Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

φτου κ έκανα τόση ώρα να γράψω το πρηγούμενο κ ξέχασα να πώ το σημαντικότερο.

το σπίτι που πήγαμε να δούμε για εξοχικό για όλο το χρόνο?

σαν σπίτι μέσα καλό. 60φεύγα τετραγωνικά, με πολύ καλή διαρύθμιση, με 2 υ/δ με παλιά σιδερένια κρεβάτια που για να ισορροπίσουν με το δάπεδο είχαν βάλει σπέαρ κομμάτια ξύλου.

ωραίο πολύ μεγάλο μπαλκόνι, με σκασμένη σκουριασμένη μπογιά στα κάγκελα.

άντε κ πες βάζεις άλλα κρεβάτια, βάφεται το κάγκελο, αλλά το βασικότερο μειονέκτημα του:

για να ανέβεις στο σπίτι που είναι στον 1ο έχει σκάλα ίσια, απότομη, στενή κ σιδερένια (20 πόντους πιο φαρδιά φανταστείτε όσες ήρθαν στο γκάζι) με μια απλή κουπαστή στο ένα πλάι κ στο άλλο πλαί κενό με τον τοίχο. η οποία σκάλα οδηγούσε κατευθείαν στην είσοδο του σπιτιού χωρίς πορτάκι:shock:

κερασάκι το οτι δεν είχε πάρκιν.

οπότε οι εναλλακτικές για να αφήσεις στο σπίτι τρία νήπια ήταν από ελάχιστες στην καλύτερη περίπτωση, εώς μηδαμινές χωρίς ατυχήμα κ σλάλομ στα σίδερα.

φοβεγά πγάματα κ θάματα σας λέω!!!!!

φυγέτεμε, μας κούρασα.

κουμπί, ορ νοτ κουμπί? αυτά είναι.

απορριπτεται ή παει για αργοτερα σε καμια 5ετια τουλαχιστον

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσουδια!

Διάβαζα διάβαζα και τώρα ξέχασα σε ποια ήθελα να απαντήσω! :)

Νομίζω η Gemini ρώτησε για τις θηλες... 1η επιλογή και η πιο φυσική... Ζεσταινεις 150ml ελαιόλαδο με 1 κγ κερι τριμμενο φυσικο. Μόλις λιωσει το βάζεις σε αποστειρωμενο βαζακι και το αφήνεις να κρυωσει. Τώρα το καλοκαίρι το βάζεις ψυγειο. Το χρησιμοποιείς άφοβα μετα το θηλασμο και δεν χρειάζονται ξεπλυμα οι θηλες! 2η επιλογή κρεμα για θηλες της Medela. Επίσης δεν χρειάζεται ξεπλυμα. 3η επιλογή κρεμα για θηλες frezyderm. Χρειάζεται οπωσδήποτε ξεπλυμα!

Mpougos τι τραβαει μωρε το αγοράκι σου... Τι ταλαιπωρία πια... Οπωσδήποτε ευχελαιο οπως προειπαν...

RKdwp3.png

Gemini επίσης για το μπρουμυτα... Έχει στο τζαμπο ίσως και αλλού, μαξιλαράκι παιδικο με τρύπες ειδικό για να αναπνέει το μωρο ακόμα και οταν γυρίσει το κεφαλάκι του. Αν θες ρίξε μια ματιά... Ρωτά και τον γιατρο σου.

RKdwp3.png

Τζινακι λογικό που ξενερωσες... Απαιτητικη η δουλεια του δικού σου γμτ... Μα δεν το καταλαβαίνουν κι αυτοί ότι ο ανθρωπος δεν προλαβαίνει να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια του;;; Ας πει χίλιες δυο δικαιολογίες και αν μπορεί να το αποφύγει καλα θα είναι...

Ducky, διακοπουλες ε; Τι καλα... Αφου θα έχετε και βοήθεια εκει μια χαρα θα περάσετε!!

Nunu την σταματησες την διαιτα; Κι εγω τα ίδια αλλα λόγω ιωσης!

Άρρωστη είμαι μια εβδομάδα τώρα με αντιβιώσεις, σπρέι για την δύσπνοια και σκονες.... Έχω και έναν κωλοβηχα... Έκανα και πυρετο....Σκτ

Πριν 2μερες ξεκίνησε πυρετο και ο bill και ευτυχώς σήμερα δεν έκανε αλλα δυστυχως μου έκανε πυρετο ο Κοσμας... Ουφ... Άντε να γίνουμε καλα γιατι έχουμε και το παρτυ την Κυριακή!! Εκλεισα παιδοτοπο και θα φτιάξω εγω τον μπουφέ!! Αύριο θα πάω να καταγγείλω τις τούρτες!!

RKdwp3.png

Τζινακι λογικό που ξενερωσες... Απαιτητικη η δουλεια του δικού σου γμτ... Μα δεν το καταλαβαίνουν κι αυτοί ότι ο ανθρωπος δεν προλαβαίνει να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια του;;; Ας πει χίλιες δυο δικαιολογίες και αν μπορεί να το αποφύγει καλα θα είναι...

Ducky, διακοπουλες ε; Τι καλα... Αφου θα έχετε και βοήθεια εκει μια χαρα θα περάσετε!!

Άρρωστη είμαι μια εβδομάδα τώρα με αντιβιώσεις, σπρέι για την δύσπνοια και σκονες.... Έχω και έναν κωλοβηχα... Έκανα και πυρετο....Σκτ

Πριν 2μερες ξεκίνησε πυρετο και ο bill και ευτυχώς σήμερα δεν έκανε αλλα δυστυχως μου έκανε πυρετο ο Κοσμας... Ουφ... Άντε να γίνουμε καλα γιατι έχουμε και το παρτυ την Κυριακή!! Εκλεισα παιδοτοπο και θα φτιάξω εγω τον μπουφέ!! Αύριο θα πάω να καταγγειλω τις τούρτες!!

Ναι ναι το iPhone κάνει μόνο του διορθώσεις αλλα έχει και ένα δικιο! Βεβαίως και θα τις καταγγείλω :) γιατι έχουν πολλές θερμίδες και δεν θα μπορέσω να φάω... Πολυ.... :)

Ok καταλάβατε... Να παραγγειλω ήθελα να πω!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας,σας γραφω αγκαλιτσα με τον μικρουλη μου,με μεγαλος πηγε παιδικο για να μην τσακωνοντε...συνεχεια!!

JASMINI περαστικα σας!

TZINI εχω φιλο ναυτικο και καταλαβαινω τι γινεται,εγω θα ελεγα να την κανετε αμεσα για κανενα 5ημερο και μετα να φυγει γιατι δυστυχως απο ότι ξερω μετα μπορεί να φυγει με αλλο πλοιο και μετα απο μηνες και οι καιροι είναι δυσκολοι. Ειδα που εγραφες για σπιτι δεν ξερω αν εννοείς κοντα στην αθηνα,εγω εκλεισα για αυγουστο 1 ωρα απο την αθηνα με 3 υ/δ και 20μ απο την θαλασσα,δεν ξερω ομως αν το δίνει για ετος,αν καταλαβα μονο καλοκαιρι λογω κρισεως το νοικιαζει,αν σε ενδιαφερει να ρωτησω

EVIZOGR μαλλον απο δοντια ξυπναει ή απο ζέστη (90% θα ελεγα δοντια),δοκιμασε ένα βραδυ και δωσε ντεπον αν είναι τα δοντακια του δεν θα ξυπνησει.

GEMINI χαράς το κουράγιο σου με τοσο μικρα μωρα να κανεις και τραπεζια,εγω ακομα παραγγελνω απ'εξω όταν εχουμε κοσμο..δεν φημιζομαι και για την μαγειρικη μου..

EVELINA υπομονη με πολλα βιβλια και υπολογιστη και να δεις που ο καιρος θα περασει.Εγω εκανα το λαθος και διαβαζα για εγκυμοσυνες απο το αγχος μου πως θα παει και όχι βιβλια για μετά την γεννα...μεγα λάθος!!

NUNU μου ελπιζω να πανε όλα καλα με την δουλεια,φιλακια

• ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : Καμια ιδεα για απογευματινο μαμ??? βαρεθηκαν τα γιαουρτια,κρεμες,τοστ,κουλουρακια..τι αλλο να δινω?
  • επισης δεν χωρανε πλεον στο μπανιερο τους και διχως αυτο δεν στεκοντε όρθιοι πεισματικα,τι αλλο να παρω? εσεις πως τα κανετε ??
  • τους δινετε νερο απο το ψυγειο?εγω δινω μονο απο την βρυση αλλα με τον καυσωνα θα είναι πολυ ζεστο βρε παιδι μου

Καλημέρα κοριτσούδια, πως πάνε τα κέφια;μμμμμμμ καμία σχέση με καλά πάντως....και γω μια από τα ίδια λοιπόν. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά...

Τζινιώ καλώς μας ήρθες!! ζόρικα τα πράγματα ρε κορίτσι και συ, τι καταστάσεις είναι αυτές;φαντάζομαι ο νικ θα πρέπει να πάει όσο και άδικο να είναι αυτό, ελπίζω να το διακανονίσετε κάπως ώστε να γυρίσει νωρίτερα ή κάτι τέτοιο. Πολύ χάλια...

κοριτσια καλησπερα!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας! με πηρε και ο γιατρος μου τηλ το μεσημερι να δει πως ειμαι και μου ειπε οτι απο δω και περα μονο ξαπλα και θα σηκωνομαι μονο για τουαλετα μεχρι τουλαχιστον τις 32-35 εβδομαδες... και θα με δει και μεθαυριο στην β-επιπεδου.. απο δω και περα δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο περα απο υπομονη... το μεγαλο μου αγχος ειναι να φτασω μεχρι και τελος αυγουστου να κλεισω τις 30 εβδομαδες...

mpougos περαστικα στο μωρακι σου! ελπιζω να εινα το τελευταιο κακο που σας βρισκει...

nunu τα μωρα σου ειναι κουκλακια!!!

Θα φτάσεις κοπέλα μην ανησυχείς, κάτσε κλώσσα τώρα πραγματικά!!!

Πριν 2μερες ξεκίνησε πυρετο και ο bill και ευτυχώς σήμερα δεν έκανε αλλα δυστυχως μου έκανε πυρετο ο Κοσμας... Ουφ... Άντε να γίνουμε καλα γιατι έχουμε και το παρτυ την Κυριακή!! Εκλεισα παιδοτοπο και θα φτιάξω εγω τον μπουφέ!! Αύριο θα πάω να καταγγείλω τις τούρτες!!

Τη δίαιτα δεν την ξεκίνησα να πώ καλύτερα...χιχι!! Αφού ακυρώθηκε η βάφτιση το μεγάλο άγχος μου έφυγε, για διακοπές χλωμό, μαγιό γιοκ οπότε μια χαρά είμαστε!! Αλλά εσύ αρρωστούλα πάλι; μαρή πρέπει να ενισχύσεις λίγο τον οργανισμό σου πιές κανένα χυμό, καμιά βιταμίνη κάτιτις...

Για το παρτάκι τέλεια!!! θα ήθελα να ήμασταν και εμείς εκεί! και θα βάλεις τα ταλέντα σου και πάλι!! Μπράβο σούπερ μάμα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

• ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : Καμια ιδεα για απογευματινο μαμ??? βαρεθηκαν τα γιαουρτια,κρεμες,τοστ,κουλουρακια..τι αλλο να δινω?
  • επισης δεν χωρανε πλεον στο μπανιερο τους και διχως αυτο δεν στεκοντε όρθιοι πεισματικα,τι αλλο να παρω? εσεις πως τα κανετε ??
  • τους δινετε νερο απο το ψυγειο?εγω δινω μονο απο την βρυση αλλα με τον καυσωνα θα είναι πολυ ζεστο βρε παιδι μου

φιλ σε πετυχαίνω μέσα; Καλημέρες πολλές και στον μικρούλη!!χεχε!!Λοιπόν για απογευματινά ρυζόγαλο, κρέμες γιώτης (διάφορες γεύσεις), ντομάτα, φρυγανιά τυρί, ψωμί βούτυρο και μέλι, ομελετούλα με ντομάτα (καγιανά)...τα έχετε φάει όλα αυτά ή είσαστε μικρούλια;

μπάνιο εγώ πλέον βάζω το αντιολισθητικό της μπανιέρας, μια πετσέτα και οι δυο μέσα και πολύ παιχνίδι!!!

Νεράκι όχι δε δίνω από το ψυγείο το πολύ πολύ στις μεγάλες ζέστες να κάνω μίξη, τελείως κρύο μήπως παρα είναι;

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα νουνουκα μου.ωραιες ιδεες μου εδωσες ιδιαιτερα για ομελετα,βρε δεν μασανε τα ατιμα,οτι τους δινω το καταπινουν κατευθειαν εκτος τα κουλουρακια,βλεπεις εχουμε λιγα δοντακια (9 ο ένας και συτη την εβδομαδα εβγαλε 3 δοντια ο μικρουλης και εχει 11).κρεμες δινω του σταμου χωρις ζαχαρι που βρισκω μονο στα ΑΒ,μελι ακομα δεν δινω,κρεμες που φτιαχνω εγω ουτε να τις φτυσουν πλεον,τα εχουν βαρεθει..

Διαφημίσεις

καλημερα νουνουκα μου.ωραιες ιδεες μου εδωσες ιδιαιτερα για ομελετα,βρε δεν μασανε τα ατιμα,οτι τους δινω το καταπινουν κατευθειαν εκτος τα κουλουρακια,βλεπεις εχουμε λιγα δοντακια (9 ο ένας και συτη την εβδομαδα εβγαλε 3 δοντια ο μικρουλης και εχει 11).κρεμες δινω του σταμου χωρις ζαχαρι που βρισκω μονο στα ΑΒ,μελι ακομα δεν δινω,κρεμες που φτιαχνω εγω ουτε να τις φτυσουν πλεον,τα εχουν βαρεθει..

μέλι γιατί δε δίνεις; εμείς στο χρόνο δώσαμε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

πολλοι παιδιατροι το επιτρεπουν στο ετος,η δικια μας λεει στα 2 χρονια..τι να πεις,προτιμω να είμαι σιγουρη όμως

ναι καλά ότι πει η παιδ σου. Αλλά βολεύει και γενικότερα σαν γλυκαντικό αντί της ζάχαρης, σε γιαούρτι, γάλα, κεϊκ!!

πωπω έχω δουλίτσα εδώ και βαριέμαι οικτρά, με πρήζει και το μπός...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

βρε πλησιαζουν οι μερες τισ αδειας σου και θα ηρεμησεις αφου θα γεμισεις μπαταριες.Εγω ελεγα στον αντρα μου χθες οτι μαλλον πιο πολυ θα κουραστω στις διακοπες με τα μπεμπε στην θαλασσα να τα κυνηγαω παρά εδω..

Καλημερα......

Τελικα η νυχτα ηταν πολυ δυσκολη...δωσαμε ντεπον στο μικρο κατα τις 11.30 το βραδυ γιατι απο το ουρλιαχτο κοντευε να κλεισει ο λαιμος του....φυσικα ξυπνησε κ τον μεγαλο!!!!!!! ετσι περασε η βραδυα,ξυπναγε ο ενας τον αλλον απο το κλαμα-τσιριδα!!!!!!

Τζινιω Λευκαδα ειναι πολυ ωραια,5 ωριτσες δρομος!!!!!!!!!!

Νουνουκα μετα τον χρονο δινουμε ολα αυτα το απογευμα; λεγεμε τετοια να χαρω!!!!!!

Παπιτσα τσιριδας κ ο δικος σου.....ατιμο πραμα τα δοντια τελικα!

Ζιτακι πως ειναι το παιδι; αυτο με τις διακοπες κ το τρεξιμο στην παραλια το ειδα περυσι....2 μαμαδες με διδυμα η καθεμια κ δεν ηξεραν κατα που να τρεξουν,στην θαλασσα,στην αμμουδια; πανικος!!!!!!

Jas εαν η τουρτα ειναι κολαση να την καταγγειλεις.....με το καλο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...