Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
      Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας διδυμομανούλες! Πώς είστε σήμερα;; Ευτυχώς είναι λίγες μέρες που έχει κάπως δροσίσει και αισθανόμαστε πολύ καλύτερα!

Μορίτσα ξεπόρτισες ε; Φαντάζομαι ότι η ψυχολογία σου θα είναι πολύ καλύτερη μετά από την έξοδο.. Με το καλό να δεις τα νινάκια σου μεγάααλα!

Mpougos δυστυχώς αυτο με την αντιβίωση δεν μου κάνει εντύπωση πια... περαστικά στο νίνί και να μην σας βρει τίποτα άλλο πλέον!!

Τζέμινι κι εμένα η μεγάλη το χει μάθει εδώ και κανά μήνα να κοιμάται μπρούμυτα. Με αγχώνει αρκετά αυτό και πάω και τη γυρίζω ανάσκελα όταν περάσει λίγη ώρα. Συνήθως δεν ξυπνάει. Όταν όμως το κάνει τη νύχτα δεν την παίρνω εύκολα χαμπάρι, οπότε... Βέβαια τα δικά σου είναι πολύ μικρά ακόμα. Καλύτερα να τα γυρίζεις ανάσκελα μόλις κοιμηθούν, φαντάζομαι πως δεν μπορούν ακόμα μόνα τους να γυρίσουν μπρούμυτα. Αν θυμάμαι καλά η πιθανότητα για το σύνδρομο που λες μειώνεται και με την ηλικία του μωρού. Κατά τ΄άλλα τι να πω ;; Υπομονή!!

Εβελίνα καλές βολτίτσες και σε σένα! Και με το καλό να τα δεις τα μπεμπέ!

Σελεστίν κι εγώ έχω αυτήν την εκπληκτική κούνια της Ficher Price (μου την έχουν δανείσει) και με έχει σώσει! Τις αφήνω σε αυτήν αρκετά συχνά και τις παίρνει ο ύπνος.. Ο γιατρός την είδε και δεν μου είπε τίποτα.

Από τα άλλα που ρωτάς:

- Κι εμένα είναι τουλάχιστον μήνας που βάζουν χέρια μέσα στο στόμα με μανία και γκρινιάζουν. Κάποια στιγμή νόμιζα κιόλας πως η μικρή έβγαλε δοντάκι αλλά τελικά ήταν μάλλον μια αυτρίτσα στο ούλο (τόσο άσχετη!!!:rolleyes::lol:). Δεν είναι απίθανο πάντως. Θυμάμαι που είχα δει τη Σκορδά να λέει στον παιδίατρό της το Μαζάνη ότι ο γιος της 4 μηνών μάλλον έβγαζε δοντάκι κι αυτός την είχε ειρωνευτεί ότι είναι νωρίς και τελικά είχε δίκιο εκείνη! Και του την είπε ότι οι παιδίατροι πρέπει να μάθουν να ακούνε τις μαμάδες :mrgreen:. Δεν μου αρέσει η Σκορδά αλλά πολύ το είχα ευχαριστηθεί!!!

-Πράγματα με τα χέρια τους, οι δικές μου, πιάνουν εδώ και κάποιες εβδομάδες. Πιπίλες, πάνινα παιχνιδάκια κ.λπ. Τα παρατηρούν σαν να είναι το όγδοο θαύμα του κόσμου :shock:.. στο τέλος τα βάζουν και στο στόμα :-D!!

-Ο ντόκτορ μας είπε να αρχίσουμε την άλλη βδομάδα κρέμα. Θα είμαστε 5μιση μηνών. Μου είπε πολύ χαλαρά και χωρίς άγχος όσο φάνε στην αρχή και μετά συμπληρώνεις με γάλα. Την Κυριακή θα αρχίσουμε για να είναι παρών και ο μπαμπάς στο ..υπερθέαμα :lol:..

Κατά τ΄άλλα η μεγάλη μου έχει αρχίσει να γυρίζει μπρούμυτα μετά μανίας όποτε βρεθεί λυτή (την αφήνω σε ένα στρώματακι του πάρκου στο πάτωμα) και να σηκώνει το κεφάλι της. Σε αυτή τη στάση την πιάνει και τρελή γκρίνια αλλά αλίμονο σου αν τη γυρίσεις ανάσκελα. Μιλάμε για κλάααααααμα! Συνήθως σε αυτή τη φάση της δίνω πιπίλα και ξεραίνεται στον ύπνο (είτε ανάσκελα είτε μπρούμυτα). Έχει πλάκα γιατί πριν ένα μήνα ο παιδίατρος μας είχε πει να τη βάζουμε μπρούμυτα για να εξασκηθεί να σηκώνει το κεφάλι της και δεν ήθελε με τίποτα. Έκλαιγε σπαραχτικά. Τώρα το κάνει μόνη της συνέχεια. Μάλλον γι' αυτό λένε πως κάθε παιδί έχει το χρόνο του. Επίσης μας είπε ότι έχει σχετικά μεγάλο κεφάλι και πρέπει να το παρακολουθούμε και αγχώθηκα λίγο. Έχει καμία τέτοια εμπειρία;;

Άσχετο. Θέλω σαν τρελή να πάω διακοπές και να κάνω τα μπάνια που έχασα πέρσι κι άλλα τόσα, αλλά δύσκολο το βλέπω.. Σνιφ!!

Αυτά.. όπως θα έχετε καταλάβει είναι να μην αποφασίσω να γράψω.

Α! Ήθελα επίσης να σας πω να δείτε αυτό: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=6843 . Η κοπέλα που το έχει είναι πολύ καλή μου φίλη και έχει μεγάλο μεράκι με τη δουλειά της. Αν έχετε κάποια γνωστή εκεί κοντά ή αν μένετε εσείς, ρίξτε μια ματιά, νομίζω πως θα σας αρέσει.

Φιλάκιααα σε όλες!

as1cM8UVM3D0000MDAyNzQ2ZHwzNTMyNjJkfG91ciBiYWJ5IGdpcmxzIGFyZQ.gif391223400111

Διαφημίσεις

γειά σας και από μας!!!

σεβάκι, τις είδα τις φωτό...κουκλιά είναι τα αγόρια σου!!! την καταβρίσκουν με την πισίνα απ' ότι βλέπω!!! να σου ζήσουν!!!

νουνού, τις δικές σου γιατί δεν μπόρεσα να τις δω? κάνω κάτι λάθος μάλλον...

μορίτσα και εβελίνα, καλές βόλτες αλλά με προσοχή πάντα και παντού!!! ακόμη και όταν δεν νιώθετε εσείς κουρασμένες, να ξεκουράζεστε και να μην υπερβάλλετε!!! δεν είναι τυχαίο ότι τη μέρα που μου έσπασαν τα νερά ήμουν από το πρωί μέχρι το απόγευμα εκτός σπιτιού και έτρεχα αριστερά δεξιά...γι΄αυτό να βολτάρετε με προσοχή!!!

ευχαριστώ για τις πληροφορίες κορίτσια!!! ανυπομονώ να αρχίσουν να πιάνουν πράγματα, για να μπορούν να βάζουν στο στόμα και να ανακουφίζονται...γιατί τώρα δεν μπορούν και η γκρίνια τους δεν παλεύεται!!!

Τζεμινάκι, με τόσο μικρά μωρά και επιδίδεσαι και σε τραπεζώματα??? εγώ τα έκοψα αυτά ήδη από την εγκυμοσύνη!!! αν έρθουν τίποτα επισκέψεις, παραγγέλνουμε...και αυτοί οι σουβλατζήδες πως θα ζήσουν, καλέ? κλέφτες να γίνουν??? χαχαχα!!! τα κουπόνια θα στα στείλω και κάνε ότι θες!!! είναι κοινά για πάνες νουμερο 1 και 2...οπότε θα σου είναι χρήσιμα σίγουρα για τον επόμενο 1-1,5 μήνα...

Σεμινάκι μου γλυκό!!! τι κάνουν οι νυφούλες μου? λαμβάνεις φωτό στο κινητό? θα σου στείλω να δεις τους γαμπρούς σου...σου έχω έναν ξανθό και έναν μελαχροινό!!! για ποικιλία!!!

οι δικοί μου αρχίζουν κλάμα μόλις τους βάζεις μπρούμυτα...καθόλου δεν τους αρέσει...μας είπε και μας η γιατρός να τους βάζουμε για να στηρίζουν το κεφάλι τους, αλλά έχουμε θέμα όταν τολμάω και τους βάζω...?

Έχετε πάρει παρκοκρέβατο? ποιο? χωράνε να κοιμηθούν μέσα και τα δύο? ρωτάω, γιατί θέλω να πάρω ένα τώρα που θα πάμε διακοπές να τους κοιμίζω εκεί μέσα! θα χρειαστώ και δεύτερο ή αρκεί ένα?

Κι εμένα μου έχει λείψει η θάλασσα πολύ...λεω να πάρω τον άντρα μου και να πάμε ένα ξένοιαστο τριήμερο τέλη αυγούστου κάπου εδώ κοντά...αν μπορεί η γλυκειά μου μανούλα να μου τα κρατήσει...μακάρι να τα καταφέρουμε!!!

Κι εκεί προς το μέρος σου λάμπει ένα φως

Που δείχνει πως είσαι ο προορισμός

Πως είσαι ο δικός μου ο προορισμός

Θα φτάσω εκεί κάποτε θα ΄ρθει ο καιρός

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως

Να σου τραγουδήσω να γίνουμε φως…

as1cMah0g410010MzA1OTAzZHwxNTJkfHpvdXpvdW5pYSBlbiBkcmFzZWkgZ2lh.gif

Καλησπέρα και από εμένα. Τι κάνετε? Είδα και εγώ τις φώτο σου ΝΟΥΝΟΥ. Τέλειεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!! Τις έχω σχολιάσει. Πάω να διαβάσω τίποτα από αυτά που γράφετε. Βλέπω πολλές καινούριες μέλλουσες διδυμομανούλες. Με το καλό εύχομαι σε όλες............:P

Σελεστινάκι δεν ξέρω αν δέχομαι φωτογραφίες στο κινητό αλλά μάλλον όχι. Σου στέλνω πμ με το mail μου να μου στείλεις εκεί και να σου στείλω κι εγώ αν θες. Θέλω πολύ να τους δω εννοείται!! Κι εμείς είμαστε η μία ανοιχτή (μάλλον πάει για γαλανομάτα) και η άλλη πιο προς το καστανό. Μελαχρινή δεν μας βγήκε καμιά! (χιχι ο μπαμπάς είχε φιλική συμμετοχή στα χρώματα :mrgreen:). Για το κεφάλακι μία από τα ίδια. Αυτή τη στιγμή η μεγάλη είναι δίπλα μου γυρισμένη μπρούμυτα από μόνη της και με σηκωμένο κεφάλι. Και πριν 10 μέρες έλεγα στο γιατρό ότι δεν κάθεται μπρούμυτα με τίποτα..:oops:. Η μικρή αν τη βάλεις κάθεται αλλά δεν την νοιάζει κιόλας. Καμιά φορά γυρίζει ...αν γουστάρει! Πιστεύω ότι πρέπει να δοκιμάζεις κάθε τόσο κι όταν είναι έτοιμα τα παιδάκια θα το κάνουν από μόνα τους.

Αχ θέλω πολύ να φτιάξω άλμπουμ εδώ να σας τις δείξω και δεν μπορώ!! Χτες προσπαθούσα 2 ώρες να βάλω μια φωτογραφία τους στην υπογραφή μου. Ψείρα την έκανα κι όλο μου έλεγε ότι είναι πολύ μεγάλη!!:mad: Θα ξαναπροσπαθήσω για αλμπουμάκι!!

Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

evelina ο εφιαλτης σου συντομα θα γινει πραγματικοτητα:tongue::tongue: χαχαχα! Πλακα κανω...Τελεια θα ειναι, θα δεις, κι εγω ουτε καν επιανα νεογεννητο, και ακομα μη νομιζεις ξερω να τα κουμανταρω καλά, οσο περναει ο καιρός ομως μαθαίνεις!

chemin τι να σου πω..να τωρα τα ειχε παρει ο υπνος στο ριλαξ, και ειπα να τα βαλω στο παρκο να κοιμηθουνε και ξυπνησαν:evil: Τα γυρισα μπρουμυτα και ξεραθηκαν...τι να πω...μονο στα δικα μου αρεσει τοσο. Οκ τωρα ειναι μεσημερι και ειμαστε κι εμεις στο σαλονι ξαπλωμενοι, οπότε εχουμε το νου μας. Στις 15/07 θα παμε στον παιδιατρο, δε θελω να τον παρω τηλ γι αυτο το λογο.

Να κανεις μπανακια και πολλά μαλιστα! Εγω ηδη σκεφτομαι πως του χρονου θα παρω το αιμα μου πισω...και θα ειμαι και κορμι!:tongue:

celestine εχω κι εγω εναν ξανθο κ εναν μελαχροινο, ποιος τη χαρη στις νυφες θα εχουν να διαλεξουν!!

Για παρκοκρεββατο εχω ενα απ το τζαμπο, απλό μη φανταστεις. Το εχω στο σαλονι και τους κοιμιζω εκει τα μεσημερια. Εχω βαλει ενα μεγαλο παπλωμα απο κατω βεβαια γτ μου ηταν πολύ χαμηλο. Για την ωρα χωρανε και οι δυο αλλά να σου πω την αληθεια δεν ξερω σε δυο μηνες πως θα ειναι...Μαλλον δε θα μπορουνε...βεβαια στην αναγκη τι να κανεις?

Τι να ξανω αφου θα ερθουν απο μακρια μες στο μεσημερι...Οχι τιποτα πολυπλοκο, χοιρινο στο φουρνο με πατατες και μια τυροπιτα (απο σημερα αυτη αν προλαβω). Κι ενα cheesecake για να εχω για ολες τις επισκεψεις... Αφου καναμε το σπιτι τα φαγητα δε με αγχωνουν. Και θα εχω και τη μαμα αυριο φυσικα...

Φωτο θα μπω μετα..παω να ξεκουραστω λιγο...

Πολυλογού ειμαι σημερα νομιζω:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τζέμινι σε καταλαβαίνω. Εμένα τη δική μου την είχε πάρει ο ύπνος μπρούμυτα, τη γύρισα επί τόπου ανάσκελα κοιμήθηκε λίγη ώρα και τώρα ξαναγύρισε μπρούμυτα :rolleyes:..σιγά μη με ρωτήσει τώρα που μπορεί μόνη της!

Σελεστίν άκυρο για το mail νομίζω ότι τα κατάφερα και ανέβασα 2 φωτογραφιούλες στο άλμπουμ!! Μέχρι το βράδυ θα ανεβάσω κι άλλες και θα σας στείλω αιτήματα φιλίας (αν είναι όσο απλό νομίζω). Κάποιες μάλλον θα μπορούν και τώρα να τις δουν. Βέβαια αν θες στείλε μου εσύ καμιά φωτογραφία του ξανθού και του μελαχρινού :D!

Glorr τα παιδάκια σου είναι κουκλάκια νομίζω ότι σου το έχω ξαναπει! Να τα χαίρεσαι!!

Καλημερα!

σεβη λες δεν την γλιτωνω την αγκαλια?

χτες προσπαθησα στην κουνια να τους νανουριζω χαιδευοντας τους. Στην αρχη καλα ηταν αλλά μετα απο λιγο ή οταν σταματουσα εκνευριζονταν και παλι απ την αρχη:? Ειδικα ο μεγαλος το ματι γαριδα ενα πραγμα, με κοιτουσε τοσο ζωντανα που ελεγα δεν κοιμαται ουτε αυριο. Και τελικα τι εκανα?? Ντρεπομαι να το πω...τους εβαλα μπρουμυτα:oops::oops: Εχω παρατηρησει οταν τους βαζω για λιγο μες στη μερα οτι το αρεσει πάρα πολύ. Σταματανε την γκρινια και κοιμουνται και γρηγορα και για αρκετη ωρα. Ξερω οτι οι παιδιατροι δε συμφωνουν λογω συνδρομου μακρια από μας...αλλά εκεινη την ωρα της νυχτας που κουτουλας απο τη νυστα τι να κανει η δολια μανα?? Σκεφτηκα να τους αφηνω να τους παιρνει ο υπνος καλά και μετα να τους γυριζω πάλι ανασκελα (αν δεν ξυπνησουν!) αλλά μας πηρε κι εμας ο υπνος. Θελω να το κουβεντιασω με τον παιδιατρο μας...Ειναι τοσο τραγικό?? Εψαξα λιγο στο νετ και διαβασα οτι καποια παιδια γυριζουν απο μονα τους μπρουμυτα. ε τοτε τι κανεις? Τους γυρνας καθε λιγο και λιγακι?? Εχετε παρομοια εμπειρία?

celestine μου αν ειναι πολλά τα κουπονια μηπως να μην τα στειλεις?? εμεις κοντευουμε τα 5 κιλα τωρα και ηδη εχω στοκαρει 4 πακετα. Ακομα τους φοραω το νο1... Ή στειλε τα και το πολύ πολύ τα δινω σε μια κοπελα που θα τα εχει επισης αναγκη...

Γιατον υπνο δε με επηρεαζεις εσυ...τα βλεπω τα σκουρα και μονη μου:rolleyes: Βεβαια η αληθεια ειναι ηλπιζα σε καλυτερες μερες και καλά οσο μεγαλωνουν. Θα δουμε. Οντως ειναι στο παιδι. Χτες από τις 12:30 ξυπνησαν στις 5 για φαγητο.

Για τα εμβολια ιδεα δεν εχω... Θα παμε οταν οταν γινουν 2 μηνων να κανουμε 2 τα οποια ουτε καν ρωτησα εκεινη την ωρα. Δεν ηξερα ομως οτι ειναι θεμα παιδιατρου ή οτι εχεις επιλογη. Θεωρουσα πως υπαρχει κοινη γραμμη για ολους.

nunuka τι καταιγιδες κτλ λες και μας εξαπτεις την περιεργεια?? Στη Βουλη δουλευεις και περιμενεις το μεγαλο σεισμό?:tongue::tongue:

η moritsa καλε που ειναι?? Ειναι εγκυουλα και πρεπει να δινει το παρόν!

Γεια και απο εμενα. Καλυτερα να μην τα αφηνεις μπρουμυτα εφοσον δεν μπορουν απο μονα τους. Εγω δεν το εκανα, φοβομουν ειδικα το βραδυ. Βαζε τα να ξεκουραζονται για λιγο.

4o4op3.png

Εχω κατι ποδια σαν του ελεφαντα! Με σαγιοναρες τριγυρνω. Εχετε ανεβασει φωτο με τα ζουζουνια σας αλλα δεν τις εχω δει.

Εβελινα εχεις και επισημη αδεια :) οχι σαν εμενα που την παιρνω απο τη σημαια :P Οσο για τα μπιμπερο αδειασε ραφι στη κουζινα γιατι απ'οσα εχω ακουσει μια ντουζινα ειναι λιγα :tongue::tongue:

Τζεμινι χαρας το κουραγιο σου με τα τραπεζια!

p1Utp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάρες!

είπα να μπω ξανά στα πεταχτά,

γιατί τώρα είναι ευκαιρία για δουλειές και μαζέματα, όπως κάθε βράδυ δηλ. :P

Σελεστίν μου είδα που ρώταγες, αν και σου απάντησαν οι κοπέλες, να σου πώ κι εγώ να αυξάνεται η συμμετοχή στο γκάλοπ. :tongue:

-Την ηπατίτιδα την έχουμε προγραματισμένη για 1η δόση 10μηνών

- Αντικείμενα (κυρίως πάνινες κουδουνίστρες και κουκλάκια) με τα χέρια πιάνανε από 4μηνών και κάτι ψιλά, για αυτό και σταματήσαμε εμείς τότε την αποστείρωση. Βέβαια τα πιο βαριά αντικείμενα (από σκληρό υλικό) τα πιάνανε στον 5ο μήνα κι έπειτα τα βαράγαν και στο κεφάλι τους :D

-Στέρεες άλλοι της αρχίζουν νωρίς κι άλλοι αργότερα. Το σίγουρο πάντως είναι στον έκτο σίγουρα θα τρώνε. Τώρα εάν θα έχουν ξεκινήσει καμιά-δυο βδομάδες πιο νωρίς, αυτό είναι άλλο θέμα. Και συνήθως από ό,τι έχω ακούσει το κάνουν σε παιδιά που δεν πίνουν γάλα, ή έχουν θεματάκι με το βάρος τους (αδυνατούλια κλτ) και γενικά έχουν θεματάκια. Εμείς ξεκινήσαμε ουσιαστικά στον 6ο. Τα μωράκια που έχουν παλλινδρόμηση (σημαντική όμως..όχι απλά τη σύνηθη λόγω ανωριμότητας του πεπτικού) τα ξεκινάνε πιο νωρίς με ρυζάλευρο. Αλλά συνήθως είναι μωράκια που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ με παλλινδρόμηση μέχρι και ισοφαγίτιδα.

Καλό είναι όμως, να έχουμε στο νου μας και την προωρότητα..

- Στον πωπώ τους η μπέμπα κάθεται εδώ κι ένα μήνα (στην αρχή λιγότερο τώρα λίγο περισσότερο αλλά μη φανταστείς πολλή ώρα), αλλά όταν τη βοηθάει κάποιος, όχι να σηκωθεί εντελώς ξάπλα από μόνη της να κάτσει 90 μοίρες χωρίς βοήθεια εννοείται! Ίσως βοηθάει που είναι πιο αδυνατούλα, γιατί ο μπεμπέτος έχει ξεκινήσει τα ίδια εδώ και 12μέρες περίπου, κι αυτός με βοήθεια, αλλά του χαλάει τα σχέδια η πιο φουσκωμένη κοιλιά του :P:p

Νομίζω αυτά ρώτησες εε?

Ααααα, καλά, τώρα που έγραψες για την κούνια..έφαγα "φλασιά" που λένε...

Καλέ, τις ρποάλλες που είχαμε βρεθεί στα μέρη σου, γιατί πιο πριν είχαμε πάει σε κάτι φίλους, βολτάραμε προς τα εκεί, σε κάτι δρόμους μιας γειτονιάς. Και ήταν ένα παλικάρι έξω στη βεράντα και μας μίλησε από μακριά, εάν είναι τα δίδυμα κορίτσια ή αγόρια -εμείς δεν τον είχαμε δει- και γυρίσαμε και του απαντήσαμε και είδαμε ότι είχε κι αυτός δίδυμα έξω στη βεράντα και το ένα το είχε σε αυτήν την κούνια που λες! ΚΑι μας είπε ότι ήταν αγόρια κι ότι σε λίγες μέρες γίνονται 5μηνών! Καλέ, λες να ήταν ο άντρας σου?????? Έχει γούστο!!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Τζεμινάκο

προσπάθησε να μην τα αφήνεις μπρούμυτα!

άλλο να το κάνουν μόνα τους κι άλλο τόσο μικρά!

Κι εμένα ο δικός μου εδώ και καμμιά εβδομάδα το κάνει. Αλλά τον γυρνάω, κι ας μπορεί να το διαχειριστεί - όπως δείχνει δηλ. και μόνος του. Απαπαπα.

Μορίτσα, είναι τρέλα με τη ζέστη, για αυτό έχεις πρηστεί και πιο πολύ. Καλά είναι και που αυξάνονται οι βδομάδες και τα νινιά επίσης!!

Κορίτσια πάω ...

δε θα αντέχω μετά..και θα τις παρατήσω τις δουλειές και δε θέλω!

Φιλάκια

ΥΓ. Τζαζού σε ευχαριστώ..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλησπερα κ απο μας.....

Glorr,Chemin κ Nunu τι κουκλια εχετε καλε; φτου-φτου τα μαναρακια μου!

Gemini απο 2 μηνων εβαζε ο αντρας μου καμια φορα μπρουμυτα τα μωρα γιατι ποναγαν πολυ με τους κολικους κ ετσι καπως ηρεμουσαν,φυσικα στο μισαωρο εγω τα γυρναγα κ ποτε το βραδυ......

Evelina ξερεις ποσες φορες ειχα δει στο υπνο μου οτι γενναγα; φρικη!:tongue:

Moritsa καλο κανουν κ οι βολτες....πριξιματα; ωχ δυσκολο κ δεν μπαινει παπουτσι!

Celestine ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια! κ οι δικοι μου,ξανθος κ καστανος!

Παπιτσα τα φιλια μας!

Που χαθηκε το Τζινιω κ το τρελοκοριτσο;:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...