Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή 

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλα

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μπουρλότο!

τό δίκανο! τι γράψατε πάλι ωρέ????

γυρίσατε τρελοκόριτσο???

δεν σε είχα πεί να πάρεις κουνουπιέρες κ οτι δεν πιάνουν χώρο?

βακροβαν βάζω εγώ για μολυσμένους κούνουπες.

κεφαλονιά? θα καλοπεράσεις με το μπούζί.

εδώ αυλάκι τα πάω κ η άλλη η μικρή τσουτσουράδα.... πολύυυυυυ κλάμα ρε παιδιά!!!!!!

μια χαρά κ εμείς. μόλις πριν λίγο σηκώθηκε η συλού για εμετό από βήχα.

τί στο δια πιά?

τζας ξεθεώθηκες ρε κορίτσι!!!!

για την αλλεργία συμφωνώ με φρόσω. ( η σύλια με το αυγό έκανε κ λίγο βήχα) αλλά δεν ξέρω για τα ξηροκάρπια τί ισχύει.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!! >Εμεις καλα με γκρινιτσα γιατι βγαζουμε και αυτα τα δοντια!!

JASMINI μου να τα εκατοστήσουν τα μωρακια σου,να τα δεις οπως επιθυμείς!!!

FRISOBAL πολλες φορες σε εχω σκεφτει εσενα και την tzini πως τα καταφερνετε με 3 ζουζουνια,στο νοσοκομειο γνωρισαμε μία γυναικα που είχε 3 παιδακια και γεννησε διδυμα=5!!! χαρας το κουραγιο της και το δικο σας..Ευχομαι να πας μοναχουλα Σαντορίνη ετσι βρε παιδι μου για αλλαγη!

:shock::shock:

πέφτω κάτω τα ανάσκελα τώρα!!!!!

θα το είχα ράψει!

δεν μας είπες/έστειλες σε ποιά πριοχή νοίκιασες καλέ κ πόσο το μαλλί??

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μπουρλότο!

τό δίκανο! τι γράψατε πάλι ωρέ????

γυρίσατε τρελοκόριτσο???

δεν σε είχα πεί να πάρεις κουνουπιέρες κ οτι δεν πιάνουν χώρο?

βακροβαν βάζω εγώ για μολυσμένους κούνουπες.

κεφαλονιά? θα καλοπεράσεις με το μπούζί.

εδώ αυλάκι τα πάω κ η άλλη η μικρή τσουτσουράδα.... πολύυυυυυ κλάμα ρε παιδιά!!!!!!

μια χαρά κ εμείς. μόλις πριν λίγο σηκώθηκε η συλού για εμετό από βήχα.

τί στο δια πιά?

τζας ξεθεώθηκες ρε κορίτσι!!!!

για την αλλεργία συμφωνώ με φρόσω. ( η σύλια με το αυγό έκανε κ λίγο βήχα) αλλά δεν ξέρω για τα ξηροκάρπια τί ισχύει.

Αμάν Τζίνι δεν θα ησυχάσετε πια;;;;;

Τα είπες εσύ αλλά ποιος σε άκουσε για τις κουνουπιέρες;

Σοβαρά όμως το κουνούπι μπορεί να σε τσιπήσει και μέρα, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Θυμάστε πριν λίγο καιρό που πήγαμε το Χριστ΄νοσοκομείο και του ανοίξαμε το τσίμπημα που είχε πολύ πύον;

Πήρε και αντιβίωση τότε.

Η αλλεργία στους ξηρούς καρπούς είναι από τις χειρότερες. Κάνει και πρήξιμο. Ο Χριστ. έχει και στο αυγό και στους ξηρούς καρπούς. Πέρισυ είχε φάει ο Φίλ λίγη μερέντα και μετά ακούμπησε το ψωμί του Χριστ. σκουπισμένο εντωμεταξύ και τουμπανιασε ο ταλαίπωρος. Προσοχή και στα ίχνη.

Κλείσατε Τζίνι για διακοπές;

Γεια σας βρε κοριτσια και απο εμενα. Πολυ ζεστη σημερα. Χωρις κλιματιστικο δεν βγαινει. Ιδρωνουν τα ταλαιπωρα και γκρινιαζουν.

Να σας ρωτησω... Απο φρουτα εποχης τι δινετε; τι να βαλω για να λιωσει η κρεμα; πεπονακι και καρπουζι;

Εμενα τα μικρα μου γενικα εχουν μεινει λιγο πισω νομιζω. Γεννηθηκαν και ενα μηνα νωριτερα και μικρουλια σε βαρος σχετικα. Τωρα εχουν αρχισει σιγα σιγα και σηκωνονται. Η μικρη ειναι πιο σταθερη και κακαριζει που τα καταφερνει. Ο μπεμπης παλι εχει πιο νευρο αλλα απο μικρουλι ακομα ηταν πιο ατσαλο. με ειχε.αγχωσει και ο γιατρος τον προηγουμενο μηνα οτι και καλα αν δεν σηκωθουν να τα παω σε ορθοπεδικο και φρικαρα. Ευτυχως ειδα μεγαλη εξελιξη και εχω ηρεμησει λιγακι. Τελικα μου φαινεται δεν θα ακουω κανεναν. Καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο.

Α καλα να σας πω και το κουλο που ακουσα σημερα. Ειχε παει η κουμπαρα μου στο αττικο με τον μικρο της, εχει κατι μαιμουδακια λεει που τα χαιδευεις και τα παιρνεις αγκαλια και πηγε ο μικρος της και τραβηξε απο την ουρα ενα και τα πηρε η μαιμου και το.δαγκωσε. Το τρεχανε το παιδι. Ασε που ετρεχε πολυ αιμα και τρομαξαν να το σταματησουν. Οποτε μανουλες οποια παει προσοχη στις μαιμουδες...

4o4op3.png

τι κανετε κοριτσια?

μοριτσα και βολτα στην παραλια σημερα τα μικρα??? α καλα δεν παιζεσαι..

λαερτα οτι πληροφορια θες για την κεφαλονια πες μου.. ξερω σχεδον τα παντα.. δεν ειναι ολες οι παραλιες πολυ παγωμενες.. εχει και καποιες σχετικα ζεστες..

sevi το αγορακι σου κανει συμπαρασταση στο παιδακι που κλαιει???

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

σέβη πάλι καλά που δεν άρχισαν την γκρίνια με τόσο κόσμο.

θα πάτε διακοπάς εσείς μανάρι?

πάπια δεν έκλεισε τίποτις ακόμα.

από αύριο θα παίξουμε με ένα γραφείο.

ακάδημος. το έχετε ακούσει κόρες?

πόσο θα κάτσετε κάτω?

τζεμ, μια χαρά ανοίξαν ωράριο ύπνου.

κάπως έτσι είχαν ξεκινήσει, με τέτοιο ωράριο εννοώ κ τα δικά μου.

λίγο πιό μικρά από τα δικά σου να ήταν κ ο κόσμος όλος.

κωλικοί μου κάνουν αυτό που γράφεις (η ντοκτορέσα που είμαι:tongue:)

βρε άντε πάνε τις βόλτες σου, όποτε μπορείτε!

δεν ξέρω αν θα έρθουμε κατα κεί τελικά, θα δείξει τις επόμενες μέρες.

εβελίν κ εγώ όπως το έγραψες νόμιζα προς πάτρα πλευρά πως ήσουν.

ωραία η μπουμπού! του ρίχνει στα αυτιά από τώρα!

μέχρι το μπαλκόνι κ την καρέκλα σε ανάκληση κορίτσι.

φρόσω μόνη σου??? θα πάθω κατάθλιψη ρε!!!!!!!

τί αντάλλαγμα θα μπορούσε να ζητήσει?

διακοπές 3 μέρες?

στο αμάξι βλέπω μια χαρά περνάτε!:tongue:

δηλ. όταν ξεκινήσουν κ μιλάνε κ τα δικά μας θα έχω ωτασπίδες στο αμάξι?

σελεστίνο :shock:

τέλος καλό όλα καλά με την σούπερ τούμπα.

πώς ρε γμτ έσκασε με το κεφάλιι? θε είχε παθει πανικό!

μήπως θα σε βόλευε να τον έβαζες λοξά στην αλλαξιέρα?

αν του έδινες καμιά κυδουνίστρα να του αποσπά την προσοχή κ το χορό αλά κοκορέτσι στυλ???

κάπτεν στην ποντοπόρα ακτοπλοϊα είναι ο σύζυξ.

απλά τον πήραν για να πάει πιο νωρίς μέσα, ενώ δεν έιχαν συνενοηθεί για τέτοιες ημ/νίες κ ο λόγος που επικαλέστηκε ο άλλος συνάδερφος που ήθελε να βγεί ήταν απλά για γέλια.

οπότε θα κάτσει μέχρι τέλος του μήνα ο χασμπάνος.:D

σεμιν με γειές το μαλλί.

πώς ήταν το χωριό? καλό? από εμπόρευμα τι λέει?

είχε κόσμο? θέλουμε να πάμε με τα παιδιά, αλλά δεν μπορω το συνωστισμό.

έδωσες κρέμα τελικά με τέτοιο κάυσωνα?

μη ξεχνάς να δίνεις κ λίγο νεράκι, που δεν θα το πιούν λογικά αμέσως.

μορίτσα λουτράκι?? μια χαρά!!!!! άνετο το τουτού στην εο ε?

μου θύμισες μια φορά (προ αμνημονεύτων ετών κ πάλι) είχαμε πάει για καζίνο/ποτό με παρέα. η μισή παρέα μπήκε, αλλά εγώ έφαγα πόρτα. ζήτησαν ταυτότητα. δεν είχα κ δεν ήμουν 24 ετών (κάτι τέτοιο)

φρίκη ο γκόμενος!

να σας πώ τώρα που το θυμήθηκα μόρις κ έβελιν.

κ εμένα η ελπίδα ήταν σταθερά από πάνω.

μέχρι που στην 36η έκανε το μπάμ ο άλεξ κ ήρθε πάνω:shock:

νάκιους μπράβο σας για το νέο κατόρθωμα:D!

καλό κυνήγι τώρα!

κ τώρα που είπα κυνήγι.

καμία συνταγή εμπειρίας για αγριογούρουνο έχουμε?

μαρινάρισμα μαγείρεμα κλπο? τζας? νάκι? άλλος?

μου είχε φέρει ο φάδερ πριν κάποιους μήνες κ είναι σταθερά στην κατάψυξη.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας βρε κοριτσια και απο εμενα. Πολυ ζεστη σημερα. Χωρις κλιματιστικο δεν βγαινει. Ιδρωνουν τα ταλαιπωρα και γκρινιαζουν.

Να σας ρωτησω... Απο φρουτα εποχης τι δινετε; τι να βαλω για να λιωσει η κρεμα; πεπονακι και καρπουζι;

Εμενα τα μικρα μου γενικα εχουν μεινει λιγο πισω νομιζω. Γεννηθηκαν και ενα μηνα νωριτερα και μικρουλια σε βαρος σχετικα. Τωρα εχουν αρχισει σιγα σιγα και σηκωνονται. Η μικρη ειναι πιο σταθερη και κακαριζει που τα καταφερνει. Ο μπεμπης παλι εχει πιο νευρο αλλα απο μικρουλι ακομα ηταν πιο ατσαλο. με ειχε.αγχωσει και ο γιατρος τον προηγουμενο μηνα οτι και καλα αν δεν σηκωθουν να τα παω σε ορθοπεδικο και φρικαρα. Ευτυχως ειδα μεγαλη εξελιξη και εχω ηρεμησει λιγακι. Τελικα μου φαινεται δεν θα ακουω κανεναν. Καθε παιδι εχει το δικο του ρυθμο.

Α καλα να σας πω και το κουλο που ακουσα σημερα. Ειχε παει η κουμπαρα μου στο αττικο με τον μικρο της, εχει κατι μαιμουδακια λεει που τα χαιδευεις και τα παιρνεις αγκαλια και πηγε ο μικρος της και τραβηξε απο την ουρα ενα και τα πηρε η μαιμου και το.δαγκωσε. Το τρεχανε το παιδι. Ασε που ετρεχε πολυ αιμα και τρομαξαν να το σταματησουν. Οποτε μανουλες οποια παει προσοχη στις μαιμουδες...

evi νωρις δεν ειναι να σε αγχωνει ο γιατρος? συμφωνω οτι καθε παιδακι εχει τον ρυθμο του.. ειδικα αν εχει γεννηθει λιγο νωριτερα.. στις ποσες εβδομαδες γεννησες? και τι βαρος ειχαν τα μωρα?

καλε τι ηταν αυτο που ειπες με το αττικο?? επαθα πλακα τωρα.. πρωτη φορα ακουσα κατι τετοιο.. ειναι καλα το παιδακι τωρα?

tJYkp3.png

evi νωρις δεν ειναι να σε αγχωνει ο γιατρος? συμφωνω οτι καθε παιδακι εχει τον ρυθμο του.. ειδικα αν εχει γεννηθει λιγο νωριτερα.. στις ποσες εβδομαδες γεννησες? και τι βαρος ειχαν τα μωρα?

καλε τι ηταν αυτο που ειπες με το αττικο?? επαθα πλακα τωρα.. πρωτη φορα ακουσα κατι τετοιο.. ειναι καλα το παιδακι τωρα?

Κοιταξε σε σχεση με αλλες κοπελες εδω θα πρεπει να γεννησα ψιλονορμαλ. Στις 35 και ηταν 2200 και 2500. Βασικα το χω παρει αποφαση οτι δεν πρεπει να αγχωνομαι τοσο ειδικα αφου βλεπω οτι εχουν εξελιξη. Εχω καταλαβει οτι οσο αγχωνομαι εγω τοσο το περναω και στα μωρα μου. Αλλα μανα ειμαι τι να κανω... Θα το δεις κι εσυ με το καλο.

Ο μικρουλης καλα ειναι απλα πρεπει να τρομαξε. Δεν τον προλαβαν και την εκανε την σκανδαλια του.

4o4op3.png

Αμάν Τζίνι δεν θα ησυχάσετε πια;;;;;

Τα είπες εσύ αλλά ποιος σε άκουσε για τις κουνουπιέρες;

Σοβαρά όμως το κουνούπι μπορεί να σε τσιπήσει και μέρα, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Θυμάστε πριν λίγο καιρό που πήγαμε το Χριστ΄νοσοκομείο και του ανοίξαμε το τσίμπημα που είχε πολύ πύον;

Πήρε και αντιβίωση τότε.

Η αλλεργία στους ξηρούς καρπούς είναι από τις χειρότερες. Κάνει και πρήξιμο. Ο Χριστ. έχει και στο αυγό και στους ξηρούς καρπούς. Πέρισυ είχε φάει ο Φίλ λίγη μερέντα και μετά ακούμπησε το ψωμί του Χριστ. σκουπισμένο εντωμεταξύ και τουμπανιασε ο ταλαίπωρος. Προσοχή και στα ίχνη.

Κλείσατε Τζίνι για διακοπές;

έχει βγάκει κ η ελπίδα 2 σπυράκια (πλάτη-μπούτι).

τί είναι δεν ξέρω, αλλά έβαλα βακτροβαν.

γενικά με το πού τα βγάζω αυλή βάζω αφρό φρεζυ. έχω κουνούπια έξω, αλλά οι σίτες μέσα είναι σωτήριες!

ακόμα δεν κλείσαμε.....

το πεπόνι είναι λίγο βαρύ κ συνήθως μετά το χρόνο το βάζουν.

με άφηνε ένα κύβο μόλις να βάζω σε αυτή την ηλικία.

βάλε βερύκοκο κ γερμά. ένα κάθε φορά οκ? τα ξέρεις?

τα δίδυμα είναι συνήθως πιό πίσω, πόσο μάλλον πρόωρα δίδυμα. για τη σύσταση του δόκτορα λέω.

πόσο ήταν ο μικρός που δαγκώθηκε? κ τί του κάναν στο νοσοκομείο?

ρώτα να μα πείς να ξέρουμε.

τι κανετε κοριτσια?

μοριτσα και βολτα στην παραλια σημερα τα μικρα??? α καλα δεν παιζεσαι..

λαερτα οτι πληροφορια θες για την κεφαλονια πες μου.. ξερω σχεδον τα παντα.. δεν ειναι ολες οι παραλιες πολυ παγωμενες.. εχει και καποιες σχετικα ζεστες..

sevi το αγορακι σου κανει συμπαρασταση στο παιδακι που κλαιει???

εβελιν από κεφαλονιά είσαι?

έχω πάει 3 φορές. ωραίο νησί, αλλά προτιμώ ζάκυνθο:tongue:.

πού είναι ζεστές καλέ? μακρύ γυαλό?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

εβελίνα πέρναγα πάλι από αυλάκι τις προάλλες κ έπεσε ο μάτος μου πάνω στην ταμπέλα: συγκρότημα νηρηίδες νεοικιάσεςι κλπο.

στο νετ πουθενά οι τύποι.

έλεος. είπα κ εγώ στην αναβροχιά καλό είναι κ το χαλάζι στην αττική, αλλά τπτ δεν βρίσκω.

έβιζ θα βρουν το ρυθμό τους.

κ εγώ που γέννησα 38+1, σχεδόν 3 κιλά έκαστο, καθυστέρησαν σε αρκετά πράγματα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

2.5 ειναι και απλα του το καθαρισαν κ το εδεσαν με γαζα. Μιλησαν κ με τον κτηνιατρο και τους ειπε οτι ηταν εμβολιασμενη η μαιμου και δεν χρειαζεται κατι αλλο. Και να φανταστεις ειναι ηρεμο παιδακι γενικα δεν κανει τρελες.

4o4op3.png

τζινι σας μπερδεψα ολες ε? αυλακι μερια μενω και εχω φρικαρει που κοιταζω την θαλασσα μονο απο το μπαλκονι...

κλαίνε οι χήρες, κλαίνε κ οι παντρεμένες!!!!!

εγώ βλέπω το δρόμο κ αυτόν με το ζόρι κ ακούω μηχανάκια βζίν βζίν!

α! κ σκυλιά.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

2.5 ειναι και απλα του το καθαρισαν κ το εδεσαν με γαζα. Μιλησαν κ με τον κτηνιατρο και τους ειπε οτι ηταν εμβολιασμενη η μαιμου και δεν χρειαζεται κατι αλλο. Και να φανταστεις ειναι ηρεμο παιδακι γενικα δεν κανει τρελες.

να σου πώ τώρα οτι εγώ δεν θα τους είχα εμπιστοσύνη?

τεστ για λύσσα πως κάνουν σε μικρά παιδιά, ξέρουμε κόρες?

φτου φτου μακριά μας, μη βρεθούμε σε αυτή τη φάση, αλλά να ξέρουμε 5 πράγματα.

τίποτις άλλο που πρέπει να φοβόμαστε από δάγκωμα 4ποδου ζώου?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κοιταξε σε σχεση με αλλες κοπελες εδω θα πρεπει να γεννησα ψιλονορμαλ. Στις 35 και ηταν 2200 και 2500. Βασικα το χω παρει αποφαση οτι δεν πρεπει να αγχωνομαι τοσο ειδικα αφου βλεπω οτι εχουν εξελιξη. Εχω καταλαβει οτι οσο αγχωνομαι εγω τοσο το περναω και στα μωρα μου. Αλλα μανα ειμαι τι να κανω... Θα το δεις κι εσυ με το καλο.

Ο μικρουλης καλα ειναι απλα πρεπει να τρομαξε. Δεν τον προλαβαν και την εκανε την σκανδαλια του.

μια χαρα γεννησες καλε... εγω θα ειμαι ευτυχισμενη αν γεννησω σαν κ εσενα.. οπως ειπες εφ'οσον τα παιδια εχουν εξελιξη δεν νομιζω οτι χρειαζεται να αγχωνεσαι...

έχει βγάκει κ η ελπίδα 2 σπυράκια (πλάτη-μπούτι).

τί είναι δεν ξέρω, αλλά έβαλα βακτροβαν.

γενικά με το πού τα βγάζω αυλή βάζω αφρό φρεζυ. έχω κουνούπια έξω, αλλά οι σίτες μέσα είναι σωτήριες!

ακόμα δεν κλείσαμε.....

το πεπόνι είναι λίγο βαρύ κ συνήθως μετά το χρόνο το βάζουν.

με άφηνε ένα κύβο μόλις να βάζω σε αυτή την ηλικία.

βάλε βερύκοκο κ γερμά. ένα κάθε φορά οκ? τα ξέρεις?

τα δίδυμα είναι συνήθως πιό πίσω, πόσο μάλλον πρόωρα δίδυμα. για τη σύσταση του δόκτορα λέω.

πόσο ήταν ο μικρός που δαγκώθηκε? κ τί του κάναν στο νοσοκομείο?

ρώτα να μα πείς να ξέρουμε.

εβελιν από κεφαλονιά είσαι?

έχω πάει 3 φορές. ωραίο νησί, αλλά προτιμώ ζάκυνθο:tongue:.

πού είναι ζεστές καλέ? μακρύ γυαλό?

ναι απο κεφαλονια ειμαι.. εκει εχω μεγαλωσει.. ο μακρυς γυαλος δεν ειναι και πολυ ζεστος αλλα δεν τον συνηστω κιολας για μωρα.. εχει καποιες παραλιες που ειναι πιο χαλαρες.. αναλογα απο ποια μερια του νησιου μενεις γιατι ειναι και μεγαλο.. βεβαια οι περισσοτερες ειναι κρυες οντως αν κ εγω τις εχω συνηθισει..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...