Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπερούδια μέλλουσες και ήδη μανούλες...

Νουνού καταλαβα καλά; Ηθικόν ακμαιότατον διαβάζω, Εμ, αν δεν το ρίξουμε στην τρελή βγαίνει; Δε βγαίνει!

Διακοπές οι υπόλοιπες για πειτε να δροσιστώ κι εγώ που θα βγαλω το Καλοκαιρι στας Αθηνας (όχι πως θα υπάρχουν χρήματα για διακοπές του χρόνου, αλλά λέμε τωρα)

Μορίτσα, πότε σου έχουν δώσει ΠΗΤ είπαμε;

Και μια ερώτηση: Είχε/έχει καμια άλλη υγρά στο μήνα μου (δλδ από 30 εβδομαδα κι ύστερα) ή να βάλω τις φωνές και να ανησυχήσω;

τι υγρά κοπέλα;

δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς, είχα κάτι λευκά σαν την υφή της πεπανθόλ (περιγραφή που σκοτώνει) να σου πω και δεν υπήρχε θέμα!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Θα γίνω αηδιαστικά αναλυτική αλλά δε γίνεται αλλιώς :) Τα υγρά που έχω και βλέπω όλο και πιο συχνά, είναι πιο υδαρή... Δλδ όχι απλά πιο, σκέτο σα νερό :( Η bepanthol είναι πηχτούλα

Τι λέωωωωωω!!!!!

jYwYp3.png

Θα γίνω αηδιαστικά αναλυτική αλλά δε γίνεται αλλιώς :) Τα υγρά που έχω και βλέπω όλο και πιο συχνά, είναι πιο υδαρή... Δλδ όχι απλά πιο, σκέτο σα νερό :( Η bepanthol είναι πηχτούλα

Τι λέωωωωωω!!!!!

Τι να πώ, δε ξέρω...άμα ανησυχείς πάρε τον γιατρό σου...

μισή ντροπή δική μας, μισή σε όσους τα διαβάζουν!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

πες τε κάποια ιδέα για φαϊ αύριο.

μόρις 2μιση κιλά; κατακράτηση θα είναι.

πας ντοκ σήμερα;

Κοτοπουλο με πατάτες, μακαρόνια με κιμά, μπιφτεκια εύκολα και χορταστικα:D

Σήμερα το απόγευμα εχω ντοκτορ ας ελπίσουμε πέρα ότι όλα θα είναι καλα να έχουμε και καμια άρση απαγόρευσης αλλιώς ξέρω, απο τη σημαία :tongue::D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τα μωρά χωρις κούνιες δεν έρχονται πάντως...

Η μια είναι στημένη θα τα στριμωξω :tongue::tongue:

Και μια ερώτηση: Είχε/έχει καμια άλλη υγρά στο μήνα μου (δλδ από 30 εβδομαδα κι ύστερα) ή να βάλω τις φωνές και να ανησυχήσω;

Χαθηκες και οχι τπτ αλλο δεν κανει εκπομπες και η νικολουλη!!Θα σου πω μετα το γιατρο κανονικά είναι 2/9 εσυ? και γω εχω λίγα υγρα αλλα αν δεις και αποδεις πάρε το γιατρο σου. Κάθε ποτε σε σε βλέπει? έλα και φτάνουμε στο τέρμα :-P

p1Utp3.png

Με το γιατρό μου είμαστε, ή μάλλον έχουμε γίνει, οι καλύτεροι φίλοι. Σε λίγο θα του μιλάω πιο συχνά απ'ό,τι στους γονείς μου! :D

Από τα επίθετα έχουμε πάει στα μικρά ονόματα και σε λίγο θα φύγει κι ο πληθυντικός. :lol:

Θα πάω το απογευμα για επίσκεψη στο ιατρείο του και θα δούμε τι θα δούμε.

ΠΗΤ 11/9

Σαν το φαράγγι της Σαμαριάς είναι αυτό το τέρμα. Εκεί που σου χει βγει η γλώσσα έξω και λες τωρα θα τελειώσει, μετά την κάθε στροφή , υπάρχει κι άλλη στροφή κι η Αγια Ρουμέλη (θάλλασσα στο τερμα) άφαντη!

P.S. Κοτόπουλο στο φούρνο, το πιο γρήγορο ίσως φαγητό της ελληνικής κουζίνας!

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλεναδιτσες μου!

Τελικα προχθές κοιμήθηκα στις 5.30 το πρωι και με ξύπνησε ο bill με σφαλιάρες στις 8 :oops:

Πήγαμε κοινωνησαμε και μετα ξεκίνησα ετοιμασίες. Έφτιαξα κεφτεδακια, τυροπιτακια, σαντουιτσακια και έψησα και κοτομπουκιες (προψημενες). Είχα παραγγείλει και λουκανοπιτακια! Έφτιαξα και ένα γλυκάκι με μπισκότα digestive και βελουδινη βελγική μους σοκολάτα! Όλοι μου ζητούσαν συνταγη!! Τα παιδια ευχαριστηθηκαν παιχνιδι και φύγαμε 12.30 απο εκει! Τα μικρα κοιμηθηκαν στον γυρισμο!

Είχα πάρει και για όλα τα παιδάκια δωράκια παραμύθια βιβλία ζωγραφικής και μπογιές!

Οι τούρτες μας υπέροχες! Θα βάλω και φωτο κάποια στιγμή να δείτε!

Σήμερα επιτέλους χαλάρωση! Παει και αυτο!! Του χρόνου παλι! Και στα δικα σας οι υπόλοιπες!

Naki συγχαρητήρια για τον μικρο που περπάτησε!!!

Ο bill έχει μάθει την αγγλική αλφάβητο και μας ζαλίσει όλη την ώρα να το λέει! Βέβαια έχει πολυ πλάκα....

Tzini έσκασα στο γέλιο με την περιγραφή σου πιο πάνω....

RKdwp3.png

Ithaki κι εγω είχα αλλα μου είχε πει ο doc ότι είναι φυσιολογικο και είναι και λογω ζέστης!

Πάω να ξυρισω πόδι τώρα που κοιμούνται τα τέκνα γιατι ίσως πάμε θαλασσα μετα!

Σας φιλώ!

RKdwp3.png

Ιθάκη που μας χάθηκες;;;;;

Υγρά εννοείται πολλά. Είναι και ούρα να ξέρεις γιατί πιέζεται η κύστη.

Άλλη το έχει πάθει αυτό; Μετά τη γέννα των διδύμων έχω ελαφριά ακράτεια :oops: όταν φταρνίζομαι, βήχω κτλ.

Τζας όλα ακούγονται πολύ ωραία!

Νουνού γερά!

Εβελίνα Κεφαλονιά θα πηγαίναμε φέτος αλλά άλλαξαν τα σχέδια.

Μάλλον καλύτερα αν είναι τόσο κρύες οι θάλασσες.

Μορίτσα και σε μια κούνια κοιμούνται ΑΝΕΤΑ τα μωρά. Είναι τόοοσο μικρά.

Εγώ τον πρώτο μήνα τα είχα σε μία κούνια κάθετα. Είχα διαβάσει ότι δεν πρέπει να τα χωρίζεις απότομα τα διδυμάκια. Ακόμα και τώρα δεν υπάρχει περίπτωση ο ένας να κοιμηθεί χωρίς τον άλλον.

Τζίνι δεν τους έδινε απόχες να ψαρεύουν :tongue:;

Σήμερα είχα βάρδια στο σχολείο. Καλά ήταν, είχε αρκετές δουλειές.

Τα παιδιά το πρωί μου έκρυψαν τα παπούτσια για να μην φύγω.

όχι έλεγαν στη δουλειά σου. Πάει τέλειωσε :D.

Έκανα και την φορ. δήλωση. Μια χαρά λίγα μου ήρθαν :D:D:D:D:D. Πάλι καλά!

Hello girls!! Πολλή ζέστη θα λιώσουμε αυτή τη βδομάδα!

Ιθάκη κοντεύεις, κουράγιο!! Θα φανεί σύντομα η ..Αγία Ρουμέλη!! (Ααααχ φαραγγι της Σαμαριάς τι πανέμορφο!!).

Τζίνι όλα τα λεφτά οι περιγραφές σου!! Για το εκπτωτικό χωριό εγώ προσωπικά δεν ένιωσα συνωστισμό. Όταν θέλαμε να ταϊσουμε πήγαμε σε ένα δρομάκι που ήταν πολύ ήσυχο και κάτσαμε στο παγκάκι. Έχει σχεδόν παντού παγκάκια ,πολύ θετικό αυτό. Στα καφέ νομίζω είχε αρκετό κόσμο. Από εμπόρευμα έτσι κι έτσι. Απ΄ότι κατάλαβα έχει πράγματα της προηγούμενης σεζόν οπότε είναι και λίγο τύχη να έχει μείνει κάτι καλό. Αν προλάβω θα βάλω φωτο από την εξόρμηση να δεις πώς είναι.

Με την κρέμα έτσι κι έτσι.. Χτες η μικρή έφαγε αρκετη και μετά έβαλε τα κλάματα και της δώσαμε γαλα. Η μεγάλη ζάρωσε τα φρυδάκια της και το έβγαζε σχεδόν όλο έξω. Μάσκα ομορφιάς.. Σήμερα η μικρή έφαγε πιο λίγο. Αλλά όταν επιχείρησα να της δώσω αφού είχε πιει το γαλά της την κατάπινε μια χαρά. Η μεγάλη συνέχισε το ..μποτέ.. Τες πα θα δείξει, κάνει και ζέστη οπότε δεν αγχώνομαι ακόμα.

Moritsa κι εγώ σε μια κούνια τα χα τα μπεμπέ κάθετα όπως λέει η Φρόσω. Γλύκες ήταν διπλα δίπλα! Όχι πως δεν πρέπει να απαιτήσεις να έρθει η κούνια εδώ και τώρα.

Αυτά κοριτσούδια δεν προλαβαινω-θυμάμαι άλλα! Πολλά φιλιά!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Εχουμε κλειστει σαν τα ποντικια μεσα με την παλιοζεστη:|

Εχω τον μικρο διπλα μου στο ριλαξ και παιζει με τη φωνη του! Πλακα εχει!!

. Είμαι περίεργη να δω πόσο βάρος έχουν πάρει τα μωρακια μου γιατι η ζυγαριά την τελευταια εβδομάδα πηρε την ανηφόρα. +2.5 χωρίς να τρώω παραπάνω.

Από τωρα και στο εξης θα παιρνουν πολύ βαρος τα μπεμπεγια αλλά κι εσυ! Μην ανησυχεις ομως τωρα στο τελος ειναι κατακρατηση και θα φυγουν τσακ μπαμ!

Περιμενουμε νεα σου απ το γιατρο

Νομιζω ειχα υγρα αρκετα...και υδαρη οπως τα περιγραφεις...

Ενα περιεργο πραγμα ομως, τα εχω ξεχασει τα της εγκυμοσυνης λες και ηταμ καιρόοοοοοο πριν..:rolleyes:

Με το γιατρό μου είμαστε, ή μάλλον έχουμε γίνει, οι καλύτεροι φίλοι. Σε λίγο θα του μιλάω πιο συχνά απ'ό,τι στους γονείς μου! :D

Από τα επίθετα έχουμε πάει στα μικρά ονόματα και σε λίγο θα φύγει κι ο πληθυντικός. :lol:

ΠΗΤ 11/9

Σαν το φαράγγι της Σαμαριάς είναι αυτό το τέρμα. Εκεί που σου χει βγει η γλώσσα έξω και λες τωρα θα τελειώσει, μετά την κάθε στροφή , υπάρχει κι άλλη στροφή κι η Αγια Ρουμέλη (θάλλασσα στο τερμα) άφαντη!

αααααχαχαχαχαχα!!!!!!! Μ αρεσουν οι περιγραφες σου;)

Τελικα προχθές κοιμήθηκα στις 5.30 το πρωι και με ξύπνησε ο bill με σφαλιάρες στις 8 :oops:

Πήγαμε κοινωνησαμε και μετα ξεκίνησα ετοιμασίες. Έφτιαξα κεφτεδακια, τυροπιτακια, σαντουιτσακια και έψησα και κοτομπουκιες (προψημενες). Είχα παραγγείλει και λουκανοπιτακια! Έφτιαξα και ένα γλυκάκι με μπισκότα digestive και βελουδινη βελγική μους σοκολάτα! Όλοι μου ζητούσαν συνταγη!! Τα παιδια ευχαριστηθηκαν παιχνιδι και φύγαμε 12.30 απο εκει! Τα μικρα κοιμηθηκαν στον γυρισμο!

Είχα πάρει και για όλα τα παιδάκια δωράκια παραμύθια βιβλία ζωγραφικής και μπογιές!

Σήμερα επιτέλους χαλάρωση! Παει και αυτο!! Του χρόνου παλι! Και στα δικα σας οι υπόλοιπες!

Ο bill έχει μάθει την αγγλική αλφάβητο και μας ζαλίσει όλη την ώρα να το λέει! Βέβαια έχει πολυ πλάκα....

Αντε αντε και του χρονου να ειστε καλά!:P

ΜΑς ανοιξες και την ορεξη με τον μπουφε:oops: ΝΑ μας δωσεις κι εμας καλε τη συνταγη αφου στη ζητησαν ολοι!!!

Πάω να ξυρισω πόδι τώρα που κοιμούνται τα τέκνα γιατι ίσως πάμε θαλασσα μετα!

Σας φιλώ!

ΑΑΑ ολο μποτέ μου εισαι! μια ανταυγειες, μια ξυρισμενο πόδι....ζηλεψα κι εγω κι εκλεισα την Τεταρτη ραντεβου για να κανω αποτριχωση μπικινι, αμ πως!:tongue:

Άλλη το έχει πάθει αυτό; Μετά τη γέννα των διδύμων έχω ελαφριά ακράτεια :oops: όταν φταρνίζομαι, βήχω κτλ.

Νουνού γερά!

Εγώ τον πρώτο μήνα τα είχα σε μία κούνια κάθετα. Είχα διαβάσει ότι δεν πρέπει να τα χωρίζεις απότομα τα διδυμάκια. Ακόμα και τώρα δεν υπάρχει περίπτωση ο ένας να κοιμηθεί χωρίς τον άλλον.

Ακρατεια για την ωρα δεν εχω...

Σου πηραν τα παπουτσια?????? Τι γελιο!! Μωρε οι ψυχουλες ηθελαν τη μαμακα τους...τι γλυκά!

Αφου εισαι ευχαριστημενη με την εφορια πάλι καλά...εμεις ακομα στη χωνεψη ειμαστε!

Ιθάκη κοντεύεις, κουράγιο!! Θα φανεί σύντομα η ..Αγία Ρουμέλη!! (Ααααχ φαραγγι της Σαμαριάς τι πανέμορφο!!).

Τζίνι όλα τα λεφτά οι περιγραφές σου!! Για το εκπτωτικό χωριό εγώ προσωπικά δεν ένιωσα συνωστισμό. Όταν θέλαμε να ταϊσουμε πήγαμε σε ένα δρομάκι που ήταν πολύ ήσυχο και κάτσαμε στο παγκάκι. Έχει σχεδόν παντού παγκάκια ,πολύ θετικό αυτό. Στα καφέ νομίζω είχε αρκετό κόσμο. Από εμπόρευμα έτσι κι έτσι. Απ΄ότι κατάλαβα έχει πράγματα της προηγούμενης σεζόν οπότε είναι και λίγο τύχη να έχει μείνει κάτι καλό. Αν προλάβω θα βάλω φωτο από την εξόρμηση να δεις πώς είναι.

Με την κρέμα έτσι κι έτσι.. Χτες η μικρή έφαγε αρκετη και μετά έβαλε τα κλάματα και της δώσαμε γαλα. Η μεγάλη ζάρωσε τα φρυδάκια της και το έβγαζε σχεδόν όλο έξω. Μάσκα ομορφιάς.. Σήμερα η μικρή έφαγε πιο λίγο. Αλλά όταν επιχείρησα να της δώσω αφού είχε πιει το γαλά της την κατάπινε μια χαρά. Η μεγάλη συνέχισε το ..μποτέ.. Τες πα θα δείξει, κάνει και ζέστη οπότε δεν αγχώνομαι ακόμα.

Κι εγω ακομα σε μια κουνια τους εχω...

Μα τι εγινε ολο γλαφυρες περιγραφες ειμαστε σημερα!!!

Τελεια θα ειναι οταν αρχιζουν τις τροφες...φανταστειτε πόσο πρωτογνωρο τους ειναι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini μεγαλωσαν τα μικρα σου ε; κοντευουν 2 μηνων. Ειδες πως περναει ο καιρος; και με τη ζεστη που να τα πας δεν ειναι για πουθενα. Σπιτι με το κλιματιστικο.

Ιθακη και εγω με τον γιατρο μου ερωτα μεγαλο. Αφου γεννησα και μετα ειχα παθει στερητικο. Του μιλουσα τοσο συχνα στην εγκυμοσυνη που μου φαινοταν περιεργο. Απο υγρα ειχα κι εγω αλλα οχι παρα πολλα. Μου ειχε πςι οτι αν δω πιο πολλα μπορει να ειναι κ απο τον τραχηλο.

Jasmin χαρας το κουραγιο σου με τοσο λιγο υπνο καλα τα καταφερες. Στειλε τη συνταγη να μαθαινουμε κι εμεις. Κανε με φιλη να δω τις φωτο σου. Θα βαλω κι εγω.

Εγω δουλεια σπιτι συμαζεμα πλυσιμο σιδερο κι αγιος ο θεος. Απελυσαν και εναν απο τη δουλεια και ηταν καπως σημερα. Αντε να δουμε τι θα γινει...

Βρε κοριτσια για μπανιο πως τα πατε;. Θελω να τα παω καμμια μερα κ σκεφτομαι τα συμπραγκαλα που θελω να.κουβαλησω και με πιανει κατι...

4o4op3.png

Moritsa κι εγώ σε μια κούνια τα χα τα μπεμπέ κάθετα όπως λέει η Φρόσω. Γλύκες ήταν διπλα δίπλα! Όχι πως δεν πρέπει να απαιτήσεις να έρθει η κούνια εδώ και τώρα.

Αυτά κοριτσούδια δεν προλαβαινω-θυμάμαι άλλα! Πολλά φιλιά!!

δίνεις μια κουταλίτσα την 1η μέρα σε κάθε μωρό κ μετά συμπληρώνεις το γεύμα με γάλα?

2 κουταλίτσες την 2η μέρα σε έκαστο κ γάλα?

4 κουταλίτσες την 3η μέρα κ μετά γάλα?

8 κουταλίτσες την 4η μέρα.... διπλασιάζοντας την ποσότητα της κάθε καινούργιας στερεάς τροφής καθημερινά?

μέρχρι να φτάσουν σε ένα σημείο να φάνε τόσο που να καταλάβεις κ εσύ πως δεν πρέπει να πιούν κ γάλα? (αν θηλάζεις δίνε).

όπως τα έγραψες μου φάνηκε οτι ξεκινήσατε απότομα.

ο ντοκ σου έδωσε οδηγίες?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γειά σας κορίτσια

jasmini

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙA!

Και εμένα μου άνοιξες την όρεξη με το μπουφέ σας. Πρέπει να ήταν πολύ ωραία! Τώρα ξεκουράσου...το αξίζεις.

froso, tzini οι περιγραφές σας είναι απίστευτες. Περιμένω εκείνη τη στιγμή που θα συνεννοούμαστε στοιχειωδώς με ανυπομονησία. Προς το παρόν κάνουν ότι με φιλάνε και λιώνω...

laerta είναι δύσκολη η προσαρμογή μετά τις διακοπές αν δεν έχεις μπει στον θάλαμο αποσυμπίεσης πριν......

Και εμάς ο παιδίατρος elocon μας έχει δώσει για τα κουνούπια. Ελπίζω να είναι καλύτερα η μικρή σου.

duck προετοιμασίες για τη βάπτιση; Αν πάρεις φωτογράφο να διευκρινήσεις αν θα είναι δυο γιατί ένας δεν φτάνει. Ο δικός μου τα μισά τα έχασε και στις περισσότερες είναι όλοι μαζί, δίδυμα και νονοί. Από τα νεύρα μου ακόμα δεν τις έχω πάρει...

naki συγχαρητήρια...keep walking!

nunu εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά σου!

evi τα σκ σκάμε μύτη στην παραλία σαν τους αστροναύτες...αν και τα πακετάρω όσο πιο πολύ μπορώ δεν περνάει απαρατήρητη η μετακόμιση στην παραλία. Φέτος διακοπές σε δωμάτιο δίπλα στο κύμα.

JDfvp3.png

bDyqp3.png

έφρι; από το ψαρονέφρι;μη μου λες κουλά, η νουνού έχει και γάλατα και στην προηγούμενη ζωή μου σίγουρα ήμουν γαλακτοφόρο ζώον....;);)

μπόμπα δεν έσκασε εδώ στα μέρη μας πάντως, να δούμε πως θα βγάλουμε το καλοκαίρι όμως!!!

ηθικόν, ακμαιότατον!!!

λολ λόλα. λολ.

έτσι ήθλα να γράψω, αλλά έγραφα από κουνητό!

έφρι από το ψαρονέφρι χαχαχχαχχαχχαχχαχχχαχχαχχα έλιωσα!

μόνο δροσερές μπόμπες νερού μόνο δεχόμαστε παρακαλώ.

Καλησπερούδια μέλλουσες και ήδη μανούλες...

Νουνού ηθικόν ακμαιότατον διαβάζω, Εμ, αν δεν το ρίξουμε στην τρελή βγαίνει; Δε βγαίνει!

Διακοπές οι υπόλοιπες για πειτε να δροσιστώ κι εγώ που θα βγαλω το Καλοκαιρι στας Αθηνας (όχι πως θα υπάρχουν χρήματα για διακοπές του χρόνου, αλλά λέμε τωρα)

δεν θυμάμαι να σου πώ υφή, αλλά είχα κάποια υγρά σίγουρα.

τι υγρά κοπέλα;

δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς, είχα κάτι λευκά σαν την υφή της πεπανθόλ (περιγραφή που σκοτώνει) να σου πω και δεν υπήρχε θέμα!

:lol:σήμερα τα σπάς!!!!!!!

Κοτοπουλο με πατάτες, μακαρόνια με κιμά, μπιφτεκια εύκολα και χορταστικα:D

Σήμερα το απόγευμα εχω ντοκτορ ας ελπίσουμε πέρα ότι όλα θα είναι καλα να έχουμε και καμια άρση απαγόρευσης αλλιώς ξέρω, απο τη σημαία :tongue::D

πες μας νέα.

το μενού γι αύριο έκλεισε. ψαρόσουπα για τα μπεμπέγια κ αρακάς δια εμάς.

θα πετάξω κ ένα λουκάνικο για τον πιστό κρεατοφάγο.

ΠΗΤ 11/9

P.S. Κοτόπουλο στο φούρνο, το πιο γρήγορο ίσως φαγητό της ελληνικής κουζίνας!

φτάνεις κ εσύ τον προορισμό σου!:D

χαράς το κουράγιο σου κορίτσι μου που έφτιαξες κ αυτά!

πότε θα αναπληρώσεις ύπνο?

καμιά συνταγή δια το αγριογούρουνο έχουμε ρε παιδιά?

Νουνού γερά!

δεν έχω τίποτις από ακράτεια, αλλά αν πώ σόι πάει το βασίλειο... η μάνα μου έχει.

βάρδια για ποιό λόγο? καλά τα παιδιά σου είναι πολύ ευρηματικά!

Εχουμε κλειστει σαν τα ποντικια μεσα με την παλιοζεστη:|

Εχω τον μικρο διπλα μου στο ριλαξ και παιζει με τη φωνη του! Πλακα εχει!!

.

κ εμείς μέσα σήμερα.

τα έβγαλα κ πιτσίνα. ευτυχώς δεν είχαμε ατυχήματα.

G

Εγω δουλεια σπιτι συμαζεμα πλυσιμο σιδερο κι αγιος ο θεος. Απελυσαν και εναν απο τη δουλεια και ηταν καπως σημερα. Αντε να δουμε τι θα γινει...

Βρε κοριτσια για μπανιο πως τα πατε;. Θελω να τα παω καμμια μερα κ σκεφτομαι τα συμπραγκαλα που θελω να.κουβαλησω και με πιανει κατι...

α. οι ετοιμασίες για θάλασσα.... είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

στην αρχή θες λίστα.

μετά τα μαθαίνεις απ' 'εξω κ ανακατωτά!

παντρεμένος ο συνάδελφος:(?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...