Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια! Καινούρια στην παρέα σας... Έχω δύο αγοράκια 16 μηνών. Αν και δεν είμαι νέα διδυμομανούλα έχω και εγώ τις απορίες μου... Πρώτα όμως να ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο στις μέλλουσες!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Καινούρια στην παρέα σας... Έχω δύο αγοράκια 16 μηνών. Αν και δεν είμαι νέα διδυμομανούλα έχω και εγώ τις απορίες μου... Πρώτα όμως να ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο στις μέλλουσες!

Καλησπερα κ καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!

Να σου ζησουν οι παιδαροι σου....πολλες διδυμοαγορομανες ειμαστε τελικα!

Εδω θα ειμαστε ολες να τα λεμε...

Allo! Γράφω απο κίν...

Νουνουκα το εξιτήριο το ήθελε η υπηρεσία μου για να μου δώσει την άδεια. Δεν τους έκανε μόνο η ληξιαρχική πραξη, αλλα δεν ξέρω γιατι.

Architwins welcome to our club!! Κι εσυ αγοράκια!!! Δε θα βρίσκουμε νύφες στο τέλος...χαχα χα

Τα μπεμπεγια κοιμούνται κ αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο να τα ξύπνησε τώρα και να κοιμηθω μετά η οχι;; Νυσταζω κ δεν έχω όρεξη για νανουρισμα... Χάλια το κανά το προγράμμα σήμερα,..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλωσήρθες να χαιρεσαι τα μπεμπεδακια σου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Δύσκολη μέρα σήμερα!! Αλλά Παρασκευή!!!!!!χεχ

Καλώς μας ήρθες κοπέλα με τους παίδαρους, εδώ τα λέμε όλα, ίσως και παραπάνω απ όσα χρειάζονται!! χαχα!!

Εδώ αθήνα είσαστε;

Τζέμ για να μου λές υπηρεσία μάλλον δεν είσαι σε ιδιωτικό τομέα οπότε πιθανόν να μην είναι κοινά τα όσα χρειάζονται.

Δε θυμάμαι όταν πήγα να πάρω τα επίδοματα από ΙΚΑ και ΟΑΕΔ αν το χρειαζόμουν...

Πάντως κορίτσια πλέον είναι το επίδομα λοχείας που το παίρνεις πριν γεννήσεις (54 μέρες), το επίδομα τοκετού (που πλέον πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο) και τέλος το επίδομα μητρότητας από ΙΚΑ και ΟΑΕΔ. Έτσι δεν είναι;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Παρασκευή για τα εργαζόμενα μέλη :D

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τα διδυμακια σου:D

Εβελινα αν θυμαμαι σήμερα κανείς τη β- επιπέδου, με το καλο!

Νunu βαστα γερα ;) Το κυοφοριας και της λοχειας ισχύουν σίγουρα, για την μητρότητα δεν το ξέρω. Κάποιο επίδομα είχα ακούσει πως είχαν κόψει αλλα δεν θυμαμαι αν είναι αυτο.

p1Utp3.png

Καλημέρα!!!!! Παρασκευή!!!!!!!!!

θυμάται καμιά κοπέλα αν χρειαζόμαστε το εξιτήριο και γιατί όταν βγαίνουμε από το νοσοκομείο?

φιλιααααααααα

Από το ταμείο (αλλά έχω Δημόσιο), μου ζήτησαν εξιτήριο για το επίδομα τοκετού. Δεν θυμάμαι να μου χρησίμευσε σε κάτι άλλο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

εγω εδω! σημερα περιμενω τα κρεβατακια να ερθουν!!!

Οι υπολοιπες???? Παρασκευη και ερημια οποτε Σ-Κ θα κατεβασουμε ρολα :)

ναι πάει θα το κλείσουμε το μαγαζάκι!!!

θα είσαι σούπερ ενθουσιασμένη που θα παραλάβεις τις κούνιες σήμερα!!! πολύ χαίρομαι!!! χεχε!! μεγεια σας!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ναι πάει θα το κλείσουμε το μαγαζάκι!!!

θα είσαι σούπερ ενθουσιασμένη που θα παραλάβεις τις κούνιες σήμερα!!! πολύ χαίρομαι!!! χεχε!! μεγεια σας!!!

ευχαριστουμε :D! προς το παρον παλευω με τις καουρες..ελπιζω οταν ερθουν να τις ξεχασω...

σημερα ειναι ησυχα και τα μωρακια μου και με ψιλοαγχωνει και αυτο. ουφ!

Τι ωρα σχολας?

p1Utp3.png

εγω εδω! σημερα περιμενω τα κρεβατακια να ερθουν!!!

Οι υπολοιπες???? Παρασκευη και ερημια οποτε Σ-Κ θα κατεβασουμε ρολα :)

Αντε με το καλο να ερθουν οι κουνιες. Ξερεις οταν γεμιζει το δωματιο σιγα σιγα σου φαινεται πραγματικο, ξερεις. Οι καουρες ειναι ενα θεμα. Και εγω προς το τελος ειχα παρα πολυ εντονες. Μου ειχε δωσει σιροπι αλλα μην φανταστεις οτι εκανε κ πολλα πραγματα. Και εγω πολλες φορε δεν καταλαβαινα τη μπεμπα μου και αγχωνομουν πολυ και τη σκουντουσα με το δαχτυλακι μου απαλα αλλα αυτη αταραχη... Μια χαρα ειναι απλα δεν εχουν την ιδια ορεξη καθε μερα μην ανησυχεις.

4o4op3.png

Καλημέρα και ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα! Να χαίρεστε και εσείς τα παιδάκια σας!

sevi, gemini, mpougos το έχω παρατηρήσει και εγώ... μου φαίνεται πρέπει να βάλω και τους δικούς μου στη λίστα των υποψήφιων γαμπρών εδώ!

nunu ναι Αθήνα είμαστε. Ευτυχώς υπάρχει κάποια δυνατότητα διαφυγής γιατί αν και μου αρέσει η Αθήνα τώρα με τα μώρα έχω δυσκολευτεί.

Το εξιτήριο είναι ένα από τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσεις προκειμένου να εισπράξεις το επίδομα φυσιολογικού τοκετού, έξοδα τοκετού για την καισαρική τομή, χειρουργεία-παρακολουθήσεις. Το εξιτήριο μωρού το χρειάζεσαι για έξοδα νοσηλείας νεογνών στο τμήμα πρόωρων. Αυτό ίσχυε τουλάχιστον όταν γέννησα για όλα τα κρατικά ταμεία και για τις ιδιωτικές ασφάλειες. Αν ισχύει έχω πρόχειρη και την υπόλοιπη λίστα των δικαιολογητικών που χρειάζεσαι ανάλογα την περίπτωση.

moritsa υπομονή! Καλορίζικες οι κούνιες σας!

JDfvp3.png

bDyqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...