Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
      Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

καλε ποιος ειναι αυτος ο ενδοκρινολογος να ξερουμε να μην παμε ;;;;;;;;;;

και το λεω πολυ σοβαρα!!

τι βλακειες ειναι αυτες ; απο που να το πιασω που να το αφησω ;;;;

καλα για τον τροπο και το υφος δεν εχω λογια … 

επειδη με συγχυσανε ολα, θα μεινω μονo στο τελευταιο ! για το κακο σπερμα… εμας με αζωοσπερμια κοριτσι μου και σπερμα απο βιοψια ουτε ενας γιατρος δεν μας ειχε πει τετοια πραγματα … και πιστεψε με πηγαμε σε ενα καρο!! ισα ισα λεγανε ολοι πως στην ivf βρισκουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια, που με φυσικες προσπαθειες αναθεμα αν θα πετυχαινανε ποτε κι οτι μετα την τριτη μερα (αν εχουνε επιβιωσει) πλεον ενα καλο και δυνατο ωαριο κανει τη δουλεια κ αναστρεφει και την οποια ανωμαλια… 

ετσι που το παει αυτος ουτε καν δωρεα ωαριων δεν πρεπει να ακολουθησετε εσεις.. πατε σε διπλη δωρεα κι ααααν ειστε τυχεροι και παλι…

βρε τι μας λες παπ@&@ ;;; πες του απο μενα.

θελω μολις μεινεις εγκυος να πας να του τριψεις τη χοριακη στη μουρη!

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

στα πολύ πεταχτά από οτι διάβασα.

σελεστιν όταν είναι έτοιμα θα κάτσουν στον πωπό.

η μάνα μου με ζάλιζε: εξαμηνίτικο παιδί βάζει κώλο καταγή.

μπούρδες! τα δίδυμα μετά τον 6ο σίγουρα. τέλος 7ου ήταν?

κρέμες κλπο ο ντοκ θα σας πεί λογικά ανάλόγα με τα θέματα που έχετε με παλινδόμηση κλπο. εμάς με το που κλείσαμε τον 6ο μας ξεκίνησε κ είχε ένα χ θεματάκι ο άλεξ.

για το εμβόλιο στον 2ο κάναμε πρώτη δόση, στον 4ο 2η δόση, στον 8ο η 3η δόση.

παπί σου είπε να δώσεις πορτοκάλι? μια χαρά!

σου είπε να μήν την αφήνεις πολύ ώρα καθιστή τη σουλτούκο? ε

καλά μαρή παλαβή, δεν σου έιχα πεί γαι τη σίστερ? που σε έπιασε το ''άγχος''?

αλτσχλαιμερ που τραβάμε όλες μας ωρέ!

άϊντα τυχερή θα πάς κ κρέτα. τί να πώ κ εγώ που κα΄τα πως δείχνει θα έιμαι σόλο κ αυτό το καλοκαίρι?

νουνούκα να σου φάνε λεφτά? γιατί ρε???

πάμε μαζί στα λαγκάδια!

τζεμίνι προσπάθησε να μην τα μάθεις αλα μπρατσέτα για νάνι.

δώσε την αγκαλιά σου οτι ώρα θες, αλλά όχι για ύπνο.

μορίτσα βγήκες βόλτα κ καλόμαθες στα σύκα?:tongue:

εβελινα υπομονή κορίτσι μου. δεν είχα τέτοια εμπειρία.

στη θέση σου θα καθόμουν όσο πιο πολύ θα άντεχα.

σέβη κ εσείς γκλέντια με την ζέστα?

έτσι ήμανε κ εγώ πέρυσι το καλοκαίρι. δόντια εδώ, δόντια εκεί, δόντια κ παραπέρα.

νάκιους άντε κ καρχαρίες κ εσείς.

τζασού ωραίες οι συνταγές. άμα το έχεις ρε παιδί μου κ πιάνουν τα χέρια σου, όλα βγαίνουν ωραία.

γιατί μπήκε autoedit σε μία?

το τρελοκόριτσο πού είναι καλέ???

αυτά προς το παρόν.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Ουχ βρε τζίνι...... :(:(

νομίζω σε καταλαβαίνω πολύ κι ας μην το έχω ζήσει..

Εάν πει όχι..θα υπάρχει πρόβλημα? (κυρώσεις?)

ή λέω βλακείες?

γιατί όμως έτσι, τελευταία στιγμή ? δεν του εξήγησαν? πώς το είπαν, με δικαίωμα επιλογής? ή με επιβολή??

Μήπως να την κάνατε αύριο όλοι μαζί για καμιά βδομάδα?

Νομίζω ότι ξενέρωσα κι εγώ φίλη.. με επηρρέασες..

Σέβη..κι εμένα προ ολίγου 2 φορές ξύπνησε, με ουρλιαχτό απευθείας, μιλάμε ούτε καν κλιμάκωσει πιο πριν να προειδοποιήση. Κατευθείαν τίγκα τα ντεσιμπέλ. Αλλά είχε κλειστά τα μάτια... και μόλις τον πάρω αγκαλιά, ηρεμεί, χωρίς όμως να φαίνεται ότι έχει ξυπνήσει, και στα καπάκια ηρεμεί και τον αφήνω πάλι κρεββάτι και συνεχίζει τον ύπνο του..

μα τί είναι αυτό????????????:confused::confused:

Ρε συ το ιδιο ακριβως εχω με τον μικρο μου. Κατι βραδια ουρλιαζει στο υπνο του με κλειστα ματια. Τον παιρνω αγκαλια ψιλοηρεμει και αμα τον αφησω παλι τα ιδια. Ενα βραδυ εκανα να τον κοιμησω μιση ωρα. Τι να πω. Ονειρα βλεπει; δοντια τον πονανε;;; και η μικρη κοιμαται διπλα του αταραχη.

4o4op3.png

Σιγουρα δεν ζεσταινονται....ξυπνησε παλι με ουρλιαχτα κ ξυπνησε κ τον μεγαλο.....ο μικρος εχει 2 κατω αλλα δεν δειχνει για αλλα.....

Μεγαλη στεναχωρια εχω οταν πονανε κ κλαινε.....δεν μπορω να τα βοηθησω...

Τοσο καλα; καλα τελευταια στιγμη ενημερωνουν; δεν προλαβαινετε να πατε καπου;

Ουχ βρε τζίνι...... :(:(

νομίζω σε καταλαβαίνω πολύ κι ας μην το έχω ζήσει..

Εάν πει όχι..θα υπάρχει πρόβλημα? (κυρώσεις?)

ή λέω βλακείες?

γιατί όμως έτσι, τελευταία στιγμή ? δεν του εξήγησαν? πώς το είπαν, με δικαίωμα επιλογής? ή με επιβολή??

Μήπως να την κάνατε αύριο όλοι μαζί για καμιά βδομάδα?

Νομίζω ότι ξενέρωσα κι εγώ φίλη.. με επηρρέασες..

Σέβη..κι εμένα προ ολίγου 2 φορές ξύπνησε, με ουρλιαχτό απευθείας, μιλάμε ούτε καν κλιμάκωσει πιο πριν να προειδοποιήση. Κατευθείαν τίγκα τα ντεσιμπέλ. Αλλά είχε κλειστά τα μάτια... και μόλις τον πάρω αγκαλιά, ηρεμεί, χωρίς όμως να φαίνεται ότι έχει ξυπνήσει, και στα καπάκια ηρεμεί και τον αφήνω πάλι κρεββάτι και συνεχίζει τον ύπνο του..

μα τί είναι αυτό????????????:confused::confused:

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1628529&postcount=3307

δεν είναι κ σπάνιο να συμβεί κάτι της τελευταίας στιγμής.

κατά πως δείχνει το πράγμα άρον άρον θα πάμε, αν πάμε κάπου.

διότι δεν σας κρύβω πως μου έσπασε ολίγον τα νεύρα ο νικ συτό το 4ήμερο.

νόμιζε πως τα παιδιά θα ήταν όπως πέρυσι που δεν περπάταγαν.

παπί μπας κ βλέπει όνειρό?

θυμάμαι κάτι τέτοια σκηνικά μας έκανε κ ο άλεξ.

δοντάκια? μασουλάει καλά τη σόφη?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ρε συ το ιδιο ακριβως εχω με τον μικρο μου. Κατι βραδια ουρλιαζει στο υπνο του με κλειστα ματια. Τον παιρνω αγκαλια ψιλοηρεμει και αμα τον αφησω παλι τα ιδια. Ενα βραδυ εκανα να τον κοιμησω μιση ωρα. Τι να πω. Ονειρα βλεπει; δοντια τον πονανε;;; και η μικρη κοιμαται διπλα του αταραχη.

ναι κι εμένα ατάραχη ήτο η μπέμπα ευτυχώς. Αλλά επειδή έχει πολλή δυνατή φωνή ο δικός μου, δεν είναι να τον αφήνεις δευτερόλεπτα παραπάνω.. τρέχω σαν την τρελή, γιατί όσο και να είναι στο βαθύ της ύπνο..φοβάμαι μην την ξυπνήσει, γιατί αυτό το ουρλιαχτό δεν παλεύεται!

Λέτε να είναι δόντι? Δεν είναι νωρίς? κάπου άκουσα ότι πάει ανάλογα με το πότε έβγαλαν οι γονείς δόντια..

παπί σου είπε να δώσεις πορτοκάλι? μια χαρά!

σου είπε να μήν την αφήνεις πολύ ώρα καθιστή τη σουλτούκο? ε

καλά μαρή παλαβή, δεν σου έιχα πεί γαι τη σίστερ? που σε έπιασε το ''άγχος''?

αλτσχλαιμερ που τραβάμε όλες μας ωρέ!

Ρε συ, δεν το θυμάμαι....:oops::oops::oops: αλλά δεν επιμένω κιόλας..καμιά φορά (συχνά δηλαδή) παθαίνω διαλλέιψεις..

άϊντα τυχερή θα πάς κ κρέτα. τί να πώ κ εγώ που κα΄τα πως δείχνει θα έιμαι σόλο κ αυτό το καλοκαίρι? και δεν το καλοσκέφτεσαι να κατεβήτε κάτω? Ενδεικνυται και για οικογενειακές διακοπές, και θα σε βολέψουμε σε όλα εμείς. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Μόνο διάθεση να έχεις να αποφασίσεις να έρθεις. Τα άλλα θα είναι παιχνιδάκι. Θα έχουμε και χέρια εκεί να απασχολούν τα δίδυμα και τη Σύλια. Μια χαρά. θινκ αμπαοθτ ιτ.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

έχουν οίστρο τα μωρά όλα τα μπεμπέγια απόψε?

είναι κ η εποχή.....

του χρόνου θα είστε μια χαρά κόρες, σας διαβεβαιώ!

παπί δεν πας καλά που θες να φύγει το νησί από τη θέση του!!!!!!

αυτό που το ένα ξύπναγε το άλλο, δηλ. ο άλεξ που γκάριζε κ ξύπναγε την ελπίδα, ήταν η αιτία να τα χωρίσω δωμάτια.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1628529&postcount=3307

δεν είναι κ σπάνιο να συμβεί κάτι της τελευταίας στιγμής.

κατά πως δείχνει το πράγμα άρον άρον θα πάμε, αν πάμε κάπου.

διότι δεν σας κρύβω πως μου έσπασε ολίγον τα νεύρα ο νικ συτό το 4ήμερο.

νόμιζε πως τα παιδιά θα ήταν όπως πέρυσι που δεν περπάταγαν.

παπί μπας κ βλέπει όνειρό?

θυμάμαι κάτι τέτοια σκηνικά μας έκανε κ ο άλεξ.

δοντάκια? μασουλάει καλά τη σόφη?

αααα καλάαααααααααααααααα

ααα καλααααααααααααααααααααα

τεσπα.. μην ξενερώνεις τόσο ώστε να μην μπορέσεις να ευχαριστηθείς τις διαθεσιμες μέρες σας..

(επιμένω να πει όχι, με λαιτ κι ευγενικό τρόπο, εν ανάγκη ας πει και κανένα ψεμματάκι.. )

λες να είναι όνειρο? και τί να βλέπει καλέ που τον φοβίζει τόσο πολύ? τί εικόνες έχει από την καθημερινότητα που να τις βλέπει σε όνειρο και να φοβάται τόσο μικρό?? να βλέπει ότι κάνει εμβόλιο? ή ότι πεινάει και δεν του δίνουμε το μπιμπερό? πραγματικά είναι ένα θέμα που θα ήθελα- ισχύει δεν ισχύει στην περίπτωσή μας- να το κοιτάξω, να το διερευνήσω.

Τη σόφι, όταν αποφασίσει να την πιάσει, τη λυσσάει! Της δίνει και καταλαβαίνει!!!!!!

Εγώ πάντως 6,5-7 είχα τα δύο κάτω δόντια.

Για το ξωτικό δεν θυμούνται.. πάντως τώρα έχει μείον δύο :o:o:o:p:p:p (θυμάσαι σχετικά με εξαγωγές..)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

αααα καλάαααααααααααααααα

ααα καλααααααααααααααααααααα

τεσπα.. μην ξενερώνεις τόσο ώστε να μην μπορέσεις να ευχαριστηθείς τις διαθεσιμες μέρες σας..

(επιμένω να πει όχι, με λαιτ κι ευγενικό τρόπο, εν ανάγκη ας πει και κανένα ψεμματάκι.. )

λες να είναι όνειρο? και τί να βλέπει καλέ που τον φοβίζει τόσο πολύ? τί εικόνες έχει από την καθημερινότητα που να τις βλέπει σε όνειρο και να φοβάται τόσο μικρό?? να βλέπει ότι κάνει εμβόλιο? ή ότι πεινάει και δεν του δίνουμε το μπιμπερό? πραγματικά είναι ένα θέμα που θα ήθελα- ισχύει δεν ισχύει στην περίπτωσή μας- να το κοιτάξω, να το διερευνήσω.

Τη σόφι, όταν αποφασίσει να την πιάσει, τη λυσσάει! Της δίνει και καταλαβαίνει!!!!!!

Εγώ πάντως 6,5-7 είχα τα δύο κάτω δόντια.

Για το ξωτικό δεν θυμούνται.. πάντως τώρα έχει μείον δύο :o:o:o:p:p:p (θυμάσαι σχετικά με εξαγωγές..)

είναι να μην ξενερώνω γμτ?

πού στο κέρατο να πάω έτσι απλά? στο διάολο ίσως????

βασικά τους είπε ο νικ. οτι κ ο ίδιος θέλει να πάει διακοπές με την οικογένεια του κ είπε ψεματάκι κ καλά οτι εχουμε κανονίσει ήδη. (χέστηκαν κ αυτοί ξέρεις τώρα)

τόσό δύσκολο του είναι να κάτσει 10 μέρες παραπάνω ο άλλος κ τρελάθηκε σε σημείο που να λέει μήπως γίνει κάποιο ατύχημα? πάει καλά?

περίεργο είναι γενικότερα. συναδελφικά αν το δεί κάποιος σε αυτή τη δουλειά, ξέρει πώς είναι να θέλεις να κάνεις διακοπές με την οικογένειάς σου. κ είναι άγραφος κανόνας μισό μισό το καλοκαίρι στους καπτεν, εκτός αν πραγματικά συντρέχει σοβαρός λόγος.

δια τα μπεμπεγίστικα όνειρα, δεν κατέω τέκνο μου.

νταξ μωρέ, θα του ξαναβγούν πέστου τα δοντάκια.'

πόσο του είπαν για γέφυρα/γέφυρες?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

είναι να μην ξενερώνω γμτ?

πού στο κέρατο να πάω έτσι απλά? στο διάολο ίσως???? προτείνω Σύβοτα ή Λευκάδα για το άρον άρον..

βασικά τους είπε ο νικ. οτι κ ο ίδιος θέλει να πάει διακοπές με την οικογένεια του κ είπε ψεματάκι κ καλά οτι εχουμε κανονίσει ήδη. (χέστηκαν κ αυτοί ξέρεις τώρα) χμμ... γιατί πού ξέρεις? μπορεί και να πιάσει !

τόσό δύσκολο του είναι να κάτσει 10 μέρες παραπάνω ο άλλος κ τρελάθηκε σε σημείο που να λέει μήπως γίνει κάποιο ατύχημα? πάει καλά?

περίεργο είναι γενικότερα. συναδελφικά αν το δεί κάποιος σε αυτή τη δουλειά, ξέρει πώς είναι να θέλεις να κάνεις διακοπές με την οικογένειάς σου. κ είναι άγραφος κανόνας μισό μισό το καλοκαίρι στους καπτεν, εκτός αν πραγματικά συντρέχει σοβαρός λόγος.

δια τα μπεμπεγίστικα όνειρα, δεν κατέω τέκνο μου.

νταξ μωρέ, θα του ξαναβγούν πέστου τα δοντάκια.'

πόσο του είπαν για γέφυρα/γέφυρες?

δεν ξέρω κι ούτε θ ήθελα να μάθω..

θα είναι δώρο...

τρομάρα του..

τον κωλόφαρδο!

Paulo Coelho

γκάλοπ κι έφυγα για νάνι..

αύριο θα δω τις απαντήσεις σας.

για φωτογράφο βάπτισης η τιμή 850+φπα πώς σας φαίνεται για τις παρακάτω παροχές? ακριβή, φθηνή, μέτρια ?

- Φωτογραφική κάλυψη του μυστηρίου από 2 φωτογράφους

- Βιντεοσκόπηση του μυστηρίου σε High Definition format

- 150 φωτογραφίες διάστασης 15Χ22

- 10 μεγενθύσεις διάστασης 20Χ30

- Ψηφιακό Τηλεοπτικό Μοντάζ σε όλη τη διάρκεια του video

- DVD Authoring

- 4 κασετίνες με 1 DVD η καθεμία

- 2 ψηφιακά άλμπουμ (slim) 30X30, 20 σαλόνια, 70 φωτογραφίες (ένα για το κάθε παιδί)

- cd με όλες τις φωτογραφίες για τον υπολογιστή

- SLIDESHOW με όλες τις φωτογραφίες

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

δεν ξέρω κι ούτε θ ήθελα να μάθω..

θα είναι δώρο...

τρομάρα του..

τον κωλόφαρδο!

πολύ φάρδος όμως!:shock:

δώρο? που ρε να κάνουμε φίλο τον ντόκτορα όταν αλλάξω τις δικές μου!

γκάλοπ κι έφυγα για νάνι..

αύριο θα δω τις απαντήσεις σας.

για φωτογράφο βάπτισης η τιμή 850+φπα πώς σας φαίνεται για τις παρακάτω παροχές? ακριβή, φθηνή, μέτρια ?

- Φωτογραφική κάλυψη του μυστηρίου από 2 φωτογράφους

- Βιντεοσκόπηση του μυστηρίου σε High Definition format

- 150 φωτογραφίες διάστασης 15Χ22

- 10 μεγενθύσεις διάστασης 20Χ30

- Ψηφιακό Τηλεοπτικό Μοντάζ σε όλη τη διάρκεια του video

- DVD Authoring

- 4 κασετίνες με 1 DVD η καθεμία

- 2 ψηφιακά άλμπουμ (slim) 30X30, 20 σαλόνια, 70 φωτογραφίες (ένα για το κάθε παιδί)

- cd με όλες τις φωτογραφίες για τον υπολογιστή

- SLIDESHOW με όλες τις φωτογραφίες

είναι νορμάλ τιμή της πιάτσας.

τόσα είχαμε δώσει στη δώρα πέρυσι, αλλά με λίγο διαφορετικά πραγματάκια.

εκεί πήγατε?

εντιτ: σκόντο νιέντε?

αποδειξούλα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

βασικά το χοτέλι που μείναμε ήταν καλό ας πούμε σε γενικές γραμμές

είχαμε κάτι θεματάκια ας πούμε του τύπου:

ντιβανοκασέλα για παιδικό κρεβάτι στο οποίο κοιμήθηκε ο νικ,

πολύ παλιά έπιπλα γενικότερα κ καμία σχέση με αυτά του νετ,

μύριζε ολίγον υγρασία ,

ένα πρωί δεν είχαμε νερό διότι ο κηπουρός μπερδεύτηκε κ δεν πήρε νερό από τη γεώτρηση, αλλά από την υδροδότηση (ευτυχώς δεν είχαν ξυπνήσει να χέσουν όλο τον κόσμο τα παιδιά)

ένα βράδυ πριν την αναχώρηση μας ....μια la koukaracha επίσκεψη. σέκος ο νίκος. εγώ την κυνήγαγα να την ξεκάνω

το πρωινό ούτε που το δοκιμάσαμε. δεν ξυπνάγαμε με τπτ.

φαγητό ας πούμε καλό. (το ψάρι δεν το καθαρίζαν καλά)

σαλάτα σεφ με αυγό βραστό κομμένο στα δύο κ με κρεμμύδι, έχετε φάει?

η πάστα με πάστα πελτά κανονική.

καλαμαράκι ωραίο.

τόστ άθλιο.

πατάτες ωραίες.

τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν. βόλτες στην παραλία, αεροπλανάκια (αυτά που έχουν τα μεγάλα περίπερα κ ρίχνεις κέρματα λέω) , στο σπίτι της σίστερ όλο το χωράφι οργώσαν, παϊδια στα χέρια, χέρια στη σαλάτα, λαδιές, παγωτά, ζωγραφική τρώγοντας ψάρια, παιχνίδι στο μπαλκόνι μας κ κλασικά φαγωμάρα για τα τουβλάκια.

την πρώτη μέρα, μάλλον μεσημέρι κ λίγο από το βράδυ το κλασικό ουτσιδερ ελπίδα μας πήρε τα αυτιά για να κοιμηθεί. μετά συνήθισε.

φοβήθηκαν στην αρχή την θάλασσα εκεί γιατί είχε κύμα. την 2η μέρα ήταν καλά διότι δεν μαμήθηκε να φυσάει.....

αλλά στην πιτσίνα τέλεια! είχε μισό θαλασσινό νερό. ξεδώσανε! η σύλια παίζει να έβγαζε βράγχια αν καθόμασταν μια μέρα παραπάνω. (ρε σείς! αυτή κολυμπάει μόνη της στα άπατα. γι αυτήν άπατα δηλ.)

είχαμε από μισή μέρα έκαστο μπεμπέγι εμετό. μια όταν πήγαμε ο άλεξ κ μια πριν φύγουμε η ελπίδα.

ο νικ όπως είπα μου εράγισε ολίγον εώς πολύ τα ούμπαλα, διότι νομίζει οτι βάζεις το παιδί στον αυτόματο κ πάει μόνο του κ εσύ απλά χαλαρώωωωνεις, αλλά οκ το έλυσα κ αυτό.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μου φαινεται η πανσεληνος μας εχει επηρεασει μικρους και μεγαλους. Ελπιζω σιγα σιγα να μπουν τα πραγματα στη θεση τους!

Τζινι μην απελπιζεσαι, μπορει να την γλιτωσετε εφοσον τους ειπε πως εχετε κανονισει...ιδωμεν.

duckface αρχισε την αντιστροφη μετρηση για τις διακοπες!!!

Βρε κοριτσια οσες πρηζονταν τα ποδια τους γινονταν αγνωριστα? Μιλαμε νταουλι και τα δαχτυλα δεν κλεινουν. Για αστραγαλο ουτε συζητηση,δεν υπαρχει.

p1Utp3.png

φτου κ έκανα τόση ώρα να γράψω το πρηγούμενο κ ξέχασα να πώ το σημαντικότερο.

το σπίτι που πήγαμε να δούμε για εξοχικό για όλο το χρόνο?

σαν σπίτι μέσα καλό. 60φεύγα τετραγωνικά, με πολύ καλή διαρύθμιση, με 2 υ/δ με παλιά σιδερένια κρεβάτια που για να ισορροπίσουν με το δάπεδο είχαν βάλει σπέαρ κομμάτια ξύλου.

ωραίο πολύ μεγάλο μπαλκόνι, με σκασμένη σκουριασμένη μπογιά στα κάγκελα.

άντε κ πες βάζεις άλλα κρεβάτια, βάφεται το κάγκελο, αλλά το βασικότερο μειονέκτημα του:

για να ανέβεις στο σπίτι που είναι στον 1ο έχει σκάλα ίσια, απότομη, στενή κ σιδερένια (20 πόντους πιο φαρδιά φανταστείτε όσες ήρθαν στο γκάζι) με μια απλή κουπαστή στο ένα πλάι κ στο άλλο πλαί κενό με τον τοίχο. η οποία σκάλα οδηγούσε κατευθείαν στην είσοδο του σπιτιού χωρίς πορτάκι:shock:

κερασάκι το οτι δεν είχε πάρκιν.

οπότε οι εναλλακτικές για να αφήσεις στο σπίτι τρία νήπια ήταν από ελάχιστες στην καλύτερη περίπτωση, εώς μηδαμινές χωρίς ατυχήμα κ σλάλομ στα σίδερα.

φοβεγά πγάματα κ θάματα σας λέω!!!!!

φυγέτεμε, μας κούρασα.

κουμπί, ορ νοτ κουμπί? αυτά είναι.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μου φαινεται η πανσεληνος μας εχει επηρεασει μικρους και μεγαλους. Ελπιζω σιγα σιγα να μπουν τα πραγματα στη θεση τους!

Τζινι μην απελπιζεσαι, μπορει να την γλιτωσετε εφοσον τους ειπε πως εχετε κανονισει...ιδωμεν.

duckface αρχισε την αντιστροφη μετρηση για τις διακοπες!!!

Βρε κοριτσια οσες πρηζονταν τα ποδια τους γινονταν αγνωριστα? Μιλαμε νταουλι και τα δαχτυλα δεν κλεινουν. Για αστραγαλο ουτε συζητηση,δεν υπαρχει.

μπαλαρίνες νούμερο 40-41 φόραγα από 38 1/2.

με κρύο νεράκι ανακουφιζόμουν τρελά από το μαρτύριο του ελεφαντόποδου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...