Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα......

Τελικα η νυχτα ηταν πολυ δυσκολη...δωσαμε ντεπον στο μικρο κατα τις 11.30 το βραδυ γιατι απο το ουρλιαχτο κοντευε να κλεισει ο λαιμος του....φυσικα ξυπνησε κ τον μεγαλο!!!!!!! ετσι περασε η βραδυα,ξυπναγε ο ενας τον αλλον απο το κλαμα-τσιριδα!!!!!!

Τζινιω Λευκαδα ειναι πολυ ωραια,5 ωριτσες δρομος!!!!!!!!!!

Νουνουκα μετα τον χρονο δινουμε ολα αυτα το απογευμα; λεγεμε τετοια να χαρω!!!!!!

Παπιτσα τσιριδας κ ο δικος σου.....ατιμο πραμα τα δοντια τελικα!

Ζιτακι πως ειναι το παιδι; αυτο με τις διακοπες κ το τρεξιμο στην παραλια το ειδα περυσι....2 μαμαδες με διδυμα η καθεμια κ δεν ηξεραν κατα που να τρεξουν,στην θαλασσα,στην αμμουδια; πανικος!!!!!!

Jas εαν η τουρτα ειναι κολαση να την καταγγειλεις.....με το καλο!!!

ε ρε γαμώτο πονάει ο καημένος...τι να κάνετε όμως; θα περάσει. Μετά το ντεπόν ηρέμησε; είναι όντως πόνος ή κακό όνειρο;

Ναι διακοπές με τα παιδιά θα είναι ζόρι μεγάλο αλλά και ωραίο!! εγώ σκέφτομαι πόσα καινούργια πράγματα θα δούμε και θα κάνουμε!!! αχ αχ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

SEVI καλημερα!! Υπομονη και δεν ξερω ποσο ακομα,μετα το έτος (εμενα τοτε μου το επετρεψε) δινω και postan που ειναι πιο δυνατο για τα δοντια.

NUNU προσεχε τι υπογραφεις στην δουλεια αν σου δωσουν και παρε και επιθεωρηση για να μαθεις οτι θες αν εχεις αποριες, γιατι δεν ξερεις ποτε τι γινεται..

Ponstan κανει που ειναι 10 μηνων;να παρω λες;

ε ρε γαμώτο πονάει ο καημένος...τι να κάνετε όμως; θα περάσει. Μετά το ντεπόν ηρέμησε; είναι όντως πόνος ή κακό όνειρο;

Ναι διακοπές με τα παιδιά θα είναι ζόρι μεγάλο αλλά και ωραίο!! εγώ σκέφτομαι πόσα καινούργια πράγματα θα δούμε και θα κάνουμε!!! αχ αχ

αλλά είμαστε απλήρωτοι σχεδόν δίμηνο και σκάει η φούσκα...κλατς μπάμ!!:D:D

Ασε απο πληρωμες,σκ@τ@....του Γιωργου σε μηνιατικα πρεπει να του χρωσταει 3-4........εχει υπαλληλο της παραγωγης που του χρωσταει 10000 ευρουλακια.......

Εμενα μου είπε απο 12 μηνων και μετα ponstan καλυτερα ρωτα τον γιατρο σου,ασε που εμαθα ότι ομοιοπαθητικα δινουν για τα δοντακια camomila σκονη σε καψουλα και την βαζεις μεσα στο γαλα,αλλα πρεπει να στο δωσει ο ομοιοπαθητικος.

Εμενα μου είπε απο 12 μηνων και μετα ponstan καλυτερα ρωτα τον γιατρο σου,ασε που εμαθα ότι ομοιοπαθητικα δινουν για τα δοντακια camomila σκονη σε καψουλα και την βαζεις μεσα στο γαλα,αλλα πρεπει να στο δωσει ο ομοιοπαθητικος.

Για το πονστάν έχω ακούσει τα χειρότερα προτιμήστε για εναλλακτική του ντεπόν το αλγκοφρέν. Όντως το ομοιοπαθητικό είναι το καμομίλα που επίσης εμείς το δίνουμε αραιωμένο σε ένα φλυτζανάκι με νερό και μετά με το κουταλάκι στο μωρό. Σίγουρα δε θες συνταγή γιατρού γιατί είναι φυτικό.

τι να πώ ζιτα, μας έχουν πηντηξει!! ασάλιωτα...και φοβάμαι πως δεν είναι τα χειρότερα...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κ το panadol μετα τον χρονο κανει;

Για το πονστάν έχω ακούσει τα χειρότερα προτιμήστε για εναλλακτική του ντεπόν το αλγκοφρέν. Όντως το ομοιοπαθητικό είναι το καμομίλα που επίσης εμείς το δίνουμε αραιωμένο σε ένα φλυτζανάκι με νερό και μετά με το κουταλάκι στο μωρό. Σίγουρα δε θες συνταγή γιατρού γιατί είναι φυτικό.

τι να πώ ζιτα, μας έχουν πηντηξει!! ασάλιωτα...και φοβάμαι πως δεν είναι τα χειρότερα...

Κανει το αλγκοφρεν για 10 μηνων; θα ρωτησω αυριο που εχουμε εμβολιο....

αυτό δε θυμάμαι να στο απαντήσω, νομίζω ναι εμείς δίναμε πονστάν και ντεπόν κανονικά μετά μου είπε η ομοιοπαθ αντί του πονστάν αλγκοφρέν. Ρώτα φυσικά τη δικιά σου...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ναι το αλγκοφρεν κανει αλλα για υψηλο μονο πυρετο όχι για δοντια (ετσι έχει πει η παιδιατρος) και είναι καθε 8 ωρες.Παναντολ δεν εχω ακουσει για μωρα ποτε.

NUNUΚΑ πηγα και πηρα τις καψουλες αλλα δεν τους τις εδωσα γιατι δεν ήξερα πως,τις βαζω στο μπιμπερο με το γαλα? και μηπως ξερεις για ποση ωρα κραταει? δηλαδη να δινω 1 καθε μερα τωρα που πονανε?

ναι το αλγκοφρεν κανει αλλα για υψηλο μονο πυρετο όχι για δοντια (ετσι έχει πει η παιδιατρος) και είναι καθε 8 ωρες.Παναντολ δεν εχω ακουσει για μωρα ποτε.

NUNUΚΑ πηγα και πηρα τις καψουλες αλλα δεν τους τις εδωσα γιατι δεν ήξερα πως,τις βαζω στο μπιμπερο με το γαλα? και μηπως ξερεις για ποση ωρα κραταει? δηλαδη να δινω 1 καθε μερα τωρα που πονανε?

Λες να το μπερδεψα με πονσταν;:rolleyes:

αυτό δε θυμάμαι να στο απαντήσω, νομίζω ναι εμείς δίναμε πονστάν και ντεπόν κανονικά μετά μου είπε η ομοιοπαθ αντί του πονστάν αλγκοφρέν. Ρώτα φυσικά τη δικιά σου...

Ναι θα ρωτησω,ευχαριστω.....

λοιπόν εμάς μας είχε πεί μια καψουλίτσα αν δεν κάνω λάθος των 30cc διαλυμένη σε ένα φλυτζανάκι νερό. Αυτό βγαίνει περίπου 3 κουταλάκια, σκεπάζεις με πιατάκι και το φυλάς για όλο το βράδυ ή μέρα. Μας είχε πεί ότι το δίνεις όπως το ντεπόν και γω είχα υποθέσει ανα τρίωρο 1 κουταλάκι. Στην πράξη μια φορά έδωσα μετά κοιμήθηκε και το πρωϊ το πέταξα το υπόλοιπο.

Για το αλγκοφρεν εγώ την είχα ρωτήσει με τι να αντικαταστήσω το πονστάν και μου είχε πεί αυτό. Μια φίθλη δίνει ένα άλλο θα την πάρω και θα σου πω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!! Κοσμο ειχε καλε χτες οση ωρα προσπαθουσα επι ματαιω να κοιμησω τον μεγαλο...

τζινιω καλωσήρθες;)

Gemini επίσης για το μπρουμυτα... Έχει στο τζαμπο ίσως και αλλού, μαξιλαράκι παιδικο με τρύπες ειδικό για να αναπνέει το μωρο ακόμα και οταν γυρίσει το κεφαλάκι του. Αν θες ρίξε μια ματιά... Ρωτά και τον γιατρο σου.

Α, αυτο μας πειραζει? Η αναπνοη? Αφου τα κεφαλια τους τα εχουν στο πλαι.. Νομιζα οτι μονο το συνδρομο φοβομαστε...

Nunu την σταματησες την διαιτα; Κι εγω τα ίδια αλλα λόγω ιωσης!

Άρρωστη είμαι μια εβδομάδα τώρα με αντιβιώσεις, σπρέι για την δύσπνοια και σκονες.... Έχω και έναν κωλοβηχα... Έκανα και πυρετο....Σκτ

Πριν 2μερες ξεκίνησε πυρετο και ο bill και ευτυχώς σήμερα δεν έκανε αλλα δυστυχως μου έκανε πυρετο ο Κοσμας... Ουφ... Άντε να γίνουμε καλα γιατι έχουμε και το παρτυ την Κυριακή!! Εκλεισα παιδοτοπο και θα φτιάξω εγω τον μπουφέ!! Αύριο θα πάω να καταγγείλω τις τούρτες!!

Περαστικα σου και στον μικρο... Ε την Κυριακη καλα θα ειστε...μεσολαβουν αρκετες μερουλες..

Νομιζω οτι το ανοσοποιητικο σου επεσε και λογω σουπας...σκεψου το λιγο..

Τωρα να τρως κανονικα, ελαφρια δηλαδη για να χασεις κιλα, αλλά οχι μονο σουπα. (μπορει να γινομαι σπαστική που το λεω:rolleyes:)

Οπως ειπες κι εσυ να τις καταγγειλεις τις παλιοτουρτες...ακους εκει τοσες θερμιδες καλοκαιριατικο!!!!! Φτου τους:tongue::tongue:

Καλημερα σας,σας γραφω αγκαλιτσα με τον μικρουλη μου,με μεγαλος πηγε παιδικο για να μην τσακωνοντε...συνεχεια!!

EVELINA υπομονη με πολλα βιβλια και υπολογιστη και να δεις που ο καιρος θα περασει.Εγω εκανα το λαθος και διαβαζα για εγκυμοσυνες απο το αγχος μου πως θα παει και όχι βιβλια για μετά την γεννα...μεγα λάθος!!

Πως ειστε σημερα??

Αυτο το λαθος με την εγκυμοσυνη το εκανα κι εγω...και ολες νομιζω! Και τωρα που χρονος να διαβασεις 5 πραγματα που θες...ΚΑι πρηζεις τις παλιες μαμαδες στο καφε:tongue:

Καλησπερα.....τα εχω παιξει ολη μερα,ο μικρος κοιμηθηκε μονο 2 μισαωρα κ απο τις 1 το μεσημερι,γκρινια,κλαμα,ουρλιαχτο.....ησυχασε λιγο με την πισινα το απογευμα κ δωστου παλι...!!!

Τωρα υποτιθεται κοιμηθηκε.....αντε να δω!

Ο μεγαλος μεχρι το μεσημερι ακολουθουσε το μικρο αλλα κατα τις 4 ξεραθηκε για κανενα διωρο...παλι καλα!!!

Χορωδια το πηγαιναν το κλαμα σημερα......

Gemini εαν ανακουφιζονται κ κοιμουντε μπρουμυτα να τα βαζεις αλλα ρωτα κ τον γιατρο σου καλου κακου.....

Αχ κριμα, ολα τα παιδακια γκρινια...Θα φταιει η πανσεληνος ή τα δοντια??

Καλησπέρα γρήγορη!

Σέβη...τα ίδια ακριβώς με τον μπέμπη μόνο όμως.

Τί σκατά, σεληνιαστήκανε από χθες?? Κι η μεγάλη το γυρόφερνε, αλλά κοιμήθηκε κι εμένα ένα 2ωρο και καπως τό 'σωσε.

Εμείς φεύγουμε 22/07 για Κρετα! Αναμένω με αγωνία και λαχτάρα!

Αλλά μου φαίνεται ότι αυτός ο μήνας δεν july με τίποτα :tongue::tongue:

Ειπαμε, πολύ γκρινια...

ιιιιιιιι Καλές διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζουλευουμε!! Αν και να πω την αληθεια, μου αρεσε αυτο που μου ειχες πει οτι θα εχουμε πολλάαα καλοκαιρια θαλασσας με τα μικρα, τι πειραζει ενα εκτός??

αχαχαχαχα!Kαλόοοο!!!!!!

ρε παιδιά πήραν σήμερα από την εταιρεία τον νικ να φύγει 16 του μήνα (ενώ έιχε υπάρξει συνενόηση για τέλος ιουλίου) κ μας/μου χει έρθει ο ουρανός σφοντύλι.

δεν έχουμε πάει πουθενά με τα παιδιά!

στα αλήθεια μου την έχει βαρέσει απίστευτα κ έχω πραγματικά ξενερώσει.

Ω ρε γμτ.. μλκ. Να πει ψεμματακι οσο γινεται...και οπως και να χει καπου να πατε. Μην ξενερωνεις, κανε την καρδια σου πετρα και απολαυσε τις μερες οσο μπορεις...

τζέμινι έπεσα στο ποστ σου,

όλα μου τα παιδιά απο την αρχή θέλαν μπρούμιτα κ τα κοίμιζα μπρούμιτα.

δεν με εμπόδισε κ ο ντοκ ποτέ.

άσχετο θέλω να πιώ όλο το βόσπορο όμως!

Σοβαρα????????? Με ανακουφίζεις πάρα πολύ γτ εχουμε θεμα με τον υπνο... Στις 15/07 που εχουμε γιατρο θα ρωτησω, αλλα το ειχα σιγουρακι οτι δε θα με αφηνε...

Πιες τον , στο επιτρεπω:tongue:

.

Σέβη..κι εμένα προ ολίγου 2 φορές ξύπνησε, με ουρλιαχτό απευθείας, μιλάμε ούτε καν κλιμάκωσει πιο πριν να προειδοποιήση. Κατευθείαν τίγκα τα ντεσιμπέλ. Αλλά είχε κλειστά τα μάτια... και μόλις τον πάρω αγκαλιά, ηρεμεί, χωρίς όμως να φαίνεται ότι έχει ξυπνήσει, και στα καπάκια ηρεμεί και τον αφήνω πάλι κρεββάτι και συνεχίζει τον ύπνο του..

μα τί είναι αυτό????????????:confused::confused:

Κι εμενα το κανει αυτο ο μεγαλος και λεω καλά ποιον μαλώνει στον υπνο του?? Ή απλα ξενερωνει που ξυπνησε??

Επισης το κανει οταν κοιμαται στην αγκαλια και τον αφηνω...και τοτε ξενερωνω εγω...:?

Βρε κοριτσια οσες πρηζονταν τα ποδια τους γινονταν αγνωριστα? Μιλαμε νταουλι και τα δαχτυλα δεν κλεινουν. Για αστραγαλο ουτε συζητηση,δεν υπαρχει.

Σου λεω τα ποδια μου τα κοιτουσα και στεναχωριομουν παρα πολύ. Οκ δεν εχω και τις πιο καλλιγραμες γαμπες και το ποδι της Σκορδα γενικοτερα, αλλά τοσο ελεφαντινος αστραγαλος ουτε μπορουσα να διανοηθω οτι γινεται. Και μαλιστα δεν ειχα παρει γενικα βαρος και φαινοταν πολύ περιεργο. Σκεψου οτι παραπονεθηκα στο γιατρο και ειπε οτι πραγματι ειναι πολυ πρησμενα και μ εστειλε για τριπλεξ αν θελω. Βεβαια δεν το εκανα γτ ημουν ηδη στην 35η εβδομαδα και δεν μπορουσα να πηγαινω ευκολα για εξετασεις κτλ. Τα ποδια ξεπρηστηκαν τελειως οταν βγηκα απ το μαιευτηριο, δηλ 5 μερες αφου γεννησα. Μη σου πω τωρα ειναι πιο πρησμενα γτ οσο να ναι πρηζονται και λιγο απο αλατι και ζαχαρη στη διατροφη μας, ενω στο νοσοκομειο θυμασαι, ειχε πεσει πολύ πεινα. Εν ολίγοις, μην αγχωνεσαι ακι μη στεναχωριεσαι...εισαι στην τελικη ευθεια,,θα περασει!

Εμεις κλασικα το βραδυ 1,5 ωρα να κοιμησουμε τον μεγαλο. Ηθελε αγκαλια. Τι νανουρισματα, τι χαιδεματα, τι κουνηματα ολα τα εκανα αλλά αυτος εκει. Τελικα εκνευριστηκε κιολας που δεν κοιμοταν, ηρθε και σχεδον η ωρα να ξαναθηλασω και μετα κοιμηθηκε. Και φυσικα τον ειχε βαλει ο αντρας μου λιγο μπρουμυτα και μετα τον γυρισε. Ειδαλλως ακομα αγκαλια θα ημασταν...Ευτυχως μας αφησαν και κοιμηθηκαμε καπως το πρωι.

Σεντονι εγραψα πάλι! Διωξτε με!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini επίσης για το μπρουμυτα... Έχει στο τζαμπο ίσως και αλλού, μαξιλαράκι παιδικο με τρύπες ειδικό για να αναπνέει το μωρο ακόμα και οταν γυρίσει το κεφαλάκι του. Αν θες ρίξε μια ματιά... Ρωτά και τον γιατρο σου.

εμένα πχ μαξιλαράκι δεν με άφηνε. ίσως επειδή ήταν μπρούμυτα.

όσο πιο αργά μου έλεγε, τόσο πιό καλά.

Τζινακι λογικό που ξενερωσες... Απαιτητικη η δουλεια του δικού σου γμτ... Μα δεν το καταλαβαίνουν κι αυτοί ότι ο ανθρωπος δεν προλαβαίνει να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια του;;; Ας πει χίλιες δυο δικαιολογίες και αν μπορεί να το αποφύγει καλα θα είναι...

Ducky, διακοπουλες ε; Τι καλα... Αφου θα έχετε και βοήθεια εκει μια χαρα θα περάσετε!!

Nunu την σταματησες την διαιτα; Κι εγω τα ίδια αλλα λόγω ιωσης!

Άρρωστη είμαι μια εβδομάδα τώρα με αντιβιώσεις, σπρέι για την δύσπνοια και σκονες.... Έχω και έναν κωλοβηχα... Έκανα και πυρετο....Σκτ

Πριν 2μερες ξεκίνησε πυρετο και ο bill και ευτυχώς σήμερα δεν έκανε αλλα δυστυχως μου έκανε πυρετο ο Κοσμας... Ουφ... Άντε να γίνουμε καλα γιατι έχουμε και το παρτυ την Κυριακή!! Εκλεισα παιδοτοπο και θα φτιάξω εγω τον μπουφέ!! Αύριο θα πάω να καταγγείλω τις τούρτες!!

άντε κ περαστικά σας λέμε καλοκαιριάτικα.

καλά εγώ δηλ. όλοι να έβλεπες τον γαϊδουροβήχα που είχαμε.

σε θέλω.

έχω πάει ρόδο προ αμνημονέυτων ετών. 96 ήταν? δεν θυμάμαι κ πολλά.

οκ, παλιά πόλη θυμάμαι. παραλία τσαμπίκα θυμάμαι. άλλη μια που είχε στρατόπεδο κ εγώ το βούρλο τράβαγα φώτο κ μου την είπαν (ή ηταν σάμο αυτό κ τα μπερδέυω?)

είπε ψεματάκι ο νικ οτι κ καλά θα πρέπει να ακυρώσουμε ακτοπλοίκά κλπο για ρόδο.

τί δρόμολόγια έχει κ σε ποιά λιμάνια πάει? πες καμία παραλία καλή. αυτή με τη μάυρη άμμο ποιά είναι εκεί?

Καλημερα σας,σας γραφω αγκαλιτσα με τον μικρουλη μου,με μεγαλος πηγε παιδικο για να μην τσακωνοντε...συνεχεια!!

JASMINI περαστικα σας!

TZINI εχω φιλο ναυτικο και καταλαβαινω τι γινεται,εγω θα ελεγα να την κανετε αμεσα για κανενα 5ημερο και μετα να φυγει γιατι δυστυχως απο ότι ξερω μετα μπορεί να φυγει με αλλο πλοιο και μετα απο μηνες και οι καιροι είναι δυσκολοι. Ειδα που εγραφες για σπιτι δεν ξερω αν εννοείς κοντα στην αθηνα,εγω εκλεισα για αυγουστο 1 ωρα απο την αθηνα με 3 υ/δ και 20μ απο την θαλασσα,δεν ξερω ομως αν το δίνει για ετος,αν καταλαβα μονο καλοκαιρι λογω κρισεως το νοικιαζει,αν σε ενδιαφερει να ρωτησω

EVIZOGR μαλλον απο δοντια ξυπναει ή απο ζέστη (90% θα ελεγα δοντια),δοκιμασε ένα βραδυ και δωσε ντεπον αν είναι τα δοντακια του δεν θα ξυπνησει.

GEMINI χαράς το κουράγιο σου με τοσο μικρα μωρα να κανεις και τραπεζια,εγω ακομα παραγγελνω απ'εξω όταν εχουμε κοσμο..δεν φημιζομαι και για την μαγειρικη μου..

EVELINA υπομονη με πολλα βιβλια και υπολογιστη και να δεις που ο καιρος θα περασει.Εγω εκανα το λαθος και διαβαζα για εγκυμοσυνες απο το αγχος μου πως θα παει και όχι βιβλια για μετά την γεννα...μεγα λάθος!!

NUNU

πομονή ρε κορίτσι!

για ποιά περιοχή?

στείλε όταν μπορέσεις πόσο σας πάει το μαλλί με το μήνα.

είνια γεγονός οτι οι περισσότεροι τα νοικιάζουν λόγω εφορίας.

το αυτό σκέφτεται κ η τζίνι (εποχές περίεργες κλπο).

δεν είναι οτι δεν θα τον πάρουν, αλλά σίγουρα θα τον καθυστερήσουν.

αρνήθηκε ευγενικά, αλλά παρόλα αυτά είπε πςω αν έχει τόσο μεγάλο θέμα ο επαναστάτης καπτεν μέσα θα πάει (αλλά θα τον κράξει μέσα 100%).

• ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : Καμια ιδεα για απογευματινο μαμ??? βαρεθηκαν τα γιαουρτια,κρεμες,τοστ,κουλουρακια..τι αλλο να δινω?
  • επισης δεν χωρανε πλεον στο μπανιερο τους και διχως αυτο δεν στεκοντε όρθιοι πεισματικα,τι αλλο να παρω? εσεις πως τα κανετε ??
  • τους δινετε νερο απο το ψυγειο?εγω δινω μονο απο την βρυση αλλα με τον καυσωνα θα είναι πολυ ζεστο βρε παιδι μου

κουάκερ που είναι κ δυναμωτικό.

ή αλμυρό με βούτυρο κ φέτα, ή γλυκό με γάλα κ ζάχαρη πχ.

εδω΄κ καιρό τα κάνω όρθια κ τα τρία. βοήθησε το κολυμπητήριο.

μόνο βρύσης δίνω φρέσκο. (κόρες εγώ έτσι κ πιώ κρύο εντελώς έχω λαιμά μετά, οπότε στα παιδιά δεν)

Ναι διακοπές με τα παιδιά θα είναι ζόρι μεγάλο αλλά και ωραίο!! εγώ σκέφτομαι πόσα καινούργια πράγματα θα δούμε και θα κάνουμε!!!

Ponstan κανει που ειναι 10 μηνων;να παρω λες;

Ασε

παναντόλ ούτε που μου έχει αναφέρει εμένα.

είναι αλφάδι για πυρετό υψηλό. σε συνδιασμό με άλλο μας το έδίνε στο 6ωρό όταν ήταν πιό μικρά. τώρα νομίζω 4ωρο, δεν θυμάμαι κ καλά.

γενικός για τα δόντια είναι αρνητικός σε φάρμακα, αλλά στα πολύ τρελά ζόρια δίνει έγκριση. λέει οτι δεν είναι οτι καλύτερο να τα κάνουμε τζυνκιε.

Καλημερα!!!!!!!!!! Κοσμο ειχε καλε χτες οση ωρα προσπαθουσα επι ματαιω να κοιμησω τον μεγαλο...

τζινιω καλωσήρθες;)

Εμεις κλασικα το βραδυ 1,5 ωρα να κοιμησουμε τον μεγαλο. Ηθελε αγκαλια. Τι νανουρισματα, τι χαιδεματα, τι κουνηματα ολα τα εκανα αλλά αυτος εκει. Τελικα εκνευριστηκε κιολας που δεν κοιμοταν, ηρθε και σχεδον η ωρα να ξαναθηλασω και μετα κοιμηθηκε. Και φυσικα τον ειχε βαλει ο αντρας μου λιγο μπρουμυτα και μετα τον γυρισε. Ειδαλλως ακομα αγκαλια θα ημασταν...Ευτυχως μας αφησαν και κοιμηθηκαμε καπως το πρωι.

Σεντονι εγραψα πάλι! Διωξτε με!!!!!!

ελπίζω να σας πάει καλύτερα με τον ύπνο,

xmX3p2.png

XKuXp2.png

στο διαταύτα θα πιέσουν τον μέσα κάπτεν να κάτσει άλλες 10 μερες (ένα άλλο περίεργο γεγονός είναι πως ντε κ καλά θέλουν τον νικ για αυτό το πλοίο, που κάνει γραμμή νότιοδυτική αμερική, παναμά, ευρώπη κ πίσω πάλι. πραγματικό αγγούρι. οτι κ να σας πώ δεν θα καταλάβετε πραγματικά).

έχουμε κάποιες ώρες διαφορά, οπότε τπτ δεν είναι σίγουρο ακόμα.

αυτά τα όμορφα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Σήμερα αργΟπορημενη Καλημέρα.

Depot, panadol,dolal ένα και το αυτο παρακεταμολες όλα. Το ponstan Kai to algofren ή gantil είναι ξαδερφακια αλλα πιο δυνατά και αποτελεσματικά απο τα πρώτα. Συνήθως οι γιατροι δίνουν εναλλάξ ντεπον,πονσταν.

Λοιπον σήμερα ειχα ψιλοτρεχαματα. σηκώθηκα πήγα για εξετάσεις και μόλις γύρισα σπιτι αρχισε η ρινορραγια πάλι. Δεν σταματαγε με τίποτα, το αίμα ποταμι, να προσπαθω να τη σταματησω, ειχα και το νου μου στη γυναικα για τις δουλειές που φοβόταν, μη μου λιποθυμησει. Τελικα πήγαμε στο κέντρο υγείας μετα απο εντολή του γυναικολογου όπου τι να σχολιάσω....απογοητευτική η κατάσταση. Κατεφυγα σε ιδιώτη ωρλ και μου έκανε καυτηριαση. Ελπίζω να τελείωσα και να μην εχω αλλα τρεχαματα. Ανυπομονω να έρθει η Δευτέρα να δω τα μικρά μου ότι είναι καλα.

p1Utp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Τί να πρωτοσχολιάσω;

mpougos εύχομαι να περάσει το αιμάτωμα και να γλυτώσει το μωρό την έξτρα ταλαιπωρία. Τί να πω; Τουλάχιστον ενδιαφέρεται και ο γιατρός σας.

Για απογευματινό με κάλυψε και πάλι η νουνού.

Σε ποιο μέρος έκλεισες και πόσο;

Ελίζαααα μετακομίσατε στο νέο γραφείο;

moritsa τα μωρά πιέζουν την κεντρική αρτηρία κι γι'αυτό πρήζονται τα πόδια.

Εγώ με το που γένησα μέχρι να πάω στο φορείο για το δωμάτιο είχαν ξεπριστεί τελείως :shock:. Δεν είχαν βέβαια και το πρήξιμο του ελέφαντα αλλα δεν ήταν και μινιόν.

Τζίνι τί τραβάς ρε παιδάκι μου κι εσύ; Εύχομαι να είναι τέλος καλό.

Πάντως μπορείς να πας και Αγκίστρι που είναι κοντά μερικές μέρες και μαζεμένα για τα παιδιά. Προχθές που είχατε πάει;

Παπίτσα Χανιά τέλεια! Άντε κοντεύουν οι μέρες.

Τζας με το καλό το παρτάκι σας. Σε παιδότοπο βρήκες τελικά ε;

Gemin σου έκανα αίτημα φιλίας.

Glor πάω να δω φωτό. Της νουνού τα μπουμπουκάκια τα είδα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...