Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, anemoni9 είπε:

Κορίτσια, καλημέρα, τα φώτα σας! Στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω εξωσωματικη, από 2η μερα 225 gonal και την 6η μέρα cetrotide. Ο γιατρός μου είπε ότι 7η, 9η και 11η μέρα θα πάω για υπερηχο. Δεν μου είπε κάτι για να κανω ε2 κλπ πριν ξεκινήσω τη διεγερση. Δεν ξέρω αν θα μου πει κάτι όταν ξαναμιλήσουμε, μου είπε μόλις μου έρθει η περίοδος να του τηλεφωνήσω. Αν δεν μου πει κάτι για ορμονολογικες να ανησυχήσω, να του πω ότι θέλω να τις κανω; 

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή κορίτσι μου 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κι όμως είμαι ακόμα εδω, κοντεύω να πείσω κάτω απο την νύστα αλλα παλεύω να αντέξω.

Ο μικρός μια χαρα φαίνεται προς το παρόν.

Evelina λες; Κι όμως φοβάμαι μην του έρθει αναγούλα στον υπνο...

Υπομονη κανένα δίωρο και μετα θα ξύπνησω τον σύζυγο να κρατάει τσιλιες να κοιμηθώ κι εγω κανένα δίωρο....

Νυσταζωωωωωωωωω όμως προτεραιότητα έχει το μαναράκι μου!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλη σας μέρα!!! Χτες βραδυ είχαμε μαζωξη? εμεις πήγαμε μια βόλτα ίσα με το λουτρακι το βραδυ για να χαρεί το παιδι το τουτου. :tongue:

Λαερτα καλώς ήρθατε και του χρόνου περισσότερες και καλύτερες διακοπουλες!!!! Συγχαρητήρια που το τολμησες κιόλας :P εγω πιστεύω διακοπές σε 2 χρόνια πρώτα ο Θεός! Πέρυσι καλα αλητεψαμε λες και το ξέραμε :D:D

Τζασμιν και γω πιστεύω πως ανακατευτηκε απο την σοκολάτα. Αν ήταν αλλεργικο μέσα σε 2 ώρες το πολυ θα είχε γίνει χάλια. Ελπίζω να κοιμηθηκες καθόλου γιατι έχεις τρέξιμο σήμερα. Καλα να περάσετε!!!!

Duck με το καλο και τα δευτερα βαφτιστηκα!!

Εβελινα πως τα κατάφερε η μπεμπα και του ρίχνει του μπεμπη σε βάρος? απο τώρα τον εκμεταλλεύεται :tongue:

p1Utp3.png

Καλημέρα! Τι ζέστη που χει πάλι!!

Λοιπόν χτες η βόλτα πήγε πολύ καλά. Τις βάλαμε στο καροτσάκι και βολτάραμε στο εκπτωτικό χωριό. Όταν ήρθε η ώρα για να φάνε αράξαμε σε ένα παγκάκι, ετοιμάσαμε γάλα και ταϊσαμε. Γενικά δεν γκρίνιαζαν. Σε ένα μαγαζί μαζεύτηκε πολύς κόσμος από πάνω τους και εκεί λίγο η μικρή πήγε να τσιρίξει αλλά το ξεπεράσαμε. Μόνο που δεν βρήκα τίποτα να πάρω εκτός από δύο μπλουζάκια για κάθε μέρα. Κάτι καλό για το γάμο που ήθελα δεν... Περιττό βέβαια να πω πως γυρίσαμε παααρα πολύ κουρασμένοι. Οι μικρές φάγανε ελάχιστα και ξεράθηκαν και το ίδιο και μεις... κοιμηθήκαμε στον καναπέ και μετά τις ξυπνήσαμε για να φάνε τελευταίο γεύμα και να πάμε να κοιμηθούμε. Η μεγάλη ακόμα δεν έχει ξυπνήσει για πρωινό όπως και ο μπαμπάς της! :D

Moritsa πήγατε και βολτούλα! Τι ωραία!!

Gemini σε καταλαβαίνω. Είναι και μικρά τα δικά σου ακόμα. Μπορείς να ετοιμάζεσαι για μια μικρή βολτούλα αρχικά και βλέποντας και κάνοντας.

Duck με γεια τα βαφτιστικά της κόρης!! Άντε με το καλό και του υιού τώρα!!! Εμείς πότε θα τις βαφτίσουμε οεο;;;;

Jasmini πέρασες δύσκολη νυχτα ε;; Ελπίζω να κατάφερες να κοιμηθείς λίγο.

Εβελίνα ευχαριστώ πολύ!!!

Σήμερα υποτίθεται πως θα ξεκινήσουμε κρέμα.. Πολύ αμφιβάλω αν θα φάνε έστω και μια κουταλιά με τέτοια ζέστη!! Πάω να ξυπνήσω την άλλη μισή οικογένεια να δούμε τι θα κάνουμε!!

Φιλάκια!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

καλημερα!

Jas να τους χαιρεσαι!!!!!

Λαερτα ποτε πηγες-γυρισες,ειδηση δεν πηρα!!!πως τους φανηκε η θαλασσα?

εμενα εξακολουθουν και κανουν μπανιο μονο αγκαλια,την κουλουρα δεν την θελουν.

και μετα τρωμε στην παραλια φρουτα και τοστακι με τυρακι.Να κραταω εγω το ροδακινο και αυτα να βαζουν ολη τη μουριτσα τους μεσα!!Για τρελο πασαλημα!!!:tongue::D

κοριτσια εχω νεο:ο μεγαλος μου ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πριν 3 μερες,βεβαια εχουμε φαει 2-3 καλες τουμπες αλλα ευτυχως το ξεχασαμε γρηγορα.Ο μικρουλης ακομα οχι,μονο αν του κρατας το χερακι.Στην ωρα του ομως..

αχ,εχουν πολυ πλακα τωρα αλλα και πολυ κυνηγι!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημερούδια!!

Jas ησουν αγρυπνος φρουρος χτες..ελπιζω αυτη την ωρα να κοιμάσαι για να εχεις δυναμεις στο παρτυ και να το χαρείς!! κι εγω πιστευω η αλλεργια δειχνει σχετικά γρηγορα, δε θα ειναι τιποτα.

Εβελινα μπερδευτηκα μαλλον:oops: ΞΕχασα να σου πω και μπραβο για την εξεταση και για την τσουπωτη μπεμπα!

moritsa ξεπορτισες κι εσυ πουλάκι μου ...και καλά για το τουτου εσυ δεν ηθελες!:tongue:

naki συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!! Καλα κυνηγητα ευχομαι τωρα!! Φανταζομαι ομως πόσο θα καμαρώνεις;) Κανετε και τα μπανια σας, μπραβο και πάλι μπραβο!!

chemin ειναι και κοριτσια τα πηγες και για ψωνια γιατι να γκρινιάζουν?? Σε λιγο καιρο θα σε παρακαλανε αυτες κι εσυ δε θα θες!:tongue: Καλες βολτες τωρα! Ναι τα δικα μου ειναι μικρα μαλλον ακομα...

παπιτσα δε θυμαμαι τι ρωτησα...τοσα πολλά που ρωταω χανω τον λογαριασμο!

Να πηγαινω λες ε? Παντως παλι χτες ο μικρος το βραδακι το ιδιο σπαραχτικο κλαμα-νευρο. Γενικα η ωρα 8-10 ειναι η χειροτερη τους...αλλά ο μικρος δεν παιζεται. Ουτε κι εκεινος δεν ξερει τι θελει νομιζω. Εκτος και αν ποναει χωρις να μαζευει ποδαρακια.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα

jasmini κοιμηθηκες καθολου? ο μικρουλης σου ειναι καλα? ευχομαι να περασετε τελεια αποψε!!!

moritsa εκανες βολτιτσα ε? μπραβο κοριτσακι μου.. καλα εκανες.. οσο για την μπεμπα απο την πρωτη φορα που πηγαμε για υπερηχο κανει τα δικα της.. σε καθε υπερηχο κανει κατι για να τραβαει την προσοχη και ασχολουμαστε περισσοτερο μαζι της.. οσο για τον μπεμπη τον εχει ταραξει στην κλωτσια.. χαχαχχα

chemin αφου σας πανε οι βολτες τωρα που πηρατε αερα να τις συνεχισετε...

naki περπατησε το αγορακι σου?? μπραβο!!!!! σιγα σιγα θα περπατησει και ο αλλος και μετα ποιος στην χαρη σου!!!

tJYkp3.png

moritsa ξεπορτισες κι εσυ πουλάκι μου ...και καλά για το τουτου εσυ δεν ηθελες!:

:D:D:D ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του?????

Το παρακανα και σήμερα. Τα παιδια έκαναν την εμφάνιση τους στη παραλια και βούτηξα τα πόδια μου στη θάλασσα!!! Βέβαια τώρα δεν εχω πόδια!

Πάλι καλα που το μαρτύριο κρατάει 8-10! Αλλα αν συνεχιστεί καλο είναι να το πεις στο παιδιατρο.

Εβελινα και μένα η μπεμπα είναι απο πάνω και του ρίχνει χαχα!

Naki καλο κυνηγητό!

p1Utp3.png

Παντως παλι χτες ο μικρος το βραδακι το ιδιο σπαραχτικο κλαμα-νευρο. Γενικα η ωρα 8-10 ειναι η χειροτερη τους...αλλά ο μικρος δεν παιζεται. Ουτε κι εκεινος δεν ξερει τι θελει νομιζω. Εκτος και αν ποναει χωρις να μαζευει ποδαρακια.

Kοριτσάκι αυτό που περιγράφεις είναι κολικοί, κλάμα χωρίς εμφανή λόγο, συγκεκριμένη απογευματινή ώρα και 2ωρο.

Μόνο αγκαλίτσες και θηλασμό. Μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

:D:D:D ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του?????

Το παρακανα και σήμερα. Τα παιδια έκαναν την εμφάνιση τους στη παραλια και βούτηξα τα πόδια μου στη θάλασσα!!! Βέβαια τώρα δεν εχω πόδια!

Έλα μην παραπονιέσαι βούτηξες τα πόδια σου.

Νάκι μπράβο για τον μικρούλη σου που έκανε τα πρώτα του βηματάκια. Τί όμορφες στιγμές!

Ντακ για πες πώς είναι τα βαπτιστικά;

Τζας η αλλεργία κάνει κοκκινίλες σε όλο το σώμα. Μάλλον του έπεσε βαρύ το γλυκό. Αν καμιά φορά πιστεύεις ότι μπορεί να είναι αλλεργικό δώσε 2,5μλ αταράξ να είσαι σίγουρη.

ΝΑΚΙ συγχαρητηρια!!! Περπατησε το αγορακι σου:tongue:.Θυμαμαι που μου ελεγαν οταν περπατησουν χαθηκες!! και ομως σωθηκα,γιατι ειναι πιο ανεξαρτητοι,βεβαια το καλο είναι οτι ο μεγαλος περπατησε 12μηνων και ο μικρος αν θυμαμαι καλα 15+,οποτε είχα τον χρονο να τους βοηθαω σταδιακα!

Διαφημίσεις

Καλησπερα......

Celestine οι δικοι μου απο 4 μηνων ξυπνανε τα βραδυα με πονακια απο τα δοντια τους....απο κρεμες εβαζα mundisal,που δεν υπαρχει πια....

Τωρα βαζω frezyderm,inaden κ bexident bebe....

Για λιγο τα ανακουφιζει......

Chemin καλες βολτες με τις μικρες σου!!! πια θα το ευχαριστιεστε κ εσεις.....ηρεμουν κ αυτα με την αλλαγη!!!

Τρελοκοριτσο διακοπες ησουν κ ανησυχησα που σε χασαμε!!!!!!!!:tongue:

Αχ μωρε τι επαθε η μικρουλα σου; ειναι καλυτερα τωρα; εμας η παιδιατρος μας ειχε δωσει την elocon,οταν τα τσιμπησει κουνουπι.....

Δεν θα πατε αλλου; ηρθαν οι κουμπαροι σας;

Φροσακι σε ζηλευουμε.........τι να λεμε τωρα;

Οσο για τους μικρους σου απορω με την ψυχραιμια σου!!!

Jas ελπιζω να περασατε υπεροχα στο παρτυ σας σημερα.....περιμενουμε νεα!!! το παιδι ειναι καλυτερα;

Παπιτσα πες τι διαλεξατε;;;; ειδικα για τα κοριτσακια εχουν υπεροχα πραγματα!!!!!!

Moritsa πως εισαι; τα ποδαρακια σου;

Περασατε ωραια στο Λουτρακι; το ευχαριστηθηκες;

Naki συγχαρητηρια.....καλα τρεχαματα!!!!!!

Απο ποτε ξεκινησαν να στεκοντε ορθιοι στο παρκο;

Gemini κ εμενα πονακια κολικουν μου θυμιζουν......ειδικα η ωρα!!!μα ρολοι το ειχαν κ ξεκιναγαν το κλαμα......

Evelina τσουπωτη θα σας βγει η μπεμπα!!!!!! κ ο μπαμπας απο τωρα ξετρελαμενος; ε που να τα δει κιολας!!!

Zitaki για πες....εμενα με εχουν αγχωσει αρκετα με το περπατημα...που φυσικα κανενα δεν εχει διαθεση.....μονο ο μικρος καθεται για ωρα ορθιος στο παρκο! κ οταν ειμαστε μαζι στο πατωμα,πιανεται απο τα ρουχα μου κ θελει να σηκωθει!!!

Εμεις την Παρασκευη καναμε το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου κ εγινε χαλια το ποδι τους απο το τσιμπημα.....κατακοκκινο κ μεγαλο πρηξιμο!

Εχθες πηγαμε σε βαφτιση ενος ανηψιου μου.....ευτυχως τα μικρα ηταν ησυχα παρολο που τα τρελαναν στις αγκαλιες πολλοι συγγενεις που τα ειδαν πρωτη φορα.....Τα ταισαμε στην ταβερνα,νυσταζε το μεγαλο κ κοιμηθηκε κανενα 10 λεπτο στο καροτσι αλλα ξυπνησε μουσκεμα....

Γυρισαμε κατα τις 11,τα καναμε μπανακι κ ξεραθηκαν!!!!!

καλημερα!

Jas να τους χαιρεσαι!!!!!

Λαερτα ποτε πηγες-γυρισες,ειδηση δεν πηρα!!!πως τους φανηκε η θαλασσα?

εμενα εξακολουθουν και κανουν μπανιο μονο αγκαλια,την κουλουρα δεν την θελουν.

και μετα τρωμε στην παραλια φρουτα και τοστακι με τυρακι.Να κραταω εγω το ροδακινο και αυτα να βαζουν ολη τη μουριτσα τους μεσα!!Για τρελο πασαλημα!!!:tongue::D

κοριτσια εχω νεο:ο μεγαλος μου ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πριν 3 μερες,βεβαια εχουμε φαει 2-3 καλες τουμπες αλλα ευτυχως το ξεχασαμε γρηγορα.Ο μικρουλης ακομα οχι,μονο αν του κρατας το χερακι.Στην ωρα του ομως..

αχ,εχουν πολυ πλακα τωρα αλλα και πολυ κυνηγι!!!!!

Πωπω!!! Τέλειο!!! Κι εγώ περιμένω πως και πως να περπατήσουν και συμφωνώ, Ζ., νομίζω θα είναι πιο εύκολα. Πάντως τώρα μου φαίνεται η πιο δύσκολη περίοδος απ'όλες ή μπορεί να φταίει ότι είμαι πάρα μα πάρα πολύ κουρασμένη. Λοιπόν, Νάκι, καλές βόλτες!!!

Όσο για τη θάλασσα, τους πήρε μια βδομάδα να μπουν. Στην αρχή έπαθαν πανικό μόλις έβρεξαν τα ποδαράκια, ο μικρός έπαθε υστερία κανονική, δεν μπορούσα να τον κάνω καλά με τίποτα! Σιγά-σιγά όμως συνήθισαν και μετά από μια βδομάδα μπήκαν αλλά μόνο στην κουλούρα (αυτή που έχω μπάινω κι εγώ και αισθάνονται ασφάλεια). Στα χέρια δεν πολυθέλουν. Με το κεφάλι δεν τους έχω βουτήξει ακόμα, φοβάμαι για τα αυτιά. Αλλά πόση άμμο έφαγε αυτός ο μικρός μου, ρε παιδιά??? Μπα, βούταγε το χέρι στην άμμο και κατευθείαν στο στόμα να γλύφει όλη την παλάμη!!! Για γέλια και για κλάματα! Δεν το προλαβαίναμε!!! Ανησυχώ μην κάνει κακό τόση άμμος, ξέρετε τίποτα σχετικό??? Εσύ, Νακι, πόση ώρα τα βάζεις μέσα? Εγώ κάνα 10λεπτο το πολύ, μερικές σβούρες γύρω-γύρω πάνω κάτω και μετά περπάτημα στην καυτή άμμο. Μαυρίσαν όμως τα μωρά, αλλά τα έβγαζα μετά τις 6 και δεν έβαζα αντηλιακό κάθε φορά. Πάντως η θάλασσα ήταν παγωμένη!!!! :-P:razz::-P:razz:

Τους δίνεις και τυρί και ψωμί??? Μπράβο!!! Εμείς μόνο παξιμάδι και μπισκότο. Πρέπει να ξεκινήσουμε σιγα-σιγά το πιρουνάτο αλλά μου φαίνεται πολύ ταλαιπωρία και γενικώς όσο μου σπάνε τα νευρα στα ταίσματα δεν μου σπάνε όλη μέρα έτσι. Μα το θεό, τρελλαίνομαι! Αλάτι πότε δίνουμε, ξέρετε?

120247mcv711uxx1.gif

Καλησπερα......

Τρελοκοριτσο διακοπες ησουν κ ανησυχησα που σε χασαμε!!!!!!!!:tongue:

Αχ μωρε τι επαθε η μικρουλα σου; ειναι καλυτερα τωρα; εμας η παιδιατρος μας ειχε δωσει την elocon,οταν τα τσιμπησει κουνουπι.....

Δεν θα πατε αλλου; ηρθαν οι κουμπαροι σας;

Παπιτσα πες τι διαλεξατε;;;; ειδικα για τα κοριτσακια εχουν υπεροχα πραγματα!!!!!!

Εμεις την Παρασκευη καναμε το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου κ εγινε χαλια το ποδι τους απο το τσιμπημα.....κατακοκκινο κ μεγαλο πρηξιμο!

Εχθες πηγαμε σε βαφτιση ενος ανηψιου μου.....ευτυχως τα μικρα ηταν ησυχα παρολο που τα τρελαναν στις αγκαλιες πολλοι συγγενεις που τα ειδαν πρωτη φορα.....Τα ταισαμε στην ταβερνα,νυσταζε το μεγαλο κ κοιμηθηκε κανενα 10 λεπτο στο καροτσι αλλα ξυπνησε μουσκεμα....

Γυρισαμε κατα τις 11,τα καναμε μπανακι κ ξεραθηκαν!!!!!

Γειά σου, Σεβούσκι μου!!!! Ναι, διακοπές σε άγονη γραμμή!!! Έκανα και τις βουτιές μου αλλά με την ψυχή στο στόμα, κακά τα ψέματα! Με τα μωρά δεν χαλαρώνεις κι ιδιαίτερα, όλο και κάνα χαλικάκι βρίσκεις στο στόμα, όλο και κυνηγάς στην άμμο, α, ου, και πάει λέγοντας. Οι τύπισσες όμως που μας φιλοξένησαν είναι όλα τα λεφτά και μάλιστα η μαμά-τύπισσα έχει και δίδυμη αδελφή, οπότε κατάλαβες τι αδυναμίες μας είχαν.

Οι κουμπάροι θα μας περιμένουν στην Κεφαλονιά (μου είπαν ότι είναι πιο παγωμένη εκεί η θάλασσα και κατάλαβα ότι από καρδιά θα πάω τελικά). Από τώρα τους λυπάμαι με το κλάμα που έχουν ν'ακούσουν. :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Καλά, αυτά τα τυπάκια σου δεν παίζονται, πιο κουλ και τσαχπίνικα μωρά δεν υπάρχουν ρε συ, που να αντισταθούν οι θειοί σας??? Χαλάλι!! Για το πρήξιμο κάνε κομπρεσούλα με οινόπνευμα, βοηθάει. Την ελοκον θα πάω να την πάρω αν είναι, αλλά θα αγοράσω και κουνουπιέρες, δεν τα ξαναφήνω τα μωρά έτσι χύμα... Τώρα τα ποδαράκια της είναι μωβ, δείχνουν να υποχωρούν οι πληγές αλλά φοβάμαι μην αφήσουν σημάδια.

120247mcv711uxx1.gif

Ντακ, με τη Τζόι δεν έχω μιλήσει αλλά θέλω να πάμε απο'κει όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο, να μη σου πω ότι αργήσαμε. Γενικώς πρέπει να παίξει ένα σπριντ για τη βάφτιση γιατί δεν έχω ούτε προσκλητήρια ακόμα. Για βαφτιστικά δεν μπορούμε να αγοράσουμε από κάνα λαπέν ή κάνα άττικα τώρα με τις εκπτώσεις? σωνει και καλά να σκάσουμε από 300 ευρώ για το κάθε ρούχο πρέπει, αλλιώς δεν θα μας αναγνωρίσουν στην εκκλησία??? κρανιδιώνομαι και δεν πάω σ'αυτά τα μαγαζιά αλλά, α.ε. μου, σπρώξε με λίγο!!!! τι άλλο χρειάζεται? σταυροί και τέτοια σε μια μέρα τα παίρνεις...

120247mcv711uxx1.gif

Γειά σου, Σεβούσκι μου!!!! Ναι, διακοπές σε άγονη γραμμή!!! Έκανα και τις βουτιές μου αλλά με την ψυχή στο στόμα, κακά τα ψέματα! Με τα μωρά δεν χαλαρώνεις κι ιδιαίτερα, όλο και κάνα χαλικάκι βρίσκεις στο στόμα, όλο και κυνηγάς στην άμμο, α, ου, και πάει λέγοντας. Οι τύπισσες όμως που μας φιλοξένησαν είναι όλα τα λεφτά και μάλιστα η μαμά-τύπισσα έχει και δίδυμη αδελφή, οπότε κατάλαβες τι αδυναμίες μας είχαν.

Οι κουμπάροι θα μας περιμένουν στην Κεφαλονιά (μου είπαν ότι είναι πιο παγωμένη εκεί η θάλασσα και κατάλαβα ότι από καρδιά θα πάω τελικά). Από τώρα τους λυπάμαι με το κλάμα που έχουν ν'ακούσουν. :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Καλά, αυτά τα τυπάκια σου δεν παίζονται, πιο κουλ και τσαχπίνικα μωρά δεν υπάρχουν ρε συ, που να αντισταθούν οι θειοί σας??? Χαλάλι!! Για το πρήξιμο κάνε κομπρεσούλα με οινόπνευμα, βοηθάει. Την ελοκον θα πάω να την πάρω αν είναι, αλλά θα αγοράσω και κουνουπιέρες, δεν τα ξαναφήνω τα μωρά έτσι χύμα... Τώρα τα ποδαράκια της είναι μωβ, δείχνουν να υποχωρούν οι πληγές αλλά φοβάμαι μην αφήσουν σημάδια.

Κ η Κεφαλλονια ξερω οτι οντως εχει κρυα νερα.....παιδακια ειναι κ τι πειραζει να κλαψουν λιγο;

Δλδ ο μεγαλος μου που οταν παμε σε βαφτιση κ κλαιει το παιδακι αρχιζει το κλαμα κ αυτος....τι να τον κανω;:tongue:

Μας κοιταξε λιγο στραβα ο ιερεας αλλα εκανα πως δεν τον ειδα!!!!!!!!

Δεν μου εκοψε για κομπρεσσα.....:oops:

Η elocon θελει μονο πρωι-βραδυ.....εχει κορτιζονη!

Αχ μωρε θα ποναει η ψυχουλα σου......δεν νομιζω να τις αφησει σημαδακια!!!!!

Ντακ, με τη Τζόι δεν έχω μιλήσει αλλά θέλω να πάμε απο'κει όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο, να μη σου πω ότι αργήσαμε. Γενικώς πρέπει να παίξει ένα σπριντ για τη βάφτιση γιατί δεν έχω ούτε προσκλητήρια ακόμα. Για βαφτιστικά δεν μπορούμε να αγοράσουμε από κάνα λαπέν ή κάνα άττικα τώρα με τις εκπτώσεις? σωνει και καλά να σκάσουμε από 300 ευρώ για το κάθε ρούχο πρέπει, αλλιώς δεν θα μας αναγνωρίσουν στην εκκλησία??? κρανιδιώνομαι και δεν πάω σ'αυτά τα μαγαζιά αλλά, α.ε. μου, σπρώξε με λίγο!!!! τι άλλο χρειάζεται? σταυροί και τέτοια σε μια μέρα τα παίρνεις...

Εμεις τα βαφτιστικα τα πηραμε απο το Χαλανδρι,ολο το σετ με 250 ευρω....δλδ ρουχαλακια,παπουτσακια,λαδοπανα,κουτι η βαλιτσα,λαμπαδα,λαδοσετ κ 50 μαρτυρικα....σου στελνω το link σε πμ......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...