Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Και μετά από την απόλυτη ησυχία έρχεσαι στην κωλοΑθήνα κι έχεις το γαμήσι-βαφτήσι από κάτω πάλι...και θα κρατήσει μέχρι τις 3,30-4 και φτου πάλι αύριο τα ίδια... καλώς μας βρήκα δηλαδή....

120247mcv711uxx1.gif

Λαέρτα καλωσήλθατε!

Πώς την πάλεψες τόσες ώρες στο πλοίο;

Μην αγχώνεσαι του χρόνου θα δεις μεγάλη διαφορά και στα 2,5-3 πλέον είναι πολύ ξεκούραστα τα πράγματα.

Σελεστίν αφου δεν ήταν τίποτα πάλι καλά.

Βέβαια αυτό με τη διάσειση δεν το καταλαβαίνω.

Μια φορά χτύπησε ο Χριστ. και έκανε αμέσως εμμετό και ζαλιζόταν.

Μας είπε η παιδίατρος να τον παρακολουθούμε ανά 2 ώρες αν έχει επαφή με το περιβάλλον αλλά να μην το πάμε στο νοσοκομείο γιατί κι εκεί αυτό θα κάνουμε μόνο άρα να μην τον ταλαιπωρούμε.

Τελικά όλα καλά.

Τζίνι για Κυλλήνη λέτε; Είναι πολύ ωραία!

Σαντορίνη κυρίες μου θα πάω μόνη μου χωρίς άνδρα και παιδιά :rolleyes:.

Ο άνδρας μου δεν έφερε αντίρρηση αλλά πολυ΄φοβάμαι ότι όλο και κάτι θα ζητήσει ως αντάλλαγμα. Η ξαδέλφη μου που παντρεύεται η κόρη της μένει μόνιμα Σαντορίνη και παίρνει και σαντορινιό.

Πήγαμε για μπανιο χάλια η θάλασσα μέσα στην μπίχλα από τον πολύ κόσμο μας έπιασε και βροχή :confused: και φύγαμε γρήγορα.

Στο γυρισμό τσακώνονταν οι πίσω επιβάτες :lol::roll: γιατί ο Χριστ. έλεγε πώς θα πάρει 4 παγωτά και ο μεγάλος έλεγε θα πάρεις 1 κι αυτός έλεγε όχι 4 και τον είπε βλάκα και παρεξηγήθηκε και του είπε πώς δεν θα πάει πάλι στη γιαγιά και ο άλλος ότι δεν θα έρθει διακοπές και ωχ με έπιασε το κεφάλι μου. Α παπα κακιές πεθερές.....

Και μετά από την απόλυτη ησυχία έρχεσαι στην κωλοΑθήνα κι έχεις το γαμήσι-βαφτήσι από κάτω πάλι...και θα κρατήσει μέχρι τις 3,30-4 και φτου πάλι αύριο τα ίδια... καλώς μας βρήκα πάλι....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λαέρτα καλωσήλθατε!

Πώς την πάλεψες τόσες ώρες στο πλοίο;

Μην αγχώνεσαι του χρόνου θα δεις μεγάλη διαφορά και στα 2,5-3 πλέον είναι πολύ ξεκούραστα τα πράγματα.

Σελεστίν αφου δεν ήταν τίποτα πάλι καλά.

Βέβαια αυτό με τη διάσειση δεν το καταλαβαίνω.

Μια φορά χτύπησε ο Χριστ. και έκανε αμέσως εμμετό και ζαλιζόταν.

Μας είπε η παιδίατρος να τον παρακολουθούμε ανά 2 ώρες αν έχει επαφή με το περιβάλλον αλλά να μην το πάμε στο νοσοκομείο γιατί κι εκεί αυτό θα κάνουμε μόνο άρα να μην τον ταλαιπωρούμε.

Τελικά όλα καλά.

Τζίνι για Κυλλήνη λέτε; Είναι πολύ ωραία!

Σαντορίνη κυρίες μου θα πάω μόνη μου χωρίς άνδρα και παιδιά :rolleyes:.

Ο άνδρας μου δεν έφερε αντίρρηση αλλά πολυ΄φοβάμαι ότι όλο και κάτι θα ζητήσει ως αντάλλαγμα. Η ξαδέλφη μου που παντρεύεται η κόρη της μένει μόνιμα Σαντορίνη και παίρνει και σαντορινιό.

Πήγαμε για μπανιο χάλια η θάλασσα μέσα στην μπίχλα από τον πολύ κόσμο μας έπιασε και βροχή :confused: και φύγαμε γρήγορα.

Στο γυρισμό τσακώνονταν οι πίσω επιβάτες :lol::roll: γιατί ο Χριστ. έλεγε πώς θα πάρει 4 παγωτά και ο μεγάλος έλεγε θα πάρεις 1 κι αυτός έλεγε όχι 4 και τον είπε βλάκα και παρεξηγήθηκε και του είπε πώς δεν θα πάει πάλι στη γιαγιά και ο άλλος ότι δεν θα έρθει διακοπές και ωχ με έπιασε το κεφάλι μου. Α παπα κακιές πεθερές.....

Είχαμε καμπίνα και τελικά το βουρβουρ του πλοίου είναι το απόλυτο νανούρισμα!!! Δεν το πίστευα!!! Όσο για τη διαφορά που θα δω, το ελπίζω πραγματικά γιατί 11 μηνών είναι ακόμα μικρά και τα δικά μου δεν περπατάνε καν. Κι εκεί έκαναν ότι δεν μ'ακούν και πολλές φορές δεν γύρναγαν καν στο άκουσμα του ονόματός τους αλλά οκ, την παλέψαμε και δεν φύγαμε άρον -άρον. Ευτυχώς όμως δεν είχε κόσμο στο νησί ακόμα κι έτσι στα δωμάτια από πάνω και δίπλα δεν έμενε κανείς (μόνο τις πρώτες δύο μέρες έμενε κάποιος) οπότε φώναζα με την ησυχία μου!!!

Καλή φάση διακοπούλες αβέκ γλέντι! καλά να περάσεις και χαλάλι τα ανταλλάγματα! Τίποτα δεν δίνεται τυχαία!!!! :-P:razz::-P:razz:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Αλόχα, μανάρες!! Γυρισα κι εγώ η Σχινουσιώτισσα!!! Το νησάκι τα σπάει και το συνιστώ για οικογενειακές διακοπές! Οι μόνοι που διαταράσσαμε την κοινή ησυχία ήμασταν εμείς! Κι επίσης μας πήρε μια βδομάδα να μπούμε θάλασσα, μπούζι λέμε!!!! Στο καράβι ήταν απλά υπέροχοι, αν και φάγαν από 2-3 τούμπες ο καθείς, αλλά έπαιξε αρκετό νιαρ νιαρ στο νησί όμως. Βέβαια διακοπές όπως τις εννοώ εγώ δύσκολα το λες αλλά φαντάζομαι πως έτσι θα είναι για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Περάσαμε καλά όμως και γυρίσαμε σώοι. Τα μικρά ωστόσο πάθαν ζημιά με τις σκνίπες στο νησί και ειδικά τα ποδαράκια της μικρής έπαθαν τρελλή μόλυνση με φουσκάλες και πύον! Μιλάμε δολοφονικά έντομα! Τι βαπόνα, τι τσιρότο, τι ξύδι, δεν μασάγαν πουθενά! Αυτά!

Αντε ρε κοριτσι καλώς ηρθες!! Μας ελειψες τοσο καιρό!

Χαιρομαι που περασες ωραια...και ναι οι διακοπες με παιδια δεν ειναι οπως χωρις...και οχι μονο οι διακοπες...η ζωη γενικοτερα...

Αιμοβορες σκνιπες ε?? Κριμα μωρε τη μικρουλα...ειχε συνεχεια ή ετυχε μια φορα??

Παω για υπνο γτ δεν την παλευω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κουκλες!!!

Λαερτα καλως ηρθες!!! κ εγω πιστευω οτι του χρονου θα ειναι καλυτερα.. θα εχεις βεβαια το κυνηγητο στο προγραμμα σου...

gemini εννουσα το αυλακι που ειπε η τζινι ειναι παραλια της αττικης.. οχι την πατρα.. τι κανατε τελικα? βγηκατε βολτουλα?

φροσω μην μιλας για Σαντορινη... ειναι το αγαπημενο μου νησι.. και εχουμε και κατι φιλους εκει που μας παρακαλανε ολη την ωρα να παμε.. λες και ειναι βαλτοι.. αχ να περασεις τελεια σου ευχομαι.. καλα πεθαινω με τις περιγραφες σου για τα αγορια σου..

chemin ειναι δυνατον να μην κλεψουν την παρασταση οι κουκλες σου??? ειδα τις φωτο και ειναι υπεροχες!!! καλα κανετε και βγαινεται σιγα σιγα με τις μικρουλες σας..

tJYkp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια! Πως πάτε;

Εγω να πω ότι ή μας γλωσσοφαγανε ή περνάμε φάση... Δεν εξηγείται.... Γκρίνια αυτές τις δυο μέρες απίστευτη και σήμερα το αποκορύφωμα.... Πήγαμε στην αδερφη μου που γιορτάζε και ο bill έφαγε κορμό σοκολάτα αλλα είχε μέσα ξηρούς καρπούς... Φυστικια και καρύδια. Όταν το κατάλαβα ήταν σχετικά αργά γιατι λυσσαξε να το φάει.. Ένα τελεί μετα απο λίγο ξεκίνησε να βηχει σαν να του έκατσε κάτι ξανά και ξανα ώσπου έκανε εμετο (ρουκέτα κανονική) δυο φορές μέσα στο αυτοκίνητο και μπουκωσε κιόλας και κλάμα και γκρίνια.. Χάλια κατάσταση. Βέβαια νωρίτερα έφαγε και μια σοκοφρετα και δυο πουρακια. Να τον πείραξε που έφαγε τόση σοκολάτα ή λέτε να παίζει καμία αλλεργια στους ξηρούς καρπούς;; Πάντως τα είδα όλα και τώρα φοβάμαι και είπα να το ξενυχτησω μήπως του έρθει καμία αναγούλα στον υπνο του!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω και πάλι για τις ευχές σας!!!

Τώρα αύριο για το παρτυ να δώ πως θα είμαστε και πώς θα καταφέρω να ετοίμασε τον μπουφε.. Μακάρι να είναι πιο ήρεμοι και να τα καταφέρω. Θέλω να κανω και μπανιο και να φτιάξω μαλλί. Το πολυ πολυ να πάω έτσι... Ουφ ...

Τζινι μου ευτυχώς τελικα που το δέχτηκαν και έτσι δεν θα αγχωθειτε και εσείς με τις διακοπές! Να περάσετε καλα αν και ομολογω ότι απογοητευτηκα που δεν θα μας τιμησετε εδω στο νησι. Πάντως ότι πληροφορίες θέλεις πες μου! Να σου πω και για κάποια αξιοθέατα σημαντικά και ότι άλλο θες.

Laerta welcome back! Δηλαδή για φέτος τέλος οι διακοπές; Αφου όμως περάσατε καλα μια χαρα!

Moritsa μεγειες οι κουνιτσα σας. Την άλλη ποτε την περιμένεις?

Evelina μια χαρα η εξεταση ε; Η μπουμπου πιο μεγάλη απο τον μπεμπη σωστά; Με το καλο να γεννήσεις στην ώρα σου, πάντα!! Κάτσε να κλωσησεις τώρα (όπως λέει και η νουνουκα) και ο καιρός περνάει γρήγορα!

Φροσω και Σαντορίνη και μόνη; Τέλεια!!! Καλα να περάσεις!

RKdwp3.png

Celestine πράγματι οι αλλαξιερες θέλουν προσοχή! Εγω τα άλλαζα κυρίως στο κρεβάτι μου με ένα σελτεδάκι απο κάτω και πάλι γυρνούσαν...

Πάντως όσες φορές έπεσαν μας έλεγε ο γιατρός να ελέγξουμε την διάθεση τους και αν κάνουν εμετο καθώς και ξύπνημα-έλεγχο ανά 2-3 ώρες!

RKdwp3.png

Εβελίνα μπράβο για τα καλά αποτελέσματα της αυχενικής! Όλα καλά να σου συνεχίσουν ως τέλος!

Μορίτσα με υγειές τα επιπλάκια! Πω-πω, μπήκες στον 8ο??

Πλησιάζει..

Σελεστίν τελικά εσείς ήσασταν? Τον ρώτησες?

Τζέμινι...κάτι είχες ρωτήσει? καλέ ξέχασα..τί???

ΚΑταλαβαίνω που λες, ότι το σκέφτεσαι για βόλτα, μη τυχόν και γίνει ο χαμός και ξενερώσεις..καταλαβαίνω απόλυτα..γιατί και σε εμάς έχει τύχει, και σε όλες φαντάζομαι κατά καιρούς έχει συμβεί..

μή μασάς όμως. είσαι τυχερή που είναι καλοκαίρι και είναι τόσο μικρά και φυσικά που είσαι κάπου κοντά στη θάλασσαμ για αυτό γκόου!

Φρόσω!!! Ουάου Σαντορίνη!!!!!!!!! Να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται!!! ΣΟυ αξίζει και το έχεις ανάγκη, έτσι αυτήν την αλλαγή πιστεύω!

Λαέρτα βρε θηρίο, καλώς ήρθατε! ;););) Καρά-εγκρίνω μέρος που πήγατε, και πιο πολύ από όλα που το τόλμησες και το έκανες πράξη!!!!

Σεμίν αυτό που περιγράφεις για τις κόρες σου, θα μπορούσε να ήταν επακριβώς δική μου περιγραφή για τη δικιά μου (κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν δικό της χούι αυτό-όμως μάλλον το κάνουν πολλά παιδάκια-), πριν κανά δίμηνο όμως μου το ξεκίνησε, και εδώ και κανά 15-20ημερο πια δεν κλαίει, δε γουλιάζει, και γενικά τη βρίσκει περισσότερο! Οπότε, περίμενε οσονούπω να δεις αλλαγές!

Τζίνι..γέλασα πολύ..

κι εγώ φαν και των δύο κυριών.

εύχομαι να μη σε δω να γράφεις για λίγες μέρες γιατί θα σημαίνει ότι θα έχετε φύγει να αξιοποιήσετε τις μέρες και τον κάυσωνα που έρχεται να μείνει..

Ποια ρώτησε για τα ούλα?? Η Σελεστίν??

Εγώ βάζω της φρέζυντερμ, αλλά πιστεύω ότι τίποτα δεν κάνει καμμία.

Πριν κάποιο καιρό υπήρχε λένε μια μουντισαλ θαυματουργή, αλλά σταμάτησε να βγαίνει πια..

Για τα κουνούπια εγώ χρησιμοποιώ - όποτε θυμάμαι - τα τσιρότα. έχω και την αλοιφή (σε λοσιόν όχι σε μους)της φρέζυντερμ που μου είπε ο θπίντι, αλλά ακόμα δεν την έχω τολμήσει. Μάλλον στις διακοπές.

Ρε σεις και κάτι άλλο λέγατε, και τώρα δεν μπορώ να πάω πίσω να δω...

Νουνούκα, υπομονή με δουλειά.. ξέρω πόσο άσχημο είναι να μη σε πληρώνουν..(όχι εμένα την ίδια..), ελπίζω να μη συνεχιστεί για πολύ ακόμα..

Εγώ πήγα σήμερα με τη μία τη νουνά, της μπέμπας, και κατασταλάξαμε-κλείσαμε τα βαφτιστικά! Τσακ μπαμ ! Γιατί όπου να'ναι θα φύγουμε και θα λείψουμε αρκετούτσικα φέτος..

Αχχχ, μου αρέσουν πολύ, και τη φαντάζομαι..

άντε, από βδομάδα θα πάω και για τον άντρακλά μου με την άλλη νουνά!

Ρούχο δικό μου δεν ξέρω τί θα γίνει...

Λαέρτα πήγατε με Τζόυ εκεί που σου έγραψε? Θα πας? Θέλω κι εγώ ρε σεις! Πάμε?? Πριν φύγω..εεε?

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

τζαζού χρειάζεται λες να τον παρακολουθήσεις όλο το βράδυ?

πώς θα αντεξεις για αύριο?

εγώ λέω να πάω γιατί θα κουτουλάω..

άσε που όσο είμαι ξύπνια πεινάω..;):rolleyes:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

jasmini δεν νομιζω οτι εχει αλεργια το αγορακι σου..μαλλον παραφαγε λιχουδιες και τον πειραξαν..

ναι η μπεμπα ειναι μεγαλυτερη απο τον μπεμπη αλλα μας ειπε ο γιατρος οτι εφ'οσον ειναι και διχωριακα δεν εχουν θεμα.. γονιδιακο λεει ειναι το θεμα.. (κ αυτο απο τον πατερα της το πηρε..)

παπιτσα μπραβο για τα βαφτιστηκα.. με το καλο να κλεισετε και του μικρουλη σου..

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...