Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
      Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

mpougos μεγαλη ταλαιπωρια για ολους σας. Αν ειναι δυνατον, ολες οι αναποδιες? Ευχομαι να μην χρειαστει αλλο χειρουργειο και να τελειωσει γρηγορα αυτη η ταλαιπωρια.

Εβελινα εγω που ειχα ρωτησει το γιατρο, μου ειχε πει πως δεν κοβεται. Το ραμα ειναι χοντρο. Οπως και να εχει κατσε ξαπλα και στη β-επιπεδου θα τα δειτε ολα.

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!

sevi ασε.. συνεχεια τετοια ονειρα βλεπω κ εγω..

moritsa εχεις κ εσυ καουρες ε? κ εγω μερικες φορες δεν την παλευω...

nunu ολον και καμια αποδρασουλα θα κανονισεις....

εγω χθες το απογευμα ειχα αιμα για λιγο... μετα απο λιγο βεβαια σταματησε και απο τοτε εχω μονο λιγο καφε στο σκουπισμα... ο γιατρος ειπε οτι αφου σταματησε και δεν εχω πονακια κτλ θα με δει κατευθειαν την παρασκευη στην β-επιπεδου.. μεχρι τοτε ξαπλα τελειως.. ουτε καθιστη... και οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει σπασει το ραμμα της περιδεσης.. μπορει να συμβει κκατι τετοιο? εχετε ακουσει ξανα κατι τετοιο? τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο το ενα μωρο που το νιωθω πολυ χαμηλα και 2 μερες τωρα κλωτσαει σαν τρελο και μου ειπε οτι παιζει κ αυτο...

εχει συμβει ποτε σε καμια σας κατι αναλογο? να δει αιμα στα καλα καθουμενα χωρις να νιωθει απολυτως τιποτα?

Γεια σου... Εγω ειχα δει λιγο ομως χωρις να ποναω καθολου και δεν ειχα καμμια αλλη ενοχληση. Μου ειχε πει οτι μπορει να προερχοταν απο τον τραχηλο γιατι δεν ειχε βρςι κατι αλλο. Δεν ειχα κανει περιδεση ομως. Βεβαια επειδη ειμαι κ πολυ φοβιτσιαρα ειχα παει κατευθειαν να με δει γιατι αγχωθηκα. Προσοχη μεγαλη κ ξαπλα. τι να κανεις! υπομονη!!!

4o4op3.png

γυρίσαμε χτες. όλα καλά θα σας τα πώ άλλη στιγμή.

ρε ζίτα βάλε κανένα ματάκι από πάνω μέχρι κάτω στα παιδιά σου.

κάνε κανένα ευχέλαιο βρε κοπέλα μου. σοβαρά στο λέω.

πάρε ένα βιβλιαράκι του αγίου κυπριανού κ διάβαζ'ε το πού κ πού.

τί λαλακίες είναι αυτές? σε μικρό παιδί χειρουργείο κ δεν δώσαν αντιβίωση? τί να πώ! (ούτε πριν την επέμβαση πήρε αντιβίωση?)

τώρα έγινε.

μπάνια στη θάλασσα επιβάλονται μετά από χειρουργείο. (την πέμπτη).

μα το θεό εύχομαι να περάσουν όλα κ να σας πάει καλά!

έχω ξενερώσει με πολλά θέματα δικά μου, αλλά δεν είναι της παρούσας.

έφυγα, πάω σχολείο για συνάντηση.

φιλάκια σε όλες.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!

Τραπέζι τελος...κοιμηθηκα και μια ωριτσα γτ ημουν πτωμα. Αυπνη κιολας...δεν τα εβαλα μπρουμυτα βλεπετε και ειχαμε χορους και πανηγυρια το βραδυ:|

mpougos πολυ εχετε ταλαιοωρηθει ρε παιδι μου...γιατι ετσι? κριμα και το παιδακι... σας ευχομαι πάλι περαστικα και υπομονη σε ολους..και σε σενα και σε κεινον...

evelina δεν εχω παρομοια εμπειρια, οπως και να χει ομως το ξαπλα παντα βοηθαει. καλλιο γαιδουροδενε που λενε...

moritsa Η μεταμορφωση!! Εισαι στην πιο δυσκολη φαση τωρα αλλά θα περασει πολύ γρηγορα και ουτε που θα τη θυμασαι.

nunu δεν ημασταν φιλες:cry: Δεν πειραζει, τωρα θα δω και φωτο σας

Κοντευει και η αδεια...να κανεις μωρε κανενα μπανακι. Βρες καπου κοντα...

chemin θα μπω κι εγω να δω τις κορακλες σου!

edit: τα διδυμομωρα μας μου φαινεται ειναι ολα μοντελάκια!Οσα εχω δει ειναι κουκλιά!

Δεν προλαβαινω να σχολιασω τις φωτο ξεχωριστα...nunu και chemin να τα χαιρεστε!!!!!!! Και μου αρεσει που βλεπω ολες τις ηλικιες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσια καλησπερα!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας! με πηρε και ο γιατρος μου τηλ το μεσημερι να δει πως ειμαι και μου ειπε οτι απο δω και περα μονο ξαπλα και θα σηκωνομαι μονο για τουαλετα μεχρι τουλαχιστον τις 32-35 εβδομαδες... και θα με δει και μεθαυριο στην β-επιπεδου.. απο δω και περα δεν μπορω να κανω τιποτε αλλο περα απο υπομονη... το μεγαλο μου αγχος ειναι να φτασω μεχρι και τελος αυγουστου να κλεισω τις 30 εβδομαδες...

mpougos περαστικα στο μωρακι σου! ελπιζω να εινα το τελευταιο κακο που σας βρισκει...

nunu τα μωρα σου ειναι κουκλακια!!!

tJYkp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα.....τα εχω παιξει ολη μερα,ο μικρος κοιμηθηκε μονο 2 μισαωρα κ απο τις 1 το μεσημερι,γκρινια,κλαμα,ουρλιαχτο.....ησυχασε λιγο με την πισινα το απογευμα κ δωστου παλι...!!!

Τωρα υποτιθεται κοιμηθηκε.....αντε να δω!

Ο μεγαλος μεχρι το μεσημερι ακολουθουσε το μικρο αλλα κατα τις 4 ξεραθηκε για κανενα διωρο...παλι καλα!!!

Χορωδια το πηγαιναν το κλαμα σημερα......

Evelina δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο κ οπως εχω ξαναπει περασα πολυ φλου την εγκυμοσυνη!

Ολα καλα θα πανε κ θα γεννησεις Σεπτεμβρη με Οκτωβρη!

Zitaki τι παθατε παλι; ξανα χειρουργειο το παιδακι σου!

Περαστικα σας κ παλι.....καντε κ κανενα ευχελαιο που λεει κ η Τζινι......

Moritsa δεν την παλευεις; σε νιωθω,ετσι κ εγω περυσι,τουμπανο ολοκληρη κ κατω απο το a/c ολη μερα,αφου ο αντρας μου που δεν κρυωνει ποτε τον χειμωνα σκεπαζοταν περυσι.....

Gemini εαν ανακουφιζονται κ κοιμουντε μπρουμυτα να τα βαζεις αλλα ρωτα κ τον γιατρο σου καλου κακου.....

Tζινιω περιμενουμε τα νεα σου......

Καλησπερα.....τα εχω παιξει ολη μερα,ο μικρος κοιμηθηκε μονο 2 μισαωρα κ απο τις 1 το μεσημερι,γκρινια,κλαμα,ουρλιαχτο.....ησυχασε λιγο με την πισινα το απογευμα κ δωστου παλι...!!!

Ο μεγαλος μεχρι το μεσημερι ακολουθουσε το μικρο αλλα κατα τις 4 ξεραθηκε για κανενα διωρο...παλι καλα!!!

Evelina δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο κ οπως εχω ξαναπει περασα πολυ φλου την εγκυμοσυνη!

Moritsa δεν την παλευεις; σε νιωθω,ετσι κ εγω περυσι,τουμπανο ολοκληρη κ κατω απο το a/c ολη μερα,αφου ο αντρας μου που δεν κρυωνει ποτε τον χειμωνα σκεπαζοταν περυσι.....

Gemini εαν ανακουφιζονται κ κοιμουντε μπρουμυτα να τα βαζεις αλλα ρωτα κ τον γιατρο σου καλου κακου.....

Καλησπέρα γρήγορη!

Σέβη...τα ίδια ακριβώς με τον μπέμπη μόνο όμως.

Τί σκατά, σεληνιαστήκανε από χθες?? Κι η μεγάλη το γυρόφερνε, αλλά κοιμήθηκε κι εμένα ένα 2ωρο και καπως τό 'σωσε.

Μπούγος....πμ.....

Εβελίνα ούτε κι εμένα έχει τύχει. Relax take it easy μέχρι οκτώβριο!

Τζέμινι χαράς το κουράγιο σου που τους μαζέυεις και τους τραπεζώνεις κιόλας... !

Νουνούκα δεν προλαβαίνω να δω φωτό..

θα το κάνω σε ανύποπτο χρόνο. Επίσης και για Σεμίν.

Εμείς φεύγουμε 22/07 για Κρετα! Αναμένω με αγωνία και λαχτάρα!

Αλλά μου φαίνεται ότι αυτός ο μήνας δεν july με τίποτα :tongue::tongue:

Τζίνι..ξέρασέ τα όλα τώρα!

Φιλάκια!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

ρε κόρες,

μια που είμαι ακόμα εδώ..

για την Κατερίνα ξέρουμε τίποτα?

Μετά τη βάφτιση..την έχω χάσει..

γεια,

φεύγω τώρα πραγματικά.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

ρε παιδιά πήραν σήμερα από την εταιρεία τον νικ να φύγει 16 του μήνα (ενώ έιχε υπάρξει συνενόηση για τέλος ιουλίου) κ μας/μου χει έρθει ο ουρανός σφοντύλι.

δεν έχουμε πάει πουθενά με τα παιδιά!

στα αλήθεια μου την έχει βαρέσει απίστευτα κ έχω πραγματικά ξενερώσει.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

τζέμινι έπεσα στο ποστ σου,

όλα μου τα παιδιά απο την αρχή θέλαν μπρούμιτα κ τα κοίμιζα μπρούμιτα.

δεν με εμπόδισε κ ο ντοκ ποτέ.

άσχετο θέλω να πιώ όλο το βόσπορο όμως!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

sevi ζεις τον εφιαλτη μου ε??? μηπως ζεσταινονται και γκρινιαζουν γι'αυτο? βγαζουν και δοντια αν θυμαμαι καλα ε?

tJYkp3.png

Καλησπέρα γρήγορη!

Σέβη...τα ίδια ακριβώς με τον μπέμπη μόνο όμως.

Τί σκατά, σεληνιαστήκανε από χθες?? Κι η μεγάλη το γυρόφερνε, αλλά κοιμήθηκε κι εμένα ένα 2ωρο και καπως τό 'σωσε.

Μπούγος....πμ.....

Εβελίνα ούτε κι εμένα έχει τύχει. Relax take it easy μέχρι οκτώβριο!

Τζέμινι χαράς το κουράγιο σου που τους μαζέυεις και τους τραπεζώνεις κιόλας... !

Νουνούκα δεν προλαβαίνω να δω φωτό..

θα το κάνω σε ανύποπτο χρόνο. Επίσης και για Σεμίν.

Εμείς φεύγουμε 22/07 για Κρετα! Αναμένω με αγωνία και λαχτάρα!

Αλλά μου φαίνεται ότι αυτός ο μήνας δεν july με τίποτα :tongue::tongue:

Τζίνι..ξέρασέ τα όλα τώρα!

Φιλάκια!

παπιτσα θα περασουν οι μερες... δεν εμειναν και πολλες... μεχρι να φτιαξεις βαλιτσες τσουπ.. περασαν οι μερες...

tJYkp3.png

sevi ζεις τον εφιαλτη μου ε??? μηπως ζεσταινονται και γκρινιαζουν γι'αυτο? βγαζουν και δοντια αν θυμαμαι καλα ε?

Σιγουρα δεν ζεσταινονται....ξυπνησε παλι με ουρλιαχτα κ ξυπνησε κ τον μεγαλο.....ο μικρος εχει 2 κατω αλλα δεν δειχνει για αλλα.....

Μεγαλη στεναχωρια εχω οταν πονανε κ κλαινε.....δεν μπορω να τα βοηθησω...

ρε παιδιά πήραν σήμερα από την εταιρεία τον νικ να φύγει 16 του μήνα (ενώ έιχε υπάρξει συνενόηση για τέλος ιουλίου) κ μας/μου χει έρθει ο ουρανός σφοντύλι.

δεν έχουμε πάει πουθενά με τα παιδιά!

στα αλήθεια μου την έχει βαρέσει απίστευτα κ έχω πραγματικά ξενερώσει.

Τοσο καλα; καλα τελευταια στιγμη ενημερωνουν; δεν προλαβαινετε να πατε καπου;

Ουχ βρε τζίνι...... :(:(

νομίζω σε καταλαβαίνω πολύ κι ας μην το έχω ζήσει..

Εάν πει όχι..θα υπάρχει πρόβλημα? (κυρώσεις?)

ή λέω βλακείες?

γιατί όμως έτσι, τελευταία στιγμή ? δεν του εξήγησαν? πώς το είπαν, με δικαίωμα επιλογής? ή με επιβολή??

Μήπως να την κάνατε αύριο όλοι μαζί για καμιά βδομάδα?

Νομίζω ότι ξενέρωσα κι εγώ φίλη.. με επηρρέασες..

Σέβη..κι εμένα προ ολίγου 2 φορές ξύπνησε, με ουρλιαχτό απευθείας, μιλάμε ούτε καν κλιμάκωσει πιο πριν να προειδοποιήση. Κατευθείαν τίγκα τα ντεσιμπέλ. Αλλά είχε κλειστά τα μάτια... και μόλις τον πάρω αγκαλιά, ηρεμεί, χωρίς όμως να φαίνεται ότι έχει ξυπνήσει, και στα καπάκια ηρεμεί και τον αφήνω πάλι κρεββάτι και συνεχίζει τον ύπνο του..

μα τί είναι αυτό????????????:confused::confused:

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...