Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα διδυμομανουλες!!!!!!

Βλεπω ξενυχτησατε χτες για ακομη μια φορα!!!!!Απορω πως αντεχετε τοσο αργα.

Το ματι γαριδα στις 07 00 σημερα,αλλα δεν εχω ορεξη για τιποτα,Και ο αντρας μου λεει να παμε για καφε αλλα δεν εχω καθολου ορεξη.....σκεφτομαι κι αυτην την ζεστη.....μαλλον μεσα θα την βγαλουμε πραγμα που δε με ενοχλει καθολου.....να λιωσω λιγο στον καναπε θελω.

Αντε ακομη να ξυπνησετε?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημερα κ απο εμενα. Γιωτα κ εγω μια απο τα ιδια. Μεσα σημερα............Τωρα βλεπω τις "πεθερες"........Βαρεμαρα, απιστευτη ζεστη.............πως να περασει λιγο η ωρα ρε συ? τι να κανουμε?:tongue:

Διαφημίσεις

Ελα ντε....πολυ βαρεμαρα.....

Εγω βλεπω αλτερ kid songs και μετα θα το γυρισω στις πεθερες.....

Υπομονη...ζεστη ειναι θα περασει!!!!

Ερχεται κ περισσοτερη ομως.Αυτο ειναι το προβλημα. Καλα χθες με ειχε πιασει μια λυσσα , ελεγα συνεχεια στον αντρα μου οτι θελω να γεννησω δεν αντεχω αλλο.Χθες μπηκα κ στον ογδοο. Λογικα κ εσυ Γιωτουλα ε?Αφου μαζι ειμαστε. :mrgreen:

Ειμαι λιγο πισω απο σενα εγω....

Ακολουθω τα βηματα σου!!!!

Καλα αν κοιτας το τικερακι μου δεν ειναι κ σωστο. Μ η νομιζεις.. κανονικα ειμαι 31 + 3. Αυτο το χαζο με βγαζει παραπανω. Αν κ δεν ξερεις κ ποτε τι γινεται. Εσενα στην προηγουμενη σου γεννα ηλθε κανονικα στην ωρα του το μπομπιρακι σου? Πωπω αυτη η αναμονη σκοτωνει..............:D:mad::mad:

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ηθελε να βγει ο μπομπιριδης.....πηγα τελευταια μερα με ραντεβου και μου εκαναν προκληση.Ο ιατρος μου δεν αφηνει μεχρι την ΠΗΤ αλλα μια εβδομαδα νωριτερα.Δλδ ενω ειχα ΠΗΤ 16/2 πηγα με ραντεβου στις 9/2.

Απλα δεν αφηνει γιατι κουραζεται ο πλακουντας και γερναει και δεν εχει διαφορα για 1 εβδομαδα.Ετσι κ αλλιως γεννηθηκε 3250.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!!!

Και εγώ τις πεθερές βλέπω!!!! Βλέπω τη θάλασσα στη Σύρο και ξεροκαταπίνω!!!!!

Glorr, σήμερα έχω και εγώ κάτι κοκκινίλες, όπως είχες και εσύ μετά την κορτιζόνη...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Το ξενυχτυσατε πάλι χτες βράδυ!

Καλά που έχω εσας και με ενημερώνεται με τα ψώνια!! Σήμερα κάνει περισσότερη ζέστη! Έχω φουντώσει πάλι!

Πάλι καλά θα έρθει μια φίλη μου να με δει και θα γλιτώσω τις πεθερές!!

Βρε μαγισσούλα, τι ασχημη νύχτα ήταν αυτή; γιατί έτσι; μήπως έφαγες τίποτα βαρύ; μηπως ζεσταινόσουν; βασικά μήπως να το πεις και στο γιαρό μήπως χρειάζεται να κάνεις κάτι;

Καλημέρα Joy! Είπες στη φίλη σου να ΜΗ φέρει παγωτό;:P Το ψυγείο τι λέει;

Τώρα άφησα λίγο τις πεθερές και ήρθα να μαγειρέψω. Αλλά μόνο που βλέπω το φούρνο ανάβω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι κοριτσια πολύ γέλιο οι Πεθερές.Και τέλεια η θάλασσα. Twins έχεις κι εσύ τις κοκκινίλες ε? Ασε σου λέω. Τα μαγουλάκια λες και είχαν ένα τόνο ρουζ. Και η κοιλιά και τα μπουτάκια.

Ποια είπε ότι ξέρναγε χθες το βράδυ? Μια από τα ίδια. Πόνο αφόρητο στο στομάχι και στην πλάτη και εμετό. Χαλια ρε παιδιά.

Πότε θα γεννήσουμεεεεεεεεεεεε? Να ησυχάσουμε από αυτά. Όσο για τον ύπνο? Σκ.....τα. Καθόλου σχεδόν . 3.30 το βράδυ έβλεπα της Αγάπης Μαχαιριά. Χα χαχα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...