μετά το άλλο. Οι συγγενείς της άλλης δεν ήξεραν ότι εγώ γεννούσα δίδυμα και νόμιζαν ότι γενήσαμε και οι 2 και άρχισαν να φιλιούνται και να κερνάνε :lol: και έλεγαν να μας ζήσει. Μου το είπαν οι δικοί μου. Και μόλις φώναξε η μαία τους δικούς μου, πήγαν κι αυτοί να δουν το μωρό και λέει η μαία η δικιά σας δεν γέννησε ακόμα έμειναν τόμπολα εκείνοι :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφού δεν έχεις κανένα δείγμα γιατί φοβάται προεκλαμψία :confused:.

Εγώ θα σου έλεγα να τον πιέσεις και να μην δεχτείς να γεννήσεις άρον άρον.

Βέβαια αν εκείνος θέλει όλο και κάτι θα βρει να σου πει. Να είσαι προετοιμασμένη για να μην τρομάξεις.

Κι εγώ όταν γένησα τα δίδυμα ήμουν 35 προς 36. Είχα λυσσάξει να κάνω αμνιοπαρακέντηση αλλά ο γιατρός μου επέμενε πώς δεν χρειάζεται.

Η αυχενική των μωρών είχε βγει και των 2 1/35000.

Αν μου έλεγε να κάνω πάντως θα πήγαινα τρέχοντας να ήμουν βέβαιη ότι τα μωρά είναι καλά. Τσακωθήκαμε σχεδόν στο ιατρείο του :? επενέβηκε και ο άνδρας μου και δεν έκανα.

Έφτιαξα σήμερα μακαρόνια με κιμά κοτόπουλο και δεν άρεσε σε κανέναν.....

Φάγανε οι 3 τους ένα ολόκληρο καρπούζι για μεσημεριανό!!!!!

Moritsa εμενα μου ελεγε πανω απο 15 πιεση ανησυχει....πρηξιμο ειχα κ εγω μεγαλο,αλλα οι εξετασεις ουρων ηταν o.k.!!!

Καλα πλυσιματα κ σιδερωματα.....τι ωραια διαδικασια;

Δεν αντεχα ορθια κ σιδερωνα καθιστη!

Ιθακη εχεις υγρα τωρα;

Εγω ειχα πολλα.....μαζι με τον ιδρωτα,το βρ@κι μου γινοταν μουσκεμα κ το βραδυ δεν φοραγα,δεν αντεχα!!!!!!:oops: μεχρι την γεννα κρατησε!

Φροσακι τι ωραιες ιστοριες με την γεννα!!!!!!:P

Μονη σου τους εχεις ολη μερα;

Hope ουτε εγω εκανα αμνιο λογω ηλικιας.....

Σέβη μου κούκλοι οι γιοι σου! Τους είδα στο φατσοβιβλίο.

Από τα πολύ γούτσου γούτσου μωράκια!

Την περισσότερη μέρα μόνοι μου τους έχω και έχω κάτι νεύρα ώρες ώρες αφού μετά στεναχωριέμαι. Είναι και οι νύχτες που δουλέυει ο άνδρας μου.

Να σου ξυπνάνε όλοι από 3 φορές ε δεν θες τίποτα άλλο.

Σέβη κι εσένα δεν σου την είχε κάνει ο γιατρός αν θυμάμαι καλά;

Ποια με είχε ρωτήσει για το σχολείο; Τα σχολεία μένουν ανοιχτά το καλοκαίρι κάποιες μέρες την εβδομάδα και πηγαίνουμε οι καθηγητές με βάρδιες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Αυτά τα ποσοστά πως τα βγάλατε;Εγώ έκανα αυχενική μετρησε κ μου είπε ολα καλά.Αιματολογικές δεν έκανα για την αυχενική μονο υπερηχο γιατι λεει δεν μπορουμε να καταλάβουμε στα δίδυμα

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Αυτά τα ποσοστά πως τα βγάλατε;Εγώ έκανα αυχενική μετρησε κ μου είπε ολα καλά.Αιματολογικές δεν έκανα για την αυχενική μονο υπερηχο γιατι λεει δεν μπορουμε να καταλάβουμε στα δίδυμα

Στο χαρτί που σου έδωσαν γράφει ποσοστά για τρισωμίες κτλ.

Κοίταξε το και πες μας.

Ας μαζευτω εγω και ας βγουν και 40εβδ χαχαχα καλο ε???

Ιθακη ποτε λες να αρχισεις τις ετοιμασιες??? Εγω δε πιστευω να εχεις τιποτα,απλα υγρα ειναι.

Sevi χτες μου ειπε αν παω πανω απο 13,5 και 9,5 να τον παρω. Σιδερο θα το κανει η γιαγια ;)

Frosobal που σου ηρθε κιμα κοτοπουλο?? περιεργο θα ειναι.

Αν τα μωρα δεν παρουν βαρος και δεν συντρεχει προβλημα υγειας δεν

προκειται να παω αρον αρον για γεννα. σε ευχαριστω για τις συμβουλες ;)

Hope ουτε εγω εκανα αμνιο ειχε βγει η αυχενικη πολυ καλη. αιματολογικες στα διδυμα δεν γινεται το ειχα ρωτησει και γω.

p1Utp3.png

Δε μου έδωσε χαρτι ,μονο υπέρηχο μου έδωσε.Εσεις κάνατε κ αιματολογικές;Συμφωνα με αυτές βγήκε το ποσοστο;Να σημειώσω ότι έχω κάνει κ προεμφυτευτικο έλεγχο πριν την εξωσωματική κ εκει φαίνονται οι τρισωμίες .εμένα ήταν καλος αλλά ο γιατρος λέει πως κ ο προεμφυευτικος μας καλύπτει 98% μόνο η αμνιοπαρακέντηση 100 %

Δε μου έδωσε χαρτι ,μονο υπέρηχο μου έδωσε.Εσεις κάνατε κ αιματολογικές;Συμφωνα με αυτές βγήκε το ποσοστο;Να σημειώσω ότι έχω κάνει κ προεμφυτευτικο έλεγχο πριν την εξωσωματική κ εκει φαίνονται οι τρισωμίες .εμένα ήταν καλος αλλά ο γιατρος λέει πως κ ο προεμφυευτικος μας καλύπτει 98% μόνο η αμνιοπαρακέντηση 100 %

Τα ποσοστα βγαινουν απο τις μετρησεις που κανει ο γιατρος στον υπερηχο. Δε σου εδωσε αναλυση στην αυχενικη????πρωτη φορα το ακουω.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...