Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

στο διαταύτα θα πιέσουν τον μέσα κάπτεν να κάτσει άλλες 10 μερες (ένα άλλο περίεργο γεγονός είναι πως ντε κ καλά θέλουν τον νικ για αυτό το πλοίο, που κάνει γραμμή νότιοδυτική αμερική, παναμά, ευρώπη κ πίσω πάλι. πραγματικό αγγούρι. οτι κ να σας πώ δεν θα καταλάβετε πραγματικά).

έχουμε κάποιες ώρες διαφορά, οπότε τπτ δεν είναι σίγουρο ακόμα.

αυτά τα όμορφα.

Ελπίζω το καλύτερο για σας.

gem απ όσο γνωρίζω για το σύνδρομο επειδή στην ουσία δε ξέρουν την πραγματική αιτία έχουν καταλήξει ότι είναι πολλοί παράγοντες. Ο πιθανότερος όμως είναι αυτός της ασφυξίας και της υπερθέρμανσης και για αυτό για το πρώτο έτος απαγορεύονται τα παπλώματα, τα μαξιλάρια και το μπρούμυτα. Επίσης οχι πολλά λούτρινα και παιχνιδάκια στις κούνιες.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς είχαμε πάει 3ημερο σε ξενοδοχείο στο Μαύρο Λιθάρι.

Περάσαμε πολύ όμορφα αν και κουραστήκαμε.

Τα δίδυμα είναι πολύ καλά παιδάκια. Παίζανε, κολυμπούσαν και γενικά είναι υπάκουα.

Ο μεγάλος δεν παλεύεται με τίποτα όμως.....

Φεύγει, δεν ακούει, χτυπάει τα μικρά, ότι να'ναι.

Σήμερα που επιστρέψαμε κοιμήθηκε ο Φίλ. μέσα στο αυτοκίνητο και του έδωσε 3 μπουνιές στα μούτρα. Ο καημένος και τρόμαξε και πονούσε. Έκλαιγε μέχρι το σπίτι :evil:, και ο Αλέξ. αφού τον μάλωσα με έλεγε είσαι μαμά σκατή, σκατούλα, δεν σε αγαπάω και άλλα τέτοια ωραία. Λέω στον Α. κάνε στην άκρη θα τον αφήσουμε εδώ. Κάπως ηρεμησε και μετά πάλι τα ίδια.

καλησπεριζω πεταχτα μετα απο καιρο!

εχετε γραψει τα απαντα κ δε προλαβαινω να διαβασω...πηρε μονο το ματι μου για τον μικρο σου mpougos κ ευχομαι περαστικα κ τελευταια μικρη μου...

φροσω τωρα που σε πετυχα, να σε ρωτησω...

μηπως ησουν την κυριακη 24/7 στην κακια θαλασσα στην κερατεα???

ηταν μια κοπελα που σου εμοιαζε με ενα ξανθο αγορακι γαλανοματικο. αλλα με μπερδεψε το οτι δεν υπηρχαν κ διδυμα...δεν ησουν εσυ ε???

33E7p2.png

glorrακια k nunuκια κουκλια κ μεγαλωσαν τοσο!!!!!!

τζινι βλακεια σας εκατσε..ελπιζω να ληξει καλα κ να πατε κ καπου..

παω να μαζεψω το χαμο των λαδοπαστελ...

φιλια σε ολες!

κ καλωσοριζω κ τα καινουργια κοριτσια !!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

glorrακια k nunuκια κουκλια κ μεγαλωσαν τοσο!!!!!!

τζινι βλακεια σας εκατσε..ελπιζω να ληξει καλα κ να πατε κ καπου..

παω να μαζεψω το χαμο των λαδοπαστελ...

φιλια σε ολες!

κ καλωσοριζω κ τα καινουργια κοριτσια !!

γειά σου μικρή φρου φρού!!

τι εννοείς λαδοπαστέλ; ε;ε;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα! Αν και δύσκολες μέρες τις βλέπω για όλες!

Τζίνι τραβάτε κι εσείς οι ναυτοοικογένειες μεγάλο ζόρι. Μακάρι να τη γλιτώσετε, αλλιώς ελπίζω να βρείτε να πάτε κάπου τσακ μπαμ! Το καλό είναι ότι αυτές τις μέρες θα πρέπει να είναι πιο εύκολο να βρεις (φαντάζομαι) λίγο που είναι ακόμα Ιούλιος λίγο η κρίση...

Κι αυτό με τις πληρωμές τη μ...κια ρε παιδιά! Οι μισοί είναι άνεργοι και οι άλλοι μισοί δεν πληρώνονται! O Θεός βοηθός!

Φρόσω νομίζω ότι αποδέχτηκα το αίτημα σου, εκτός αν έκανα καμιά βλακεία! Μπράβο που περάσατε ωραία!

Σήμερα είμαι μια χαρούμενη νοικοκυρά! Έχω ξεσκιστεί να καθαρίζω! Το απόγευμα έχω άδεια από τη σημαία να πάω για ψώνια. Κάτι ψιλά για τα μπεμπάκια και κανα ρούχο για μένα που 'χω να πάω σε γάμο ΚΑΙ κρεβάτι ΚΑΙ μπάτσελορ την άλλη βδομάδα. Θα γελάσουμε! Γενικά η επόμενη βδομάδα θα έχει πολλές εξόδους. Ελπίζω να είναι ήρεμες οι μπέμπες γιατί αλλιώς θα μας πάρει και θα μας σηκώσει :rolleyes:.

Να σας ρωτήσω: αυτό που κάνουν που γυρίζουν μπρούμυτα και σηκώνουν το κεφάλι και αρχίζουν και αγκωμαχάνε και καταλήγουν σε γκρίνια ή κλάαααααμααατα, είναι προσπάθεια μπουσουλήματος; Δηλαδή μια μέρα θα πάρουν μπρος και θα αρχίσει η ευτυχισμένη φάση του κυνηγητού;;; Και πώς να τις βοηθήσω γιατί γκρινιάζουν πάρα πολύ, γίνονται μούσκεμα, βγάζουν σάλια και γάλατα και μετά τους πέφτει το κεφάλι μέσα και το σηκώνουν σα γιαουρτωμένο..:lol::lol: κι άμα πάω να τις σκουπίσω κλαίνε περισσότερο κι έτσι και τις γυρίσω πάλι ανάσκελα με βρίιιζουνν πολύ αισχρά στη γλώσσα τους: "γκριιι γκλιγκλου μουχου γκιιιιιιι ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!" Βοηθήστε εσείς οι έμπειρες!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

γιου χου! να μαι η πεταχτη!

nunu κηρομπογιες. κ μου εκαναν κατι ωραιοτατα εργα πανω σε χρωματιστα κανσονακια τα οποια κ θα κρεμασω φυσικα! οι μικροι μου jackson pollock θα βρουν μια θεση στην εισοδο του σπιτιου μας, αμε!

φροσω δεν ειναι καμια σπουδαια παραλια, αλλα κ ποια ειναι στην αττικη??θα το πω!!! σαν τη χαλκιδικη......:tongue:

chemin κ εγω αδεια το απογευμα για μια γυρα στο εξωτικο χαλανδρι! καλη μας βολτα!η δικη μου συντομη κ με δουλιτσες, αλλα anyway..

πειτε καμια ιδεα για δωρο που εχουμε τα 2α γενεθλια μας την αλλη κυριακη!!

ακομη σε ερευνα ειμαι...

33E7p2.png

Βολτά να ' ναι κι ό,τι να ναι nufi μου! Κι εγώ γρήγορα θα πάω γιατί θα είναι μόνη η πεθερά μου εδώ και δεν γουστάρω να την αφήνω για πολύ. Άσε που την επόμενη βδομάδα όλο εδώ θα μου είναι με όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχουμε!

Φρόσω οι άντρες σου είναι πανέμορφοι! Όπως έγραψα και μέσα αυτό το φόρουμ έχει πολύ ωραίους γαμπρούς! Μια μέρα θα με ευγνωμονούν οι κόρες μου :D!!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

Καλέ τί κούκλες είναι αυτές;;;;;;

Να τις χαίρεσαι!

Καλά εγώ γιατί δεν έκανα ένα κοριτσάκι οέο;

Τί επιτυχία ήταν αυτή 3 στους 3;

Σ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και τα σχόλια. :P:p:p

γιου χου! να μαι η πεταχτη!

nunu κηρομπογιες. κ μου εκαναν κατι ωραιοτατα εργα πανω σε χρωματιστα κανσονακια τα οποια κ θα κρεμασω φυσικα! οι μικροι μου jackson pollock θα βρουν μια θεση στην εισοδο του σπιτιου μας, αμε!

φροσω δεν ειναι καμια σπουδαια παραλια, αλλα κ ποια ειναι στην αττικη??θα το πω!!! σαν τη χαλκιδικη......:tongue:

chemin κ εγω αδεια το απογευμα για μια γυρα στο εξωτικο χαλανδρι! καλη μας βολτα!η δικη μου συντομη κ με δουλιτσες, αλλα anyway..

πειτε καμια ιδεα για δωρο που εχουμε τα 2α γενεθλια μας την αλλη κυριακη!!

ακομη σε ερευνα ειμαι...

Την άλλη Κυριακή εσείς , την άλλη Τρίτη εμείς. Τι τούρτα θα κάνετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...