Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εβελίνα πέρναγα πάλι από αυλάκι τις προάλλες κ έπεσε ο μάτος μου πάνω στην ταμπέλα: συγκρότημα νηρηίδες νεοικιάσεςι κλπο.

στο νετ πουθενά οι τύποι.

έλεος. είπα κ εγώ στην αναβροχιά καλό είναι κ το χαλάζι στην αττική, αλλά τπτ δεν βρίσκω.

έβιζ θα βρουν το ρυθμό τους.

κ εγώ που γέννησα 38+1, σχεδόν 3 κιλά έκαστο, καθυστέρησαν σε αρκετά πράγματα.

ναι το εχω δει κ εγω.. γενικοτερα νομιζω οτι νοικιαζουν διαφοροι εδω τριγυρω.. αν θες να σε εχω στο νου μου ή να ρωτησω την πεθερα μου αν ξερει καποιον να νοικιαζει εδω κοντα σε μας..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

σήμερα το πρωί-μεσημέρι λοιπόν αράξαμε σπίτι.

ειχα φτιάξει λεμονάτο μοσχαράκι για εμάς από ψες βράδυ κ κοτόσουπα για τα μικρά.

οπότε κ γεμίσαμε την πιτσίνα των ολυμπιακών διαστάσεων που έχουμε με χλιαρό νερό. (έκανα πατέντα κ έβγαλα νερό ζεστό από την κουζίνα με πιό φαρδύ λάστιχο. κουβάδες τέλος!:D)

αλλά η ελπίδα για άλλη μια φορά ήταν ένα βήμα μπροστά.

γενικά ήταν μες στα μούτρα κ την γκρίνια.

βρε καλή μου, βρα χρυσή μου, μπρε μαλαματένια μου... τιποτις.

νιαρ νιαρ νιαρ. κάτι που βγάζει 2 νέα δόντια, κάτι που η μεγάλη η γομάρα της πιάνει την πάρλα κ δεν την αφήνει να κοιμηθεί στην ώρα της, δεν θέλει κ πολύ να έχει κακή διάθεση το πρωί.

δεν έλεγε να χέσει το κοριτσάκι μας λοιπόν όση ώρα ήταν εντός σπιτιού κ εκτός πιτσίνας.

της βάζω το λοιπόν την φοβεγή κ τγομεγή πάνα λίμπερο.

κ μπαίνει μέσα στο νερό η μαλαματένια μου. μισή ώρα να πλατσούρισε κ ο κόσμος όλος κ με ένα κέεεεεεεεφι. πλάτς πλουτς! περιέργο λέμε για την ελπίδα. τελικά θέλει πιο ζεστό νερό για να μην γκρινιάζει σκεφτήκαμε.

κ ξαφνικά βλέπω κάτι καφέ πετραδάκια στον πάτο της πιτσίνας.

ώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωιμε τση καψερής!!!!!!!

έχεσε ρε παιδιά κ βγήκαν έξω από την φοβεγή κ τγομεγή πανα λίμπερο το κέρατό μου μέσα!

βγάλε έξω όλα τα παιδιά, τα οποία δεν καταλαβαίναν γρί από τις σκατούλες κ δώστου βουτιές!

μπανιαρίσματα.

ψάρεψε σκατό από την πισίνα, άδειασε νερό από την πιτσίνα στην αυλή,

χλωρίνες την πιτσίνα, χλωρίνες στου σπιτιού μου στην αυλή........

σφήγκες!

μαμήθηκε ο δίας στο σκατό!!!!!!!

πιφ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

σήμερα το πρωί-μεσημέρι λοιπόν αράξαμε σπίτι.

ειχα φτιάξει λεμονάτο μοσχαράκι για εμάς από ψες βράδυ κ κοτόσουπα για τα μικρά.

οπότε κ γεμίσαμε την πιτσίνα των ολυμπιακών διαστάσεων που έχουμε με χλιαρό νερό. (έκανα πατέντα κ έβγαλα νερό ζεστό από την κουζίνα με πιό φαρδύ λάστιχο. κουβάδες τέλος!:D)

αλλά η ελπίδα για άλλη μια φορά ήταν ένα βήμα μπροστά.

γενικά ήταν μες στα μούτρα κ την γκρίνια.

βρε καλή μου, βρα χρυσή μου, μπρε μαλαματένια μου... τιποτις.

νιαρ νιαρ νιαρ. κάτι που βγάζει 2 νέα δόντια, κάτι που η μεγάλη η γομάρα της πιάνει την πάρλα κ δεν την αφήνει να κοιμηθεί στην ώρα της, δεν θέλει κ πολύ να έχει κακή διάθεση το πρωί.

δεν έλεγε να χέσει το κοριτσάκι μας λοιπόν όση ώρα ήταν εντός σπιτιού κ εκτός πιτσίνας.

της βάζω το λοιπόν την φοβεγή κ τγομεγή πάνα λίμπερο.

κ μπαίνει μέσα στο νερό η μαλαματένια μου. μισή ώρα να πλατσούρισε κ ο κόσμος όλος κ με ένα κέεεεεεεεφι. πλάτς πλουτς! περιέργο λέμε για την ελπίδα. τελικά θέλει πιο ζεστό νερό για να μην γκρινιάζει σκεφτήκαμε.

κ ξαφνικά βλέπω κάτι καφέ πετραδάκια στον πάτο της πιτσίνας.

ώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωιμε τση καψερής!!!!!!!

έχεσε ρε παιδιά κ βγήκαν έξω από την φοβεγή κ τγομεγή πανα λίμπερο το κέρατό μου μέσα!

βγάλε έξω όλα τα παιδιά, τα οποία δεν καταλαβαίναν γρί από τις σκατούλες κ δώστου βουτιές!

μπανιαρίσματα.

ψάρεψε σκατό από την πισίνα, άδειασε νερό από την πιτσίνα στην αυλή,

χλωρίνες την πιτσίνα, χλωρίνες στου σπιτιού μου στην αυλή........

σφήγκες!

μαμήθηκε ο δίας στο σκατό!!!!!!!

πιφ!

ενα θα σου πω.. κλαιω απο τα γελια!!!!!!!!!!

tJYkp3.png

ναι το εχω δει κ εγω.. γενικοτερα νομιζω οτι νοικιαζουν διαφοροι εδω τριγυρω.. αν θες να σε εχω στο νου μου ή να ρωτησω την πεθερα μου αν ξερει καποιον να νοικιαζει εδω κοντα σε μας..

για ρώτα τίποτις.

για ρώτα.

1η φορά κεφαλονιά: στην πόλη μέναμε.

νοικιάσαμε φουσκωτό κ πάμε σε εκείνη την παραλία που σε πέρνει κ σε σηκώνει?

πως την λένε δεν μου ρχεται! μας πήρε κ μας σήκωσε κ εμάς. κοντέψαμε να πάμε πάτο στα αλήθεια! μύρτος!!!!!

λέγανε λέγανε για τους κεφαλονίτες... περίεργοι κλπο.

κάηκα λοιπον πολύ άσχημα στο μακρύ γυαλό κ έβγαλα φουσκάλες!

μας ανοίξανε φαρμακείο στις 4 το πρωί για κρέμα!

2η φορά: στα αντυπάτα. κανένα πρόβλημα με εξαίρεση τον μαλακατέμπουρα γκόμινο που είχα τότε.(απο τα αντυπάτα).

3η φορά. στη σάμη (νομίζω).

πέρασα πολύ ωραία. ήμουν με τον χασμπάνο κ τους κουμπάρους μου!

περάσαμε κ με σκαφάκι απέναντι ηθάκι!

αλλά έχω πάει κ αμέτρητες φορές ζάκυνθο.:tongue:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ενα θα σου πω.. κλαιω απο τα γελια!!!!!!!!!!

πάμε για ύπνο καλέ!

κ τώρα που το θυμηθηκα.

η κατερίνα που είναι?

χρωστάει μοχιτάκι. θα ανέβω κάποια στιγμή πέστε της οι φατσοβιβλιοφάγες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

τζινι θα ρωτησω και θα σου πω..

οι κεφαλονιτες μια μουρλα την εχουν αλλα ειναι και που θα πεσεις...

αχ φετος δεν θα παω καθολου και μου λειπει..

ζακυνθο εχω να παω πολλα χρονια..

αντε πηγαινε για υπνο γιατι αυριο θα τρεχεις παλι με τα μικρα.. εγω με τοση ξαπλα που να μου κολλησει υπνος..

tJYkp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!

Με βρίσκω κεφάτη σήμερα παρόλο το χάλι μας είμαστε καλά!!!

ααα περίπου...ο σύζυξ ξενιτεύτηκε για δουλειά, μια εβδομάδα μόνη μου και πολύ στεναχωριέμαι που το μεσημέρι θα πρέπει να εξηγήσω στα μικρά νουνουκάκια ότι ο μπαμπάς λείπει. Καμιά ιδέα; να είμαι απόλυτα ειλικρινής λέτε;

Λαερτίνι καλώς ήρθες; επιφυλάσσομαι ότι θα τα πούμε από κοντά!!!

Kοριτσάκι αυτό που περιγράφεις είναι κολικοί, κλάμα χωρίς εμφανή λόγο, συγκεκριμένη απογευματινή ώρα και 2ωρο.

Μόνο αγκαλίτσες και θηλασμό. Μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα

Σε περιμένουμε jas να μας πείς τα νέα σου, από το πάρτυ και τον ΜΠΟΥΦΕ!!!

Πολλά έχω επίσης να πω και να σχολιάσω αλλά τι να πρωτοθυμηθώ την τρελάρα μου!!

tzini δε σε θέλει νομίζω....

το αυλάκι που είναι για μπάνιο; επίσης σε κοντινές παραλιές αθήνα που πάτε, δώστε καμιά ιδέα;

evizogr μα είναι δυνατόν να αφήνουν τα μαιμουδάκια να τα πλησιάσει ο κόσμος; ζωάκια είναι τι θα κάνουν θα αντιδράσουν. Περαστικά στον μικρούλη...

Chemin οι καροτσοβόλτες είναι μάστ και γενικότερα συνηθιζουν τα μωράκια, τζεμ και εσύ μην παραιτείσαι...μην τα μάθετε μέσα, δεν παλεύονται!!!

duckface άμα ρθείτε προς τα δω κυρά μου να μου πείτε και μένα!!!!χεχε

τσούρμο πάλι!!

θα σχολιάσω τα υπόλοιπα στη συνέχεια.........

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερεεεεεεεςςςς!!!!!!!!!

πω πω με οσα γραψατε τι να πρωτοσχολιάσω...

tzini για κεφαλλονια θα ελεγα μια παραλια μου αρεσε παααρα πολύ..το Φωκι!Ειναι μετα το Φισκαρδο και δεν την ξερουν πολλοί... Μολις πηγαμε σ αυτη κολλησαμε τοσο πολύ που δε μας αρεσε καμια αλλη τοσο. Μεναμε στο καμπινκ Σαμη εκει κοντα εχει μια ωραια παραλια αλλα δε θυμαμαι ονομα. To Αργοστολι ειναι γουβα και συνηθως εχει πολύ ζεστη..

Και η Ιθακη γλυκα ειναι!!!!! Ααααχχχχ διακοπες!!!!!!!!

Βεβαια ειδικος ειναι η Εβελινα.

Τι επαθες κι εσυ κοριτσι με τις πισινες!!! Τους αρεσει το νερο και αφηνονται τα πουλακια μου...κι εμενα ο μεγαλος στο νιπτηρα μου τα εκανε χτες που τον ειχα βαλει για δροσια.

νουνουκα τι λεει στη δουλεια??

Να πεις στα ζουζουνια την αληθεια...ετσι κι αλλιως μια εβδομαδα δεν ειναι πάααρα πολύ..

Λες να μαθουν μεσα και να γινουν Μογληδες τα μωρα:tongue: Ωιμε!!

evizogr νομιζω το ενστικτο σου λεει τη αληθεια...αφου βλεπεις βελτιωση θα γινουν ολα στην ωρα τους....ειναι οπως μερικα παιδακια αργουν να μιλησουν και μετα πολύ γρηγορα λυνεται η γλωσσα τους και τα λενε ολα!

Για το παιδακι τι να πω....ε οχι να το βρεις και απο μαιμού!! Θελει πολύ προσοχη...

Τα τζεμτζεμια κοιμηθηκαν 10:30-3:30...οκ μου φανηκε μην τα θελω κι ολα δικα μου...και μετα πάλι 7:30 για μαμ.

Ευχαριστω ολες για τη διαγνωση... μου αρεσει να ξερω οτι εχει κολικους παρα να αγχωνομαι τι φταιει...Νομιζα οτι επρεπε να μαζευει και τα ποδια.

Τεσπα, πολύυυυ ζεστη σημερα!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ψηθουμεν!! Τα μωρα ολο με τοπ παμπερς ειναι. Κι η ερμη μανα να ιδρωκοπαει...σιδερωσε και ρουχα κι εκανε ενα μπανακι στον ιδρωτα σουπερ.

ΤΑιζω και παω για δουλειες στο κεντρο...η βολτα να σημειωθει στα πρακτικα παρακαλώ:tongue: Μηπως να παρω κι ενα μαγιουδακι να χωραει το στηθος Παμελα μπας και ριξω καμια βουτια?????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα με καύσωνα :oops: θα βρασουμε σήμερα!

Σέβη πως είναι τα μικρα απο το εμβόλιο?εφυγε η κοκκινιλα? εγω εχω μονίμως πρησμενα πόδια :(

ΤΖΙΝΙ είσαι απίστευτη!:D φανταστική περιγραφή με την περιπέτεια της πιτσινας :tongue::P

Βρε θηρίο 38 εβδ και απο 3 κιλα πως αντεξες? εγω κοντεύω να εκραγω :P ν ακούσετε μπαμ θα ξέρετε.....!χαχα

Λες στο τέλος να έχουμε ανατροπή και να έρθουν τα πάνω κάτω στα μπεμπε?:-P

Νουνου Νομίζω είναι το καλύτερο να τους πεις την αλήθεια.

Αυτη τη στιγμη δε θυμαμαι τπτ απο τα τόσα που γραψατε.

. Είμαι περίεργη να δω πόσο βάρος έχουν πάρει τα μωρακια μου γιατι η ζυγαριά την τελευταια εβδομάδα πηρε την ανηφόρα. +2.5 χωρίς να τρώω παραπάνω.

p1Utp3.png

αλό ξανά!!

τζεμ πως να πάει η δουλειά, σερνόμαστε...το μπιγκ μπος ήρθε απο τα μέρη μας και ελπίζω να μην ακουστούν τίποτα κανόνια...

μοριτσα τι γίνεται με τις κούνιες τελικά θα τις στείλουν κανονικά ή να σπάσουμε κανένα κεφάλι;;; Μεγαλώνουν τα μωράκια, βαραίνεις και συ!!! χεχε!! υπομονή, στην ουρά είσαι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

αλό ξανά!!

τζεμ πως να πάει η δουλειά, σερνόμαστε...το μπιγκ μπος ήρθε απο τα μέρη μας και ελπίζω να μην ακουστούν τίποτα κανόνια...

μοριτσα τι γίνεται με τις κούνιες τελικά θα τις στείλουν κανονικά ή να σπάσουμε κανένα κεφάλι;;; Μεγαλώνουν τα μωράκια, βαραίνεις και συ!!! χεχε!! υπομονή, στην ουρά είσαι!!!

Μπαμ εγω, κανόνια εσυ μια χαρα αθόρυβοι είμαστε :tongue: αν δεν έχουμε νεα μέσα στη βδομάδα μπορει να ανοίξουμε κανενα κεφάλι. Τηλ σήμερα και ολο μείνετε ήσυχοι ήταν. Εμένα για ανήσυχοι μου κάνει :tongue: χαχα

p1Utp3.png

Μορνινγκ!ας ελπίσουμε σε καλά νέα από τι δουλειά σου τυρομάνα.

έφρι θα σε λέω από τούδε κ στο εξής. σκιάχτηκα.

πες την αλήθεια στα μπε μπε.

πες τε κάποια ιδέα για φαϊ αύριο.

τζεμ βγαλε τα μωρακια έξω.

εγώ τα άργησα. κ όταν είδαν αμάξι έπαθαν αμόκ.

μόρις 2μιση κιλά; κατακράτηση θα είναι.

πας ντοκ σήμερα;

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μπαμ εγω, κανόνια εσυ μια χαρα αθόρυβοι είμαστε :tongue: αν δεν έχουμε νεα μέσα στη βδομάδα μπορει να ανοίξουμε κανενα κεφάλι. Τηλ σήμερα και ολο μείνετε ήσυχοι ήταν. Εμένα για ανήσυχοι μου κάνει :tongue: χαχα

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τα μωρά χωρις κούνιες δεν έρχονται πάντως...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μορνινγκ!ας ελπίσουμε σε καλά νέα από τι δουλειά σου τυρομάνα.

έφρι θα σε λέω από τούδε κ στο εξής. σκιάχτηκα.

πες την αλήθεια στα μπε μπε.

πες τε κάποια ιδέα για φαϊ αύριο.

τζεμ βγαλε τα μωρακια έξω.

εγώ τα άργησα. κ όταν είδαν αμάξι έπαθαν αμόκ.

μόρις 2μιση κιλά; κατακράτηση θα είναι.

πας ντοκ σήμερα;

έφρι; από το ψαρονέφρι;μη μου λες κουλά, η νουνού έχει και γάλατα και στην προηγούμενη ζωή μου σίγουρα ήμουν γαλακτοφόρο ζώον....;);)

μπόμπα δεν έσκασε εδώ στα μέρη μας πάντως, να δούμε πως θα βγάλουμε το καλοκαίρι όμως!!!

ηθικόν, ακμαιότατον!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερούδια μέλλουσες και ήδη μανούλες...

Νουνού ηθικόν ακμαιότατον διαβάζω, Εμ, αν δεν το ρίξουμε στην τρελή βγαίνει; Δε βγαίνει!

Διακοπές οι υπόλοιπες για πειτε να δροσιστώ κι εγώ που θα βγαλω το Καλοκαιρι στας Αθηνας (όχι πως θα υπάρχουν χρήματα για διακοπές του χρόνου, αλλά λέμε τωρα)

Μορίτσα, πότε σου έχουν δώσει ΠΗΤ είπαμε;

Και μια ερώτηση: Είχε/έχει καμια άλλη υγρά στο μήνα μου (δλδ από 30 εβδομαδα κι ύστερα) ή να βάλω τις φωνές και να ανησυχήσω;

jYwYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...