Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εμείς.....

ο άλεξ έχει μύξες το κέρατο της ψείρας μέσα. έδωσα αέριους.

η σύλια βήχει.

η ελπίδα οκ.

πήρα ντοκ κ λέει αέριους άλεξ κ σύλια. κ ρωτώ: που μπορεί να οφείλεται αυτός ο επίμονος βήχας της σύλιας? κ μου είπε κ καλά οτι τα κρεατάκια της πρέπει να τα έχουν παίξει. (να πάω πάλι στον κανέλη λες φρόσω?)

σας έχει τύχει από κρεατάκια να έχουν βήχα τόσο καιρό?

βασικά αν επιμείνει θα τα πάω πάλι κ παιδοντοκ. έλεος γτμ!

πες καμιά ιδεά.μέρος.κατάλυμα βρε άρτσι για διακοπές!

αστρονάυτες αχχαχχχαχχα! ρεσιτάλ δίνουμε κ απόψε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαμάδες και μωρακια!

ΤΖΙΝΙ δεν ταζεις μια φανουροπιτα να βρείτε την υγεία σας?? είναι και τρία τα ζουζουνια σου! Επίσης για τους άντρες φαγητο χωρίς κρέας δεν είναι φαγητο εγω αυτο εχω καταλάβει.

Τζασμιν και του χρόνου να είστε καλα και να κανείς περισσότερα! Αυτο το γλυκακι δε μας λες την συνταγή ? μας ανοίξες την όρεξη. Χτες κουνηθηκατε πάλι?

Ιθάκη περιμένουμε νεα σου απο το γιατρο. Εγω μάλλον αρχίζω να βλέπω την Αγια ρουμελη.....πλησιαζεις και συ!

Τα νεα απο το γιατρο είναι πως βλέπει να αντέχω 2-3 βδομάδες και αυτο με ξαφνιασε και με ψιλοαγχωσε. Τώρα θα κάνω παλι εξετάσεις αίματος και για λεύκωμα, την Πέμπτη την nst και μάλλον βλέποντας και κάνοντας. Ελπίζω να κράτησω παραπάνω. Απο βάρος έμεινε πίσω ο μικρός 1680 και η μικρη 1880 αλλα πέφτει κλωτσιδι καργα!

p1Utp3.png

Καλημερα.......

Πηγαμε εχθες 1η φορα για μπανακι κ τι πηρα μαζι μου δεν λεγεται......κ μας λειπαν τα σωσιβια......

Ευτυχως ξετρελαθηκαν κ νομιζαν οτι τα καναμε μπανιο κ ετσι επαιζαν με το νερο με τα χερακια τους.......

Μοριτσα ετσι ειναι ο γιατρος μας......εγω τον ρωταγα ποτε γενναμε κ μου ελεγε ετοιμασου εσυ,χωρις να υπηρχε σοβαρο θεμα......

Λογικα γυρω στις 36 εβδ θα στα παρει......τουλαχιστον να παρουν βαρος τα μικρα σου να μην χρειστειτε θερμοκοιτιδα.......

Καλημερουδια κοριτσουδια!!!!!!!!

εμείς.....

ο άλεξ έχει μύξες το κέρατο της ψείρας μέσα. έδωσα αέριους.

η σύλια βήχει.

η ελπίδα οκ.

πήρα ντοκ κ λέει αέριους άλεξ κ σύλια. κ ρωτώ: που μπορεί να οφείλεται αυτός ο επίμονος βήχας της σύλιας? κ μου είπε κ καλά οτι τα κρεατάκια της πρέπει να τα έχουν παίξει. (να πάω πάλι στον κανέλη λες φρόσω?)

σας έχει τύχει από κρεατάκια να έχουν βήχα τόσο καιρό?

βασικά αν επιμείνει θα τα πάω πάλι κ παιδοντοκ. έλεος γτμ!

πες καμιά ιδεά.μέρος.κατάλυμα βρε άρτσι για διακοπές!

αστρονάυτες αχχαχχχαχχα! ρεσιτάλ δίνουμε κ απόψε!

πω ρε γμτ κι εσεις, ολο συναχωμενα ειναι τα μικρα σου... πολύ σπαστικό και για σενα και γι αυτα.

Για αγριογουρουνο δεν ξερω...θα ρωτησω ομως την κουνιαδα μου αν ξερει που νομιζω της φερνει ο αντρας της καπου κάπου

evi τα σκ σκάμε μύτη στην παραλία σαν τους αστροναύτες...αν και τα πακετάρω όσο πιο πολύ μπορώ δεν περνάει απαρατήρητη η μετακόμιση στην παραλία. Φέτος διακοπές σε δωμάτιο δίπλα στο κύμα.

Διπλα στο κυμα...δεν υπαρχει καλυτερο για μαμά!! ΝΑ γλιτωσεις λιγο κουβάλημα!

Gemini μεγαλωσαν τα μικρα σου ε; κοντευουν 2 μηνων. Ειδες πως περναει ο καιρος; και με τη ζεστη που να τα πας δεν ειναι για πουθενα. Σπιτι με το κλιματιστικο.

Εγω δουλεια σπιτι συμαζεμα πλυσιμο σιδερο κι αγιος ο θεος. Απελυσαν και εναν απο τη δουλεια και ηταν καπως σημερα. Αντε να δουμε τι θα γινει...

Βρε κοριτσια για μπανιο πως τα πατε;. Θελω να τα παω καμμια μερα κ σκεφτομαι τα συμπραγκαλα που θελω να.κουβαλησω και με πιανει κατι...

ΝΑι μεγαλωσαν τα χρυσα μου κι η κουκουβαγια καμαρώνει! Πως περασε τοσος καιρος...

Κριμα για το συναδελφο...ολο τετοια ακουω τελευταια...α στο καλο πια..

Τα νεα απο το γιατρο είναι πως βλέπει να αντέχω 2-3 βδομάδες και αυτο με ξαφνιασε και με ψιλοαγχωσε. Τώρα θα κάνω παλι εξετάσεις αίματος και για λεύκωμα, την Πέμπτη την nst και μάλλον βλέποντας και κάνοντας. Ελπίζω να κράτησω παραπάνω. Απο βάρος έμεινε πίσω ο μικρός 1680 και η μικρη 1880 αλλα πέφτει κλωτσιδι καργα!

Εγω μια χαρα τα ακουω...εσύ γιατι αγχωθηκες?? Θεωρεις λιγο ή πολύ τις 2-3 εβδομαδες?

Ε ρε γυναικες ολε!!!!!! Τον τρωει τον πιτσιρικα από τωρα:tongue:

sevoula καλη αρχη στα μπάνια!!!!! Τελεια ε??? Φανταζομαι τα αγορια σου! Τους ειχες βεβαια συνηθισει και στην πισινα, ειναι σημαντικό αυτο!

Και μην τρελαινεστε που κουβαλάτε...τουλάχιστον πηγαίνετε!

Εμεις τα ιδια...ο μικρος κλασσικα ρεσιταλ το απογευμα...να χω και τη μανα μου πανω απ το κεφαλι μου να μου τη λεει που δε βγαζω τα μωρα βολτα αφου ειχε παει στη θαλασσα κι εβλεπε ολο καροτσια:? Της τα ειπα κι εγω ενα χερακι για να μην εχουμε θερμο επεισόδιο!!

Το βραδυ ετσι κι ετσι αλλά τωρα κοιμουνται.

Παλι ζεστη σημερα...πάλι μεσα...πάλι σιδερωσα πουρνο πουρνο. αλλα τουλαχιστον τα τελειωσα.

Αυτά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα.......

Πηγαμε εχθες 1η φορα για μπανακι κ τι πηρα μαζι μου δεν λεγεται......κ μας λειπαν τα σωσιβια......

Ευτυχως ξετρελαθηκαν κ νομιζαν οτι τα καναμε μπανιο κ ετσι επαιζαν με το νερο με τα χερακια τους.......

Μοριτσα ετσι ειναι ο γιατρος μας......εγω τον ρωταγα ποτε γενναμε κ μου ελεγε ετοιμασου εσυ,χωρις να υπηρχε σοβαρο θεμα......

Λογικα γυρω στις 36 εβδ θα στα παρει......τουλαχιστον να παρουν βαρος τα μικρα σου να μην χρειστειτε θερμοκοιτιδα.......

Όλα τα μωρα τρελαίνονται να πλατσουριζουν! Φτιάξει λίστα και βαλίτσα παραλίας χαχα!!!

Όσο μπορω να τα κράτησω θα τα κράτησω γιατι να βιαστούμε αν δεν υπάρχει λόγος? φοβάται μην κάνω προεκλαμψια. Μετράω πίεση 3 φορές τη μέρα θα κάνω και την εξέταση και θα το συζητήσουμε.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Τζινιω περαστικα στα τεκνα.....δεν θα ηρεμησετε καθολου;

Gemini τι κακο με τις μαμαδες μας; μονο αυτες ξερουν τα παντα! εμενα με πρηζει τωρα με τις πιπιλες! γιατι να τις φορανε; οι μικροι τρελαινοντε κ τις βαζουν μονοι τους.....

Μοριτσα εχεις πιεση; ποσο; εαν οι εξετασεις σου ειναι καλες,μην ανησυχεις!

Εγω ειχα ρωτησει την Αρετη απο την αρχη,ποτε περιπου γενναμε με διδυμα κ μου ειχε πει το πολυ μεχρι τις 36.....κακως ομως γιατι εαν ολα ειναι καλα γιατι να μην ειναι 37 η 38η εβδ.....;

Όλα τα μωρα τρελαίνονται να πλατσουριζουν! Φτιάξει λίστα και βαλίτσα παραλίας χαχα!!!

Ακριβως βαλιτσα.....απο το αγχος μου τους πηρα απο 2 αλλαξιες ρουχα,4 πανες,6 σαλιαρες.....αστα! δεν την ξαναπαταω!!!!!!!:lol:

Τζινιω περαστικα στα τεκνα.....δεν θα ηρεμησετε καθολου;

Gemini τι κακο με τις μαμαδες μας; μονο αυτες ξερουν τα παντα! εμενα με πρηζει τωρα με τις πιπιλες! γιατι να τις φορανε; οι μικροι τρελαινοντε κ τις βαζουν μονοι τους.....

Αστα να πανε...βοηθανε βεβαια, αλλά το πρηξιμο πρηξιμο.! Τι να κανουμε, υπομονη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζεμινι μανουλες είναι αυτές και θέλουν να τις ακούμε. Δεν ξέρω τώρα που γινόμαστε και μεις αν τις δικαιολογουμε κάπως.....

Μου φαίνεται λίγο, πίστευα το πρώτο 10μερο Αυγούστου. Ασε που πρέπει να οργανωθω,πλυντήρια,απαραιτητα, βαλίτσα κτλ.

Σέβη δεν εχω πίεση αλλα στο γιατρο φτάνω 13 απο το άγχος μου., είδε και το πρηξιμο των ποδιών και τη δυσφορία μου και σου λέει δεν αντέχει....

Όταν έχεις μωρα ξεχνάς τον εαυτό σου και κουβαλάς τα προίκια τους!

p1Utp3.png

Τζεμινι μανουλες είναι αυτές και θέλουν να τις ακούμε. Δεν ξέρω τώρα που γινόμαστε και μεις αν τις δικαιολογουμε κάπως.....

Μου φαίνεται λίγο, πίστευα το πρώτο 10μερο Αυγούστου. Ασε που πρέπει να οργανωθω,πλυντήρια,απαραιτητα, βαλίτσα κτλ.

Σέβη δεν εχω πίεση αλλα στο γιατρο φτάνω 13 απο το άγχος μου., είδε και το πρηξιμο των ποδιών και τη δυσφορία μου και σου λέει δεν αντέχει....

Όταν έχεις μωρα ξεχνάς τον εαυτό σου και κουβαλάς τα προίκια τους!

Ε ενταξει οργανωσου φυσικά! Αλλά μην αχωνεσαι..κι εγω νομιζα οτι θα γεννησω νωριτερα,αλλά δεν!

Αφου μετρας την πιεση σου και μονη σου και ειναι οκ, ολα καλά! κΑνεις και εξετασεις ουρων ετσι δεν ειναι? Μπορει απλα να ειδε το πρηξιμο και να φοβηθηκε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα! Πρέπει να αλλάξουμε καθισματάκια αυτοκινήτου. Σχετικά μικρό αυτοκίνητο και πολλές φορές κάθομαι πίσω με τα παιδιά. Σε ποια κατηγορία να ψάχνω (18 κιλά ή 36); Τι προτείνετε;

moritsa αφού είναι προσεκτικός ο γιατρός σου και σε έχει υπό παρακολούθηση μην σε αγχώνει τίποτα.

gemini σίδερο πρωί πρωί και με τέτοια ζέστη...;;;;;;;

sevi η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Απο εδώ και πέρα ποιος σας πιάνει... Καλά μπάνια!

tzini διακοπές Βόρεια Εύβοια, Ροβιές, σε ενοικιαζόμενα δωμάτια κυρίως για οικογένειες (μην πάρουμε στο λαιμό μας και κανένα ζευγαράκι). Μπορείς να περάσεις απο Αρκίτσα (πολυ καλός δρόμος) ή μέσα απο Εύβοια (δρόμος με στροφές όμως ωραία διαδρομή).Συνολικός χρόνος ταξιδιού πάνω κάτω δυο ώρες. Και απο την άλλη μεριά αρέσει σε πολλούς, βλέπε Αγία Άννα. Έχω περάσει, δεν έχω μείνει για να σου πώ. Μου έλεγαν για ένα ξενοδοχείο εκεί που έχει σπα και δραστηριότητες για παιδιά και κάνουν προσφορές για οικογένειες. Αν σε ενδιαφέρει να ρωτήσω...

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Moritsa κ εγω στο ιατρειο παντα 12-13 ειχα κ δεν του φανηκε περιεργο!

Archi οντως δεν το περιμενα να τους αρεσει κιολας.....να τα βοηθησε η πισινα; μακαρι να κρατησει!!!!!!

Καθισματακια απο 9 μηνων τα αλλαξαμε σε 9-36 κιλα κ ειναι μια χαρα.....

Καλημέρα!! Καλά είστε;; Δεν σας προλαβαίνω περιττό να πω!

Πολλή ζέστη τα καημένα τα μωρά έχουν λιώσει στον ύπνο! Ευτυχώς γιατί κι εγώ είμαι ξενυχτισμένη. Σας είχα πει για τη φοβερή βδομάδα που διανύουμε με γαμους, κρεβάτια κ.λπ κ.λπ. Ε, είπαμε για να μην χαλαρώσουμε να πάμε και στη συναυλία του Μαχαιρίτσα χτες. Καλά ήταν αλλά καλές 2 τελείωσε και δεν βρίσκαμε ταξί και ζήσαμε φοιτητικές στιγμές. Δεν πειράζει όμως γιατί έκανα τεστ ντραιβ στην πεθερά για το γάμο που θα αργήσουμε πιο πολύ. Σα να κατάλαβε κάποια πράγματα που της τα έλεγα και δεν με άκουγε. Άντε να δούμε!

Σέβη πήγατε για μπανάκι;; Τι ωραία!!

Μην αγχώνεσαι βρε κοριτσάκι! Όλα καλά θα πάνε! Η μικρή του ρίχνει του μπέμπη σε βάρος ε; Μπράβο!

δίνεις μια κουταλίτσα την 1η μέρα σε κάθε μωρό κ μετά συμπληρώνεις το γεύμα με γάλα?

2 κουταλίτσες την 2η μέρα σε έκαστο κ γάλα?

4 κουταλίτσες την 3η μέρα κ μετά γάλα?

8 κουταλίτσες την 4η μέρα.... διπλασιάζοντας την ποσότητα της κάθε καινούργιας στερεάς τροφής καθημερινά?

μέρχρι να φτάσουν σε ένα σημείο να φάνε τόσο που να καταλάβεις κ εσύ πως δεν πρέπει να πιούν κ γάλα? (αν θηλάζεις δίνε).

όπως τα έγραψες μου φάνηκε οτι ξεκινήσατε απότομα.

ο ντοκ σου έδωσε οδηγίες?

Ο γιατρός δεν μου έδωσε τόσο αυστηρά οδηγίες. Μου είπε να αρχίσω με μία μεζούρα (αυτό εννοείς κουταλιά φαντάζομαι) και όσο φάνε. Η μικρή την πρώτη μέρα την έφαγε όλη και ήθελε κι άλλο, της έφτιαξα και δεύτερη ... πάει κι αυτή, μετά της έφτιαξα δύο μαζί έφαγε 4-5 κουταλιές και έβαλε τα κλάματα οπότε της δώσαμε γάλα. Τη δεύτερη μέρα της έφτιαξα 2 μεζούρες, έφαγε σχεδόν το μισό και έβαλε τα κλάματα. Δεν ξέρω, λες να τη ζόρισα; Φαινόταν να το θέλει, τις κατάπινε "αμάσητες" :-D, δεν έβγαζε σταγόνα... Ενώ η μεγάλη από την αρχή έδειξε τη διαφωνία της με το όλο εγχείρημα ..:D. Τες πα σήμερα θα τους φτιάξω 2 μεζούρες και όσο φάνε.

Έβαλα φωτο από το εκπτωτικό αν θες να δεις. Περαστικά στα παιζάκια σου!

Gemini εγώ που χω την πεθερά τι να πω; Αν και τώρα που το σκέφτομαι την έχω φοβίσει τόσο τώρα τελευταία που μου λέει σε όλα "ναι" (μετά με γράφει βέβαια..). Ενώ η μαμά πάντα θα επιμείνει!... Δε βαριέσαι καθεμιά έχει "τη χάρη της". :rolleyes::mrgreen::tongue:

Λοιπόν φιλούρες πάω να ξυπνήσω κανα μπεμπέκι γιατί παρακοιμήθηκαν. Ελπίζω να ξαναμπω αργότερα!

Ciaoo!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλημερα!

πω πω γραψατε παλι........αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβασω!!

moritsa κρατα γερα και ολα καλα θα πανε:D

λαερτα στην θαλασσα τους αφηνω οσο θελουν εκεινοι,οταν αρχισουν να διαμαρτυρονται ή δω τα χειλακια τους να τρεμουν βγαινουμε.Ο ενας ομως συνηθως ξαναμπαινει μετα.

Τυρι τρωμε και στο τοστ(το γκουντα που ειναι γλυκο) αλλα πλεον τους βαζω και ενα καλο κομματι ανθοτυρο,που ειναι αναλατο, στο φαγητο.

σεβη ο μεγαλος σηκωθηκε ορθιος την ιδια μερα που τους εβαλα στο παρκο με το πιο χοντρο διχτυ,αυτο εγινε λιγο πριν το Πασχα και ο μικρος περιπου ενα μηνα μετα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...